Advertentie

Meneer Klink, cijfers bekend! Onze miljoenen zijn boven water..!!


Gisteren werd ik attent gemaakt door Fred Meijroos van Succesboeken.nl op het bericht dat verschenen was op de site van RTL7, de businesszender. Het gaat over de winst van GlaxoSmithKline, zoals je weet, één van de producenten van het Mexicaanse griepvirus, eh vaccin.. (ik vergis me telkens met het advies dat zij, via hun adviseurs bij de WHO uitbrachtten…!)

Het resultaat laat zich raden: GSK heeft, net als alle andere farmaceuten, uiterst heftig de portemonnee gevuld, met de verkoop van de griepvaccins. Jeweetwel, de vaccins tegen die verschrikkelijke pandemie, waarvan een variant begin 20ste eeuw het leven kostte aan miljoenen mensen..!! Nou de angst zat er bij het publiek wel in, gelijkevenredig met de winst in de portemonnee van de farmaceutische INDUSTRIE. Anders gezegd: hoe hoger de angst, hoe hoger de winst..!

Ook het exacte winstcijfer, dat GSK heeft behaald op basis van verkoop van de ‘Verschrikkelijke-griep’-vaccins, wordt door GSK op maar liefst 835 miljoen pond gezet, alleen al over de laatste 3 maanden van 2009, of  € 1.000.000.000 (€  1 miljard)

Kijk minister Klink, de laatste tijd is er sprake van een diepere trend in het zakenleven, waarbij steeds meer wordt gekeken naar de zg. Win-Winsituatie. Dit betekent dat de relatie afnemer-leverancier NOOIT éénrichtingsverkeer zou mogen zijn, met andere woorden dat alléén 1 partij baat zo mogen hebben, bij de deal die ze met elkaar afsluiten.. Maar wat we hier tegenkomen..?

De beide 'Ab's' bij de persconferentie toen het griepcircus losbarstte. Ab-soluut zeker is dat GSK toen al in haar vuistje kon lachen; de vraag was alleen hoe hard..

Ik zou u -in dit kader- toch écht eens aanraden professionals te laten onderhandelen namens de overheid met deze farma-cowboys, als u het toch niet na kunt laten onnodige vaccins in te kopen van onze belastingcentjes..!

Farma-cowboys, die verkleed in 3-delige pakken hun fileermes geraffineerd wél weten te hanteren..! Dat blijkt inmiddels ragfijn uit de onderstaande cijfers. (En natuurlijk uit uw geheimhouding over de inhoud van het contract dat u met deze ‘Rawhide’-mannen afsloot!)

Oh ja, en over cijfers gesproken.. Is het niet bijzonder vreemd, dat wij nu van de farmaceutische industrie de cijfers wél krijgen, die we van u, via onze volksvertegenwoordigers EN VIA KORT GEDING, NIET TE ZIEN MOCHTEN KRIJGEN!!

Als u nu weer vragen krijgt van TweedeKamer-leden over uw angstaankopen, dan kunt u in ieder geval aangeven waar onze centjes zijn gebleven..

En deze bedragen komen waarschijnlijk wel weer terug hoor, don’t worry! Big Pharma gaat een groot deel van dit geld weer besteden aan nieuwe vaccins! Want het is toch wel heeeel aantrekkelijk, die vaccinatie-business. Dus dat geld gaat weer terugkomen.. Investeren in nieuwe vaccins..

Én in publiciteit om deze vaccins weer te verkopen. Én in budgetten voor grote PR-lobby-bedrijven, die onze artsen en adviesorganen weer gaan bewerken, in de watten gaan leggen. Én in budgetten voor adviseurschappen.. uweetwel, Ab Osterhaus kan u dat anders haarfijn uit de doeken doen!

Wat zegt u, doet de farmaceutische INDUSTRIE het ook voor onze gezondheid..? Nou zeg, wat een goedzakken! En wat een prachtig vak, dat je én goed voor de medemensen kunt zorgen én je zakken goed kunt vullen. Het lijkt zo tegenstrijdig, of heb ik dat mis?
Het zal dan wel het vak van de toekomst worden, zo lijkt het. Straks wil iedereen wel farmaceut, eh mensenvriend worden.. Alleen dat woordje INDUSTRIE, dát heeft gewoon geen menslievende klank, vind ik hoor. In dit verband zeker niet, want onze ziekte is hun business.. Daarmee is alles gezegd!

XX

Griepvaccins stuwen winst GlaxoSmithKline

Bron RTL7 (HIER originele bericht)

Het Britse farmacieconcern GlaxoSmithKline (GSK) heeft in het vierde kwartaal van vorig jaar de nettowinst met twee derde zien stijgen tot 1,63 miljard pond sterling (1,87 miljard euro). De farmaceut profiteerde vooral van sterke verkopen van vaccins tegen de Mexicaanse griep.

Terugschroeven

De omzet steeg met 17 procent tot 8,09 miljard pond (9,3 miljard euro), zo werd bekendgemaakt. De verkoop van vaccins leverde GSK in de afgelopen drie maanden 835 miljoen pond op. Inmiddels worden de bestellingen teruggeschroefd omdat de Mexicaanse griep minder gevaarlijk blijkt te zijn dan aanvankelijk werd gevreesd.

4000 banen

GSK kondigde verder aan jaarlijks 500 miljoen pond extra te willen besparen vanaf 2012. Oorspronkelijk mikte GSK op kostenbesparingen van 1,7 miljard pond. Het bedrijf gaf geen details over eventuele ontslagen. Afgelopen zondag berichtten Britse media nog dat GSK vierduizend banen wil schrappen, hoofdzakelijk in de Verenigde Staten en Europa.

~~~~~~~~~~~~xx


Wil je meer weten over de ongelofelijke schandalen die de farmaceutische INDUSTRIE nog steeds ongestraft mag uitvoeren, lees dan het boek van John Virapen, oud-directeur van ’s werelds grootste farmaceut Ily Lilly én klokkenluider.

Het boek is uitgebracht bij Succesboeken.nl  (Klik op het plaatje van de cover voor de link naar de uitgever)

8 gedachten over “Meneer Klink, cijfers bekend! Onze miljoenen zijn boven water..!!

 1. Nog maar even herhalen:

  Deze John Virapen is door de Belfort Group in België uitgenodigd als gastspreker op 13 februari in de Universiteit van Gent (Oehoe-Auditorium, Campus Biowetenschappen,Coupure-links 653).
  Tevens is er een open debat voorzien tussen Professor Marc Van Ranst (de belgische Ab Osterhaus) en homeopatisch arts Kris Gaublomme. Wie hierbij wil zijn op deze zaterdagmiddag
  dient zich snel op te geven, er kunnen 400 personen in de ruimte die de organisatie nu op het oog heeft.
  Wie het eerst komt……. Het mailadres om je
  aan te melden (verplicht) is: info@belfort-group.eu
  De toegangsprijs bedraagt €10,- De middag begint om 14.00 uur (deuren open om 13u), is dus vanuit Nederland bijna
  naast de deur en wie weet te combineren met een stadswandeling door Gent…
  U kunt ter plaatse dit boek kopen voor 19,95euro en persoonlijk laten signeren door de auteur.
  Link: http://www.youtube.com/watch?v=lvGvJ7nQqVs

 2. Even ‘of-topic’ en toch weer helemaal niet: vers van de pers (en ik ben nog steeds verbaasd..), zojuist toezegging gekregen van niemand minder dan…

  Dr Leonard Horowitz!!!

  Bekend van fluscam.com., zie ook drlenhorowitz.com en zijn vele video’s op youtube..meer dan 15 boeken over NWO, chemtrails, bio-electromagnetic warfare, bio-akoestische en elektromagnetische informatie overdacht bij heling, intentie en geheugen van water, , DNA, liefde en 528 hertz, etc.

  Maar vooral een enorme expert op het gebied van vaccinaties (al zo,n 20 jaar!!!), biologische oorlogsvoering en AIDS/SARS/Ebola (en dan met name de verzwegen kanten hiervan, dus Coutinho en Osterhaus zullen smullen..)

  Live deze zondag bij Gezond en Wel, van 20-22 uur!!! Later meer in de vorm van een apart bericht, vertelt het voort, want dit mag je niet missen. Dit is mijn persoonlijke held, een begenadigd schrijver, spreker met enorm veel kennis over zaken die nu allemaal bewaarheid worden en aan het licht komen!!! Ook over AIDS dus…

 3. @John: Ik heb Leonard Horowitz even ‘ge-tubed’ die man heeft inderdaad heel rake dingen te zeggen! Heb vanochtend direct het boek LOVE, The Real Da Vinci Code besteld. Ben benieuwd. Beetje in de trant van de boeken van Gregg Braden?
  Ik zit zondagavond klaar om te luisteren in ieder geval! Thanks voor de tip! Heb er weer een nieuwe held bij 😉

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.