Advertentie

De bizarre ‘oversterfte’ breidt zich uit..!!


x
X

De bizarre ‘oversterfte’ breidt zich uit..!!

2022 © WantToKnow.nl/be

x

Spreken we over cijfers, dan praten we over maar liefst 100.000 mensen PER MAAND in de VS. Deze trend ligt bij alle aanbieders van levensverzekeringen en lijfrentes in de VS gelijk, aldus Scott Davison, ‘One America’s CEO. De oversterfte/doden zijn mensen uit de beroepsbevolking 18-64-jarigen, wat betekent dat er geen gepensioneerden bij zitten. Vakmensen in deze verzekeringsindustrie spreken over deze dramatische ontwikkeling als ‘nog nooit eerder in de geschiedenis voorgekomen.

Scott Davison heeft de Kamer van Koophandel van de staat Indiana in januari 2022 al verteld wat de gevolgen zullen zijn van deze toename van het aantal sterfgevallen met 40%. Het onderwerp blijkt in Europa telkens te worden geblokkeerd op videokanalen zoals YouTube. Dit ligt in lijn met het mysterieuze zwijgen over dit onderwerp, dat eerst Hugo de Jonge en nu het hele Ministerie van Volksgezondheid aan de dag legt..Kijk naar deze videoverklaring van Scott Davison:

Volgens Davison is deze stijging van het aantal sterfgevallen bizar en vertegenwoordigt deze ‘enorme, enorme aantallen mensen’ en ‘zijn het niet oudere mensen die stierven’..!! En deze sterftecijfers blijven op 40% hoger liggen dan normaal/gemiddeld, in het derde kwartaal 2021, overlopend in het vierde kwartaal. Davison:

“Om u een idee te geven van hoe erg dat is: een drie-sigma-scenario of een eens in de 200 jaar voorkomende catastrofe zou een toename van 10% betekenen ten opzichte van de niveaus van vóór de pandemie; dus 40% is een ongehoord cijfer!”

‘Stijgend dodental niet door COVID’..!!
In deze genoemde ‘sigma-gebeurtenis’ wijken statistische gegevens, in dit geval dus de sterftecijfers, drie standaardafwijkingen af van het gemiddelde en zouden zij volgens de CEO overeenkomen met een stijging van 10%, een gebeurtenis die zich normaal misschien eens in de 200 jaar voordoet. Dit zijn voor de duidelijkheid, geen ‘COVID-19-sterfgevallen.

Deze oversterfte vind zijn oorzaak in aandoeningen als kanker, auto-immuunziekten, hartaanvallen, beroertes, enz. Dit zijn de kwalen waarvan de FDA, de Amerikaanse Food and Drug Administration in een interne presentatie al liet weten dat het bijwerkingen van vaccins zijn [HIER, blz. 16].

Het valt te verwachten dat de verzekeringsmaatschappijen, die door deze oversterfte, enorme financiële, niet gecalculeerde verliezen verwachten, financiële steun van de staat nodig zullen hebben. Gemiddeld sterven in de VS ongeveer 7755 mensen per dag [HIER]. Een toename van 40% betekent dat er elke dag 3100 mensen méér sterven en elke maand 93.000 mensen meer sterven dan normaal.

Wanneer we de bijwerkingen van vaccinaties dienen te beschouwen als oorzaak, bijvoorbeeld door een ernstige en zeer fundamentele maar geleidelijke aantasting van het immuunsysteem, dan zijn de huidige cijfers inmiddels waarschijnlijk veel dramatischer.

De Nederlandse situatie.
We kunnen hier uitgebreid de onvolprezen statisticus drs. Maurice de Hond citeren, maar het slimst is -wanneer je het naadje van de Nederlandse kous wilt weten, zelf even naar zijn site (HIER) te surfen en je te verbazen over de IDENTIEKE SITUATIE IN NEDERLAND.. Kennelijk is er in de VS hetzelfde aan de hand als hier.. Wat al snel aanleiding geeft, de overeenkomstige factoren te bekijken op dit gebied van volksgezondheid. En ja, dan zit je al snel op de vaccinaties..!! Om toch even wat Nederlandse cijfers te noemen: de oversterfte in Nederland was het afgelopen jaar weer iets hoger dan het jaar ervoor.

– In 2020 overleden 15.000 mensen meer dan het gemiddelde aantal van voor de coronapandemie.
– In 2021 overleden bijna 171.000 mensen, 16.000 meer dan verwacht
(BRON: CBS (HIER) o.b.v. ‘voorlopige’ cijfers.)

Oversterfte in Nederland ligt dus op zo’n 10% t.o.v. het aantal verwachte doden (zo’n 150.000 per jaar) Maar let wel, deze cijfers zijn voorlopig en álle data die nu beschikbaar komen, wijzen op een veel groter, definitief aantal. In deze afgelopen coronajaren 2020 en 2021 lag volgens het CBS de oversterfte ‘een stuk hoger’ dan in andere jaren in het verleden, waarin er ook sprake van was van dit fenomeen ‘oversterfte’.

De te trekken conclusies..
De corona pandemie valt eigenlijk uiteen in twee delen: de periode vóór de vaccinaties en die daarna. Tot begin 2021 gedraagt COVID-19 zich volgens het boekje, maar daarna zijn de gedragingen steeds lastiger te verklaren. Aan de hand van de oversterftecijfers zijn er vanaf eind 2021 nog twee golven waar te nemen. Beide worden bijgeschreven op het conto ‘Covid-19’, maar… ze hebben waarschijnlijk een geheel andere achtergrond.

In november een golf die een omvang had bijna anderhalf maal die van de eerste Covid-19 golf. Nederland zag het niet? OF.. wilde het niet zien!

Omdat we het niet hebben gemeten, keken met PCR alleen naar SARS-CoV-2 en we zagen positieve uitslagen, dus de conclusie was dat er nog steeds gewoon corona was. Als we bijvoorbeeld ook naar alle andere virussen gekeken zouden hebben, zouden we gek van angst geworden zijn. En welke invloed hebben de mRNA-vaccins op deze cijfers gehad..?  De oversterfte van Covid-19 blijft vooralsnog een mysterie. We gaan het zien!

Waarom worden er geen data vrijgegeven door de overheid..??
Er moet snel worden onderzocht welke rol de coronapandemie en vaccinaties tegen covid-19 spelen in de oversterfte. Dat bepleiten politici zoals Pieter Omtzigt en hoogleraren als gezondheidseconoom Eline van den Broek en Ronald Meester, hoogleraar waarschijnlijkheidsrekening aan de Vrije Universiteit Amsterdam. Maar voor een dergelijk onderzoek zijn brondata nodig, waarin demografische en sociaal-economische gegevens, vaccinatiestatus, en alle gegevens over mogelijke ziekenhuisopnamen zijn gekoppeld aan deze sterftecijfers. De overheid heeft die data tot nu toe niet beschikbaar gesteld…!!

Dr. Ronald Meester over deze motie:

“Deze oversterfte kan niet worden verklaard met coronadoden; simpel, omdat het aantal mensen dat aan corona overlijdt, daarvoor waarschijnlijk te laag is.

Het is belangrijk om de oorzaak te achterhalen en dat is precies wat Omtzigt heeft voorgesteld. Wij herhalen die oproep om dat zo snel mogelijk te gaan doen.De motie van Omtzigt is MET ALGEMENE STEMMEN (=150 stemmen) aangenomen, en dan verwacht de Nederlandse bevolking dat de regering die motie uitvoert, maar dat is tot op heden niet gebeurd.

 

5 gedachten over “De bizarre ‘oversterfte’ breidt zich uit..!!

 1. Op 31.03.2021 hebben alle nieuw gekozen tweede slaapkamerleden trouw gezworen aan ons ongekozen staatshoofd WA van Amsberg, fervent Bilderberg-conferentiebezoeker (dit jaar van 02.06 t/m 05.06 in Washington D.C), erecommandeur van de Johanniterorde & lid van The Committee of 300 aka The Olympians (sinds 1727), sinds jaar en dag o.l.v. lizardElizabeth II.
  Toen de nieuwetijdse churchill Zelensky op 31.03 van dit jaar een toespraak voor ons ‘parlement’ hield, nam slechts de FVD-fractie de benen en de rest heeft gekeken naar deze zogenaamde komiek, dictator & miljardair.
  Van ‘Den Haag’ hebben wij niets maar dan ook helemaal niets te verwachten. Agema, Haga, Omtzigt, Van der Plas, Van Houwelingen c.s. vervullen allemaal de rol van controlled opposition met verve.
  WA’s vrouw Màxima is volledig op de hand van Klaus Schwabs WEF, schoonzus Mabel is betrokken bij George Soros’ open society foundation en WA’s broer Constantijn is ook lid van The Committee of 300 en heeft in 2001 Bilderberg met een bezoek vereerd.

 2. Die rapporten die maar niet komen terwijl de feiten er niet om liegen, zetten de zittende overheid op nòg meer minpunten dat die ze al ruimschoots hebben. Ik zie, en daar ben ik niet uniek mee, een totaal failliet in de bestuurssector. Dan is de term samenzwering echt wel op z’n plaats.
  Een samenzwering die al jaren bezig is de volle hevigheid te bereiken die nu dreigt uit te draaien op de slotronden van de vorming van een NWO waar degenen die al veel kennis over verspreidt hebben. En hoe onbegrijpelijk is het te zien dat er nu nòg steeds mensen zijn die het spel niet door hebben. Is het niet een afvalrace voor die mensen die de prik hebben gehaald zonder na te denken en die nu de laatste wensen aan het samenstellen zijn? En omgekeerde braindrain?

 3. Het lijkt wel of vooral leden van de coalitie hun gezonde verstand zijn verloren.
  Het gaat dan nu eventjes niet over de oversterfte maar nu las ik dat van Lienden en zijn maten door het OM verdacht worden van witwassen.Automatisch vraag ik me dan af of De Jonge zich dan niet heeft schuldig gemaakt aan witwassen mogelijk maken.
  Hij heeft tenslotte meen ik ambtenaren de opdracht gegeven om zaken met van Lienden te doen dacht ik.En het gaat nog verder want nu willen ze “arbeidsmigranten” die geen arbeidsmigranten zijn uit probleemwijken in Frankrijk naar hier halen zogenaamd om het arbeidstekort op te lossen wat natuurlijk grote onzin is omdat het mogelijk relschoppers zijn die zeker niet komen om te werken.Daarbij is het ook raar dat een Frans probleem nu ineens een Nederlands probleem wordt gemaakt met alle gevolgen van dien.Ook hoor ik steeds meer van eerder gezonde mensen dat ze na vaccinatie klachten hebben gekregen welke ze eerder niet hadden.

 4. Waarschijnlijk weinig wappies tussen die 40%.
  Na de 2e booster staat je weerstand nog op 30%.
  Als je toch de spuit hebt genomen en inmiddels bij je zinnen bent gekomen, hou je weerstand zo hoog mogelijk en blijf weg van 5G.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.