Advertentie

Hoe Pia Dijkstra (D66) de TweedeKamer en NL-volk MINACHT..!!


Zo minacht Pia Dijkstra (D66)
de TweedeKamer en het Nederlandse volk..!!

2024 WantToKnow.nl/be

*

Tegen de uitdrukkelijke wens van een Kamermeerderheid in zal het demissionaire kabinet eind mei instemmen met het grote internationale pandemieverdrag van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) van de Verenigde Naties. Dit verdrag is in de Kamer omstreden, omdat precieze gevolgen van instemming onduidelijk zijn.Na de coronacrisis is besloten dat landen wereldwijd beter voorbereid moeten zijn op toekomstige pandemieën. M.a.w. de wazige club die wij WHO noemen, doet een gruwelijke greep naar de macht!!

Omdat te organiseren, zo is het officiële verhaal, werken de aangesloten landen van de WHO aan een nieuw mondiaal instrument ‘om mensen beter te beschermen tegen toekomstige pandemieën’. 194 Landen die aangesloten zijn bij de WHO mogen mee onderhandelen… De smerige en uiterst DUBIEUZE praktijken van de WHO, rondom de afgelopen Covid-PLANDEMIE, heeft kennelijk geen enkele invloed op de besluitvorming. Het zijn met name parlementen die aan de bel trekken.

Nadat Trump de VS uit de WHO had getrokken, werd China de baas in de WHO. Want ‘wie betaalt, bepaalt’.. Kijk eens naar de slaafs-onderdanige houding van WHO-voorzitter Tedros tegenover president Xi.

Zo is in Engeland afkeurend gereageerd op ondertekening door het UK van het nieuwe pandemieverdrag.. Het UK wil haar onafhankelijkheid niet opgeven. En het lijkt ons bijzonder sterk, dat het UK het enige land in de wereld is, dat opstaat tegen toenemende macht van de dubieuze Tedros, voorzitter van de WHO en ‘schoothondje’ van China..

Het is in het UK niemand minder dan Nigel Farage, de man die verantwoordelijk is voor de uittreding van Engeland uit de EU, die stelling neemt tegen de macht van de WHO. Hij is er fel op tegen, dat Groot-Brittannië gedwongen kan gaan worden, om verplichte lockdowns en vaccins te accepteren, afgekondigd  door ‘machtswellustige bureaucraten van de Wereldgezondheidsorganisatie’, zo waarschuwde Farage.

En hij roept de parlementsleden op om een ‘angstaanjagend’ WHO-verdrag te verwerpen dat buitenlandse ambtenaren in staat stelt om bij een toekomstige pandemie belangrijke beleidsbeslissingen op te leggen aan alle 194 lidstaten. De voormalige leider van de Brexitpartij zegt dat het Verenigd Koninkrijk bereid moet zijn om uit de ‘falende, dure, ongekozen, onverantwoordelijke’ WHO te stappen om te voorkomen dat deze ‘soevereine landen met voeten treedt’. Ambtenaren van de WHO zullen volgende week in Genève stemmen over het laatste ontwerp van het ‘Pandemic Preparedness Treaty’.

Japan leidt de oppositie
Het ziet ernaar uit, dat Japan het verzet tegen de Wereldgezondheidsorganisatie in handen neemt. Tijdens een persconferentie (HIER) kondigde Japan het grootste wereldwijde protest tegen de WHO aan. Op 31 mei zullen wetenschappers van over de hele wereld naar Japan komen, om te gaan demonstreren tegen deze uiterst dubieuze WHO- organisatie van Tedros en een andere grote financier, de Gates Foundation. Er worden zo’n 50.000 mensen verwacht..

En Nederland? DEMISSIONAIRE D66-MINISTER die het volk  minacht..
Demissionair minister Dijkstra (Volksgezondheid) -de vervanger voor de gevluchte D66-er Ernst Kuipers- meldt aan de TweedeKamer (HIER) dat het kabinet van plan is de verdragsteksten goed te keuren. Zij bestrijdt de mening van het Tweede Kamerlid Mona Keijzer (BBB) dat er te weinig tijd is geweest om wijzigingsvoorstellen te bestuderen. “Daar is al ruim 18 maanden over gesproken, in acht opeenvolgende gespreksrondes”, zegt Dijkstra.

Bravo Mona Keizer..!!
Vooralsnog is het alleen de BBB die uiting geeft aan haar ongenoegen, rondom deze nauwelijks democratische te noemen besluiten van het DEMISSIONAIRE RUTTE-KABINET.. BBB wil spoeddebat met Demissionair minister Dijkstra over instemmen pandemieverdrag; dit is te lezen op de site van BBB:

‘BBB heeft met verbazing kennisgenomen van het bericht van demissionair minister Dijkstra dat het kabinet, tegen de uitdrukkelijke wens van een Kamermeerderheid in, toch zal instemmen met het pandemieverdrag van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO). Hiermee legt de minister de aangenomen motie van BBB-Kamerlid Mona Keijzer naast zich neer. Een schoffering van de Kamer. BBB heeft daarom zojuist een spoeddebat met de minister aangevraagd. Mona Keijzer hierover:

“Tijdens het debat over de WHO-verdragen waarschuwden wij voor de grote gevolgen die dit verdrag voor Nederland en de zeggenschap over eigen volksgezondheidsbeleid kan hebben. We hebben in coronatijd allemaal kunnen zien hoe het mis kan gaan wanneer de World Health Oranisation zeggenschap krijgt over het Nederlandse volksgezondheidsbeleid. Weet de minister zelf wel waar ze eind mei ‘ja’ tegen gaat zeggen, vroegen wij haar?

Haar antwoorden beloofden weinig goeds. Het demissionair kabinet kiest ervoor om een duidelijke uitspraak van de Kamer te negeren. Ik vind dit getuigen van weinig respect voor de volksvertegenwoordiging. Daarom wil ik zo snel mogelijk een debat met deze D66-minister. Het argument van deze minister dat Nederland toonaangevend wil zijn, is wat ons betreft niet het argument waarmee je instemt met verdragen die soevereiniteit weggeven”.

Tijdens het debat in de Tweede Kamer over het pandemieverdrag van de World Health Organisation op 10 april jl. ging BBB-Kamerlid Mona Keijzer in op de gevolgen van een onzorgvuldige behandeling van dit plan. Kijk de inbreng van Mona Keijzer hier terug:

Volgens D66-invaller-minister Pia Dijkstra, voormalig NOS-nieuwslezers, duurt het na het verdragsakkoord nog enkele maanden, voor het verdrag definitief af is.

“Er moet eerst een ‘juridische en taalkundige’ controle plaatsvinden. De Tweede Kamer hoeft zich geen zorgen te maken, want het parlement heeft altijd het laatste woord als het gaat om grote verdragen. Nadat het verdrag is ondertekend, volgt, vóór de ratificatie, nog een uitgebreide parlementaire behandeling.”

Ook in Australië grote onrust over de machtsgreep van de WHO..

1 gedachte over “Hoe Pia Dijkstra (D66) de TweedeKamer en NL-volk MINACHT..!!

 1. Sinds jaren ben ik trouwe lezer v.d. site en had reeds vaker te behoefte om een reactie te plaatsen – toch niet gedaan – vanwege de een/andere reden maar nu voel ik me geroepen om het eindelijk te doen!

  Ik verbaas me namelijk eerlijk gezegd dat tot nu niemand heeft gereageerd op wat hierboven (en reeds eerder) vermeld staat! Dit is zo ingrijpend dreigend op onzer aller vrijheid (met mogelijk destructieve gevolgen) en naar mijn mening moeten wij tenminste proberen om deze regelrechte aanval op onze soevereiniteit te voorkomen!

  Hoe ernstig het daadwerkelijk is? Kijk maar eens goed naar wat er vandaag met Mona Keijzer is gebeurd die zich precies hiervoor probeerde hard te maken indien zij op 21 mei j.l. een 2de motie heeft ingediend (https://tinyurl.com/mdefp4hf)…en die nu plots een aangifte v.d. kiezen krijgt omdat zij zich blijkbaar heeft “schuldig gemaakt aan groepsbelediging van moslims” (https://tinyurl.com/4edat5v7)…Toeval?!? Ik denk het toch echt niet…

  Maar wat precies zouden jij en ik nog kunnen betekenen t.o.v. deze absurde plannen van het WHO?
  Nou misschien helpt het om (zoals ik reeds heb gedaan) een petitie “Laatste kans om het VN-pandemieverdrag te stoppen – De 3 miljoen-petitie” te ondertekenen welk van het misschien bekende CitizenGO opgezet werd. De link hiertoe is: https://cgo.ac/scbwWCEr

  Mochten jullie de in mijn ogen dringende noodzaak van te nemen actie in deze beamen wacht dan a.u.b. niet te lang met ondertekenen omdat er
  reeds op 27 mei a.s.
  de lidstaten op de Wereldgezondheidsvergadering hun stem uitbrengen over het VN-pandemieverdrag!!!

  Persoonlijk vind ik CitizenGo een hele goede organisatie die zich energiek inzet voor allerlei menselijke rechten en vrijheden. Nadeel is wel dat je constant om donaties gevraagd wordt maar deze kun je gewoonweg negeren als je hier niet voor open staat…

  Ik hoop dat deze eerste welgemeende bijdrage (reactie) gaat helpen en wens jullie allen van harte alles goeds toe.

  PS: Wuhu…hoop dat het met de links eveneens lukt…

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.