Regelmatig komen we zaken tegen, zoals informatie, filmpjes, foto's e.a., waarvan we geloven dat de essentie waardevol is, om te bekijken. Dan is het niet nodig, daar een heel artikel aan te wijden. En daarom hebben we deze rubriek in het leven geroepen. Een simpele klik op de rubriek 'Gewoon effetjes snel kijken' en je ziet wat het actuele aanbod is. Ook zijn de vorige publicaties binnen deze rubriek snel terug te kijken. Veel genoegen met de informatie rondom deze nieuwe rubriek..!

 

Advertentie

Aangenaam, Pia Dijkstra, onbeschoft minister!!


Tweede Kamerlid Gideon van Meieren (FvD) wil inhoudelijk van gedachte wisselen. Mevrouw de minister, Pia Dijkstra, gaat er niet op in. Het zwaktebod van een falend bewindspersoon; enkele dagen na haar beëdiging tot opvolger van de -aan de horizon verdwenen- dr. Ernst Kuipers. Wat wij ervan vinden? Onvoorstelbaar en écht walgelijk… Niet alleen een schoffering naar de (een) 2e Kamer (collega), maar ook naar de bevolking van Mevrouw de minister van Medische Zorg !!

Pia Dijkstra probeert hem verdacht te maken en wil totaal niet ingaan op de feiten die hij naar voren brengt.Kennelijk heeft ze geen feiten voorhanden om mee te argumenteren. Speelt vervolgens hooghartig op de man, door betweterig Van Meieren te beschuldigen van ‘argwaan’ en geen realiteitsbesef..

Kijk hoe ze dat aanpakt, hieronder in één van de vele, vele Tweets op ‘X’ die we gisteren -15 februari-  voorbij zagen komen. Kennelijk passen de D66-ministersschoenen van oud-minister Kuipers haar perfect..

Waarom op de man spelen en niet netjes diplomatiek blijven, als je de vraag niet wilt beantwoorden.. Zijn er niet 100 manieren om politiek iemand van je ‘af te schudden’.. Zijn er niet 1000 manieren om netjes jezelf te presenteren en niet door te laten schemeren, dat je eigenlijk op het gebied van de gestelde vraag, geen fluit notie hebt van de feiten…?

 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.