Regelmatig komen we zaken tegen, zoals informatie, filmpjes, foto's e.a., waarvan we geloven dat de essentie waardevol is, om te bekijken. Dan is het niet nodig, daar een heel artikel aan te wijden. En daarom hebben we deze rubriek in het leven geroepen. Een simpele klik op de rubriek 'Gewoon effetjes snel kijken' en je ziet wat het actuele aanbod is. Ook zijn de vorige publicaties binnen deze rubriek snel terug te kijken. Veel genoegen met de informatie rondom deze nieuwe rubriek..!

 

Advertentie

Mona Keijzer over de idiotie van Corona-maatregelen..


X
X

Mona Keijzer over de idiotie van

‘de’ Corona-maatregelen..

2022 © WantToKnow.nl/be

x
Avondklokrellen, psychische nood onder studenten en opvlammende protesten over corona, woningnood en racisme. 2021 was turbulent jaar voor de jongere generatie. En de vooruitzichten voor 2022 zijn vooralsnog somber. Nieuwskamer en De Balie gingen de straat op en de Tweede Kamer in met de vraag: hoe was het om jong te zijn in 2021? Tijdens dit programma gingen ze op zoek naar splinters van hoop voor de jeugd. Hoe houden zij zich staande? Hoe gaan zij in 2022 hun invloed vergroten? En welke besluiten moet de politiek nemen om een betere toekomst voor jongeren te creëren?

Het is bekend dat Mona Keijzer (CDA) grote bezwaren had -tijdens het uitoefenen van haar staatssecretarisschap- tegen de exorbitante maatregelen van het kabinet Rutte inzake de vermeende Covid-bestrijding. Zódanig zelfs dat ze haar stem liet horen in het kabinet en op grond daarvan door het CDA werd verbannen uit de politieke macht. Maar haar blazoen is ongeschonden, zoals je uit dit interview kunt opmaken. Wellicht dat zelfs haar ‘buiten’ de politiek staan, nu méér bijdrage kan leveren aan het bestrijden van deze idiotie, waar vooral jongeren de dupe van worden, om Covid buiten de deur te houden.

“Het (de maatregelen) heeft me verbaasd,
geïrriteerd en boos gemaakt,
zódanig dat ik me hier niet
voor verantwoordelijk wilde houden..”

Advertentie

1 gedachte over “Mona Keijzer over de idiotie van Corona-maatregelen..

  1. Of Mona Keizers blazoen schoon is, daar heb ik mijn twijfels over. Tijdens een debat in de tweede slaapkamer in februari 2020 gaf ze ruiterlijk toe, dat de invoering van het 5G-netwerk dient voor mind control. Als staatssecretaris moet zij ongetwijfeld op de hoogte zijn van het feit, dat de WEF/WHO-agenda momenteel ook in Nederland wordt uitgerold.
    Verder is haar echtgenoot als chirurg dienstbaar aan het medisch-farmaceutisch complex.

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.