Advertentie

27 juni: Jubileumdag NVKP, het bezoeken waard!


Over de nadelen van vaccinaties en het vaccinatie-programma van de overheid, wordt té vaak geheimzinnig gedaan. De NVKP is daarin een betrouwbare vraagbaak gebleken.
Over de nadelen van vaccinaties en het vaccinatie-programma van de overheid, wordt té vaak geheimzinnig gedaan. De NVKP is daarin een betrouwbare vraagbaak gebleken.

De Nederlandse Vereniging Kritisch Prikken (NVKP) is in eerste instantie een oudervereniging, bestaande uit ouders, artsen, homeopaten, behandelaars en therapeuten. In de afgelopen vijftien jaar is de NVKP uitgegroeid tot een begrip in Nederland omtrent voorlichting over vaccinaties.

Deze oudervereniging wordt door aanstaande ouders en media veelvuldig geraadpleegd. Men stelt vertrouwen in de NVKP en terecht, want alle verstrekte informatie is immers altijd gebaseerd op wetenschappelijke onderzoeken.

Het 15-jarig jubileum willen zij niet alleen met hun leden vieren maar met allen die belangstellend zijn. A.s. zaterdag 27 juni in AC de Meern houdt de vereniging haar jubileumdag, van 9.30 tot 17.00.

Ook jij bent uitgenodigd; voel je welkom!

 Sprekers op deze dag zijn:

• Désirée Röver; Vaccinaties en gezondheid-HPV vaccinatie
• Henk Fransen; Activeer uw zelfgenezend vermogen
• Henk Trentelman; Vaccinatie- en therapievrijheid in Nederland

Met live muziek performance van John Consemulder en Renske Skills

 nvkp_smallEr is natuurlijk veel bekend over vaccineren, maar wat veel minder bekend is, is dat er ook nadelen zijn. En die nadelen worden door de NVKP onder de aandacht gebracht van een ieder die zich daarvoor interesseert. Ook is de NVKP van mening dat wanneer men over gaat tot vaccineren, men in alle gevallen de mogelijkheid moet krijgen en hebben om zich zo goed mogelijk te informeren. Dat is het veld waarin de vereniging opereert.

In de afgelopen 15 jaar heeft de NVKP een vereniging opgebouwd met o.a. een Kennisteam, dat zich bezighoudt met de reacties en/of bijwerkingen van alle vaccins die aan kinderen gegeven worden, de vaccins die gegeven worden als u naar het buitenland gaat, de griepprik en het baarmoederhalskankervaccin (HPV-vaccin). Deze informatie, over alle mogelijke vaccinaties, is deels via de site, of via de informatietelefoon en -mail te vinden. Tevens wordt alles in het werk gesteld om tijdens dit jubileumjaar de eigen uitgave: ‘Ziektes en Vaccins’, geheel vernieuwd uit te brengen.

Helaas bestaat er nog altijd een groot misverstand dat vaccineren moet, terwijl vaccineren mág, omdat er in Nederland gelukkkig een vrije keuze is. Meld je aan voor deze dag via de website van de NVKP.  HIER.

4 gedachten over “27 juni: Jubileumdag NVKP, het bezoeken waard!

 1. Reactie van “fan” op gw met wat aanvullende informatie over programmaonderdelen die avond:

  Gerenomeerde sprekers tijdens deze jubileum-viering!

  Zaterdag 27 juni 2009, de dag waarop de ‘Nederlandse Vereniging Kritisch Prikken’: http://www.nvkp…ch-prikken/home/ haar 15-jarig jubileum zal vieren in het ‘AC-ontmoetingscentrum De Meern: http://www.nvkp…ctualiteit/#c170 waarvoor men nog kan aanmelden, echter… vol is vol!

  Er zullen gedurende deze dag lezingen worden gegeven door:

  Désirée Röver (Medisch Research Journaliste), is schrijfster van het boek “Baarmoederhalskanker”: http://www.succesboeken.nl/?PC=0EAC989F en samen met Anneke Bleeker: http://www.verontrustemoeders.nl/ geeft zij lezingen in het land omtrent vaccinaties algemeen en HPV in het bijzon-der, waarvoor hulp gevraagd: http://www.verontrustemoeders.nl/page1.html Het thema tijdens haar lezing zal zijn…….. (HPV) vaccinaties en gezondheid.

  Henk Fransen (arts en gecertificeerd BATC natuurgeneeskundig thera-peut), heeft meer dan 20 jaar ervaring in het werken met mensen met kan-ker en geeft bijscholingen aan artsen, psychologen en natuurgeneeskun-digen. Ook heeft hij nog een 2-tal boeken (De Bondgenoot en Samen sterk bij kanker) op zijn naam staan. Zie voor nog meer informatie zijn website: http://www.bondgenoot.com/ Zijn thema…. activeren zelfgenezend vermogen!

  Henk Trentelman (best geïnformeerde kankerpatiënt van Nederland en WWK-lid), schrijver van de boeken ‘Chemo? Of kan ik zelf kiezen?’: http://www.chemo-versus-hippocrates.nl/ en ‘Voor en Na de Diagnose’: http://www.voorennadediagnose.nl/ Zijn thema zal zijn vaccinaties en natuur-lijk therapievrijheid voor (terminale) kankerpatiënten in Nederland!!

  PANELDISCUSSIE…… met de arts Jannes Koetsier ‘Medische Missers’

  Tot slot zal er nog een paneldiscussie plaatsvinden onder leiding van Désirée Röver met: Henk Trentelman, Henk Fransen en Jannes Koetsier (bekend van programma Medische Missers): http://www.degezondepatient.nl/ Tevens begeleidt hij de ouders/familie van Freek Hagoort (9) die drie da-gen na vaccinatie tegen DTP/BMR is overleden. De familie heeft een stich-ting opgericht: http://www.meerwetenoverfreek.nl/ en onderneemt stappen te-gen de doofpot-strategie v/d autoriteiten inzake ernstige vaccinatieschade!

  Alle verdere info betreffende de omstreden HPV vaccinaties bij het item hieronder, of: http://natriumb…mstreden-en.html voor een overzicht van……. alle info omtrent dit item.

 2. En het was zeer de moeite waard 😉
  Buiten het feit dat de sprekers en de gastvrouw uitermate goed onderlegd zijn in diepgaande materie omtrent vaccinaties, ziekte en voornamelijk gezondheid, waren zij allen ook erg hartelijk, oprecht en gastvrij. Een hartverwarmende viering met een heerlijke afsluiting in de doe handen van een ultra-moderne John en zijn dancing queen.
  Merci en dat er maar veel mensen zich een lidmaatschap van de NVKP cadeau mogen doen.
  In liefde,
  Jacqueline en Nikolai

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.