Advertentie

HPV Vaccinatie? Meiden, alsjeblieft, denk éérst na!


De beide stukken die de afgelopen week op onze site zijn geplaatst over de HPV-vaccinaties, die vanaf vandaag beginnen, hebben nogal wat tumult veroorzaakt. Veel reacties spreken hun dankbaarheid uit voor het belichten van ‘de andere kant van deze zaak’. Want het blijkt allemaal dus niet zo’n rozengeur en maneschijn te zijn, z0als de volksgezondheidsautoriteiten je willen voorhouden.

Maar is het niet de taak van de overheid om 2 kanten van de zaak te belichten; of is het te zeer onrustverwekkend, als je dat doet? Mág je geen 2 kanten van de zaak laten zien, omdat je niet gebaat bent bij onrust, omdat je als overheid geacht wordt het allemaal zéker te weten..?

Mijn hemel, de overheid dat ben jij en ik, dat zijn ook gewoon mensen. Mensen die de verantwoordelijkheid op zich genomen hebben om andere mensen te beschermen en te verzorgen vanuit zaken die personen individueel niet in staat zijn uit te zoeken. JUIST DAAROM IS HET DE TAAK VAN DE OVERHEID OM 2 KANTEN VAN DE MEDAILLE TE BELICHTEN. En dus niet te zwijgen over de andere kant, de donkere kant.

Vaccinaties blijken dus helemaal geen rozengeur en manenschijn te zijn, zolals de volksgezondheidsautoriteiten je willen voorhouden. Het uitloven van I-pods voor vaccinaties zet vraagtekens bij de neutraliteit van GG-GD’s..!

Waarom moet in de dualiteit van deze wereld altijd iets goed óf fout zijn. Aan alles zitten 2 kanten, dus laat die dan ook meetellen bij vaccinaties, zodat ieder mens, zoals in dit geval, ZELF OVER ZIJN EIGEN GEZONDHEID KAN BESCHIKKEN. En hoe fout kun je zijn als overheid, door het niet belichten van de andere kant van de zaak, OOK WEER TE GAAN VERDONKEREMANEN. Tja, zo kom je van de regen in de schadevergoeding.. Maar dan is de schade al gedaan!!

Hier een veelzeggende reactie van Nancy, die precies de kern raakt:

“Men wil een huis kopen, de voor en nadelen worden zwaar overwogen. Een proces van minstens 4 weken..

Men wil een auto kopen, de voor en nadelen worden zwaar overwogen. Een proces van minstens een week…

Men wil samen een kindje, dat heeft meer dan weken nodig….  😉

Men wil voor dat kind de juiste school, de voor en nadelen worden zwaar afgewogen. Een proces waar meerdere weken/maanden over gedaan word.

Men word geadviseerd/verplicht om vaccinaties te nemen voor dat kindje, de voor en nadelen worden NIET afgewogen. Snapt u het nog?”

Hier een andere sprekende reactie van Aletta op een van de andere stukken hier op de site. Zij is een van de mensen die zélf met dit verhaal te maken krijgt, via de afweging om wél of niet haar dochters te adviseren zich te laten HPV-vaccineren.

“De uitnodiging tot inenten van onze dochters had veel eerder in de bus moeten vallen zodat wij tijd genoeg zouden hebben om de voors en de tegens tegen elkaar af te wegen! In eerste instantie stemden wij volmondig ja (de dochters en de ouders) maar na het opzoeken van informatie over deze inenting zitten wij nu op een volmondig nee! .

Ze zeggen dat de voordelen opwegen tegen de nadelen en daarom is het vaccinatie programma ingevoerd. Maar……dit is nog helemaal niet bekend op de langere termijn. Tevens hebben wij gelezen dat er getest is op een andere leeftijdscategorie dan de meisjes die nu ingeënt worden.” (stuk uit de reactie van Aletta)

Hierbij een filmpje dat is gemaakt door de website Kidsfeeling. Het spreekt voor zichzelf en belicht WEL DE ANDERE KANT VAN DE ZG. ‘VEILIGE’ VACCINATIES..!! Dan doen wij het zelf wel, vanaf de werkvloer zeg maar..

En om te laten zien dat er wel degelijk veel probleemgevallen zijn, deze CBS-nieuwsuitzending van juni vorig jaar uit de VS, over Gardasil. Deze spreekt boekdelen, ook als je Engels niet helemaal optimaal is om de tekst te volgen. Er zijn op YouTube vele filmpjes te vinden, gemaakt door privé-personen nota bene, die hun vriendin eren, met een filmpje over de schade die hen is toegebracht door de HPV-vaccinatie.

En ondertussen wast vaccin-fabrikant MERCK zich de handen schoon door algemene teksten te roepen, wanneer journalisten hen aanspreken. Want MERCK kan zichzelf nu verschuilen achter de goedkeuring van het vaccin door de -inmiddels corrupt gebleken- Food & Drug Administration in de VS. Dit is de Amerikaanse voedsel- en warenautoriteit, die voedsel en geneesmiddelen dus volkomen veilig moet verklaren, wil het op ‘de markt’ mogen verschijnen. Maar je hebt hier op WantToKnow al kunnen lezen hoe deze corrupte club het uiterst giftige Aspartaam heeft goedgekeurd, een voormalig oorlogsgif nota bene!!! HIER.

Lezersreactie: In eerste instantie stemden wij volmondig ja!, maar na het opzoeken van informatie over deze inenting zitten wij nu op een volmondig nee!

Vaccinfabrikant Merck hoeft verder niets meer te doen op dit PR-vlak. De vaccins uitleveren en de schandalige winsten opstrijken. Winsten die vaak in de orde liggen van zo’n 2000% op pharmaceutische producten. Jaja, ze hebben natuurlijk research en development gedaan… Reken gewoon eens uit hoeveel R&D je kunt doen alleen al met de verkoop van Gardasil in de VS aan 6.000.000 meiden. US$ 200,- per vaccinatiecocktailtje en we zitten al op US$ 1,2 miljard. En dan de rest van de wereld nog aan je voeten krijgen..

Een tip: Kijk eens goed op de website van de Nederlandse Vereniging Kritisch Prikken. Zij geven WEL DE FEITEN WEER ZOALS ZE BEKEND ZIJN, VOLLEDIG ZOALS DAT HOORT BIJ DIT SOORT ZWARE INGREPEN IN DE MENSELIJKE GEZONDHEID.

Tot slot hebben we Mike Adams, een health-ranger, zoals hij zichzelf noemt. Hij heeft een prachtige website, die niet alleen misstanden aan de kaak stelt, maar ook adviezen geeft over nieuwe, gezonde manieren om je lijf en welzijn te verzorgen. Hier is zijn website, waar je jezelf overigens ook kunt abonneren (gratis) op een zeer informatieve nieuwsbrief. (Engels)

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

NU BIJ WANTTOKNOW.NL/.BE:

2 UITSTEKENDE INFORMATIEVE DVD’S OVER VACCINATIES: KLIK HIER!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

27 gedachten over “HPV Vaccinatie? Meiden, alsjeblieft, denk éérst na!

 1. Inderdaad weer een generatie melkkoeien gecreeerd door de medische maffia en haar leveranciers.
  Meisjes blijf wakker en laat je niet misbruiken!!!!

 2. Hallo allemaal,

  Nog even een algemeen mailtje aan diverse personen met een link van een site.

  http://www.helemaalgezond.eu/baarmoederhalskanker.html

  Deze site is gemaakt door Irene Schoots uit Davos, waar wij samen de campagne mee uitvoeren om een ieder van goede informatie te voorzien over het onderwerp, het inenten van de meisjes.

  Stuur door zoveel je kunt, dit zijn ook simpele mailtjes voor meisjes die een Hyves hebben, laten ze het aan elkaar doorgeven.

  Vriendelijk groeten,

  Anneke Bleeker.

 3. ik vind eigenlijk dat ze dit niet kunnen verplichten, marianne dank voor de site hier door te geven ik zal de site zoveel mogelijk plaatsen en doorsturen

 4. Op de kop staat, Meiden, alsjeblieft, denk éérst na! Maar wat als ze niet weten waar ze over na moeten denken….

  Dat is behoorlijk veranderd sinds jullie site, waar er ruim voldoende aandacht aan deze vaccinatie word besteed.

  Een dappere actie die ik heb afgelopen week heb meegemaakt was een vriendin van mijn dochter.
  Zo was er een klas die helemaal niks van deze “aangenomen onzin” wilden weten, deze vriendin heeft toen deze site in de aula op het grote scherm neergezet, ontzettend dapper vond ik dat van haar en het heeft gewerkt!!! De meiden waren in eerste instantie erg geschrokken. Nu is het hun beurt om ZELF te beslissen wat ze met deze informatie doen. Ze hebben nu in ieder geval wel ALLE informatie om ZELF over na te denken!

  Dat mag ook wel gezegd worden!

  Guido, Tessa, John en Anton, ontzettend bedankt voor wat jullie doen en vriendin ;o), als je dit leest, ook jij ontzettend bedankt voor je dappere actie!!

 5. er zijn inmiddels ik weet hoeveel meisjes ingeent tegen hpv in nederland
  vreemd dat je nergens hoort over bloed dat gaat klonteren of dat ze verlamd zijn geraakt…

 6. Nou dan is toch alles verder OK Astrid.. Sorry dat we je lastig vielen..! We zijn hier op WantToKnow in ieder geval niet al deze informatie voor de grap aan het plaatsen. Even nadenken en je informeren kan geen kwaad. Jij roept overdag dat je de nacht niet ziet..

 7. heeft niets met lastig vallen te maken……maar kom nergens de voordelen tegen…lees op verschillende sites alleen maar nare dingen die zich in het buitenland afspelen…ik vraag me af waar de slachtoffers in nederland zich bevinden

 8. De essentie is dat je niet gaat vaccineren, op zo’n idioot korte termijn, als je nog geen VOLLEDIG onderzoek hebt gedaan, als de mogelijke gevolgen nog niet zijn onderzocht. etc etc etc. Het gaat om injecties voor 300.000 meisjes om 60 doden per jaar te voorkomen. Wanneer die gevallen niet ontdekt zouden worden. Maar als deze 300.000 meisjes geloven dat ze nu veilig zijn, zoals de meeste doen, dan is het alleen maar wachten op de slachtoffers. Je hebt gelijk, er zijn NU nog geen slachtoffers. Maar als die er zijn, is het te laat. Informeer je VOLLEDIG, de overheid doet dat NIET, schandalig. Zoals vanavond ook weer bleek uit de RADAR-reportage/verslag. Kennelijk ben je vergeten van DES, Softenon, DDT, Asbest, etc. Was ook veilig, VOORDAT de slachtoffers vielen. Maar ik hoef je niet te overtuigen, het gaat om jezelf volledig informeren, WANT DE OVERHEID DOET HET NIET. rarara, waarom niet..?

 9. Ik ben het met de voor en tegen standers eens
  Maar er gaan ook een hoop fabels over het net van iedereen die ineens arts lijkt te zijn
  laat je goed informeren
  Ben het wel met Astrid eens dat alleen maar de slechte dingen worden vermeld op het net
  Voor haar speciaal hier een lijst met fabels en feiten

  De wildste verhalen doen de ronde over de inenting tegen baarmoederhalskanker. Kijk hier voor de feiten.

  Een HPV-infectie kan helemaal geen kanker veroorzaken
  Een infectie kan wel degelijk kanker veroorzaken. Sterker nog, een langdurige HPV-infectie is een voorwaarde voor het krijgen voor baarmoederhalskanker. Degene die deze belangrijke ontdekking heeft gedaan (in de jaren zeventig) heeft daar onlangs de Nobelprijs voor ontvangen. Juist door deze ontdekking kon een vaccin tegen baarmoederhalskanker worden ontwikkeld. En daardoor worden nu meisjes in Nederland gevaccineerd.

  Meisjes die al besmet zijn, lopen 44,6% meer kans op baarmoederhalskanker
  Meisjes die een HPV-infectie hebben, lopen niet méér kans op baarmoederhalskanker als ze gevaccineerd worden. Dat blijkt uit wetenschappelijk onderzoek. Het percentage van 44,6% is afkomstig van de FDA (Amerikaanse registratieautoriteit). Op hun website wordt één onderzoek aangehaald, maar de studiegroepen uit dat onderzoek waren vóór de behandeling al niet gelijk. Dat wil zeggen dat je de controlegroep niet kunt vergelijken met de groep die HPV-vaccin (Gardasil®) kreeg. Het FDA heeft ook naar andere, goede onderzoeken gekeken. Daaruit blijkt dat je niet meer kans op baarmoederhalskanker krijgt door vaccinatie.

  Vaccinatie is niet nodig. Een HPV-infectie verdwijnt toch meestal vanzelf
  Een lichaam kan inderdaad in veel gevallen een infectie zelf bestrijden, ook een HPV-infectie. Maar helaas blijft het virus bij sommige meisjes sluimerend aanwezig. Een deel van die sluimerende infecties leidt na jaren tot veranderingen in de cellen van de baarmoederhals. Uiteindelijk kan dit overgaan in baarmoederhalskanker. Let wel, tussen de infectie en het ontstaan van baarmoederhalskanker zit meestal vijftien jaar of langer. Je kunt dus besmet zijn en pas jaren later ontdekken dat je baarmoederhalskanker hebt. Het HPV-vaccin kan dit voorkomen. Van te voren weet je niet bij wie een infectie tot baarmoederhalskanker leidt.

  Vitamine A en foliumzuur helpen net zo goed tegen een HPV-infectie
  Er is geen enkel wetenschappelijk onderzoek dat aantoont dat vitamine A en foliumzuur tegen een HPV-infectie helpen. Vaccinatie tegen HPV kan wel baarmoederhalskanker voorkomen.

  Het vaccin kan onvruchtbaarheid en kanker veroorzaken
  Dit is niet waar. De verspreiders van deze fabel zeggen dat het vaccin de menselijke genetische structuur verandert waardoor meisjes onvruchtbaar worden of kanker met abnormale orgaanontwikkeling kunnen krijgen. Het vaccin bevat echter geen erfelijk materiaal van het HPV-virus, maar alleen eiwitdeeltjes. Het is dus onmogelijk dat de menselijke genetische structuur verandert door het vaccin.

  Het vaccin kan een anafylactische shock geven
  Voor vaccinaties in het algemeen geldt dat er een kans van 1 op de miljoen tot tien miljoen is, dat je meteen na een prik een acute reactie krijgt, ook wel anafylactische shock genoemd. Sinds 1962 houdt het RIVM bij of dit gebeurt en dat is nog nooit gemeld.

  Je kunt verlamd raken door het vaccin
  In sommige landen zouden meisjes meteen na de vaccinatie verlamd zijn geraakt. Na uitgebreid onderzoek bleek dat echter niet door de vaccinatie te komen. Soms krijgen mensen een bepaalde ziekte of aandoening. Dat kan bij toeval gebeuren na een HPV-vaccinatie, maar dat wil niet zeggen dat het door de vaccinatie komt. In landen waar de vaccinatie al is ingevoerd, zoals Amerika, zijn er geen meisjes ernstig ziek geworden door de prikken.

  In andere landen zijn meisjes doodgegaan door de vaccinatie
  Er is geen enkel geval bekend dat een meisje is overleden door een HPV-vaccinatie. Natuurlijk is het mogelijk dat iemand overlijdt aan een bepaalde ziekte of aandoening. Dit kan toevallig gebeuren na een HPV-vaccinatie. Maar er is nooit een meisje overleden door de HPV-vaccinatie.

  Het vaccin bevat levensgevaarlijke giftige stoffen van insecten
  Het viruseiwit in het vaccin is gemaakt met behulp van gekweekte insectencellen. Maar in het vaccin zitten allang geen insectencellen meer. Het viruseiwit is namelijk gezuiverd en gescheiden van de cellen.

  Het vaccin bevat een stof die in rattengif zit
  Dat is niet waar. In Cervarix, het vaccin dat in Nederland wordt gebruikt, zit dit niet. De mensen die deze fabel verspreiden, bedoelen de stof natriumboraat. Deze stof zit in veel producten, waaronder rattengif en kakkerlakkengif. In Gardasil, het andere HPV-vaccin dat op de markt is, zit de stof wel. Maar het gaat om een superkleine hoeveelheid die niet schadelijk is voor mensen.

  In Spanje is het vaccinatieprogramma stopgezet, omdat twee meisjes ziek werden
  Het vaccinatieprogramma is niet stopgezet. Wel is een partij vaccins voorlopig terzijde gezet. Deze partij is grondig onderzocht en er bleek niets mee aan de hand te zijn. Of de meisjes ziek zijn geworden door vaccinatie, wordt nu nog onderzocht.

  Na drie tot vijf jaar moet je opnieuw een vaccinatie
  Dat klopt niet. Onderzoek tot nu toe laat zien dat er na ruim zes jaar nog steeds voldoende bescherming is tegen het virus waar je baarmoederhalskanker door kan krijgen. Maar dan zijn de afweerstoffen in het bloed nog zo hoog dat de bescherming waarschijnlijk veel langer duurt. Hoe lang precies is nog niet bekend, maar er hoeft niet om de vijf jaar geprikt te worden. Het kan zijn dat er na tien jaar weer een prik nodig is (en dan geen drie) of na twintig jaar.

 10. OMG ik vind het egt f*cking eng nu… Aan de ene kant geloof ik dit allemaal, maar als het dodelijk ofzo was, dan zouden ze toch niet iedereen ervoor inenten?
  IK WIL NIET ik moet 20 maart ofzo voor die eerste prik maar ik wil nu niet meer

 11. Moniek, dát is nou juist het probleem: er is nog zo weinig bekend. Jij noemt dat er na 6 jaar nog voldoende bescherming is en zegt daarop dat er misschien om de 10 jaar een enting nodig is. Die 6 jaar die jij noemt zit dichter bij de 5 jaar die tegenstanders noemen dan de 10 jaar die daarna ineens genoemd wordt. Dit moest me even van het hart..

 12. Wat ik toch wel een van de belangrijkste dingen vind,is dat de overheid niet zorgt voor de complete informatie..we zijn allemaal volwassen,we leven niet in een dictatuur,dus ik zou graag zelf samen met mijn dochter willen beslissen! En niet iets opgedrongen krijgen waar nog maar zo weinig duidelijkheid over is! Mijn dochter is geen proefkonijn hoor,ik vind het een schande dat de overheid deze hele discussie niet serieus neemt! Dat er niet over gesproken word dat er bij de leveranciers van de vaccinatie dingen niet kloppen,dat meiden omgekocht moeten worden met een i-pod,dat vind ik echt niet kunnen…ik vraag me af wanneer onze geweldige regering zijn burgers eens serieus gaat nemen!!!

 13. Helemaal correct Bianca. Kijk eens naar de uitzending van Zembla van vorig jaar. Daarin staan doktoren gewoon keihard een middel aan te prijzen. Willen ook geen commentaar verder geven, kortom het stinkt! De farmacie is heel intens binnengedrongen op Volksgezondheid, een bijzonder kwalijke zaak. Nota bene met het geld, dat ze door de sluwe verkoop van medicijnen verdienen.. Kijk op deze lead en klik op de Vara-Zembla knop.
  http://www.wanttoknow.nl/overige/indrukwekkende-lezersreactie-op-vaccinaties/

 14. Nogal een slecht stuk. Als je de vereniging kritisch prikken als objectief beschouwt. Die zijn op zijn minst even erg tegen het medicijn als de fabrikanten voor.

  Vervolgens gaat ie vergelijken met de situatie in de vs, waar ze een ander vaccin gebruiken! Subjectief en heeft zijn research niet gedaan.

  De FDA mag je corrupt noemen, maar zijn europese tegenhanger heeft het ook goedgekeurd, is die ook corrupt? En hoe zit het met bijna alle huisartsen, is half nederland corrupt? Dit gaat in de richting van samenzweringstheorien.

  De overvloed aan verwijzingen naar youtube en naar kidsfeeling (een site gerund door alternative anti-medicijnen goeroes), met als enige echte verwijzing naar weer de effecten van het andere vaccin. Dat maakt je eigenlijk bronnenloos (of je gebruikt propaganda tegen als argumenten tegen).

  Verder, de rivm zit in een spagaat. Ze moeten vertellen dat er verschrikkelijke bijwerkingen kunnen zijn. Echter vallen die in het niet bij de baarmoederhalskanker risico’s. Verder zijn het algemene risico’s die geaccepteerd zijn in de hele medische sector. Voor bijna iedere behandeling worden dat soort 1 in een miljoen risico’s geaccepteerd

  Kortom, met zo’n slecht stuk hoef ik op school niet aan te komen

 15. @ik
  Bronnenloos? Samenzweringen? Subjectief? Duidelijk éénzijdig geïnformeerd, verdiep je eerst eens meer in deze materie, lees eerst de goedgefundeerde rapporten van niet de eerste de beste, onafhankelijke! specialisten/artsen/wetenschappers en kom dan maar weer eens terug met een intelligent en weloverwogen onderbouwde reactie…

 16. @ik Je nIcK zegt genoeg. Hello, there is a world out there!
  “Echter vallen die in het niet bij de baarmoederhalskanker risico’s.” Hoe weet je dit nou man/vrouw? Raar gepraat vind ik. En wat slecht is, daar zijn de meningen over verdeeld. Niet over wat JIJ slecht vindt. A lot to learn I guess..

 17. Mijn dochter van 12 heeft een oproep gekregen, en wij zijn na heel veel wikken en wegen afgelopen maandag niet gegaan. Ik vind het nog teveel op een experiment lijken en er is te weinig overbekend wat het op de langere termijn voor uitwerking kan gaan hebben.
  Ook heeft ze vroeger ook vaak heftig gereageerd op de inentingen vooral na de BMR prik, is ze ook heel erg ziek geweest, de huisarts 3x op 1 dag langs geweest, ook Anafylactische shock gehad.
  Ik denk altijd maar: dat overal voor en nadelen aan vastzitten.
  Maar je moet nooit klakkeloos aannemen dat wat de overheid/gezondheidsraad voorstelt dat dat pertinent waar is, er kan altijd wat mis gaan, maar de vraag is weeg dat op tegen niet inenten, daar moet je dus HEEL GOED overnadenken. Ik zeg ook niet dat je je niet moet in laten enten, dat is voor iedereen misschien anders, maar denk wel goed na voor je een besluit maakt.
  En als je je niet laat inenten, zorg ervoor dat je preventief bezig bent om het risico dat je Baarmoederhalskanker krijgt zo heel klein mogelijk te houden en je als je 30 bent elke 5 jaar een uitstrijkje laat maken!!!.

  Ik wens iedereen veel succes en wijsheid met welke keuze je dan ook gaat maken.

 18. Ik ben een meisje van 12,
  Ik heb net vanmiddag de eerste vaccain gehad!
  Je leest hier van alles over verlamd raken etc..
  Maar:
  1. Die meiden waren al ziek!
  2. Nederland is al zo’n ’tuttig’ landje! Ze onderzoeken alles of het al veilig is etc.. en na 100 jaar komt het pas uit!
  En dan denken dat dit slecht voor je is!

  MEIDEN DE SITE HEEFT MAAR 1 DING GOED: Denk zelf na!

  Je toekomst hangt er vanaf!

  Wat nou als…

  jij over 3 jaar blijkbaar baarmoederhalskanker hebt en je hebt het vaccain NIET genomen…
  Dan heb je je eigen toekomst ‘verkloot’!

  Ik ken héél veel meiden die ook dit vaccain al 3X hebben genomen!

  Na het vaccain krijg je hoofd pijn en je huid bij je arm kan rooder worden!!!

  LET OP:
  Op GGD.nl vind je de ECHTE waarheid lees jij 1 voordeel op DEZE site? NEE!
  Lees jij 1 voordeel op ggd.nl? JA
  Lees jij 1 nadeel op ggd.nl? JA!!!

  Er kan vast weel één nadeel aan zitten maar alleen maar nadelen dat je er van overlijd e.d.

  NEDERLAND zal nooit de jonge bevolking willen uitroeien!

  DENK ZELF NA!

 19. Beste lezers,
  ik was een gezonde jongeman. Van 25 toen ik me in 2005 als proefkonijn aanmelden bij het Erasmas MC te Rotterdam.
  Een voor aan staand ziekenhuis… Dus ik dacht dat het allemaal wel goed zat en geen kwaad kon. Het onderzoek duurde 3 jaar, Start in 2005 t/m eind 2008.
  Ik wilde me wel beschikbaar stellen voor een nieuw medicijn als ik daar bij jonge-meiden en vrouwen mee kan helpen een beter leven zonder baarmoederhalskanker of borstkanker. Maar niks is minder waar. Door de injectie’s van Vaxinostics in opdracht van Merck een grote speler in de farmaceutische industrie.
  Ik heb vrolijk mee gewerkt met het onderzoek. Ben al mijn afspraken netjes na gekomen…”Ik wel”
  Ik zou de uitslag van de injectie’s en uitstrijkjes krijgen als het onderzoek was afgelopen. Onder alle deelnemers in Nederland.
  Begin 2009 vroeg ik naar de uitslag… Ik belde het bureau op wat namens de farmaceutische industrie het onderzoek deed. (de injectie’s en uitstrijkjes)
  Die konden mij vrolijk vertellen dan het onderzoek nog steeds blind is.
  Dus nog niet afgelopen…
  Na verder te vragen kreeg ik te horen dat het onderzoek nooit afgemaakt zou gaan worden!! In opdracht van Merck en partners!

  Wat nu… Ik voelde me erg rot, lui,depressief,neer slachtig. Mijn huis arts deed het af als oververmoeid depresief… Maar zelf wist ik dat het wat anders was. Je kent zelf je eigen lichaam het beste. Ik voelde dat er iets was. Meer als wat de huisarts zei. Ik vroeg om een afspraak bij een neuroloog… Als het niet van buiten zit dan, dan misschien van binnen.
  De Neuroloog wilde gelijk een MRI-scan doen. Want hij vertrouwde het ook niet.
  Na de mri-scan, had die slecht nieuws voor me…. Hij vermoede de ziekte MS. Hij wilde nu een lumbaalpunktie…
  En ja hoor de uitslag was Positief..
  Wat nu… Hoe is de ziekte onstaan…
  Nou mensen ik was erg sportief ik sporte gemiddeld 5 keer in de week fitness.
  Maar helaas, ook de zooi in de HPV kreeg mij er onder… Nu zit ik dus al vanaf begin dit jaar 2010 thuis.

  100% Afgekeurd, Slecht zien, geen evenwicht meer. En een ongeneeslijke ziekte onder de leden. Veroorzaakt door de HPV-Vaccinatie’s.

  Mensen geef je lichaam niet aan de wetenschap!! Ze maken je kapot. En ontkennen alles!!

  Veel Geluk en het Beste voor 2011

  Groetjes
  B.J. de Vlaming

  1. wow, ik heb de prik gehad, en een paar weken later tijdens het ehbo examen ben ik bijna flauwgevallen.
   Ik ben heel vaak erg duizelig en heb een raar gevoel in mijn hoofd,
   Ik heb al allerlei controles laten doen in het ziekenhuis.
   Maar die zeggen dat er niks aan de hand is.
   Ze denken dat ik me te druk maak en naar een psyiator moet, net of ik dat verzin.
   Het is ook heel lastig om zo op school te blijven..
   Ik dacht dat het niet door die prik kwam, maar nu twijfel ik dus.
   Kan dit door de prik komen?
   anoniem.

  2. Beste Boudewijn,

   Het is erg vervelend om te lezen dat je bent beschadigd door het HPV vaccin.

   Mocht je tips willen ontvangen om je gezondheid weer terug te krijgen, stuur me dan een berichtje via YouTube!

   http://www.youtube.com/HealthRanger7

   HealthRanger7

 20. Beste allemaal,

  Ik ben een masterstudent communicatiewetenschappen aan de Radboud universiteit. Voor mijn thesis ben ik op zoek naar respondenten met een dochter. Ik ben erg nieuwsgierig naar uw mening betreffende de HPV vaccinatie. Het neemt maar enkele minuten in beslag. Uw deelname zou een grote hulp zijn. Het onderzoek kan worden afgenomen via deze link:

  http://ru-faculteit-letteren.survey.netq.nl/nq.cfm?q=0382c4ca-f34d-422d-9bf0-a66513d1c3db

  Alvast heel erg bedankt!

 21. Ik heb vandaag mijn 1ste prik gehad en nu ik dit heb gelezen ben ik heel erg aan het twijfelen of ik m’n 2de prik ook moet nemen graag wil ik weten waarom wel of niet ik hem zo moeten nemen groetjes sietske

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.