Advertentie

Monsanto’s onderzoeks-groenwas-duivel!


De firma Monsanto staat bij velen bovenaan de lijst van dubieuze bedrijven en organisaties, die maling hebben aan ethiek en boven alles macht willen bereiken en miljarden opstrijken. Het krankzinnige is dat dit bedrijf maar door en door mag gaan met de -officieel goedgekeurde- productie van rotzooi die in voedsel en onze natuur terechtkomt. Wat een waanzin! ‘Pak deze verdachte op’, is je eerste gedachte.

Deze groenwasduvel is er in alle soorten en maten..
De groenwasduvel is er in alle soorten en maten. Er is zelfs een Monsanto-uitvoering..

Het is te hopen dat alle groene (en gewone) banken Monsanto als volstrekt onethisch gekenmerkt hebben en er geen geld van groene investeerders hun kant op gaat! Wat dat betreft is Monsanto 1000x erger dan investeringen in klusterbommen. Maar dat vind de auteur van dit stukje en die hoort jou van te voren niet te beïnvloeden.. Maar kijk gewoon zelf eens naar dit bijzonder bedenkelijke lijstje met negatieve ‘verdiensten’ van Monsanto voor de samenleving.. En er zo zijn nog zo veel meer voorbeelden te vinden op het Internet, YouTube enz.

Waar gaat dit specifieke verhaal over?

Monsanto heeft vorig jaar een onderzoek ‘laten’ presenteren, dat niet eens meer de schijn heeft van Greenwashing heeft. Greenwashing is het fenomeen, dat bedrijven doen alsof ze het goed voor hebben met de natuur en met de mens, maar daar in feite helemaal niet mee bezig zijn, maar met machtswellust, vernietiging van morele waarden en het bij elkaar graaien van geld.

Maar in dit geval is Monsanto zoals zo vaak, in feite rechtstreeks crimineel, maar ze zijn wel zo listig, dat hun handelen binnen de regels van de wet valt en dus kan hun gedrag maar doorgaan. Kennelijk is de wet dus van elastiek.

Het onderzoek dat Monsanto liet presenteren, gaat over het groeihormoon Bovine/Provilac, ook een Monsanto-product. De truc is dat een derde instantie zogenaamd een ‘onafhankelijk’ onderzoek presenteert, ondertussen officieel of niet-officieel gesponsored door de Monsanto-clan. Dit onderzoek heeft deze hoofdlijnen, inzake dat groeihormoon: (stoelriemen vast alsjeblieft!)

Het doel van Monsanto is duidelijk. Over lijken desnoods.
Het doel van Monsanto is duidelijk. Over lijken desnoods en zonder enig respect voor de natuur!

De redenering is als volgt: Wat gebeurt er als je het groeihormoon Bovine/Provilac, een Monsanto product dus, gebruikt en je geeft dit aan 825.000 koeien, dan krijg je dezelfde melkopbrengst die 1.000.000 koeien zouden produceren, koeien die dit ohzo fantastische goedje niet ingespoten hebben gekregen… En wat blijkt dan: dat het een fantastische stap is om CO2-emissie tegen te gaan. CO2 ontstaat namelijk ook uit koeiepoep. En des te hoger de melkopbrengst, des te minder koeien heb je nodig… Enne..

Dat de FDA, de Food- and Drug Administration het genetisch gemanipuleerde groeihormoon heeft goedgekeurd, zegt eigenlijk veel meer over de FDA..!

Groeihormonen zijn trouwens onschadelijk, want de FDA, de Amerikaanse voedsel- en warenautoriteit, heeft het goedgekeurd.. Dat de Europese Unie een moratorium heeft afgekondigd voor dit goedje, wil in dat kader verder niets zeggen, hoor! En dat ook de Canadese regering het heeft verboden, is een kwestie van tijd natuurlijk…

De redenatie zoals Monsanto deze min of meer verkondigd, is werkelijk te idioot voor woorden.. En toch werd dit onderzoek gepresenteerd als DE structurele bijdrage voor de reductie van CO2. En het krankzinnnige is natuurlijk dat deze redenering ook klopt. En niet klopt als je weet wat de consequenties zijn van het consumeren van koeiemelk die afkomstig is van koeien die met deze groeihormonen zijn ingespoten..

Je slikt dus als Amerikaanse consument weliswaar vlees en koeiemelk met groeihormonen, maar dat is dus -indirect- een goede daad voor het milieu jongens! Het scheelt veel CO2-uitstoot, maar lieve mensen, het scheelt dus ook voedsel, en ruimte. Tjeetje wat een goed spul moet dat zijn zeg, dat groeihormoon…! Doe mij maar een boterham met dat spul, dan hoef ik dat vlees niet…

Wij kunnen hier in Nederland gerust ademhalen, want het is dus voorlopig keihard verboden in de EG, gelukkig! Maar wat een ongelooflijke lulkoek, vind je niet? Het zijn groeihormonen en daarboven op zijn deze ook nog eens genetisch gemanipuleerd..! Dit is het achtergrond verhaal bij dit groeihormoon:

Provilac / Bovine

De Provilac die Monsanto verkoopt aan boeren is een genetisch enginered goeihormoon dat de melkproductie verhoogt. Maar, behalve dat de koeien er heel erg pijnlijke en onstoken uiers van krijgen, waardoor er o.a. pus in de melk terechtkomt, is de melk schadelijk voor menselijke consumptie omdat er tot 1000% meer Insuline Groei Faktor 1 (IGF1) in de melk voorkomt. Dat is een groeihormoon, waarvan keihard bewezen is, dat het kanker kan veroorzaken. Maar de FDA heeft het goedje dus goedgekeurd..!

WalMart, de grootste supermarktketen ter wereld, heeft in de VS melk van koeien, die met Bovine zijn ingespoten, definitief uit de schappen geweerd.

Dit natuurlijk een regeltechte schop in het kruis van de FDA, dat kun je wel stellen.

monsanto1Er zijn dus aanwijzingen genoeg dat het onacceptabel schadelijk is: de Canadese autoriteiten hebben gebruik ervan, op grond van deze onderzoeken verboden. Maar veel Amerikaanse melk bevat in grote delen van de VS, wel deze IGF1.  Melk de witte sloper, letterlijk dus. Dat de FDA, de Food- and Drug Administration het goedgekeurd heeft, zegt meer over de FDA, dan over de melk. We schreven hier al het stuk van wetenschappers, die aan het team van Obama opbiechten, dat ze onder druk stonden om resultaten van onderzoeken één bepaalde richting uit te doen vallen.. Kijk hier voor dat stuk.

Gelukkig besloot de grootste supermarktketen ter wereld WalMart in de VS om melk van koeien, die met Bovine zijn ingespoten, definitief uit de schappen te weren. Een schop onder de gordel voor de FDA, dat kun je wel stellen.

Maar dat Monsanto dit middel kiest om de publieke opinie te beinvloeden, zegt heel veel over hun vastberadenheid en de maling die ze hebben aan keiharde onderzoeken, die hun boevenstatus (weer) bevestigen. Maar ook over de steeds geraffineerdere wijze waarop ze proberen hun misdadige producten te slijten.  Hier de lead naar dit volkomen kritiekloze stuk uit de Science Daily. Waar begint oplichting en waar eindigt reclame..? Het kopje boven het artikel zegt eigenlijk al genoeg: ‘Milk goes green’…

Over de macht van Monsanto inzake de introductie van Bovine/Provilac

Ook in Nederland is het verhaal van klokkenluiders actueel. Waar mag iemand formeel zijn boekje te buiten gaan om ‘geheimen’ te vertellen, of uit de school klappen om een moreel onaanvaardbaar verhaal publiek te  maken… Dat is in wezen een simpel verhaal, lijkt het. Wanneer onze gemeenschappelijke basis wordt ondermijnd, zou het geoorloofd moeten zijn. Toch? En dan toch zeker wanneer het gevaar voor de volksgezondheid in het geding is..!!

Het middel werd in verband gebracht met kankergevallen bij mensen die de melk van de Bovine-koeien. De enige test op basis waarvan de FDA dit groeihormoon goedkeurde was een 90 dagen test op 22 ratten. 

Maar de onderstaande story uit 2000, is daarom nog steeds actueel, het verhaal van 2 Amerikaanse journalisten Jane Akre en Steve Wilson. Zij waren werkzaam bij FOX News Television, een Amerikaans TV-station dat een van de 22 grote TV-stations is van mediatycoon Rupert Murdoch…

Een simpel verhaal: beide reporters kregen de opdracht om een investigators-TV-programma te gaan maken en mochten naar vrije journalistieke inzichten onderwerpen aanpakken die zij de moeite waard vonden. Hun eerste onderwerp zou meteen de klapper worden om de serie te introduceren. Hun keus viel op het onderzoeken van de geruchten omtrent het groeihormoon Bovine.

De firma Monsanto zit dus als bedenker achter dit groeihormoon en Steve Wilson en Jane Akre kwamer er tijdens de opnames van dit 1e programma achter, dat Monsanto eigenlijk alles en iedereen had omge-‘lobbied’. Het was gewoon heel duidelijk dat het goedje helemaal niet veilig was, verre van dat zelfs! Het middel werd als snel in verband gebracht met kankergevallen bij mensen die de melk van de koeien hadden gedronken die met het groeihormoon Bovine waren ingeënt. De enige test op basis waarvan de FDA dit groeihormoon goed keurde was een 90 dagen test op 22 ratten. Het groeihormoon bleek daarna meteen goedgekeurd te zijn..!!

Onder druk van de dreiging om hun advertisinggelden terug te trekken, lukt het een dure advocaat van Monsanto om Fox voor de uitzending zó onder druk te zetten, dat uiteindelijk beide reporters de laan uitgaan, de uitzending NIET wordt uitgezonden en dat het groeihormoon gewoon op de markt bleef..!! Reden voor deze beide slimme reporters, niet over zich te laten lopen en de zaak aanhangig te maken. Met succes vochten zij hun ontslag aan en uiteindelijk kwam er zoveel publiciteit rondom de zaak, dat Monsanto/Fox deze zaak schikte en Akre en Wilson als onverwinnaars uit de strijd kwamen. En hier blijkt eens te meer weer het nut van klokkenluiders…

Maar mijn hemel, waar zijn ze in het land van de onbegrensde mogelijkheden mee bezig is de vraag die mij telkens bekruipt.. Deze YouTube duurt ca. 11 minuten!

6 gedachten over “Monsanto’s onderzoeks-groenwas-duivel!

 1. ik kan niet helpen te denken aan een stuk wat ik ooit las over de reptilians en hoe hun werkwijze en doelstelling in elkaar steekt dit past er precies in

  vervuil de lucht het voedsel, gebruik zware metalen die als bijwerking hebben dat je moe, suf en futloos word, fluor in je water wat er voor zorgd dat je klier in je hersenpanneke die even kort door de bocht je verbinding regelt met jouw innerlijk en hogere zelf zich niet of veel minder ontwikkeld, geef mensen net te weinig geld zodat ze altijd in zorgen moeten leven en hopelijk niet wakker worden en zo kan ik nog wel even doorgaan

  de illuminati straalt ervanaf deze firma en ik vind het onbegrijpelijk dat dit allemaal gewoon kan, nou ja onbegrijpelijk dat niet ik zie het spel wat gespeelt word

  ik vraag me ook af hoe het op het moment met de codex aliminatus ervoor staat ik kan me vaag nog iets herinneren dat ook zij daar erg achteraan zaten, al kan ik die info niet terug vinden

  1. Monsato is in samenwerking met de top van de Amerikaanse Elite. Zij beheren het geld en de macht… kijk maar eens naar zeitgeist of thrive.

 2. amerika het land van de onbegrenste mogelijkheid daar alles om DE??? MACHT GAAT bij hun mag alles bij ons mag er niets of zij hangen aan je vestje .zij?? mogen moorden de landen vergiftigen enz enz doe jij het dan word je opgepakt .t,word gewoon eens TIJD dat de europeze landen hier van de handen afhouden en dat AMERIKA ook hier en in de lucht NIETS te vertellen mogen hebben dit?? is ons grond gebied .wegwezen dus en laat dat land al die schade die zij? aangebracht hebben het de wereld mens waar zij het land aan puin gelecht hebben voledig terug betalen .hitler wou de macht over europa maar dat is hem niet gelukt omdat amerika er zich mee ging bemoeien maar nu heeft de amerikaan de macht en wat doet de wereld hier tegen!! NIETS TOTAAL NIETS .

 3. dE bevolking wordt aardig afgeleid om naar GSTD te kijken en of jantje Smit zijn knie heeft gestoten. Maar ondertussen verandert de wereld wel razendsnel en de burgers zijn achter de pc en tv in slaap gesust.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.