Advertentie

Nieuw: de ‘militaire’ griep; dodelijk bioterrorisme!


Zo zitten we hier op de site in conclaaf met elkaar over de ethische kant van gezondheidszorg, de ethische kant van belangenverstrengeling tussen overheid en de Big Pharma-industriëlen, komt  er ineens onderstaand bericht in de pers.. De tovenaarsleerling heeft de meester overtroffen.. Ron Fouchier heeft zijn leermeester Ab Osterhaus de loef afgestoken, óf heel erg geholpen natuurlijk.. Ab Osterhaus is de man die te pas en vooral te ónpas roept, dat het een kwestie van tijd is voor er weer een heftige, dodelijke griep zal uitbreken..

Maar dat ze die griep zélf zouden gaan bedenken?? Nee, dat hadden wij zelfs, als doorgewinterde conspiracy-kenners, niet kunnen bedenken. En natuurlijk, het gebeurt allemaal in naam van de heilige wetenschap. Zo is ook de atoombom bedacht, toch? Nu is het zaak geworden om het allemaal geheim te houden, dat dodelijke griepvirus.. Toch? Nee hoor, Ome Ron, die ook nog eens afgestudeerd schijnt te zijn, gaat lekker zijn bevindingen publiceren.. Lekker laten zien hoe hij dit doet en laten zien DAT HIJ DE EERSTE WAS die deze uitvinding deed…

Hij zal wel beroemd willen worden, want dát is kennelijk zijn doel..? Beroemd worden, net als Ome Ab, die bijna elke dag wel ergens op TV te zien is, in radioprogramma’s te horen is, of in tijdschriften/kranteninterviews te lezen is. Dát is kennelijk wat Ome Ron ook wil, beroemd worden. Jonge jonge wat hebben ze toch een mooi vak, die wetenschappers. Alleen jammer dat ze gevaccineerd lijken te zijn tegen ethisch handelen! En nu Ron, wat ga je nu doen..? Wij weten het ineens.. Je gaat nu een vaccin bedenken, dat hiertegen weer bestand is..? Wauw, lekker bezig zo hoor!

 

* * *

Uit de Telegraaf: ‘Nederlanders maken dodelijk griepvirus’

ROTTERDAM – De VS maken zich zorgen nu Nederlandse onderzoekers erin zijn geslaagd een superdodelijke variant van het vogelgriepvirus te creëren. Amerikaanse deskundigen zijn bang dat terroristen geïnspireerd raken. Volgens de Volkskrant wordt uitgezocht of het wel wenselijk is om de onderzoeksgegevens te publiceren. Ron Fouchier, hoogleraar virologie aan het Rotterdamse Erasmus MC, slaagde erin om de zeer besmettelijke variant te maken van het vogelgriepvirus H5N1. Hij deed dat in opdracht van de Amerikaanse gezondheidsautoriteit NIH. De Amerikanen zijn nu bang dat de informatie in verkeerde handen valt en terroristen het virus als biologisch wapen zullen inzetten

* * *

 

Wetenschapper ‘militariseert’ opzettelijk griepstam in dodelijk bioterrorisme experiment

23 november 2011 / Ethan A. Huff/ Origineel HIER

© vertaling: Frank Bleeker

x

(NaturalNews) Jarenlang hebben gezondheidsmedewerkers van over de hele wereld er voor gewaarschuwd dat het H5N1 Vogelgriepvirus, dat op dit moment geen dreiging vormt, ooit zal muteren tot een dodelijke, pandemische griepstam. Maar nu zijn hun voorspellingen – of waarschuwingen, afhankelijk van hoe je daar naar kijkt – uitgekomen, omdat een Europses wetenschapper H5N1 genetisch heeft veranderd om het doelmatig onder zoogdieren te verspreiden.

Dr. Ron Fouchier lijkt nogal ingenomen met zijn dodelijke-griepvirus-wetenschap…

National Public Radio (NPR) meldt dat Dr. Ron Fouchier van het Erasmus Medisch Centrum in Nederland kondigde tijdens een recente griepconferentie op Malta dat hij een manier ontdekt had om het vogelgriepvirus meer besmettelijk te maken. Door opzettelijk de genen van het virus te veranderen, was Dr. Fouchier in staat om de overdracht van H5N1 te veroorzaken tussen fretten, die als diermodel met name gebruikt worden om de griepoverdracht tussen mensen te bestuderen.

Dus, voor het geval je het gemist hebt: een viroloog heeft opzettelijk de genen van het dodelijke H5N1 vogelgriepvirus veranderd zodat het onder zoogdieren meer overdraagbaar wordt – en hij heeft dat gedaan onder het mom van het bestuderen van de aard van het virus en, volgens NPR, ‘waartoe het in staat is’. In zijn oorspronkelijke toestand is H5N1 niet in staat om veel schade aan te richten, maar nu dat het opzettelijk veranderd is zou het virus, indien het ooit ‘in het wild’ vrijkomt, uiteindelijk wereldwijd wel eens verwoestende gevolgen kunnen hebben.

‘Het is gewoon een slecht idee van wetenschappers om een dodelijk virus te veranderen in een dodelijk en uitermate besmettelijk virus,’ zei Dr. Thomas Inglesby, een expert op het gebied van bioterrorisme en directeur van het Center for Biosecurity van het Medisch Centrum van de Universiteit van Pittsburgh, over dit experiment. ‘En het tweede slechte idee van hen is, om te beschrijven hoe zij het deden, zodat anderen dit kunnen overnemen.’

Alhoewel Dr. Fournier zijn bevindingen nog niet in een wetenschappelijk tijdschrift heeft gepubliceerd, zou hij dat wel in de nabije toekomst kunnen doen. In een antwoord op een vraag van NPR of hij overweegt om zijn studie te publiceren, antwoordde Dr. Fouchier per e-mail aan NPR dat hij weigerde hierop commentaar te geven totdat een commissie van de Nationale Wetenschappelijke Raad voor Bio-veiligheid beslist of zijn studie al dan niet gepubliceerd kan worden.

Ter verdediging van het wel publiceren van gevoelige studies van deze aard, zei Lynn Enquist, hoofdredacteur van het Journal of Virology aan NPR dat het noodzakelijk is om te publiceren om ‘voorbereid’ te zijn voor hoe het virus zich zou kunnen ontwikkelen en verspreiden.

Bron voor dit artikel op Natural News: HIER

* * *

Commentaar WantToKnow:
Onze tovenaarsleerling Ron Fouchier, is kennelijk voornemens om zijn bevindingen te publiceren, anders hoef je je niet ‘van commentaar te onthouden’.. Toch, want dan roep je gewoon: “Nee, ik ga deze uiterst gevaarlijk gegevens, levensgevaarlijke gegevens dus NIET publiceren”. Maar hij wacht tot de Nationale Wetenschappelijke Raad voor Bio-veiligheid voor hém beslist.. Lastig hè Ron, moraliteit…? Een advies van onze kant..? Flikker dat hele onderzoek in het vuur. Beroemd ben je nu toch al, je kunt nu alleen nog maar berucht worden..

 

58 gedachten over “Nieuw: de ‘militaire’ griep; dodelijk bioterrorisme!

 1. In biolaboratoria tijdens de koude oorloig zijn er allerlei biologische wapens uitgevonden. Met name ziekten voor mensen. vee en planten. Deze kennis wordt nu nog steeds gebruikt voor de oorlog tegen de eigen bevolking, hun vee en de gewassen. Dit is een onderdeel van de operatie Garden Plot die het doden van een groot deel van de menselijke aardebevolking inhoudt. Deze operatie Garden Plot wil alleen niet erg lukken.

 2. In de Volkskrant staat te lezen dat het laboratoriumonderzoek opmerkelijk genoeg werd uitgevoerd op verzoek van de Amerikaanse gezondheidsautoriteit NIH. Hij kreeg de opdracht om uit te zoeken of het H5N1-virus een pandemie kan veroorzaken. Ook een Japanse onderzoeker kreeg dezelfde opdracht blijkt dezelfde resultaten te hebben geboekt. Foucher heeft een artikel aangeboden aan het vakblad Science. Maar inderdaad hij wil verder niet reageren op zijn onderzoek.

 3. -Maar dat ze die griep zélf zouden gaan bedenken?? Nee, dat hadden wij zelfs, als doorgewinterde conspiracy-kenners, niet kunnen bedenken.-
  Niet?? Dat was toch te verwachten. Ik denk dat er heel wat ziektes rechtstreeks uit de laboratoria komen.

  1. Ik denk dat velen met mij de ogen al zijn geopend bij het hele mex. griep gebeuren. Teveel continenten en dierlijke varianten. Ook ik kreeg een oproep, prachtig hoor zo weinig info en vooral bangmakerij. Toen al ging ik op zoek en bedacht ik me dat dit helemaal niet kon. De mooie folder heb ik zo bij het oud papier geknikkerd. Jammer voor alle propaganda en nog erger dat mensen zich de angst op de mouw hebben laten spelden (Nederland zou plat komen te liggen). De vaccinaties waren al gekocht voordat we er van gehoord hadden. En daarbij….. wie ziet de bijsluiter??

 4. Als je eenmaal echt weet waar bedrijven als GSSK en Merck vandaan komen en hoe ze zijn ontstaan en groot geworden (bijvoorbeeld uit de ‘oorlogsbuit’ na de tweede wereldoorlog)…

  en ook op de hoogte bent van het feit dat directeur Merck zelf veiligheidsadviseur was voor presidenten op het gebied van ‘nationale veiligheid’ en biologische wapenvoering en defensie…

  en de relatie kent met Fort Detrick en andere biologische oorlogsvoeringsbolwerken (waarbij de volgzame en trouwe militairen vaak zelf werden gebruikt voor de longitudinale ‘experimenten’ zoals bijv. bij Anthrax)…

  dan begint langzaamaan het besef te komen dat vaccins als effectieve immunologisch wapens bij bio-terrorisme een lange geschiedenis kent!

  Vergeet niet: gezondheid is ware immuniteit. Omgekeerd geldt dat je immuunsysteem en je zelfhelend vermogen ook omgezet en gemanipuleerd kunnen worden om je ergste vijand te worden voor je lichaam. De vraag is dus: willen we helen of willen we vernietiging tot stand brengen?

  1. “Vergeet niet: gezondheid is ware immuniteit. Omgekeerd geldt dat je immuunsysteem en je zelfhelend vermogen ook omgezet en gemanipuleerd kunnen worden om je ergste vijand te worden voor je lichaam. De vraag is dus: willen we helen of willen we vernietiging tot stand brengen?”

   Fantastisch!!!

  2. Geef je bevolking een heleboel stress en zorgen en angst dit tast het immuunsysteem behoorlijk aan,( stress nr1 killer en ziekte verwekker) vervolgens een nieuw griepje erover, klaar ben je!snap niet dat zoiets mag zo midden in het stadscentrum van Rotterdam, ik weet, de chemie ligt hier in de achtertuin,maar dodelijke virussen in een dichtbevolkte stad als Rotterdam maken?de kans op grootschalige verspreiding in een rap tempo is natuurlijk enorm( wie zijn hier de terroristen?)in de praktijk blijkt dat niets onmogenlijk is om te stelen, na te maken.

 5. Ik snap niet wat mensen als Ron Fouchier bezielt om in een huidige wereld dit soort virussen te ontwikkelen, het onderzoek vervolgens te willen publiceren en daar nog trots op zijn ook. Volgens mij zit er dan toch wel een behoorlijk aantal steekjes los.
  Zou hij straks ook trots zijn als deze variant 1/4 of meer van de wereld bevoling uitroeit?
  Hij zal wel een lindje krijgen van de NWO.

  1. volgens de bijbel wordt het eenderde van de mensen, de vissen in de zee, de dieren op de aarde en de dieren in de zee……..

 6. zou hij nou werkelijk de eerste zijn die dit “wetenschappelijke werk”heeft uitgevoerd?
  Denk toch eens na mensen, wat is het belang van de farmaceutische industrie? Wat was ook alweer het programma aangaande de bevolking door de elite? Nee echt nieuw is dit feitje dus niet, hooguit dat deze malloot het wil publiceren( hoewel dat ook vast al eerder zal zijn gedaan )Zal nog wel schrikken worden als bekent wordt welke ziekten allemaal door de mens ontwikkeld zijn.

  1. Voor het “net” wisten we niks van publicaties af. De gewone man of vrouw kon helemaal niet bij die informatie. Maar die is er vast wel volop geweest.

  2. Hij zal mogelijk niet de eerste zijn die dit heeft gedaan het wel de eerste die in de msm word genoemd. En het feit dat de MSM hiervan melding maakt is opvallend. Het zou kunnen dat ze dat hebben gedaan zodat het expres in verkeerde handen valt, of dat de mensen weten dat het er is en dat het nu dus perongeluk kan ontsnappen uit het lab. Ik weet alleen dat er een reden is waarom ze het bekend hebben gemaakt. Het hoe en wat word in toekomst wel duidelijk.

  3. Inderdaad.. waarom maken ze dit bekend?? (in de eerste plaats.. ANGST!!!?) Ben ook benieuwd naar de duistere reden. De hele reden is plausibel. In de natuur zou dit toch heel lang moeten duren. Een laboratorium is iets heel anders. Voor mij weer een bevestiging dat andere virusssen/ziektes zeker ook man-made zijn.
   Dus de US gaat eerst opdracht geven en daarna zijn ze bang voor mogelijke gevolgen. Dit rijmt ook totaal niet met elkaar. Wat steekt hierachter mensen?

  4. Het zou ook gewoon hoogmoed kunnen zijn. En dus een stomme zet voor hen.
   (altijd hoopvol blijven)

 7. Er zijn nog steeds mensen die denken dat ze bijzonder zijn als ze beroemd en/of rijk zijn.
  Dat komt volgens mij omdat er nog steeds mensen zijn die aan de voeten liggen van mensen die beroemd en/of rijk zijn.
  Het ergste is nog wel dat de tweede soort zich alles laat wijsmaken door de eerste soort.
  Als ze maar bij hun volgelingen mogen horen,
  Zolang de tweede soort mensen nog rondlopen komen we niet gemakkelijk van de eerste soort af.
  Pas als de tweede soort verandert in een zelfstandig volwaardig zelfbewust en zelfliefhebbend mens verandert, verandert alles.
  Mijn gedacht.

  1. Peter Weter, ik heb het filmpje maar niet afgekeken. Vanmorgen net naar een man zitten luisteren, bij “boeken” , die vertelde hoe in China onder mao miljoenen mensen op korte tijd zijn vermoord op gruwelijke wijze met een mensonwaardige reden.
   Het ergste is wel dat het nog steeds gebeurd. Dat daar ogenschijnlijk iets verandert maar in feite niks. Hij heeft er een boek over geschreven. Mao en nog iets.
   Ik heb mijn portie vandaag wel weer gehad.

 8. dit zijn van die mensen die lachend hun eigen familie uitmoorden dus .wat gaan wij ?? daar als bevolking tegen doen!!ik weet het al ,jullie?? ook zoals gewoonlijk TOTAAL NIETS!

  1. Ik kan dat enkel maar beamen. Ik ben niet genoeg heldin en veel te beschermend naar mijn omgeving. Is gewoon zo. Ik zou wel willen knokken maar niet met een minderheid.

 9. Opmerkelijk dat jullie dachten dat dit soort griepjes niet zelf bedacht zouden (kunnen) worden!!!
  Denk aan o.a. SARS, AIDS en veel meer wat allemaal uit een laboratorium afkomstig is.
  Zo uiteraard ook de H1N1 griepvariant, waarop de WHO zelfs een patent aanvroeg in 2005, drie jaar voordat deze “nieuwe” griep in Mexico uitbrak…

  zie:
  2005-06-01 WHO vraagt patent aan op H1N1 VIRUS (patent toegewezen in jan 2008) 1 jaar voor de uitbraak!
  New Zealanders Robert Webster en Richard Webby (WHO) zijn de patent houders van de US Patent Application 20090010962 – Genetically
  Engineered Swine Influenza Virus and Uses Thereof http://www.patentstorm.us/applications/20090010962/claims.html

 10. pff.. dit is allang bekend overal.. tenminste bij hen die het weten willen in die kringen. Dat hoeft ie niet te publiceren.
  Wie heeft het onderzoek betaald? En die bepaald!

 11. Deze uitspraak zijn de laatste van een stuk in Trouw:

  http://www.trouw.nl/tr/nl/6700/Wetenschap/article/detail/3050981/2011/11/26/Vrees-voor-griepvirus-als-wapen-terrorist.dhtml

  1 De farmaceutische industrie heeft diverse kandidaatvaccins in ontwikkeling.

  2 Osterhaus gaat die testen. Critici zullen roepen dat hij opnieuw de kas van de industrie wil spekken. Maar hij heeft geen keus, zegt hij. Overheden produceren nu eenmaal geen vaccins.

  3 “En als wetenschapper heb ik de morele plicht om de wereld op een ramp voor te bereiden. Liever nu kritiek, dan achteraf het verwijt dat ik niet het juiste
  onderzoek heb gedaan.”

  1 Kandidaatvaccins? Nu al in ontwikkeling en meerdere farma firma’s? Dit stinkt!

  2 Waarom meerdere Farmaceuten en waarom betrekt hij over de Overheid in het verhaal?
  Hij praat zichzelf schoon, dus ook dit stinkt!!

  3 Dit is een enge uitspraak; “de wereld op een ramp voor te bereiden”? Beetje dubbelzinnig en als je dan de wereldpopulatie hebt uitgemoord zal je weinig kritiek krijgen over het wel of niet juiste onderzoek!!!!

  In dit laatste stuk laat Osterhaus duidelijk merken met dubbele tong te praten.

  Virologen die dodelijke virussen ontwikkelen en daarna vaccins kunnen geen goede bedoelingen hebben en opgepakt moeten worden wegens het in gevaar brengen van de volksgzondheid.

  1. Zie hier een verslag in Trouw op 25/11

   http://www.trouw.nl/tr/nl/4516/Gezondheid/article/detail/3050106/2011/11/25/Onrust-over-zeer-dodelijk-griepvirus.dhtml

   Meteen al de eerste zin:

   Nederlandse onderzoekers hebben in het laboratorium een dusdanig dodelijk griepvirus weten te creëren dat nu wordt uitgezocht of het openbaren van de onderzoeksgegevens wel wenselijk is.

   Dit strook niet met het feit dat de Farmaceutische industrie al bezig is met kandidaatvaccins in de berichtgeving de dag erna.

   Osterhaus staat dus weer glashard te liegen en zijn dus al gegevens geopenbaard richting de Farma.

  2. @Allen .

   Off topic.

   Sorry,maar ik moet even iets zeggen.
   Ik heb net een documentaire gezien hier in de USA op Planet Green(dat is een onderdeel van Discovery Channel).De naam van deze docu is iets als:The strangest UFO sightings ever.Ik kan de link niet vinden,maar een geoefend zoeker kan dat wel.
   Het was heel interessant ,maar er was ook een 20 min.part met David Icke.Een intervieuw en onderzoek naar zijn beweringen.Ik heb dit aangekeken en moet jullie toch in alle ernst vragen,wat er nu zo bijzonder aan dit persoon is.Hij beweerd van alles(oa.,dat de queen of england een reptiel is,etc.)en ik moest echt lachen.Dit persoon is ,of compleet gestoord of een intelligente zakkenvuller,en ik denk het laatste.Er is NOG NOOIT 1 enkel bewijs gevonden van buitenaards leven hier op aarde.NOG NOOIT.Er zijn inderdaad waarnemingen,die geen goede verklaring hebben,maar er is NIETS,dat wijst op een aanwezigheid van buitenaardse wezens.
   Nu gaan jullie compleet over mij heen vallen,maar dat maakt mij niet uit.Geef mij nu maar eens een goede reden ,om dit heerschap(hij heeft reptielen ogen,vind ik)te geloven.
   Kees

  3. Contra He kees kijk dan even deze docu van een Nexus conferentie.

   http://youtu.be/OzmdYVNDC7w

   Dan begrijp je waarom sommige dingen die niet door de huidige wetenschap worden geaccepteerd en weggemoffeld.

   De waarheid mag niet boven tafel komen.

   Echter wijs ik je er op, een wat vaker naar NASA TV (ISS) te kijken waar al meerdere buitenaardse schepen te zien zijn geweest en de NASA het snel probeerde te stoppen.

 12. Kunnen dat soort mensen niet gewoon aangeklaagt worden op grond van misdaden tegen de menselijkheid??
  En dan vooral levenslang opgesloten worden in ’n instituut voor zwaar mentaal gestoorden?
  Zeker weten dat zo iemand dan dagelijks uitgelachen wordt door de andere patiénten.
  Het is toch Gods geklaagd dat mensen levensgevaarlijke dingen uit proberen om te kijken of en hoe dodelijk hun creatie’s zijn!
  En dan op dieren, laten zij het doen op hun eigen gezinsleden, is het allemaal wat echter, hoeft er niet omgerekend te worden naar de menselijke maatstaven!

  1. @Ad
   Tja, zolang een pedofiel als Demmink, het “koningshuis” en alle kakkerlakken om hen heen vrij blijven rondlopen, zie ik ook voor deze aartscrimineel geen opsluiting op komst. Denk ook wel dat Fouchier gewoon het “brave” gezicht is van de echte criminelen op de achtergrond. Ik was ook geschokt over de fretten maar dat blijkt nog steeds heel aanneembaar te zijn…..zolang de mens zich verheven voelt ( religie heeft ze dat geleert) boven alles dat leeft, komt er geen oplossing..laat staan wanneer er mensen zijn die zich uitverkorene voelen boven andere mensen en die alle soorten plannen smeden om van dat “menselijke vee” af te komen. Een mega virus is dan inderdaad de goedkoopste oplossing!

  2. @Ad: er zijn geen wetten die moraliteit/ethisch handelen écht beschermen; het is een gevoel en daarom kennelijk moeilijk onder woorden te brengen.
   Kijk eens naar de discussie over de pensioenfondsen die belegden in de fabrikanten van clusterbommen. Na een zwaar beroep op hun morele gevoel, via o.a. een uitzending van Zembla, met afgrijselijke beelden, ging het roer om..
   Alleen al het commentaar van Fouchier, dat hij zich van commentaar onthoudt over het publiceren van ‘zijn uitvinding’, geeft te denken. Hij wil die beslissing afwachten van een ethisch comité; zegt toch al genoeg over zijn instelling..?

  3. Ad helemaal met je eens misdadigers zijn het .
   Weet van mijn opoe die verloor 3 kinderen in 1 week met de spaanse griep,,,denkk nu dat het ook een zgn ontsnapt virus is geweest ,en wat denk je van het aids virus ,,ook door die misdadigers gemaakt ..het was op mensen overdraagbaar ,,maar hoe kunnen dan apen tijgers ook aids krijgen ,zelf een jonge poes gehad die aan katten aids overleed ,,,als je zag hoe dat beest heeft geleden ,
   Begrijp niet dat de regering niet in grijpt ,,en dan nog het virus bestaat al ,,er zijn eigenlijk geen woorden voor dat dit bestaat.
   veel goeds Hannie.

 13. Ik weet niet of dit al is besproken in een van de reacties maar ik weet dat in 1980 toe ik werkte als medisch secretaresse op de afdeling Thoraxchirurgie in het Academisch Ziekenhuis Dijkzigt Rotterdam, jawel van de Erasmus Universiteit, er jacht gemaakt werd op een vlieg. Die vlieg kwam uit het experimenteel lab. Jawel, die vlieg was kunstmatig besmet met een of ander virus en heel gevaarlijk. Dus elke vlieg die er maar te zien was moest gemept. Dit wat nu te lezen is verbaast me helemaal niet, integendeel; ik wist het al. Biologische oorlogvoering daar werd zo af en toe al over gesproken in de eindjaren ’60/’70 van de vorige eeuw, dus was er al iets aan het handje en na dat “vliegincident” wist ik het zeker. Men was al zeer druk en ver bezig hiermee.

 14. Ik lees dan dat hij het deed in opdracht van.
  “Hij deed dat in opdracht van de Amerikaanse gezondheidsautoriteit NIH”. Waarom laat je als gezondheidsautoriteit zo iets ontwikkelen en waarom was je je handen vervolgens in onschuld en ga je de boel weer afleiden door aan te geven dat de terroristen hier gevaarlijke dingen mee kunnen doen. Vergelijkbaar, een wapenorganisatie laat een super dodelijk wapen maken en vervolgens schreeuwen ze moord en brand omdat dit wapen wel eens in verkeerde handen zou kunnen vallen. Of is dit geen vergelijking maar precies hetzelfde…

  1. Het zal absoluut in handen komen van TERRORISTEN. TERRORISTEN zijn het grote kwaad van deze aarde. TERRORISTEN zijn uit op macht.

   Maar wie zijn deze terroristen? Wij denken meteen ( dankzij de corrupte media) dat een terrorist een baarddragende extreme gelovige is die een aander land zijn vrijheid niet gunt.

   Volgens mij zijn de echte terroristen degene die lachend met hun handjes zwaaiend in vergadering gaan en weer even lachend naar buiten komen.

   Dit wapen is door verkeerde mensen gefinanciert, door verkeerde mensen vervaardigd met de bedoeling om in verkeerde handen te blijven…..en per ongeluk te laten vallen of af te vuren op bvb Iran.

  2. Dirk III
   Helemaal met je eens Dirk. Wie zegt dat een virus zich zo ontwikkelt al zij nu hebben ontwikkelt? Wie zegt dat terroristen überhaupt hetzelfde kunnen ontwikkelen?
   Het is ontzettend suggestief en het komt mij een beetje te veel overeen met de Mex Griep.

  1. Waar moet dat arme RIVM straks de centjes vandaan halen om ons, liefst verplicht, straks weer een spuit in de arm te kunnen jassen…

  2. Cozmic Ik ken het, want ik heb het zelf ook vele malen meegemaakt. Het zijn buitenaardse ontvoeringen waarbij andere beelden zijn geprojecteerd die de realiteit niet meer weergeven. Het is uiterst gevaarlijk om persoon aan te raken daar zijn ziel niet in het lichaam is. Het klopt dat je volledig verstijft en alleen je bewustzijn werkt nog enigzins, dat kan terwijl je zelfs klaarwakker bent.
   Soms kun je flarden herinneren en soms komt alles ineens omhoog. Je zou het echt niet mee willen maken en zien water werkelijk gebeurde. Er werd ontzettend geëxperimenteerd en ik zeg werd, met mensen. Laat ik het zo zeggen, je kan het zo in de Alien of Species films plaatsen.

   Het waren vooral de Greys, de kwaadaardige, die dit deden.

   Het is niet altijd zo dat het met buitenaardse ontvoeringen te maken heeft, want de ziel kan soms het lichaam verlaten voor zijn astrale reizen. Het geeft bijna het identieke beeld. Verstijfing van een zielarm lichaam. Let wel, de ziel houdt contact met het lichaam. Daarom is het zo gevaarlijk iemand aan te raken, die in deze fase zit. Het onderbreken van dit contact, wat altijd via de mond gaat, kan de dood tot gevolg hebben. Vergelijk het maar met een trekbommetje, je trekt er aan en het is gebroken.

   Cozmic heb je er zelf last van, want waarschijnlijk zal je last hebben van astrale reizen van je ziel. Ontvoeringen gebeuren namenlijk niet meer.
   Als dat zo is laat het gewoon over je heen komen. Je kunt je er tegen verzetten, maar dat is gevaarlijk en niet verstandig. Je ziel wil namelijk contact houden met waar het vandaan komt respecteer dat.

  3. Simba hoezo, je bent toch een vrij en soeverein mens of niet. Of laat je je alles voorschrijven. Als biologische entiteit kunnen ze je niet verplichten.
   Daar ligt nu net het probleem en Overheids Technisch gezien besta je alleen als juridische entiteit. “De gecreëerde niet bestaande entiteit”. Dat ben je dus volgens de Overheid. Lees dit maar onderaan staan 2 links, Powerpoint presentatie en Handleiding. Als je iets niet begrijpt of snapt vraag het dan of ga naar Niburu zaterdagavond 3 dec in Soest.

   http://niburu.nl/index.php?option=com_content&view=article&id=1591:zaterdag-26-november-presentatie-de-soevereine-mens-soest&catid=6:agenda-etc&Itemid=18

   http://www.dereunie.info/VrijeMens/VrijeMensIntro.htm

   Het is je eigen leven en toekomst hoe jij die bepaald en niet de Overheid, Gerechts- deurwaarders en banken, die zich met deze gaan van zaken illegaal opstellen en strafbaar maken aan de Grondwet in gelijkheidsbeginsel en artikel 4 van de rechten van de Mens.

  4. KoL , ik bedoel die wezens en precies zo als hij ze beschrijft . Toen ik een jaar of zeven oud was kreeg ik een dusdanig bezoek , ik noemde het witte mensen . Er volgde een soort gesprekje waarvan ik nog enkele details kan herinneren . Hun motivatie en achtergrond heb ik echter nooit goed kunnen herleiden . Zover ik weet zijn er ook geen vreemde dingen nadien gebeurd . Wel is er toen iets in mij veranderd waardoor ik vaak over dingen begon te praten waarvan ik bewust geen weet had .
   Misschien is het een keertje tijd om dit uit te zoeken met behulp van een regressietherapeut .
   Ik had de stiekeme hoop dat jij er iets meer over zou weten, somehow….

  5. Cozmic
   Die witte mensen aan je bed waren dat echt mensen of zag je alleen gedaantes.
   Ik heb dit namelijk al eens ergens gelezen. Verder begrijp ik dat je alleen een gesprekje heb gehad. Zaken als niet kunnen bewegen en besef van tijd had je geen last van klopt dat?

   Probeer zelf eens te mediteren en je Chakra’s te openen, het kan best zijn dat je dingen die je bent vergeten weer naar boven komen uit het onderbewustzijn. Vergeet niet dat er ook herinneringen uit vorige levens naar boven kunnen komen, accepteer dat zoals het is, het is een deel van de ziel, die ook alles wat jij doet in het leven registreert en opslaat.
   Het kan zijn dat je een berichtgeving hebt gekregen om bijvoorbeeld iets te doen in het belang van de mensheid of een waarheid naar buiten brengen.
   Ik kan mij voorstellen dat het best moeilijk voor je is.
   Als het echt witte mensen zijn geweest in fel wit licht hoef je je geen zorgen te maken, dan zijn zij gekomen uit een hogere dimensie om je iets te vertellen.
   Misschien is het wel je familie geweest van een andere planeet.
   Laat het los en ga aan de slag naar je hogere ik.

  6. KoL
   Het waren echt ‘witte mannen’ en ze kwamen dwars door de muur heen mijn kamer in . Eentje zat naast me en twee tegenover me en ik herinner nog dat ze me vanalles aan het vertellen waren . Omdat niemand mij toendertijd serieus nam over die ervaring en de verhalen die er uit zo’n klein jochie kwamen als fantasie afdeden , heb ik het denk ik weggestopt maar later kwam al die info weer omhoog , lang voordat dezelfde kennis in allerlei nieuwetijdsboeken te vinden was . Je kan je wel voorstellen dat dat een beetje verwarrend voor me was .
   Het Witte broederschap heb ik zo’n 20 jaar terug kennis meegemaakt via een mysterieschool en is mij een beetje te new-agerig . ( daar laat ik het maar even bij , anders ga ik misschien weer op kwetsbre tenen staan 🙂 )
   Bewuste uittredingen heb ik ook zat meegemaakt , zelfs met verifieerbre feiten .
   Ik denk dat ik gewoon maar als positieve ervaring op moet slaan en misschien met behulp van regressie ofzo het hele verhaal eens duidelijk moet zien te krijgen .
   thanx

  7. Cozmic
   Tja cozmic dit soort situaties blijven toch altijd moeilijk in het leven. Maar zoals ik als zij denk ik toch echt dat je bezoek hebt gehad uit een hogere dimensie. Zij kunnen ook inderdaad door muren en dergelijke. Greys kunnen dat namelijk ook.
   Ik begrijp ook heel goed dat je het hebt weggestopt, dat heb ik toen ik klein was ook gedaan. Mijn ouders begrepen er ook helemaal niets van. Eigenlijk ben ik wel opgegroeid met deze mensen maar heb nooit echt een band gehad, raar maar waar.
   Ik was een einzelganger terwijl ik ook een broer had, ging mijn eigen gang en liet me niets wijs maken.
   Misschien een rare vraag maar heb jij ook gezweefd met je lichaam dat maakte ik namelijk mee toe ik een jaar of 20 was. Ik werd wakker en zweefde boven mijn bed. Ik schrok daar zo van dat ik met een plof op mijn bed terug viel. Dat was zeker 60 centimeter. Bij buitenaardse ontvoeringen zweef je ook vaak horizontaal. Man, ik heb die nacht geen oog meer dicht gedaan. Eigenlijk is het allemaal heel normaal als ik er nu aan terug denk en besef heel goed dat de mens een heel groot potentieel heeft.

   Cozmic neem van mij aan dat je ziel al behoorlijk oud is en veel kennis heeft.
   Het feit dat je dat nu zelf wilt onderzoeken geeft aan dat je wilt ontwaken. Dat is een goed teken, je bent er dus feitelijk klaar voor. Doe rustig aan en forceer niets.

  8. KoL ,
   ik ben jongste uit een gezin van 9 kinderen , 9/11 zogezegd , en was einzelganger . Lekker in de weer met mijn beesten en mijn planten , dingen bouwen en weer slopen . Daarom heb ik waarschijnlijk nog steeds heel makkelijk contact met dieren en kinderen , zgn volwassenen geven constant tegenstrijdige signalen af . Liegen stelen en manipuleren en voor de buitenwereld er mooi uitzien . Autistjes kijken daar ook dwars doorheen gelijk de zgn nieuwe tijdskinderen . Voor mij konden al die komedianten de boom in en nog steeds trouwens .

   Boven het bed zweven , lol , ja dat is me twee maal overkomen . Eenmaal zat ik te spelen met dat indigo licht van mijn voorhoofdchakra . Ik vond uit dat ik met mijn aandacht en ademhaling deze lichtbal kon manipuleren , toen ik em helemaal rondom me had werd het een beetje heftig en plofte ik naar beneden .
   Een andere keer was wel humor , ik lag met een vriendin in bed en droomde dat ik een of andere installatie aan het repareren was , alle stroomdraadjes zaten verkeerd aangesloten en iedere keer dat ik een draad losmaakte en op de juiste plaats aansloot kreeg ik een opdonder van jewelste . de laatste opdonder was zo pijnlijk dat ik wakker werd . Mijn vriendin was op het zelfde moment ook wakker geworden en zag mij boven het bed zweven , de kamer helemaal verlicht en uit paniek beet ze me keihard in mijn arm waarna ik dus wakker werd . Ze had ME en sliep zo’n 16 uur per dag , na die nacht had ze genoeg aan een paar uurtjes slaap en was vol energie .
   Als mensen mij dus een zwever noemen dan zie ik dat als iets positiefs 😉

  9. Cozmic
   Mag ik vragen wanneer je geboren bent, het klinkt me allemaal zo bekend in de oren?
   Ik heb katten en ben altijd met ze in de weer. Dat met het voorhoofdchakra heb ik ook wel eens geprobeerd, dat wil nog niet echt lukken. Wat ik wel kan is mijn eigen lichaam scannen, pijn uitschakelen en dat soort zaken. Heb ook wel eens met klop en plaag geesten te maken gehad. LOL. Die probeerde mij de baas te worden. Laat ze nou net het verkeerde adres hebben uitgekozen. Ik heb af en toe nog contact met de lui boven ons. Heb ruimteschepen mogen aanschouwen en heb ze zelf kunnen fotograferen.
   Verder heb ik een bepaalde rust over mij gekregen nu ik weet dat ik wordt beschermd door 2 beschermengelen. Je zult het niet geloven maar ik heb al 3 keer de dood in de ogen gekeken en schijnbaar is het nog lang niet mijn tijd. Sinds 2001 is er een knop omgedraaid die een soort rebellie te weeg brengt, met een soort missie voor de mensheid. Zoals ik schreef aan Simba_nl 22.4, daar timmer ik flink aan met een vele anderen.

  10. KoL ,
   ik ben een ’67 convertable 🙂
   Ik neem niet aan dat je mijn horoscoop wil trekken , maar tweelingen en numerologisch een 11 moet je een eind mee komen . Tenzij je me tzt een verjaardagskaart wilt sturen uiteraard 🙂
   Over beschermengelen , lol , daar ga ik maar even niet op in maar 2 is het getal en ik zou niet graag in hun snavel terechtkomen . They who know do understand .
   Ik heb al eerder een vette post neergezet ( lang voor jij je licht hier liet zien ) waarin ik aangaf dat de opstand vanuit de mensheid komt , reeds lang gepland , en de mensheid in de ruimere zin . Misschien snap je nu waarom ik wat skeptisch ben over Salusa .
   Veel van mijn inzichten en ervaringen heb ik hier wel eens gepost , sommige kryptisch omschreven , er vanuitgaande dat wie het herkent het zal begrijpen , andere duidelijk en helder . Ik deel die ervaringen niet om mezelf een veer in mijn reet te steken , maar om te delen en zij die er herkenning in vinden op weg te helpen door ze te laten weten dat ze niet alleen zijn .
   Anyway , goed om je wat beter te leren kennen , ik was wat aftastend met je . vraag guido evt om mijn Email adres , sommige dingen deel ik liever niet op het web . Its up to you .

  11. Cozmic
   Precies zoals ik het aanvoelde uit de jaren waarin veel zielen hier zijn gekomen om de situatie te veranderen. Zelf ben ik uit 1963 sterrenbeeld Maagd.
   Ach ja de mensheid alles staat gepland en zelfs dat wij ons enigzins aan elkaar bloot geven. Wat Salusa betreft is dat gewoon een kwestie van vertrouwen en we moeten daarbij niet vergeten dat deze mensen veel ouder worden dan wij. Hun kennis is van onschatbare waarde en vandaar dat zij ook zoveel weten.
   Wat je erkenning betreft merk ik aan je dat je nog ontzettend onzeker hierover bent. Niet doen, gewoon open en bloot over praten. Eens zullen ze inzien dat je over zaken gelijk had en zijn zij degene die wegens hun eigenwijsheid voor paal staan.
   Zelf heb ik dus al een paar keer aangetoond aan sceptici dat het anders is en wie mij niet serieus wil nemen, laat ik in onwetendheid lachend achter.
   Zo werkt dat Cozmic! Eens krijgt de onwetende hij/zij de rekening gepresenteerd.

   Ja leuk cryptisch omschrijven doe ik vaak in kranten zodat ze het wel plaatsen.
   Wordt het tenminste niet gecensureerd.

   Ik gaf je al aan dat in iets heb geschreven aan Simba_nl en behoor tot de eerste in NL die hiermee is, wetende dat er nog duizenden mee aan de gang zijn gegaan.
   Wat mij op is gevallen dat het bijna allemaal mensen zijn van onze leeftijd die de stap nu gaan nemen. Dat zou dus kunnen worden verklaard aan de grote groep zielen uit de 60er jaren. Uit steeds meer zaken blijkt hoe corrupt de wereld in elkaar zit en nu zijn een steeds groter wordende massa wereldwijd, de boel weer aan het afbreken naar een eerlijk niveau. Het is genoeg geweest.

 15. Zou dit niet gewoon psychologische oorlogsvoering kunnen zijn.
  Wat voor spel wordt er op dit moment gespeeld?
  Belangrijke Westerse Centrale Banken en de Japanse en Chinese centrale Bank, hebben afgelopen maandag een gecoördineerde interventie uitgevoerd om de internationale geldmarkt te voorzien van geldstromen.
  Terwijl de spanningen tussen het Westen en China/Rusland steeds verder aan het toenemen is over de kwestie Iran. Het lijkt een totale tegenstrijdigheid! China is bij machte om de hele Westerse financiële markt te laten ontwrichtten, wanneer het alle opgekochte staatsschulden van Amerika op de markt zou gaan verhandelen. Misschien zou China op deze manier Amerika wel de genadeklap kunnen geven. Waarom doen ze dit dan niet of is dit nog niet het juiste moment? Dat er enorme spanningen zijn valt niet te ontkennen. Kijk maar eens naar de uitspraken die er in dit filmpje worden gedaan:

  Major General Zhang Zhaozhong, a professor from the Chinese National Defense University, said China will not hesitate to protect Iran even with a third World War.
  http://www.youtube.com/watch?v=dPjxeyG-Ztw

  Is een mogelijke 3e Wereldoorlog een achter de schermen gecoördineerde manier om de wereldeconomie te hervormen?? Zijn deze zogenaamde aartsrivalen eigenlijk gewoon partners in crime?

  1. VforVendetta
   Omdat de Chinezen zelf met een gigantische huizenmarktbubble zitten. 64 miljoen nieuwbouwwoningen staan leeg. Dan is het risico te groot met een staatschuld van 5680 miljard om zelf failliet te gaan. Dus China kijkt wel uit.

 16. Cosmic ik heb kippevel van dat filmpje arme vent ! Dat kan allemaal gebeuren en deze man is echt niet gek ! Hoe worden wij gemanipuleerd en gebruikt te gek voor woorden !
  groetjes

  1. @ Pietje
   Inderdaad een behoorlijk heftig interview , als je naar die man kijkt en luisterd kan je de intensiteit voelen , en ook dat hij het niet uit zijn duim zuigt .
   Door die MRI scan werd de chip gedeactiveerd , anders zou hij dit verhaal nooit kunnen vertellen , rest de vraag hoeveel er nog zo rondlopen .

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.