Advertentie

Jane Bürgermeister waarschuwt: Griep-valse-vlag..


De onderstaande e-mailtekst ontvingen we vandaag van Jane Bürgemeister. Is deze dame de boel aan het opruien, zoals velen beweren, of is ze daadwerkelijk een klokkenluidster die het bij het rechte end heeft. Ons feitelijk waarschuwt voor een mogelijk valse-vlag operatie, waarbij een griepvirus betrokken zou zijn. Wij hebben veel aandacht besteed aan de berichtgeving rondom deze bijzondere vrouw en de informatie die ze doorgaf. (Kijk voor een artikeloverzicht op deze pagina HIER)

Na onze collecte voor haar in augustus en september 2009, verliep onze correspondentie met haar op een bepaald moment zó bizar, tegen het agressieve aan van haar kant, dat we ons in een bepaald artikel afvroegen wie Jane Bürgermeister nou eigenlijk is/was. Maar ze is kennelijk weer terug en het oordelen over haar, laten we graag daarom aan jou over; het enige dat wij kunnen doen is je de vertaalde) tekst laten lezen. 

Wat we willen toevoegen is dat met name het afkraken van de site van Alex Jones, INFOWARS.com, in dit verband, niet helemaal onze stijl is. Maar we willen nogmaals erop wijzen dat het blauwe deel van de tekst, hieronder, de tekst is zoals Jane Bùrgermeister die heeft opgesteld. De verwijten van haar aan Alex Jones, zijn dan ook volledig voor haar rekening.

* * *

 

Waarde vrienden,

Opnieuw kijken we de dreiging in de ogen van een monolitisch massa-grieppandemie-vaccinatie-programma, onder toezicht van de wereldgezondheidsraad, de WHO. Ik wil jullie graag deze laatste video van mijn kant laten zien, inzake het werkelijke en aanwezige gevaar:
x

X

Onder de radar door, hebben de globalisten hun massa-grieppandemie-vaccinatie machinerie via de WHO versterkt. Het enige dat nu nodig is, is opnieuw een trigger, een nieuwe golf van het ‘vogelgripe’-virus als hype, om ons opnieuw in een staat te brengen van massa-vaccinaties met giftige spuiten als in 2009. En waarschijnlijk zal dat steeds meer met machtsvertoon gepaard gaan..!

Zoals je weet, opent het uitroepen van de grieppandemie-fase niveua 6, steeds meer de deur naar gedwongen vaccinaties met een vaccin waarvan in 2009 steeds vaker is gebleken dat het ernstige auto-immuunziektes opwekte. Maar dan andere zaken, hebben ‘hervormingen binnen de WHO in 2011 de dreiging vergroot van een wereldwijde valse-vlag-pandemie..!  Wist jij dat in 2011 de grote farmaceutische bedrijven aandeelhouder zijn geworden van het ‘WHO-pandemie-virus-waarschuwingssysteem’..? Dat betekent dat de farmaceutische industrie de vinger in de pap heeft op dit niveua om een viruswaarschuwing te hypen, tijdens de start van een ‘pandemie.. Maar ook het toevoegen van dodelijke virusmutaties aan de pandemie-vaccins.

De WHO liet als officiële organisatie een officieël H1N1-logo ontwerpen..! Krankzinnigheid ten top..? Alsof het een bedrijf was..! En wie weet was het dat ook wel voor de lachende 3e in het spel: Big Pharma.

Er zijn ook plannen opgesteld die erin moeten voorzien dat pandemie-vaccins sneller geleverd kunnen worden in het geval van een, door de WHO uitgeroepen niveau-6-pandemie-verklaring.. Zowel in Polen als in Zwitserland is men ook al bezig om strengere wetgeving uit te werken, waarin gedwongen vaccinaties zullen worden geregeld. De wereld heeft geslapen, maar de globalisten hebben dat niet gedaan. Zij hebben van de lessen uit 2009 getrokken, uit het mislukken van de pandemie-vaccinatie-campagne en de gaten in de wetgeving gedicht. 

Valse-vlag-operatie..!
De nieuwe golf informatie die opduikt in de media rondom de hype van het vogelgriepvirus in de MSM (main stream media), suggereert dat de globalisten een valse-vlag-operatie aan het plannen zijn met een grieppandemie. Een website als ‘Infowars’ van Alex Jones promoot zelfs deze Globalisten-virus-hype en de massa-vaccinatie-agenda, volledig in de pas met de door de elite gecontroleerde mainstreammedia, zoals in 2009. Kijk daarvoor maar eens naar dit artikel van Alex Jones’ ‘INFOWARS’.

Voor mij is er geen twijfel meer:  de site van Infowars is gewoon een door de globalisten gebruikt dstuk misinformatie-gereedschap.  Want deze site heeft niet alleen verhalen over de absurde ‘supervirus-hype’, Infowars blijft maar zwijgen over de schade die werd aangebracht door het vaccin dat in 2009 werd gebruikt als grieppandemie-vaccin. Dit is inmiddels bevestigd oor overheden uit Ierland, Noorwegen, Finland en Zweden. In dit laatste land stierven in die tijd (2009) slechts 29 mensen aan het varkensgriepvirus, en dat is toch een stuk minder, dan de ongeveer 3000 personen die jaarlijks aan de gewone griep overlijden..!! 

De mainstreammedia, zoals hier de BBC, doen weer een flinke duit in het zakje om angst voor de grieppandemie te verspreiden..!

Maar in Zweden blijkt nu wel een ander verhaal de kop op te steken.. Meer dan 200 jonge mensen, dit is dus door de Zweedse gezondheidsoverheden al bevestigd, lijden op dit moment aan narcolepsy, een slaapziektestoornis, en dit aantal stijgt nog elke dag!

Volgens het dagblad ‘Die Welt’, lijden in Duitsland meer dan 50.000 mensen, vooral jongeren ook weer, aan narcolepsy, waarbij dit aantal uiterst onrustbarend is, als je bedenkt dat slechts 6% van de Duitsers zich in 2009 de grieppandemievaccinatie liet toedienen…! Infowars heeft ook het uiterst onrustbarende verhaal uit 2009 begraven, over de 72 kilo laboratoriummateriaal, afkomstig van farmaceut Baxter, dat ineens verdwenen was.. Dit materiaal bevatte een uiterst dodelijke variant van het vogelgriepvirus en had, wanneer dit uiterst gevaarlijke materiaal niet weer gevonden was, voor een razende epidemie in Europa kunnen zorgen.

Het was ook Infowars dat dr. Wolfgang Wodarg ondersteunde en het PACEonderzoek dat werd geleid door Paul Flynn, Europees parlementslid. PACE liet in haar slotrapport alle bevindingen rondom vaccinatieschade uit het, in 2010 verschenen rapport, waardoor de massavaccinatie machinerie van de WHO intact kon blijven..

En wat te denken van een vliegtuigongeluk, enkele dagen, nádat de Poolse minister voor volksgezondheid Ewa Kopacz deze PACEhoorzittingen had bijgewoond, om te getuigen van de gevaren rondom de pandemievaccinaties.  In dit bizarre ongeluk vond de halve Poolse regering de dood..  Dit ongeluk was een ´waarschuwing´ aan de Poolse regering om nooit meer een pandemievaccinatiecampagne te weigeren..

Probeer alsjeblieft deze boodschap te verspreiden en laten we mensen waarschuwen om aktie te ondernemen. Laat mensen opstaan tégen de nationale pandemieplannen.. Laten we met z´n allen de massavaccinatiemachinerie van de WHO ontmantelen, voordat die onze richting uitrolt..!

Ik wil je aanraden ajb niet op Infowars te kijken voor betrouwbare informatie. Neem zélf het initiatief, want jouw gezondheid staat op het spel. Totdat we deze pandemieplannen hebben ontmaskerd, kan er zomaar wéér een valsevlag grieppandemie worden afgekondigd.

Beste groet,

Jane Burgermeister

Vienna, Austria

 

30 gedachten over “Jane Bürgermeister waarschuwt: Griep-valse-vlag..

 1. Fijn om weer een levensteken te hebben van Jane Burgermeister! Ze heeft toch een grote rol gespeeld in het naar buiten brengen van de hoax over de Mexicaanse griep! Oké ze mag dan af en toe zeer kritisch zijn en hier en daar wat agressief uithalen, maar lijkt logisch als je zelf ook onder grote druk leeft, en aan alle kanten met desinformatie (en mollen)te maken hebt. Dat zij nu juist zegt dat Infowars wel bekendheid gaf aan Wolfgang Wodarg en Paul Flynn maar niet aan haar, vind ik jammer. Ook deze klokkeluiders hebben voor bewustwording van burgers gezorgd. Waarom deze mensen niet een pluim geven Jane? Dat zijn toch je mede-strijders? Maar afijn, laten we dan inderdaad gehoor geven aan de oproep van Jane: elk geval wereldwijd een éénduidige boodschap geven en oproep doen: burgers, laat je niet vaccineren, maar laat je informeren door “want to know” en laat je niet gek maken door de WHO, want voor je het weet heb je narcolepsie, en ben je niet meer wakker te krijgen!

 2. ” Een website als ‘Infowars’ van Alex Jones promoot zelfs deze Globalisten-virus-hype en de massa-vaccinatie-agenda, volledig in de pas met de door de elite gecontroleerde mainstreammedia, zoals in 2009. Kijk daarvoor maar eens naar dit artikel van Alex Jones’ ‘INFOWARS’.”
  Welk artikel ???

  Zelf ben ik ook niet zo’n fan van die schreeuwlelijk uit Texas , ieder zijn meug echter .
  Terugkijkend in de artikelen lijkt You Jane inderdaad wat lange tenen te hebben gehad . Het lijkt er echter vaak op dat alle klokkenluiders bakken vol shit over zich heen krijgen en uiteindelijk door de bomen het bosz niet meer zien . Hopelijk heeft ze het juiste met de mensheid en de wereld voor .

  1. Uiteindelijk is het niet onbegrijpelijk dat klokkenluiders lange tenen en een grote bek hebben. Ze krijgen toch inderdaad behoorlijk wat tegenstand en verdachtmakingen aan hun adres en wat al niet meer voor bagger!

 3. Ach, Jane heeft zelfs ruzie gemaakt met haar eigen website beheerder en is weer solo gegaan destijds. Ik snap Guido wel, maar ik ben haar wel blijven volgen; ze is eigenlijk nooit weggeweest. Veel persoonlijke aanvallen gehad van de Oostenrijkse autoriteiten en wellicht ook daar iets van paranoia aan overgehouden. (http://birdflu666.wordpress.com/)

  Toch is haar waarschuwing in lijn met de ontwikkelingen in Rotterdam en het onderzoek dat niet gepubliceerd mocht worden en toen weer wel. (http://www.medicalfacts.nl/2012/06/25/onderzoek-naar-vogelgriep-eindelijk-gepubliceerd/)

  Ab Osterhaus met zijn 13 bijbaantjes is even weggestopt, maar inderdaad de Raad van Europa ook. Straks komt de herfst er weer aan. Nieuwe ronde nieuwe kansen…

  Toch denk ik dat er veel mensen zo kritisch zijn geworden, vooral buiten Nederland dan, dat we niet echt veel gevaar lopen. Laten we inderdaad kijken of we vóór Ab of Roel op TV is ergens in september of zo, dit breder kunnen neerleggen. Ik denk daarbij aan het vragen om toch eerst eens de onderste steen boven te krijgen rondom de gebeurtenissen in 2009 in dat Baxterlab, dat ook zo goed beveiligd heette te zijn, voordat we hier verder gaan met bizarre onderzoekjes.

  PS: vonnis belasterde huisarts Hans van der Linde op 4 juli a.s.
  http://www.steunhuisartsinproces.nl/

  Mooie aanleiding om aan te haken, mocht het weer opspelen.

  En ook kun je tot 1 september nog tekenen: http://petities.nl/petitie/minister-schippers-stop-proces-tegen-kritische-huisarts

 4. Ik had eerder vanavond dit artikel gelezen en de video gekeken en wilde tot morgen wachten om er op te reageren.

  Zie ik dit artikel in de volkskrant

  Kwart miljoen doden door Mexicaanse griep’ “De Mexicaanse griep heeft in 2009 waarschijnlijk meer dan een kwart miljoen mensen het leven gekost. Dat is 15 keer zoveel als de 18.500 die aan de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) zijn gemeld.”

  http://www.volkskrant.nl/vk/nl/2672/Wetenschap-Gezondheid/article/detail/3276882/2012/06/26/Kwart-miljoen-doden-door-Mexicaanse-griep.dhtm

  1. Ik wil er wel nog even aan toevoegen dat ik
   er geen snars van geloof. Als ze het niet met testen aan kunnen tonen, maar alleen maar afgaan op schattingen, wie zijn zij dan om dit te kunnen beweren.

  2. Na even checken vanmorgen blijkt dit bericht wereldwijd door de internationale pers naar buiten gebracht te worden… We worden langzaam (subtiel?) klaargestoomd voor de volgende ronde. Vorig jaar werd dit al ingezet door het op gezette tijden artikelen te laten verschijnen over met name het vogelgriepvirus (hoe verschrikkelijk de gevolgen wel zouden zijn “als”…).

   Weer hetzelfde scenario als in 2008-2009….

  3. Las ik ook op teletekst vanmorgen. Ik vind het ongeloofwaardig.
   Als je een boek leest zoals van Julia Samuël weet je dat mensen dood gaan aan ondervoeding en daar geen griep bij kunnen hebben natuurlijk.
   Zo kan iedereen wel alles meetellen. Zijn ze mooi van het schuldgevoel af over het uithongeren van hele bevolkingen en ze bovendien als proefdier gebruiken als het even kan.

  4. Let op het woordje “waarschijnlijk”! Tja, als het anders is hebben ze niet gelogen of bedrogen toch?

  5. Tja de messen worden geslepen en wij worden alweer klaargestoomt voor de volgende “grieppandemie”, Snel jongens de spuit erin anders ga je dood aan de griep! Stelletje zielepieten, toch zijn er nog hele volksstammen die hierin geloven , jammer hoor voor hen!

 5. Vaccinatie programma’s zijn bijna altijd verdacht, we hebben het als soort al duizenden, zo niet miljoenen jaren zonder gedaan; net als alle andere soorten.

  Alex Jones afkraken lijkt wel een flauwe internet hype of hobby, wat mij betreft heeft hij dusdanig veel bewustwording teweeggebracht over zoveel verschillende onderwerpen die de mainstream media niet durven te bespreken; dat hij zich al heeft bewezen als interessante bron van info. (Je moet altijd je info checken en zelf op onderzoek uitgaan!)

  *Check binnenkort op pateo.nl —> Meer info over ‘Big Pharma NL’ rechtzaak van huisarts Van der Linden en ‘Big Pharma NL’ rechtzaak nr 2 van Johan Oldenkamp.>>>>> 2juli en 4juli aanstaande!

  Hou het in de gaten als je kan.
  Hartelijke groet,
  Berend

  1. Om precies te zijn: 2 juli 2012 is het beroep van Johan Oldenkamp gepland in de rechtzaak tussen het College voor Zorgverzekeringen (CvZ, indirect de Staat) en Johan Oldenkamp.

   Op 4 juli 2012 zal de rechter in de zaak tegen huisarts Hans van der Linden een vonnis uitspraak doen; hier is de tegenpartij het RIVM (De Staat) en Roel Coutinho.

   Beide zaken hebben meer overeenkomsten dan je in eerste opzicht kunt zien. Belangenverstrengeling met ‘Big Pharma’ is uiteraard in algemene zin de gemene deler. En zowel Van der Linden als Oldenkamp worden in de toekomst als voorbeeld en als jurisprudentie gebruikt om mensen in de discussie rondom BIG PHARMA LOBBY de mond te snoeren.

   Binnenkort meer info, volg beide rechtzaken

 6. m´´n complimenten dat je aandacht geeft aan deze dame ,maar heeft zij nu eens fatsoenlijk gereageerd? en kon er een bedankje af voor de donatie die zij ontvangen heeft of komt er t.z.t weer een ‘actie’ om deze dame te ondersteunen?

  offtopic;
  het web begint steeds meer een virtuele vuilnisbelt te lijken 🙂

  1. @madeliefje
   Nog nooit gehoord van de uitspraak : het www( world wide web) is een open riool! Soms drijven er mooie dingen mee naast de stront.

 7. Er werd wel degelijk gewaarschuwd door PACE (conclusies Paul Flynn in 2010) :

  “They raised concerns about excessive vaccination activities, risks of side-effects of certain vaccines, the ineffectiveness of some of the medication, as well as possible undue influence by biased advisors13. It was precisely these warnings which drew the Parliamentary Assembly’s attention to the issue and prompted it to take up the topic and ask for the preparation of the current report.”

  http://assembly.coe.int/CommitteeDocs/2010/20100604_H1n1pandemic_E.pdf

  1. Heel goed Ellen..! Betekent dit dat mevrouw de burgemeester uit haar nek kletst over dit onderdeel..?
   Ik vind Paul Flynn en zeker Wodarg ook ‘goede gasten’..! Zie de artikelen hier op de site erover. HIER en HIER.

  2. Guido : denk dat het aan een ieder is om hier zijn/haar eigen conclusies uit te trekken… Ik probeer me zoveel en zo goed mogelijk op vaststaande feiten te baseren.

   En op z’n minst kan hier gesproken worden over “enigszins verwarrende” informatieverstrekking…

 8. waarom zou je een dodelijk virus maken,dan ben je toch wel een beetje van de pot gerukt.
  komt met veel bambarie(en trots) vertellen waar ie mee bezig is geweest en zei het is gelukt.
  zie die mafkees nog staan en denk dan waarom moet je zoiets maken?

  er lopen zoveel idioten rond die weleens van plan zijn om het grootste gedeelte van de wereldbevolking uit te roeien,kijkt er echt niet van op.

  1. In navolging van België ?

   De Hoge Gezondheidsraad gaat zijn vijfhonderd wetenschappelijke experten verplichten om hun financiële belangen en die van hun naasten publiek te maken. Dat moet helpen verzekeren dat ze geen contractuele of morele verbintenis aangingen die hun beoordeling kan beïnvloeden. De verklaringen zullen openlijk op internet gepubliceerd worden, schrijft Le Soir.

   “We worden de eerste officiële adviesraad op vlak van publieke gezondheid die dit soort van transparantie toepast, rechtstreeks toegankelijk voor het publiek”, verduidelijkt topman Jean Nève in de krant. “Voor ons is het essentieel om de onafhankelijkheid te verzekeren van onze wetenschappelijke adviezen.”

   Concreet zal elke expert voortaan verplicht al zijn belangen moeten melden, alvorens een commissie wordt opgericht om een bepaalde kwestie te bespreken. De Hoge Gezondheidsraad vraagt duidelijkheid over elke rechtstreekse en onrechtstreekse link met bedrijven, instellingen en groepen waarvan de producten en diensten mogelijk verband houden met de onderzochte materie.

   http://www.hln.be/hln/nl/957/Belgie/article/detail/1438029/2012/05/14/Hoge-Gezondheidsraad-neemt-drastische-stappen-tegen-belangenvermenging.dhtml

  2. @Ellen: klinkt alsof het de goede kant opgaat!

   Zouden bedrijven dan ook met de billen bloot moeten?
   Ik denk aan Merck dat jarenlang Bof vaccinresultaten vervalste:

   http://www.naturalnews.com/036328_Merck_mumps_vaccine_False_Claims_Act.html

   Ooit vroeg ik me bij de mexicaanse griep af of de Nederlandse staat met onberispelijke bedrijven in zee gaat op het gebied van gezondheid.
   Een sine qua non, dacht ik vroeger.
   Een onmogelijkheid denk ik nu.

 9. Jane is ook maar een mens. En het gaat om de boodschap en niet om de boodschapper volgens mij. We zijn ook allemaal in staat verder te kijken dan 1 enkel berichtje tenslotte. De eindscore blijft hetzelfde. Dood aan de spuiten. Leve de gezonde mens. Als we er tenminste met zijn allen voor gaan. 🙂 Onze gezondheid bedoel ik.

  1. Don’t shoot I am only the pianoplayer?
   De brenger van het slechte nieuws wordt altijd gelyncht, ongeacht het nieuw wel of niet van hem/haar afkomstig is.

 10. Ik laat me niet vaccineren en wordt het zo zoetjes aan wel eens zat om door wat dan ook gekoeieneerd te worden. Dan maar eens in gevecht met de politieagent die je uit huis komt halen voor de verplichte gifprik (en ik geef een knietje terug verdomme !!!).

 11. Jammer dat ze Alex Jones aanvalt om een artikel dat niets anders is dan een kopie van weer een andere site. Zelf plaats ik ook wel eens dergelijke artikelen op andere sites, niet omdat ik het zozeer eens ben met zon artikel maar omdat ik het opmerkelijk vind of gewoon als een misleidend of indoctrinerend artikel, zou het een artikel zijn dat Alex of 1 van zijn medewerkers zelf had geschreven zou ik er al weer anders tegen aan kunnen kijken.

  Jammer dat in conspiracy-land de mensen elkaar ook niet vertrouwen, zo staan we nog allemaal verdeeld en dus machteloos.

 12. Met ingang van 14 december is er weer een stukje verder gegaan met het inperken van onze vrijheid van meningsuiting. Zelfs journalisten mogen bijv. niet meer schrijven dat vit. D bijvoorbeeld goed is voor je botten. Als er toevallig ook nog een advertentie in die krant of tijdschrift staat dan kunnen zij daarvoor enkele tienduizende euro’s boete daarvoor krijgen!!!!!! VRIJ NEDERLAND????????????
  Je hoeft niet bijzonder inteligent te zijn om te bedenken wat en wie hierachter zitten.

 13. Ik weiger pertinent om me te laten inenten tegen griep of welke andere ziekte dan ook. Een keer in mijn leven heb ik een griep injectie gehad (ik was toen 21 jaar oud) en het gevolg daarvan was dat ik een gezwel ter grootte van een hamburger op mijn linkerarm kreeg. Vanaf dat moment houd ik me verre van griep vaccinaties en van vaccinaties m.b.t. andere ziektes. In mijn lijf geen gif.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.