Advertentie

Sterftecijfers ‘Mexicaanse’ griep


Vóórdat de heren vaccinateurs gaan beweren dat hun vaccins tot de allerbeste van de wereld behoren, en wel hierom, omdat er zo weinig gevallen van Mexicaanse griep meer optreden, even gewoon wat cijfers onder elkaar. Ze komen van Jon Rappoport, een bijzonder kritische Amerikaanse verslaggever. Ik denk dat je niet gelooft wat je ogen hieronder lezen..

De Mexicaanse griep is NOG LICHTER dan een normale griep…! Wie is er nu in de maling genomen..? Hoe kun je nou, op basis van deze cijfers nog beweren, dat het ergens op de rit noodzakelijk was om een WERELDWIJDE PANDEMIE uit te roepen. Het gaat er niet eens meer om of vaccins veilig zijn of niet..! Het gaat om het kunstje dat ons -achter de schermen- geflikt is! Ik hoop dat je kunt tellen, want in dat geval willen we je aanraden, niet meer op de cijfers van de WHO en overheden te rekenen..!

Laten we vooral de mannen in de gaten houden, die ons binnenkort gaan aanpraten dat de vaccins van wereldklasse waren, en ons hebben ‘behoed’ voor een wereldsterfte van een 10 to 20 miljoen mensen aan de ‘Mexicaanse varkensgriep’..! En wat zal het nu zijn? Vaccinatie voor het ‘onrustige vagina syndroom’, zoals je hier elders op de site kunt lezen. Of gaan we over naar de volgende griepepidemie? Misschien de Siberische steurgriep?

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Sterftecijfers Mexicaanse griep

JON RAPPOPORT
Insolutions.Info (
HIER) and No More Fake News (HIER)

© Nederlandse vertaling door Jan Smith / WantToKnow.nl/.be 2009

26 NOVEMBER 2009.

Vier dagen geleden meldde Reuters persagentschap dat het wereldsterftecijfer als gevolg van de Mexicaanse griep was opgelopen tot 6.250 gevallen. Dat is het officiële totaal vanaf het begin van de ‘pandemie’ in april j.l. Met wat rekenwerk en een extrapolatie voor de rest van 2009, komen we uit op ruwweg 10.000 doden. Wereldwijd. De CDC (Amerikaansse gezondheidsdienst) claimt echter dat er jaarlijks 36.000 slachtoffers vallen als gevolg van de gewone reguliere griep.

Schattingen van de WHO over het dodental als gevolg van die gewone, jaarlijkse griep, lopen uiteen van 300.000 tot 500.000 mensen die er per jaar wereldwijd aan overlijden.

Optellen, mensen!. Het gaat hier om misleiding en bedrog.

Als we uitgaan van deze statistieken zouden CDC en WHO moeten zeggen: “Nou, ondanks de Mexicaanse griep hebben we tot nu toe toch een zeer goedaardig griepseizoen.” Of ze zouden kunnen roepen: “De Mexicaanse griep stelt niets voor, normaal gesproken sterven veel meer mensen door de gewone griep! Dus vergeet die Mexicaanse griep maar gewoon.”

Waarom hameren de grote media niet iedere dag op deze hoax? Daar zijn gewoon twee redenen voor:
Ten eerste zijn ze daar in grote lijnen te stom voor.
En ten tweede willen ze het niet opnemen tegen de CDC en de WHO, noch tegen de medicijnproducenten die miljarden verdienen met de vaccins.

Opmerking: Er zit een groot gat tussen het publiceren van twee of drie artikeltjes die vragen stellen bij de ernst van de Mexicaanse griep – en het lanceren van een dagelijkse campagne die erop gericht is deze fraude aan het licht te brengen. Twee totaal verschillende opties. Een enkeling uitgezonderd, voeren de belangrijkste media nooit dagelijkse campagnes over wat dan ook. De gedachte erachter is: vandaag is het nieuws, morgen is het vergeten.

De legende over strijdlustige journalisten en voortvarende redacteuren is allang voorbij.

Je kunt tonnen verf uit een vliegtuig gooien, je zult nooit een strijdbare krant raken.

De legende over strijdlustige journalisten en voortvarende redacteuren is allang voorbij. Je kunt tonnen verf uit een vliegtuig gooien, je zult nooit een strijdbare krant raken.

dominoeffectIk wil het hier ook even hebben over de mogelijkheid van het domino-effect. Áls een belangrijke krant of tv-zender al zou besluiten de zwendelpraktijken met de Mexicaanse griep van de CDC en de WHO aan de kaak te stellen, dan zouden er onherroepelijk meer vragen over deze leugenachtige organisaties en hun farmaceutische bondgenoten worden gesteld, zeker na de gigantische propagandacampagne over de zogenaamde ‘pandemie”. Het zou een opeenstapeling aan vragen opleveren.

De media zijn daar zeker niet op ingesteld; het zou een verstoring geven voor allerlei pers-iconen en teveel ongerijmdheden losmaken, bovendien zou het een directe aanval inluiden op de medische wetenschap – het grote geld -,  ook zou daardoor de geloofwaardigheid in twijfel getrokken kunnen worden van vele artsen en medische bureaucraten, die met de regelmaat van de klok informatie voor publicaties verstrekken aan journalisten.
Het hele bolwerk van de verslaggeving over medische onderwerpen en andere gezondheidszaken zou op haar grondvesten schudden. Laten we zo’n krantenbericht maar eens samenstellen, om je mind los te maken..:

MEXICAANSE GRIEP: GEZONDHEIDSDIENSTEN LIEGEN EROP LOS.

RECENTE EPIDEMIEËN EEN MISSER: HET PUBLIEK WORDT ANGST AANGEJAAGD DOOR MISDADIG VALSE VERKLARINGEN.

VOORAANSTAANDE DESKUNDIGEN GEVEN TOE DAT HET WEST-NIJL VIRUS, DE VOGELGRIEP, SARS EN DE MEXICAANSE GRIEP SLECHTS EEN FRACTIE UITMAKEN IN DE STATISTIEKEN OVER STERFTEGEVALLEN.

106.000 AMERIKANEN STERVEN JAARLIJKS AAN BIJWERKINGEN VAN MEDICIJNEN DIE DOOR DE FDA ZIJN GOEDGEKEURD.

HET GEZONDHEIDSAPPARAAT VAN DE VS DOODT PER JAAR 225.000 MENSEN; DE DERDE DOODSOORZAAK NA HARTFALEN EN KANKER.

CDC EN GEZONDHEIDSDIENSTEN KIJKEN DE ANDERE KANT OP BIJ STERFGEVALLEN DOOR MEDISCHE FOUTEN.

GEBRUIK VAN DE BEKENDSTE KALMERINGSMIDDELEN VEROORZAAKT 300.000 GEVALLEN VAN HERSENBESCHADIGING.

En zo verder, enzovoort, de dominostenen vallen om.

Heimelijke samenwerking tussen de pers en de gezondheidsdiensten vormt het obstakel dat voorkomt dat de wijdvertakte fraude aan het licht komt. “Jij liegt tegen mij, ik lieg tegen het publiek”, is de zwijgende overeenkomst tussen verslaggevers en de medische bureaucratie. Het is geen wonder dat televisieverslaggevers zoveel make-up moeten opsmeren: er is ook zoveel te verbergen.

Statistische bronnen: Reuters; CDC; WHO; JAMA, 26 juli 2000, Starfield; Peter Breggin, Toxic Psychiatry.

JON RAPPOPORT

35 gedachten over “Sterftecijfers ‘Mexicaanse’ griep

 1. Tsja, er wordt ook gewoon actief gecensureerd: http://zaplog.nl/zaplog/article/nujij_censuur

  Over de rechtzaak van SAN afgelopen donderdag 26/11 heb ik nog niets gehoord. Dat is vast ook slecht nieuws. Een ministerie dat tot 2 maal toe met een WOB procedure en twee rechtzaken gedwongen moet worden om iets van informatie los te laten… ongelofelijk. … en het dan nog niet doet….(geen woorden meer)

  Trouwens mijn post naar de NRC (poging 21/11) is ook nooit geplaatst, zal wel niet literair genoeg zijn, of te lang:

  21-11-09 (http://weblogs.nrc.nl/discussie/2009/11/11/wat-kan-de-overheid-doen-om-geruchtvorming-te-bestrijden/
  )

  Nog even terug naar de hoofdvraag: wat kan de overheid doen om de geruchten rondom de Mexicaanse griep te bestrijden?

  Mijn antwoord: start per onmiddellijk de campagne ‘Totale Transparantie’ op de eigen overheidssites en verwijzen daarnaar op andere sites. Schakel de kranten en TV in en verzoek ze mee te werken aan totale transparantie.

  Benoem glashelder de indianenverhalen en weerspreek ze in krachtig termen met ondersteunend bewijsmateriaal. Een kleine selectie van vier voorbeelden:

  Indianenverhaal 1 het vaccin werkt niet.
  http://www.thelancet.com/journals/laninf/article/PIIS1473-3099(06)70462-5/abstract
  http://www.scribd.com/doc/20427997/Swine-Flu-Whitepaper

  weerspreek indianen verhaal 1: Het werkt wel. Verwijs daarvoor naar onafhankelijk (dus niet pharma-gesponsord), dubbel blind onderzoek, uitgevoerd door diverse onafhankelijke degelijke instituten. Met daarbij een zeer heldere samenvatting ook voor leken ontsloten op internet.

  Indianenverhaal 2. Het vaccin is niet veilig.
  (WHO twijfelt aan veiligheid vaccin http://mens-en-gezondheid.infonu.nl/diversen/39435-mogelijk-
  ernstige-bijwerkingen-vaccin-mexicaanse-griep.html
  12-11-09 Is het veilig voor zwangere vrouwen? http://preventdisease.com/news/09/110709_H1N1_vaccine_miscarriage_reports.shtml

  weerspreek indianenverhaal 2: dit ook m.b.v. onafhankelijk onderzoek, waaruit met name blijkt dat het veilig is voor risicogroepen zoals zwangere vrouwen, kinderen, zwakkeren. Leg uit waarom in Zwitserland deze groepen het vaccin Pandemrix juist niet krijgen, in Polen helemaal niemand en dat het toch helemaal in orde is.

  indianenverhaal 3: de producenten zijn niet aansprakelijk voor gevolgschade.

  http://www.rue89.com/2009/11/03/grippe-a-un-depute-obtient-la-publication-complete-du-contrat-baxter-124489
  en http://www.theflucase.com/index.php?option=com_content&view=article&id=1560%3Athe-silence-about-vaccine-deaths-in-media-is-due-to-the-contracts-with-the-vaccine-manufacturers&catid=41%3Ahighlighted-news&Itemid=105&lang=nl

  weerspreek indianenverhaal 3: Laat in het NRC, VK,op Radar, netwerk, Nova, Telegraaf vertegenwoordigers van Glaxo en Novartis aan het woord die samen met minsiter Klink bezweren dat er niet zoiets bestaat als de ‘liste rouge’ van Baxter en onwettige onderdelen van het contract. Toon in eenvoudig te begrijpen documentatie aan dat de producenten uiteraard voor de volle 100% aansprakelijk zijn als er iets fout gaat. Toon daarbij aan dat de procedures rondom het bewijs daarvan glashelder en onafhankelijk is. Dat bijv. de GZ, Lareb, het college ter beoordeling van geneesmiddelen, EMEA allemaal totaal (ook financieel dus) onafhankelijk zijn van de industrie.

  Indianenverhaal 4 vaccintests deugen niet.
  Er wordt gesuggereerd dat tests niet onafhankelijk van de industrie gebeuren, niet wetenschappelijk (dubbelblind) gebeuren, dat de procedures niets voorstellen.

  weerspreek indianenverhaal 4. Laat TV programma’s zoals RADAR, de keuringsdienst van waarde, NOS journaal en Tegenlicht ASAP meelopen met deze tests, laat ze alles en alles zien, procedures, financien, monitoring van vaccinschade, toon dit ASAP op TV, bijvoorbeeld binnen een week. Hieruit zal dan ongetwijfelt blijken dat alles totaal transparant, zuiver wetenschappelijk en onafhankelijk verloopt.

  Later meer voorbeelden van indianenverhalen (Baxter, Belgische grondwet, Squaleen, etc). Nu flux aan de slag: zet alle indianenverhalen met weerlegging op de RIVM site op een rijtje en ga naar de sites die dit tegenspreken met de grootste bezoekersaantallen (bezoekerscomments op Telegraaf, flucase.com, twitter e.d.) en ga in discussie en verwijs naar de bewijzen van het ministerie/RIVM! Ik weet zeker dat dit veel mensen zal geruststellen.

  http://weblogs.nrc.nl/discussie/2009/11/11/wat-kan-de-overheid-doen-om-geruchtvorming-te-bestrijden/

 2. Ook is er een vreemde stilte over de ziekte in de Oekraine.
  Eindelijk komt er wat berichtgeving op gang nu de mutatie (?) van het H1n1 virus (?) in Noorwegen en Frankrijk (Ellen iets gehoord?) is gesignaleerd.

  Maar onderstaand commentaar spreekt weer boekdelen:
  (bron: http://ukraineplague.blogspot.com/2009/11/h1n1-swine-flu-mutation-spreads-deaths.html )

  “Why is it every article about the mutation of the virus, there is a line in there, saying “The Vaccine is still effective?” B.S!! It is All About the Vaccine!

  One note, 80% of France’s population one week ago, were against the Swine flu Vaccine, but France has been working a propaganda campaign and now the population of France is wanting the vaccine – it switched in one week’s time!

  Article about France’s increase in demand of the Swine Flu vaccine:

  http://www.timesofmalta.com/articles/view/20091129/world-news/france-calls-in-army-to-meet-demand-for-swine-flu-jab

 3. Het gaat al lang niet meer om de griep.

  Griep is het voorwendsel om jaarlijks te kunnen vaccineren.
  Met deze pandemie echter, worden de adjuvantia getest en daarin spelen de nanopartikels een grote rol.

  Omdat deze proeven niet op dieren kunnen gebeuren, was men verplicht om het op een menselijk (risico)publiek te doen.

  Immers als er ongevallen zouden gebeuren, dan kon de schuld op het risico worden afgewend.

  Wat men op mensen wil uittesten, is het effect dat een nanotechnologie zal veroorzaken op veranderingen in het DNA.

  De patronen van die piepkleine partikeltjes kan men zo vormen, dat ze theoretisch moeten passen in de receptoren van ook , heel kleine levende cellen (virussen, kankercellen, maar ook van DNA).

  Zeer concreet bestaat nu een techniek waarbij men ‘reuzekoolstofketens’, als een squaleenmolecule, gefractioneerd nanopartikelt in een vorm, die door de celwanden van de aan te vallen cellen moeten herkend worden.

  Eens die fracties binnen geperst werden, kunnen die opnieuw aan elkaar klitten en op die manier, celmateriaal bij wijze van spreken laten ‘ontploffen’.

  Het testen op mensen gebeurt nu, niet omdat men virussen of kankercellen wil bombarderen, maar wel omdat het DNA-materiaal van dieren niet hetzelfde is, als die van mensen.
  Virussen of kankercellen, werden al uitgetest met nano-bommetjes.

  De science-fiction staat al en stapje verder dan men ons wil laten geloven.

 4. :aten we eens kijken naar het geplaatste artikel op Grenswetenschap.nl :

  Nu.nl censureert vaccinproblemen

  http://www.grenswetenschap.nl/permalink.asp?grens=3520

  Hier staan 2 verschillende opgestelde artikelen, de oorspronkelijke en de onder handen genomen versie van nu.nl, zo worden heel wat mensen weer om de tuin heen geleid met nieuwe streken en daden om iedereen weer zover te krijgen dat wat we hier aan het opsommen zijn 1 conspiracy is.
  In tegendeel de andere wereld zit nog smeriger in elkaar dan het wereldje achter WantToKnow, vergeet niet dat men daar waarschijnlijk nog pegels ontvangt voor de werkelijke censuur.

 5. Ook in Nederland wordt een forse Mexicaanse Griep campagne gevoerd.
  Elke veronderstelde Mex.griep dode wordt uitvergroot.
  Nergens wordt deze Mex. griep vergeleken met de nomale seizoensgriep, waarbij in Nederland tussen de 250 en 2000 doden vallen elk jaar. En dan zitten we nu op het veronderstelde aantal van 36, wat alleen maar aangeeft hoe ontzettend mild deze Mex. griep is.

  De campagne die gevoerd wordt is alleen maar gericht op het aanwakkeren van angst, elke gelegenheid om aan te geven hoeveel doden er wel niet zijn als gevolg van deze griep.
  En die angst moet mensen motiveren om toch alsnog maar de vaccinaties te gaan halen….

 6. Een tijdje geleden las ik ergens in een internetkrant dat in een paar landen artsen 3 weken lang hadden gestaakt. EN WEET JE WAT ER TOEN GEBEURDE??? Er gingen veel minder mensen dood!!!! Het viel gewoon op, dus die artsen zijn als de gesmeerde bliksem weer aan het werk gegaan.

  Even terugzoeken (…) Hier is de link uit de Ode: http://nl.odemagazine.com/doc/0017/als-artsen-staken-sterven-er-minder-mensen/

  En hebben jullie dit al gezien uit Canada? http://www.sott.net/articles/show/197610-A-H1N1-flu-vaccine-withdrawn-in-Canada-due-to-high-number-of-allergic-reactions

  Trouwens, ook Algerije heeft de vaccins geweigerd, direct in de zomer al. En Turkije, Portugal, Polen, Oekraïne dus … Kun je nagaan, zo’n dictatoriaal land als Turkije weigert de vaccins en het zgn. ‘democratische’ Nederland haalt ze binnen met de rode loper! Wat een cynisme voor onze inwoners!

 7. Maar Sophia,

  Let wel goed op. Baxter zit ook in de Oekraine. Daar is dus die ‘variant van H1N1’ uitgebroken. En de boodschap die er in geramd wordt is dit: Het virus is helaas toch spontaan gemuteerd naar een gevaarlijker variant, MAAR het vaccin werkt gelukkig nog steeds.

  Ik heb daar vragen bij:
  – was het niet zo dat Miquel Ekkelenkamp zei dat het nog nooit was gelukt, zelfs niet met opzet om een gevaarlijker mutatie in het lab te maken. Hoe kan dit dan ineens?
  – waar zijn de heldere artikelen die bewijzen dat deze variant D225G met het huidige vaccin te bestrijden is?
  – waar zijn de journalisten en medici die onderzoeken waar deze variant vandaan komt?
  – waar zijn de bewijzen dat het uberhaupt om deze variant gaat en niet een andere ziekte?

  Deze vragen zijn zeer relevant, want straks blijkt natuurlijk dat deze ziekte ook in Nederland opduikt en dat Ab O. door Ab K. geconsulteerd wordt en zegt: het lijkt me verstandig om nu ook kinderen vanaf 5 tot 65 in te enten. Daar kan je op wachten.

  Ik zie ‘m al staan in Netwerk, quasi nonchalant en geruststellend, “tjsa, meneer Kokkelmans, het is een vreselijke ziekte, maar u moet niet vergeten dat we het geluk hebben dat het vaccin nog steeds werkt en dat we er zoveel van hebben besteld, mede dankzij mijn bescheiden adviezen.”

  over virussen uit het lab: http://www.infowars.com/swine-flu-epidemic-escaped-from-lab/

 8. Over censuur gesproken; afgelopen weekend in Barcelona geweest. Aldaar was een massale demonstratie gaande tegen het vaccineren…Liepen honderden mensen door de straten met spandoek en al. Helaas horen wij hier niets van in de media. Angstvallig wordt zulk nieuws weggemoffeld. Je zou toch maar wakker worden als burger…

 9. @ Heleen

  Ja, in sommige landen zijn er demontraties gaande, maar wordt in de media verzwegen in de dofpot gestopt, dat zouden we hier ook moeten doen…??? Komt het dan wél in de media naar buiten???

 10. Zorginstellingen en artsen oefenen druk uit op hun personeel om zich te laten vaccineren. Dit gaat er soms heftig aan toe. Het gebeurt ook door artsen die tot dan toe hun personeel hier volledig vrij in lieten en zichzelf ook nooit lieten vaccineren tegen influenza.

  Hoe dat zo plots komt?
  Jim van Steenbergen van het RIVM schreef een aantal columns in Mednet (zie de Mednet site: http://www.mednet.nl zoek op ‘Jim van Steenbergen’) waarin hij duidelijk stelt dat zorgverzekeraars alleen nog met ‘gevaccineerde’ huisartsen en zorginstellingen zaken zouden moeten doen:

  “Zorgverzekeraar moet H1N1-vaccinatie zorgpersoneel eisen Zorgverzekeraars zouden alleen nog zaken moeten doen met instellingen die al hun zorgmedewerkers hebben laten vaccineren tegen Nieuwe Influenza A (H1N1).”

  En zo voert het RIVM de druk op … Van je grieperdepiepKASSA!

 11. Wat zou nou geweldig kunnen zijn? als erop de voorpagina van de Telegraaf en andere kranten zou preieken in dikke vet gedrukte letters: “DE MEXICAN FLU IS VANNACHT OVERLEDEN AAN EIGEN OVERDOSIS”, het vaccinavontuur zou dan als een zware last van onze schouder afkunnen gelijden…

 12. NRC interviewt minister Klink over de Nederlandse aanpak van de Mexicaanse griep op dinsdag 1 december tussen 17.00 uur en 18.00 uur op nrc.nl, en u kunt meedoen door tijdens het gesprek (vervolg)vragen te stellen. Het vraaggesprek is dinsdag in het scherm hieronder te volgen. U kunt ook vooraf vragen aan minister Klink insturen, via web@nrc.nl. Vermeld daarbij uw voor-(letter) en achternaam. Uw inzending kan worden gebruikt voor publicatie.

  http://www.nrc.nl/achtergrond/griepvirus/article2424739.ece

 13. Propaganda
  ANGST,ANGST en nog eens ANGST. Mensen worden voor van alles en nog wat bang gemaakt. Angst voor de Mexicaanse griep, angst voor het verlies van hun banen, angst voor de crisis, angst voor terreur, Angst voor het vergaan van de wereld in 2012….angst, angst en nog eens angst. Hoe angstiger mensen worden hoe minder helder ze kunnen denken. Het is al heel lang bekend dat angst de beste methode is om mensen onder de duim te houden. Jullie praten over censuur…wat dachten jullie van de angstpropaganda die op ons los word gelaten.
  Op het nieuws werden we bang gemaakt voor de Mexicaanse Griep bij het NOS en die avond kwam de film “Outbreak” (1995)op tv.
  En wat draait er nu in onze bioscopen: 2012…the End…..pure bangmakerij

 14. Op het webinterview van nrc 19/11 kom ik ook nog de mening van Huub schellekes tegen over de kans dat er een gevaarlijker mutant ontwikkelt: zeer laag.

  http://www.nrc.nl/achtergrond/griepvirus/article2416388.ece

  17:28 Sander Voormolen: Hoe groot is de kans dat de Mexicaanse griep zich ontwikkelt tot een agressievere vorm?
  donderdag 19 november 2009 17:28 Sander Voormolen
  17:31 Huub Schellekens: Dat zou uniek zijn. Immers virussen en andere ziekmakend organismen worden bijna altijd minder ernstig als ze een een bevolking rondgaan. Daar is ook een logische wetenschappelijke verklaring voor.
  donderdag 19 november 2009 17:31 Huub Schellekens
  17:36 Huub Schellekens: De verklaring dat een virus minder ziekmakend wordt: selectie van de patienten, die maakt dat op de duur alleen diegene overblijven die niet erg bevattelijk zijn voor de ziekte en veranderingen in het virus, die zorgt dat alleen die exemplaren overblijven die langer bij iemand blijven hangen zonder ziekte te geven.
  donderdag 19 november 2009 17:36 Huub Schellekens

 15. Natuurlijk is het erg dat vrienden en vooral familie sterven aan diverse ziekten en rampen.
  Natuurlijk is het erg dat huidige media er worden op gewezen dat er vele berichten moeten komen om de bevolking te waarschuwen over de vreselijke gevolgen van een besmetting of ramp.
  Herinnert u nog de Hittegolf in 2006?
  Er verschenen sporadisch berichten in de media dat alleen al in Fran
  krijk meer dan 6000 mensen zijn gestorven aan die hittegolf!
  Er is nauwelijks info te vinden hoeveel mensen er toen daadwerkelijk zijn gestorven in Europa.
  Dat zijn er wel vele duizenden meer dan de lichte mexicaanse griep.
  Al deze overleden mensen waren al zwak van gezondheid, evenals de vele arme Mexicaanse mensen die bijna geen eten kregen of schoon water om te drinken tijdens de hitte die ook Mexico jaarlijks treft.
  Ook vele slachtoffers in de USA waar juist de arme bevolking alweer de dupe is van slecht gezondheidszorg en juist deze mensen gaan dan overlijden wegens die slechte zorg.
  Tja het is de schuld van de griep zeggen instanties dan graag, het is niet de schuld van falende regeringen die slechte zorg bieden.
  Dagelijks sterven er vele mensen in Afrika omdat fabrikanten van medicijnen niet genoeg verdienen aan HIV remmers en daarom deze weinig gaan verstrekken aan artsen die toch smeken om die medicijnen.
  Aids en HIV verwante ziekten zijn nu juist wel het grote probleem van vele oprechte gezondheids hulpgevers, maar helaas werken regeringen erg tegen om juist het geld voor de slachtoffers op te vangen en te gebruiken voor eigen gerief!
  Overal ter wereld worden er vele mensen monddood gemaakt door ze op te pakken en zelfs te vermoorden omdat hun fijne leven in gevaar komt.
  De enorme industrie die vele miljarden winst maken zijn juist de boosdoeners die zelfs regeringen in hun macht hebben.
  Hebberigheid van die top lui is ongekend!
  Ach een arm mexicaantje en een domme zwarte medemens uit Afrika zijn niets als ze maar hun luxe en geld kunnen beschermen.
  Sommige regeringen proberen er iets aan te doen maar dan opeens verschijnt er een leger van klootzakken gefinancieerd door de industrie om die regering omver te werpen.
  Alweer vele doden en verdriet.
  Vele voorbeelden zijn bekend in Afrika en Zuid-Amerika.
  Ook religie speelt een grote rol in alle misstanden, ook religieusse top artiesten denken hun macht te behouden door terreur uit te oefenen op gewone mensen.
  Alweer door middel van bang makerij door alweer hooggeplaatste mensen.
  Er zou een sterke beweging moeten zijn of opstaan om al deze machts misbruikers flink aan te pakken en de macht op democratische wijze te veranderen.
  Helaas kan dat wel eens erg lang gaan duren.
  Een strijd tussen het grote geld en normaal levende mensen.

 16. Dit zou wel eens een hele belangrijke brief kunnen zijn en ik hoop op een kopietje on lijn.
  Eind september is er een kort geding aangespannen tegen minister Klink van VWS omdat het ministerie verzuimt inzage te verschaffen in alle belangrijke documenten, die helderheid verschaffen over de specifieke ingrediënten van de griepvaccins, de producenten en de afspraken omtrent de juridische aansprakelijkheid, indien door vrijwillige / verplichten / gedwongen vaccinatie burgers gezondheidsschade oplopen.Volg hier de ontwikkelingen:
  http://www.stralingsarm-nederland.org/webpagina/KortGeding.htm
  Willen ze ons stiekem chippen?

  Minister Ab Klink heeft in zijn brief aan Marianne Thieme van de Partij voor de dieren duidelijk gemaakt op de hoogte te zijn van de I H R (internetionel helf rekjoeleeshons). Ab Klink schreef aan Marianne Thieme de volgende brief met antwoorden op haar vraag: 5.5) Zou ook Nederland gehouden kunnen zijn aan verplichte uitvoering van een dergelijke richtlijn in geval van een pandemie, met andere woorden is het mogelijk dat er sprake zou kunnen zijn van een verplichte vaccinatiecampagne tegen bijvoorbeeld Mexicaanse c.q. varkensgriep? Zo ja, welke vorm zou deze verplichting kunnen hebben? Zo nee, waarom niet?

  Minister Ab Klink antwoord) Nee. Er is bij implementatie van de IHR in de Wet publieke gezondheid niet gekozen om verplichte vaccinatie mogelijk te maken. Vaccinatie zal dan ook altijd gebeuren op vrijwillige basis.

  Dit zou wel eens een hele belangrijke brief kunnen zijn en ik hoop op een kopietje on lijn.
  Eind september is er een kort geding aangespannen tegen minister Klink van VWS omdat het ministerie verzuimt inzage te verschaffen in alle belangrijke documenten, die helderheid verschaffen over de specifieke ingrediënten van de griepvaccins, de producenten en de afspraken omtrent de juridische aansprakelijkheid, indien door vrijwillige / verplichten / gedwongen vaccinatie burgers gezondheidsschade oplopen.Volg hier de ontwikkelingen:
  http://www.stralingsarm-nederland.org/webpagina/KortGeding.htm
  Willen ze ons stiekem chippen?

  Minister Ab Klink heeft in zijn brief aan Marianne Thieme van de Partij voor de dieren duidelijk gemaakt op de hoogte te zijn van de I H R (internetionel helf rekjoeleeshons). Ab Klink schreef aan Marianne Thieme de volgende brief met antwoorden op haar vraag: 5.5) Zou ook Nederland gehouden kunnen zijn aan verplichte uitvoering van een dergelijke richtlijn in geval van een pandemie, met andere woorden is het mogelijk dat er sprake zou kunnen zijn van een verplichte vaccinatiecampagne tegen bijvoorbeeld Mexicaanse c.q. varkensgriep? Zo ja, welke vorm zou deze verplichting kunnen hebben? Zo nee, waarom niet?

  Minister Ab Klink antwoord) Nee. Er is bij implementatie van de IHR in de Wet publieke gezondheid niet gekozen om verplichte vaccinatie mogelijk te maken. Vaccinatie zal dan ook altijd gebeuren op vrijwillige basis.

  Dit zou wel eens een hele belangrijke brief kunnen zijn en ik hoop op een kopietje on lijn (zodat ze u er niet voor doden en zodat we niet met z’n allen geleebelt worden als civiele gevangen en platgespoten worden zoals de Joden in Auschwitz met Phenol). (ik hoef geen antwoord op mijn iemeel)

 17. Mag ik hier nog even de aandacht op vestigen? Stel vragen (hoewel de “NRC-webmaster” daar het alleenrecht schijnt te hebben om deze te screenen alvorens deze op de site te plaatsen, dus heb zo mijn twijfels over een transparante aanpak hierin…):

  NRC interviewt minister Klink over de Nederlandse aanpak van de Mexicaanse griep op dinsdag 1 december tussen 17.00 uur en 18.00 uur op nrc.nl, en u kunt meedoen door tijdens het gesprek (vervolg)vragen te stellen. Het vraaggesprek is dinsdag in het scherm hieronder te volgen. U kunt ook vooraf vragen aan minister Klink insturen, via web@nrc.nl. Vermeld daarbij uw voor-(letter) en achternaam. Uw inzending kan worden gebruikt voor publicatie.

  http://www.nrc.nl/achtergrond/griepvirus/article2424739.ece

 18. @Ellen,

  Mijn mail van zojuist aan de NRC ivm vragen aan de minister:

  Geachte redactie,

  Hierbij een aantal vaccinvragen voor de minister voor vanmiddag
  waarin veel kansen om de indianenverhalen hieromtrent de wereld uit te helpen.

  Met vriendelijke groet,

  Joris Baas

  Indianen
   Wanneer en hoe weerspreekt de minister het indianenverhaal dat de vaccinproducenten niet voor de volle 100% aansprakelijk zijn voor eventuele gevolgschade van z’n producten?
   Wanneer en hoe weerspreekt de minister het indianenverhaal dat er geen goede en onafhankelijke vaccintests zouden zijn gedaan voor zwangere vrouwen?
   Wanneer en hoe weerspreekt de minister het indianenverhaal dat er geen goede en onafhankelijke vaccintests zouden zijn gedaan voor kinderen?
   Wanneer en hoe weerspreekt de minister het indianenverhaal dat er geheime afspraken zijn gemaakt met de producenten over de communicatie van gevolgen van vaccinatie (zoals in Duitsland en Frankrijk met Baxter)?
   Wanneer en hoe weerspreekt de minister het indianenverhaal dat het college ter beoordeling van geneesmiddelen geld krijgt (dus zonder wederdienst) van de farmaceutische industrie
   Wanneer en hoe weerspreekt de minister het indianenverhaal dat Lareb, waar bijwerkingen gemeld kunnen worden afhankelijk is van de producenten van vaccins?
  Wanneer en hoe weerspreekt de minister het indianenverhaal dat het EMEA voor het grootste deel afhankelijk is van de farmaceutische industrie
   Wanneer en hoe weerspreekt de minister het indianenverhaal dat de WHO het op enig moment mogelijk voor het zeggen gaat hebben in Nederland wat betreft vaccinatiebeleid.
   Waar kunnen we de Europese aanbesteding van de vaccins online vinden?
   Is Nederland in zee gegaan met twee onberispelijke bedrijven wat betreft Mexicaanse griep vaccins?
   Wanneer gaat de minister helder uitleggen wat er in de Oekraïne gaande is? Het is echt enorm actueel. Kan hij daarbij de obligate opmerking het vaccin heus nog werkt, achterwege laten? (Tenzij uit onafhankelijk dubbelblind onderzoek blijkt dat dit echt, echt het geval is)

  Buitenland
  (niet het bevoegdheidsgebied van de minister, maar wellicht is hij beter ingelicht dan wij burgers)
   Is Squaleen verboden in Amerika met uitzondering van de huidige alarmstatus afgekondigd op 24 oktober door Obama?
   Waarom mogen dokters in Frankrijk niet helpen met inentingen?
   Wat is er precies gebeurt bij de firma Baxter in Oostenrijk met 72 kilo virusmateriaal?
   Hoeveel mensen zijn in Europa gestorven binnen 48 uur na toediening van het vaccin de afgelopen 2 maanden?
   Waarom mogen zwangere vrouwen in Nederland met Pandemrix ingespoten worden en in Zwitserland juist niet en in Polen helemaal niemand?

  Werking vaccin
   Vanaf wanneer werkt het vaccin?

  Informatievoorziening
   Is de minister ook voorstander van VIT (Verantwoordelijk Integer Transparant) overheidsbeleid?
   Wanneer is het onderzoek naar de gestorven bejaarde uit Laren (die van de insuline) gereed?
   Is Thiomersal in Nederland verboden volgens de bestrijdingsmiddelenwet?
   Is de overheid in overtreding wanneer Thimerosal inderdaad een verboden stof is volgens de bestrijdingenmiddelenwet en wel in een vaccin aanwezig is?
   Waarom communiceert de minister via WOB-verzoeken en een kortgeding over het vaccin met burgers (Stichting Starlingsarm Nederland) als een soort mossel en klaagt hij tegelijkertijd over indianenverhalen?
   Waarom communiceert de overheid de wekelijkse Mexicaanse griepdoden niet in directe vergelijking met het wekelijkse gemiddelde van de gewone griepdoden, zodat paniek voorkomen wordt?
   Investeert de overheid ongeveer evenredig veel geld in verschillende ziekten? Evenredig naar, zeg doden, en mensjaren van sterk verminderde levensvreugde?
   In april 2009 vond mr. Coutinho in Netwerk al dat het erg vreemd was dat er drie of zelfs vier verschillende stammen waren van het H1N1 virus. Zijn ze een half jaar en 700 miljoen euro, verder wat betreft informatie betreft de herkomst van het virus?
   Waarom zien we zo ontzettend weinig alternatieven of aanvullende bescherming op vaccinatie terwijl de overheid weet dat niet iedereen recht heeft op een vaccin. Crèchemedewerksters mogen niet ingeënt worden, maar zouden graag iets doen.
   Hoe kan het bestaan dat de minister via een advocaat verwijst naar een bijsluiter op de site van EMEA, een totaal onbekend instituut voor de gemiddelde Nederlander, als burgers vragen om open communicatie over vaccins, en dat pas nota bene na aanspannen van een kortgeding? Dat had toch eerder en spontaan kunnen gebeuren via de Nederlandse folders en Nederlandse griepsites? Dat is toch een vergissing neem ik aan?
   Waarom staat er in de bijsluiter van het vaccin het dringende advies om hem geheel door te lezen en te bewaren terwijl er in de RAI binnen enkele minuten geprikt moest worden? Komen de waarschuwingen en (allergie)informatie en bijwerkingen dan wel goed over?
   Heeft de minister het aanbod van Novartis en Glaxo vergeleken met het aanbod dat de producenten elders hebben gedaan?
   Is er op enig moment overwogen met andere landen (EU) samen vaccin in te kopen?

 19. @ Hendrik

  Mooi duidelijk en begrijpelijk betoog. Ik ben het helemaal met je eens. Het is ongelooflijk dat de media zo onder invloed is van de elite. Dat wordt me steeds duidelijker.
  Wat ik echt beangstigend vind is dat de massa niet wil geloven dat er echt mensen zijn die niet het beste met de mensheid voor hebben. Diegenen die vragen stellen en kritisch zijn worden als complotdenkers uitgemaakt terwijl diegenen die het complot uitdenken vrijuit gaan. Het is dus echt omgekeerde wereld. Ik vraag me ook steeds af wat er moet gebeuren en op welke manier wij invloed kunnen uitoefenen zodat deze waanzin stopt. Maar ik ben bang dat dit nog heel lang gaat duren als het al ooit veranderd.
  Er is een menstaliteitsverandering nodig, want als deze elite zou zijn ontmaskerd, wat al eens eerder is gebeurt dan moet je maar afwachten of diegenen die na hen komen ook weer niet de fout ingaan. Het lijkt mij dat wanneer wie dan ook aan macht geroken heeft zodanig veranderd dat hij onherkenbaar wordt. Hoe vaak hebben we dat niet in de politiek mee mogen maken. Ik zie nog niet hoe het verder moet. Maar de toekomst zal het leren en ik blijf wel positief.

 20. Ondanks internationale berichten beweert Klink gewoon toch dat het vaccin beschermt tegen mutaties:

  En toch 17:06 NRC: S. Tolen, Caspar Dullaart en Stephen Orme vragen per e-mail of het wel verstandig is de vaccins te verkopen, nu er bericht wordt over mogelijk gevaarlijkere mutaties van het griepvirus?

  dinsdag 1 december 2009 17:06 NRC

  17:08 Ab Klink: Er is besloten om een voorraad aan te houden voor het geval het virus inderdaad muteert. Maar inmiddels zijn wel alle risicogroepen gevaccineerd, de kans op mutatie is klein en de gevaccineerde mensen zijn ook beschermd tegen de gemuteerde varianten

  Haak nog even in: http://www.nrc.nl/achtergrond/griepvirus/article2424739.ece

 21. Overzichtje meest markante punten van het NRC-interview met Min. Klink zoëven:

  Ab Klink:
  Het is voor gezonde mensen uiteindelijk minder goed om zich te laten inenten. ZIj herstellen van de griep, terwijl een intenting toch altijd een beperkte risico op bijverschijnselen geeft. In het buitenland heeft men een tekort voor die mensen die wel medisch risico lopen. Daarom verkopen we.
  Er is besloten om een voorraad aan te houden voor het geval het virus inderdaad muteert. Maar inmiddels zijn wel alle risicogroepen gevaccineerd, de kans op mutatie is klein en de gevaccineerde mensen zijn ook beschermd tegen de gemuteerde varianten
  NRC: Hoeveel de door Nederland aangeschafte 34 miljoen vaccins hebben gekost, die immers met gemeenschapsgeld zijn betaald?
  Ab Klink: In de contracten is opgenomen dat we dit niet openbaar maken. In de periode dat we snel moesten beslissen, was er geen sprake van dat we dit konden weigeren. Ook om die reden is Europese afstemming van belang. Men had (het gebeurde niet) tegen ons kunnen zeggen: als juillie dat niet willen, zie je maar verder. Er zijn genoeg gegadigden die wel akkoord gaan met die clausule. Geen enkel land heeft het openbaar gemaakt, al zijn er wel gissingen.

  Ab Klink: Het ministerie, of de fabrikanten hebben nooit een geheim gemaakt van de stoffen die er in zitten. De bijsluiter staat op de website. Thiomersal is niet schadelijk. Het lichaam breekt de stof zelf af.
  Overigens kwam de overgrote meerderheid op, zo rond de 75%. Dat is onze huidige inschatting.
  OP de site wordt zoveel mogelijk ingespeeld op deze fabels of geruchten. Daarnaast proberen we via advertenties en banners mensen zoveel mogelijk naar onze eigen website te leiden.
  Vanaf de zomer zijn we op verschilllende fora actief geweest. We hebben eerst gekeken hoe de discussies daar verliepen. Op het momentt dat de vaccinatie dichterbij kwam en er meer fabels kwamen hebben we ons ook actief bemoeid met de discussies, ook juist op internet.

  NRC:
  Of de minister wil reageren op de stelling dat thiomersal een in Nederland verboden middel zou zijn, maar nu als hulpstof in het vaccin is opgenomen?
  Ab Klink:
  Thiomersal is niet verboden en levert geen schade op. Vanwege de onrust is eerder besloten de stof niet meer in vaccins te gebruiken, maar eerlijk gezegd ontbrak daarvoor een wetenschappelijke basis-. Latere studies toonden dat ook aan.

  Antoinette Reerink:
  Vrees u niet dat door de opkomst van de anti-prik beweging het reguliere rijksvaccinatieprogramma in gevaar komt?
  Ab Klink:
  Het is wel een punt van aandacht, zeker gezien de ervaringen met het HPV vaccins tegen baarmoederhalskanker. Studies toonden onlangs opnieuw aan dat dit vaccin volstrekt onschadelijk is.

  NRC:
  Als u vragen heeft ingestuurd via een e-mail en deze zijn niet beantwoord, dan worden deze doorgestuurd naar het ministerie. Dat biedt minister Klink zojuist aan.

 22. @ ellen gelijk aan het begin steld de minister dat het üiteindelijk” voor gezonde mensen niet goed is zich te laten vaccineren .Ik denk zo dat ze dat wel direct hadden kunnen weten vanwaar dus 34 miljoen dosis aanschaffen ?En nu maar weer dumpen die rotzooi naar “landen die niet genoeg hebben voor hun risico groepen “wat zijn we weer filantropisch bezig(gnuif). weerzinwekkend vind ik het .Overigens barst het van de leugens en onvolkomendheden in bijna alle punten die de minister behandeld .Ook het feit dat het ministerie op fora actief is sinds deze zomer geeft te denken (gait al gevraagd wat het je opleverd ?) Is dat openlijk gebeurd of ook onder nicknames ik denk het laatste .Affijn ik was al bekent bij detoenmalige B.V.D. en zal nu ook wel in bij a.i.d. in de archiefen staan . Het zij zo.Voor de lezers van het ministerie PAS OP JULLIE MAKEN DEEL UIT OF ZIJN MEDEPLICHTIG AAN EEN CRIMINELE ORGANISATIE.liefdevolle groet marcel

 23. @ gait hoe hoord het en wat leverd nix op ? Ten eerste gezien de draaiboeken van het rivm “opkomstcijfers uitvergroot in de media publiseren “hecht ik geen geloof aan dat cijfer van 4 miljoen .En ik ben er niet op uit om er iets aan over te houden dus nogmaals wat bedoel je met wat leverd het op?

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.