Advertentie

’t Valse fundament onder de stikstofleugens..!


Prof. Dr. Jaap Hanekamp is associate professor chemistry aan de Universiteit Utrecht. Hanekamp was een van de sprekers op het door de VVJ (Vereniging van Vrije Journalisten), ‘Gezond Verstand’ en ‘De Andere Krant’ georganiseerde symposium ‘Bevrijding van Bedrog’ in het congrescentrum Antropia op 10 september 2022. Voor een volledig verslag van die dag, in de vorm van álle video-opnames, kijk je op deze link HIER. Wij plaatsen hier dus de video van prof.dr. Hanekamp inzake de STIKSTOFLEUGENS.. Want daar gaat het om.

De man is zó duidelijk in het kwartier dat zijn voordracht mocht duren, dat ik me afvraag waarom niet álle media dit betoog publiceren..!? Kijk naar het verhaal, dat toegankelijk is en aan duidelijkheid niets te wensen overlaat.. WE WORDEN BEDONDERD met valse data en onvolledige conclusies. Niemand kan ook maar iets zeggen over de ‘schuldigen’ in het stikstof-drama..

De volledig ONMOGELIJKHEID om de stikstof-afzetting NAUWKEURIG te meten op ons land, is de essentie van zijn betoog. Als je dit verhaal hoort, vraag je je af, welke krachten spelen achter de politieke beslissing om nu ineens de boeren te gaan bashen inzake de uitstoot van stikstof. Laten we hier niet té ver gaan met dát verhaal, we beginnen gewoon bij de basis. ONDEUGDELIJKE METINGEN GEEFT BIZAR BELEID..!

 

x
X

Het valse fundament onder de stikstofleugens..!

De feiten over stikstof!

 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.