Advertentie

De oorsprong van de Rutte & DeJonge-vaccinatieleugens..!


In een hoorzitting over de COVID-ervaringen, is het bizar te horen wat Pfizer-directeur Janine Small toegeeft: het mRNA-middel dat verkocht werd/wordt als ‘vaccin, was nooit getest op het voorkomen van C-19-verspreiding..! Dit antwoord geeft zij, op een vraag van Rob Roos, Europarlementariër voor JA21, tijdens een zitting van dat parlement. Hij ontlokte de Pfizer-directeur haar uitspraak, door haar te vragen of het coronavaccin getest was op het stoppen van de verspreiding van het virus, voordat dit vaccin op de markt kwam.

Het antwoord is zowel schokkend als alarmerend! Want haar antwoord op de vraag was overduidelijk: nee, dat was niet het geval. Volgens Pfizer-directeur mevr. Small gebeurde dit niet, omdat ‘we moesten handelen met de snelheid van de wetenschap om te begrijpen wat er op de markt plaatsvond’. Hieruit kunnen wij concluderen dat wij het dus helemaal niet ‘voor een ander’ deden, zoals ons maandenlang is voorgehouden.

Het was namelijk volstrekt onduidelijk of vaccinatie wel enig effect had op de verspreiding van het coronavirus. Desondanks hield het kabinet ons gegijzeld met deze uitspraak en werd massaal ingespeeld op onze ‘burgerplicht’ en ons verantwoordelijkheidsgevoel. Werden wij bang gemaakt met berichten dat wij onze ouders, opa’s en oma’s en kwetsbare familieleden de dood in zou jagen als wij ons niet lieten vaccineren.

Werden onze grondrechten en onze lichamelijke integriteit op grote schaal geschonden en kon er gelegitimeerd discriminatie en uitsluiting plaatsvinden op basis van onze medische status. Dit was al niet te rechtvaardigen, maar nu wij dit weten, moeten er hoe dan ook consequenties volgen voor deze misdaad.

Daarmee is dus met terugwerkende kracht bewezen, dat de leus die ene Hugo-met-de-schoenen continue verkocht, VALS IS..  “Je doet het voor een ander” was dus altijd een leugen. Het enige doel van het stimuleren van de injecties en het ‘beloven van vrijheid’ via het coronapaspoort was uiteindelijk te komen, om de restgroep te injecteren, tot  vaccinatiedwang.. Kijk en huiver..!

Kijk de ‘man-met-de-schoenen’ is druk bezig hier, om zijn verhaal te vertellen. HET promotiepraatje om zoveel mogelijk mensen te laten injecteren met een volledig nieuw middel-dat-geen-vaccin-is.. MRNA was nooit gebruikt daarvoor en diende goedkeuring te krijgen op grond van de Wet op de Genetische Modificatie..!! Een genetische manipulerend middel dus..! En waar haalden De Jonge en ook Rutte de ‘kennis’ vandaan, dat je hiermee besmettingen zou voorkomen..? Een leugen, konden ze het zich niet meer actief herinneren, hebben ze het zich verkeerd herinnerd, of zouden ze het, met de kennis van nu, niét gedaan hebben..!?

2 gedachten over “De oorsprong van de Rutte & DeJonge-vaccinatieleugens..!

 1. Zowel Rutte als H.de Jonge lijken niet te vertrouwen te zijn.Beiden zijn meermaals betrapt op leugens en anders weten ze het niet meer of kunnen ze zich zaken niet meer herinneren.
  Onbegrijpelijk dat deze heerschappen mogen blijven zitten en in het geval van Rutte premier mogen zijn en blijven.Feit is dat hij of zij die liegen de boel oplichten en gewoon oplichters zijn.
  Waarom laten ze dit soort mensen nog steeds het land besturen ipv de laan uit te sturen?
  H.de Jonge heeft tijdens de “corona” periode de boel besodemieterd en hetzelfde lijkt hij nu bij wonen te doen door te zeggen dat mensen met een belangrijke baan een huis zullen krijgen terwijl zeer waarschijnlijk de meeste woningen naar “vluchtelingen” zullen gaan.In tien jaar tijd zouden 1.000.000 woningen gebouwd moeten worden en feit is dat er jaarlijks ongeveer 100.000 “vluchtelingen” Nederland binnen komen en mogen blijven.Is dat geen toeval?
  Opvallend is steeds ook dat bij het minste geringste aangaande vluchtelingen alles in het werk gesteld wordt om het hen zo comfortabel mogelijk te maken terwijl het “eigen” volk het maar zelf moet oplossen en naar de voedselbank mag gaan,zelfs werkenden redden het al vaak niet meer en velen hebben niet eens geld voor eten of school spullen.Stikstof daar zijn de boeren de Sjaak terwijl de echte vervuilers zelfs geld hebben gekregen of gewoon buiten schot blijven en niet zelden belastingvoordelen hebben.Deze coalitie is in mijn zienswijze één grote oplichtersbende en de RvS en de kamers staan erbij en kijken ernaar maar doen er niets aan.Ook zijn ze hard bezig om miljarden uit te geven en mogelijk zullen ze gaan lenen zodat toekomstige generaties aan de banken schuld hebben en daardoor slaaf zullen zijn van banken en afhankelijk van multinationals.
  Dit is precies waar al jaren voor is en wordt gewaarschuwd maar afgedaan wordt als complottheorie.Wel vreemd dat toch veel uitkomt van dergelijke waarschuwingen.Dat is mijn mening.

 2. Gezien het feit dat het politieke klimaat in NL al zover is afgezakt dat de duivelse agenda door mòèt gaan, houd ik rekening met enorme verkiezingsfraude van Amerikaanse proportie bij de aanstaande verkiezingen in dit land.
  Dat D666 het leugenstokje van de vriend van Dutroux moet gaan overnemen is nu al zichtbaar en die moeten om iedere prijs die smeerlapperij doorzetten. Alleen wij kunnen dit stoppen!!!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.