Advertentie

De ontmaskering van het valse Corona-verhaal..!


Voordat we aan dit artikel beginnen, willen we allereerst even kijken naar de steeds fascistischer rol die YouTube aan het innemen is; voor velen wellicht nog onbekend. Maar het is werkelijk ONGELOOFLIJK wat dit bedrijf, een dochter van Google, presteert.. Mensen krijgen NEUTRALE WETENSCHAPPELIJKE INFO niet meer te zien, op grond van censuur door YouTube.

Het is eigenlijk in één woord ‘schofterig’ wat dit bedrijf doet. Het kan niet anders, dan dat er DUS een verborgen agenda achter deze botte-bijl-censuur zit. Want het censureren is VOLLEDIG ONGEFUNDEERD.. Ook in het interview hieronder, met dr. Dolores Chahill, was de opname dit lot beschoren. Maar doordat steeds méér mensen het filmpje downloaden en terug zetten op YT, is het gewoon weer te zien.

2 Artsen die een persconferentie geven voor journalisten, censureren..?? Wat is hier aan de hand..?? Klik voor artikel

Helaas voor YT zullen wij op deze site GEEN YOUTUBE meer gebruiken.. Elke video die we van hen plaatsen, versterkt immers dit bedrijf, maar NOG ERGER, het beleid van deze club, om volslagen en gedegen medisch-wetenschappelijke info te weren..! Daar doe we dus niet meer aan mee. En natuurlijk heb je weleens een artikel hier op de site gezien, waarvan het filmpje was ‘weggetrokken’.. Wij plaatsen immers de URL van de video, die we je willen aanbieden, maar door het weghalen van deze URL op de YT-site, verdwijnt ook het filmpje wat wij je willen laten zien..!

DUS byebye YouTube. We hopen dat je ook vérder durft te kijken, wat deze daden betekenen en waar ze vandaan komen. HET IS NIET DE BEDOELING DAT JIJ WEET WAT ER OP EEN DIEPERE LAAG SPEELT..!! Zo simpel is het dus..! Wij gebruiken hier nu BitChute.com, waar je ook je video’s kunt bekijken en een eigen kanaal kunt openen. Laat ajb deze YT links liggen. Overigens meldden we dit bericht ook op Facebook.. En wat denk je? FB censureert dit bericht, dat we mensen oproepen om BitChute (en Brighteon.com) te gebruiken.. We leven in bizarre tijden, voor de mensen die kijken en het ZIEN en zij die luisteren en HOREN..! Die beseffen wat voor een groter verhaal/agenda hier onder ligt..!!

 

X
X

De ontmaskering van het valse Corona-verhaal..!

2020 © Dr. Lillian Richell / deze versie WantToKnow.nl-be
X

Professor dr. Dolores Cahill

Dit interview met Professor Dr. Dolores Cahill, zullen velen hebben gemist in de enorme hoeveelheid Corona-informatie, die dagelijks wordt gedeeld op het internet. Maar een essentieel interview, omdat het een vrouw betreft, die als medisch-wetenschapper, geen enkel blad voor de mond neemt, inzake de ontwikkelingen rondom het Corona-virus. Kijk ernaar en gebruik de waardevolle info voor je eigen meningsvorming en bewustwording. Natuurlijk ontkom je niet aan medisch-technische feiten en argumenten. Maar voor het FEIT dat het verhaal volledig stinkt, heb je geen medische kennis nodig.

Dr. Dolores Cahill is een vooraanstaand wetenschapper is beroemd en geroemd om haar werk op het gebied van bio-medicijnen. Ze is lid geweest van de Adviserende Wetenschappelijk Raad van de Ierse regering en lid van de ‘International Science Advisory Board’.

Als Iers staatsburger, is ze gepassioneerd over de nationale soevereiniteit van Ierland, waarbij het land een geloofwaardige neutrale positie behoudt. Ze was kandidaat van de Irish Freedom Party en tijdens de Europese verkiezingen, eindigde ze als best preseterende onafhankelijke binnen het Ierse kiesdistrict.

Als wetenschapper wordt ze gezien als een voortrekker op het gebied van onderzoek naar de rol die eiwitten spelen in biomedische applicaties. Inclusief in de ontdekking en de ontwikkeling van zg. biomarkers en de daaruit ontwikkelde diagnostische methoden. Een biomarker, ook biologische marker genoemd, is een meetbare indicator van een of andere biologische toestand of conditie. De term wordt ook af en toe gebruikt om te verwijzen naar een stof waarvan de detectie de aanwezigheid van een levend organisme aangeeft. Er wordt dus een biologische stof gebruikt, om een andere stof aan te tonen.

Luister naar het verhaal/interview en lees de transcript-tekst van dr. Lillian  Richell, die deze video heeft vertaald. Een enorme klus, waar we onze waardering uitspreken. Dat het moge bijdragen aan het debunken van VALSE ARGUMENTEN van onwetende ándere opiniemakers. Mensen die niets doen aan het ontkrachten van de valse argumenten, noch aan het verspreiden van diepe angst onder de bevolking.

– TRANSCRIPT INTERVIEW MET DR. DOLORES CAHILL –

00:50 – 09:11 – Info over haar werkervaring en expertise
Als immunoloog werkte ik met antilichamen en het aanleggen van bibliotheken voor verbetering van kankergeneesmiddelen, speciaal hersentumoren .. ik werkte in het Max Planck Instituut in Berlijn en ontwikkelde hier een techniek, dat gepatenteerd was in 1997 .. met deze techniek onderzochten we de specificiteit van antilichamen en profielen hiervan in het serum (bloedplasma) .. we ontwikkelden 20 diagnostische analyses van auto-immuundiagnostieken en later ook van kanker .. we konden met deze techniek het serum van patiënten onderzoeken op de blootstelling aan een virus of niet ..

We ontdekten dat veel publicaties over antilichamen niet helemaal correct waren en waren betrokken in een vereniging van wetenschappers die hun bevindingen met elkaar deelden en corrigeerden .. er was toen wel veel weerstand .. ik werd in Zweden lid van een consortium, genaamd de ‘Human Protein Atlas’ en hier onderzochten we systematisch, élk eiwit en ontwikkelden goede kenmerken van antilichamen ..

Zo konden we elk eiwit precies in kaart brengen .. (HIER) Er waren veel fouten in de onderzoeken en er werden antilichamen verkocht die niet specifiek genoeg waren .. In de jaren 90 was ik ook betrokken in de opzet van het Human Genome Project (HIER en HIER)

We hebben ons sterk gemaakt om iedereen om alle publicaties op dit gebied in een depot onder te brengen, zodat iedereen toegang kon hebben tot de verzamelde kennis .. mijn bibliotheken zijn hierin opgenomen en waren beschikbaar voor anderen om hun bevindingen hiermee te gebruiken en te vergelijken met hun eigen resultaten ..
Ik heb 20 jaren gewerkt, samen met anderen wereldwijd, aan het valideren van resultaten en de toetsing van data, speciaal op het gebied van antilichamen en diagnostische testen .. antilichamen die worden gebruikt in laboratoria voor pathologie en diagnostiek om te verifiëren of het klopt wat de producenten en onderzoekers van antilichamen beweren over hun producten ..

Al mijn klonen en bibliotheken zijn over de hele wereld gedistribueerd en toegankelijk voor alle wetenschappers en mijn onderzoeken zijn gevalideerd, maar dit gebeurt niet vaak .. Door dit werk in toetsing en validatie ben ik betrokken geraakt in het onderzoek naar wetenschappelijke integriteit .. en hulp bieden in de financiering van agentschappen om integriteitstoetsing uit te voeren ..

In Duitsland is wetenschappelijke fraude een misdaad en hiervan wordt aangifte gedaan .. je naam wordt gepubliceerd en je verliest je financiering gedurende 10 jaar .. en het is een groot schandaal voor het instituut .. In deze hoedanigheid kreeg ik veel publicaties en veel hiervan konden de toets der kritiek niet weerstaan .. de auteurs konden kiezen: ofwel hun paper terugtrekken of een ander paper publiceren ..

In het testen van de eiwitten gebruikten wij honderden vergelijkingsmonsters, terwijl de ingestuurde studies slechts 10 monsters hadden gebruikt .. hier was veel weerstand tegen en ik heb dit gerapporteerd aan de directie van het Max Planck Instituut .. voor dit werk kreeg ik van het Duitse Ministerie van Wetenschap een prijs en werd ik gevraagd voor het German Advisory Science Council …….

Ik ben betrokken geweest in het ontwikkelen van een vaccin tegen meningitis B (in Afrika), EU-gefinancierd .. we onderzochten het meningitis-eiwit en dit alleen was op zichzelf in staat om een immuunrespons op te wekken .. dus er was geen hulpstof (adjuvans) nodig .. dit hebben we gepubliceerd ..

We konden het identificeren met behulp van monsters uit Gambia van mensen die vanzelf waren genezen van meningitis B .. we opperden toen dat hun eiwitten in staat waren om de meningitis-eiwitten aan zich te binden .. deze eiwitten zouden dan kandidaten kunnen zijn voor een vaccin ..  vaccins werden vroeger aangevuld met een mineralen-olie en deze waren veilig!

7:50 – 9:11 einde werkervaring
ik heb gewerkt in een BioSafetyLab klasse 3 en 4 en ken de regels over aansprakelijkheid .. 20 jaar geleden toen ik hier in werkzaam was was het in Duitsland zo dat wetenschappers in het lab individueel aansprakelijk waren als er een laborant overleed met een boete van een half miljoen DM, zelfs als we niets fout hadden gedaan .. en als je betrokken was in de ontsnapping van iets dat mensen zou doden, dan word je aansprakelijk gesteld en veroordeeld .. ik ken de regels van BSL’s

10:00 interviewer: wanneer had je het idee dat er wetenschappelijk iets niet klopte?
Dolores: vroeg in februari van dit jaar .. ik heb een netwerk van mensen die bezig zijn met de veiligheid van vaccins en hulpstoffen .. en ook mensen die met SARS en andere virussen hadden gewerkt .. en ik werkte samen met een arts die het Witte Huis adviseert speciaal over protocollen voor preventie en behandelingen zoals hydroxychloroquine .. hij schreef me over de perikelen met dit virus en ook over hydroxychloroquine ..

Het was erg frustrerend voor mij om niet eerder met deze informatie naar buiten te kunnen treden, maar in mijn netwerk zou ik precies het tegenovergestelde hebben gezegd dan in die tijd (februari-maart) in de media werd bericht .. er was toen nog erg weinig duidelijkheid in de immunologische gemeenschap ..

2 Hoofdzaken die ik de mensen wil vertellen .. er is hoop!,
1. want dit virus is niet zo gevaarlijk als wordt voorgewend .. de media berichten over het aantal gevallen terwijl iemand die het virus gehad heeft – zoals ik (in januari-februari) – lost het virus in 10 dagen op met je immuunsysteem .. en dan ben je immuun voor de rest van leven ..

2. De helft van de mensen die overlijden zijn boven de 80 .. kinderen en volwassen onder de 50 overlijden niet tenzij ze onderliggende aandoeningen hebben .. Er is geen noodzaak voor een lockdown .. we kunnen allemaal weer aan het werk .. het land moet met een week of een dag of 10 weer helemaal open gaan .. ik durf hiervoor volledige verantwoordelijkheid te nemen ..

12:45 interviewer brengt een paper naar voren: “covid-19 mismanagement in Ierland” door dr. Marcus De Brun
En over maatregelen gebaseerd op datamodellen – het gaat over de kritiek op de codes voor deze softwaremodellen ..  Even onder aandacht gebracht: een video met prof. Knut Wittowski (epidemioloog)

PERSPECTIVES ON THE SCAMPLANDEMIC –
PROFESSOR KNUT WITTOWSKI SETS THE SOCRATIC ARGUMENT MASTERFULLY.’

14:40 – 16:00
Dolores: we hadden vanaf dec 2019 3 verschillende griepvirussen die ronddwaalden over de planeet: influenza B, influenza A en covid-19. Covid-19 pakte vooral de oude mensen en er was, immunologisch gezien, absoluut geen reden om gezonde mensen in quarantaine te zetten .. bovendien hebben we simpele preventieve mogelijkheden: met vit D, vit C en zink geef je het immuunsysteem een boost .. en met gezonde voeding ben je bestand tegen een virus .. je raakt besmet en hebt nauwelijks symptomen .. het immuunsysteem verwijdert het virus .. als je gezonde mensen laat besmetten zullen ze nauwelijks ziek worden en na de besmetting zijn ze immuun .. het virus is dan uit de wereld .. en de oude mensen die je geïsoleerd hebt kunnen na enige tijd weer naar buiten ..

19:40
in 2003 ging het SARS-Covid-1 de wereld rond en veroorzaakte het het Acute Respiratory Distress Syndrome .. volgens de WHO waren er maar 770 doden wereldwijd .. sinds 2003 zijn er nog 2 andere virussen viraal gegaan ..  7 tot 15% van de wereldbevolking was daarna immuun voor dit virus en heeft dus antilichamen ..
er was al groepsimmuniteit voordat covid-19 verscheen .. in Ierland alleen waren er al 400.000 inwoners met antilichamen .. er was dus al groepsimmuniteit ..
en een flinke groep heeft lage spiegels antilichamen .. en mensen met een bepaalde bloedgroep, heeft geen receptor voor het SARS-covid-2 virus, dus die worden niet ziek ..

21:14
een verontwaardigde interviewer die boor wordt over de scam .. zonder vaccin biedt de natuur al van zelf groepsimmuniteit en er zijn ook nog geneesmiddelen .. we verspreiden de ziekte helemaal niet ..

23:02
de sterftecijfers zijn opgeklopt .. zoals Dr. Erickson al meldde in zijn video: grote aantallen en weinig doden, het sterftecijfer lag op ca. 0,1% .. media verspreiden alleen maar angst dat we elkaar besmetten en dat we ziek worden en dood gaan ..!

24:30
de hysterie is zwaar bezijden de werkelijkheid .. je bent een virus verspreider gedurende 10 dagen als je symptomen hebt .. wat had moeten gebeuren: mensen met aandoeningen isoleren en ouder dan 75 .. geef ze preventieve middelen ..

25:48
Hydroxychloroquine helpt tegen corona volgens artsen over de hele wereld .. ook als profylaxis werkt het .. er is meer dan genoeg in voorraad .. als dit was gegeven aan gezondheidswerkers en ouderen, dan hadden we geen epidemie gehad en geen sterfte ..

26:48
als je in een BioSafetyLab werkt met iets heel gevaarlijks dan wordt dit geclassificeerd als klasse 4, zoals bv. hiv .. als er dan een behandeling voor komt, wordt het BSL terug geschaald naar klasse 3, 2 of 1 .. maar de media doen voorkomen dat covid-19 een heel erg gevaarlijk virus is .. maar het is een feit dat als je je immuunsysteem op orde brengt kan 99% van de mensen het virus onschadelijk maken met gewone griepsymptomen en dan is het de wereld uit .. krijg je dan toch hoestklachten, dan neemt dit slechts enkele dagen in beslag .. in een ny-county (45.000 inwoners) gaf een huisarts HCQ aan de ouderen met hoestklachten .. ca. 4 van de 800 ouderen moest opgenomen worden, maar niemand overleed ..

27:49
interviewer over Mikovits, Italië, griepvaccin in Bergamo in oktober 2019 .. Wat gebeurde er in Italië?

29:01
Dolores
: in Wuhan kregen de mensen al HCQ en werd de stad en de provincie afgesloten  .. dus binnen Wuhan konden mensen gewoon naar buiten .. ze hadden ook al een tabletje HCQ gekregen en dat hielp .. 1 tabletje kost €0,10 ..
ze hadden in de rest van de wereld, in gebieden waar veel ouderen wonen èn waar ook veel luchtvervuiling is, het immuunsysteem moeten opwaarderen ..

De media hadden het advies moeten verspreiden om vitamines en mineralen te nemen en de ouderen (thuis) in quarantaine .. dan waren ziekenhuisopnames niet nodig geweest .. en ook HCQ toedienen .. bij kans op hartkloppingen, dan gebruik je bij een preventieve dosering slechts 1 tablet .. in een studie bij 68.000 mensen mesten er slechts 4 mensen opgenomen worden met hartproblemen ..

30:10
dit verschijnsel was al bekend, want ze hebben HCQ ook gebruikt bij SARS waar het effectief was gebleken .. als de overheden, de gezondheidszorginstanties voor de volksgezondheid hadden gezorgd, dan hadden ze gemeld “ja, er komt een virus aan .. neem vitamine C en D en zink” met HCQ binnen handbereik in geval van immuniteitsproblemen ..

30:31
er komt nog iets bij in Wuhan: Amerikaanse soldaten hadden griepvaccins gekregen in 2017 en 2018 .. in Wuhan en Italië (mn in Lombardije) hebben ze deze vaccins ook gekregen .. er waren Amerikaanse rapportages dat bij deze soldaten heftige reacties optreden als ze in aanraking komen met het corona-virus .. in hun lichaam woeden cytokinestormen .. deze vaccins zijn ontwikkeld op hondenweefsel en honden staan bekend om hun vele corona-virussen .. .. ..

31:58
interviewer: ipv voorlichting over hoe we kunnen voorkomen dat we ziek worden (naar buiten, gezonde voeding, vitamines) krijgen we steeds maar te horen: blijf binnen en wacht op het vaccin ..

32:33
Dolores: in al die 17 jaar is er geen vaccin tegen coronavirus! .. in 2003 verwachtten ze een wereldwijde uitbraak van SARS en die kwam er niet .. een vaccin tegen het coronavirus zit niet in het vaccinatieschema .. er zijn zo’n 100 vaccins in de vs en er is geen een tegen dit type virus ..

32:57
Interviewer: op een EU-conferentie werden miljarden toegezegd door eu-leiders voor de productie van geneesmiddel/vaccin? .. wat kan er dan gemaakt worden?

Dolores: er zijn  heel veel klinische studies over preventieve middelen als zink, vit C en D .. en ook HCQ is een bewezen geneesmiddel wereldwijd .. het is goedkoop en ruimschoots voorhanden en kan gemakkelijk worden geproduceerd .. hier moeten de overheden hun geld in steken .. we hoeven niet naar een nieuw geneesmiddel te zoeken, we hebben prima middelen voorhanden ..

elk nieuw geneesmiddel moet vergeleken worden met HCQ voor wat betreft veiligheid .. zelfs als er al heftige reacties waren dan genazen patiënten met 2 tabletjes HCQ en wandelden ze het ziekenhuis uit .. een ic-arts kreeg vit C en D en genas volkomen ..

Er is geen enkele noodzaak voor een vaccin .. dit soort virussen muteren heel snel en het duurt minstens een jaar voordat er een vaccin is .. dat moet worden getest met randomized placebo-controles .. als ze niet op veiligheid worden getest zijn ze dus niet veilig! .. vele hulpstoffen in de vaccins zijn zo wie zo al slecht voor het immuunsysteem, zoals aluminium en kwik ..

Het is al 60 jaar bekend dat een gewone mineraalachtig-olie genoeg prikkel geeft tot antilichaamproductie .. het is nergens voor nodig om aluminium, kwik of DNA toe te voegen aan een vaccin .. ik daag het parlement uit en zeg tegen ze dat ze het volk ontkennen .. mensen overlijden terwijl dat niet nodig is .. want het is overal bekend dat het SARS-virus al 17 jaar rondzwerft over de aardbol .. HCQ is al 10 jaar een bekend geneesmiddel .. het werd al toegepast in China voordat het virus in Ierland/Europa kwam ..

Er is geen reden voor de lockdown .. dit land kunnen we weer openstellen binnen een week en we kunnen mensen onder de 50 jaar vrijuit met elkaar in contact laten komen .. sociale afstand is nergens voor nodig .. er zijn maar 3 micro-organismen die zich op korte afstand verspreiden: tuberculose, pokken en ebola .. coronavirus verspreidt zich in minidruppeltjes op een deurklink

NB studie van prof. hendrik streeck spreekt dit tegen (HIER op de site):  ..  en hier is ook weer kritiek op gepubliceerd: HIER (lr)

36:50
het dragen van een mondkapje is nuttig voor iemand die ziek is, maar niet voor gezonde mensen .. voor gezonde mensen is het helemaal verkeerd .. het vermindert de zuurstof-opname en je brengt het lichaam in een zuurstof-stress .. dat dempt het immuunsysteem ..

dat is een prima voorwaarde om latente virussen, die we allemaal bij ons dragen, te activeren .. alleen iemand met symptomen moet een mondkapje dragen, maar iemand die klachten heeft moet thuis blijven en uitzieken .. daarna is er immuniteit ..

Er is geen basis voor social distancing .. mensen onder de 50 worden niet ziek tenzij ze onderliggende aandoeningen hebben .. jongeren geven het virus niet aan volwassenen, het is juist andersom .. na een dag of 10 is er genoeg groepsimmuniteit en de verspreiding van het virus stopt .. bejaarden, zelfs mensen met onderliggende lichamelijke problemen kunnen na 4 weken naar buiten en zich mengen onder het volk ..

38:38
Prof. Dolores Cayhill durft voor de opheffing van de lockdowns volledige verantwoordelijkheid te nemen .. ze benadrukt dat er iemand leiderschap moet gaan vertonen .. we moeten totaal open op 1 juni .. als je je immuunsysteem op orde hebt is er geen 2e piek ..

39:10
Ze beschuldigt de nationale tv ervan dat ze het volk in gevaar brengt door de mensen angst in te prenten en isolatie af te dwingen .. de media veroorzaken sterfte, misbruik, armoede door het verlies van werk ..

interviewer breekt in: En armoede leidt tot meer ziekte .. en aftakeling van de gezondheidszorg, die toch al niet zo best was ..

40:12
Interviewer: slachterijen in de VS moeten hun deuren sluiten wegens besmetting met corona! .. (HIER) Bedrijven die vlees in laboratoria produceren worden gesubsidieerd door Bill Gates ..

alles wat in ons lichaam komt, willen ze onder controle krijgen .. amazon hoeft niet dicht .. de supermarkten hoeven niet te sluiten .. de bestellingen worden nog steeds aan huis geleverd ..

41:03
Dolores: de media en de officiële instanties moeten vertellen dat we levenslang immuun zijn ..

41:10
interviewer: toont een krantenbericht over nieuwe maatregelen na heropenen van bedrijven .. ze roepen maar” het nieuwe normaal”, “het nieuwe normaal” .. handen schudden mag niet meer .. ze willen je temperatuur meten .. er komen plexiglas schermen .. je kan niet meer vrij rondlopen op je werk .. dit ruikt naar totale controle .. het kan me niet schelen of ze dit samenzwering noemen, maar iedereen die niet wordt gefinancierd door deze gasten kan de data en de gruweldaden zien en tot de conclusie komen dat dit geen spat hout snijdt .. dit is zo door te prikken! …

42:06
Dolores: de nationale tv (RTE) werkt op basis van een licentie en de Tv heeft een verantwoordelijkheid om voor de volksgezondheid te zorgen .. wij betalen hun salaris en hun licentie .. ik roep op tot een onderzoek naar hoe de nationale tv heeft gehandeld en haar verantwoordelijkheid heeft genomen ten aanzien van de volksgezondheid .. het is bijna een misdaad om mensen te laten sterven terwijl er preventieve èn therapeutische middelen voorhanden zijn .. we moeten de vraag stellen of ze wel recht hebben op hun licentie en monopolie.. er moet onderzoek komen het handelen van de RTE, de pers en de gezondheidszorginstanties en de overheid die de data presenteren .. ze zijn misleidend, onjuist en oorzaak van angst ..

43:15
ik zal persoonlijk een rechtszaak aanspannen tegen een vaccinatieverplichting .. want ik zal nooit een verplichte vaccinatie ondersteunen die tegen onze mensrechten (human rights) indruisen .. het is onwettig om werknemers te verplichten om zich te laten testen .. deze truc passen ze elk jaar toe ..

44:20
interviewer: dit is de nieuwe idiotie: ons immuunsysteem zou er in 2020 plotseling mee ophouden .. ze halen Rbert Kennedy jr aan die protesteert dat gezondheid uit een spuit moet komen ..

44:33 een lang verhaal van de interviewer ….

45:16
Dolores: met dia van een bericht van de WHO: ‘WHO meldt een wereldwijd sterftecijfer door het coronavirus van 3,4%, hoger dan eerst gedacht’ (HIER)

Nog een dia met de sterftecijfers van 2017-2018 voor Ierland .. Dde vraag is hier of er een toename van sterfte is in Ierland .. het is moeilijk te beoordelen, want er ontbreken allerlei gegevens ..

46:21
de interviewer gaat helemaal los over het grotere aantal doden en problemen door de lockdown .. de maandcijfers van corona in Engeland zijn niet hoger dan anders (bij seizoensgriep) ..

47:25
Dolores laat een 3e dia zien: ‘Full breakdown of Ireland’s coronavirus deaths- and what percentage had underlying conditions’ (HIER) .. onder de kop staat dat het sterftecijfer in Ierland op 6% ligt .. onder dit artikel staan wel allerlei sterftecijfers, maar geen tijdsbestek .. was dat dan in 1 week, 1 maand?? En wat was de doodsoorzaak?? .. Het kon best zijn dat ze niet zijn overleden aan het coronavirus, maar aan iets anders ..

48:16
De hoofdzaak is dat mensen hun immuunsysteem oppeppen met vitamines en zink, zodat er geen doden hoeven te vallen in de volgende fase, als mensen weer onder elkaar komen .. de artsen hebben hydroxychloroquine beschikbaar als behandelmiddel ..

nogmaals, er moet onderzoek komen naar de media en de politici, want deze doden waren te voorkomen geweest als ze de juiste berichten hadden verspreid over hoe de mensen hun immuunsysteem kunnen beschermen .. 1 tabletje hydroxychloroquine kost €0,10 en een 1 dag ziekenhuisopname kost duizenden euro’s .. dus een geneesmiddel kost beslist niet meer dan een medisch hightech-apparaat .. dit moet nú bekend gemaakt worden .. hydroxychloroquine werkt voor alle typen coronavirussen, ook die welke we nog gaan tegenkomen .. we moeten de media en de politici stoppen met hun angst-oproepende propaganda die de burgerrechten van de mensen afnemen en hen zieker maken en dan vaccinaties opdringen ..

49:33
interviewer “ja, absoluut!” .. en ook wat hieraan gelinkt is: digitale immuun-certificaten waarmee je je immuniteit moet bewijzen .. zijn er nog meer dia’s? …

50:01
Dolores: deze dia wil ik laten zien: “Unemployment Kills: the longer lockdowns last, the worse it will get” .. dit stond in een krant .. ik heb het niet onderzocht, maar in Engeland werd bij gemiddeld 30.000 (of 13.000 – ik kan het niet goed verstaan) mensen kanker vastgesteld, in een vergelijkbare maand slechts 5.000 .. Er zal dus een piek komen van doden aan kanker, omdat ze verkeerd gediagnostiseerd zijn en ik vrees dat ze deze sterftecijfers toevoegen aan de 2e corona-piek ..

En als ze de mensen niet informeren over hoe ze hun immuunsysteem kunnen beschermen en hydroxychloroquine bij de hand hebben, dan lijkt het erop dat ze een flinke toename aan sterfte willen, zodat ze terugkijkend de lockdown kunnen rechtvaardigen en de beperking van onze vrijheden kunnen rechtvaardigen ..

51:00
event 201 en de IMF hadden ‘pandemische bonds’: een pandemie moest eind maart 2020 worden afgekondigd om deze bonds uit te kunnen betalen ..  over de Amerikaanse financiering van het Wuhan-lab, heeft Dolores nog enkele dia’s ..

51:55 dia 1 (HIER)
een aan SARS-CoV-2 gerelateerd onderzoek is gedaan in de VS, in een laboratorium in North Carolina .. en er was een verbod op dit soort onderzoek .. het gaat hier om “gain of function research” (het versterken van de ziekteverwekkende functie in het virus) .. het mechanisme van een organisme dat ziekte verwekt wordt versterkt om het ziekteverwekkend te maken voor de mens ..

dat kan heel gemakkelijk en binnen een paar dagen met een recombinatie techniek .. je neemt het ziekmakende genetische fragment uit 1 zone en je plaatst dit op een andere zone in de genetische code van het virus .. dan heb je de ziekteverwekkende code in het virus gestopt .. (dit is een knip- en plak-techniek die ze op genen toepassen, lr)

52:27 dia 2:
een virus heeft normaliter 30.000 nucleotiden, maar in dit SARS-CoV-2 is een stukje uitgerekt met 12 nucleotiden en die zitten niet in de andere virussen.. dit is een belangwekkend artikel in ‘Nature Medicine’, want ze laten hier zien dat er voor het eerst 12 nucleotiden in het virus zitten .. (een nucleotide is 1 kraal in de ketting van genen, zie voor uitleg: HIER) ..

dit gebeurt niet op de natuurlijke manier .. ze ondersteunt hier de uitspraken van dr. Judy Mikovits dat het zo’n 800 jaar zou duren voor een virus de overstap van vleermuis naar mens kan maken ..

53:14 dia 3:

bij een natuurlijke mutatie wijzigt 1 nucleotide at random (zie bovenste 2 regels) .. in dit coronavirus zien we 12 nucleotiden nieuw er in zitten .. dit komt in geen van de andere coronavirussen voor op deze plek .. dit was in een publicatie van 2006 te lezen: de 12 extra nucleotiden waren in een origineel SARS-virus ingevoegd ..

dia 4: een andere publicatie in 2008 (and again and again.jpg) laat zien dat dit bekend is ..

dia 5:Beijing 2019′

dit is een publicatie van Wuhan-lab in october 2019 waarin dit type modificatie wordt besproken ..

54:13
ten eerste: er werden géén vleermuizen verhandeld op de markt in Wuhan .. een PhD-student in dit lab overleed en ze werd begraven in Wuhan .. het lijkt er op dat mensen de eerste symptomen kregen na haar begrafenis .. het lijkt er ook dat het virus rondwaarde ergens in oktober-november-december 2019 in China .. op 2 januari was er een publicatie waarin stond dat er 40 mensen getest waren .. dit  maakt het waarschijnlijk dat het virus in november al aanwezig was .. er is dus iets aan de hand met dit virus ..

55:00 ten tweede: het positieve bericht is dat we al immuun geworden zijn .. het was niet zo ernstig .. Dit (Wuhan-)project werd gefinancierd met US$ 3.7 miljoen door China, want de financiering hiervoor was al geblokkeerd door een groot aantal landen .. een wetenschappelijk onderzoeker die hetzelfde soort onderzoek deed in het North Carolina laboratorium werd naar het Wuhan-lab in China gestuurd en publiceerde (in Nature Medicine) over deze nucleotide-invoeging waardoor het mogelijk werd om het in patiënten aan te tonen ..

55:40 dia 6: ‘Two stage process to gain entry intro cells’

zonder de 12 nieuwe nucleotiden bindt het virus zich alleen aan receptor ACE2 of CD147, maar met de 12 extra nucleotiden kan het virus ook via een andere weg de cel binnen dringen ..

56:01 dia 7:No close relatives / Furin cleavage site’

De smalle roze band links is wat normale coronavirussen niet in hun genenpakket hebben .. en dit is verdacht voor een niet-natuurlijk gebeuren ..

56:19
interviewer: dit is enorme oplichterij en iedereen heeft dit geaccepteerd met alle paranoia van dien .. het is een betovering die moeilijk te doorbreken valt .. ik kan me niet voorstellen dat als de overheid dit verhaal zou zien dat ze lockdown niet onmiddellijk zou stoppen .. vóór de financiële crisis in 2007-2008 hadden de media al de hand in het creëren van paniek .. hij gaat nog even door op deze toer (lr) —–

57:36
wat kunnen mensen in de praktijk doen? – dit is geen medische crisis, maar een politieke crisis, het is een crisis van de mensheid om vrijheid ..

57:54
Dolores: ik weet niet wat zij kunnen doen, maar ik wil de overheid dagen .. ik ben immuun, want ik heb corona gehad en er is geen reden om niet aan het werk te gaan .. virussen zijn altijd aanwezig in de wereld .. er zitten wel honderden, duizenden virussen in ieder van ons, dus we kunnen niet toestaan dat het systeem, de overheden, de gezondheidszorginstanties en de media  ons voorspiegelen dat we immuniteitspaspoorten nodig hebben .. we moeten dit nú stoppen ..

Dolores herhaalt vele dingen in de laatste 8 minuten en onderstreept dat al die onzinnige maatregelen en toekomstscenario’s niet nodig zijn en niet moeten.

* * *

22 gedachten over “De ontmaskering van het valse Corona-verhaal..!

 1. Geachte mensen,

  ik neem aan dat op een forum zoals dit mensen met enig bewustzijn aanwezig zijn. En in plaats van het huis te verven , de zolder op te ruimen of de kelder en de schuur heeft iedereen de tijd gehad, zo n 2 maanden zeker om zich in een en ander te verdiepen. ( behalve netflix ) 🙂

  In de eerste plaats natuurlijk is het een grote hoax, maar de ‘spelers’ op het toneel die zogenaamd ons de echte waarheid vertellen zijn eigenlijk allemaal …..’controlled opposition’.
  U kent de namen wel, maar…. het is helaas …… Niet Dr Buttar, niet Dr Shiva, niet Dr Kaufman, ook niet J Mikovits, niet Del Big Tree , niet R Kennedy en nee ook niet deze ‘nieuwe’ dame Dolores op t Toneel die allemaal een mooie op het eerste ogenblik een aardig verhaal vertellen.
  En de Limburgse arts ook niet. Nee.

  Ja en iedereen trapt erin. Dan heb ik t nog geeneens over de grote afleider De gehele Thruth Movement, allerlei leraren zeer hoog aangeschreven, best sellers auteurs etc

  YOU DONT GET IT………………..JA volgens degene die dit alles voorspelt heeft en wiens honderden videos ik vrijwel allemaal gezien heb. You stupid IDIOTS !

  jA BEN JE ER NOG ?
  Al de net genoemde figuren, they “keepin your eyes from The Ball”
  Al die bullshitt over EEN ‘VIRUS’, waar het “gehele bouwwerk” op gebaseerd is…..virussen zijn onderdeel van een gesloten systeem: microben horen bij een bepaald kiemblad en zijn alléén actief in weefsels die worden gevormd door het kiemblad waar ze bij horen. Ze passeren nooit de weefseldrempel! (zie oa dr Hamer .) En de boeken van Nancy Turner Banks !!
  https://thefullertoninformer.com/the-germ-theory-expose-by-perry-pierce/#comment-588226

  Ik heb sommige van die artsen aangeschreven die ik net noemde of sympathisanten van oa Mikovits en krijg ik dit te horen:
  “There are 3D electron microscopy / Cryoelectron Tomography Visualizations of HIV and COVID viruses. And Judy Mikovits, who worked for the military Biolab at Fort Detrick, had reported on the Gain of Function and Virus Accelerated Evolution Program of DARPA Binary Biological War.”

  Bullshitt, Dan weet je meteen iets meer van Mikovits zij gelooft oa in Het Aids virus wat ook nooit geisoleerd is geweest…..
  Richie Allen show heeft soms geweldige gasten , onlangs ook Dr. Rima Laibow MD .
  Maar absolute nr 1 is The Fullerton Informer !!!! Even n lesje in virussen :
  https://youtu.be/wj9xb75miYk?t=948
  https://youtu.be/NptT_tlDrio?t=1561
  https://www.youtube.com/watch?v=OL7YIq93oZw (meest recente!!! SNEL DOWNLOADEN AUB)

  VEEL LUISTERPLEZIER : https://www.youtube.com/channel/UCt0Pq-n1ANsHCbIUnKU6hpw/videos

 2. Quote:[“56:19
  interviewer: dit is enorme oplichterij en iedereen heeft dit geaccepteerd met alle paranoia van dien .. het is een betovering die moeilijk te doorbreken valt ..”]
  Ho,..halt! Ik doe niet mee!
  Niet -iedereen- heeft dit geaccepteerd! Je kunt onmogelijk iedereen op één hoop schuiven.
  Ik ken mensen in mijn omgeving waar de dunne stront dagelijks langs hun benen stroomt van angst.
  Wij, die niet aan dit theater meedoen niet en zitten gewoon met z’n vieren in de auto en geven elkaar openlijk de hand.
  Handhavertjes lusten we ook rauw en nsb’ers rekenen we ook mee af.
  Maar ik zie de FEMA kampen al komen waar de zwartelijst mensen naar afgevoerd worden. Dus maak je borst maar nat, zij die al jaren tegen de stroom in, aan de bel trekken. 85% gaat braaf mee en gaan daarmee de bietenberg op.
  Auchswitz in de herhaling met de digitale jodenster. Moge de Ene ons beschermen!

 3. Ik zag gisteren een filmpje dat wederom ook gebanned wordt door de gevestigde social media en dat was toch wel een eye opener over 5G – https://www.bitchute.com/video/GBrKLI1BcLHg/

  Nu kwam ik daardoor op het volgende idee….
  Stel je voor dat Corona virus de coverup is voor de acute eerste 5G doden?
  Wat als dat ze weten dat als ze 5G aan gaan zetten dat er zulke gevoelige mensen voor zijn die meteen er het loodje bij leggen en voor dit scenario hadden ze het Corona virus epidimie klaar staan om ons voor de gek proberen te houden en ons niet wakker te maken dat het 5G netwerk voor al die doden gezorgd heeft?
  How evil can you get?
  Ze willen dan absoluut niet dat wij 5G linken aan al die doden want dan zouden we wel eens in opstand kunnen komen.
  De eerste golf doden heeft plaatsgevonden, 5G werkt en de rest leeft in dit veld en ze bereiden ons alvast voor dat er een tweede golf ‘corona virus doden’ aan staat te komen, de lichamen die na een blootstelling van lange tijd het niet meer kunnen verwerken en deze mensen langzaam een Corona-virus dood sterven.
  Volgens dat filmpje, als je stralingsziekte hebt van een electromagnetische veld dan worden je cellen vergiftigd en dit gif willen ze loslaten en dat gebeurd via ademhaling.
  Dit is de reden van die anderhalve meter, ons lichaam is met 5G constant bezig om te ontgiften waardoor we andere mensen ziek kunnen maken met onze adem.
  Daarom moeten we alvast pottytrained worden om te wennen aan het nieuwe abnormaal, die anderhalve meter van elkaar zodat we elkaar niet bovenop de 5G nog eens lopen te vergiftigen.
  Ik begin steeds meer te vermoeden dat die Corona hoax de coverup is voor 5G.
  Ik weet het niet maar als ik zo naar de signalen kijk die vanuit de wereld naar me toe komen dan begint het plaatje wat completer te worden.
  5G is the killing field….

  1. Ik had een idee om eens te kijken wanneer elk G-net uit kwam en of er een epidimie uitbraak was..
   3G kwam in 2002 – 2002 hadden we plots Sars epidemie
   4G kwam in 2009 – 2009-2010 hadden we de Swine flu epedimie
   5G 2019 startte in Wuhan – 2020 hebben we de Covid epedimie.

   2G en 1G waren misschien nog wat onschuldiger omdat ik geen globale epidemie erbij kwam kijken.

   En dan is er nog straling van Wifi
   1999 – 2.4/5 Ghz
   1999 – 5 Ghz
   2003 – 2.4 Ghz (2002-2003 Sars uitbraak)
   2009 – 2.4/5 Ghz (2009 globale bof uitbraak)
   2014 – 5 Ghz (2015 Zika uitbraak ‘kleine hoofden ziekte’)
   2019 – 2.4/5 Ghz – 1-6Ghz ISM – 2019 start Covid uitbraak
   (The ISM radio bands are portions of the radio spectrum reserved internationally for industrial, scientific and medical (ISM) purposes other than telecommunications.)

   Tel daarbij ook nog eens de straling op van de smartmeters die in de meeste huizen aanwezig zijn en je hebt zo een aardige doses straling die je over je heen krijgt.

   Verder zou ik jullie graag nog deze link kijken omdat er wel degelijk wetenschappers zijn die het effect van electromagnetische stralingen hebben onderzocht en kwamen met dit prachtige schrijven uit dat wat meer inzichten geeft in wat straling met ons doet.
   Helaas wel in Engels en de link werkt nu nog.

   The Invisible Ranbow: A History of Electricity and Life by Arthur Firstenberg.
   https://phibetaiota.net/wp-content/uploads/2020/02/English-Summary-of-The-Invisible-Rainbow-A-History-of-Electricity-and-Life.pdf

  2. Dank je wel Lokiban voor het delen van de afgrijselijke, noodzakelijke waarheid. 4 minuten in het filmpje staat een quote van Rudolf Steiner:” Mensen kunnen zich niet op dezelfde manier ontwikkelen in een atmosfeer doordrongen van elektrische stromen en stralingen, vooral stralende elektriciteit (op één punt gerichte straling, zoals bij mobieltjes) Het effect is dat de intelligentie afneemt; mensen begrijpen dingen veel minder goed dan 20 jaar geleden!” Dat was 100 jaar geleden!!!
   In de onzichtbare regenboog: Thomas Edinson, die de gloeilamp uitvond, kreeg diabetes 131 jaar geleden! Ook hartproblemen, kanker, depressie, allemaal veroorzaakt door elektriciteit!
   Sigmund Freud vertaalde de EHS in zenuwziektes, daarom hadden we de Valiumgolf en veel ergere pillenverslavingen die ons levend dood maken.
   Niet te geloven, het 5G-virus is de laatste nagel aan onze doodskist.

 4. Uit de Nieuwsbrief vaccinatieschade.be
  De financiering van dit alles is volgens Gates geen punt. Zowel zijn eigen foundation als de nationale overheden moeten maar zorgen dat er geld op tafel komt, KOSTE WAT KOST. Er mag geen enkele beperking gelegd worden op de financiële inbreng om dit project te realiseren. Dat op het moment dat de halve wereldeconomie reeds plat ligt, en de nationale staatskas overal kreunt onder de ondersteunende maatregelen die tijdens de crisis reeds genomen zijn. Kortom, een dergelijke carte blanche voor de farma-industrie volstaat om de economie wereldwijd helemaal onderuit te halen, ten gunste van één enkel project: dat van Bill Gates.
  Welk vaccin er precies moet komen is nog niet duidelijk. Op 9 april dit jaar waren er reeds 115 verschillende kandidaat-vaccins in de maak. Niet te verwonderen, gezien het perspectief van nooit geziene winstmarges.
  Normaal gezien wordt een vaccin gemaakt op basis van delen van het kapsel van het virus waartegen dan antistoffen moeten worden aangemaakt. Dit keer gaat de voorkeur echter duidelijk naar een mRNA-vaccin, waarbij niet de antigenen van het virus maar het RNA, het erfelijk materiaal zelf, wordt toegediend. Dergelijk vaccin is wellicht sneller te produceren omdat het virus niet moet gekweekt en vermenigvuldigd worden. De bedoeling is dat het lichaam op basis van dit RNA dan zelf de antigenen/virussen gaat produceren waartegen vervolgens antistoffen moeten worden aangemaakt. Het risico van dergelijke procedure is gigantisch, gezien aangetoond is dat dit viraal RNA zich kan gaan inbouwen in onze eigen genetische bagage, ons DNA. Om het gevaar daarvan in te zien is niet al te veel verbeelding nodig. Het covid-vaccin zou het eerste vaccin ooit zijn dat op deze basis werkt, dus 100% experimenteel. DNA-vaccins werken op dezelfde manier maar dan op basis van DNA in plaats van RNA.

  Naast dit voorkeursvaccin worden ook nog tal van andere vaccins die op een andere basis werken tegelijk ontwikkeld. Dit is uiteraard een enorme verspilling van financiële middelen. De kandidaat vaccins omvatten zowel vaccins op basis van gedode virussen als levend virus vaccins. Het probleem met gedode virussen is dat men nooit 100% zeker is dat alle virussen effectief gedood zijn. De ervaring met het eerste levend poliovaccin bewijst dit punt (Cutter incident, zie tekst over het poliovaccin op deze website). Levend virus vaccins zijn een nog veel grotere bedreiging, want een verzwakt virus kan in het lichaam zijn ziekmakend vermogen herwinnen, de gevaccineerde ziek maken en de ziekte verspreiden in zijn omgeving. Ook hier vormt het poliovaccin een pijnlijk precedent. Het voorstel van Gates is van op zo veel mogelijk fronten tegelijk onderzoek te voeren…
  Bill Gates zelf maakt zich niet al te veel illusies over de te verwachten kwaliteit van het corona-vaccin. In zijn brief stelt hij letterlijk: “Het is misschien nog geen perfect vaccin, maar dat is ok”. Gezien we weten wat de ravage is die vaccins kunnen veroorzaken die wél op een “correcte” manier zijn ontwikkeld en getest kunnen we ons wel voorstellen wat een vaccin gaat doen dat van meet af aan “niet zo perfect” is. Qua efficiëntie hoopt hij op 70%, maar ook met 60% efficiëntie zou hij al kunnen leven. Wij niet.
  Gates presenteert het covid-vaccin als de opvolger van het pokkenvaccin, dat volgens hem de ziekte heeft uitgeroeid. Ten eerste is dit niet het geval, het verdwijnen van pokken was niet het resultaat van vaccinatie maar van quarantaine, dit volgens interne berichten van de WGO zelf; ten tweede heeft het zo wat twee eeuwen geduurd eer de pokken uit het beeld verdwenen. In die tijd heeft het vaccin ontzettend veel slachtoffers gemaakt over de hele wereld, velen van hen dodelijk. Niet echt een hoopgevend voorbeeld dus.
  Gates beseft zelf dat een vaccin dat werkt bij een jonger publiek niet noodzakelijk efficiënt is bij oudere mensen, terwijl net die het hoogste risico lopen. Om het vaccin efficiënter te maken zal beroep gedaan moeten worden op toegevoegde stoffen: adjuvantia. Dit terwijl we weten dat net deze adjuvantia verantwoordelijk zijn voor een groot deel van de nevenwerkingen. Maar ook daar ligt Gates niet van wakker. Een andere manier om het doel te bereiken is… iedereen twee dosissen van het vaccin te geven. Dat brengt de totale productie van 7 MILJARD dosissen wereldwijd op 14 MILJARD dosissen, en verdubbelt dus meteen de omzet!
  De ideale bescherming van een vaccin is levenslang, maar nu reeds gaat men er van uit dat het vaccin slechts enkele maanden zal beschermen, en dus geregeld zal moeten herhaald worden. Dit alles in afwachting van een langer werkend vaccin, dat dus opnieuw zal moeten toegediend worden na de vorige dosissen van het oorspronkelijke vaccin!
  Een bijkomend probleem is de stockage van een RNA-vaccin dat moet bewaard worden bij extreem lage temperaturen: -80°C! Hoe men dit wil klaarspelen voor 7 miljard vaccins wordt niet gezegd…
  En ja hoor, Gates is vooruitziend, want eens de hele wereldbevolking gevaccineerd en gehervaccineerd werd wil hij het covid-19 vaccin toevoegen aan het basis vaccinatieschema voor elke pasgeborene!
  Gezien het nog niet bekend is welk vaccin de race zal halen, is het ook niet geweten welk soort fabriek zal nodig zijn voor de productie. Maar ook hier heeft Gates een originele oplossing: laat ons nu reeds meerdere soorten fabrieken bouwen, eentje voor elk kandidaat vaccin, zodat we maar te kiezen hebben wanneer eenmaal de beslissing gevallen is… Opnieuw een waanzinnige verspilling van middelen. “Dit zal miljarden kosten” weet Gates zelf, maar zijn oplossing is weer even simpel: de regeringen moeten maar snel een manier vinden om aan al dat geld te komen. En waar de overheid haar centen haalt weten we ook allemaal: bij de belastingbetaler. Tenslotte zal dus ieder van ons dus diep in zijn beurs moeten grijpen om de natte droom van Bill Gates te bekostigen! Voor een vaccin dat geen enkele garantie biedt maar wel enorme risico’s inhoudt.
  Intussen denkt Gates al na over wie als eerste de “kans” moet krijgen dit vaccin te ontvangen. Gezondheidswerkers? Ouderen? Leraren? … Derde wereld landen?
  De efficiëntie van de corona vaccins
  De efficiëntie van de in ontwikkeling zijnde vaccins is en blijft één groot vraagteken.
  Ten eerste is er nog nooit een efficiënt coronavaccin in gebruik genomen, niet bij SARS, niet bij MERS.
  Ten tweede is de voornaaamste kandidaat een totaal nieuw type vaccin, een mRNA vaccin. Niet alleen qua veiligheid maar ook qua efficiëntie moeten dergelijke vaccins hun waarde nog bewijzen.
  Ten derde is er geen enkele garantie dat de toekomstige coronavaccins ook langdurig werkzaam zullen zijn. Nu reeds voorspelt viroloog Saelens dat het vaccin allicht herhaaldelijk zal moeten toegediend worden. Enkel langdurige opvolging van gevaccineerde proefpersonen kan dit uitwijzen, maar dat staat niet op de agenda.
  Ten vierde is de productie van antistoffen geen goede parameter voor de efficiëntie van een vaccin. Antistoffen vormen de “humorale immuniteit” terwijl de “cellulaire immuniteit” veel belangrijker is. Overigens zijn niet alle antistoffen dezelfde (zie onder). Ten vijfde worden alle vaccins gebaseerd op het momenteel circulerende virus, of tenminste: op de honderden varianten die nu reeds vastgesteld zijn. Ongetwijfeld zal het virus verder wijzigen (muteren), en het is ten zeerste de vraag hoe efficiënt het vaccin zal beschermen tegen deze gemuteerde virussen. Dan komen we in hetzelfde doodlopende straatje terecht als met de vaccins tegen mazelen, bof en kinkhoest.
  Ten vijfde is het excuus voor massale vaccinatie dat men op die manier “groepsimmuniteit” kan opwekken. Dit is een complete illusie. Geen enkel vaccin heeft tot nog toe voor groepsimmuniteit kunnen zorgen, en een covidvaccin zal op deze regel geen uitzondering maken.
  Scepticisme bij de experten
  De Franse viroloog Didier Raoult noemt het coronavaccin ronduit “een idiote uitdaging” (https://www.parismatch.com/Actu/Sante/Professeur-Didier-Raoult-Je-suis-u…(externe link)). Wanneer, zoals virologen beweren, het coronavirus weinig immuniteit opwekt, waarom zou een vaccin dat dan wel doen?
  Een vooraanstaand voorstander van vaccins, dr. Peter Hotez van de Baylor University, maakt zich zorgen voor een verkeerde reactie na vaccinatie zoals hierboven beschreven onder punt 5.
  Niemand minder dan Paul Offit, een van de hevigste voorvechters van vaccinatie, maakt zich grote zorgen over de veiligheid van een corona vaccin. Dit soort vaccins blijkt namelijk steevast het verkeerde soort antistoffen te produceren, namelijk bindende antistoffen in plaats van neutraliserende antistoffen. Terwijl neutraliserende antistoffen helpen het virus te verwijderen veroorzaken deze foute bindende antistoffen de zogenaamde “antilichaam afhankelijke versterking” van de immuunreactie die de problemen uitlokt. Ook bij het Dengue vaccin werd dit probleem vastgesteld: gevaccineerden reageerden veel slechter op infectie door het virus dan niet-gevaccineerden.
  Bill Gates zelf verklaart dat er risico’s verbonden zullen zijn aan het vaccin, dat 700.000 mensen nadelige gevolgen zullen ondervinden, en dat DUS de nationale overheden de producenten moeten vrijstellen van juridische aansprakelijkheid…
  Ook in eigen land zijn veel experten opvallend terughoudend in hun verwachtingen.
  “Hoe een coronavaccin zal werken, daarover tasten we nog in het duister”, zo verklaarde Corinne Vandermeulen (KUL) in een interview met De Tijd. “Dat komt omdat niet iedereen hetzelfde reageert op vaccins. Afhankelijk van de leeftijd of de genetische achtergrond kan de immuunreactie anders zijn. Sommigen zijn na één prik al immuun, anderen maken na vier prikken nog onvoldoende antistoffen aan.” Vandermeulen ziet de bui al hangen: “Als zaken mis zouden lopen met een coronavaccin kan dat een bijzonder grote impact hebben op alle vaccinatieprogramma’s” zo verklaarde ze aan De Tijd. Dergelijk scenario wordt dus door experten wel degelijk mogelijk geacht, terwijl men toch van plan is de hele wereldbevolking in te enten.
  Frank Hulstaert, specialist vaccins bij het Federaal Kenniscentrum voor de Gezondheidszorg (KCE) houdt zich eveneens op de vlakte. “De grote onbekende is wat werkt en wat niet”, zegt hij. “Hoe gaan we de werking van dat kandidaat-vaccin bewijzen? Er is een goede merker nodig om te zien of wie een infectie heeft doorgemaakt daartegen beschermd is.”
  Niemand weet ook hoeveel antistoffen nodig zullen zijn om eventueel te beschermen tegen het virus. Meer nog: hoe gaat men de werking bewijzen? Het aantonen van antistoffen alleen volstaat niet om te bewijzen dat het vaccin echt zal beschermen tegen de infectie. Gaat men dan een hoop gevaccineerden vrijwillig blootstellen aan het virus om het effect te beoordelen? Ondenkbaar, zal je denken. Toch dienden een aantal Amerikaanse congresleden onlangs een voorstel in om precies dit toe te laten!
  Zelfs immunoloog Joeri Aerts van de VUB is dat concept genegen! Anderzijds heeft ook Aerts zo zijn twijfels. “Eigenlijk moet je eerst heel goed weten welke componenten van het immuunsysteem je absoluut moet aanspreken, voor je kan beginnen aan de vaccinontwikkeling”, zegt hij in De Tijd. “Maar dat kost tijd, veel tijd, en daarom hebben we geen andere keuze dan te vertrekken met wat we nu weten, wat natuurlijk geen garantie biedt op succes.” Met ander woorden: eender welk vaccin dat op korte termijn wordt ingezet is een pure gok. En blijkbaar zijn wetenschappers bereid die gok te wagen, zeker wat betreft de werkzaamheid, helaas ook wat betreft de veiligheid. Eén zaak is zeker, zeggen specialisten. Om een ‘volwaardige immuunrespons’ op te wekken moet het vaccin met twee verdedigingslinies werken. Antistoffen moeten het virus meteen vastpakken en T-cellen moeten het virus opruimen dat verstopt zit in lichaamscellen. Alleen zo elimineert het vaccin geïnfecteerde cellen en schakelt het de productie van nieuwe virussen uit.
  “Dat wordt dé uitdaging in de ontwikkelingsfase” zo vervolgt Aerts. “Een aanpak die alleen focust op het opwekken van antilichamen is vermoedelijk niet de beste”. Toch is dat precies wat gebeurt bij het testen van nieuwe vaccins. “Je kan dus maar hopen dat we niet met oogkleppen immuunreacties gaan analyseren. Tijdsdruk mag niet verhinderen dat we de vaccinontwikkeling met open geest aanpakken” besluit Aerts.
  Nu reeds beseffen wetenschappers dat, wanneer het vaccin niet héél efficiënt is, het virus kan evolueren naar een nieuwe variant die nog sterker toeslaat dan de huidige.
  Maar zelfs als het vaccin wél zeer efficiënt blijkt te zijn zit men nog met het probleem dat het biologisch vacuum dat men creëert de deur wijd open zet voor andere ziektekiemen. Zo beland je van de regen in de drop, en kan het hele proces van voor af aan opnieuw beginnen.
  Het kostenplaatje
  Je kan er niet omheen dat het coronavaccin een nooit geziene financiële aderlating is op wereldvlak. De ontwikkeling, productie, verspreiding, toediening en opvolging van het vaccin kost vele miljarden.
  Slechts enkele cijfers als voorbeeld:
  CureVac, een Duitse firma, ontving van de EU reeds 80 miljoen voor een nieuwe fabriek; de firma rekent ook nog op 500 à 600 miljoen euro extra voor de nodige klinische proeven.
  Johnson en Johnson (USA) ontvangt miljarden dollars van de Amerikaanse overheid via het agentschap BARDA (zie boven).
  Tijdens de virtuele Coronavirus Global Response sessie wist Ursula von der Leyen, voorzitster van de EU-commissie, in geen tijd 7,4 miljard euro bijeen te sprokkelen voor het vaccinatieproject. De EU zelf deed 1 miljard euro in het zakje, Noorwegen nog eens 1 miljard, Duitsland 500 miljoen, Italië 140 miljoen, België 27 miljoen… Frankrijk schonk 500 miljoen, dat terwijl in dat land op hetzelfde moment bekend werd dat één op de vijf horecazaken overkop gingen. Maar ja, first things first… Zelfs Madonna schonk 1 miljoen aan het project. Belastingaftrekbaar?
  O dierbaar België…
  Ons landje wil beslist niet achter blijven in de ratrace naar een coronavaccin. GSK wil zijn installaties in Rixensart gebruiken voor de productie, de KULeuven werkt volop aan een eigen versie, Janssen Farmaceutica is mee in de running, in Antwerpen wordt een vaccin reeds op personen getest, en zelfs in Oxford (UK) staat een Belg aan het roer van de ontwikkeling. Of hoe een klein land groot probeert te zijn als het er op aan komt de farma-industrie te bedienen.
  Algemeen verplichte vaccinatie?
  De huidige lockdown leidt tot nooit gezien psychische en economische schade in onze samenleving. Het leidt weinig twijfel dat dit gegeven door voorstanders van vaccinatie zal aangegrepen worden om op te roepen tot een verplichte algemene vaccinatie. Dit is zonder meer onaanvaardbaar. Een verplichte algemene vaccinatie zal immers nooit een nieuwe epidemie tegen houden (zie boven), en riskeert zelfs de toestand nog te compliceren.
  Daarnaast is het een onaanvaardbare inbreuk op onze burgerlijke rechten, op ons recht op fysieke integriteit. Het drogargument dat tegenstanders een gevaar zouden betekenen voor de samenleving raakt kant nog wal. Immers: als een vaccin je al zou beschermen om de ziekte actief door te maken, dan nog kan het je niet beletten besmet te worden en deze besmetting door te geven. Een vaccin beschermt immers niet je slijmvliezen, enkel de bloedbaan. Gevaccineerden kunnen dus net zo goed de ziekte verspreiden als niet-gevaccineerden!
  Wat te doen wanneer toch een verplichte vaccinatie wordt opgelegd?
  Nu reeds leeft bij zeer veel mensen de angst dat een vaccin, eenmaal ontwikkeld, algemeen verplicht zou gesteld worden. De angst voor het virus wordt nu verdubbeld door de angst voor een draconisch vaccin. Opvallend leeft ook bij opvallend veel mensen nu reeds de overtuiging dat ze zich bij een dergelijke verplichting nooit zullen neerleggen.
  Graag jullie ideeën en concrete voorstellen over hoe we daartegen kunnen reageren als het ooit zo ver komt. Onze vzw werkt aan een stappenplan om een eventuele verplichting te pareren. Graag jullie medewerking.
  Tot slot
  Het is duidelijk dat het geplande covid-19 vaccin op een onverantwoord snelle manier doorgedrukt wordt, ten koste van vooral de veiligheid ervan. Ook wat de efficiëntie ervan betreft zullen we pas over jaren conclusies kunnen treffen.
  Toch worden alle paarden verwed op een vaccinatiestrategie, die dan ook alle middelen opslorpt zodat er voor alternatieve strategieën geen tijd of geld meer overblijft. Wat overigens de bedoeling is.
  Zeker is dat deze aanpak gigantisch veel geld gaat kosten, zo veel dat de hele wereldeconomie én de nationale overheden er dreigen hun broek aan te scheuren. Het eindresultaat van het hele project zou wel eens een ineenstorting van de wereldeconomie kunnen zijn, het einde van alle bestaande financiële structuren. Maar of Bill Gates daar rouwig zou om zijn betwijfelen we, want dit opent de poort naar een nieuwe wereldorde, een die niet langer bepaald wordt door democratische structuren, maar door enkele machtsgeile illuminati die alle touwtjes in handen houden – Bill Gates op kop!

 5. @ Rob en anderen. De link resulteert in: Oups ! Erreur 404 en dan het bericht dat de pagina niet bestaat.
  Heb ook stil gestaan bij de vraag wat te doen i.v.m. verplichte vaccinatie-agenda. Volgens mij zijn er twee sporen, die je het beste beide kunt volgen, of misschien zet je je liever op het ene of op het andere in. Goede informatie verzamelen is belangrijk – ik hoop dat sites met belangrijke informatie en youtubes, de gevoelige youtubes op Bitchute (heet ’t zo?) willen zetten, want de censuur wordt steeds openlijker toegepast en dan kun je er nog wat langer naar verwijzen.
  Spoor 1) Het zover niet laten komen. Te denken valt aan: vanuit stilte/vanuit een neutraal veld waarnemen; het verzet dat er toch wel is beetje water en mest geven. Kernpunt hierbij is vlgns mij de vraag of er een goede, vrijwel altijd succesvolle en niet erg belastende behandeling voor Covid 19 is, of niet. Voor zover ik heb kunnen bekijken, is het antwoord ‘ja’. Het is niet voor niets dat hydroxychloroquine ‘geframed’ wordt als iets waar je bang voor moet zijn en wat niet goed werkt (als het niet goed wordt toegepast valt de werking inderdaad tegen). Als er wel een behandeling voor handen is, zou de animo voor het ‘nieuwe normaal’ incl. een experimenteel vaccin natuurlijk rap afnemen. Het zou goed zijn als iedereen met zijn of haar huisarts een gesprekje heeft, gewoon informeren naar idee huisarts en eventueel beknopte, maar wel goede informatie toezenden of – mailen, waaronder linkjes naar de video’s van Rob Elens. Onder huisartsen heb je ook mensen die een erg ‘mechanische’ benadering van gezondheidszorg belichamen en voorstaan. Daar zul je niet altijd veel mee kunnen, maar bij een heleboel zal het gaan wringen als ze geen mensen goed mogen behandelen. Alleen moeten ze dan wel weten dat het kan en daar informatie over hebben die ze kunnen checken. Leuk praten met mensen of een brief rondzenden.
  Spoor 2) Als verplichte vaccinatie toch op de agenda komt in elk geval iedereen die ‘dit soort sites’ bezoekt, vragen in veelvoud een brief uit te printen en in de buurt in de bus te doen, zodat meer mensen zich in elk geval realiseren dat een kleine groep mensen voor de rest van hun leven bepaalt wat er bij ze wordt ingespoten, dus dat het niet eenmalig is, dat het om een experimenteel vaccin gaat, dat ze weten dat er alternatieven zijn, etc. Verder juridisch. Ik zou bij een priklocatie vragen of degene die mij de injectie gaat geven, kan garanderen dat dit absoluut veilig is, willen dat ervoor getekend wordt en de bewijzen vragen (die er hoogstwaarschijnlijk niet zijn). (Ik zeg hiermee dus niet, dat ik me dan laat vaccineren met zo’n vlgns mij onveilig iets, maar ik weet ook niet of je dan in Nederland juridisch gezien sterk staat; het kan wel helpen mensen die de vaccins toedienen ergens bij te laten stilstaan.) Zullen meer wegen zijn, maar heb op dit moment niet voldoende helder.
  xxx

 6. Maar ik wil wel kwijt dat het thema over de juistheid en de juridische implicaties van de op handen zijnde dwangmatige enting een gepasseerd station zou moeten zijn. De verontwaardiging over de fascistoïde houding van beleidskaders is als de opwinding over de hitte van vuur. Natuurlijk staat hetgeen nu speelt als een paal boven water.
  De toon is gezet, de teerling geworpen, het schaakspel in gereedheid.
  Als er mensen zijn die hoop hebben in een terugkeer maar verhoudingen van vóór 9-11, dan kan ik deze aanraden niet verder te lezen dan dit.
  Dat gaat de vergelijking met de rode en blauwe pil op.
  Voor zij die de rode pil hebben gekozen moeten de veiligheidsgordels maar goed aantrekken want het begint!
  In deze periode van relatieve rust en de schoorvoetende speling die de ketting nu krijgt waardoor men de indruk krijgt dat het bijna gescheten is, gaat men voorbij aan de koers die is ingezet. Want met één druk op de knop hebben we de fockdown zo weer terug.
  Dan komt het gehakketak over vaccinaties. Maar laten we verder kijken dan dat.
  Er gaat zich een enorme scheiding der kampen voordoen met daarbinnen van fanatieke militante facties en ook spiribedwelming. Daaromheen de strak georganiseerde extreem fascistische overmacht van de legioenen van de Wereld Orde. Allang niet ‘Nieuw’ meer want deze is er al enige tijd.
  Mocht men denken dat ik dit schrijf vanuit een negatieve gedachte dan is dat een totaal verkeerde inschatting.
  Bedenk wel dat dit alles een doel heeft. De scheiding tussen schapen en bokken loopt tot in het extreme omdat de overgang naar de andere tijd, mensen nodig heeft van een bepaald kaliber.
  Kortom er zal een ultieme testfase aanbreken op leven en dood waarbij het het zo hoeft te zijn dat zij die het leven laten in deze eindstrijd uitgesloten zijn van periode van vrede die onherroepelijk komt. Daarmee duidt ik op de transcendentie van de dood.
  Dit alles staat in het teken van de verheviging van de Christuskracht die nu op z’n sterkst aan het raken is. Niet te verwarren met christendom of daaraan verwante religieuze stromingen en verwarringen. Een periode zonder geweld zal het niet zijn. Maar het geweld komt dan in de meeste gevallen van de kant die met geweld mensen alsnog proberen over te halen naar de andere kant te komen. Het verschil zal extreem zijn. Aan de ene kant zware nood en repressie, honger en gebrek. Aan de andere kant een waar exposé van luxe en welbevinden, feestende massa’s. Dat dit van voorbijgaande aard is, spreekt voor zich. De afrekening meest gruwelijk.

  Ik schets een scenario waarvan ik weet dat dit het meest waarschijnlijk is.
  Dit allemaal afkomstig van bizarre 2012 ervaringen uit 1998, eerdere studies van o.a. Openbaringen. Dromen uit mijn kindheid en nog diverse andere boeken.
  Met meest bizarre is wel dat de gebeurtenissen van dag tot dag, jaar na jaar, een herinnering lijken van iets wat ik al eerder heb meegemaakt. De bevestiging keer op keer doet de toekomst steeds helderder opdoemen.
  De hele prak kan best wat angst oproepen, dat kan ik best begrijpen maar besef dat één ding bovenal. Dat er een (ik wil het beladen woord god niet noemen) kracht is die met de mooiste zielen een wereld wil binnengaan in alle pracht en sterkte.
  Ik neem de vrijheid hierover op dit moment te schrijven want het gaat om meer dan dat lullige covid speelgoed.

 7. Schei toch uit met die TOTALE corona onzin. Het hele plan staat al lang en breed uitgelegd op het World Economic Forum!

  https://intelligence.weforum.org/topics/a1Gb00000015HijEAE?tab=publications

  (Indien u dit anoniem wilt bekijken, dan kunt u terecht bij deze link waar alles te zien is)
  https://www.bitchute.com/video/JdCcYOuZDRdU/ (14:30 – einde)

  Want om op het World Economic Forum alles te kunnen bekijken, moet u via een email adres een account aanmaken en inloggen, zodat ze uw IP adres kunnen traceren wanneer u geen VPN heeft.

  ZO OOK BIJ DE EU PUBLICATIES!!
  https://op.europa.eu/en/publication-detail/-/publication/4cc2ea93-d003-417e-9294-1103a6ee877d (Infected – stripboek 2012)

  WELKOM BIJ DE NEW WORLD ORDER – DIT IS 1984. Niet in het kwadraat, maar tot de macht 100000000000!
  George Orwell draait zich om in zijn graf!

  Ok nog maar eens.
  Een virus is niets anders dan het reinigen van “toxic” (vergiftigde) cellen op celniveau van het lichaam a.g.v. luchtverontreiniging, verkeerd voedsel, alcohol, straling, etc. etc. etc.. Dit gebeurt in de wintermaanden en in de lentemaanden (ofwel het griepseizoen) Die afscheiding wordt een virus genoemd EN IS LICHAAMSEIGEN MATERIAAL DAT MOET WORDEN VERWERKT.. Een virus is dus NIET besmettelijk.
  In 2011 heeft de Duitse viroloog Stefan Lanka een beloning van 100.000 Euro uitgeloofd aan EENIEDER DIE EEN FOTO KAN LATEN ZIEN VAN HET MAZELEN VIRUS en de grootte ervan kan bepalen. Dit heeft van 2011 – 2017 geleid tot rechtszaken in Duitsland tot aan de Hoge Raad.
  Stefan Lanka kreeg gelijk.

  ER ZIJN GEEN FOTO’S VAN VIRUSSEN. VAN GEEN ENKEL VIRUS. NOOIT GEWEEST EN ZAL ER NOOIT KOMEN. ER ZIJN ALLEEN COMPUTERMODELLEN (CGI GRAPHICS) EN AFBEELDINGEN (PLAATJES). DIT IS ROCKEFELLER JUNK SCIENCE TEN KOSTE VAN ONZE GEZONDHEID.
  EEN VIRUS IS EEN CELAFSCHEIDING VAN ONGEWENST MATERIAAL BESTAANDE UIT EXOSOMEN, (M)RNA, (DELEN VAN) DNA EN PROTEÏNEN (EIWITTEN). AFHANKELIJK VAN DE AFSCHEIDING (A.G.V. VERSCHILLENDE SOORTEN GIFFEN) KRIJG JE “VERSCHILLENDE SOORTEN VIRUSSEN”. EEN VIRUS IS NERGENS DE OORZAAK VAN, EEN VIRUS IS EEN GEVOLG (CELAFSCHEIDING VAN CELLEN DIE ZICHZELF AAN HET REINIGEN ZIJN)

  https://www.bitchute.com/video/f6OV5hHYesdv/
  (3:30 – 27:28)

  Het hele “immuunsysteem” zoals ons wordt geleerd is ÉÉN GROTE LEUGEN! Het is gebaseerd op de lichaam/ antilichaam these en NIET op het feit dat een lichaam gewend kan raken aan giffen en zich daar op voor kan bereiden door deze sneller uit te scheiden naarmate er een gewenning ontstaat.
  http://www.whale.to/v/disease2.html

  Wanneer iemand die nooit een druppel alcohol heeft gehad en een fles wodka wegtikt moet zijn maag worden leeggepompt, omdat hij/ zij/ het anders sterft. Boris Jeltsin bedreef in de jaren ’90 wereldpolitiek onder het genot van LITERS wodka omdat zijn lichaam er aan gewend was geraakt, NIET omdat hij allerlei vaccinaties had gekregen!

  Het hele virus verhaal is één grote onzin om angst in te boezemen en om een bevolking onder controle te houden/ krijgen.
  Er waren protesten in de hele wereld tegen de regeringen (gele hesjes, boeren, leraren, gezondheidszorg, etc)
  Kijk nu eens. VOLLEDIG WEG! DE ANGST REGEERT, NET ALS DE LEUGEN! Een onterechte angst. En angst is een hele slechte raadgever.

  Voor de Duitstaligen, Stefan Lanka zelf.
  https://www.bitchute.com/video/YQD5mXrZdv4G/
  Interview met Stefan Lanka (engels) – http://whale.to/a/lanka4.html

  Opmerking: In Senegal is een test geweest van het Corona vaccin op KINDEREN. 7 VAN DE 9 KINDEREN STIERVEN TER PLEKKE DOOR DAT VACCIN! https://www.bitchute.com/video/BhtsMMbwQ5bZ/ (54:00)
  In Denemarken is VERPLICHT VACCINEREN AL INGEVOERD!!
  https://www.thelocal.dk/20200313/denmark-passes-far-reaching-emergency-coronavirus-law
  En nu wordt vaccineren OOK verplicht in Nederland: https://www.me-to-we.nl/nederlandse-overheid-besluit-vaccineren-wordt-verplicht-vanaf-2020/
  Kijk naar het plan van de EU https://www.ecdc.europa.eu/sites/portal/files/documents/designing-implementing-immunisation-information-system_0.pdf
  WEIGER DE VACCINATIES!!! DIE MAKEN JE ONVRUCHTBAAR!!! JE WEET NIET WAT ER IN ZIT AAN NANOTECHNOLOGIE, 5G SENSOREN, “ADDITIEVEN”, ALUMINIUM (THIMEROSAL) EN AL DIE ANDERE ROTZOOI DIE ZE ER IN STOPPEN ZOALS ANTIVRIES, FORMALDEHIDE, IN LABORATORIUM GEMAAKTE VIRUSSEN UIT KIPPENEMBRYO’S EN WAT AL NIET MEER!!!

  BILL GATES HEEFT DE PATENTEN OP HET CORONAVIRUS TOT 2035!!!
  WERELDWIJD ANGEVRAAGD EN AL GEKREGEN IN DE V.S. EN IN EUROPA!!
  https://operation-nation.com/coronavirus-patent-documents-vaccine-race-and-countdown-to-war
  https://americans4innovation.blogspot.com/2020/01/coronavirus-traced-to-british-crown.html
  https://operation-nation.com/wp-content/uploads/2020/03/Coronavirus-patent-USA-November-2018.pdf
  US patent 10130701
  https://patents.google.com/patent/US10130701B2/en

  2018-11-20 Publication of US10130701B2
  2018-11-20 Application granted
  Status Active
  2035-07-23 Anticipated expiration
  ABSTRACT
  The present invention provides a live , attenuated coronavirus comprising a variant replicase gene encoding polyproteins comprising a mutation in one or more of non – structural protein ( s ) ( nsp ) – 10 , nsp – 14 , nsp – 15 or nsp – 16 . The corona virus may be used as a vaccine for treating and / or preventing FOREIGN PATENT DOCUMENTS a disease , such as infectious bronchitis , in a subject
  https://patentimages.storage.googleapis.com/31/23/d0/e63e0adde2fbad/US10130701.pdf

  DIT, IN COMBINATIE MET 5G TECHNOLOGIE, MAAKT VAN IEDEREEN EEN ZOMBIE!!! – ID2020!!!!!
  https://operation-nation.com/bill-gates-microsoft-file-patent-for-dystopian-body-activity-data-implants/
  https://www.ipwatchdog.com/2019/12/27/high-profile-patents-2019/id=117362/

  DIT GAAT WEER WORDEN GEKOPPELD MET CRYPTOVALUTA!!! WE STAAN VLAK VOOR DE GROOTSTE HYPERINFLATIE IN DE
  GESCHIEDENIS VAN DE MENSHEID!!! DE FED IS ALLES AAN HET OPKOPEN TIJDENS DE LOCKDOWN!!!
  5G WORDT OVERAL UITGEROLD!!! WIJ GAAN NAAR EEN CASHLOZE SAMENLEVING DIE ONDER VOLLEDIGE CONTROLE VAN EEN AANTAL PSYCHOPATEN STAAT!!!
  HET WORDT DE GROOTSTE GENOCIDE ALLER TIJDEN!!!!

  bekijk: Virus Mania: https://www.youtube.com/watch?v=eQLjqne2CEU

  Of lees het boek Virus Mania van Torsten Engelbrecht (Freelance journalist die medische problemen aan de kaak stelt, zoals amalgaamvullingen) en de arts interne geneeskunde Claus Köhnlein
  https://www.5gexposed.com/wp-content/uploads/2020/03/Virus-Mania55tt66.pdf
  http://whale.to/a/virusmania.html

  Of lees de waarheid over de Spaanse “Griep” van 1918: http://whale.to/vaccine/sf1.html

  Hier staan links naar honderden wetenschappelijke artikelen die het bovenstaande volledig staven en waaruit blijkt dat “virussen” worden gebruikt om angst te zaaien… http://whale.to/a/infectious_scares.html

  Zelfs de “zwarte dood” (De builenpest) in de middeleeuwen had een totaal andere oorzaak!
  DE ENIGE MANIER OM EEN VIRUS BINNEN TE KRIJGEN IS VIA EEN INJECTIE! EEN VIRUS IS EEN LAATSTE REDMIDDEL OM EEN LICHAAM GEZOND TE HOUDEN.
  ELK VIRUS IS EEN SOORT VAN ZEEP OM GIFFEN IN EEN CEL ONSCHADELIJK TE MAKEN. ER ZIJN MEER DAN 300.000 “virussen” – SOORTEN ZEEP!
  https://www.bitchute.com/video/5ssDIx6UfqtW/

  SNAP hoe we al 150 jaar lang door Rockefeller en consorten worden voorgelogen ten koste van onze gezondheid, en vanaf medio maart OOK VAN ONZE VRIJHEID!

  (Nabije) Toekomst…..
  – Massale werkloosheid
  – Verplichte vaccinaties
  – Verplicht Chippen
  – Cashloze maatschappij (“Besmettingsgevaar”)
  – Nieuwe “Coronagolf” a.g.v. de 60GHz frequentie
  – Nieuwe Lockdowns (Wordt NU AL over gesproken!!!)
  – Totale vernietiging middenklasse
  – Hyperinflatie
  – Einde vrij reizen
  – In beslagname privé eigendommen
  – Kampen voor “dissidenten” (Vrijdenkers)
  – Executies via 5G Technologie
  – Crowd control en spionage door de overheid op een ongekende schaal via 5G
  – Verdere vernietiging insecten, bomen, vogels en ander leven.
  – Volledige invoering communisme naar Chinees model.

  VIRUSSEN ZIJN TOXINEN!

  En nu hebben we een nieuwe gifsoort genaamd 5G straling

  Een Russisch onderzoek uit 2002 dat de effecten van 42 GHz-frequenties wilde onderzoeken, toonde aan dat wanneer gezonde muizen eraan werden blootgesteld, ze een drastische vermindering van activiteit met cellen hadden betrokken bij immuniteit: ongeveer 50%. Met andere woorden, 42 GHz-frequenties, dicht bij het midden van het 5G-spectrum, veroorzaken bij muizen immuunsysteemproblemen. Met andere woorden, frequenties van 42 GHz, dicht bij het midden van het 5G-spectrum, veroorzaken bij muizen problemen met het immuunsysteem.
  Ze concludeerden: “de blootstelling van het hele lichaam van gezonde muizen aan lage intensiteit EHF EMR heeft een diepgaand effect op de indicatities van niet-specifieke immuniteit.”

  Een gedetailleerde, complex ogende maar niet onmogelijk te begrijpen studie werd in 2010 gepubliceerd, met ongeveer dezelfde frequenties die Verizon momenteel inzet: direct in het midden van het huidige Verizon 5G-spectrum op 35 GHz.
  De studie kreeg de titel “Protein Changes in Macrophages Induced by Plasma From Rats Exposed to 35 GHz Milimeter Waves.”. Raad eens, het kwam van de in Texas gevestigde US Air Force Research Laboratories en aanverwante entiteiten.
  De studie laat het volgende zien: “In overeenstemming hiermee toonden eerdere studies uitgevoerd door ons laboratorium intravasculaire aggregatie van leukocyten en opregulatie van genen geassocieerd met herstel van immuuncellen en activering in de huid van ratten op 6 en 24 uur na blootstelling aan 35 GHz MMW’s op 75 mW / cm2 tot de temperatuur in de dikke darm 41–42,8C bereikte [Millenbaugh et al., 2008]. Eerdere onderzoeken hebben ook aangetoond dat aanhoudende blootstelling aan MMW verwarming van inwendige weefsels kan veroorzaken, vermoedelijk door thermische geleiding, en effecten in perifere bloedcellen en weefsels distaal van de oorspronkelijke plaats van energieabsorptie.

  Een reeks experimenten bij ratten toonde aan dat blootstelling aan 35 GHz MMW’s bij 75 mW / cm2 gedurende ongeveer 44-80 min verhogingen veroorzaakte in huid- en darmtemperaturen en veranderingen in hartslag, ademhalingssnelheid en bloeddruk, met uiteindelijk instorting van de bloedsomloop [ Frei et al., 1995; Kalns et al., 2000; Millenbaugh et al., 2006].
  Bovendien werden verhoogde niveaus van de oxidatieve stressmarker, 3-nitrotyrosine (3-NT), gedetecteerd in perifere bloedlymfocyten en neutrofielen van ratten die werden blootgesteld aan 35 GHz MMW’s bij 75 mW / cm2 gedurende 44-60 minuten totdat de lichaamstemperatuur was bereikt 41–428C [Kalns et al., 2000]. Op basis van deze resultaten veronderstelden we dat 35 GHz MMW’s de afgifte van biologisch actieve mediatoren in de systemische circulatie kunnen veroorzaken, wat leidt tot stroomafwaartse reacties in cellen en weefsels. Het vermogen om effecten op te wekken in immuuncellen is ook waargenomen voor andere MMW-frequenties ”
  Dus de exacte frequenties die Verizon net heeft losgelaten, zijn zelfs bij het Amerikaanse leger bekend om een ​​toename van eiwitten te veroorzaken die worden geassocieerd met ontsteking, oxidatieve stress en energiemetabolisme. Verwarmen van interne weefsels is wat de Amerikaanse militaire instellingen al toegeven dat 5G zal veroorzaken.

  http://emftests.com/countless-studies-show-5g-frequencies-cause-illness/

  De 5G-frequentie is ook verbonden met de 60 GHz-millimetergolfband – voor 5G-toepassingen moeten nieuwe spectrumbanden worden ontgrendeld in hogere frequentiebereiken van meer dan 6 GHz tot 100 GHz en daarbuiten (5G moet aanvankelijk beginnen met sub-6 GHz die zo snel naar 6 GHz en hoger, afhankelijk van de netwerkverbetering). Dit maakt het mogelijk om sub-millimeter- en millimetergolven te gebruiken om ultrahoge gegevenssnelheden in dezelfde tijd te verzenden als in vergelijking met eerdere uitzendingen van RF / MW-straling. 5G vertegenwoordigt een enorme stap omhoog van 3G op 1,8-2,5 GHz en 4G op 2-8 GHz, waardoor het ruim binnen de microgolfcategorie valt. Deze frequentie is mijlen verwijderd van de natuurlijke resonantie van 8Hz waar ons lichaam aan gewend is, en ver boven de huidige EMF-niveaus (die al schadelijk genoeg zijn).
  Van hoogfrequente 60GHz 5G is al aangetoond dat het interfereert met de zuurstofmoleculen die we inademen. Joe Imbriano heeft het moleculaire effect bestudeerd dat 5G zal hebben en deed een alarmerende ontdekking: de 60GHz-bandbreedte van 5G werd om een ​​specifieke reden gekozen. Imbriano denkt dat deze reden een negatieve invloed kan hebben op de zuurstof die we inademen als onderdeel van een populatiecontrolemechanisme: “60 GHz is de frequentie van absorptie van zuurstofmoleculen. Zuurstofmoleculen hebben elektronen die ze met elkaar delen, zuurstof is een diatomair molecuul. Wat we inademen zijn twee zuurstofmoleculen die aan elkaar zijn verbonden met de elektronen die ze delen. ‘
  Wanneer het zuurstofmolecuul wordt geraakt met 60GHz 5G-golven, beïnvloeden deze golven de orbitale resonantie-eigenschappen van die gedeelde elektronen. (Deze gaan sneller ronddraaien) Het zijn die gedeelde elektronen die binden aan de hemoglobine in ons bloed. Naast het verstoren van de zuurstofopname, zal 5G de ijzer- en magnetietfunctie van respectievelijk de hemoglobine en de pijnappelklier veranderen. Hemoglobine en de pijnappelklier bevatten een magnetische verbinding. De verstoring van het magnetische veld is al aan de gang, maar met 5G zal deze verstoring ernstiger worden versterkt. Hemoglobine is een zeer complexe ferromagnetische verbinding. Als we de orbitale spin-eigenschappen van diatomische zuurstof (O2) -elektronen via 5G verstoren, zal ons vermogen om zuurstof te absorberen aanzienlijk worden belemmerd, waardoor langzame verstikking ontstaat.
  https://stralingsbewust.info/wp-content/uploads/HS-Tabel-2.jpg (Bewijs dat in Eindhoven 60 GHz wordt getest!!!)

  Vanwege deze extra factor, met of zonder 5G, moeten mensen in ieder geval 60 GHz wifi-systemen vermijden. Bij 60 GHz verminderen de frequenties ook het vermogen van het lichaam om vitamine D en melanine te produceren. In deze context is 5G en het 60 GHz systeem een openlijke aanval op het menselijk lichaam. DAT IS WAAROM 60 GHz EEN LICENTIEVRIJE FREQUENTIE IS GEMAAKT (net als de 2,4 GHz Wifi-frequentie die water verstoort !!!)
  http://treeoflifecenterus.com/5g-a-toxic-assault-on-the-planetary-web-of-life/?mc_cid=89974299e9&mc_eid=e08ab2e1e6
  https://scientists4wiredtech.com/wireless-at-60-ghz-has-unique-oxygen-absorption-properties/

  De 868 MHz-frequentie is SPECIAAL voor “crowd control” en het in kaart brengen van gebouwen, ongeacht hoe dik muren of hoe diep de funderingen zijn! Volgens de Britse wapenexpert Mark Steele is de 868MHz een MILITAIRE ondervragingsfrequentie op het slagveld.
  https://stillnessinthestorm.com/2020/03/dutch-state-secretary-admits-5g-will-be-used-for-crowd-control/ – DIT WORDT EVENEENS NOTA BENE TOEGEGEVEN DOOR CDA POLITICA MONA KEIJZER
  https://www.youtube.com/watch?v=PH7GpMCJJgU (0:37 – 0:50)

  https://www.globalresearch.ca/5g-danger-13-reasons-5g-wireless-technology-will-be-a-catastrophe-for-humanity/5680503

  Insecten, vogels en kinderen zijn door hun lichaamsgrootte het meest kwetsbaar voor 5G. Claire Edwards is een voormalig redacteur van de VN-staf die de EMF / 5G-kwestie onder de aandacht bracht van VN-secretaris-generaal Antonio Guterres. Ze verklaarde in een anti-5G-betoog in Stockholm:
  “Het is interessant op te merken dat we de afgelopen 20 jaar 80% van onze insecten hebben verloren. En als we 5G krijgen, gaan we 100% van onze insecten verliezen. Als de insecten gaan, gaan wij ook. ‘
  https://www.youtube.com/watch?v=Hayxz_GEha8 (6:12 – 6:30)

  De enige manier om dit zogenaamde coronavirus te krijgen, is via vaccinatie.

  In Senegal is dit coronavaccin getest op KINDEREN !!! 7 VAN DE 9 KINDEREN STIERVEN TER PLEKKE VANWEGE DIT TEST VACCIN !! https://www.bitchute.com/video/BhtsMMbwQ5bZ/ (54:00)

  5G veroorzaakt de symptomen die dit zogenaamde coronavirus nabootsen, wat deze psychopaten het excuus geeft dat ze nodig hebben voor wereldwijde lockdown en gedwongen vaccinatie en hun hele verborgen agenda er door kunnen drukken ZONDER DAT IEMAND PROTESTEERT! https://www.bitchute.com/video/W7B8KACZbfTK/

  5G – in de Wuhan-republiek China is het de oorzaak van kortademigheid bij die mongoloïden, die leiden tot hypoxie, flauw vallen en de dood

  5G verstoort de rode bloedcellen en verhindert de opname van O2.

  Deze psychopathische elite gebruiken dit als een excuus om een internationale noodwet in elke natie te handhaven, voor hun wereldwijde financiële reset, ook wel de overgang naar een cashloze samenleving en hun COMMUNISTISCHE agenda 21/ 30 protocollen

  Dit hele coronavirus is één grote fraude! “” NIET TOEGEVEN “” #NOCONSENT

  Bomen sterven, bijen sterven, vogels sterven wanneer 5G wordt geactiveerd. Mensen niet? Onderzoek het.

  1. Verstand van medische zaken heb ik niet zoals de mensen die hun reactie hier plaatsen dat kennelijk wel hebben of uitgezocht hebben wat we mogen/kunnen verwachten dus wat dat betreft steek ik hier veel van op.Wel heb ik ogen en oren en steeds meer wordt duidelijk dat regeringen en bestuurders niet het volk dienen maar mogelijk hun medewerking verlenen aan een heel andere agenda met heel andere bedoelingen wat niets meer heeft te maken van volksvertegenwoordiging op de juiste manier.
   Mona Keijzer zat afgelopen week bij WNL samen met oa de heer De Boer die de VNO/NCW vertegenwoordigd.Deze laatste heeft duidelijk laten zien dat hij aan de zijde van het kapitaal staat door op TV uit te spreken dat hij achter Rutte zijn plan stond om de dividendbelasting destijds te willen afschaffen over het MKB heeft hij echter weinig te melden terwijl juist zij nu slachtoffer zijn net als de ZZP ers en andere bedrijfjes en werkvolk dat ook overkomt. Zelfs “oud vakbondsmensen ” zien we beloond worden voor hun wanbeleid wat meermaals tot uiting komt omdat het meestal ten koste gaat van rechten van het werkvolk wat duidelijk te zien is.
   Wim Kok werd premier en is ons nog steeds geld schuldig,Rozenmuller,Agnes Jongirius enz stuk voor stuk hebben zij mooie banen gekregen voor hun naar mijn mening verraad.
   Mona Keijzer heeft zondag gezegd dat wanneer zou blijken dat 5G schadelijk is zij zou ingrijpen waarbij ze zelfs zei dat ook zij kinderen heeft en 5G niet door zou laten gaan wanneer hun gezondheid in gevaar zou komen.(Dit is ongeveer waar het op neer komt dus niet geciteerd).De zorg die ik heb is dat overheden niet zo snel gevaar herkennen en vaak niet juist of zelfs helemaal niet geïnformeerd zijn zoals maar al te vaak in de kamer te zien is en anders krijgen ze vaak zwartdoorstreepte informatie waar niets uit op te maken is en dat wordt gewoon geaccepteerd door de meerderheid.(We hebben dit gezien bij MH 17 en natuurlijk bij de belastingdienst die onterecht mensen van fraude beschuldigen vaak ook nog op basis van rascisme).Pieter Omtzigt ging er tegen in zowel bij de MH 17 zaak en nu ook bij deze belastingzaak doet hij als één van de weinigen hetzelfde.
   Bij de MH 17 zaak werd hij door Buma (die nu als dank burgemeester is) van de MH 17 zaak gehaald nadat Rutte eerder weg was gelopen toen Omtzigt hem ertoe doende vragen stelde waarbij Rutte boos werd en iets zei in de trant van dat hij die insinuaties beu was.(Ook dat gedrag wordt te veel aanvaard door de oppositie wat een vrijbrief is voor hem om het afbraakbeleid door te zetten).
   Bij de belastingzaak is nog steeds niemand ontslagen zelfs niet de persoon die een klokkenluider heeft weggestuurd laat staan zij die bewust mensen de afgrond hebben in geduwd.Vriendjes politiek of corruptie zien we te vaak zoals ook nu weer met de zaak rondom Femke Halsema die ogen in haar hoofd heeft en zag dat mensen te dicht op elkaar stonden en alleen geweld als oplossing zag terwijl later die dag in Den Haag protesteerders gewoon is gevraagd om afstand te houden en dat deden de mensen ook.
   Dan ben je niet geschikt als burgemeester en al helemaal niet wanneer je de ambtsketting afdoet en met een button zelf ook nog gaat deelnemen aan het protest wetende dat het te druk en gevaarlijk is.Grapperhaus (minister van veiligheid en justitie) werd om ongeveer 17 uur opgebeld door Halsema waarbij hij begrip zou hebben gehad voor haar mededeling dat zij niet zou ingrijpen,later die dag haalde hij stevig uit over de gebeurtenissen en een normaal bestuurder zou haar gelijk ontheffen van haar functie maar dat doet hij niet onder de smoes dat het een zaak van de gemeenteraad van Amsterdam zou zijn..Het enige wat hij wel doet is zeggen dat dit niet nog eens mag gebeuren.Dit is een grof schandaal vooral wanneer we weten dat bedrijven failliet gaan,mensen werkeloos worden en complete gezinnen in armoede terecht komen maar het ergste vind ik persoonlijk dat ouderen in verzorgingshuizen en mensen met een besmetting overleden zijn zonder naaste familie om zich heen en geen afscheid konden nemen of steun konden bieden omdat zij zich wel aan de regels hielden of moesten houden.Wanneer je dan begrip hebt voor wat Halsema gedaan heeft om haar vriendjes en vriendinnetjes van bv Kick out zwarte piet hun gang te laten gaan (die in mijn zienswijze ook discrimineren omdat ze met borden lopen waarop leuzen staan over zwarte mensen waar ze natuurlijk wel gelijk in hebben,maar zou het niet beter zijn wanneer op die borden zou staan dat alle levens ertoe doen want dan neem je het ook op voor anders gekleurde mensen in bv Hong Kong die hetzelfde ondergaan als wat zwarte mensen afschuwelijk genoeg is overkomen en nog steeds overkomt?).
   Dan hebben we nog de heer Hubert Bruls (voorzitter veiligheidsberaad) die cordaat is wanneer het om maatregelen gaat waar het volk aan moet voldoen en nu vrolijk zegt dat het begrip van zijn collega’s groot is en nog erger hijzelf heeft ook begrip voor wat Halsema heeft gedaan.(Dat is pas een dikke middelvinger naar iedereen die zich wel aan de coronaregels hebben gehouden).Op de vraag van Hiddema (Forum van Democratie) of Grapperhaus bereid is nu alle boetes die uitgedeeld zijn aan mensen die zich niet aan de coronaregels zouden hebben gehouden kwijtschelding te verlenen antwoordde Grapperhaus alleen met een resoluut NEE.Dat is in mijn ogen meten met twee maten en mogelijk zelfs in strijd met dat iedereen voor de wet gelijk is.
   Het gewone volk krijgt klap na klap terwijl hun belastinggeld naar de welbekende vaak geen of nauwelijks belastingbetalende elite gaat die het dan in alleen hun belang inzetten om nog meer te profiteren.Wie maken dat mogelijk? BESTUURLIJK NEDERLAND die niet iedereen zoals de wet voorschrijft gelijk behandelen.Dat is mijn mening.

 8. “Ja hoor, u kunt makkelijk met 180 man in onze vliegende legbatterijen plaatsnemen, alles is heel goed geventileerd. Wat in theaters, restaurants en het ov onmogelijk is, kan in het vliegtuig wel? Sodemieter toch op…”

  Tja, i rest my case: leg dit maar aan de stervenden in onze corona-verpleeghuizen uit…na de grote vrijlating op de dam onlangs… Gelukkig komt het nieuws vanuit de RIVM ‘experts’, dan is in ieder geval duidelijk dat het om fake news gaat…
  Maar u wist al dat we massaal bedonderd werden en we in opstand dienen te komen tegen dit dictatoriale bewind, nietwaar!?
  https://nos.nl/artikel/2336448-rivm-experts-kans-dat-iemand-heel-vliegtuig-besmet-is-buitengewoon-klein.html

  1. Alleen al het feit dat de minister van financiën net voor de “corona uitbraak” in Nederland nog snel aandelen kocht van KLM (overigens onrechtmatig) om nu vervolgens 4 miljard (wat mogelijk hoger gaat worden) steun aan KLM te geven geeft aan dat KLM een nogal bevoorrechte positie heeft wat natuurlijk ook blijkt uit het gerotzooi met geluidsoverlast normen en vervuilingsnormen waar ook niet veel van deugd.
   Aandeelhouders hebben in goede tijden hun zakken gevuld en telkens zien we dat wanneer het andersom gaat de belastingbetaler weer mag betalen.(dit gebeurd ook voor andere grote bedrijven en natuurlijk banken) en dan zou je zeggen van laat die aandeelhouders ((lees profiteurs) nu maar betalen maar dat is nu in het geval van KLM onmogelijk gemaakt (door nog even snel als staat aandelen te kopen) want dan zou ik juist vragen om de belastingbetalers te laten betalen.Beter zou dan zijn om aandeelhouders te laten betalen voor het redden van grote bedrijven met uitzondering van de staat.Voor het MKB heeft de staat ook weinig over dus ik zie geen enkele reden om grote bedrijven een voorkeursbehandeling te geven en daarbij komt dat het MKB voor de meeste werkgelegenheid zorgt en niet die steeds meer mensen ontslag gevende grote bedrijven.Wat nu gebeurd zal ertoe leiden dat dit omgedraaid gaat worden wanneer de staat hiermee doorgaat zoals ze nu bezig zijn en dan hebben die grote bedrijven het voor het zeggen en dat moet stoppen.Gelukkig zag ik dat touringcarbedrijven het beu zijn en gaan rijden waarbij ze al verwachten dat ze aan de kant gezet zullen gaan worden en dat zou onterecht zijn want waarom mogen mensen in vliegtuigen wel samengepakt in een kleine ruimte zitten en geldt dat niet voor andere vervoersmiddelen of kleine ruimten zoals touringcars bv? Bewust wordt het MKB kapot gemaakt (inclusief gezond eten producerende boeren) zodat alleen de grote bedrijven overblijven en de bevolking met schuld aan banken achter blijft.(veroorzaakt door grotendeels diezelfde grote bedrijven en banken). Nederland wordt wakker en voorkom dit.

  2. https://www.groot-waterland.nl/2020/06/06/datalek-in-infectieradar-rivm-gegevens-van-gebruikers-in-te-zien/ Dit geeft wel aan wat een betrouwbare instantie het RIVM is en nog erger hoe zij met de digitalisering omgaan die door overheden en aanverwante instellingen steeds meer als verplichting worden opgedrongen.
   Banken zijn geen uitzondering en rekeningen van rekeninghouders worden gewoon geplunderd via eveneens digitale weg.
   Voor de overheid zelf kost digitalisering ook enorm veel geld terwijl de ene tekortkoming na de andere blunder opduikt en toch moet iedereen meedoen met dat spel en al te vaak zien we dat wie dat niet doet gewoon buiten de boot valt of bestraft wordt door overheden en andere instellingen die digitaal willen opdringen.
   Vergeten wordt dat veel mensen geen computer hebben omdat ze het simpel niet kunnen betalen.
   Vergeten wordt dat niet iedereen met een computer kan omgaan om welke reden dan ook.
   Mensen die om welke reden dan ook niet digitaal kunnen reageren wordt gewoon gezegd dan maar aan buren te vragen of zij willen helpen,waarbij elke vorm van privacy geschonden wordt omdat mensen dan met hun privé gegevens gedwongen worden deze voor inzage aan anderen te geven die daar niets mee te maken hebben en hoeven te weten.
   Vergeten wordt dat te vaak data op straat komen te liggen en dat geeft aan dat digitaal niet veilig is in tegenstelling tot oudere methoden die veel beter te beveiligen zijn.
   Wanneer je dat zegt zeggen zij die digitaliseren door de strot willen duwen dat kan niet anders of we zullen wel moeten.
   Grotere onzin bestaat niet omdat het vroeger wel anders ging en daarom is het alleen een kwestie van wel of niet willen.
   Net als 5G hebben ze digitaliseren nodig zodat ze iedereen kunnen controleren ter voorbereiding van nog meer onderdrukking.Wanneer het op de oudere manieren zou gaan dan kunnen ze dat niet omdat er dan teveel mensen zijn die niet aan dit spel zullen willen deelnemen en daarmee geen gegevens zullen overhandigen aan dergelijke instellingen die aandringen op digitaal wat dus een betere bescherming van ieders privacy betekend.
   Opvallend is dat ondanks de onbetrouwbaarheid van digitaal dit nog steeds opgedrongen wordt terwijl andere manieren ook nog beter zijn voor meer banen die eveneens door digitaliseren zijn verdwenen.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.