Advertentie

PCR-test misleiding/onjuist: onderzoeker ontslagen..!!


x
x

PCR-test misleiding/onjuist:

onderzoeker ontslagen..!!

2022 © WantToKnow.nl/be
x
Na uitgebreid laboratorium-onderzoek stelt medisch-wetenschappelijk onderzoeker dr. Rogier Louwen van het Erasmus MC vast dat de PCR-test zoals die nu wordt gebruikt ‘ZINLOOS’ is om Covid-19 te diagnosticeren. Dat is nogal wat en betekent een fundamentele waarheidsvinding. Groot nieuws zou je zeggen? Maar wat blijkt? De publicatie van zijn onderzoek wordt tegengewerkt en Louwen is door zijn werkgever zelfs ontslagen..!!
x
De ‘opleving’ van het coronavirus is weer breed in het nieuws. Het aantal ‘besmettingen’ stijgt, melden de media dagelijks. Miljoenen mensen laten zich nog steeds regelmatig op corona testen. Maar hoe betrouwbaar is de PCR-test? Sinds het begin van de corona­crisis is er al forse kritiek op de test, zoals die wordt gebruikt, buiten het ziekenhuis om, zonder aanvullende diagnostiek.
x
De PCR-test kan heel veel dingen meten, maar wat meet je..??
Dr. Rogier Louwen is universitair docent en al 22 jaar in dienst bij het EMC. Hij besloot met een aantal collega’s in het lab te testen wat een ‘positieve’ uitslag van een PCR-test nou eigenlijk betekent. Dat onderzoek is gesubsidieerd door de EU en inmiddels afgerond. Louwen en zijn mede-onderzoekers toonden aan, dat de test niet alleen positief aanslaat op stukjes SARS-CoV-2, wat continue wordt beweerd als de énige waarheid’.
x
Maar dat de waarheid ruimer is en daardoor uitermate verwarrend; MISLEIDEND zelfs..! Want de PCR-test toont ook op de aanwezigheid aan van andere virussen, bacteriën en.. menselijk DNA. Bizar is nu, dat Dr. Louwen er niet in slaagde, deze belangwekkende resultaten gepubliceerd te krijgen..! De PCR-test kan dus nog breder ingezet worden voor het meten van allerlei dingen. Dat is heel handig als je dingen wilt meten.
x
Maar om bij een ‘positieve uitslag’ van deze test te spreken over de ‘diagnose Covid19’, is VOLSTREKT onjuist. Wat blijkt nu? De heer Rogier Louwen is inmiddels ook ontslagen en wordt in medische kringen en daarbuiten regelrecht kapot gemaakt. Die kritiek op de PCR-test is niet alleen afkomstig van tegenstanders van het coronabeleid.
x
Of dat ze zich versprak, of in alle stilte de ‘waarheid’ ergens wilde droppen, erkende Marion Koopmans nota bene, lid van het OMT en hoofd van de virologie-afdeling van Erasmus MC, in november 2020 op NPO Radio 1:

“Je test enkel of iemand een stukje RNA bij zich draagt,

dat maanden oud kan zijn”.

x
En zelfs het RIVM erkende ook -op haar website- dat het grootschalig testen van personen, met milde of geen klachten geen meerwaarde heeft. Dat leidt tot veel te veel ‘vals-positieve’ uitslagen. En tóch is dat precies wat miljoenen mensen wereldwijd hebben ondergaan.. Een wattenstaafje diep in de neus/het voorhoofd, om een ‘COVID-pCR-test’ te doen..! Volgens Louwen is zijn situatie symptomatisch voor de eenzijdige wijze waarop corona wordt benaderd. Een open debat is volgens hem niet mogelijk. “Men maakt je kennelijk liever wetenschappelijk en persoonlijk helemaal kapot.”
x
Het sinistere van dit verhaal is de donkere opzet achter dit verhaal
We gaan hier niet uitgebreid de waarheid achter dit verhaal nog eens boven water halen, want je kunt HIER en HIER op de site daar genoeg over lezen. FEIT is dat deze test het sluitstuk vormt voor een PLANDEMIE, een geraffineerde uitrol van een vaccinatie-agenda, waarbij ‘zieken’ moesten aantonen, dát er sprake was van een pandemie. Uitgeroepen door uiterst dubieuze figuren als Tedros de voorzitter van het WHO.
x
Kijk naar het interview dat Rico Brouwer van Potkaars.nl had met dr. Rogier Louwen:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.