Advertentie

De ‘valse-vlag’ kan ook uit gifgas bestaan..!!


x

x

De ‘valse-vlag’ kan ook uit gifgas bestaan..!!

2017 ©  WantToKnow.nl/be

x

Kun jij ons vertellen, wat voor zin het heeft, voor de regering Assad, om een stadje dat buiten bereik ligt van het Syrische leger, te gaan bombarderen met gifgasgranaten..? Zouden de 55.000 inwoners van de stad ineens op de vlucht slaan..? Als Russen en Syriërs bezig zijn om de Syrische bevolking in Aleppo om uiterst humanitaire wijze te helpen, gaan ze dan elders met gifgas gooien..? Onze vraag is simpel: Kan het zijn dat een clubje niets-ontziende smeerpoetsen, zoals we ze terugvinden bij o.a. CIA en MOSSAD, er ÁLLES aan gelegen is om president Assad EN de Russen in een kwaad daglicht te zetten? Gewoon, via een gifgas-valse-vlag-aanslag..!

Kan het zijn, dat zij geloven, dat als je maar je ‘eigen club’ bombardeert, de beschuldigende vinger ALTIJD naar de tegenstander (Assad en de Rusen) gaat..? Kan het zijn dat VOLLEDIG op de hoogte zijnde politici in de hele wereld, het verhaaltje van CIA en MOSSAD meespelen. Wij rekenen tot deze ingewijden mogelijk ook onze eigen minister van Buitenlandse Zaken, Bert Koenders. Want hoe dom moet je zijn, om meteen Assad en de Russen de schuld te geven? Hoe dom ben je, als je WERKELIJK gelooft dat dit gebeurt onder het oog van de wereld en Assad en de Russen hiermee weg zouden kunnen komen.

En ja, de officiële berichten spreken alweer van ‘Sarin’.. Het gifgas ‘dat door het Syrische leger wordt gebruikt’.. Kijk naar de berichten over deze aanval bij bijv. ‘EENVANDAAG’ Kijk naar de insinuerende teksten..

Een dorpje in de provincie Idlib is vandaag aangevallen door de Syrische luchtmacht met mogelijk gifgas. 58 mensen, onder wie elf kinderen, zouden bij de aanval zijn omgekomen. Syrische hulpverleners melden dat zij slachtoffers behandelen die symptomen vertonen van het strijdgas Sarin. Het Syrische leger ontkent het gebruik van chemische wapens in een statement.

Hoe weten ze dat het de Syrische luchtmacht is, die deze smerige acties uithaalt..? Kennelijk vergeten we alles over dezelfde situatie uit 2013, toen de Russen tactisch mee konden gaan in de ontwapeningsresolutie van de VN. Want willen ontwapenen wil toch niet zeggen, dat het Syrische leger deze gifgaswapens ook WERKELIJK heeft gebruikt.. Hadden de Russen niet ingestemd in 2013 met de gifgas-ontwapeningsresolutie, die de wind uit de zeilen haalde bij de agressors, dan was er sprake geweest van een volgende stap: de VN-resolutie die -á la Libië- het gebruik van westerse militaire bewegingen had goed moeten keuren..

Wellicht ben jij ook weer het verhaal van VN-topfunctionaris Carla del Ponte vergeten. Zij was de toprechter die voorzitter was van het VN-Tribunaal in Den Haag. Haar verhaal was duidelijk: de ‘rebellen gooiden gas op hun eigen landgenoten’..! Dat heet dan inderdaad een ‘gifgas-valse-vlag-operatie’.

Kijk eens naar dit artikel HIER op de site. Inderdaad uit.. 2013.. Hetzelfde smerige verhaal van de -valse-vlag-gifgas-aanvallen, onthult door o.a. de DailyMail. De ‘rebellen’ gebruiken gifgas TEGEN HUN EIGEN MENSEN..! Tja, dat heet dan simpel een ‘valse-vlag-operatie’.. In dit geval dus een ‘gifgas-valse-vlag-operatie’… Hoe moeilijk kan het zijn voor lafaards en huurmoordenaars, om dit soort rotzooi te trappen..? Hoe ingewikkeld is het voor een intriganten- en moordenaarsclub als de CIA en de MOSSAD, om dit soort ‘plannetjes’ te bedenken én.. uit te (laten) voeren..?

 

 

Klets je mee met de goegemeente, of zorg je voor je eigen mening..?
Zijn wij nou zo slim, of is het grote publiek in de schaapjeshouding in slaap gewiegd..? Loop je straks achter het aan alle kanten rammelende NOS-journaal aan, of zorg je voor gedegen informatie, die zorgt dat je weet wat er aan de hand is met deze berichtgeving..? Maar kijk maar eens hoe EENVANDAAG het allemaal weer geraffineerd verwoordt:

Idlib is al langer doelwit van het Syrische leger. In provincie zitten verschillende strijdende partijen. De stad is in handen van Jahbat al-Nusra. Er zijn in de afgelopen jaren vaker meldingen geweest over het gebruik van chloorgas. Het gebruik van Sarin is nieuw. Een arts in een ziekenhuis in Idlib meldt dat zijn patiënten symptomen laten zien van Sarin.

In 2013 was het gebruik van chemische strijdmiddelen aanleiding voor de VN om met steun van Rusland een groot ontwapeningsprogramma op te zetten in Syrië. Syrië zou daarop alle chemische wapenvoorraden hebben gemeld en ingeleverd, maar experts betwijfelen of dit inderdaad volledig is gebeurd. Na dit mogelijk nieuwe incident met een chemisch wapen rijst de vraag wie Assad nu tot de orde kan roepen. Vanavond in EenVandaag Midden-Oosten expert Leo Kwarten en een voormalig inwoners van Idlib over de situatie in Idlib. 

Even kijken naar betrouwbare mensen, nota bene onder VN-vlag door Syrië hebben gereist.
En met oprechte verklaringen voor de dag komen..?

 

En daar was ie weer… Onze Syrische correspondent in.. Londen..
En ja, daar waren ze ook het weer, de persberichten van het door het Westen gesubsidieerde persbureau in Londen, waar we eerder al onze informatie aan je doorgaven. Een ‘observatorium’ (zie Teletekst-bericht bovenaan) voor de mensenrechten.. Hoe verzin je het..? Maar klik op deze wanttoknow-zoekbanner en je komt bij het artikel over deze belachelijke propaganda-machine, waar kennelijk het hele Nederlandse nieuwskorps van gedegen journalistiek-werk-verrichtende redactieleden, hun info vandaan halen.. Uit Londen dus..

233 gedachten over “De ‘valse-vlag’ kan ook uit gifgas bestaan..!!

 1. Nu de terroristen in Syrië in het defensief zijn en terrein verliezen… waardoor de uitvoering van het Oded Yinon verstoord wordt, is het ogenblik gekomen om een incident uit te lokken..om een uitbreiding van de oorlog uit te lokken. Zelfs de New York Times schreef : http://www.veteranstoday.com/2017/04/04/new-york-times-israel-is-provoking-the-next-war/
  met citaat :
  “Israel — not Hezbollah in Lebanon, nor Hamas in Gaza, nor the government of President Bashar al-Assad in Syria — is provoking the next war. Counterintuitive though it may be to Israeli and most Western minds, Israel, not its militant Islamist or brutal Syrian enemies, is the aggressor in these border wars.”
  Het is dan ook niet moeilijk om te weten wie de opdrachtgever is van deze aanval met gifgas. Idem voor de aanslag in St Petersburg door ISIS. Zelfs Putin rijdt niet ongestraft tegen de kar van Bibi!!!
  De vraag die men zich steeds moet stellen, is al eeuwen dezelfde : Cui bono??”

  1. Dit is een heel belangrijk commentaar van Richard Steven Hack om de oorlog in Syrie volledig te begrijpen. Inclusief het plan waar jij het over hebt en de “horzelen nest strategie” van de Mossad (verzamel allerlei agressieve Moslim mannen uit Europe, etc. en laat die los op de vijanden van Israel, vandaar dat Josias van Aartsen in Den Haag ISIS volledig vrij baan gaf om Moslims te recruiteren, ook de AIVD zit in dit CIA/Mossad/Mi6 complot)

   ******************************************************************

   https://youtu.be/I7w20p8r6bE
   Hezbollah leader Nasrallah on Syria and the 2006 Israeli war in Lebanon.

   By Richard Steven Hack on August 28, 2016.

   I find this very interesting, because Nasrallah – who I view as the smartest guy in the Middle East – precisely describes what I’ve been saying all along – that the Syria war is about taking out Hezbollah and then starting a war with Iran.

   And yes, this stems entirely from the Israeli defeat in the 2006 July War. Let me recap my position which I posted here many moons ago:

   The reason why Israel never attacked Iran (with the intent of dragging a compliant US into the war to do the real heavy lifting) is why the Syrian crisis exists.

   Back in 2006 Israel was being pushed by Dick Cheney to attack Iran. He got Israel another $30 billion in foreign aid as a bribe to do so.

   However, Israel’s strategists were aware that an attack on Iran could bring in Hezbollah in Lebanon with their – at the time – 15,000 rockets and missiles. It could also conceivably bring in Syria with its missiles. While neither was certain, no strategist could ignore the possibility. The effect of both Hezbollah and Syria coming into the war would be that Israel’s citizens would be
   forced to live in bomb shelters for a good part of every day during the war. This would cause economic dislocations and possibly a bad outcome for the ruling party in the next elections.

   So Israel in 2006 decided to take out Hezbollah. As we all know, they failed miserably due to lack of commitment of ground troops and the extensive preparations Hezbollah had made for such an attack. The reason for lack of ground troops was that Israel wanted a “cheap” war – exactly the same reason they attacked Hezbollah – they wanted a “cheap” war with Iran.

   Subsequently Hezbollah, aided by Iran, built up its missile arsenal until it is now allegedly over 100,000 rockets and longer range missiles that allegedly can hit any part of Israel.

   In addition, the 2007 Iran National Intelligence Estimate undercut Bush’s desire to attack Iran.

   At the time, Colonel Pat Lang, a retired military expert on the Middle East, pointed out that the only way Israel could possibly successfully attack Hezbollah would be through the Bekaa Valley, as this areas is Hezbollah’s “defenses in depth.”

   However, this would require Israeli forces crossing Syrian territory to make a flanking attack on the Bekaa Valley, rather than going through the heavily defended southern Lebanon. That would require Israeli forces to engage the Syrian military directly, probably resulting in a “two-front” war which is never a good idea, especially if you want a “cheap” military victory.

   That’s where things stayed until the Libya crisis. At that point, someone in Israel and/or the US got the bright idea that if a civil war could be started in Syria, with the intent of dethroning Assad, then the US and NATO (and perhaps Israel and Turkey) could engage in an air campaign to destroy Syria’s missiles and degrade its military’s ability to engage Israel in an attack on Hezbollah. This would allow Israel a fairly cheap corridor to attack Hezbollah while simultaneously removing Syria as an effective actor in an Iran war.

   And that’s why the Syria crisis exists. Unfortunately for the plan, Assad’s forces have been more effective than expected in keeping the West’s forces – Al Qaida and ISIS – at bay. In addition, attempts to justify a US/NATO attack on Syria have failed. First they had the insurgents fire at Turkey and Turkey firing back at Syria forces in order to provoke a Syria/Turkey war. That failed
   because Assad did not take the bait. Then they tried the same trick with Israel which also failed. Then came the “chemical weapons” false flag – which brought Obama to within 24 hours of attacking Syria. That failed when Russia’s Putin convinced Assad to get rid of his chemical weapons. (Although the US has repeatedly complained about “chlorine barrel bombs” and the like continuously since then.)

   The proof that the US wants to attack Syria is that in every one of three UN Resolution drafts promoted by the US there was Chapter 7 language which could be used to authorize such an attack. Each Resolution was vetoed by Russia and China who saw how the same language used in the Libya crisis could be used to justify a war with Syria.

   The stalemate in Syria is why there has been no Iran war. The rise of ISIS has been an attempt to break that stalemate.

   The story isn’t over despite the Iran deal. Should Syria fall to Al Qaeda and ISIS, you can count on Israel immediately attacking Lebanon again. And after that, the US administration – whoever it may be, Democrat or Republican – will green light an Israeli attack on Iran. And the US will join that war.

   And then we will have another decade-long war in the Middle East which will consume Lebanon, Syria, Iran at a cost of millions dead, thousands of US troops dead, and a cost that will be at least four times the cost of the Iraq-Afghanistan war – profits for the military-industrial complex.

   Nasrallah in this conversation outlines this entire process, although he doesn’t delve into the military/strategic aspects as I do.

   The important thing to realize is that regardless of what Obama might say or do vis-à-vis ISIS, the end goal has not and CANNOT change – the degradation of Syria’s military capability, followed by the degradation of Hezbollah’s military capability, followed by a war with Iran. Israel absolutely MUST follow this goal to achieve their long-range goals of fracturing the Middle East countries opposed to them – and the US military-industrial complex and the oil companies also MUST follow this goal if they want to make the same windfall profits they’ve been making since the Iraq War.

   So this will remain the goal and all parties involved will continue to pursue it until it is achieved – or until it is definitely rendered impossible. And the ONLY party capable of rendering it impossible is Russia.

   Unfortunately I don’t think Putin “gets” this, which is why he has proceeded far too cautiously in his intervention in Syria. He needs to up the ante and achieve a quick, decisive victory against ISIS and al-Qaida BEFORE Hillary Clinton can come in and try to impose a “no-fly” zone or boots on the ground in Syria. By doing so he can stabilize Syria and prevent a confrontation with a Clinton administration over Syria with its even greater attendant risks of armed conflict with the US. He has four or five months in which he can resolve the situation in Russia’s favor. If he waits, he will lose.

 2. De Rothschild-Zionisten gaan over lijken. Ze blijven mensen vermoorden voor ambitie en hebzucht. Het houd enkel op zodra ze zelf een bom op hun kop krijgen. Het is niet anders. “Thermonuclear war is wisdom” zeg ik al 4 jaar lang.

 3. Deze waanzin kan naar mijn mening maar op 1 manier stoppen. En dat is, dat de bevolking (globaal) wakker moet worden, en eensgezindheid moet uitstralen, en niet de verdeeldheid wat ze nu is. Dit kan men bereiken met besef, van bijvoorbeeld de waanzin stemmen.

  Je hebt het recht om te stemmen, maar welke partij er ook aan de macht komen, deze macht geld (vooral) alleen per land. Terwijl het echte macht (groot aandeelhouders, rijke families ect) globaal opereren. Of wel, globale macht zal altijd veel groter zijn dan landsmacht.
  Zolang de (globale) bevolking dit niet door heeft, zal ze zo verdeeld zijn (landelijk), dat ze te bespelen is (door misbruik van MSM), zoals nu gebeurd.

  1. https://www.youtube.com/watch?v=677i43QfYpQ hier een bewijs dat de MSM geen correcte informatie geeft en daarmee verantwoordelijk is voor een verkeerde beeldvorming bij de meeste mensen die het niet doorzien.
   Telkens ook kun je er donder op zeggen dat bijna alle zoniet alle westerse MSM berichtgeving anti Poetin/Assat is zonder bewijs te leveren.Wanneer men bv Syrische toestellen ziet dan hoeft dat niet automatisch te betekenen dat het ook in opdracht van Assat is want hebben de rebellen (IS) geen Syrische toestellen veroverd die nu in hun bezit zijn? (Eerder is op Want To Know hierover bericht).
   Weet u nog de politie agent ten tijde van Charly Hebdo die op de stoep dood geschoten zou zijn zonder dat er bloed te zien was?
   Zij allen die aan valse berichtgeving doen zijn in mijn ogen net zo schuldig aan moord op onschuldige mensen als de daders die het doen.

 4. Trump lijkt zich klaar te maken om Syrië binnen te vallen en Frankrijk en Engeland zien daar kennelijk ook wel brood in. Achter de schermen zijn het natuurlijk de Zionazi’s die dit allemaal regelen. Het is volstrekt belachelijk om te veronderstellen dat Assad of Poetin dit gedaan heeft; dit is overduidelijk een herhaling van wat er in 2013 gebeurde. Toen sprong Rusland voor Syrië in de bres en dat hebben ze nu ook weer gedaan door de resolutie van VS, Engeland en Frankrijk met hun veto van tafel te vegen.

  1. Ja ze zoeken een excuse, als ze er dan niet een kunnen vinden, maken zij hun Eigen oplossing hier voor, die Bannon is niet ontslagen, maar weggegaan, de wereld, nou zijn wereld dan, ik bedoel Trump, die begint af te brokkelen onder zijn voeten, van daar Klein oorlog maar hij maakt hier een strategische fout, Putin is op dit soort momenten getraind, de Russen zijn goede schakers, hij weet dat het niet die stomme Eikel Trump is, maar zijn Joodse Khazaren Zionistische bazen, en daar is Putin ook niet echt bang voor, en dit is eigenlijk al een beetje overtijd, deze valse vlag, was al eerder verwacht, in wezen is the USA al in oorlog met Syrië, en Rusland, door troepen de sturen, die niet waren uitgenodigd.
   We wachten af, Jenne

  2. “The world will not be destroyed by those who do evil, but by those who watch them without doing anything.” – Albert Einstein

   Ik ben nu al 4-5 maanden nergens meer mijn mening aan het geven behalve hier. Waarom? Omdat ik bang ben dat ik iets KAN voorkomen door te veel te praten. Ik verlang zo sterk naar de thermoncleaire vernietiging van de mensheid (in ieder geval een groot deel, alle NAVO landen) dat ik niks zeg en met veel spanning afwacht op wat er gaat gebeuren! Er waren niet genoeg aardige mensen om medelijden te hebben met de onschuldigen. Zovele zijn bewust en onbewust handlangers van de Rothschild-Zionisten. Als zij en hun nageslacht sterven is dat prachtig.

   https://youtu.be/s4VlruVG81w

   Misschien had ik toch niet 1000 x Dr Stangelove moeten kijken!!!

   Laat ze fouten maken! Het einde is nabij!

  3. “I call heaven and earth to record this day against you, that I have set before you life and death, blessing and cursing: therefore choose life, that both thou and thy seed may live.” – King James Bible

   http://dai.ly/x1h5pf5

   Zij allen die op enige wijze uit egoisme of domheid misdaden tegen anderen hebben mogelijk gemaakt de afgelopen 300 jaar uit ambitie en hebzucht verdienen allen te sterven en ook hun nageslacht. Zij zullen (hopenlijk) vervangen worden door een MENSHEID die ook om anderen geeft die niet hun directe nageslacht zijn. Allen in NAVO landen verdienen de dood. Het universum, heaven and earth, is mijn getuige tegen u (of uw voorvaderen), u koos voor de DOOD!!!

   https://youtu.be/bISIrij7zAw

  1. Uit het commentaar van Donald Trump kunnen wij voor 100% afleiden dat Trump gewoon een CIA/Mossad/Mi6 zetbaas is voor de Rothschild-Zionisten. Blijbaar weigerden te veel militairen in het Amerikaanse leger te vechten voor Barrack Hussein Obama dus no proberen ze de soldaten voor de gek te houden met Donald Trump en hopen ze dat er genoeg Amerikaanse soldaten bereid zijn te sterven in Syria voor de Rothschild-Zionisten.

  2. Ja na alle ijdele hoop, toch weer een verkeerde wil niet zeggen man, maar zombie, die voor de zionistische joodse khataren rijk gestolen oligarchen de kolen uit het vuur haalt, maar ze hebben een paar formidable tegenstanders, en de US Citizen beginnen ook te morren, de pensioen potten raken leeg, de staat heft geen credit meer, dus een oorlogje is een mooie afleiding, of misschien het einde van de heerschappij van het kwaad, hoop het !!! Jenne

  3. Jenne, ja men heeft blijkbaar oorlog nodig. De VS is failliet en al die plannetjes kunnen zonder geld niet gehaald worden. Oorlog is altijd geld verdienen voor bepaalde mensen. Toen ik gisteren op het nieuws zag dat de ambassadrice van de VS weer foto’s liet zien, van baby’s etc. had ik een ‘flashback’ naar 1992, eerste Irak oorlog. Ik ben benieuwd hoe deze generatie politici en bevolking met verdraaiingen en leugens omgaat, want ik heb de indruk dat de VS met het gasaanval te maken heeft, direct of indirect. Trump heeft heftige tegenwerking en is blijkbaar compleet afhankelijk van de mensen om hem heen, maar hij wilde wel president worden…
   Hier nog een optie.
   http://yournewswire.com/chemical-weapons-attack-syria-false-flag/

  4. mc,

   vanmiddag gelezen, het fraaie altijd glimlachende paar George Clooney en zijn respectable rechtsgeleerde, in verwachting, blijken hun ziel aan satan verkocht te hebben, hij via zijn white hat mercenairies, die witte helmen die altijd rond lopen met dooie kindertjes in hun armen, en waar blijkbaar nooit op geschoten wordt, en altijd daar zijn waar ze nodig zijn voor de westerse media, ja en dan Madame Clooney zij staat alleen maar Joodse oligarchen bij lijkt wel, heeft hele goede relaties met Israel, nou nou er lopen wat van die fopspenen rond op de wereld, veel geld incaseren, door hun ziel te verkopen, trieste boel, Jenne

 5. Ben na de de regel “Als Russen en Syriërs bezig zijn om de Syrische bevolking in Aleppo om uiterst humanitaire wijze te helpen…” maar opgehouden met lezen. Geen idee hoe hoog bij u de lat ligt voor het begrip “humanitair” maar die ligt kennelijk op zo’n geringe hoogte dat u ineen andere context Auschwitz-Birkenau waarschijnlijk zou omschrijven als een vakantiepark voor Joden.

  1. Niet bijster intelligente reactie Jan, als je het mij vraagt. (Dat deed je idd niet)
   En tja, hoe kun je een oordeel vellen Jan, als je verdomd verder te lezen? Dat heet in goed Nederlands een ‘vooroordeel’.. Bijzonder dat je dat van jezelf niet doorhebt..
   Gewoon maar even kijken? https://www.youtube.com/watch?v=Gj_sOf4ZlpI
   Of gewoon even lezen? https://www.rt.com/news/353678-russia-syria-aleppo-humanitarian/

   Maar het is natuurlijk ‘bevooroordeeld’, dat RT-news..? Misschien naar een verklaring luisteren van een VN-delegatie, die er daadwerkelijk WAS EN ONDERZOEK deed..? http://www.wanttoknow.nl/politiek/valse-vlag-operaties/de-vs-bondgenoten-syrie-veroveren/

   Maar daar ga je ws., ná het lezen van het kopje boven het artikel ook weer afhaken…?
   Kan het zijn, dat de wereld net 180 graden anders in elkaar zit dan jou voorgeschoteld wordt..?
   En wat hebben in godsnaam de concentratiekampen hier als onsmakelijk voorbeeld te betekenen…?

  2. That’s the spirit Jan,. Stop met informatie verzamelen en geloof gewoon alles wat de msm zegt. Kudo’s (en ga nou maar gauw maar DWDD en Pauw kijken zodat je zeker weet dat jij je goed laat informeren.. dus…)

  3. Jan 6 :
   Enkele bronnen met een getuigenis van een getuige ter plaatse :
   http://www.hln.be/hln/nl/33982/Islamitische-Staat/article/detail/3063863/2017/01/25/Vlaamse-pater-Daniel-in-Syrie-Poetin-en-Assad-hebben-mijn-leven-gered.dhtml
   http://www.dewaarheid.nu/sep01/Vlaamse_pater_boos_en_geschokt_door_leugens_en_manipulaties_van_de_media_over_Syrie.htm
   Als men met kennis van zaken wil spreken over Syrië e.a. volstaat het te verwijzen naar het Oded Yinon plan. (beschikbaar op internet).
   Intussen zit Trump volledig in de klauwen van de neocons en zionisten, die enkel de belangen van Tel Aviv verdedigen, tegen deze van de USA.(en Tel Aviv wil een oorlog, te voeren door de “goyim”(=vee).
   Hoe noemt men zoiets = VERRAAD!!

  4. Sub Rosa 6.4
   http://www.wijwordenwakker.org/content.asp?m=M26&s=M118&ss=P2048 deze verwijzing geeft meer inzicht in wat het Odid Yinon plan is als men het tenminste leest.
   Zoals u beschrijft is hier nog veel meer over te vinden op internet en het belangrijkste is dat het aangeeft dat alles met voorbedachte rade gebeurd en dat zelfs de NAVO er aan mee doet.
   Na de aanval van de VS op een Syrische luchtmacht basis afgelopen nacht/ochtend vrees ik dat dit gaat escaleren en dat er vele onschuldige doden gaan vallen.Theresa May heeft al laten weten dat zij volledig achter Trump staat zoals dat destijds ook met Blair het geval was met Irak waarvan later bleek dat Sadam niet over massavernietigingswapens beschikte en nu ondanks dat Poetin en Assat gezegd hebben dat zij opslagplaatsen van rebellen hebben bestookt waarbij gifgas is vrijgekomen omdat dat daar opgeslagen lag gaat wederom de VS met steun van bondgenoten hoogstwaarschijnlijk weer in de fout.Waar is het bewijs dat de Syrische luchtmacht gifgas heeft gebruikt?

  5. Arnold!

   Ze gaan de juiste richting op! Wij willen de dood van alle handlangers en hun kinderen van het Rothschild-Zionisme. Bert Koenders moet zijn haren uit zijn eigen hoofd trekken uit waanzin van alle doden en verminkten die hij om zich heen ziet. Hij moet schreuwen DE MADNESS!!! Ik ga mij helemaal suf lachen zodra Londen is vernietigd.

  6. Genies of Death 6.6.
   Genies je schrijft :wij willen de dood van alle handlangers en hun kinderen van het Rothschild Zionisme.
   Dat wil ik helemaal niet omdat ik niemand iets dergelijks toewens.
   Graag verzoek ik je dan ook om alleen voor jezelf te spreken/schrijven bijvoorbaat dank.

  7. There was never much hope for Frodo and Sam! Je bent bang om te sterven. Dat is geen misdaad. Ook geen oplossing voor deze hele grote problemen die de mensheid heft met deze massa moordende corrupte zelfbenoemde elite.
   Ik houd meer van de kinderen in Syrie, Iraq en Iran dan de Nederlandse kinderen. Wij zijn alle medeplichting. Ik heb duizende foto’s op mijn computer van kinderen in Syrie die vermoord zijn door de Rothschild-Zionisten.
   We chose death!

  8. Ik ga me helemaal suf lachen als het zelfverklaarde genie zijn laatste naam IS.

  9. Ik zal zeker sterven. Doch als Sith Lord heb ik totaal geen vrees voor de duisternis.

   Though you outlive as many generations as you will,
   Nevertheless, Eternal Death is waiting for you still.
   It is no shorter, that eternity that lies in store
   For the man who with the setting sun today will rise no more,
   Than for the man whose sun has set months, even years, before.

   – Lucretius

  10. Only at/after the end you will get to know ME. Till that time you walk in a bliss ignorance.

  11. Arnold 6.5 :
   De volledige tekst van het Oded Yinon plan :
   http://www.veteranstoday.com/2017/01/09/the-zionist-plan-for-the-middle-east/
   Een grondige lezing ervan is nodig om te begrijpen wat er zich momenteel afspeelt. Dit alles is inderdaad geen toeval… maar kadert in een bewust gevoerde strategie. De vazallen (in Europa en de USA) van Tel Aviv knappen het vuile werk op, met behulp van verraders in die landen. Het gaat hier om een mengeling van geopolitiek(met o.a. Groot Israël) – olie en gas – pijpleidingen – migraties en etnische zuiveringen. Dit laatste aspect is ook nodig voor de uitvoering van het Coudenhove Kalergi plan in Europa. En voor een goed begrip : achter Tel Aviv gaat natuurlijk de RKM schuil uit The City. Wat de toekomst betreft is er dan ook de brief van Albert Pike met WO 3 die moet ontbranden in het Midden Oosten. Momenteel zitten we hier dan ook in de voorbereidende schermutselingen. Het is echter nog wachten op het Serajevo moment !!

  12. We moeten eerst afwachten totdat Londen is vernietigd. Ik denk dat ze dan al oorlogsmoe zijn.

  1. We waren gewaarschuwd door de echte Joden voor de “valse staatsmannen” van het Rothschild-Zionisme.

   http://www.nkusa.org/historical_documents/tenquestions.cfm

   AND THESE SAME ZIONIST “STATESMEN” HEEDLESSLY PUSH THE WORLD TO THE BRINK OF ANOTHER TOTAL WAR – REVOLVING ENTIRELY AROUND THE HOLY LAND.

   – Rabbi Michael Dov Weissmandl in 1948

 6. IS die ineens 180 degrees draaiende verraaiende gekloonde GrootIsisRaHeL Triompfffh Clown onlangs gekloond in een MiLab en NU helemaal van de geoglobale Sockpuppet Kerriepotgerukt?!! ‘Trump Just waged War on Syria!! RANT!!!’ https://www.youtube.com/watch?v=Top0M-Gmq6k Met dank aan de witte helmen en de zeer twijfelachtige emotional blackmail once again a little boy on the beach met rooie verf op z’n gezichtje pr clipjes… https://en.wikipedia.org/wiki/Sockpuppet_(Internet) Delgres — Mo jodi https://www.youtube.com/watch?v=nNCfA2sCbbc

  1. Hyper Alert,

   de oude Hollanders bedoelden dit, wanner ze spraken ” het kan verkeren”, maar weet het kwaad is nooit ver weg bij dit soort, onmensen en na het schijnd zijn wij door hen omgeven, maar ook blijven wij keer op keer ingebreke om de ketenen te verbreken, de kracht is volkomen weg ge’ebt via hun geintroduseerde wapen, de IPhone, ze maken
   van de mensheid, idiote individuen, eenlingen in hun bul zittende major jan-klaas-gerrit sitting in my tincan, high above the earth,
   David Bowie signaleerde dit jaren geleden al, dit universum het summum van verdeel en heers, groet Jenne

  2. Het was allemaal te verwachten. Mensen blijven zichzelf maar voor de gek houden met iedere nieuwe ‘heilbrengende’ marionet, die in het Witte Huis geplaatst wordt. Wat zullen de Trump-believers nu weer aan argumenten verzinnen om het aureool boven Trump’s hoofd in stand te houden?

   “Those who don’t study history are doomed to repeat it. Yet those who do study history are doomed to stand by helplessly while everyone else repeats it.”

   (auteur onbekend)

  3. De CIA had 10 presidents kandidaten aan het begin. Aan het einde nog 2, Clinton en Trump. Je dacht toch niet dat ze een risico zouden nemen?

   “Bill, you are Mr. Casey’s fair-haired boy. But you do have competition for the job you seek. We would never put all eggs in one basket. You and your state have been our greatest asset. The beauty of this, as you know, is that you’re a Democrat, and with our ability to influence both parties, this country can get beyond partisan gridlock. Mr. Casey wanted me to pass on to you that unless you fuck up and do something stupid, you’re No. 1 on the short list for a shot at the job you’ve always wanted.”

   Bill Clinton krijgt een waarschuwing van zijn CIA bazen. De CIA stopt niet al hun eieren in 1 mandje. Al hun belangen op 1 man, 1 presidents kandidaat.

  4. Arend, je ex-collega op dotcomradio beweerde dat Trump geen deepstate puppet is vwb binnenlands beleid maar wel mbt buitenlands beleid. Enfin … ik begrijp je vertrek.

  5. Freeflip 8.4

   Bedankt voor je morele ondersteuning. Maar goed, een ieder kan zich vergissen. Dus ook hij! 🙂

  6. Hyper Alert 8.
   http://www.ninefornews.nl/aleppo-witte-helmen-mensen-puin/ Deze organisatie die door het westen wordt gefinancierd blijkt niet zo heel erg met mensen te zijn begaan.Wat ook zeer vreemd is is dat de VS zonder degelijk onderzoek naar wat er nu precies is gebeurd besloten heeft om een Syrische luchtmachtbasis met raketten te bestoken.Daarmee steunen ze terreurorganisaties zoals IS en andere terreurorganisaties.De MSM brengt telkens bericht dat het het gevolg is van een aanval waarbij de Syrische luchtmacht gifgas zou hebben gebruikt terwijl ze het nalaten om dat te onderzoeken maar dat vergeten ze natuurlijk om te vermelden.Waar ook vraagtekens bij gezet kunnen worden is of hetgeen de VS gedaan heeft niet net zo erg is als waar ze Assat van beschuldigen want wraak nemen omdat mensen gedood zijn door nog meer doden te maken kan nooit een oplossing zijn en wanneer dit escaleert kunnen veel meer mensen om het leven komen dan bij die veronderstelde gifgasaanval.

 7. We zijn nu heel dicht tot WWIII genaderd, het hangt nu af van het instict van Putin, waar te beginnen de USA en handlangers te verpulveren, doet hij niets en het blijft bij klagen, ,weten we hoe de vork in de steel zit, in wezen is deze aanval een oorlogs verklaring, met 50 Tomohawk raketten, zo hebben ze Libië ook vernield, nou we wachten maar af, fijna dag allemaal, groet Jenne een paar hele diepe zuchten !!!

  1. Dat duurt nog wel even. Een grote oorlog beginnen duurt altijd minstens 9 maanden. Dat was zo met WW1 en ook met WW2. We gaan wel de juiste richting op. Ik lach mij suf! Ik kijk uit naar de dood van alle Rothschild-Zionisten.

   http://www.military-today.com/missiles/ss18_satan.htm

   Het leuke is nog dat een gewone SS-18 commandant de thermonucleaire oorlog begint en dat geen van de leiders die wij de hele dag op TV zien er ook maar iets te zeggen over zal hebben. Het gaat precies zoals in Dr. Strangelove.

  2. “The hairless ape has failed let the nukes fly!” schreef iemand op een forum een paar maanden terug. Ik lach er nu nog om. De mensheid in een notendop.

  1. We moeten juist nu olie op het vuur gooien! Anders zitten we nog 1000 jaar vast aan deze Rothschild-Zionisten in Den Haag. Ik heb al wat instructies aan de Arabieren gegeven!

 8. Wat mij het meest beangsticht is bijvoorbeeld media die via de Radio zijn onzin uitkraamt, America is back, en zo andere meningen komen niet aan de beurt, de mensen op straat gevraagt, ja die Asad is een echte boef met zijn gifgas, en als je dan een ander geluid laat horen, nou dan gaan de luiken dicht, no way more tranquilizers, je zou bij elke gestelde vraag een Valium tabletje moeten aanbieden, en het gekke is het verwonderd me allemaal niets, Jenne

  1. Jenne ,het verwondert mij elke keer weer hoe naief de burgers zijn en er niet bij stilstaan hoe alles lang van te voren is gepland door de shadow powers. Putin heeft er in een strategische zet voor gezorgt, dat in 2013 al het Sarin gas van Syrie werdt vernietigt, anders had de USA nu niet aan kunnen vallen. Sarin gas is immers echt een massa vernietigings wapen en daar kun je je leger niet zomaar op af sturen.

   De recente “falsch Flag” in Syrie is te vergelijken met een wildwest indianenverhaal, waarin de verkeerde pijl wordt gevonden, maar dat er niet wordt gekeken wie deze pijl heeft afgeschoten.

   Trump is vanzelfsprekend een geplande acteur in dit drama. Eerst Syrie, dan Iran. Op papier is Syrie, volgens mij al lang verdeeld tussen USA, Rusland, Saudi Arabie, en natuurlijk Israel. Ik kan me vergissen, maar als Putin nu niet ingrijpt, dan is het wel duidelijk hoe de deals zijn gemaakt.

   http://www.veteranstoday.com/2017/04/06/trump-bombs/

  2. Ik heb het mogelijk gemaakt! Als de thermonucleaire oorlog begint, ik heb de ring naar mount doom gebracht!

  3. Net gelezen, de Russen hebben alles kunnen volgen, maar hebben niet ingegrepen, om dat de meeste Tomohawks hun doel misten, 36 gingen verloren.
   Misschien een stille afspraak, om zo Trump zijn huid te redden, want de twee Tomohawks ooit afgeschoten richting Damascus, zijn wel door de Russen onderschept.
   Het zijn duistere spelen die nu plaats vinden, er staat veel op het spel, vooral veel mensenlevens, Jenne

  4. Jenne 11.5 Inderdaad niet gelezen dat 36 Tomohawks hun doel hebben gemist. Een Tomohawk kost ongeveer 1,2 miloen US Dolar, transport en personeelkosten niet meegerekent. Dat is dus voor 36 missers 43,2 miljoen US Dollar. Daar hadden ze een paar luxe vluchtelingencamps voor kunnen bouwen.

   Nu maar afwachten wat de volgende stap is. Als de oorlog daar verder escaleerd dan komen er opnieuw grote stromen vluchtelingen naar Europa. In Duitsland is de welkomsstemming bij de bevolking voor vluchtelingen inmiddels van 40% tegen naar 80% tegen gegroeid.

  5. Genies
   Toen de ring naar mount doem werd gebracht hielden alle vijandigheden op….. ken je klassiekers!

  6. Wij zijn de trollen, orcs, etc. Wij staan aan de verkeerde kant.

  7. Wij zijn de Orcs en Trollen van Tolkien. Het gaat fout aflopen voor ons. En terecht!

   https://youtu.be/3GXz9ww7JY4

   White Helmets vermoorden een baby voor propaganda doeleinden. Gestuent door de Rothschild-Zionisten in Den Haag en de Postcode Loterij.

  1. Die David Icke die probeerd nog steeds de rede, redelijkheid, verstand, toekomst, hoop, etc. Zo’n nette man! Het gaat juist fantastisch! Ik lach mij al de hele dag suf. Jullie zeiden dat het mij niet zou lukken de thermonucleaire oorlog! Wij zijn weer wat stapjes dichterbij nu.

   https://youtu.be/MnQ_mp9TzZY

   “The most dangerous man to any government is the man who is able to think things out for himself, without regard to the prevailing superstitions and taboos. Almost inevitably he comes to the conclusion that the government he lives under is dishonest, insane, and intolerable…”

   – H.L. Mencken

   “Every normal man must be tempted, at times, to spit on his hands, hoist the black flag, and begin slitting throats.”

   – H.L. Mencken

   Die SS-18 gaat heel wat zielen claimen van de Rothschild-Zionisten. En ik, hobbit, ik heb dat mogelijk gemaakt.

 9. https://www.liveleak.com/c/Genies_of_Death
  (het onderste artikel)

  Ik heb zelf weken propaganda gedaan om die VALSE gifgas aanvallen uit te leggen. Maar dat is reageren op de spelletjes van de Rothschild-Zionisten. Dat houd je een paar weken vol, een paar maanden. Toen was ik nog Gandalf die weigerde de “ring of power” op te pakken. Ik ga niet reageren op deze spelletjes van die gasten. Ik ben nu stappen voor ze uit! Zij denken dat ze wegkomen met hun oude strategieen. Ik ben benieuwd!

  1. Might is right! Putin zei het nog zo mooi als waarschuwing voor de Rothschild-Zionisten => Rules or NO rules? Het is “might is right” geworden, geen regels. Als ik iedereen vernietig door middel van thermonucleaire wapens heb ik gelijk, want might is right!

  1. Ik vermaak mij nu al 2 dagen kostenlijk. Die Rothschild-Zionisten hun leugens worden nergens meer geloofd. Donald Trump is met 1 domme aktie ontmaskert. Zelfs de Amerikanen lopen allen van hem weg na deze aktie. De Rothschild-Zionisten => oude wijn in nieuwe zakken. Het volk heeft ze door! Dus ze moeten nu hun invasive van Syrie overhaasten dus gaan ze fouten maken.

   De volgende stap is 150.000 Amerikaanse soldaten naar Syrie (ze staan al klaar?). Het wordt een slachtpartij! Hij die gehaast is maakt fouten.

 10. http://yournewswire.com/putin-terrorist-attacks-cia/

  Putin: ‘95% Of World Terrorist Attacks Are Orchestrated By The CIA’

  CIA/Mossad/Mi6 the huurmoordenaars van de Rothschild-Zionisten. Putin is een weegschaal en Putin gaat breken! Ik zit er al 4 jaar op te wachten op dit moment! Het gaat nu snel mensen! Ik geloof niet in God. Maar u zal een godsoordeel geveld krijgen over uzelf. De meesten zullen sterven.

 11. De site van de VT to day, is nu practisch onbereikbaar, het zou jammer zijn als de Nazi staat de USA-CIA hun nazi praktijken nu echt gaan uitvoeren, Amerikaanse burgers Citizen of the USA doe hier iets aan,
  even ter verduidelijking, dit vind ik, Jenne

  1. Het zou zomaar kunnen dat de veteranen zich verraden voelen en dat kenbaar maken. Trump had immers beloofd dat hij zich vooral zou gaan bemoeien met binnenlandse kwesties. Geen geknok meer buiten de deur. Dit in tegenstelling tot Hillery. Een beetje onpraktisch als er weer buiten de deur gevochten moet worden.
   Sterker:
   Quote
   “Donald Trump acted illegally and unconstitutionally by ordering the missile strike on Syria giving his opponents legitimate grounds to impeach him.”
   Einde quote

  2. VT to day, dat is toch die Amerikaanse site geïnfiltreerd door Pravda en Iraans volk? Of bedoel je een andere?

  3. Koekje, hij heeft vandaag weer iemand moeten ontslaan, ook iemand van het eerste uur een dame Mc Fairlane, dit is de derde medewerker, ja de DEEP STATE neemd over, de Amerikanen moeten hun land terug nemen, via een volks revolutie, anders wordt het de laatste oorlog, voorlopig voor de mensheid, Jenne

  4. Sub Rosa,

   bedankt, maar ze zouden proberen zich te verplaatsen, daar waar ze niet bereikbaar zouden zijn, the land of the free, groet Jenne

  5. Dat betekent dat ze een INVASIE leger voor Syrie hebben klaar staan van 150.000 man en dat deze soldaten op geen enkele wijze andere informatie mogen krijgen. Zodat ze hersenloos hun bevelen opvolgen. De vorige keer weigerden er te velen te vechten in Syrie voor Obama. Veteranen kunnen nu eenmaal meer invloed uitoefenen dan jij en ik op de huidge soldaten hun mening.

 12. http://www.veteranstoday.com/2017/04/06/swedish-medical-associations-says-white-helmets-murdered-kids-for-fake-gas-attack-videos/

  De Nederlandse regering (Rothschild-Zionisten)is een HELER van de moord op onschuldige kinderen in Syrie. Zij hebben bewust de moord op onschuldige kinderen gebruikt voor politieke en financiele doeleinden.

  De postcode Loterij steun “de White helmets” die kinderen vermoorden in Syrie voor propaganda.

  1. Cozmic, ongelovelijk !!! wat een organisatie om de mensen te bedriegen,
   ik ga lekker wat anders doen, smerige wereld, Jenne

  2. Rob, op ieder één die niet begrijpt of wil begrijpen, wat het één maal gegeven leven inhoud, the holy graal !

  3. Jenne,
   Ok, jouw verontwaardiging richt zich op de aanslag zelf dus en niet op de verslaggeving van CNN daarvan. Dat is dan duidelijk.

  4. Neuh Cozmic,
   vroeg me alleen af waarom jij die link hier plompverloren dumpt en of Jenne de link wel helemaal begrepen heeft.

  5. Fijn Rob, dat je me even toetst, waarschijnlijk heel misschien of misschien niet helemaal, zou het mogelijk kunnen zijn gezien de plaatselijke omstandigheden buiten beschouwing gelaten, wegens het onobjectieve de vuistregels overtredende vraag gesteld, shit a brick, het mooiste is het als je dit zingende doet ook leuker voor de buurtjes.

  6. Tja Rob, ik had in het begin ook wat medelijden met die o zo eenzame link die verder nergens aan gelinkt leek te zijn, zeker voor het ongetrainde oog leek de link onrecht aangedaan te zijn. Desalniettemin niettegenstaande het feit dat deze link o zo plompverloren onder comment 20 kwam te staan, ver van 19 af en 21 aan de andere kant van de wereld leek te zijn, is het toch nog in een warm bedje gestreken en voelt zich nu geaccepteerd en begrepen ondanks de ietwat ongebonden uitgangspositie. Zo zie je maar dat alles met de juiste dosis vertrouwen toch weer op zijn pootjes terecht komt. Ik hoop bij deze van harte dat je gerustgesteld bent en zorgeloos zal kunnen genieten van je nachtrust.

  7. Wat een hoop letters weer om niets te zeggen. Dat had weer eens veel korter gekund.

  8. Ja ja Cozmic, het laatste woord hebben dat is jouw kracht, prachtig, ik wens je wel te rusten, Jenne

  1. Het gaat fantastisch! Ik zit mij al 3 dagen suf te lachen! Ik heb ook 1 dag olie op het vuur staan gooien! Use thermonuclear weapons!

 13. Het bedrog is nog veel groter dan velen door hebben. Trump en Putin zijn door sektarisch Joodse achtergronden innig met elkaar verbonden. Het is allemaal bedoeld om ons mee te misleiden en de Israëlisch kabbalistische droom van het Grotere Israël mee te bewerkstelligen. Alles hangt met alles samen, ook aan de duistere kant.

  https://www.henrymakow.com/

  1. Arend 22 :
   Het bedrog is inderdaad enorm. Geen enkele vlag dekt de werkelijke lading.Dit alles kan echter niet los gezien worden van het internationale financiëel systeem dat op instorten staat.
   http://kingworldnews.com/greyerz-10000-gold-500-silver-and-a-world-in-great-danger/
   met citaat :
   “War cycles, as a rule, coincide with the state of the economy. With the world economy now in a worse position than any time in history, the risk of war is greater than for a very long time. Countries like Japan, China, many European nations, and the US, have escalating deficits and debts that will never be paid off. ”
   Ondertussen neemt de censuur toe :
   http://naturalnews.com/2017-04-10-google-to-start-labeling-true-news-false-and-fake-news-true-algorithm-assumes-official-fake-news-sources-always-tell-the-truth.html
   De titel zegt al voldoende.

  2. Arend, pas op misschien wel de grootste valse vlag, al die foto’s zijn getruceerd, het verhaal is nep, ze proberen Putin in een vreemd daglicht te stellen, ’t is waar is niet vijandig tegen de Joden er wonen nog heel wat Joden in Rusland, en zijn een volledig onderdeel van de Russisch samenleving.

  3. Arend.
   Dat is ook steeds waar ik aan moet denken want toen Peter de Grote op de troon terecht kwam in Rusland (en in 1917 de Tsaar compleet met familie en al is vermoord) was de invloed van de Zionisten, Khazaarse maffia,Rothschilds,Rockefellers enz ook daar ingetreden en ik denk dat het nu nog steeds zo is.
   Poetin geeft soms verwijzingen die aardig aansluiten bij wat op oa deze site wordt besproken maar wat als het gevaar nu uit Rusland te verwachten is?

  4. PS.
   Rusland,VS één pot nat.
   Europa en Navo stellen niets voor en Poetin loopt zo over ons heen dan krijg je Rusland,VS,Europa in dezelfde handen.
   De Chinezen een gehoorzaam volk maar veel te veel omdat de zionisten naar 500.000.000 willen depopuleren dus een oorlog tussen Rusland,VS en de Chinezen waarbij ondertussen veel doden vallen.
   Staat Noord Korea in de weg en gaat de VS daarom zo te keer?Moeten die eerst opgeruimd worden zodat ze niet meer in de weg lopen?
   Zomaar een gedachtengang van mij en ik heb ergens gelezen dat de Zionisten Chinezen willen overhouden omdat die al gehoorzaam zouden zijn en hun meesters sneller zullen gehoorzamen.(mogelijk stond dat in de Dertien Satanische Bloedlijnen van Robin de Ruiter of de protocollen van Sion).Nogmaals misschien wordt ik nu voor gek versleten maar zou het mogelijk zijn?

  5. http://nos.nl/artikel/2167961-trump-en-de-navo-zitten-weer-helemaal-op-een-lijn.html Zoals in deze verwijzing beschreven staat dat Trump de NAVO eerder achterhaald vond en nu nadat hij in Rusland niets heeft bereikt weer wel achter de NAVO staat zou toch vraagtekens moeten oproepen bij de inlichtingendiensten lijkt mij.
   Tijdens zijn verkiezingscampagne zei Trump dat hij toenadering tot Poetin wilde zoeken maar zijn actie door een bondgenoot van Poetin te bestoken in Syrie wijst toch een andere richting op.
   Eerder hebben de VS en bondgenoten Sadam Hoessein,Ghadaffi,en veel andere leiders die door de VS omschreven zijn als dictators afgezet en vervangen door VS gezinde figuren en dat wilden ze al vanaf het begin in Syrie ook doen.Irak bv is onterecht binnen gevallen en de VS had en heeft daar nog steeds niets te zoeken zoals ze ook niets in Syrie te zoeken hebben.De VS heeft telkens gezegd samen met de Russen en het Syrische leger en de bondgenoten van de VS IS te willen bestrijden terwijl ze vorige week dus een land hebben aangevallen dat hetzelfde doet terwijl ze geen bewijs hebben geleverd van de beschuldiging dat Assat zijn eigen bevolking met chemische stoffen zou hebben bestookt.Rusland liet gisteren wel weten achter een onafhankelijk onderzoek hiernaar te staan.
   De NAVO loopt zoals gewoonlijk zonder vragen te stellen achter de VS aan en doet gewoon wat de VS (Trump) hen opdraagt en daardoor is West Europa mogelijk in een volgend slagveld veranderd wanneer de spanningen tussen Trump en Poetin uit de klauwen lopen.
   Nu er steeds meer wapens en militair gerief hier geplaatst worden door de VS neemt de kans op escalatie alleen maar toe terwijl ze in Den Haag op bijna slowmotionachtige wijze een nieuw kabinet zouden proberen samen te stellen en mogelijk gaan ze ook nog eerst met vakantie terwijl het land nu leiding nodig heeft waarbij vragen stellen aan de VS niet overbodig zou zijn.En waarom worden er geen vragen gesteld vanuit de EU?

  6. Arnold 22.6 :
   Trump zit nu volledig in handen van de neocons en de zionisten. Van al zijn beloften voor de verkiezingen zal het overgrote deel niet uitgevoerd worden. Momenteel is hij enkel bezig met deze van Tel Aviv. Zijn getrouwen worden één na één verwijderd.
   http://www.zerohedge.com/news/2017-04-12/trump-threatens-bannon-ultimatum-over-kushner-rift-straighten-it-out-or-i-will
   De werkelijke president is intussen :Jared Kushner ..schoonzoon van ..!!
   Trump was al grotendeels “omringd” door de handlangers van de “deepstate”, en weldra is hij dan ook volledig “omringd” door de “deepstate”. (“omringd”=lees = gecontroleerd en gechanteerd). Een “deepstate” die oorlog wil met Rusland, China, Korea en Syrië…. Trump is dan ook een zuiver “bedrog”. Intussen begint dit ook al door te dringen tot zijn aanhangers en kiezers.

  7. Trump heeft Syrie aangevallen en er mensen gedood die meer recht op leven hadden dan Trump zelf. Trump dood ook dagelijks mensen in Yemen en Libie en talloze onderen door de CIA daar de toestemming voor te verlenen. Er is total niks veranderd in Amerika. Ik had niets anders verwacht. Wij zitten als Nederlandser in het verkeerde kamp. Wij staan bij de moordenaars die moorden en plunderen met superieure wapens.

  8. Sub Rosa 22.7
   De volgende verwijzing zou iedereen mogen lezen om een beeld te krijgen wie er werkelijk de dienst uitmaken en verantwoordelijk zijn voor oorlogen.https://renes-wereld.nl/2016/06/16/complete-lijst-van-banken-die-bestuurd-of-gecontroleerd-worden-door-de-rothschild-familie/ Als men hier leest dat de NAVO gewoon als priveleger van de Rothschilds gezien mag worden dan is het logisch dat er geen vragen gesteld worden en waarom de NAVO blind achter de VS aanloopt.
   Bijzonder pijnlijk is dat de Europese burgers mogen betalen terwijl het gewoon een priveleger van de Rothschilds is die niets om de NAVO geven maar alleen maar uit zijn op geldelijk gewin en macht.
   Daarbij werden ze ook nog beloond door de aanschaf van schilderijtjes voor ik meen € 80.000.000 per stuk en ook Frankrijk deed dat.Vervolgens worden we heden ook nog gedwongen 2% BNP aan de VS te betalen wat zonder morren gewoon gedaan wordt terwijl er voor de eigen bevolking geen geld is.

  1. Madeloes 23.
   Dank voor deze aanvullingen het geeft een duidelijk beeld over Trump en wat er rondom hem gaande is en welke banden hij heeft.
   Bij de inauguratie was ook al een Rabbi aanwezig die in verband werd gebracht met pedofilie praktijken in Belgie.
   Laten we hopen dat de waarschuwing voor een massale terroristische aanslag op Tokyo loos alarm is en het is inderdaad een spannende tijd nu.

  2. Madeloes 23 :
   Ook dank voor de linken. Vooral de eerste is van belang.. met verwijzingen naar Italië met Rome en Venetië!! Dit laatste is immers de bakermat van de “banksters” en de”Black Nobility”.
   Het wordt inderdaad spannend :
   http://www.silverdoctors.com/headlines/finance-news/trump-is-not-bluffing-so-what-happens-if-kim-jong-un-is-not-bluffing-either/
   met citaat :
   “Rebel TV’s Washington Bureau Chief Jack Posobiec warned to his followers on Twitter Tuesday that a strike on North Korea is “imminent.”
   “Breaking: North Korea Strike Imminent,” Posobiec tweeted. “From [the] same source that warned me about Syria strikes last Thursday morning.”
   Er is echter één factor die niet liegt = de stijgende goudprijs!!
   Ik verwijs echter naar de volledige tekst. De nakende oorlog(en) kunnen immers niet los gezien worden van het “Ponzi systeem” dat op instorten staat.

  3. Ik weet precies (speculatie) wat Noord-Korea aan het voorbereiden is. Ik denk dat ze er nog NIET klaar voor zijn. Dus Sith Lord Kim wil nog wat tijd rekken. Er was ooit een Chineze generaal die heft precies uitgelegd hoe je met een figuur als Trump moet omgaan.

   Sun Tzu http://classics.mit.edu/Tzu/artwar.html

   11. The art of war teaches us to rely not on the likelihood of the enemy’s not coming, but on our own readiness to receive him; not on the chance of his not attacking, but rather on the fact that we have made our position unassailable.

   12. There are five dangerous faults which may affect a general: (1) Recklessness, which leads to destruction; (2) cowardice, which leads to capture; (3) a hasty temper, which can be provoked by insults; (4) a delicacy of honor which is sensitive to shame; (5) over-solicitude for his men, which exposes him to worry and trouble.

   13. These are the five besetting sins of a general, ruinous to the conduct of war.

   14. When an army is overthrown and its leader slain, the cause will surely be found among these five dangerous faults. Let them be a subject of meditation.

   Waar is Trump gevoelig voor?

   Noord-Korea heeft nog minstens 5 jaar nodig voor het plan dat ik denk dat ze aan het voorbereiden zijn.

  4. Sub Rosa 23.2
   Nadat ik de verwijzing heb gelezen die u in 23.2 gegeven heeft en las dat Noord Korea veel wapens in ondergrondse gangenstelsels en /of ruimtes verborgen kan hebben en dat het voor de VS te lang kan duren en te moeilijk is om dat allemaal tijdig op te sporen en uit te schakelen lijkt het mij niet onmogelijk dat die zware bom die in afghanistan is gebruikt een soort test is geweest.
   Wanneer Noord Korea toch een nieuwe test met raketten uitvoert zou het goed mogelijk kunnen zijn dat Trump meerdere van deze bommen op Noord Korea gaat gooien omdat die ontworpen zijn om doormiddel van luchtdruk waarbij zuurstof onttrokken wordt ondergrondse doelen uit te schakelen.Probleem is wel dat de VS dan vermoedelijk alleen staat omdat voor de Chinezen het gevaar bestaat dat Noord Korea indien China Trump helpt hen met chemische of biologische wapens kan bestoken.
   https://www.trouw.nl/home/vs-gooit-voor-het-eerst-moeder-aller-bommen-~a19dc46a/

  5. @Sub Rosa

   idd de goudprijs is explosief gestegen zie deze reactie

   https://www.streetwisereports.com/pub/na/trumps-missile-strike-on-syria-and-gold

   wel een opmerking bij deze link
   Clive Maund has been president of http://www.clivemaund.com, a successful resource sector website, since its inception in 2003. He has 30 years’ experience in technical analysis and has worked for banks, commodity brokers and stockbrokers in the City of London. He holds a Diploma in Technical Analysis from the UK Society of Technical Analysts.

  6. @ sub Rosa

   de G7 bijeenkomst was in Lucca toevallig? helemaal niet dit is een oude etruskische stad in italy.

  7. Madeloes 23.9 :
   Toeval bestaat inderdaad niet.. men dient dan wel de symboliek ervan te kennen :
   https://books.google.be/books/about/First_Triumvirate.html?id=osETnwEACAAJ&redir_esc=y
   met titel :
   “First Triumvirate: Julius Caesar, Lucca Conference, Marcus Licinius Crassus, Pompey” en citaat :
   “In 60 BC, Caesar, Crassus and Pompey formed a political alliance that was to dominate Roman politics for several years. Their attempts to amass power through populist tactics were opposed by the conservative elite within the Roman Senate, among them Cato the Younger with the frequent support of Cicero. ……”

  8. Arnold en Madeloes :
   http://www.zerohedge.com/news/2017-04-14/kremlin-warns-us-bigger-threat-north-korea-china-fears-world-war-inevitable
   met titel :
   “China Warns North Korea War “Could Break Out At Any Moment”
   De “bom” op Afghanistan was inderdaad een signaal naar Noord Korea maar ook naar China, Rusland en Syrië.
   http://www.zerohedge.com/news/2017-04-14/us-releases-video-mother-all-bombs-explosion-which-killed-36-isis-fighters
   met als laatste zin :
   “With that we now turn our attention to North Korea, where many expect that an explosion of a similar magnitude is imminent over the next 48 hours.”. Ondertussen wordt wel de aandacht afgeleid van Syrië waar een “verrassingsaanval” van de USA vanuit Jordanië niet uit te sluiten is, en evenmin het begin van de geplande oorlog van Israël tegen Libanon.

  9. Madeloes 23.6 :
   Een stijgende goudprijs is als de kanarievogel in de steenkoolmijn.
   De grote jongens en de insiders die weten wat er staat te gebeuren, nemen dan ook hun voorzorgen, en doen nadien dan “gouden zaken….”. Het is dus niet alleen een nieuwe WO III, maar ook de crash van het ganse financiëel systeem dat hiermee zal gepaard gaan..die de “kenners” doet wegvluchten in de edele metalen. Ik bedoel dan wel echt goud, en geen vervalste staven wolfram met een laag bladgoud. Een oorlog en een crash die dan de mogelijkheid bieden het schuldenprobleem “op te lossen” (sic), via draconische maatregelen.

  10. @ Sub Rosa 23.13

   Inderdaad is het altijd zo gegaan bij welke ‘oorlog’ danook. Hopelijk wordt er deze keer ‘een spaak in het wiel’ gestoken.

  11. Madeloes 23.12 :
   Bourbon – Parma :https://nl.wikipedia.org/wiki/Bourbon-Parma
   met een link naar Nederland.
   Over een G7 die dan ook gedoemd is om te mislukken :
   http://timesonline.typepad.com/dons_life/2017/04/the-conference-at-lucca-56-bc.html
   met citaat :
   “I guess we all have to wish the G7 well in their attempts to pull together in their conference at Lucca (though in my case I hope that the pulling together will not be too hawkish). It must be said, though, that it isn’t exactly an auspicious place to be holding a ‘unity’ conference. It was exactly where, in 56 BC, Julius Caesar and Crassus and Pompey tried to patch up their alliance (the so-called “Conference of Luca”, spelled in antiquity with one c). “

  12. @Sub Rosa

   Het weefgetouw of spinneweb in optima forma de zgn prinses irene getrouwd met Carlos Hugo van Bourbon-Parma

 14. https://www.liveleak.com/view?i=596_1492109396

  Zo ziet het einde eruit! Prachtig! Het zijn toch zulke sukkels deze zelfbenoemde corrupte massamoordende elites. Hoe heb ik er door propaganda voor gezord dat we op dit punt zijn aangekomen! Mijn dank is groot aan Thucydides! Zoals Carl Sagan zegt. Een boek is een mideel om ideeen door te tijd in de toekomst te laten reizen. Dankzij de ideeen van Thucydides wist ik precies wat ik 10.000 keer heb moeten herhalen de afgelopen 4 jaar.

  “Ideas are more powerful than guns. We would not let our (internal) enemies have guns, why should we let them have ideas.” – Joseph Stalin

 15. Een verdere escalatie in Syrië is in aantocht :
  http://www.zerohedge.com/news/2017-04-13/trump-may-send-50000-troops-syria
  met vooral de laatste paragraaf :
  “What was unsaid in Lake’s piece, is that the real aim of any US ground assault would be to remove the Assad regime and “destabilize” the Middle-Eastern region, something both Rex Tillerson and Sean Spicer hinted at over the past week. That, in itself, would be considered a clear act of war, even if there is no formal declaration by Congress. It would also prompt a ground troop response by not only Assad but also Russia.
  As Lake concludes, “it’s now up to Trump to decide whether to test the Petraeus camp’s theory or try to defeat the Islamic State with a light footprint in Syria. Put another way, Trump must decide whether he wants to wage Bush’s war or continue Obama’s.”
  The real conclusion, however, is different: it is now up to Goldman to decide whether to advise Trump to risk starting World War III in Syria by sending some 50,000 “boots on the ground” to start, a number which will only grow in direct proportion with the casualties that emerge as this proxy world war enters its final, most destrucive phase. ”
  De uiteindelijke beslissing ligt dus bij Goldman Sachs!!!

 16. The US for sure occupies the moral high ground when it comes to chemical warfare. From http://arundhati-roy.blogspot.de/2004/11/loneliness-of-noam-chomsky.html

  Here’s an American pilot talking about the joys of napalm:

  “We sure are pleased with those backroom boys at Dow. The original product wasn’t so hot — if the gooks were quick they could scrape it off. So the boys started adding polystyrene — now it sticks like shit to a blanket. But then if the gooks jumped under water it stopped burning, so they started adding Willie Peter [white phosphorous] so’s to make it burn better. It’ll even burn under water now. And just one drop is enough, it’ll keep on burning right down to the bone so they die anyway from phosphorous poisoning.

  So the lucky gooks were annihilated for their own good. Better Dead than Red.”

  Sith Lord Kim in Noork-Korea gaat deze “useful idiots” in Amerika een lesje leren. Amerika is in handen van de Rothschild-Zionisten. Ze gebruiken de Amerikanen als domme moordenaars voor hun oorlogen Rothschild-Zionistische oorlogen overal ter wereld. Zoals ook vermeld hier:

  https://renes-wereld.nl/2016/06/16/complete-lijst-van-banken-die-bestuurd-of-gecontroleerd-worden-door-de-rothschild-familie/

 17. Dit is ook een interessant gegeven, een valse vlag die nieumand ziet, maar wel 4.5 billion years nodig heeft om uitgewerkt te raken.
  Het gaat hier over amunutie die depleted URANIUM bevat, de Amerikan, de gewone dood ordinaire USA bomber pilot Hero’s, hebben duizende tonnen van bommen met depleted Uranium op Fallujaf gegooid, “”THE SILENT KILLER”” ja wel een fijn volk, die zich daar voor leend, want zo is het wel, zij zijn net zo schuldig als hun bosses, Jenne

  1. uraniumbommen of kogels zijn inderdaad een dodelijk kankerverwekkend gift,waarvan de Americanen (USA) onder Bill Clinton in Joegoslavische in 1999 al zo’n 400 Ton hadden ingezet.

   De duitse Arz Frieder Wagner, die tijdens de eerste golfoorlog in Irak werkte heeft er een schokkende documantaire over gemaakt met de titel “deadly Dust”

   https://www.youtube.com/watch?v=-AiIXPOEDpQ

  2. Heerlijk die mensheid, je moet er naar kijken, maar het maakt je in en in ziek, en triest, persoonlijk vind ik wel dat landen die dit doen of laten gebeuren, een koekje van Eigen deeg verdienen, Jenne

 18. Er moet een oorlog met Korea komen! Niet omdat Trump dit wil. Omdat de legers van de NAVO verder gesloopt moeten worden door de Rusland/China/Iran axis. Ik heb 200x Sun Tzu http://classics.mit.edu/Tzu/artwar.html Iets zegt mij dat volgens Sun Tzu er een oorlog moet komen om de legers van de Rothschild-Zionisten verder te verzwakken. Er zijn nog steeds te veel “useful idiots” in de legers van de NAVO. We zullen snel zien of ik (Sun Tzu) gelijk heeft!

  9 maanden geleden adviseerde ik de China/Rusland/Iran axis om de NAVO uit Afghanistan te schoppen en niet Yemen. Vanwege de “inkomsten” voor de CIA uit de opium handel.
  Nu adviseer ik ze om een oorlog tegen de NAVO in Korea the beginnen.

  https://youtu.be/RVl_sjUrNQE

  1. Genies of death 28. Wat de meeste mensen niet weten is dat de USA eigenlijk het enigste souveraine land op deze aarde is. Voor het einde van de koude oorlog was de Sovjet Unie ook een souverain land. Maar omdat de USA de koude oorlog had gewonnen bepalen zij de regels en de wetten in Rusland. De russische federatie, die in 1991 werdt opgericht was een pure Amerikaanse federation. Poetin probeerd Rusland weer souverain te maken, maar moet zich aan alle verdragen houden die Michail Gorbatsjov moest ondertekenen. Het basisverdrag bestaat uit 15 punten, waardoor de russische federatie economisch gehandicapt blijft.
   Hieronder meer uitleg van een insider expert:

   https://www.youtube.com/watch?v=gU_4KKGmgZc

  2. Als Rusland binnenkort zijn schuld terug betaald, zijn ze zo vrij als een vogeltje in de lucht, niemand doet ze wat, ze beschikken over superieure wapens, zo geen problemen, en ik hoop dat Putin niet schroomd om ze te gebruiken, eventueel dan maar als eerste, voor mij zijn alle provokaties van de USA-CIA niet voor niets, Rusland is volkomen omsingelt, eerst maar eens de Oekraïne innemen, en vrije verkiezingen houden, de Nato, duidelijk vertellen waar het opstaat, of wapens en troepen weg, of anders ja het klinkt als een spel, in wezen is het dit ook de dans macabre, Jenne

  3. Ach jah, Rusland is op voorhand al afgedaan. Binnen 10 jaar is gas niets meer waard, de bevolking in Rusland krimpt en de gemiddelde leeftijd stijgt zelfs ondanks de alcohol waar veel oudere mannen aan gehecht zijn, veel jeugd ziet helemaal niets in Putin en consorte, zuidelijke grensregio´s gaan voor meer problemen zorgen en last but not least ze krijgen de rest van de economie niet aangeslingerd door een hopeloos achterhaalde cultuur en manier van denken. En wat die superieure techniek betreft, tot op heden worden de verouderde US technieken naar Rusland geëxporteerd om ze ook bezig te houden. De groei van de chinese bevolking zal ook een deel van Rusland gaan bevolken, hetgeen al bezig is.

  4. Heb je wel eens aan de vrolijke toekomst van Europa gedacht, binnen afzienbare tijd, helft bevolking moslim, alles door en door vervuilt, mensen verworden tot zielige zombies, onleefbaar door te veel mensen, een criminele bedreigende atmosfeer om in te leven, voor de autenthieke blanke Europeaan, zo die nog bestaan, niet meer echt prettig om te leven, Nederland heeft niets maar dan ook niets te bieden, geen grondstoffen, industrien zijn er niet meer, door de verder voortschrijdende crises, wordt de economische afgang voltrokken, drugs gebruik neemt toe zo ook he coma zuipen, minder werk relletjes enz enz, en dit is niet overdreven !

  5. Je Rusland verhaal komt voort uit je haat, waarom weet ik niet, misschien om dat ik wel symphatien voel voor dit land, met zijn bevolking die beter verdiend, je bent er vast nog nooit geweest, ik vindt je een zielige oudhollandse horlepiep, en je met verbloemde haat door trokken stukjes kun je fijn in je vette asshole proppen.

  6. “Genies of death 28. Wat de meeste mensen niet weten is dat de USA eigenlijk het enigste souveraine land op deze aarde is.”

   Ik moest heel hard lachen!

  7. Antichrist
   Rusland heeft een compleet andere mindset dan het westen . In rusland is een techniek niet afgeschreven als economische redenen dat voorschrijven, het wordt verfijnt en tot op grote hoogte uitgewerkt . Kijk voor de lol eens waarmee astronauten nu naar de iss gaan. Heel beproefde techniek en het gaat maar zelden ( dit in tegenstelling tot de vs) mis.
   Kort gezegd is de U S gedreven door winstbejag en de russen zien meer in duurzaamheid.

  8. Zoals een aantal andere aannames, klopt het OOK niet dat ik niet in Rusland ben geweest. De laatste circa 10 jaren minimaal 1x per jaar.

   Er lopen daar ook vele van die pessimistische mannetjes rond die het zo graag ´meer´ gemaakt hadden van het leven maar nu terugkijken en alles om zich heen de schuld geven. Maar ook in Rusland zijn er mensen die verder kijken en ik kan je verklappen dat zijn niet de Putin aanhangers.

  9. Antichrist 28.9
   Wat betreft die aannames dat is onzin want Jenne schreef in 28.6 “je bent er vast nooit geweest” en dat is iets anders dan je bent er nooit geweest.
   Wat betreft de schuld van alles op anderen steken,ja wanneer mensen financieel uitgekleed worden door hoge belastingen en hoge rekeningen die steeds hoger worden terwijl het inkomen bij velen al laag is dan wordt men beperkt in zowat alles omdat er geen geld meer is.Doe daar dan nog zinloze wet en regelgeving bij en je kan helemaal geen kant meer op.

  10. A.T. je bent in je eerste leugen niet gebarsten, je l;;;; uit je nek, Putin heeft nog nooit zo’n hoge waardering gehad, natuurlijk lopen er mannetjes rond zo als jij, helaas die kom je overal tegen.

  11. Natuurlijk krijgt die clown een hoge waardering, je snapt toch zelf ook wel hoe dat komt. De oude KGB technieken doen nog steeds hun werk in dat angstige land. Maar als je het er zo mooi vindt, waarom verhuis je er niet snel heen dan?

 19. Hoe zou het komen dat (vooral) op Wanttoknow zoveel geregelde commentatoren zijn die het negatieve zo omarmen en geen oog hebben voor de goede ontwikkelingen die er ook zijn.

  Zouden ze allemaal zo naar mij verlangen 🙂

  1. Wat jij misschien als negatief ervaart, is in wezen de réaliteit, die jij als zodanig niet kunt zien, om dat jij van uit je Anti Christelijke zienswijze, alles wilt overgieten met jouw goddelijke liefde, maar als je begint te gieten, komt er alleen maar as uit de pijp, blijkbaar zijn je illussies een fatamorgana gebleken, inplaats van een mooie Oasis aan te treffen, een soort paradijselijke situatie, kijk je naar buiten en ziet bad Moon rising, en hé waar zijn die goede ontwikkelingen gebleven, even wachten tot na het nieuwe gevormde cabinet, en dan valt bij jouw ook dat masker af, en dan blijft er een gelaat wat vol verwaxchting was uitdrukte, iets deprimerents met een asgrouwe grimas, van verontwaardiging, die van hoe je je zelf zo lang voor de gek kon houden, in je waan van optimlisme, cynische persiflage op het niet aanwezig voorspoedige weerzien, met je optimistme.

  2. Nederland is onbelangrijk. Ik geef jullie enkel mijn visie. In principe is niemand in dit land belangrijk voor de gebeurtenissen in de wereld.

   Ik heb ook nog wat propaganda gedaan naar Noord-Korea. Het was niet veel. Maar ik heb ze aangesproken op de POOIERS in Zuid-Korea die al 70 jaar hun volk prostitueren. De toekomst zal uitwijzen HOE BOOS ik ze heb gemaakt door een aanspraak te maken op hun EERGEVOEL. Ik voospel weinig goeds! Een Sith Lord does Sith Lord dingen.

  3. Zielig hoor, als je het leven zo pessimistisch bekijkt. Maar ja, het zal ergens voor nodig zijn wellicht diverse trauma´s opgelopen of zo.

  4. Wat een geluk voor die Russen dat hun KGB nog intact is, deze mensen beschermen hun vaderland tot de laatste Druppel bloed, en niet voor smerig geld, maar voor liefde van hun vaderland.
   Dit kun je van Nederlanders niet “”MEER”” zeggen, er is niet zoveel meer om van te houden, en daar zorgen mensen als jij wel voor, met hun vreemde denken !

  5. Jenne hier hebben we het al eerder over gehad meen ik mij te herinneren, langzaam maar hardnekkig komen de oude dialectische schijnbaar tegengestelde Hegel doctrines, direct verborgen achter rookwolken van media misleiding, weer naar boven drijven? leren op hogere leeftijd valt niet mee, het valt zonder veel beklijving offensichtlich. Quote: “SATANIC GENOCIDE SPONSORED BY THE WEST; The Bolshevik Revolution was totally organized and financed by Illuminati bankers (Schiff, Rockefeller, Warburg etc.) and the German government, which they controlled. Anthony Sutton found that 95% per cent of Soviet technology came from the US or their allies. He said the Communists couldn’t have lasted “one day” without Western aid. While pretending to be engaged in a “Cold War,” the West actually provided billions in direct military and economic aid to the Soviets. How else have a war?” https://www.bibliotecapleyades.net/sociopolitica/signscorpion/signscorpion.htm https://en.wiktionary.org/wiki/offensichtlich The X Pistols – Full Concert – 01/14/78 – Winterland (OFFICIAL) https://www.youtube.com/watch?v=QBVDSz5Qd6g ‘God Save The Queen, a fascist regime, she ain’t no human being, there is no future for you ‘

  6. Hyper Alert,

   zou goed kunnen, ik ben met nog al wat veschillende dingen bezig, soort mental training, ik zit wel eens zo te mijmeren, en dan komen die ouderwetse uitdrukkingen weer boven, het geluk is met de domme, of alles te weten maakt niet gelukkig, ik vindt het leven met de dag traumatiser worden, hoe moet je nu als gewoon mens nog een beetje gelukkig kunnen zijn, een beetje zielerust, en bovenal fungeren ?, groet Jenne

  7. Heel gewoon Jenne door bijvoorbeeld te willen zien dat wat interactief platform wtk in het beste geval zou kunnen zijn voor ons, een levende biblio grafische overbrugging technisch mogelijk gemaakt door dezelfde architecten die onze leefwereld zouden kunnen vernietigen, je kunt op zich geen fouten maken, elke waarneming en ingeving is er 1, maak er een gelaagde geverftekende jaarringen kennis-base van, deze digi comment sector is al bijna een unieke feature aan het worden vanwege dat de commentatoren al een tikkie te wijs zijn geworden voor de meer regulier uitgestanste bloggosferen die er daarom afstand van doen, historisch document in wording, oud en nieuw, revolutionair een omwenteling waar uiteindelijk het einde weer begint aan het oude begin of liever een nieuw begin op een ander level, wie hebben er bijvoorbeeld bepaald dat Ten Haeff en Croiset anno 2 duizend nu geen wetenschapswaardigheid meer zouden mogen behouden vanwege zogenaamd recente superieure statistieken? ‘Andere Tijden 15 apr 2017 : Gerard Croiset: paranormaal fenomeen’ http://www.gemistvoornmt.nl/aflevering/1059586-andere-tijden-15-apr-2017 wat er over blijft is dat het meest benarde leven de moeite waard blijft omdat in elke hoek en nis een nieuwe invalshoek wacht waardoor zelfs grijs een interessant kleur, juist ook in onze mind, al zou je de gehele dag op een stoel blijven zitten het reizen blijft, geen nood we zeilen voort met of zonder fysieke boot omdat we zelf het schip zijn geworden, laverend tussen her-innerde belevenissen die er zijn geweest en die er niet waren omdat ze nog kunnen gaan komen of er hadden kunnen zijn en daardoor minstens zo real ra-el reëel vanwege het mijmerende verlangen. Volgens mij is muziek blijven beluisteren en beleven belangrijk Jenne, dat wekt op, door droefenis en wanhoop gedreven muziek werkt net zo goed en op Up. daarom vanavond nu nog een keer, nog een keer, daar waar verstand en gevoel elkaar kunnen kruizen; The X Pistols – Full Concert – 01/14/78 – Winterland (OFFICIAL) https://www.youtube.com/watch?v=QBVDSz5Qd6g of voor mijn part een andere deuntje, waar je heug en meug naar toe mogen gaan en schroom niet om die keuze te delen, voor jou bekend voor een ander in een andere tijd een ontdekking. En wandelen doet veel merk ik, of eigenwijs een stuk vlees grillen op de bbq alsware het een brandoffer en je aller eerste keuken prinses prestatie, gewoon voor jezelf achter in de tuin zonder gasten onder de blote hemel, je mag er 3 uur over doen en je voelt je daarna herboren en verstandelijk is het niet te bevatten waar de kneep van dat gebeuren precies zit, het gedoe de voorbereiding de rook de geur de buitenlucht de geluiden de stilte, waarom afwijken van een favoriete karbonade met beproefde olie kruiden mix als het bevalt, dat wat werkt werkt, rituelen die hun waarde blijven behouden door de eeuwen heen. Over klederdracht gesproken, nog voordat jij er laastt weer over begon Jenne, een dag daarvoor een kleurig spakenburger pak gezien op tv, ik vond het duidelijk Nu Niet Meer gedateerd overkomen, de ouden zijn weer van nu geworden, het oude is het nieuwe, nu de mensen nog, dat ze het echt gaan doen qua keuze in de winkel, ik zou zo’n klassieke outfit nu met graagte dragen, wie maakt me wat, met pofbroek en degelijk laken dat het niet binnen een half jaar verschoten versleten is, een verademing.

  8. Jenne, ik denk aan je en leef in stilte met je mee.
   Herinner alles wat je liefde, waarheid en schoonheid heeft gegeven.
   Dat is het ware, liefs van mij

  9. Hyper Alert, mooi geschreven Jongen, veel waars in, ik ben meer het revolving type, the old guns, never take your guns to town boy, soms val ik op heel goedkoop sentiment als het de juiste gevoelssnaar raakt, dan komen alle mooie herinneringen weer boven, ik dacht dat we als mens allemaal zo een beetje bestaan, en niet hoe ouwer hoe gekker, maar wel meer nostalgie, jullie ik weet willen dit niet geloven, maar na de oorlog tot heel lang daarna, was het leven goed en zoet, we hadden onze stoepen goed schoon geveegt, maar ja het beest slaapt nooit zo lang, ja en nu is hij weer in volle glorie aanwezig, we have to use our pistols and revolvers, to send him back to his black hole,
   groet Jenne
   Ja en een leven zonder muziek, is als een leven zonder liefde !

   En hier nog een mooie van een ouwe Syrier ; religies zijn ontstaan toen stupid, leugenaar tegen kwam, mooie paas gedachte.

  10. Jenne, ja daar is weer een meesterstukje van Hyper.
   Fijne paasdagen… een ei is geen ei, twee ei is een half ei en drie is een paasei. 🙂

  11. vanaf minuutje 42, ‘er is geen hard bewijs’, vvd raadslid amsterdamned, ‘wil je werkelijk waarheidsvinding’? of maar wat meelopen met de grootste schreeuwers achter de schermen… ‘Buitenhof 16 apr 2017 : Ben Judah, Rabin Baldewsingh, Jos Heijmans, Froukje de Jonge, Hala Naoum Néhmé, Jan van der Putten’ http://www.gemistvoornmt.nl/aflevering/1059743-buitenhof-16-apr-2017 ‘iedereen die zegt dat ie het wel weet neemt hier mee een heel zware verantwoordelijkheid’, het verraad van obombo 2013 wordt vervolgd, ‘96% van de gifgas wapens waren al verwijderd’, ‘waar zijn die overgebleven 4% gebleven?’, puur technisch kan er geen Sarin gebruikt zijn, ‘er zijn 1200 “oppositie” groepen in Syria aanwezig’..

  12. Tsa, er zijn zoveel sites die je met een korreltje zout moet nemen.

  13. https://ejbron.wordpress.com/2014/07/24/amerikanen-blazen-de-aftocht-poetin-niet-schuldig-aan-neerhalen-van-mh17/ toch slordig en Antichrist als er iets met een korreltje zout genomen mag worden ben jij het wel.De aanval van de VS op de Syrische luchtmachtbasis is zonder bewijs te leveren dat Assat chemische troep heeft gebruikt uitgevoerd en uit de verwijzing die ik hier geef blijkt dat de Amerikanen niet vies zijn van leugens die gepresenteerd worden als waarheid.Ook uit de verwijzingen van HyperAlert kun je opmaken dat er met vuur gespeeld wordt en niet voor niets spreekt de hoogleraar over waanzin of krankzinnigheid van de Amerikanen en dan kun jij wel schrijven dat er meer sites zijn die met een korreltje zout genomen moeten worden maar dat is hersenloos commentaar wat kant nog wal raakt bij gebrek aan argumenten.

  14. Hyperalert is slechts één commentator hier en die hoogleraar wordt op ieder site-je wel aangehaald omdat hij zich graag laat misbruiken voor dit soort zaken. En al die website links zeggen de mensen inmiddels ook niets meer, de ene levert nog grotere onzin dan de andere.

   En een site als WTK die een commentator a la Genies toelaat is niet beter.

  15. Antichrist
   Nou ben je al een hele tijd aan het zeuren over Ge nietje wat ook maar het commentaar van één commentator is en totaal niets met het onderwerp meer te maken heeft waar het hier over zou moeten gaan.
   Vreemd dat je daar niet over schrijft dat deze site dat toelaat.

 20. De Amerikanen stationeren hun laatste versie atoom bom in Duitsland, Moeke Merkel wilt U een kopje thé misschien of een biertje.
  Rusland is eerst door de Bolsewieken (Joden) uitgeroeid meer als 100 millioen afgeslacht, WWII Door de Duitsers nog eens 20 millioen kwijt geraakt, en nu staan die Bolsjewieken, ze heten nu zionisten khazaren maar het zijn de zelfde en niet te vergeten de Amerikaanse Duitsers die weer deel nemen, zijn ook de zelfde !
  De handlangers zijn net zo schuldig als de leiders, als Duitsland Europa het goed vindt dat er de nieuwste atoom bommen worden gesationeerd, hoor je bij de club, en maak je van je land en volk een aanvals doel, nou ja het zij zo.

 21. Marcel, 28.8

  Smeer geen boter aan de galg met dit typetje, lees net dat Nederland bezig is de platte tournante van de Europese drughandel aan het worden is, nog meer mafia en grijze wolven gebroed er bij, en ze schijnen al heel diep geinfiltreerd te zijn, ook in de politieke wereld, er blijft niets over van onze ouderwetse wereld van rust en vriendelijkheid, wel althans in Nederland.
  Groet Jenne

  1. https://youtu.be/x4obeqaxhRs
   Hitler met zijn liefde voor het volk

   Hitler heeft de Rothschild-Zionisten zo bang gemaakt met zijn liefde voor het Duitse volk dat ze er nu alles aan doen om een “volk” in een land te vernietigen. Ik laat ze lekker hun gang gaan. Geen volk geen leger! Daar hadden ze niet aan gedacht.

   https://youtu.be/Wk7F3OYhp4Q
   Hitler versus Rothschild

  2. Genies
   Geen volk ook geen leger meer nodig om het onder de duim te houden , daar dacht jij dan weer even niet bij na! Een gevalletje van de kip of het ei 2.0

  3. Ze houden het volk onder de duim door middle van een POLITIE die op het leger lijkt zoals je ziet in Amerika. Ze houden het volk onder de duim met huurlingen.

 22. Ik wil alle WTK ers langs deze weg een vrolijk en vooral vreedzaam Paasfeest wensen, in de mensen een welbehagen, wat moet je anders in deze vertwijfelde onmenselijke wereld, Groet Jenne

  1. Psychologie voor kleuters. Jedi mind tricks only work on the weak minds.

  2. Jenne 33, bedankt Jenne en voor jou ook goede paasdagen gewenst.

   Verder geef ik jou hier even een berichtje door voor Anna, mocht je haar hier binnenkort nog tegen komen op WTK. Ik ben niet zo vaak op WTK, omdat ik te wenig tijd heb. Het gaat over haar ziekte waar ze onlangs nog over berichte en waarover zij raad vroeg. Ik heb net een zeer interessante en serieuse video gezien over natuurlijke kanker bestrijding/genezing en wou haar hier op wijzen. echt de moeite waard.

   Hier is de Link: https://www.youtube.com/watch?v=h2ynTDjlk7k

   Alvast bedankt.

  3. Jesus Christus wilde het beste in de mensen naar boven halen! Mijn richting! Doch wij hebben nu al 300 jaar een massa moordende zelf benoemde elite van bankiers/industrielen/etc. We moeten er toch iets aan doen! Onthullen is wat een ieder van ons kan doen! Onthul hun misdaden. De Sith Lords kunnen wat verder gaan!

  4. Sw Anand Coen, erg bedankt voor je medeleven en de aanbevolen link.
   Ik heb hem bekeken, ik denk dat iig kanker het een hulpmiddel kan zijn, maar ondanks alle goede vooruitzichten is er in deze nog niets zeker. Ik ben er absoluut niet voor om mensen met een kluitje in het riet te sturen. De zo verguisde wetenschap op deze site doet wat mij betreft goed werk, om mét onderzoek te komen tot oplossingen die wél breed inzetbaar kunnen worden gezet. De wetenschapper van jouw link geeft ook aan dat er veelbelovend is.
   Hoe dan ook heb ik vandaag te horen gekregen dat ik geen kanker heb, wat ik ook wel wist gevoelsmatig, maar ja, je krijgt het nodige te horen…
   Ik heb een second opinion aangevraagd waaruit blijkt dat de bioptie aantoont dat het een status heeft van cellen die geen kanker zijn, maar het wel kunnen worden. Ik weet zelf waar het vandaan komt, heel veel chronische stress en heel veel confrontaties die me echt geen goed hebben gedaan…
   Voorlopig moet ik nu keuzes maken, meerdere scenario’s, mede door de gyn gekenschetst. Godzijdank zijn artsen ook nog reeel ;
   Wat ik meer belangrijk vind nu is de mensen die me oprecht willen ondersteunen in het zoeken van mogelijke oplossingen.
   Jij bent voor mij al een ongelooflijk dankbare steun geweest door ondanks je beperkt beschikbare tijd toch voor mij je best willen doen.
   Dankjewel Sw Anand Coen <3

   De komende tijd moet ik me gaan bezinnen

  5. Mooi wetenschappelijk stukje (filmpje) van de dandelion (paardebloem) Coen, persoonlijk?; Ik zou er voor gaan…
   Maar wel met een combo Anna,
   https://www.youtube.com/watch?v=dX22QRzcXJY
   Letting Go Of Traumatic Experiences – Soul Cleansing | Subliminal Messages with Relaxing Music
   Er zijn genoeg mensen met positieve reacties die je kan lezen die er veel baat bij hebben gehad, kijk maar even
   Alle beetjes helpen Anna, hartegroet, Odette

  6. Anna 33.5 Fijn om te horen dat het toch geen kanker is, dat geeft toch weer moed.

   Ik kan je nog enkele tips geven om je lichaam en immumsysteem te versterken.

   1- Hyperthermic: de reguliere en alternatieve geneeskunde zijn het hierover eens dat hyperthemic zeer effectief is voor het opwekken van T-cellen (afweercellen), waardoor er niet zo makkelijk kankercellen ontstaan. Hyperthermic is niets anders dan kunstmatig koorts opwekken, waardoor het lichaam reageert alsof het aangevallen wordt door een ziekte. Het is preventief middel tegen kanker. Er zijn dure behandelmethodes met hittebaden, die vaak niet worden vergoed, maar die je ook zelf eenvoudig anders kunt doen met b.v. een infrorood deken. Een infrarood deken kun je afstellen op een bepaalde temperatuur en hier kunstmatige koorts mee opwekken. De prijs voor een infrarood deken varieert tussen 160,€ en 400, €. http://www.infrarotdecke.de

   2- Om de energie in de cellen wat te verhogen is CoQ10 een goed supplement. Na het veertigste levensjaar produceren de cellen zelf minder van deze energie en voelt alles wat zwaarder aan. In Japan is er nu een CoQ10 ontwikkelt die 800% werkzamer is. Dit middel heet Ubiquinol en is verkrijgbaar in capsules. Gewoon online bestellen bij
   http://www.vitamineepress.org. Bestel er dan meteen vitamine D3 plus K2 bij als je dit nog niet mocht hebben.

   3- Een erg goed ontgiftingskruid voor de lever, de nieren , de darmen, enz is Alsem. Het bestrijd alle parasieten, die veel levensenergie aftappen en negatieve entiteiten aantrekken. Het is krijgen in capsules (thee is te bitter) bij https://www.gezondheidaanhuis.nl/en/product/14874/Alsem-Wormwood-Clark-150-capsules

   4- Wat ook zeer nuttig is om parasieten en entiteiten te bestrijden is om het lichaam wat meer alcalisch inplaats van zuur te houden. Ook kankercellen kunnen niet goed gedijen in een alcalisch milieu. Natronpoeder in soepen en sausjes strooien is een mogelijkheid of basenbaden ontzuren ook en verder natuurlijk je dieet http://www.optimalegezondheid.com/wat-zit-er-in-het-alkalisch-dieet-deel-2/.

   5- Verse biologische groenten direct uit de eigen tuin geeft veel levensenergie. Elke groente heeft een zekere hoeveelheid biophotonen (levenskracht/vitaliteit). Deze biophotonen zijn na 3 dagen verdwenen, ook in de biowinkel. Dus altijd zo vers mogelijk. Ook ongespoten druiven hebben stoffen in hun schil die ziektes in ons lichaam bestrijden, zelfs kankercelle.

   Tot zover mijn tips Anna.

   Veel succes.

  7. @ AQnna
   De wetenschap wordt niet verguist als zij zich wat minder dogmatisch zou opstellen . Het gaat om het feit dat wetenschap niet alles kan verklaren en bij een gemis aan wetenschappelijk bewijs iets als niet werkzaam of zelfs bestaand classifiseert. Daar gaat de hele discussie over niet dat wetenschap nutteloos zou zijn.

  8. Sw Anand Coen, dacht dat ik goed had opgelet, maar toch verkeerd geplaatst; waarschijnlijk te laat, ondanks dat ik nog klaarwakker ben 😉 Zie 34.1

  9. Marcel, wetenschap en wetenschappers zijn twee verschillende zaken. Ik vind zwaar ten onrechte dat Rob hier de nodige vegen uit de pan krijgt, want hij staat dogmatisme absoluut niet voor en kent zijn maar ook de grenzen van de wetenschap.
   Een eerlijke en zinnige discussie kan alleen als men elkaar wil vertrouwen om inhoudelijk op elkaar in te gaan.

  10. Sw Anand Coen, normaal gesproken zou ik naar Musarella, orthomoleculair arts zijn gegaan. Deze arts is vorig jaar aan kanker gestorven; ik vond het nogal shocking om dat te horen om te beginnen, maar het ergste vond ik dat hij zichzelf ondanks al zijn kennis zichzelf niet heeft weten te helpen.
   Dus zo betrekkkelijk is het, en dat betekent tevens dat kennis niet per definitie leidt tot gezondheid; er zijn vele meer zaken van belang.
   Een disbalans, op welke manier dan ook maar, is niet slechts te ondervangen door de juiste voeding, danwel door de juiste supplementen.
   Een mens is een levende ziel, die vooral in dat opzicht voeding moet krijgen; daar kan geen preparaat tegen op.

  11. @ Anna
   Nou dacht ik toch duidelijk te zijn , ga jij weer aan mijn woorden sleutelen wat wil je nou eigenlijk? Wetenschap heeft niet het alleenrecht op gelijk, en dient de mens niet andersom. Dus tussen wetenschappelijk verklaarde en alternatief verklaarde geneeskunde dient een keuze te bestaan, die niet persé door de wetenschap verklaard hoeft te kunnen worden!! Daar val ik over bij de wetenschapperts Rob Arie Gait sjamama en de hele tering rest! En je noemt Rob niet dogmatisch?? Alleen als je met wetenschappelijke bewijzen komt die hem welgevallig zijn gaat ie er in mee , anders pakt ie een en ander uit de contekst en slaat je daar mee om de oren.

  12. @ M C
   Ik denk dat je wetenschappelijk gezien niet ver bezijden de waarheid zit…

  13. Hallo hallo geef haar een beetje de ruimte please, soms hebben mensen ons mededogen even nodig, groet Jenne

  14. Marcel, volgens mij werd nergens ontkend dat de wetenschap niet het alleenrecht heeft op gelijk. Daarnaast ben ik ook voor een vrije keuze; wat mij betreft in een complementaire situatie en zeker met aangescherpte eisen als het vanuit de basisverzekering zou moeten worden vergoed. En trouwens worden wetenschappelijke bewijzen die welgevallig zijn ook door deze of gene gebruikt als het zo uitkomt. Het gaat dan om beoordeling van kwaliteit onderzoek en meer. Daarvoor zijn er onderzoekers die dat beter kunnen beoordelen dan een leek, ieder zijn vak en expertise. Laat onverlet dat er vele misstanden zijn, aan beide kanten, die ook besproken moeten kunnen worden. Ben er zelf niet van overtuigd dat het systeem transparant genoeg is om dit allemaal uit te filteren. Ik lees regelmatig artikelen op Foodlog en met name de reacties, zoveel mensen, zoveel opvattingen. Wat de misstanden betreft, een voorbeeld van een reactie aldaar die redelijk zorgelijk is https://www.foodlog.nl/artikel/friet-moet-je-bakken-in-vast-vet/#comment-202773

  15. 33.17
   Dat zijn twee wetenschappers die problemen met de ‘waarheid’ hebben. Ik ken er nog een. Kun je nagaan hoe groot de problemen zouden kunnen zijn over de hele linie.
   Wat niet wegneemt dat er ook in de ‘alternatieve’ wereld dogma’s zijn, waar je als kritische etterbak maar beter met je vingers van af kunt blijven.
   Helaas, er is geen goed of slecht kamp. Het hangt van de mensen persoonlijk af. In hoe verre ze ‘wakker’ zijn.

  16. Anna, gezond eten begint bij het kopen van een paar tweede hands boeken, over het bereiden van gezond voedsel op een gezonde en lekkere wijze.
   Schrijver Colin Spencer, friten nou nee, maar aardappels op tientallen verschillende wijzen bereidt, frites zijn ongezond geworden en smakeloos, althans voor de gene die ooit Frites in Gent hebben gegeten met waterzooi, aan de voet van de grote kerk, was hij het lekkerste.
   Wat een wereld de (wetenschap) tussen haakjes bemoeien zich met het bereiden van voedsel, de mensen zijn te lui en te gemakszuchtig, om voor hun gezondheid te zorgen, en vreten en zuipen alles wat ongezond is, en als de boel begint te verrotten van binnen, worden ze wakker, en dan is het te laat, alleen investeren in je toekomst met geld, is zinloos als je niet investeerd in je gezondheid, neem dan maar het standpunt in, van Gods water over Godsakker, leef er op los, ja en als je tijd gekomen is, ja dan weet je dat je hard geleeft hebt, Groet Jenne

  17. Jenne, twijfel je eraan dat ik gezond kook 😉 Ik heb de wereld aan kookboeken, maar ben als het erop aankomt een improvisator. Me houden aan een recept is een zeer lastige opgave voor mij. De link naar de frieten ging trouwens specifiek om bericht nr 12; los van frieten en vet. Ben trouwens gek op friet, maar dan wel met driedubbel mayonaise haha; echter al weer een lange tijd geleden trouwens. Kan het nog steeds hebben, dat scheelt dan weer. Groeten terug.

  18. Koekje, ik denk, ik weet zeker, dat die er ook zijn. Hoe gaan we dat, met eventuele wetenschappers hier, doorgronden?

  19. Anna,

   zelf gemaakte mayonaise is niet echt een probleem, maar die vettige gele smurrie wel, darm kanker is een heel groot probleem in Nederland, vanwege dat smerige vreten, maar het zijn jouw darmen dus !!! Jenne

  1. Sw Anand Coen. bedankt voor je aanvullende reactie; ik kan eea alleen maar ondersteunen, ben er sinds jaren al op die manier mee bezig. In mijn persoonlijke geval wil ik meer specifiek op zoek naar een feitelijk verdikt baarmoederslijmvlies wat altijd het gevolg is van een hormonale disbalans; feitelijk oestrogeendominantie. De arts wil het te lijf gaan met hormonen in de vorm van progesteron middels óf een Mirenaspiraal, of Provera; dit bevestigd mijn eigen gevoel en weten over wat er aan disbalans is.
   Ben nu op zoek naar mensen die specifiek hier meer over weten en eventuele alternatieve middelen.

  2. Hier even bagatelletje van mij, gewoon lekker jonge blaadjes van de paardebloem plukken, en door je salade verwerken, je kunt ( maar dan moet je over de juiste kennis beschikken ), van de wortels van deze paardebloem, een prachtig medicijn brouwen, om je lever te schonen, en van de nodige nieuwe energie te voor zien.

   Anna, de wetenschap vormd de boom, en de wetenschappers zijn zijn vruchten, in allerlei vormen en varieteiten, en dat de appel niet ver van de boom valt heeft hier niets mee te doen.
   Wees blij Anna, en vooral leef, en steek je nek niet uit voor anderen, zinloos !
   Groet Jenne

 23. De “valse-vlag” wordt toegepast om tegenstanders uit de weg te ruimen of/en om deel te nemen aan grote gebeurtenissen die voor iedereen gevolgen heeft maar waar een bepaalde groep telkens profijt van heeft.Vaak wordt er over illimunatie geschreven en gesproken en deze verwijzing geeft naar mijn mening een goede beschrijving wat die illimunatie nou eigenlijk is en hoe het werkt.https://duurzamesamenlevingeconomie.wordpress.com/rothschild-achtergronden-illuminati/ mensen (zo wordt ook vaak beschreven) zijn gevangenen van het systeem en mogelijk wordt hier de oplossing geboden wat niet met geweld gepaard gaat maar met vreedzaam verzet.
  http://finalwakeupcall.info/blog/2014/10/17/moderne-slavernij/

 24. Wat mij toch wel aan het denken zet, dat al die Turken levend in Europa, Nederland cq Duitsland, groten deels voor een dictator hebben gestemd, stel je is voor wat een kwaad deze groep mensen dagelijks aan onze oude waarden doen, die uiteindelijk op persoonlijke vrijheid en zelfdicipline is gebaseerd, zij verdienen het niet met ons te samen te leven, op de goede na natuurlijk, altijd weer water bij de wijn te moeten doen, brengt mijn gevoelens altijd weer van zijn apropo af, misschien als zij, geen onderscheid meer, uiteindelijk gaat het om de toekomst van onze kinderen en kleinkinderen, brengt dit geen verplichtingen met zich mee, ja ik dacht van wel, Jenne

  1. Allemaal propaganda! Erdogan goed zolang hij voor de NAVO een oorlog tegen Syrie voert. Erdogan slecht omdat hij de overwinning niet geleverd heeft! Dus de NAVO organiseerd een “CIA COUP” om Erdogan en zijn familie uit te moorden. De Russen hebben het echter voorkomen.

   http://russia-insider.com/en/politics/turkey-why-russia-revealed-coup-plans-erdogan/ri15764
   Is een heel goed artikel waarom de CIA coup in Turkije faalde.

   P.S. Ik hoor nergens in onze media dat er meer dan 1000 Turken zijn vermoord bij hun laatste mislukte CIA coup in Turkije.

   P.P.S. Ik zal wat meer rekening houden met “brom snor de agent” met mijn commentaren op dit BLOG/FORUM.

  2. Jenne, ik kende vele Turken,toen ik nog in Nederland leefde en heb zodoende ook hun spirituelle praktijken kennen geleerd en persoonlijk ervaren. Dat is echt wel even anders als een of andere christelijke moralistische zalfer op de preekstoel aan horen. En het is ook echt anders , dan de hele dag op je de/mo-bieltje staren naar consumptie/entertainment aanbiedingen. Onze westerse waarden.

   De soefies (Islam mystici) hebben prachtige meditatietechniken, waarmee je je ego tijdelijk kunt overstijgen en je verbonden voelt met het geheel (noem het God of Allah of het bestaan).

   Het Derwishdansen (wirling) van Mevlana Rumi uit Turkije is een voorbeeld van zo’n intense technik, waarin de mystic van de lotus (de hoogste wijsheid volgens de koran) wordt geopenbaard.
   https://www.youtube.com/watch?v=ikki2Tc1Bmc

   Of de technik, die “Ziker” wordt genoemd en urenlang achterelkaar wordt gedaan totdat men uit zijn kleine box wordt geworpen.

   https://video.search.yahoo.com/search/video?fr=tightropetb&p=la+ilaha+illallah+zikir#id=3&vid=363014a627735607cdbec39a5fe99fb5&action=click

   Ik heb vrijwel alle boeken van soefi Mystiker Hazrat Inayat Khan gelezen en hierin nog vele andere kostbare dingen gevonden met een enorme transformerende kracht.

   Deze enorme spirituelle dimensies zien we niet zo direct van buiten en daarom kunnen we ons niet zo makkelijk verplaatsen in hun leven.

   Zie ook de film “meetings with remarkable men” over de zoektoch van Gurdjeff.

   https://video.search.yahoo.com/search/video?fr=tightropetb&p=Meetings+with+remarkabel+men%2C+gurdjeff+movie#id=4&vid=a7bf98b354b7157baa687db2e1f291e4&action=click

  3. Die mooie soefi wereld van je, heeft vandaag wel met nipte meerderheid gestemd voor het herinvoeren van de doodstraf en allerlei andere maatregelen die de individuele vrijheid ondermijnen.

   In het Christendom vind je ook de zaken die jij noemt, maar ik ben het met je eens; je moet wel goed zoeken tegenwoordig.

   Voor wat betreft de Turken en anderen in Nederland met een dubbel paspoort: Morgen deze verdragen opheffen zodat bij verlenging van paspoort een definitieve keuze gemaakt moet worden.


  4. De soefies (Islam mystici) hebben prachtige meditatietechniken, waarmee je je ego tijdelijk kunt overstijgen en je verbonden voelt met het geheel (noem het God of Allah of het bestaan).

   Ieder mens die er aan toe is EN er voor openstaat kan de ´energie van het geheel´ voelen en waarnemen; dit is een energie die geeft wat jij wil / nodig hebt. Deze energie kenmerkt zich niet door enige religieuze aardse vorm.

   Verder is deze energie neutraal en zal geen enkele oorlog of wat dies meer zij (tussen mensen) voorkomen en is NIET menselijk religieus getint.
   Deze energie IS er altijd.

  5. Beste Sw Anand Coen,

   Wat nu Turkije heet en de andere landen in het midden oosten, zijn een heel stuk ouder in hun denken en vooral esotheris denken, als het toch jonge Islam geloof, het was ongelovelijk rijk aan verschillende denk patronen, en levens filosofien, het Arabische denken heeft veel gegeven aan de mensheid, maar goed het is een lange menselijke evolutie, persoonlijk denk ik dat de Turken veel mensen en daar mee hun civilisatisch heeft afgeslacht, en ik leg het maar weer is uit, het zijn niet alleen Turken die in Turkije leven, de Turken kwamen uit het niets, alles wat ze hebben is practisch gestolen, de mensen die niet Turk zijn hebben het nog steeds heel moeilijk, het is een onuitgesproken terreur, het is nog steeds heel jammer dat het oude Byzantynse rijk verkocht is aan de Turken door het Vatikaan, en lees ook maar eens de echte geschiedenis van de Jezuïten, die zo heel anders is als hij ons wordt ingeprent, er bestaat in Turkije een diepe droefenis van mensen het oude intellect over wat er verloren is gegaan,
   ben 4 X in Turkije geweest op lange tochten, zoeken naar boeken, oude boeken, daar had ik opdracht voor, van geintereseerde groepen, zielige mensen ontmoet, heb later enkelen kunnen helpen, nee Turken twee aangrtrouwd in mijn familie, geen discusie, vreselijk soort geindoctrineerde mensen, ben altijd een beetje bang voor dit soort fanatiekelingen, groet Jenne

  6. Antiechrist 36.4 Dat wat jij zegt over de levensenergie en dat deze altijd stroomt en inzich neutraal is, dat is naar mijn mening helemaal correct omschreven. Bedankt voor deze aanvulling.

  7. Kom nou toch Meditatie technieken, het roken van een joint is ook een meditatie techniek, en zo was het ook het dansen vond plaats rond een vuur met veel hennep rook, nu nog waar gedanst wordt is de lucht zwaar bezwangert met de heerlijkste geuren, om de techniek te stimuleren.
   Dit in trans komen heeft niets met mediteren uitstaande maar alles met hele kwade rituelen, het overgaan naar de andere zijde, terwijl meditatie het naar binnen keren voorsteld, het innerlijke ik, dus niet transcedent, het bovenzinnelijke dus niet !

  8. Waar alleen mannen zijn, en hun leven uitdrukking geven, vooral van zwaar geindoctrineerde mannen, zonder vrouwelijke contrôle, heeft nooit een neutraal karakter, is altijd agressief gerichte energie, pas bij het binnen treden van het vrouwelijke liefde volle, kan deze energie neutraler worden, maar vanwege het mannelijke dominerende karakter zeker bij eenvoudige volkeren, waar dit sterk wordt gepromoveert, blijft de energie agressief aanvoelen stroomd duidelijk in één richting, vormd dus geen plasma wat alles liefde vol zou kunnen omgeven.

  9. Jenne 36.8 Heel mooi en poetisch geschreven en zeker vol waarheid. Het vrouwelijke aspect is inderdaad heel belangrijk en daarom stellen de soefi mystici zich in verhouding tot het Goddelijke vrouwelijk en ontvankelijk op. Ze willen de goddelijke inspiratie ontvangen, maar omdat hun mannelijke ego hierbij in de weg staat moeten ze eerst in een trance komen en zo open en ontvankelijk worden.

   Ze gaan ervan uit de vrouwen deze open kwaliteit al hebben en deze hoeven daarom niet aan deze meditaties mee te doen.
   De koran zegt hierover:

   Hij is het die ulieden geschapen heeft uit één ziel en die uit deze haar paargenoot heeft gemaakt, opdat hij bij haar zijn rust (vrede)zou vinden. Sura 8:19

   Geoorloofd is u lieden in de nacht van het vasten het ingaan tot uw vrouw, zij zijn bekleding voor u en gij zijt bekleding voor haar. Sura 2: 187

   Uw vrouwen zijn een akker voor u, zo komt dan tot uw akker, zoals gij maar wilt, maar doet iets daaraan voorafgaand voor uzelven (inkeer) en vreest Allah en weet dat Gij hem (dmv de vrouw) ontmoeten zult. Sura 2:223

  10. Dualiteit kent geen tijd maar de dualiteit zal nimmer in de allesomvattende levensenergie kunnen bestaan. Dit geldt voor iedere (menselijke) religie.

  11. Sw Anand Coen,

   Ja die Koran, maar deze lieden leven naar de wetten van het paardevolk, de Apocalyptische ruiters, het slachten van vreedzame mannen en hun zonen, de vrouwen werden dan ingelijft, en bleven hun potten bakken, bewezen door archeologisch onderzoek.
   Een vrouw een akker, het binnen gaan van een vrouw, ja juist, nou ik heb die arme als huisdieren gehouden vrouwen overal gezien, in hun landen, nee alleen daarom al, haat ik dit denken, en zijn aanhangers.
   Ja en ze zijn doodsbang voor vrouwen, om dat ze niet met ze om kunnen gaan, het zijn dielijke mensen, de oude volkeren van Mesopotamië, perzië Egypte etc, was een ander gebeuren, maar goed kijk hoe triest het is, de intelligente geciviliseerde mensen worden opnieuw uitgroeid, net als het oude Byzantium, vooral de Christenen moeten het ontgelden, de echte oude dan, de Katholieken blijven buiten schot, Jenne

  12. Sw Anand Coen

   heb jaren lang met vrienden een studie groep gevormd, met als onderwerp het Byzantynse rijk, ben 4 X in Turkije geweest en boven dien in andere oude landen die oorspronkelijk bij dat inmense Ortodox Christelijke rijk hoorden, er is geen geschiedenis die zo vervalst is en uit zijn contexst getrokken als die van Byzantium.
   Ook dit rijk is in wezen ten onder gegaan aan het Zionistische Jodendom
   de Turco manen behelsen ook de Khazaren wat nu de Joden zijn, same people, Vénétie die de laatste stoot heeft gegeven, en die Constantinopel heeft uitgeplunderd, stond toen al door de Joodse geldleners onder hun invloed, de eerste Joodse Getho’s bevonden zich in Vénétie, het Vatikaan de eeuwige coincurent heeft er hard aan mee gedaan, en bindende afspraken met Mechmet de Turken gemaakt.
   Jenne

  13. Jenne 36.11
   Gelukkig val ik onder geen één groep die je opnoemt, mijn toekomst is dus nog ongewis , precies wat ik wilde. Als ge niet word als deze kleine zult ge het rijk der hemelen niet betreden! Dat blijft een hoop mogelijke interpretaties….. wat versta je onder hemel?, wat is betreden? etc. Ach je vat me wel …. en anders ook maar niet en beschouw je het geheel als een gedachtenexperiment , ook goed. Uiteindelijk is het MAYA.

  14. Nou Marcel, ik kan je verzekeren dat jouw toekomst minder ongewis is als dat jij denkt, jij hebt een lange en mooie rijke in de zin van, leven voor de boeg, althans dat hoop ik voor je, dat is ook wat je verdiend, ook dat is niet zeker, maar ik ga er van uit, houd je haaks daar in het noorden, groet Jenne

  15. Daar zit bij nader beschouwing meer in dan menigeen denkt. Vandaag aan den lijve ondervonden,what you do is what you meet. Veel zinnigers kan ik er niet over zeggen.

  16. Beste Marcel, wat je zegt, er wordt wel eens uit het oog verloren dat wij allemaal mensen zijn, en die goed doet goed ontmoet, 60 ies gedachten, groet Jenne

  17. Antiechrist 36.10 Dualiteit is als een hand voor een spiegel, men ziet er twee, maar er is er maar een.

 25. Is Trump onder druk gezet om de luchtmachtbasis in Syrie te bestoken met raketten?
  Eerder was Trump ervan overtuigd dat Amerika zich niet met de problemen in Syrie moest bemoeien omdat dat tot een derde wereldoorlog zou kunnen leiden.
  Tijdens zijn verkiezingscampagne heeft hij over het doorlichten van de FED gesproken die in handen is van bankiers en niet van de VS.
  Werd dat als een oorlogsverklaring aan die bankiers gezien en hebben die hem tot deze daad aangezet en de VS overgenomen?
  Deze verwijzing is welleswaar in het Duits maar naar mijn mening het lezen waard.http://www.anderweltonline.com/politik/politik-2017/heult-trump-ploetzlich-mit-den-woelfen-kehrtwende-oder-schachzug/

  1. Arnold, lees een beetje in het verleden, Trump is gepatenteerd, aan de Russische Zionistische olichargen kliek, hij hangt aan hun haak te bengelen, voor de rest is het theater, en geld binnen harken, wat men de Deep State noemd zelfde liedje, alleen de Amerikanen zelf kunnen hier iets aan doen, via een bloedige revolutie, en dat moet dan wel binnen kort zijn, anders zitten we in WWIII.
   Jenne

  2. Arnold 37 :
   Trump zit in de klauwen van de Deep State…
   http://www.zerohedge.com/news/2017-04-26/paul-craig-roberts-warns-trump-now-captive-deep-state
   In vroegere reacties heb ik verwezen naar zijn uitspraken en intenties, die niet slecht waren.. maar dat hij omringd was door handlangers van de Deep State.. en dat het dus een kwestie van tijd was alvorens Trump zou moeten kleur bekennen. In het Midden Oosten zit hij ook in de klauwen van Bibi!!Intussen wordt alles duidelijk.
   Enkele citaten uit de link :
   “Now all his opponents—the Deep State, the military/security complex, the CIA, the Hillary Democrats, the warmonger Republicans—have the New White House Fool under their control. If Trump doesn’t do as they want, they will impeach him for his war crime…..
   This is the only question that the world faces that is worth our attention. I spent a quarter century in Washington. The evil that is in control there at the present time is unprecedented. I have never seen anything like it.Can the world survive the evil that is concentrated in Washington, evil that has the support of the governments of the Western world?….”
   We zitten momenteel dan ook in een zeer gevaarlijke fase.. met tal van brandaarden.. en vooral met een gigantische financiële Ponzi systeem dat op instorten staat. Een citaat van Gerard Celente :
   “TREND FORECAST: As we say at the Trends Research Institute, when all else fails, they take you to war. “

  3. Sub Rosa 37.2.
   Niet alleen Trump moet doen wat de verborgen krachten achter de schermen hem opdragen maar zelfs de hele EU staat onder hun controle.
   Zoals bekend worden leiders vaak dictators genoemd om een reden te hebben om ze uit de weg te ruimen als ze tegen de gevestigde orde ingaan en nu is er ook al een probleem met Hongarije (Orban).
   Timmermans dat figuur dat de rechter hand van Juncker genoemd wordt (wat niet meer is dan een functie die Timmermans ego streelt waarbij hij niets in te brengen heeft) laat ook weer eens van zich horen en om dat het waarschijnlijk een goed gevoel bij hem moet geven dreigt hij nu ook met maatregelen tegen Hongarije dan straal je toch iets van macht uit nietwaar? Hongarije heeft een universiteitswet bekrachtigd en dat is tegen het zere been van de elite want een universiteit door George Soros opgericht en betaald zal mogelijk moeten sluiten.Zat Soros ook niet achter de vluchtelingenstroom die Europa mogelijk de vernieling in kunnen helpen? Misschien dat Timmermans zich daar maar eens druk over moet maken.http://www.volkskrant.nl/buitenland/timmermans-orban-moet-inbinden-anders-volgen-strafmaatregelen~a4486332/

 26. FALSE VLAG?

  Piloten zitten in vliegtuigen die elk moment door de CIA/Mossad te pletter gevlogen kunnen worden?

  (mijn naam terug veranderd nar Thucydides sinds jullie het laatste plan hebben gelezen en volledig snappen wat die andere naam betekende)

  Ar , it’s nothing mysterious about it , it only means that CIA gave MOSSAD access , to BUPS, (Boeing uninierupted pilot system) All new Western made Passenger jets are secretly equipped with BUPS, If you do not know what BUPS is educate yourself on it by Visiting http://www..abledanger.com and read about it , It is an automated system embedded into the firmware/software of all western made aircraft to avoid highjacking , the downside is it allws the aircraft to be jhijacked remotely from the outside- see Germanwings Crash, MH flight that were not still found and many others, but the test flight were Egyptair flight 992 that crashed off the coast of long island not too far from my home ironically.
  When Lufthansa bought their fleet of Boeings they found that BUPS were embedded in the Jets , The Germans spent $500 million to have it removed before they fly a single one of their new Boeings , i kid you not , it’s all on Record , don’t take my word for it research it yourself before you fly on another Boeing or Airbus.
  All western aircraft made since 1989 has BUPS on it .
  McConnel is a retired Airline pilot who did a lot of research on this , visit his site at http://www.abledanger.com

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.