Advertentie

Vaccinatieschade bij Italiaanse militairen…!


x

x

Onderzoekscommissie bevestigt:

x

Vaccinatieschade bij Italiaanse militairen

2018 © Vaccinvrij |deze versie WantToKnow.nl/be

x

In Italië doet zich een merkwaardig fenomeen voor. Eén parlementair orgaan stelt vaccineren verplicht. En een ander parlementair orgaan stelt dat vaccins zonder enige twijfel verantwoordelijk zijn voor ernstige vaccinatieschade bij militairen. Het betreft dezelfde vaccins die verplicht gesteld zijn voor kinderen. Hoe valt dit te rijmen? De hiernavolgende tekst is een vertaling van een artikel dat is gepubliceerd op de Italiaanse website voor vrije vaccinatiekeuze COMILVA (coordinamento del movimento Italiano per la libertà delle vaccinazioni)

Na 18 jaar onderzoek…!!
Achttien jaar lang hebben gespecialiseerde commissies onderzoek gedaan naar duizenden ernstige ziekte,- en sterfgevallen onder Italiaanse militairen. Zij hebben gezocht naar de oorzaken en meerdere risicofactoren in overweging genomen. Er bestaat geen enkele twijfel meer. Vaccins voor militairen zijn een van de ziekte veroorzakende factoren die deze alarmerende situatie in het Italiaanse leger hebben veroorzaakt. De parlementaire commissie onderzocht gevallen van vaccinatieschade. Het betrof auto-immuun- en neoplastische ziekten die voorkwamen in een groep militairen die niet aan andere risicofactoren blootgesteld waren dan vaccineren. Het rapport concludeert:

‘Op basis van het verzamelde bewijsmateriaal bevestigt de Commissie het bestaan van een statistisch significante relatie tussen neoplastische, lymfoproliferatieve en andere ziekten (bijvoorbeeld auto-immuunziekten) en de toediening van vaccins overeenkomstig de bepalingen van militaire profylactische vaccinatie. De Commissie is van mening dat een oorzakelijk verband niet kan worden uitgesloten.’

De geanalyseerde vaccins tonen aan dat er 14 toxische, of potentieel toxische componenten zijn, en 22 componenten die allergische verschijnselen veroorzaken. Deze bevinden zich in de hulpstoffen en actieve ingrediënten van vaccins. Bovendien bevatten vaccins ook biologische verontreinigingen – d.w.z. virussen, bacteriën, mycoplasma’s en mycobacteriën, evenals humaan foetaal DNA en dierlijk DNA – afkomstig van de biologische weefsels van de vaccincultuur.

Wat de strijdkrachten betreft beveelt de parlementaire commissie monovalentie vaccins aan, in een enkele dosis en niet meer dan 5 gelijktijdig toegediend, overeenkomstig het voorzorgsbeginsel dat er geen schade mag voortkomen uit een medische handeling. Hiermee bevestigt zij de noodzaak van:

 • nauwgezet onderzoek naar de conditie voorafgaand aan toediening van het vaccin;
 • gepersonaliseerde risicobeoordeling;
 • periodieke monitoring op de lange termijn van elke gevaccineerde persoon.

Het eindrapport van de parlementaire commissie met de resultaten van de studies werd onmiddellijk naar het “Istituto Superiore di Sanità” (nationaal gezondheidsinstituut, onder toezicht van het ministerie van Volksgezondheid) gestuurd, en ter beschikking gesteld van de wetenschappelijke gemeenschap.

De voorzitter van de parlementaire onderzoekscommissie, getiteld ‘Verarmd uranium’, Gian Piero Scanu, is van mening dat de bescherming van de gezondheid van militair personeel de hoogste prioriteit heeft en dat de onderwerpen die in het rapport worden besproken niet alleen Italië betreffen, maar ook aandacht verdienen van het Europees Parlement. Onlangs stuurde hij een brief aan de president van het Europees Parlement, Antonio Tajani en aan alle voorzitters van de Europese fracties met de bevindingen van de Commissie, zoals opgetekend in het eindverslag.

Wij zijn van mening dat de behandelde onderwerpen en de resultaten van de door de Commissie uitgevoerde analyses van internationaal belang zijn.

Er moet rekening worden gehouden met het feit dat de door de Italiaanse strijdkrachten goedgekeurde vaccins dezelfde vaccins zijn die worden toegediend aan de burgerbevolking, en met name aan kinderen. Bovendien zijn de in Italië op de markt gebrachte vaccins dezelfde die overal ter wereld worden gecommercialiseerd.

CamillaLaten we niet vergeten dat in veel landen op grote schaal vaccinaties worden opgelegd door de wet, die zonder onderscheid van invloed is op de hele pediatrische populatie tot de leeftijd van de adolescentie en daarna. In veel landen wordt aan kinderen de toegang tot onderwijs- en scholingsdiensten ontzegd als ze niet volledig voldoen aan de vereiste vaccinatie, en gezinnen worden onderworpen aan zware straffen.

Kunnen we grootschalige proeven op kinderen of militair personeel toestaan wanneer het concept van “massale vaccinatie” indruist tegen het voorzorgsbeginsel?

Het niet openbaar maken van de belangrijke bevindingen van een Italiaanse overheidsinstantie, die verschillende en belangrijke kritieke kwesties met betrekking tot vaccinatiepraktijken onder de aandacht brengen, zou niet alleen onethisch zijn, maar zou ook de poorten openen om het potentiële gezondheidsrisico passief te accepteren ten koste van toekomstige generaties.

Bron van het originele artikel: http://www.comilva.org/support-independent-information/

Final Report of IV Parliamentary Commission: https://www.dropbox.com/sh/ybwfqth0xyps25o/AADf3IcBTy94iZTSaRgMY-hla?dl=0&preview=Final+Report+of+IV+Parliamentary+Commission.pdf

Press Release (English and Italian): https://tinyurl.com/RelazioneCommissione

Vertaald door: Anne Bennett voor Vaccinvrij

2 gedachten over “Vaccinatieschade bij Italiaanse militairen…!

 1. Het probleem met militairen,politie en soortgelijke organisaties is dat zij bevelen opvolgen waarbij ze er mogelijk (nog steeds) van uitgaan dat de overheid het beste met ze voor heeft.
  In Nederland is eerst enorm bezuinigd op defensie en op dit moment verlaten veel mariniers defensie omdat velen een verhuizing naar Vlissingen niet zien zitten.
  Misschien is dat ook wel de bedoeling want de EU wil een EU leger en wanneer de huidige militairen telkens problemen opleveren kan dat mogelijk een reden zijn voor de oprichting van een EU leger.Dat de regering niet het beste met militairen voor heeft blijkt uit meerdere dingen zoals het vaccineren maar ook destijds chroom 6 bij het leger en de NS.In Irak schijnt men met granaten geschoten te hebben waar ik dacht Uranium in zat waardoor veel eigen manschappen ziek zijn geworden om vervolgens aan hun lot te worden overgelaten in de VS.
  De politie idem eerst bezuinigen op het korps (behalve aan de top) waarna de problemen zich opstapelen mogelijk is dat bewust gedaan om ook een EU politiemacht te kunnen oprichten.
  Die hele EU in Brussel is een grote dievenbende die niets achterwege laten om landen financieel kaal te plukken en banken en multinationals voordeel en macht te geven.
  Digitaliseren wordt door de overheden,gemeenten,banken en bedrijven steeds sneller ingevoerd ondanks dat veel burgers zoals ouderen,”minder geletterden”,en andere mensen die niet met computers kunnen werken niet mee kunnen komen en terwijl men ook weet dat er verkeerde chips in computers kunnen zitten waardoor gegevens makkelijk gestolen kunnen worden en ook heeft men het telkens over hacken enzovoort en toch beweren dergelijke instellingen nog steeds dat bv internetbankieren veilig is terwijl dat niet zo is en wanneer je ze erop aanspreekt krijg je steevast het antwoord dat we niet meer terug kunnen wat onzin is natuurlijk want waarom zou iets wat altijd gewerkt heeft nu niet meer werken?Zij willen dat niet omdat het geld kost omdat er dan weer meer mensen nodig zijn en alle persoonlijke gegevens van iedereen in een computersysteem is natuurlijk ook wel interessant.Overheden zijn niet te vertrouwen wat ook geldt voor banken,veel bedrijven en gemeenten omdat het alleen om geld en macht draait.

 2. Een welwillend trouw poster team van goede science gelovigen die prat gaan op onze bescherming van volksgezondheid, een ‘discussie’ met naam faam en toenaam; blijf er op hameren tegen de klippen en den stroom op houd vol U naam worden geheiligd tot in den eeuwigheid amon mi amor en volgende week ook nog wel https://www.nieuwskoerier.nl/news/273025-gelovige-tiener-vaccineert-steeds-vaker-stiekem Amadou & Mariam – Ce N’est Pas Bon https://www.youtube.com/watch?v=xZKtJGT1itk

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.