Advertentie

De GRATIS WantToKnow-nieuwsbrief; geef je op!


WantToKnow is een toonaangevende website over alles wat je niet of nauwelijks in de mainstream media hoort, ziet of leest. We zijn al meer dan 10 jaar bezig, mensen gratis FUNDAMENTELE informatie aan te reiken, over dátgene wat gekend dient te worden. Geen halve waarheden of vertekende waarheden of zelfs grove leugens, maar feiten, die vaak niet passen in het ‘reguliere’ plaatje, dat politiek en machthebbers ons zo graag voorhouden. En ja, zij noemen dat dan ‘alternatieve media’.. En dat is dus niet voor niks zo..

WantToKnow.nl/be is een zustersite van de Amerikaanse WantToKnow.info, dat is  opgericht door de Witte-Huis-vertaler Fred Burks. Ook hij besefte, bij de start van zijn site, dat het ESSENTIEEL is, je zelf te voorzien van volledige informatie, in plaats van genoegen te nemen met de ‘officiële versie’ van gebeurtenissen. Zo ontdekte hij dat de Amerikaanse overheid waarschijnlijk VOLLEDIG op de hoogte was vooraf, van de aanslagen van 11 september 2001. En méér… Dat er zeer grote aanwijzingen zijn, dat we hier spreken over een zg. ‘valse-vlag-aanslag’.

Een valse-vlag-operatie is één van de oudste militaire strategieën, om een agenda in de praktijk te brengen, die een volk of groepering feitelijk niet wil. Een oorlog voeren tegen anderen bijvoorbeeld. Maar dan wordt deze groep of volk aangevallen, door precies dié groep, waartegen we in eerste instantie geen oorlog wilden voeren.

Het blijkt dan heel vaak, dat een dergelijke operatie, zorgvuldig in elkaar is gezet, om het eigen volk te bedonderen. Kijk naar de uitspraak hiernaast van de nazi Hermann Göring, Hitlers rechterhand. Je eigen volk bedonderen met een gespeelde aanval? Niets is ongemogelijk in de wereld; sterker nog: deze valse-vlag-tactiek wordt door overheden over de hele wereld, nog steeds gebruikt als wapen om verborgen agenda’s uit te rollen.

Kortom, de naam van onze sites, is niet ‘zomaar’ gekozen. WantToKnow betekent natuurlijk dat je ‘het’ wilt weten.. De werkelijke feiten en niet de aangereikte leugens en manipulaties.. En jij? Wil jij het weten?Om onze site te volgen, hoef je écht niet elke dag de site te bezoeken. Daarvoor hebben we namelijk deze oplossing bedacht.

Wij hebben een service, waarbij je 1x per week (op maandagochtend) de GRATIS nieuwsbrief van de site kunt ontvangen. Die toont je heel simpel álle artikelen die de week ervóór op de site zijn verschenen. Je klikt op het betreffende artikelvermelding in de nieuwsbrief en je wordt meteen en direct naar dit artikel toe geleid..! Handig toch?Voor deze gratis nieuwsbrief, kun je je hierboven opgeven, door even je e-mailadres in te vullen en te versturen. Je ontvangt dan een bevestiging per e-mail, die je even van jou kant dient te bevestigen..! En natuurlijk kun je ook -te allen tijde- het gratis abonnement op de nieuwsbrief beëindigen! Tot je dienst en..

Keep on Want To Know!

 

 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.