Advertentie

Italiaanse ouders krijgen vaccinatieschade-compensatie!


De 8-jarige Freek Hagoort, stierf in 2009 aan de gevolgen van een vaccinatie. Het onderzoek naar zijn dood verstrikt in de bizarre starheid van het RIVM..? Daar waren ‘common sense’ voor de hand ligt, voorzichtigheid op zijn plaats, zijn de autoriteiten in Nederland kennelijk zeker van hun zaak.. Vaccinaties zijn veilig.. Hopelijk is dit artikel een ‘wake-up’-call..!! (klik voor het verhaal van Freek)

x

Het Italiaanse Ministerie van Volksgezondheid ontkende onlangs dat de toediening van een BMR-vaccin aan toen 9-jarige jongen, tot autisme zou hebben geleid. Niettegenstaande werd de overheid door een Italiaanse rechter veroordeeld tot het betalen van een schadevergoeding. Het BMR-vaccin blijkt al langer onderwerp van ernstige en gefundeerde verdenkingen van het veroorzaken van ernstige lichamelijke en/of geestelijke schade. Een goed gedocumenteerde bijwerking van vaccinaties, zowel de genoemde BMR-prik, als die tegen pokken, hondsdolheid en kinkhoest, is hersenvliesontsteking, die kan leiden tot permanente hersenschade, maar ook in autistische gedragsstoornis..

Vele onderzoeken bewijzen de beweringen van de -door de reguliere wetenschappers verguisde- Engelse arts Dr. Andrew Wakefield, die al in 1998 suggereerde dat er een relatie is tussen het toegediende BMR-vaccin en chronische darmontstekingen. Zijn bevindingen staan echter in contrast met veel, door Big Pharma gesponsorde onderzoeken, die een dergelijke relatie ontkennen. En het zijn dan natuurlijk weer deze studies die door de Main Stream Media als ‘nieuws’ worden gebracht.

Maar het was vooral het werk van de Amerikaanse wetenschapper Dr. Natasha Campbell-McBride dat verklaart hoe chronische darmontstekingen, die het gevolg zijn van abnormale darmflora, er toe kunnen leiden dat een lichaam verschijnselen van autisme gaat vertonen, evenals andere neurologische- en gedragsproblemen. Het zijn dus vooral kinderen met een abnormale darmflora, die een verhoogd risico hebben op vaccinatieschade, en het zouden vooral de ouders moeten die ertoe zouden moeten besluiten, de vaccinaties uit te stellen, tenminste tótdat de darmflora zich helemaal in normale conditie bevindt. Maar terug naar het verhaal van de schadevergoeding aan de ouders van een Italiaans kind.

* * *

Italiaanse ouders krijgen vaccinatieschade-compensatie!

Italiaanse rechtbank beslist: BMR-vaccinatie veroorzaakte autisme

2012 WantToKnow.nl/.be – Bron (o.a. HIER)

x

Wat al heel lang bekend is, is nu ook juridisch bewezen geacht: vaccinaties veroorzaken autisme..!! Een Italiaanse rechtbank heeft een claim toegekend aan de ouders van Valentino Bocca, die op de leeftijd van 15 maanden, in 2004 een BMR-vaccinatie had gekregen.Volgens zijn ouders bleek dat het gedrag van de peuter onmiddellijk veranderd te zijn, direct ná deze vaccinatie. Hij wilde geen voedsel tot zich nemen, en de nacht ná zijn vaccinatie kreeg hij eerst diarree en ging zijn situatie daarna snel bergafwaarts. Hij lag vaak te huilen van pijn en na een paar dagen was Valentino niet meer in staat met een lepeltje zijn pap te eten, iets wat hij vóór zijn vaccinatie dagelijks met plezier deed.  

De ouders van Valentino Bocca, met tussen hen in Valentino

De ouders van Valentino Bocca vermoedden direct dat de jongen ziek was geworden door de gevolgen van de BMR-vaccinatie, maar ze kregen te horen, zoals zoveel ouders die zéker weten dat hun kind negatieven effecten ondervindt van vaccinaties, dat het ‘onmogelijk was’ dat het kind ziek geworden was als gevolg van de vaccinatie. Valentino kwam uiteindelijk in een soort droomstaat terecht, en kreeg een jaar later de diagnose ‘autisme’ opgeplakt. In de finale analyse, bleek het Italiaanse ministerie van Volksgezondheid het oneens met de conclusie die de kinderarts had getrokken, en die luidde dat de BMR-vaccinatie de oorzaak was van het autisme bij Valentino.

In de rechtzaak die daarop volgde in de Italiaanse stad Rimini, bleek de bewijslast dusdanig overtuigend, dat de rechter de Bocca-familie een schadevergoeding toekende die in 15 jaar uitbetaald dient te worden. Het gaat daarbij om een totaalbedrag van € 174.000,- en vergoeding van de totale advocaatkosten. In haar uitspraak vermeldde de rechtbank: “Valentino Bocca is onomkeerbaar beschadigd door de complicaties van de toegediende BMR-vaccinatie.(prophylaxis trivalent MMR).”

Precedent
Deze uitspraak is een doorbraak! Op dit moment worden door Italiaanse advocaten meer dan 100 soortgelijke vaccinatieschade-gevallen onderzocht op haalbaarheid van schadevergoeding. En volgens de Engelse krant ‘The Independent’, staan er waarschijnlijk nóg meer zaken in de wachtkamer klaar voor juridische claims. Dezelfde krant haalt de advocaat aan van de familie Bocca: “Dit is een significante uitspraak van de rechtbank; met name voor Engeland, waar een soortgelijk BMR-vaccin wordt gebruikt als dat wat in Italië wordt toegediend.”

Dezelfde krant meldt in commentaar op deze zaak dat het feitelijk volledig ongegrond is dat overheden en gezondheidsautoriteiten de druk steeds maar verhogen op ouders, om hun kinderen te laten vaccineren..! Dit om het simpele feit, dat wereldwijd verontrustbarende cijfers opduiken die een direct verband aantonen tussen de BMR-prik voor baby’s (Bof, mazelen en rode hond) en de alarmerende stijging van autisme-gevallen. Het blijkt, aldus ‘The Independent’, dat autismegevallen, sinds de jaren 1970, dusdanig zijn gestegen, dat één op de 64 kinderen al de diagnose ‘autisme’ heeft gekregen.

Een kind dient erop te mogen vertrouwen dat vaccinatie(s) BEWEZEN VEILIG zijn! En vooral: bewezen NUT HEBBEN!

Amerikaanse mediastilte omtrent BMR-vaccinatieschade
Waarom laten de Amerikaanse media deze zaak volledig onbelicht..? In Engeland was ‘The Daily Mail’ de eerste krant die op 15 Juni gewag maakte van deze zaak, toen kwam de genoemde ‘Independent’ op 17 Juni met een artikel over deze rechtzaak. Maar het was The Daily Mail die met de meest substantiële berichtgeving van de twee kwam. Zij melden onder andere:

‘Rechter Lucio Ardigo heeft de familie Bocca compensatie toegekend, waarbij hij de stevige uitspraak deed dat het bewijs overtuigend is, dat Valentino Bocca een ‘autistische aandoening met ernstige verstandige beperking’ heeft ontwikkeld, die in direct verband kan worden gebracht met de toegediende BMR-vaccinatie. zoals onderzoeksarts Dr. Barboni verklaarde. Advocaat Mr. Ventaloro legde het gisteren uit: “Dit is een significant geval van autisme, veroorzaakt door een toegediende vaccinatie, een BMR-vaccinatie om precies te zijn. Het is een uiterst interessant geval voor met name de Britse gezondheidszorg in relatie tot autisme-aandoeningen, omdat in Engeland dezélfde BMR-vaccins worden gebruikt als in Italië, namelijk die werd toediend aan Valentino Bocca. Het is hiermee direct duidelijk dat de druk die overheden en gezondheidsinstanties op ouders leggen, om hun kinderen te laten vaccineren, volledig onterecht is.”

Claudio Simion, een leidende figuur in de lobbygroep die ‘Association for Freedom of Choice in Vaccination’ (Vereniging voor de vrije keus in Vaccinaties) heet, voegt hieraan toe: “De uitspraak van de rechter in Rimiini, is essentiee; voor kinderen overal. De groei in autisme is onmiskenbaar en het is daarom uiterst onverantwoord dat verantwoordelijke overheden zich volledig afzijdig houden om het verband tussen de BMR-vaccinaties en aandoeningen als autisme onbelicht te laten”.

Het is heel veelzeggend dat de Amerikaanse media deze zaak VOLLEDIG NEGEREN.. De conclusie lijkt niet anders te kunnen zijn, dan dat hier een gezamelijk standpunt wordt doorgevoerd. Gecensoreerd nieuws dus,  dát is wat de Amerikanen dagelijks krijgen voorgeschoteld. In hapklare brokken.. Waarom zijn wij hierover niet verbaasd..?! Is het verwonderlijk dat nog zovele Amerikanen in het duister tasten? Het gaat niet eens om het aanreiken van de berichtgeving omtrent dit autisme-geval in relatie tot de BMR-vaccinatie. Het gaat er natuurlijk om dat het WARE verhaal niet eens gekend mag worden..!

* * *

x

Het boek van Anneke Bleeker dat 3 jaar geleden uitkwam, past volledig in dit verhaal. (klik op cover voor lead naar uitgever)

13 gedachten over “Italiaanse ouders krijgen vaccinatieschade-compensatie!

 1. Wat een geweldige doorbraak dat het deze ouders gelukt is om de vaccinatieschade van hun kind officieel erkend te krijgen! Het ligt niet zo in de Nederlandse mentaliteit om een rechtszaak te maken van de vaccinatieschade, maar we zouden het wél moeten doen. Massaal! Er lopen in Nederland duizenden kinderen rond die voor hun leven beschadigd zijn met ernstige aandoeningen zoals autisme. Mochten er ouders zijn die hierbij ondersteuning zoeken neem contact met mij op. http://www.vaccinvrij.nl

 2. Bij autisme schijnt zink een belangrijk mineraal te zijn.
  Samen met magnesium is dit een een versterkend mineraal voor het afweersysteem.
  Deze mineralen kun je vinden in zaden (o.a. dadels, amandelen, zonnebloempitten).
  Wel deze zaden voor het eten wassen, evt. met wat zout.

  Ook kun je voor een ‘dolfijnen-therapie’ terecht bij het Dolfinarium.
  Die stichting heeft wel een eigen naam, bekend bij het Dolfinarium.

 3. Inderdaad, geweldig. Nu dit nog meer in het openbaar bekend krijgen. Waar is er een gaatje in de MSM om dit te posten? Ik zie zovaak interessante artikelen, maar dan ‘closed for comments’.

 4. Om niet beschuldigd te worden van kokervisie, is het best om dit verhaal langs alle kanten te bekijken, en niet enkel vanuit de visie van een antivax lobby zoals mercola (de referentie bovenaan het artikel).

  Het betreft hier een rechtszaak in een provinciale Italiaanse rechtbank. Dus geen hogere rechtbank, en dus zeker niet te overroepen. Het originele verdict is terug te vinden op http://www.informasalus.it/it/data/allegati_docsc/sentenza-trib.%20lav.rimini.marzo%202012.pdf. Opvallend is dat er in deze rechtszaak niet gekeken werd naar al het proefondervindelijk bewijs dat er bestaat (en dat geen enkel oorzakelijk verband vindt tussen MMR en autisme). Dus enkel door dat allemaal te negeren kon in de rechtszaak worden “aangetoond” dat er een ‘verband’ is. Is dat een aanvaardbare vorm van rechtsspraak?

  Verschillende organisaties, waaronder de Italiaanse Federatie van Kinderartsen (www.fimp.org/notizia.aspx?id=629), zijn niet te spreken over deze uitspraak, waar al het proefondervindelijk bewijs genegeerd werd. Het is dus vrij zeker dat er een beroep komt op deze rechtszaak. En als er dan wel naar alle beschikbare informatie zal gekeken worden, dan zal het weerom overduidelijk worden dat de conclusie hetzelfde zal zijn als in bijvoorbeeld de “omnibus trials” in de USA. Dit zijn zes verschillende rechtszaken rond een MMR-autisme-verband, die worden beschreven op o.a. http://www.autism-watch.org/omnibus/overview.shtml (en mijn reactie 9 op http://www.wanttoknow.nl/gezondheid/vaccinaties-gezondheid/kwik-in-vaccins-en-autisme-causaal-verband). Van de 5000 rechtszaken die in de USA werden aangespannen, werden de 6 die het meeste kans maakten op een verband aan te tonen geselecteerd (door de advocaten van de antivax-lobby). En toch kon in geen enkel van de 6 gevallen een verband aangetoond worden.

  Het artikel verwijst ook naar de Daily Mail, die als eerste krant rapporteerde over de Italiaanse rechtzaak. Als je wat meer wil weten over die journaliste dit dat artikel schreef, dan moet je ook zeker deze links een volgen: justthevax.blogspot.be/2012/06/sue-reid-propagates-mmr-manufactuversy.html en jdc325.wordpress.com/2012/06/23/sue-reid-on-mmr-in-the-daily-mail.

  Nog een tip: Als je wil reageren, probeer dan op de boodschap te schieten, niet op de boodschapper. Ik verwacht hier wel weer een hele hoop reacties die kritiek op mij als persoon zullen hebben, maar dat deert mij niet. En door de persoon aan te vallen en de inhoud te negeren, geef je eigenlijk toe dat je niet wilt/kunt/durft inhoudelijk na te denken, maar gewoon blind wil blijven vasthouden aan je overtuigingen.

  1. @ Koen ,
   Dont worrie , cant find my gun 😉
   Zoals je in een andere reactie al zag kan ik ook fatsoenlijk redeneren .
   Imo is het gedachtegoed van velen hier op de site : waarom vaccineren tegen ditjes en datjes . Laat het immuunsysteem zijn werk doen , iedere kunstmatige ingreep heeft waarschijnlijk side-effects die we nog niet goed kennen . Het geheelplaatje is nog veel groter door onnatuurlijk voedsel (GMO) en pesticiden en antibiotica in van alles en nog wat .
   WTK lijkt zich sterk te maken om mensen bewust te maken over de mogelijke neveneffecten van vaccinaties . Wederom kom ik met het argument ; er hoort toch een keuzemogelijkheid te zijn ?
   Dat ouders boos zijn en zich in de maling genomen voelen is hun probleem , Wtk wil imo de andere kant van het plaatje laten zien .

 5. Is het niet zo langzamerhand tijd om de overheid te vragen openbare aanbestedingen te doen voor zaken als vaccins??
  Dan kunnen we gelijk controleren of er in het eisenpakket staat dat de potentiële opdrachtnemer van absoluut onberispelijk gedrag is (een normale eis bij elk ander product), aannemelijk maakt dat het medicijn werkt en absoluut zeker stelt dat het veilig is waarbij uiteraard een ruime aansprakelijkheid hoort (vertrouw je eigen product)en toetsing van bijwerkingen door onafhankelijke instituut wordt toegestaan (en geëist).
  Dit pakket eisen voorkomt voortaan nare Mexicaanse- vogel- en andere griepvaccins, HPV en wellicht zelfs elk vaccin.
  Merck bijv. heeft laatst ook weer zitten klooien met testresultaten van het bofvaccin.

 6. Hoewel er tegen ons altijd werd gezegd dat autisme erfelijk is heb ik altijd geroepen dat ze mijn zoon hebben kapot gespoten!

  herkenbaar verhaal al was het bij ons kind op jongere leeftijd en goed dat ze in het gelijk gesteld zijn maar daar heb je je gezonde kind niet mee terug!

  1. Misschien zou je eens kunnen kijken op http://www.cease-therapie.nl/ Dit is naar mijn mening de enige echt werkende therapie waarmee vaacinatieschade mee kan worden genezen. Ikzelf heb het er ontzettend druk mee en de resultaten zijn verbluffend.

  2. Dag Skip,

   Ik weet niet of je zoon nog steeds veel last heeft van vaccinatieschade, maar heb je er wel eens aan gedacht om hem te laten ontsporen bij een homeopaat?
   Daar valt veel mee te bereiken.

   Met vriendelijke groet, Lotte

 7. Ik zit me hier suf te piekeren hoe ik een IPV prik voor mijn zoontje kan omzeilen (polio vaccinatie is nog steeds wettelijk verplicht in België) terwijl jullie in Nederland – en eigenlijk in België ook zo goed als – probleemloos ALLE vaccinaties zouden kunnen weigeren. Waarom zou iemand zijn/haar kind vrijwillig laten inspuiten met een combinatie van meervoudige virussen/bacteriën en toxische/kankerverwekkende stoffen??? De enige reden voor zo’n dom kuddegedrag ken ik ondertussen, na grondige studie van het onderwerp ‘vaccinaties’: eenzijdige informatie (of beter, medische slogans zoals ‘vaccins zijn veilig, effectief en noodzakelijk’) en onderwerping aan gezagdragers (meer bepaald dokters en andere afgevaardigden van ‘de gezondheidszorg’). Wat een macht hebben we het medisch/farmaceutisch concern toch gegeven over ons lichaam! Ik verbaas me er steeds weer over dat bijna niemand schijnt te weten dat het aantal dodelijke slachtoffers voor de meeste infectieziekten waarvoor we ons (en vooral onze kinderen) nu routinematig laten inenten al rond de 90% – of, in het geval van de mazelen bijvoorbeeld – was gedaald VOORDAT men zelfs maar met vaccineren begon! Een laatste raad voor ik ga slapen (ondertussen weeral bijna middernacht hier): neem eens een kijkje in de online VAERS database; zoek op serieuze/dodelijke gevolgen van vaccins, zoals het MMR en het IPV vaccin, en vraag jezelf daarna af of je nog steeds zo overtuigd bent van de beweerde veiligheid van deze medische (kunstmatige) manipulaties…

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.