Advertentie

Vaccinaties ondergraven de immuniteit


‘Drug companies are not here to bring health to the population but to scam them on one level for vast amounts of money,
by treating the symptoms and not addressing the cause.’

(vert.)

Farmaceutische bedrijven zijn er niet op uit om gezondheid onder de bevolking te brengen,
maar om de bevolking op het éne niveau grote sommen geld af te troggelen,
ondertussen slechts de symptomen te bestrijden en het aanwijzen van de oorzaak van de ziekte achterwege te laten.”

x

-Sir William Ossler, MD (1849-1919)

* * *

x

Vaccinaties ondergraven de immuniteit

Paul Fassa © 2011

vertaling © mei 2011 Guido Jonkers/WantToKnow.nl

x

Vaccinaties zijn nog erger dan we vermoeden! Het gaat er hierbij niet om dat er vaccinatieschade kan ontstaan, schade die ‘zomaar’ bij gevaccineerden schijnt te kunnen toeslaan. Maar het gaat erom dat steeds meer experts met de bewering komen, dat vaccinaties ervoor zorgen dat het immuunsysteem van gevaccineerden op een laag pitje wordt gezet. Dit blijkt wanneer er een simpele telling plaatsvindt van ziektes die optreden vlak ná vaccinaties en de situatie ervóór. Dit geldt ongeacht voor welke populatie dit wordt bekeken, jong en oud of mannen of vrouwen.

Alle vaccinaties zijn gevaarlijk.
Een voormalig vaccinatie-onderzoeker is opgestaan en trekt nu als klokkenluider aan de bel. Hij werd geïnterviewd door onderzoeksjournalist Jon Rapapport. De klokkenluider gebruikte daarbij een schuilnaam (Dr. Mark Randall) om zijn identiteit te beschermen. Hij heeft als medisch wetenschapper aan de wieg gestaan van de ontwikkeling van meer dan één vaccin. Maar uiteindelijk bleek dat hij niet meer overweg kon met de leugens, in het bijzonder toen bleek dat de baby van zijn beste vriend gestorven was, vlak nadat deze baby zijn DKTP-vaccinatie had gekregen.

Deze klokkenluider vertelde Rapapport dat het op geen enkel manier nog mogelijk is, om een volledig schoon en een volledig veilig vaccin te maken. En dan gaat het niet eens nog over de conserveermiddelen en toevoegingen. Wanneer dit nu eens goed doordringt bij de mensen die pro-vaccinatie zijn, zou hun houding direct drastisch wijzigen in mijn opinie.

Het schandaal met het SV-40 poliovaccin, gebaseerd op de verwerking van apennieren in de vaccins, blijkt mogelijk zelfs aan de basis te staan van de ziekte AIDS. (klik voor artikel (Engels))

Een citaat uit het interview met deze klokkenluider:
“Zover het mijn inzicht is, is dat ALLE vaccins gevaarlijk zijn. Zij bereiken het menselijke immuunsysteem en hebben de neiging dit systeem te ondermijnen.

Het is daarbij helemaal niet denkbeeldig, dat ze zélfs de ziekte veroorzaken, waarvan wordt beweerd dat het vaccin ze bestrijdt. En ze kunnen andere ziekten veroorzaken, dan de ziekte waarvoor de vaccinatie is gegeven”. (zie deze link)

Er zijn virussen en retro-virussen van menselijke en van dierlijk weefsel, evenals andere besmettingsbronnen. Eén van de beste voorbeelden daarbij is SV-40 (Simian Virus 40). SV-40 werd in de meeste vaccins gebruikt om mensen te vaccineren tegen polio. Dit is net zolang doorgegaan, tot bekend werd dat SV-40 een virus was, dat ook kan leiden tot het ontstaan van kanker!

De maker van dit vaccin, Merck, liet weten dat ze voortaan geen gebruik meer zouden maken van apennieren, die werden gebruikt bij de bereiding van het poliovaccin. Maar het tekent weer de hebzucht en gewetenloosheid van Big Pharma, toen bleek dat Merck gewoon doorgegaan was met het verspreiden van voorraden SV-40, tot ver in de jaren 1980.

Het resultaat van zowel de werkwijze van Merck, als de aanwezigheid van het SV-40 in het poliovaccin bleef niet uit.. Een kankerexplosie vond plaats in de groep die tegen polio gevaccineerd was, vanaf de jaren 1950 tot in het midden van de jaren 1980. SV-40 virussen werden gevonden in de tumoren van de kankerpatiënten, die vroeger ook een dergelijke polioprik hadden ontvangen.

Waarom vaccins  nooit de beloofde immuniteit kunnen brengen.
De geïnterviewde, onbekende klokkenluider en Andreas Moritz, een holistisch healer en auteur van het boek ‘De Vaccinatie-natie, de bevolking vergiftigen, shot ná shot’ zijn het er beiden over eens dat de grote vaccinatie-belofte, duidelijk is afgezwakt. Witte bloedlichaampjes en anti-lichamen worden overhoop gegooid door vaccinaties. Maar dat is nog een secundaire reactie van het immuunsysteem.

Als het voor veel artsen al één groot vraagteken is, wát er eigenlijk in die spuit zit? Gewoon maar blind vertrouwen..? Of jezelf informeren over de achtergronden van de 'noodzakelijke' vaccinaties. Einstein: "Nooit stoppen met jezelf afvragen 'Waarom?'"

Er is een heel systeem van het lichaam om indringers tegen te houden. Onze huid, onze slijmvliezen in keel en neus, ons traanvocht, ons speeksel en het slijm in het slokdarmkanaal, vormen een primaire defensie tegen indringers, zoals ziektekiemen. En onthoudt dat ook de zuurtegraad van een lichaam een deel is van het immuunsysteem.

Daarom zijn ook de diverse darmflora van essentieel belang; deze vriendelijke bacteriën zijn te vinden in ongeveer de helft van ons immuunsysteem. Het is gebleken uit onderzoek dat deze ‘vriendelijke flora’ verantwoordelijk is voor het aanzetten van het secundaire deel van ons immuunsysteem: de soldaten van het lichaam, genaamd de witte bloedlichaampjes.

Andreas laat statistieken zien, waaruit blijkt dat er een dramatische stijging waar te nemen valt van astma, allergieën, ADD en ADHD, en andere neurologische aandoeningen, zoals autisme, onder de gevaccineerden. Het is ook heel waarschijnlijk dat ziekten als kanker en veroudering sneller optreden, naarmate heftig gevaccineerde kinderen volwassen worden. (source 2)

Andreas is ervan overtuigd, dat de goede gezondheid van kinderen meer gebaat is bij een kindertijd met kinderziektes, zónder dat er vaccinaties verstrekt zijn.

Conclusie
Jezelf politiek correct voordoen, door het anti-vaccinatieclub-label proberen te vermijden, zo dat al bestaat, is werkelijk verspilling van tijd en energie. Volgens de vaccinatie-voorstanders is het onvermijdelijk dat er, bij het beschermen van de kudde, enige schade ontstaat bij ‘enkelen’.

Maar het beeld wordt steeds duidelijker: vaccinaties, die uiterst goedkoop te produceren zijn en vaak gevrijwaard zijn van aansprakelijkheid (!!), zijn een grote winstbron voor Big Pharma, terwijl dezelfde vaccinaties mensen bewezen ziek kunnen maken, of zelfs de gezondheid van de hele kudde kunnen ondergraven, in plaats van deze kudde te beschermen..!

Er zou, in plaats van een geïnformeerde overeenstemming, een situatie moeten komen, waarin geen enkele overeenstemming bestaat.
x

* * *

Over de auteur: Paul Fassa is toegewijd om anderen te waarschuwen voor de huidige corruptie die bestaat op het gebied van voedsel en medicijnen. Hij wil de wegen ontdekken, waarlangs we een betere gezondheid voor iedereen kunnen bereiken, daarbij geen beperkingen opleggend aan de ‘vrijheid van gezondheid’. Je kunt zijn blog bezoeken HIER.

* * *

Bronnen:

(1)’Must Read’: Het verbijsterende interview van John Rapapport met een voormalig vaccinatie-ontwikkelaar. HIER

(2) Vaccinaties zijn verantwoordelijk voor een enorme terugval van ons immuniteit. HIER

Vaccination gerotzooi op heterdaad: HIER (engels)

Vaccinaties en zwangerschap gaan niet samen HIER (engels)

30 gedachten over “Vaccinaties ondergraven de immuniteit

 1. Zo,dit is voor mij dan even de bekende druppel…
  Ik heb de laatste vaccinaties op 9 jarige leeftijd van mijn dochter niet laten zetten (BMR en DPT).
  Na enige twijfel had ik toch besloten om dan alleen de DPT te doen nu ze 10 jaar is maar die twijfel is inmiddels ook weg, ze krijgt helemaal niets meer!
  Als ik me dan bedenk dat zij tot haar 5e levensjaar ontzettend vaak en veel ziek is geweest o.a. roodvonk met complicaties(na de laatste inenting op 4 jarige leeftijd) dan zou t zomaar kunnen dat haar weerstand is verpest.
  De laatste 5 jaar is ze eigenlijk nauwelijks meer ziek geweest en dit wil ik graag zo houden…

 2. Ik vraag mij af of een spuit tegen tetanos of klem echt nodig is?
  Ik had twijfels om ze in school van mijn dochter te laten geven,maar uit angst heb ik het dan maar laten doen.

 3. Helemaal waar, mijn katten en honden zijn na de eerste vaccinatie`s, ze kwamen allen uit het dieren asiel, nooit meer gevaccineerd en zijn altijd gezond geweest en erg oud geworden .

 4. Kom op jongens, we stoppen allemaal met vaccineren. Binnen enkele jaren komen de eerste Tetanus slachtoffers. Kinkhoest komt weer terug als veel voorkomende ziekte (zeer besmettelijk), difterie komt weer terug (doodsoorzaak nr1 bij kinderen vroeger volgens WikiPedia), er zijn weer polio uitbraken. Allemaal zeer gezellig.

  Maar we zetten wel Big Pharma een hak! Haha!!

  1. Oh ja ik vergeet er nog bij te zeggen dat de infecties van kinkhoest niet meer te behandelen zijn omdat bacterien massaal resistent zijn tegen een heel scala aan antibiotica. Oh wacht dat hebben we niet nodig want door geen vaccinatie hebben we een enorm hoge weerstand!

  2. Komt de pest dan ook weer terug? Of nee wacht; daarvoor waren we nooit ingeent!
   De meest dodelijke ziekte die heeft huisgehouden in Europa, de pest,
   daar hebben we geen vaccinaties voor. Help we gaan er allemaal aan!

   Je moet wel een enorme vacca zijn om nog in dit sprookje te geloven. Het is de mooiste manier om het menselijk lichaam legaal te verkloten. Volspuiten met embrionale cellen, kippencellen met een kloddertje apennieren en laten we de chemische middeltjes vooral niet vergeten.

   Als jij een stuk baby eet dan ben je een kannibaal maar als je het ingespoten krijgt dan ben je ineens beschermt? Whahaha, laat je goed volspuiten, goed voor je beoordelingsvermogen merk ik al.

   Sjah het tast wel een beetje de dakpanne aan maargoed die heb je toch nie nodig wa?!

  3. Je bent lekker bezig niet QM? Lijkt een beetje op letter-onanie.. Is er nog iets wat je te melden hebt..? Inhoudelijk dan..

  4. Hi QM,

   Even voor de duidelijkheid met betrekking tot je opmerking over de resistentie van bacteriën en vaccinaties. Je haalt hier appels en peren door elkaar.

   Normaal is een gezond mens in staat om allerlei bacteriën de baas te zijn en we hebben sommige bacteriën natuurlijk ook nodig.

   Nu is er door de intensieve veeteelt een heel ongezond leefklimaat ontwikkeld voor de beesten. Ze zitten te dicht op elkaar, krijgen eenzijdig mestvoer, geen beweging en geen frisse lucht. Het is een broedplaats voor bacteriën die hier makkelijk kunnen toeslaan ondanks de vele vaccinaties. Door het te vaak en veelvuldig voorschrijven van antibiotica is mede hierdoor de resistentie van bacteriën ontstaan.

   Deze beesten krijgen een heel scala aan vaccinaties en daarnaast standaard al heel snel een dosis antibiotica. Nu blijkt dat in Nederland in tegenstelling tot Denemarken de dierenartsen (uitzending Zembla) verdienen aan elke dosis antibiotica die ze uitschrijven. De boeren hebben liever een goede opbrengst en willen geen risico lopen dus is het logische gevolg bij velen (niet allemaal) dat er veel en vaak onnodig antibiotica wordt voorgeschreven en er een steeds grotere kans bestaat op resistentie van schadelijke bacteriën.

   Wat ik begreep is er nog maar 1 antibiotica is welke staat tussen een superbacterie en de mens.

   Het is ook duidelijk en bewezen dat naarmate de weerstand van een mens lager is deze mensen dus vatbaarder zijn voor schadelijke bacteriën. Je kan mensen wel platspuiten met vaccins maar met het idee van de intensieve veeteelt in je achterhoofd snap je hopelijk ook dat weinig beweging, ongezond eten en een ongezonde leefomgevingen allemaal factoren zijn die meespelen. Voor dier en mens.

   Wat onderzocht moet worden is of sommige vaccinaties soms beter achterwege gelaten moeten worden om de weerstand van mens en dier te verbeteren.

 5. Het is niet onderzocht of wetenschappelijk onderbouwd maar ik had vroeger nooit last van enige allergie. Ik heb op latere leeftijd een tetanus vaccin gehad nadat ik twee vechtende honden uit elkaar had moeten halen. Ook voordat ik op een verre reis ging haalde ik een serie vaccins zoals voorgeschreven voor deze verre landen. Ik moet de boeken en de data erbij halen maar opmerkelijk is dat is sinds die tijd last heb gekregen van sommige allergieën.

  Misschien is er geen verband maar het zou mooi zijn als duidelijk kan worden of mijn weerstand een opdonder heeft gehad en van slag is door de vaccins of niet.

 6. Mijn kinderen zijn nooit gevaccineerd. Nooit ernstig ziek geworden of een allergie of iets dergelijks gekregen. Alleen ondermijnen Ze nu hun gezondheid door te roken, helaas.
  Mijn huisdieren worden ook oud en zijn nooit ziek en niet gevaccineerd op één keer na.

 7. David Wilcock nu in Nederland

  Zaterdag 2 Juli 2011 van 10:00 tot 17:00, ter Gouwstraat 3 Amsterdam Mirror Center, kaartjes: €60,00 pp. Voor reservering 26 juni. via rek 519024028, ten name van ACM Groeneveld – David Wilcock + eigen naam, na 26 juni aan de kassa van Mirror Center Amsterdam.

 8. Ja Guido, we zouden inderdaad niet moeten ophouden de vreselijke gevolgen en schokkende oorzaken, belangen en achtergrond van vaccinaties onder de volkse aandacht te blijven brengen. Goed artikel! Het is eigenlijk ongelofelijk hoe oude paradigma’s blijven bestaan, terwijl de bewijzen (zoals in dit door jou zo goed vertaalde artikel, maar ook veel eerdere goede publikaties op jouw site) zich blijven opstapelen. Hoe deze muur te slechten? Gewoon door zacht dit nieuws BLIJVEN verspreiden, zodat mensen er ooit zelf achterkomen. Pushen (hoe graag we ook zouden willen uit het besef van noodzaak) geeft slechts weerstand en onbegrip. Succes en dank, Rik

 9. Wanneer gaan mensen zelf eens nadenken?
  Wie weet wat er in een vaccin zit, niemand behalve diegene die het ontwikkeld hebben. Wij mensen zijn kudde dieren, we geloven teveel wat zogenaamd goed voor ons zou zijn. We steunen enkel de Big Pharma, met tot gevolg dat we alleen maar meer ziekenkosten moeten gaan betalen. Ja, tegenwoordig MOET je dat betalen, net als de belasting. Doe je dat niet ben je zelfs strafbaar en beland je als een crimineel in de gevangenis! Het is niet de bedoeling dat we beter worden, het is de bedoeling dat we zieker worden en zo meer en meer een beroep gaan doen op medicatie.
  Mensen denk na en trek je eigen conclusie. Laat je niet bang maken!

 10. Kort overzicht van mijn bezoek vorige week aan het Europese “griepcongres” :

  – European Flu Summit gehouden op 26 mei 2011 in Brussel (Congresgebouw “Diamant Building”) : http://www.flusummit.org/
  – Thema “European Scientists fighting Influenza”
  – Doelstelling : het promoten van een grotere vaccinatiepenetratie jaarlijkse seizoensgriep in Europa met inzet, investering van alle betrokkenen
  – Georganiseerd door ESWI (European Scientific Working Group on Influenza)
  – Sponsors van dit congres : http://www.evm-vaccines.org/spip.php?article5
  – Directeur ESWI en voorzitter : Prof. dr. Ab Osterhaus (bijgestaan door nederlandse collega’s dr. Ted van Essen en prof. Arnold Vulto)
  – Deelnemers : een 100-tal, merendeels uit Europa (Sanofi-WHO-EMA-Inst. Pasteur-Baxter-GSK-Abbott-Novartis-Janssen-Public Health Institutes-Pharmacy Hospitals-EU-Erasmus)
  – 11 prominente sprekers (elk ’n half uur), met de nadruk op de lessen getrokken uit de vaccinatierondes 2009 (mex. griep)
  – Woord voor woord noterende werknemer (“EU-waakhond” ?) van Security Europe : http://www.seceur.info/
  – Dit congres (gratis) als aanloopje voor volgende in september te houden op Malta (1000 euro) – verwachte aantal deelnemers aldaar : 1500

  Persoonlijke impressie :

  – Eén grote marketingpromotie en het “warm” maken van de farmaceuten om nog meer te investeren in een nog breder vaccinatiebeleid
  – Het zoeken naar het nog beter bereiken van de bevolking via gerichte campagnes en verbreden risicogroepen (radio- tv spotjes : “geen geld beschikbaar in 2009”)
  – “Bewondering” voor een onvermoeibare, de hele dag leidende, paraderende voorzittende Ab Osterhaus, als “big boss” iedereen manend bij de les te blijven, in de handen klappend de aanwezigen na de, korte, lunch terugroepend (grijs/zwart/rood gekleed)…. “Old boys network”
  – Gesprekken in de wandelgangen : voor deze mensen in dit wereldje, zijn vaccins meer dan OK (“bijwerkingen vaccins wegen niet op tegen de voordelen”), maar zodra overgeschakeld wordt naar medicijnen, gerichte twijfels over bijwerkingen en voorschrijfgedrag (bv Ritalin)
  – Conclusion Ted van Essen : “Dutch vaccination strategy is successful” – “Increasing numbers of at risk patients” – “Low vaccination rates in the younger” – betreffende geconstateerde tegenstand vaccinatie 2009 onder zorgverleners : “HCW’s are just normal people”
  – Dr. Litjen Tan (American Medical Association) : “het gaat heel goed nu in Amerika, minder en minder vaccinatietegenstand” (dankzij campagnes en intimidatietechnieken ?). En (trots ?), “statines veroveren de markt in een sneltreinvaart, meest winstgevende sector”
  – Welwillend tolereren van de aanwezige 2 belforters (“konden we nog wat van leren”)

  Conclusie : niets nieuws onder de zon : vaccins zijn big business en zullen dit ongetwijfeld blijven. Het zoeken naar “gaten in de markt” gaat onverminderd door.

  1. Met welk vaccin had de “paraderende” Osterhaus zich van tevoren laten vaccineren ? Het pauwengriep-vaccin ?

 11. Laatste nieuws : Hepatitis B vaccin in RVP

  Vanaf 1 oktober 2011 wordt aan het Rijksvaccinatieprogramma de hepatitis B vaccinatie toegevoegd. Het RIVM biedt geen keuze in het wel of niet toedienen van hepatitis B, de prik gaat behoren tot het vanzelfsprekende, algemeen geldende schema en zal in één cocktail worden gegeven. Er wordt niet gesproken over de bijwerkingen van het vaccin en hoe vaak hepatitis B voorkomt in Nederland bij baby’s. Vanaf 1 oktober 2011 zal prik 1 DaKTP-HIB-Hep-B (Infanrix-hexa) bevatten, prik 2 Pneumokokken (Synflorix). En dat op 2,3,4 en 11 maanden. In totaal gaat dit over 21 vaccinaties binnen 3 maanden en 28 vaccinaties binnen 1 jaar.

  1. een aanslag op de immuniteit, zo enorm veel……….voor een babytje…Zijn ze gek geworden ofzo?????

  2. Hepatitis B, was dat niet die sexueel overdraagbare aandoening? Logisch…Wel snel er bij zijn want die babies willen nattuurlijk voor 2012 voortplanten.

   Gelukkig weten we inmiddels dat alle vaccianties onwetenschappelijk, ineffectief en potentieel levensgevaarlijk zijn, hoeven we die keuze niet zo moeilijk meer te maken, toch!?

   http://www.healingsoundmovement.com/articles

  3. Een rechter heeft eens bepaald, dat sexueel contact met een baby geen verkrachting is.Want een baby kan geen nee zeggen, dus geen verkrachting zij deze rechter.
   Zou dit in verband kunnen staan met hepatitus voor baby’s? Hepatitus is toch maar 5 jaar geldig? daarna moet je weer……zeggen ze!
   http://www.babybytes.nl/answers/1300720282

 12. en weer word er over het dilemma geschreven en weer wordt er niets mee gedaan dan gepraat mensen met praten alleen komen we er niet ga de straat op en laat die hele farma ghemie VERBIEDEN zij makens ZIEKER DAN WE ALZIJN .

 13. 100% Helemaal mee eens! En als kind kan je niet eens een vaccinatie weigeren! Het wordt er gewoon ingejast! Ben nu 66 en weiger de opgedrongen griepprik te nemen, huisarts hevig verontwaardigd.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.