Advertentie

Doornroosje en het spinnewiel…


x

Doornroosje en het spinnewiel.

© Anneke Bleeker, mei 2011

x

Er was eens…

Er was eens een meisje dat zich prikte aan het spinnewiel, in slaap viel en die slaap duurde wel honderd jaar. Zij werd wakker gekust door een prins en… ze leefden nog lang en gelukkig! Dit verhaal heeft een happy end. Dit is wel heel kort door de bocht het verhaal van een meisje dat zich prikte…   Prik, prikken…. De prik en het meisje… Meisjes van tegenwoordig zullen zich niet snel prikken aan spinnewielen, maar wel geprikt worden door vaccinatiespuiten.

x

Drie prikken in een half jaar tijd.
Oftewel het HPV‐vaccin, dat, zoals men beweert baarmoederhalskanker kan voorkomen. De media hebben goed geholpen dit onder de aandacht te brengen en zelf ben ik sinds begin 2009 ook helemaal ‘gegrepen’ door deze materie. Het begon met ongeloof. Een vaccin tegen die ene vorm van kanker? Krijgen we straks een vaccin tegen maagkanker? Leverkanker? Alle vormen? Een cocktail? Vanaf het moment dat dit ongeloof zich in mij nestelde kon ik niet vermoeden wat ik heden ten dage weet, uitvoer en heb meegemaakt.

Maartje Nevejan met haar dochter. Klaar om op te treden in het sprookje 'Doornroosje'..?

In het voorjaar van 2010 werd ik benaderd door Maartje Nevejan, de maakster van de documentaire: ‘De prik en het meisje’. Daar ik de aanzet had gegeven tot de discussie rond vaccinaties mocht ik niet ontbreken in dit verhaal. Of ik dus ook mee wilde werken?

Ja, uiteraard, waarom niet?

De locatie moest bij mij passen en dat werd iets ‘bloemigs’. Vooruit, dat is het beeld wat men graag ziet, dus werk ik maar mee. Maud benaderd van een prachtige bloemenwinkel in Bergen en op een dinsdag in maart 2010 kwam Maartje met twee personen naar Bergen om te interviewen en te filmen.

Het was prachtig weer, echt een voorjaarszon zoals je die in maart kunt hebben. Alles werkte mee, ook de opmerking van Maartje dat haar dochter de eerste vaccinatierondes had overgeslagen. ‘Gelukkig,’ dacht ik, ‘alle kans dat als zij alle verhalen op een rijtje heeft gezet dit zo zal blijven.’

Maartje zette haar dochter centraal in de documentaire, daar zij een zoektocht ondernam langs alle voors en tegens. Onze website was goed bekeken, dat was duidelijk want ze kwam goed beslagen ten ijs. Een aantal uren ben je bezig voor een paar luttele minuten op de buis. De middag verstreek en allerlei aspecten waren aan bod gekomen. Gewapend met mijn boek met als titel; ‘Wat je niet verteld wordt over vaccinaties’, gingen zij aan het eind van de middag weer naar Amsterdam. Op dat moment was het einde verhaal.

De tijd verstreek en begin juli 2010 ontmoetten wij elkaar weer, tot mijn grote verbazing. In een andere setting waar ook de heer Roel Coutinho en mevrouw Marina Conijn (van het RIVM) aanwezig waren, naast diverse andere personen van zeer verschillende komaf.

Als ik klompen aan had gehad dan waren zij gebroken..
Als ik op die zonnige dag begin juli klompen aan had gehad dan waren zij zeker gebroken. Maartje vertelde namelijk met veel bravoure dat zij hun dochter ondanks alle verhalen toch hadden laten vaccineren. Bam! Dat was het! Om van te grillen.

Wat was dit? Dit voelde als een enorme klap in het gezicht. De volgende gedachte die ik had was: ‘Hoe wordt dan datgene waaraan ik mijn medewerking heb verleend gepresenteerd?’ Zijn ze DES en Softenon vergeten? Dat waren weliswaar geen vaccins maar toch, de gevolgen achteraf zijn te bizar om nog met droge ogen te kunnen blijven beweren dat die producten uit de koker van de farmacie zo onschuldig waren. En waarom reageerde zij zo vol trots? Met een air van; ‘Wij hebben onze dochter toch laten vaccineren!’. Ongelooflijk was dit!

De tijd verstreek weer en het werd voorjaar 2011. Er kwam een uitnodiging om op 2 maart naar Amsterdam te komen. Daar zou de documentaire tijdens een première getoond worden. Ook al zo bizar in mijn beleving. Een première is iets feestelijks maar aan deze vaccinaties kan ik niets feestelijks ontdekken. De gedachte dat de farmacie dit allemaal had georganiseerd kwam toch even bij mij op. Dit is mijn eigen hersenspinsel maar het hele verhaal begon voor mijn gevoel steeds gekker te worden.

Zo werd het 2 maart 2011 en samen met een goede vriendin toog ik naar Amsterdam. We zeiden: ‘We kunnen het tij toch niet meer keren, we maken er maar het beste van en gaan een avondje uit’. Met de trein, wat we al bijna nooit doen, waren we er snel. Lopend door de stad was ook niet vervelend en ruim op tijd arriveerden wij bij ‘De Balie’. De zaal zat vol, ongeveer 200 personen. Er hing een feestelijke sfeer en dat paste echt niet bij het onderwerp; die mening ben ik nog steeds toegedaan.

Momentopname van het 'Experiment'..? 'Mathilde Boon (directeur van het Leids Cytologisch en Pathologisch Laboratorium) kwam aan het woord en er ging een golf van verbazing door de zaal. De verbazing was zo groot omdat deze doctor openlijk aangaf dat wanneer Maartje besloot om haar dochter NIET te laten vaccineren, zij NIET meewerkte aan het 'experiment'..!'

Want ik heb de kennis van dit experiment. En jij niet! De film werd vertoond op een bioscoopdoek; er liep een kat door de zaal, blijkbaar de huiskat. Er heerste een bijzondere sfeer en toen mevrouw Mathilde Boon (directeur van het Leids Cytologisch en Pathologisch Laboratorium) aan het woord kwam, ging er een golf van verbazing door de zaal. De verbazing was zo groot omdat deze doctor openlijk aangaf dat wanneer Maartje besloot om haar dochter niet te laten vaccineren, zij niet meewerkte aan het grote experiment!

‘Het is toch bij de konijnen af,’ was mijn gedachte. Zo openlijk… en daarna is Maartje meegegaan in de keuze van haar dochter? Want: ‘het kan toch niet dat alle meisjes groen haar krijgen en zij niet?’

Aan het eind van de avond biechtte Maartje mij op dat ze het eigenlijk nog steeds niet weet. Mijn ‘simpele’ gedachte is dan: ‘Waarom hebben jullie dan niet gewacht, waarom niet meer gelezen? Waarom ben je meegegaan in de gedachte van de grote horde?’ En dit denk ik nu nog steeds. Denkt men de trein ècht te missen als je je beslissing nog even uitstelt? En: hoe zou men gereageerd hebben als deze vaccinaties uit eigen portemonnee moesten worden betaald? Bijna € 400,- totaal voor drie spuiten!

De internetreactie
De film is inmiddels op de televisie geweest en wie gekeken heeft kent de inhoud. Wie het gemist heeft kan het alsnog bekijken. Dus uiteindelijk zal het een hoog kijkcijfer halen daar dit via velen verspreid wordt. De dag na de uitzending keek ik op het internet naar reacties en vond de onderstaande tekst. Zeer treffend verwoord! Geschreven door iemand die heeft nagedacht! Bijzonder goed verwoord!

Er zitten zeer veel aspecten in deze documentaire of moet ik zeggen propagandafilm die mij storen. Maar het ergste vind ik de uitspraken van de deskundige Mathilde Boon van het uitstrijkjeslab die overigens ook vindt dat het een experiment is. Hierover zijn we het dus eens. Zij vindt het zelfs een waanzinnig goed experiment. En als je durft het als een experiment te zien. Maar dat moet je wel durven hoor. Zegt ze. Dan wordt het heel opwindend. In plaats van dat je bang voor iets bent. Ja, maar dat is juist waar ik zo op tegen ben zegt Maartje Nevejan. Waarop Mathilde Boon resoluut zegt. Dan maak je het experiment kapot! Om er vervolgens vermanend met opgeheven vinger aan toe te voegen. Dus je laadt eigenlijk een hele grote verantwoordelijkheid op je mevrouw!

Dit doet mij sterk denken aan het beroemde wetenschappelijk experiment van Milgram: hierbij wordt een proefpersoon onder druk gezet om een voor hem niet zichtbare persoon steeds meer pijn te laten lijden. De reacties van de persoon kan hij wel horen via een luidspreker. En als hij wil stoppen met het experiment wordt hij door de wetenschappers dwingend toegesproken dat hij bij weigering dan wel een zeer belangrijk experiment teniet doet. En dat het van essentieel belang is om door te gaan. Uit dit experiment blijkt dat een hoog percentage van de mensen deze druk niet aan kan en door gaat met het nog meer pijn toebrengen.
Dit is nu precies wat Mathilde Boon ook doet. De argeloze burger wijzen op zijn verantwoordelijkheid en dat je het misschien niet voor je dochter maar voor de wereld moet doen. Voor de gemeenschap. Want ik heb de kennis van dit experiment. En jij niet! Zoals ze aan het eind tegen Maartje Nevejan zegt.

Een alarmerende mail!
In de dagen voor de uitzending kreeg ik een alarmerende mail van een dame uit België. Zij vertelde dat ze via haar osteopaat het volgende had vernomen. De dochter van de osteopaat had een klasgenootje. Dat meisje was overleden na HPV‐vaccinatie. De arts die het vaccin had toegediend heeft de ouders verteld dat dit niet door de vaccinatie kon zijn gebeurd. De andere ouders zijn gerustgesteld met de woorden dat dit een incident was en niet met het vaccin in verband gebracht kon worden.

Deze simpele regels, met een zware inhoud, kwamen bij mij en tevens bij enkele anderen, waardoor men in België nu wil weten wat er is gebeurd. De ‘prikkende arts’ heeft het niet gemeld en alles zou zo onder het vloerkleed verdwijnen ware het niet dat er altijd mensen zijn die nadenken en toch gaan spreken. Al is de leugen nog zo snel, de waarheid achterhaalt haar wel!

De Amsterdamse kat.
De kleine lieve kat die in ‘De Balie’ liep, ik nog even op schoot heb gehad, geeft achteraf ook stof tot gesprek. Hoe toepasselijk dat dit diertje daar tijdens die bewuste film rondliep, wanneer we het onderstaande lezen:

Zijn wij anders dan katten?
Als dergelijke informatie als hiernaast beschreven bekend is bij katten, zijn wij dan anders? Kunnen wij wel tegen al die lichaamsvreemde stoffen? Voelen mensen zich nu echt verheven boven alles? Die kat in Amsterdam, hoe symbolisch dat deze daar liep juist op dat moment bij dat heikele onderwerp. Gewoon even om te vermelden, meer niet!

Wat ook tot nadenken kan stemmen…
Anastasia. Wie de boeken van Anastasia leest en deze begrijpt, ziet ook in dat vaccineren uit den Boze is; dat we te ver weg leven van datgene dat ons kan helpen. De natuur om ons heen die wij met onze arrogantie naar onze hand willen zetten. De Russische zakenman Vladimir Megre beschrijft op gemakkelijk leesbare wijze zijn ontmoeting met Anastasia, een vrouw die – zonder huis – in volstrekte harmonie met haar omgeving in de taiga woont, nooit naar school is geweest en bijzonder goed op de hoogte is van alle gebeurtenissen wereldwijd. Niemand hoeft haar iets te vertellen over de nieuwste wetenschappelijke ontwikkelingen. Anastasia hééft niet alleen een visie voor de aarde en de mensheid, ze lééft die visie!

Wie deel 1 heeft begrepen zal meegaan in de gedachte dat een film zoals ‘De prik en het meisje’ volstrekt overbodig zou zijn als wij allen weer geloven in ons eigen lichaam, in de natuur om ons heen en de volkswijsheden die al vele generaties zijn doorgegeven maar heden ten dagen veelal verguisd worden. Maartje wil ik zeker de tip geven deze boeken eens ter hand te nemen.

Dan zal de opmerking van haar dochter een andere lading krijgen. (De opmerking dat je beter ook maar groen haar kunt krijgen als allen het krijgen.) Met andere woorden: mij is overduidelijk dat dit gezin zich heeft laten bespelen door de mening van de massa! De massa vertelt wat er ‘moet’ gebeuren want anders hoor je er niet bij. Kuddegedrag en als makke schapen loopt men gezamenlijk naar de slachtbank.

Zijn wij echt anders dan katten? Uiteraard wens ik de dochter van Maartje het allerbeste. Maar ik hoop ook van ganser harte dat zij niet nu, of misschien over vele jaren, gevolgen zal krijgen die mogelijk niet meer in verband gebracht worden met deze drie vaccins. Drie? Dat is nog maar de vraag. Wanneer men stelt dat het beter is, om de zoveel jaren op herhaling te gaan dan zullen de gevolgen nog groter worden. Denk aan de kat! Bij katten zijn ze er achter dat de lichaamsvreemde stoffen een averechtse werking hebben.

Trouwens, het Simian Virus 40 (SV‐40) wat via het poliovaccin in de jaren 1950/1960 in vele lichamen is gekomen heeft ook al wat opschudding veroorzaakt. Wanneer iemand asbest in zijn lichaam had gekregen, door wat voor oorzaak dan ook en daarna nog het vaccin kreeg waarin SV‐40 zat kreeg vrijwel zeker kanker. Dit staat vermeld in het boek: ‘Principles & Practice of Oncology. Een boek met 3200 bladzijden, uitgegeven door: Lippincott Williams and Wilkins.

.

Kom ik weer terug op de boeken van Anastasia. De inhoud is voor wie gevoelsmatig al weet dat vaccineren niet klopt, zo verhelderend! Dat heel veel niet klopt, maar massaal wel uitgevoerd wordt. De inhoud zal vraagtekens oproepen voor wie de sterke gedachte heeft dat medicijnen je helen en alle chemische middelen ons helpen.

Anastasia gaat niet mee in de gedachte dat je maar groen haar moet krijgen als allen dat krijgen als een vaccin dat mogelijk veroorzaakt. Was dat het maar… Als dat nu het enige was?

Groen haar? Feit is wel dat wanneer je groen haar krijgt en je gaat klagen, men dan zegt: ‘Sorry, de kapperskosten zijn voor jezelf, het was geheel vrijwillig’! Die kosten zullen dan steeds terugkomen want groen haar is niet zomaar verdwenen. Alle afwijkingen, ongemakken en andere mogelijke gevolgen zijn voor je eigen verantwoording.

Maartje en andere ouders: je kunt de beslissing dus niet bij je dochter parkeren en maar meegaan in de uitspraak die zij ‘uitkramen’. Want dat dit meidenpraat is van tieners van die leeftijd mag duidelijk zijn. Zij denken nog niet verder en kunnen niet overzien wat hen mogelijk te wachten staat. Zij willen erbij horen, meegaan in de horde, getapt zijn, geen buitenbeentje zijn. Dan is de uitspraak om maar gezamenlijk groen haar te krijgen wel heel kort door de bocht om serieus te nemen.

Doornroosje prikte zich, sliep, werd wakker en dat sprookje liep goed af. Hoe de verhalen aflopen van alle meisjes die zich vrijwillig drie keer laten prikken staat nog maar te bezien. Sprookje of nachtmerrie? De tijd zal het leren.Veel wordt verzwegen en gebagatelliseerd. Dat bleek recentelijk ook weer in België. Gewoon meteen vertellen dat de dood nooit met een vaccin in verband gebracht kan worden. Dat is dan toeval! Dat was het met Freek ook op 9 maart 2009. Men was net een week bezig met het vaccineren van meisjes in de eerste HPV‐vaccinatieronde welke is gestart op 2 maart 2009. Een overleden kind na vaccinatie is dan ondenkbaar.

En al die meisjes?  Groen haar? Sprookjestoekomst of een nachtmerrie?

Anneke Bleeker

Bergen NH, 23 mei 2011

Foto’s: Anneke Bleeker – deze kunnen met bronvermelding bij artikel geplaatst worden.

(foto van De Balie en Doornroosje van Internet)

 

Links

Documentaire ‘De prik en het meisje’: HIER

De Balie

Mesothelioma’s Possible Connection to the Monkey Virus SV40 HIER

Anastasia ‐ De zoemende ceder / Vladimir Megre HIER

Ook Ellen Vader mijmerde lang geleden via het verhaal van Doornroosje naar de vaccins. Onafhankelijk van elkaar zien wij dat spinnewiel blijkbaar als een soort symbool. Lees HIER hoe zij haar ‘sprookje’ vertelt.


* * *

27 gedachten over “Doornroosje en het spinnewiel…

 1. Het is te erg voor woorden hoe men zo massaal geïndoctrineerd word.
  Dat mensen gewoon hun gezonde verstand niet meer gebruiken.
  Maar de farmaceutische industrie hun aandeel houders en privelaboratoriums kunnen weer in de handen knijpen .money money money

 2. Yep, helena, helemaal met je eens!

  Ik ben die docu gaan kijken, in de hoop op een goed stuk tv….
  Maar in mijn achterhoofd ‘het is wel op tv hè!?’, dus je kunt wel nagaan dat dit de uitkomst is geworden, anders hadden ze het waarschijnlijk niet eens uit gezonden.

  Maar we worden steeds meer wakker, dus heb hoop!!

  1. Zeg Anneke, Desiree (en andere Assepoesters) die net als ik weten dat vaccinaties ineffectief, onwetenschappelijk en potentieel levensgevaarlijk zijn…zullen we als liefdevol ’tegengif’ nu eens de waarheid uit de boeken doen op televisie?

   Naast HealingsoundMovement Radio ben ik tegenwoordig interviewer, presentator en producent van HealingSoundMovement TV, ik nodig jullie uit om met mij aan de tafel eens (definitief?) af te rekenen met de propaganda van deze niet VIT-te (niet CVerantwoordelijk, Integer en Transparant)industrie.

   Laten we dan gelijk al het bewijsmateriaal bespreken dat gezonde (levende!) biologische voeding en levenstijl bijdraagt aan een enorme reductie aan voorkomen van infectieziekten en chronische ziekten. kiezen met de portemon-NEE dus, door te betalen voor wat we wel wensen.

   Zin in een statement? Wees welkom.

   http://www.healingsoundmovement.com/news

  2. @John Consemulder
   Misschien een idee om een uitzending te maken over de wantoestanden in de psychiatrie? Mensen die worden weggemoffeld die lastig zijn voor de maatschappij, die een gevaar vormen voor de norm? Zojuist een berichtje binnengekregen dat een freeman on the land vechter is opgesloten in een inrichting. Hij is ver, ver van gek en toch worden mensen die ons proberen wakker te schudden weggestopt. Dit zijn praktijken uit het nazi regime! Dit is ver, heel van normaal te noemen.

   Doen we er iets mee of laten we alles aan ons voorbij gaan? Is het niet eens tijd om vreselijk kwaad te worden? Btw het betreft hier de eigennaar van Renescience, hij blogt veel over het freeman gedachtegoed op Argusoog. Hij is net als jij en ik; heeft genoeg van alle repressie en nu zit hij gvd gedwongen vast.

   Ik ben dol op liefdevol zijn enzo maar nu ben ik toch erg kwaad. Is het niet eens tijd om massaal kwaad te worden?

 3. Heel mooi artikel, en keigoed geschreven, petje af, ik heb het op teevee gezien.

  Ik wil geen maniak meer zijn.
  Dat ‘hondsdolle’ gevoel wil ik lozen.
  Maak maar geen oorlog vanwege mijn buitenissige optreden.
  Velen, bijna allen tegen 1 gek, ik weet het, het voelt niet goed.
  Slechte vibraties had ik al binnen gekregen, soms word ik niet voor niets een aantal nachten achter elkaar zwetend wakker.
  Om de massa weer op adem te laten komen, zal ik voorlopig even geen ‘overlast’ veroorzaken, jah ik blijf in leven dat beloof ik.

  Maar goed ik ben phoney nep (ik kan het niet laten, daar komt altijd AlLende van, al wil ik dat juist niet). Zinloos, ik weet het wel.

  1. Ga je je eindelijk op het vertalen van ‘dat stuk’ werpen Hyper.. 🙄
   Schrijven is je passie; gewoon beginnen man. Komt helemaal goed. Let it be!

  2. Jah doe ik Guido, je hebt gelijk, er is heel veel wat ik eventueel kan afschrijven, behalve schrijven, daar kan ik Echt niet buiten, ik ga Verder met Vertaalstuk, Doe Ik !!! Thnx,

   Ik heb nu beetje zenuwen dat m’n nieuwe overbuurvrouw zo leuk tegen me doet, ik heb wel goed gevoel over, ik heb wel geleerd van gedoe hier op Wtk, wel goede voorbereiding om niet weer zo wanhopig te gaan afklemmen en zo…

   En ik ben er inmiddels achter dat ik echt wat met Wtk heb, groeiproces, dus als ik even wat minder postings doe voor nieuwe balans, ik lees de artikelen en reacties hier op Wtk toch wel en blijf verzinnen hoe ik verder hier mijn bijdrage kan leveren aan dit platform!!

  3. Je mag voor mij zo een rubriek maken, hier op WantToKnow.

   Vorige keer alleen al lol gehad om je bericht op te maken.. Met dat vliegtuigje..
   Wie is er voor een ‘HyperColumn’.. De eerste is al geschreven, kom Hyper, maak eens een tweede. Schrijf het op..
   Nog even de eerst? http://www.wanttoknow.nl/overige/hyper-de-pieper/
   Hoeft de schat ook niet meer elk bericht na te pluizen en kan ie zich volledig richten op de buurvrouw. Wiens buurman hij op zijn beurt weer is van haar..
   (svp in rijen van 3 opstellen!)

  4. Jah doe nou Hyper!
   Ze zeggen dat schrijvers vaak hun inspiratie kwijt raken op het moment dat ze moéten presteren………heb jij dat ook? Volgens mij zit jij altijd wel in “the flow”.

  5. Precies Guido en Lianne, even omschakelen naar een hele andere focus, niet zo versplinterend haantje de frustie voorste bij alle reacties en er dan boven op als een bok op de haverkist, een volgende logische stap is de “HyperColumn”, zoals jij zegt Lianne dat mijn “flow” nu goed door stroomt, geen schrijvers blok meer te bekennen, jah ik ga dat doen Lianne, als het dan toch goed blijft stromen, dan is het nu tijd om meer te kaderen en omlijning van topische structureren, ik bedoel ik word overspoeld door onderwerpen continu, kwestie van de bloempjes van de bloemlezing van de dag er uit pikken voor een mooi moederdag bouquet.

   Het blijft bij mij bij de ene verbazing naar de andere, waar ik ook kijk, uit het raam of onderweg of op de buis, de gefliptheid der menschheid, was will das weib, psycho analytica van mezelf en de ander die schijnbaar 1 zijn volgens de holle vaten retoriek die niet onwaar is overigens. Vandaag heb je me weer eens even door een lokaal mini blokje geholpen Lianne, want ik was ineens weer zo overdreven serieus aan het nadenken, over de Rubriek, dat is een hele oefening, blijven schakelen tussen de flow, de actualiteit die in de lucht zit en meer serieuze gestructureerde kadering.

   Maar het is nuttig anders ga ik continu voor de leeuwen en een ander onbedoeld toch wel, escalaties boven op de improvisaties, dat is over focus en over inspirering en dat word ik transpirerend wakker s’nachts, vannacht goede rust gehad, het kan wel, de boeg steven weer de luchtiger kant op, heikele onderwerpen en zaken dienen met gepaste omzichtigheid getackled te worden, niet als een dolle hond, dat ik naar elke bewegend groen blaadje ga bijten, schuimbekkend en zenuwachtig blaffend, dat moet niet, een Jan Blokker die als jonge hond bij het Parool kwam vlak na wo2, toen het al een instituut was, dat ie zich na een eerste ronde introductie snel thuis begon te voelen, bij zijn op het lijf geschreven blad, waar al die zwaargewichten over z’n schouder keken, en er wel wat in zagen.

   En dan te bedenken dat ik de omgekeerde weg Nu bewandel, zoals zo vaak, er schiet mij nu een columniste te binnen die niet gewend was aan directe digitale reacties, toen ze later online ging werd dat zowat haar ondergang, de directheid van de reacties werkte bij haar averechts, dat spook heb ik nu al aardig in de smiezen, ik ga het omgekeerd doen, die posting reacties daar weet ik wel raad mee, die directheid geeft de goede duw, soms oppassen, de goede richting op blijven gaan, als Kees zegt van dit en dat, ach Kees joh, het komt wel goed, even afkoelen en dan laat eens wat anders zien. Pamela Hemelrijk.

   http://www.klokkenluideronline.nl/artikel/2731/the-pamela-hemelrijk-memorial.html

   Oi Va Voi / Mahala
   http://www.youtube.com/watch?v=2KW_PRjo394

  6. Ik geloof dat als je gaat zitten, zoú gaan zitten, voor je column, die zonder planning voor mij tot stand zou mogen komen, (als ie er is dan is ie er!), dan komen de woorden vanzélf.. Zoals je neem ik aan, nu ook je reacties maakt..
   Gewoon doen joh. Beetje meer in de derde positie enkelvoud..

  7. Hey Guido volgens mij heb ik net een column geschreven, of een rubriekje, kijk maar of het wat is, en anders schrijf ik gewoon nog een andere, in de flow van Lianne gaat mij alles lukken, ik ga nog wel weer via Email, maar voor nu als aftrap van het nieuwe hyper seizoen, komt ie dan;

   Nu ik langzaam aan het licht begin te zien als volledig door het gasten vuur afgefakkelde semi literair gastronomische lucifer drager begint het besef te komen dat Wtk met mij aan het vergroeien is als een warrige wingert die zich omhoog kronkelt langs de knoestige knoken van een weerbarstige ruwe ervaren Eik, nee geen eikel, echt niet. Geen geknuffel met digitale overkruiste XXX klapzoenen, tijd om te buffelen, werk aan de winkel van Sinkel. Alles is hier te koop behalve de redactie, stel je eens voor, lid zijn van De Redactie, dat is net zoiets als Johan Derksen die bedachtzaam ritueel een trekje van zijn Cuba sigaar neemt na iemand in een vinnige verbale haal in de live studio afgedroogd te hebben met 8 woorden. Zo wil ik ook kunnen zijn, muziek voor volwassenen heet z’n programma, geen Calimero muziek voor de allerkleinsten.

   Als een gevangene van mijn eigen dolgedraaide postings begon er uiteindelijk toch enig idee bij mij op te komen, hoe het allemaal zover heeft kunnen komen, hoe laag kan je gaan, heel laag, de afgrond in zelfs, dat heeft geen lang leven. Dat is topsport maar dan voorbij het nulpunt in het negatieve. En zoals ik er een pest aan heb dat een ander beslissingen over mijn beleving lijkt te nemen, zo kom ik toch op het finale punt der erkenning, inderdaad, in feite heb ik niemand nodig, okay dat was mijn voorkennis die ik niet wilde delen, wat is daar dan zo interessant aan?

   (Binnenkort verder op de voorpagina…!)

  8. Godskannonne Hyper, een column schrijf je toch niet zomaar ergens onder een artikel als reactie..?! Daarom heb ik hem al helemaal uitgeknipt en opgemaakt voor je en plaats hem donderdag om 12:00 uur.. Jan Smith gaat dan plaats maken voor je op de hoompeedzj bij ‘Meelezen, meevoelen’.. De plaatjes zijn er ook al bijgezocht enzo..! Leuk! Duss, ik heb je verhaal van hierboven maar afgebroken en er een ’teaser’ onder gezet.. Iedereen opgelet: vanaf Donderdag 12:00 wordt het pret..!

 4. Ik ben van mening dat dit een ervaringsplaneet is, je kan daardoor niet anderen waarschuwen waarvan je zelf bewust bent.
  Elk mens doet het op zijn eigen wijze en tempo, hiet gaat jet niet om goed of fout, maar de ervaring die telt.
  Ook wat vaccinatie`s betreft, mensen moeten naar hun eigen waarheid op zoek gaan en zelf ervaren hoe en op welke manier zij dit willen doen.
  Wij die nu momenteel op de aarde zijn hebben er al honderden levens op deze planeet op zitten, en in elk leven ben je ook gewaarschuwd door anderen, maar ook wij wilde toen niet luisteren naar wat anderen ons te vertellen hadden.

  Ik neem als voorbeeld dat ik met mijn dochterje van 5 langs het water wandel , zij loopt dicht langs de rand en ik zie dat en zeg, loop niet te dicht aan de kant anders val je erin, na een aantal keren dacht ik nee laat maar gaan, en ja hoor ze viel in het water, ze stond tot haar middel in het water, ik trok haar eruit en zei kom we gaan naar huis droge kleren aantrekken.
  Hierna liep ze altijd wat verder uit de kant .
  Eigen ervaring die telt en dat is wat je weer mee neemt naar een volgend leven.
  Wij leven nu in een hectisch tijd en staan voor de deur van een nieuw tijdperk.
  Daarom worden wij nu bewust van de extreme dualiteiten die ons voor worden gespiegeld zodat wij ervoor kiezen om zo dicht mogelijk bij ons zelf te blijven en zo min mogelijk naar anderen gaan luisteren.
  Het is de bedoeling dat wij alleen nog vanuit ons hart gaan leven en onze eigen waarheid gaan volgen en gaan spreken, want dan spreek je pas van echte waarheid.

  1. Ik had ooit een collega die tegen me zei. ‘Als 7 van de 10 dingen die ik tegen je heb gezegd zo zijn uitgekomen, kun je de laatste 3 dan niet aannemen?’

   Ik zei nee, ik loop graag met mijn eigen kop tegen de muur om dan te zeggen: ‘Oh ja, verrek je hebt gelijk.’

   Dit voorval is alweer van enige jaren geleden. Inmiddels wat wijzer geworden… Ondanks het voornemen te luisteren naar andermans ervaringen blijkt dit toch hardnekkig. Het beter willen en denken te weten… En tegen een muur aanlopen is altijd weer k*@#te.

   Dus Ray je hebt wat mij betreft helemaal gelijk. Het is een ervaringsplaneet waar we zijn en het maakt geen drol uit hoeveel levens we moeten leven om te moeten zeggen: ‘Oh ja verrek, zo zat het.’

 5. Ik heb de docu niet gezien. Wel het interview, of eigenlijk uitgebreid verslag van Maartje op de radio gevolgd.
  Grotendeels toch. Het viel me op dat ze zelf gewoon twijfelde en het klonk ongeveer als, in godsnaam dan maar, in mijn oren.
  Het was volgens mij uiteindelijk niet zo’n goed idee een objectieve docu te proberen te maken met zoveel persoonlijke betrokkenheid.
  Als het mis gaat wordt ze daar waarschijnlijk op afgerekend. De twijfel slaat toe en de moed zakt in de schoenen. Dat is precies de bedoeling en mooi gelukt blijkt maar weer.
  In mijn hart hoop ik dat alles goed blijft gaan en dat anderen niettemin toch zelf na blijven denken en hun beslissing van zichzelf af laten hangen en niet van degenen met de zelfde haarkleur.

 6. Laat ik nou altijd gedacht hebben dat regulier alleen bewezen methoden gebruikten? In de uitzending hoorde ik toch die mevrouw Mathilde Boon (directeur van het Leids Cytologisch en Pathologisch Laboratorium) zeggen dat het hier een experiment betrof.

  Stokpaardje van regulier is toch altijd: zij die geen bewezen middelen gebruiken zijn kwakzalvers??? Die zijn volgens regulier levensgevaarlijk bezig? En wat doen zij nu zelf?
  Wie is die mevrouw? Is zij arts? Heeft zij een eed afgelegd?

  Nooit maar dan nooit zouden kinderen aan experimenten deel mogen nemen denk ik. Daarvan behoren zij gevrijwaard te worden. Als ouders moet je je kinderen daartegen beschermen. Het lijkt mij je plicht om je kinderen hier tegen te beschermen. Over tig jaren weten we de resultaten van dit experiment. Ik ben benieuwd hoevelen zich dan voor hun hoofd zullen slaan.

  Ook na zo’n injectie kan je nog steeds baarmoederhalskanker krijgen, het vaccin beschermt mogelijk ( en let op mogelijk want niets is nog met zekerheid vastgesteld) tegen twee virusstammen. Het voorkomt geen kanker het heeft mogelijk (dus weer mogelijk en niet met zekerheid vastgesteld) een invloed op een voorstadium bij BMHK.

  Zo’n vaccinatie kan een grote schijnzekerheid geven aan jonge meisjes die nu mogelijk zouden kunnen gaan denken dat ze geen condooms meer nodig hebben omdat zij geen BMHK kunnen krijgen want zij zijn immers gevaccineerd. Gevaarlijk lijkt mij. Ook is er een kans dat sommigen of velen zich niet meer geroepen voelen om voor uitstrijkjes te gaan want zij zijn immers gevaccineerd.

  En hier stoor ik mij vreselijk aan: “deskundige Mathilde Boon van het uitstrijkjeslab die overigens ook vindt dat het een experiment is. Hierover zijn we het dus eens. Zij vindt het zelfs een waanzinnig goed experiment. En als je durft het als een experiment te zien. Maar dat moet je wel durven hoor. Zegt ze. Dan wordt het heel opwindend. In plaats van dat je bang voor iets bent. Ja, maar dat is juist waar ik zo op tegen ben zegt Maartje Nevejan. Waarop Mathilde Boon resoluut zegt. Dan maak je het experiment kapot! Om er vervolgens vermanend met opgeheven vinger aan toe te voegen. Dus je laadt eigenlijk een hele grote verantwoordelijkheid op je mevrouw!”

  Dan zeg ik: ja, heel opwindend om je eigen kind op te offeren voor een experiment!! Ik zou mijn kind niet graag onder ogen komen als ik haar willens en wetens aan een experiment zou laten deelnemen. Ik zou hier bang van worden en ik liet mij niet imponeren door de woorden dat het experiment kapot zou gaan. Beter het experiment kapot dan een mogelijk schade (of wat dan ook want dat is nog niet bekend) bij je kind. Waar kies je voor als moeder? Gaan er bosjes vrouwen dood op dit moment door BMHK? Nee!! Nou dan!!! Het verkeer eist meer slachtoffers. Wees eerlijk medische wereld en roep mensen op om deel te nemen aan een experiment dan ben je eerlijke en oprecht bezig, maar niet zo.
  Wie is die mevrouw dan wel niet om deze moeder op te zadelen met een schuldgevoel als zij anders kiest? Hoe min is dit?? Bij mij zouden alle haren recht overeind gaan staan en zou ik een nog grotere afkeer en argwaan hebben gekregen van het middel. Vertrouwen zou het mij niet geven als iemand zo voor mij zou staan met een dergelijke boodschap. Waarom dat pushen?? Kern lijkt mij dat het belang is: het experiment!!! Het experiment mag niet kapot!!! Waarom niet?? Wat is dan het doel van dit experimemnt????? Mij geeft dit nog meer vragen dan ik al had. U ook?
  Nu draagt de moeder de verantwoordelijkheid dat zij haar dochter deel heeft laten nemen aan een experiment. Want dat weet ze nu zeker dat het een experiment is! Dat zei die deskundige op tv. Die verantwoordelijkheid lijkt mij nog veel zwaarder wegen. Zo gaat men dus om met mensen die kritisch zijn. Gewoon inspelen op schuldgevoelens. Zwak en afkeurenswaardig vind ik dit. Die deskundige had geen respect voor de keuze van de moeder maar haalde bij wijze van spreken alles uit de kast om de moeder over de streep te krijgen.

  Ik wil nog even twee links geven:

  http://www.goedgevoel.be/gg/nl/74/Gezondheid/article/detail/740306/2009/03/04/Gratis-vaccin-tegen-baarmoederhalskanker-in-Vlaanderen.dhtml
  citaat:
  Kritische stemmen
  Maar er zijn kritische stemmen. Eerder al stelde dokter Herman Moeremans van het Syndicaat Vlaamse Huisartsen (SVH) dat, puur wetenschappelijk bekeken, het plaatje niet helemaal klopt. “Van de beschikbare vaccins zijn onderzoeksgegevens bekend tot vijf à tien jaar na de toediening. Het is dus misschien voorbarig om nu al een verhaal te vertellen over levenslange bescherming.”

  Geen zekerheid
  Dokter Peter Van Eyken van het Ziekenhuis Oost-Limburg begrijpt niet dat er zo weinig vragen worden gesteld bij de vaccinatieplannen. Als anatoom-patholoog houdt hij zich dagelijks bezig met het onderzoek van preventieve baarmoederhalsuitstrijkjes. “Of de HPV-vaccinatie deze kanker daadwerkelijk zal voorkomen, moet nog bewezen worden.”

  “Er gaan minstens tien jaar overheen tussen de HPV-infectie en het ontstaan van kanker. Tot nu toe is alleen bewezen dat het vaccin de vermoedelijke voorloperletsels zou voorkomen. Om zeker te zijn of vaccinatie het beoogde effect zal bereiken, is dus veel meer tijd nodig. Het is in elk geval misleidend om te spreken van een ‘vaccin tegen baarmoederhalskanker’.”

  Einde citaat lees meer op de link

  En deze:

  http://www.nvkp.nl/nieuws/?tx_ttnews%5Btt_news%5D=165&tx_ttnews%5BbackPid%5D=36&cHash=b71b1c853a

  Kennis over HPV-vaccinatie verontrustend laag
  Ouders zijn slecht geïnformeerd over de aankomende HPV-vaccinatie. Dit blijkt uit onderzoek van Nijmeegse studenten Biomedische Wetenschappen aan de Radboud Universiteit. Het HPV-vaccin wordt per september 2009 in het Rijksvaccinatieprogramma opgenomen voor 12-jarige meisjes ter voorkoming van baarmoederhalskanker. Er zijn artsen die hoge verwachtingen hebben van dit vaccin. Maar er is een groep wetenschappers met grote twijfels.

  Een van die twijfelaars is kankerepidemioloog prof. Floor Van Leeuwen van het Nederlands Kanker Instituut. Zij is het oneens met de snelle invoering van het vaccin vertelde ze in het televisieprogramma Zembla op 19 oktober 2008. ‘We weten nog niet of het vaccin echt wel baarmoederhalskanker voorkomt, we weten niet of het vaccin ernstige bijwerkingen heeft en we weten ook niet of er herhaalvaccinaties nodig zijn’. Het advies van de Gezondheidsraad om het HPV-vaccin in het Rijksvaccinatieprogramma op te nemen vinden wij als onderzoekers dan ook onvoldoende onderbouwd. Einde citaat

  Moeder en meisjes van Nederland zou ik willen zeggen:
  Bij twijfel NIET DOEN!!!! Bij twijfel steek je ook niet over dus bij twijfel nooit doen!! Die twijfel ontstaan niet voor niets, het is je innerlijke waarschuwingssysteem!!!

  1. Men gaf ten tijde van de baarmoederhalskanker vaccinaties (ik schreef er over in 2008, zie http://www.healingsoundmovement.com/articles) ook al aan dat het in feite een experiment betrof (de kritische wetenschappers althans). Goed punt, een experiment waarvan de lange termijn effecten onbekend. Lees mijn artikel Aan het licht brengen en onder ogen zien maar. Het is dus inderdaad onwetenschappelijk! Daarnaast ineffectief en potentieel levensgevaarlijk en dus kwikzalverij!!!

  2. @Fan: je raakt hier feitelijk, in mijn ogen, de essentie aan, van al deze onzin die maar als bagger over ons heen gestort blijft worden:

   ZOLANG WIJ ONZE EIGEN AUTORITEIT UIT HANDEN GEVEN AAN ‘ANDEREN’, ZOLANG,
   zolang zal het duren vóórdat wij kunnen beginnen,
   onze EIGEN vrijheid,
   terug te winnen..!!

   Andersom gezegd: we zijn zélf schuldig doordat we meer ‘We the Sheeple’ zijn geworden, dan ‘We the People’…

   Zie hoe de burgers van de VS vrijheidsrechtelijk zijn verkracht door de invoering van de ‘Patriot Act’. Een wet die klaar lag, vlak ná 9/11, met grote meerderheid door het Congres werd aangenomen en de ‘autoriteiten in de VS’ vervolgens het recht geeft, ‘haar burgers te beschermen’, door ‘PREVENTIEVE maatregelen te nemen, van het kaliber dat háár goeddunkt, tegen MOGELIJKE daden van terrrrrrorrrrisme’.

   Onder het motto van ‘veiligheid’,
   ben je zomaar je vrijheid kwijt.

   Loesje..

  3. De gezondheidsraad geeft dus een vals advies. En die moeten wij vertrouwen?
   Ik wordt letterlijk doodziek van zogenaamde medemensen die zomaar misdaden kunnen plegen onder het mom van deskundigheid.
   De onderzoekers zijn het er niet mee eens. Dus waar haalt de gezondheidsraad haar informatie dan vandaan?
   Als het van dezelfde onderzoekers komt luisteren ze dus gewoon niet en doen juist het tegenovergestelde.

 7. bericht van Wim
  http://gezondheid.blog.nl/kinderen/2011/03/09/bijna-helft-van-de-meisjes-weigert-hpv-prik

  Afgelopen week was er een uitzending op TV: De Prik en Het Meisje. Daaruit zou je concluderen dat het met die prik allemaal toch wel meevalt. Want zelfs de journaliste/filmmaakster laat haar dochter prikken. Toch valt het helemaal niet mee: iemand die wat verstand van zaken had heeft de filmmaakster een briefje geschreven. En dat is niet mis!
  Geachte mevrouw Nevejan,
  Gisteravond heb ik de door u gemaakte documentaire bekeken. Mijn complimenten voor uw vakkundigheid! Toch heb ik nog enkele opmerkingen:
  – U hebt dus uw dochter, na alle pogingen om een gefundeerde beslissing te nemen, toch laten inspuiten met in totaal driemaal 500 mcg aluminiumhydroxide, een uiterst gevaarlijke en zwaar neurotoxische stof, die bij opstapeling leidt tot neuronschade. En dat bij een meisje dat nog aan het middelbaar onderwijs moet beginnen. U had ook simpelweg aan de medici kunnen vragen om de productinformatie van het vaccin (in de vorm van een bijsluiter, terwijl de productinformatie gewoon op het internet is te vinden). Dan had u gezien welke ingredienten er in dat vaccin zitten. vervolgens had u – ook op internet of bij gerenommeerde biochemici en toxicologen – kunnen nagaan wat de uitwerkingen van met name aluminiumhydroxide op termijn kunnen zijn. Dat zou uw besluitvorming echt objectief kunnen hebben gemaakt. Toch hebt u dit nagelaten en zich uiteindelijk als een schaap uit de kudde gedragen.
  – Zoals u uit de door mij weergegeven onderzoeksresultaten zult kunnen opmaken worden er jongetjes en meisjes geboren die reeds besmet zijn met de diverse varianten van het HPV-virus. Als deze dan ook nog worden gevaccineerd, dan is het risico op manifest worden van een voordien slapende HPV-infectie levensgroot. De percentages baby’s die worden geboren met deze HPV-besmetting zijn erg groot. Zo’n besmetting is namelijk voor levenslang en kan worden overgedragen op het nageslacht. Bovendien is er niet eens sex voor nodig om zo’n besmetting over te dragen. Deze feiten zijn doodleuk verzwegen.
  – Als u – in plaats van filosofen te raadplegen – had gezocht naar de onderzoeksgegevens die overgelegd moeten worden bij de registratie van de vaccins, dan zou u lijsten zijn tegengekomen met daarin de tijdens de trials geregistreerde bijwerkingen. En die liegen er niet om. Veel van die bijwerkingen betreffen de reproductieve functies van de meisjes, maar die komen meestal pas aan het licht als de meisjes later een gezin willen stichten. Deze bijwerkingen waren al lang bekend. En voor een intelligent persoon als u gewoon te voorschijn te toveren op een computer.
  – Een moeder van een door die HPV-prikken gedupeerd meisje kijkt nog enkele malen per week op de website van het Lareb (dat bijwerkingen registreert op een voor het publiek toegankelijke manier). Zij kijkt dan steeds of er nog nieuwe bijwerkingen van Cervarix zijn gemeld. Gisteren mailde zij mij tegen de avond nog dat ze dat ook gisteren nog had gedaan. Tot haar grote verbazing bleek gisteren dat na haar intikken van het trefwoord ‘Cervarix’ op die website alle informatie (reeds geregistreerde meldingen van Cervarix) verdwenen waren. De website reageerde absoluut niet meer op Cervarix, maar wel op allerlei andere farmaceutische middelen die ze daarna nog intikte. Deze dame vroeg me of ik een idee had wat er aan de hand kon zijn. Het enige wat ik zo snel wist te bedenken was dat er later op de avond een uitzending zou zijn van De prik en het meisje. En dat het Lareb (RIVM) het misschien wel beter vond dat het brede publiek niet na die uitzending op zoek zou kunnen gaan naar gemelde bijwerkingen van Cervarix, want dat zou de geloofwaardigheid van de autoriteiten weleens in gevaar kunnen brengen. Men zou als er niets te vinden was misschien wel gewoon denken dat er helemal geen bijwerkingen zijn voorgekomen die de moeite van het melden waard waren. Wel zo veilig voor dat RIVM (maar niet voor de meisjes).
  – Ik daag u nu uit om nog een vervolgdocumentaire te maken over dit onderwerp. Maar daarbij moet u dan de optiek belichten van de ouders en meisjes die verschrikkelijke spijt hebben van hun geloof en vertrouwen in de autoriteiten. Ouders van meisjes met allerlei nare aandoeningen zoals epilepsie, narcolepsie, verlammingen, MS enz. En dan moet u tevens laten zien hoe die autoriteiten reeds bestaande wetenschappelijke onderzoeksuitkomsten moedwillig hebben verzwegen of daarmee geknoeid teneinde hun eigen geheime agenda te kunnen volgen. In mijn manuscript kunt u lezen welke wetenschappelijke feiten ik al zelf onder de aandacht van de autoriteiten heb gebracht en hoe die totaal zijn genegeerd.
  – Zelf hebt u de verkeerde keuze gemaakt, maar met een vervolgdocumentaire kunt u misschien nog eraan bijdragen dat andere ouders niet op dezelfde manier de fout ingaan………..
  Met een vriendelijke groet,
  T.C. K – van den B

 8. Het is voor ouders in deze tijd erg moeilijk om stand te houden tegen overweldigende druk.
  Het gebruik maken van de angst van elke ouder , het beschermen van je kinderen.
  Daar weten de farmaceutische industrieën op grote schaal gebruik van te maken zij hebben daarvoor de beste mensen in dienst, en het geld, de gevolgen beginnen zich te manifesteren en ook zij en hun families zullen de gevolgen moeten dragen en dan help alle geld en macht in de wereld je niet.
  Het enige waar ik aan vast houd is het eigen gezonde verstand en het varen van eigen koers.
  Heb mijn dochters ook geprobeerd dit mee te geven, ze zijn nu volwassen ,mijn oudste dochter die in Australië woont liet mij afgelopen jaar weten dat ze zich had laten inenten ,wel je hart staat stil wat kun je doen,heb haar laten weten dat het een hype was en dat ze het moet onderzoeken,ze heeft dat jaar een Verschrikkelijke lichamelijk reactie gehad,maar het is haar leven en zij beslist.
  Het liefst zou je deze organisaties aanpakken .
  Wens iedere ouder de kracht toe om stand te houden.

 9. Anneke, gelijk hebben of gelijk krijgen is een heel groot verschil, dat blijkt maar weer.

  Misschien moet je dit moment pakken als een leermoment voor jezelf: Waarom is het JOU niet gelukt om een kritische denkende moeder ervan te overtuigen om haar dochter niet te laten vaccineren? Waarom lukt het jou maar niet om alle kritisch nadenkende mensen in Nederland te overtuigen van jouw overtuiging/geloof en bereik je nu alleen nog maar de angstigen en goedgelovigen die toch al niet van plan waren om hun dochter te laten vaccineren? Probeer de oplossing hiervoor eens bij jezelf te zoeken en niet steeds anderen daarvan de schuld te geven. Jij kan alleen de wereld veranderen als je zelf veranderd en daarmee een andere reactie oproept bij anderen waardoor zij misschien ook wel gaan veranderen.

  Kijk een naar je argumentatie, in dit artikel geef je geen enkel onderbouwd inhoudelijk agrument waarom iemand zijn/haar dochter niet zou moeten laten vaccineren; je komt niet verder als: denk toch eens aan Softenon/des (geen enkele relatie tot de vaccinatie), er is misschien in Belgie iemand dood gegaan na de vaccinatie (bangmakerij zonder onderbouwing), ze hebben aangegeven dat het een experiment is ( ja, en…..wanneer iets voor het eerst op zo’n grote schaal gebeurd kan je toch altijd spreken van een experiment). De voorstanders van deze vaccinatie zijn wel gekomen met onderbouwde argumentatie en daarmee hebben zij deze moeder en bijna alle andere ouders in Nederland wel weten te overtuigen. Kijk eens goed naar de reacties van anderen op jouw arikel. Zij komen wel met duidelijk onderbouwde argumentatie tegen deze vaccinatie. Misschien kan je daar iets van leren en dit gebruiken wanneer je nog zo’n kans krijgt om je verhaal te doen voor een groot publiek. Wellicht kan je dan wel komen met een goed onderbouwd verhaal waarmee je het kritisch denkend publiek wel kan overtuigen. Het blijft zonde zo’n gemiste kans, een schot voor open doel en dan nog zo missen!

  Hetzelfde geld voor de manier waarop je je laat presenteren in de uitzending (in een bloemenwinkel?!); Jij verwijt hun dat zij jou zo willen laten zien, maar jij gaat daar wel helemaal in mee, jij laat je zelf zo presenteren, jij maakt zelf die keuze! Je had ook kunnen zeggen dat jij niet meer op deze manier gepresenteerd wil worden omdat je serieus genomen wilt worden met de boodschap die jij wilt uitdragen.

  Je bereikt niets met je gelijk, als je geen gelijk krijgt van anderen. Het antwoord hiervoor ligt altijd alleen in jezelf, in je eigen cirkel van invloed. Het gaat bij commmunicatie om hoe jouw boodschap wordt ontvangen bij het publiek en wanneer dat niet gelijk is aan de boodschap die je wilt uitzenden aan het publiek dan is er iets mis in de manier waarop je communiceert en jij bent dan degene die dat kan/moet veranderen wanneer je iets wilt bereiken.

  1. stellingenTEGENstellingen

   Liefdeslicht, wat een prachtige naaam en wat een TEGENgestelde reactie …

   Eenieder heeft zijn weg te gaan, en wij leren door te lijden.
   Toch is er ook dat ene gezegde; VOORKOMEN IS BETER DAN GENEZEN, maar dan moet je wel wéten, kennis bezitten !

   En tussen gelijk hebben en krijgen ligt vaak een lánge weg vol intriges…

   De mens hééft een leerproces nodig (en krijgt dat ook) om te wéten hoe hij zich moet opstellen in zijn leven t.o.v. bepaalde situaties;’niet zo dicht langs het water lopen want ánders…is er één van’, niet teveel drinken en op tijd thuis … is er ook zo een die door vele tieners is getest op de inhoud ervan en de volgende dag de harde waarheid in de vorm van een kater (of érger)ondervonden.
   Simpele voorbeelden,maar, je hebt wijze mensen van 8 en puberale van 80 … ! Het hele leven is in feite simpel áls … je wilt en kúnt kijken, daar is educatie voor nodig, maar dat wordt niet of nauwelijks gegeven,in het water vallen, een kater of een snelheidsbekeuring oplopen is eigen ondervinding en dus inprenting en dus is de voorwaarde geschapen tot voorkoming van nare gevolgen.

   Waar Mc Donald bijkans de héle wereld heeft gehersenspoeld tot de verslaving aan JUNKFOOD met als uitkomst WELVAARTS = degeneratie-ZIEKTEN… zo zou een OVERHEID dat ook kunnen doen met het TEGENOVERGESTELDE resultaat; inzicht en kennis van het EIGEN LIJF en de WERKING daarvan opdat er weloverwogen en onderbouwde beslissingen kunnen worden genomen, maar ja, blijkbaar levert de GEZONDE mens niet genoeg Bruto Nationaal Product op voor vadertje staat om voor de broodnodige voorlichting te zorgen vanaf de kléuterschool, (opdat het KIND zijn OUDERS opvoedt !!!) en is een KWAKKELENDE en CONSUMÉRENDE MIJ. blijkbaar een oneindig veel betere geldmachine dan een gezonde geest in een gezond lichaam, dus een gezond volk !?!

   DUS; mensen worden geindoctrineerd t.b.v. de voedings-INDUSTRIE de farmaceutische-INDUSTRIE, de entertainment-INDUSTRIE, de intensieve veeteelt-INDUSTRIE et cetera, het is het verhaal van de herder en zijn kudde (schapen) Hij…de herder,(regering&INDUSTRIE) hoedt die kudde niet uit dierenliefde maar om er een zo dik mogelijke boterham aan te verdienen, daar ís een kudde n.l. voor, die worden geknipt en geschoren, uitgemolken en uiteindelijk geslacht… (het recht van de sterkste ???)

   Dus LIEFDESLICHT, als er een onwetende naieve moeder wordt uitgenodigd door een INDUSTRIE- vertegenwoordigster … die gehaaid haar indoctrinerende invloed uitstort over een liefdevolle goedwillende onkundige en dus beinvloedbare moeder, tja, dan ga je voor de haaien, en alle reacties op dit forum die wel weten wat zíj gezegd zouden hebben zullen dan vast en zeker wetenschappelijke achtergronden hebben of zich gedegen op de zaak hebben voorbereid.

   De onderbouwende argumenten waar jij om vraagt zijn in overvloede te vinden op het net en in de uitmuntende commentaren op het forum, of b.v. op de site van Kritisch Vaccineren.

   DE ZAAK OMDRAAIEN.

   Je hebt hebt het over; de kritisch nadenkende mens (die dus de INDUSTRIE VOLGT) en de angstigen en goedgelovenden,( DIE ZICH DUS NIET MAAR 1 2 3 LATEN BEINVLOEDEN)
   Waarbij je dus zegt dat die kritische mens (!) zich laat vaccineren en de angstige mens er nog een nachtje over slaapt…misschien dat die goedgelovende mens zich nog even achter de oren krabt en LOGISCH tracht te overdenken waarom je je moet laten vaccineren terwijl zij wellicht weten dat de Natuur ervoor zorgt dat je juist dóór een ziekte te ondergaan díe afweerstoffen opbouwt zodat je resistent wordt in je verdere leven!

   Wat de INDUSTRIE doet op onze wereldbol met mens, plant en dier, is in talloze gevallen zeer destructief omdat er niet wordt gedacht in opbouwende constructieve benaderingen maar slechts in winstcijfers, en zoals we weten is deze wereld er door díe benadering er rampzalig aan toe!

   Vaccinaties ter voorkoming van ziekte of sterft is de omgekeerde wereld, het is valse ethiek, het is een drogredenatie, het is inwerken op de simpelminded en naieve burger, de jan met de pet die aan zijn baan, zijn gezin en zijn televisie en zijn supermarkt zijn levensvreugde ontleent en niet heeft meegekregen dat er ándere wegen zijn van geluk, maar ook vaak zijn kop in het zand steekt en aan struisvogelpolitiek doet, en dát… weten onze herders … daar spelen zij op in en refereren aan het ultieme geluk te bereiken door JUNKFOOD en HEBBE HEBBE te promoten etc. en zo de weg te banen naar een zombievolk dat zich in de luren laat leggen zodat ze dus geknipt geschoren, uitgemolken en geslacht kunnen worden ter meerdere eer en glorie van; de herders … schaakgrootmeesters zijn het die het wereldtoneel beheersen!

   Inderdaad is Communicatie DE BASIS voor een goeie relatie,als er wordt uitgewisseld tussen partijen en niet eenzijdig de wet wordt voorgeschreven zou het goed kunnen gaan, maar het gaat niet goed want er is alleen maar indoctrinatie en domhouderij, het is nog net zo als 2000 jaar terug toe de Keizer tegen de Paus zei; hou jij ze DOM, dan hou ik ze ARM…
   Een publiek moet ook KUNNEN oordelen en als er niet goed gecommuniceert wordt dan is er ook geen goed begrip en oordeel mogelijk, en ook dat is wat de INDUSTRIE graag wil.

   Moedertje Natuur is de ENIGE die weet hoe het moet, en als ons niet geleerd wordt om naar Haar te luisteren … en ons te voegen naar Haar Natuurwetten, en wij maar denken het beter te weten en Haar uit te buiten dan zullen wij de consequenties ervan ondervinden, onze taak is het leren begrijpen dat ZIEK worden een Natuurlijk proces is om ons STERKER te maken en dat elk ingrijpen (vaccineren)in dat proces zal leiden naar lijden.

   Bewúst en gezond leven met volwaardige voeding zorgt voor voldoende weerstand, onze desastreuze leefstijl zorgt voor desastreuze gevolgen en daar springen geldbelustte mensen weer op in met allerlei wondermiddeltjes en beloven u de hemel terwijl u die zelf in handen heeft, maar… daar moet u wel wat voor DOEN !

   Als je blijft doen wat je deed
   Blijf je krijgen wat je kreeg
   Ben je daar blij mee, ga dan zo door
   Ben je dat niet, DOE ER DAN WAT AAN !

   Dat de “wetenschap” in staat is een ziekte te bestrijden en / of daardoor het leven te verlengen zegt niet dat het daarmee ook de KWALITEIT van dat leven waarborgt.
   De ethische kant van het verhaal ligt verscholen in het eerbiedigen van ‘het leven’, wie denkt door het leven te verlengen en daarmee gelijktijdig de kwaliteit te verlagen gaat voorbij aan de essentie van het leven.
   Het leven is lijden en lijden is leren en daardoor kom je eens tot het punt van het wéten en dus kun je het lijden voorkomen, als je dus je lijden niet hebt kunnen voorkomen heb je niet genoeg geleerd …

   Je daarmee overleveren aan de mooie beloften van derden is je overleveren aan het lot en het lot is niet te vertrouwen, dus neem het heft in eigen hand en breng kwaliteit in je leven door te leren, te begrijpen en ernaar te handelen.

   WEG met de Farmaceutische INDUSTRIE !

   LEVE de BEWUSTE mens !

  2. Visio,

   Bedankt voor het compliment over mij naam!

   Wat wil je nu bereiken met jouw reactie en het overmatig gebruik van hoofdletters?

   Ik ken alle wetenschappelijk onderbouwde argumenten tegen het HPV-vaccin en had graag gewild dat Anneke die eens zou gebruiken waneer ze anderen wil overtuigen van de nadelen van vaccineren. Daarmee zou ze namelijk wel de kritisch nadenkende massa kunnen bereiken en niet alleen maar de mensen die ze nu bereikt (de goedgelovigen die alles kritiekloos geloven wat Anneke verteld). Kritische nadenkende mensen nemen namelijk geen genoegen met haar argumentatie die alleen maar inspeelt op angst en nergens wordt onderbouwd zoals ook weer in het bovenstaande artikel.

   Het is heel gemakkelijk om steeds alleen maar de schuld neer te leggen bij de industrie, en de zogenaamde “domheid van de massa”. Je hoeft dan namelijk niet te kijken naar jezelf. Het levert alleen niets op, de industrie gaat niet veranderen, alleen jij kunt jezelf veranderen waardoor je in jouw cirkel van invloed anderen zou kunnen veranderen wanneer zij open voor jou willen staan. Met jouw toonzetting en het gebruik van hoofdletters bereik je dit echter niet, dit roept alleen maar aversie op bij de lezer.

   Lezen/luisteren is ook een kunst die erg belangrijk is voor goede communicatie. Voor jouw informatie: ik ben geen voorstander van de HPV-prik, dat heb ik nergens gezegd. Daarom vindt ik dit zo’n gemiste kans, dit was een goede mogelijkheid geweest om het deze moeder en het grote publiek te bereiken met goede onderbouwde kritische informatie over het HPV-prik (zie bijvoorbeeld de goede reactie van FAN (reactie van Wim).

   Kijk anders ook even op argusoog; D. Mulder heeft daar vandaag een hele goed reactie gegeven op dit artikel.

 10. Vorig jaar hebben eerdere versies van mijn studie naar ‘De verborgen gevaren van vacinaties’ op diverse websites gestaan. Ondertussen is die studie dubbel zo groot geworden en behelst nu ruim 900 bladzijden, die hoofdzakelijk wetenschappelijke en andere feiten weergeven. Nog steeds wordt die studie volkomen genegeerd door de gezondheidsautoriteiten, die hardnekkig weigeren om ook maar een enkel onderdeel van die studie te falsificeren (onderuit te halen als onwaar).
  Na diverse dringende brieven naar het Lareb kreeg ik uiteindelijk van Agnes Kant de dooddoener dat ‘volgens de huidige stand van de wetenschap er geen enkele reden is om aan te nemen dat vaccinaties risico’s in zich dragen…… Nader onderzoek is dan ook niet nodig!
  En dat terwijl over het mechanisme voor eiwitmisvorming door elektro-actieve invloeden (door bv aluminiumhydroxide, kwik en andere elektro-actieve adjuvantia zoals MF59) recent VIER boeken zijn verschenen, waarvan er zelfs eentje is uitgegeven doortoedoen van de universiteit van Utrecht!!!!! Agnes Kant deed haar uitspraak over de huidige stand van de wetenschap nadat ik haar confronteerde met deze 4 recente wetenschappelijke boeken over een onderwerp dat nu een hot item is en ik in mijn eigen werk ook uitvoerig bespreek
  Er is een boze opzet in het spel. Een spel waarin onze overheid en gezondheidsautoriteiten de rol spelen van die enge Rattenvanger van Hamelen. Bill Gates heeft immers vorig jaar al tijdens een speech gezegd dat hij via vaccins de wereldbevolking wil reduceren met 15 procent. Door het steeds verder uitlokken van reacties van autoriteiten neemt mijn twijfel aan die uitsprak steeds verder af. Het experiment waarover die dame aan het eind van de film sprak behelst dus het opwindende experiment of de mens echt in staat is om op die manier de bevolkingsgroei terug te brengen. Heel onopvallend, maar waarschijnlijk wel effectief. Denk nog even aan haar opmerking dat zij wel de kennis had van het experiment, maar Maartje Nevejan niet. En de kijker mocht niet vernemen wat die kennis dan wel inhield. Dat bleef vooralsnog geheim. Maartje moest dus deelnemen aan een experiment waarvan zij de onderzoeksvraag niet mocht weten. Dat is krankzinnig. De Rattenvanger van Hamelen voerde de kinderen weg in de berg. Die ontnam ouders hun kinderen. Dat is wat het experiment in werkelijkheid behelst: op termijn zal men weten of men door die vaccinaties een percentage toekomstige moeders hun kinderen kan ontnemen……
  Het is nog niet vaststaand bewezen omdat die meisje van 12 eerst nog volwassen moeten worden, maar aanwijzingen in die richting zijn er al wel.
  Omdat ik besef dat dit voor velen kan klinken als ongefundeerd complotdenken, stel ik voor ieder die liever zelf tot deze conclusie wil komen mijn studie-manuscript van 910 bladzijden gratis beschikbaar. Als je even mailt naar tckuiper@wxs.nl, dan wordt het je zo snel mogelijk even toegemaild.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.