Onnodige vaccinaties: een insider onthult!


Als je inmiddels een beetje bekend raakt met de wereld rondom vaccinaties, zul je beseffen dat er binnen de farmaceutische INDUSTRIE ook veel mensen rondlopen, die net als jij en ik, ‘gewone’ mensen zijn. Wetenschappers bijvoorbeeld, die gewoon hun werk willen doen, maar hun bedrijf ook dingen zien doen, vaak met de resultaten van door hen uitgevoerd wetenschappelijk onderzoek, die niet door de beugel kunnen. Vroeg of laat gaat het dan toch wringen, de valsheid, de verdraaiïngen en vooral het winstbejag ten koste van je medemens. Het wachten is dan ook op klokkenluiders uit de farmaceutische INDUSTRIE die keihard bevestigen, wat ieder weldenkend mens in de buitenwereld al wist. Dr. Diane Harper is zo’n klokkenluider.
Mike Adams is een toegewijd mens, die de gezondheid van de Aarde en haar bewoners als zijn Passie en Plezier heeft gevonden.
Mike Adams is een toegewijd mens, die de gezondheid van de Aarde en haar bewoners als zijn Passie en Plezier heeft gevonden.

Volledig onjuiste zaken, zaken die eigenlijk niet door de beugel kunnen, maar ook zaken die maatschappelijk algemeen geaccepteerd zijn, maar die in het geval van gezondheidszorg, niet bijdragen tot de door John Consemulder zo mooi omschreven VIT-formule. Vertrouwen, integriteit en transparantie.

Hoewel deze sympathieke vrouw haar uitlatingen nog in bedekte termen heeft gedaan, is het duidelijk dat zij het gesjoemel en gerotzooi eigenlijk zat is. Meer dan zat. Dat ze de uitlatingen in bedekte termen doet, kun je haar niet kwalijk nemen. Maar laten we dan kijken naar wat ze hierover wél zegt. Hieronder tref je het artikel aan dat Mike Adams van Natural News schreef over haar uitlatingen. Mike Adams laat zich ook uit over de angstzaai-praktijken van de farmaceutische INDUSTRIE. En je snapt waarschijnlijk ook waarom wij het woord ‘industrie’ met kapitalen schrijven.. Veel mensen kijken met téveel respect naar deze pillendraaiers, die net als elke andere industrie in de kapitalistische wereld, gericht is op het genereren van winst, veel winst. Miljarden winsten inmiddels..!

In de tekst vind je ook de grappige (?) lead naar de ziekte-bedenker, die Mike Adams op zijn site heeft staan. Met een klik op de knop, kun jij doen wat Big Pharma al jaren doet:  “Bedenk je eigen ziekte en maak er een mooi verhaal van”.

En hoewel HPV, baarmoederhalskanker natuurlijk geen bedenksel is, er wel degelijk vrouwen sterven aan deze aandoening, is de bestrijding veel en veel heftiger dan de kwaal. Dát is inmiddels wel komen vast te staan. Kijk voor een andere blik op dit onderwerp nog eens naar een ouder artikel hier op WantToKnow, waarbij Big Pharma al bezig is om een HPV-vaccin-injectie voor te bereiden voor…. jongens..! HIER Dus zo gek is die gedachte van Mike Adams nog niet…! Voor elk medicijn is wel een kwaal te bedenken..!

x

x

* * *

x

Onnodige vaccinaties: een insider klapt uit de school!
x

© Oktober 2009 / Mike Adams, the Health Ranger, NaturalNews Editor

© vertaling Guido  Jonkers WantToKnow.nl/.be

 

Een van de hoofdonderzoekers die betrokken is bij het klinische onderzoek naar zowel de Gardasil als Cevarix vaccins tegen baarmoederhalskanker, is naar buiten getreden met waarschuwingen over de veiligheid van deze vaccins en hun effectiviteit. Deze hoogst ongebruikelijke waarschuwing tegen deze vaccins wordt gedaan door een van de onderzoekers van Big Pharma zelf nota bene. Zij deed deze uitspraken in een exclusief interview met de Sunday Express in de UK en de uitspraken uit dit interview komen de laatste dagen steeds meer boven water. Dr. Diane Harper liet zich openlijk uit over de beide vaccins. Beiden werken ze NIET preventief tegen baarmoederhalskanker, wat uit te maken valt uit haar opmerking:

“Het vaccin zal de baarmoederhalskankercijfers niet beïnvloeden”..!!

Dit is werkelijk verbijsterend nieuws, want het hele circus  dat rondom deze vaccins is opgebouwd, gaat er juist vanuit dat deze vaccins baarmoederhalskanker kunnen voorkomen. Maar die overtuiging is, zo blijkt dus nu, een mythe!

1,2,3, daar gaan we dan! Gezondheidszorg of big business!?
1,2,3, daar gaan we dan! Gezondheidszorg of Big Parma-business!?

Dr. Harper waarschuwde ook dat het baarmoederhalskanker-vaccin wordt ‘over-markted’ en dat de ouders van de meisjes die het vaccin krijgen toegediend zich moeten informeren over de mogelijke risico’s en de ernstige bijwerkingen die het vaccin kan opleveren.

Maar Dr. Diane Harper gaat nog verder; ze concludeert:

“Het vaccin is zelf gevaarlijker dan de baarmoederhalskanker, waarvan geclaimd wordt dat het vaccin deze helpt voorkomen”.

Hysterie over genitale wratten?
In een artikel dat gepubliceerd werd in de New York Times vorig jaar, liet Dr. Harper zich uit over de marketing van Gardasil door het bedrijf Merck; deze is volledig gebaseerd op het creëren van angst.

“Merck lobby’de bij elke publieke opinieleider, elke vrouwengroep, medische sociëteit, politieke stroming, en richtte zich ook brutaal direct tot het publiek, het creerde daardoor een gevoel van paniek, waardoor het leek dat je het vaccin wel MOEST nemen”.

Dit gedrag door pharmaceutische bedrijven, dus de tactiek om via angst een bepaalde ziekte te promoten, teneinde de ‘behandeling’ ervoor te kunnen verkopen, wordt ‘het-voeden-van-angst’ genoemd.
En het overgrote deel van de mega-winsten die de pharmaceutische INDUSTRIE maakt tegenwoordig, is gebaseerd op juist deze taktiek: ‘Verspreid eerst angst en verkoop daarna de behandeling tegen datgene waarvoor het publiek angst heeft’.

De website NaturalNews heeft als een satire op deze policy van de pharmaceutische INDUSTRIE zelfs een ‘angst-verspreidings-machine’ gemaakt, waarbij je je eigen ziekte kunt verzinnen door gewoon op een knop te drukken.. Kijk daarvoor HIER.  Waarom dit angstzaaien zo belangrijk is voor de winsten van de pharmaceutische INDUSTRIE? Deze INDUSTRIE heeft bedacht, al vele jaren geleden, dat het verkopen van medicijnen aan mensen die ziek zijn, een heel beperkte bron van inkomsten oplevert. En om in de wereld van mega-winsten te geraken, dienden ze een manier te vinden om medicijnen aan GEZONDE mensen te slijten. Of beter gezegd, de doelgroep te vinden, die gevoelig zou zijn voor dit soort medicijnen.

En dat is ook wat het baarmoederhalskankervaccin ook daadwerkelijk is. Een schema om vaccins te slijten aan een groep mensen die in het geheel niet lijdt aan de ziekte, of dit zelfs nooit zal doen. We praten immers maar over een heel klein percentage mensen dat deze ziekte zou kunnen krijgen. Voor de pharmaceutische INDUSTRIE dient dan de hele doelgroep te worden gevaccineerd, om iedere kans op het krijgen van de ziekte, bij IEDEREEN, uit te sluiten. Maar dat een van de onderzoekers van de pharma zelf, bereid is om vrij-uit hierover te gaan spreken is niet alleen erg ongebruikelijk, maar het is ook zeer moedig! De vraag wie deze Dr. Diane Harper nu eigenlijk is, lijkt daarbij gerechtvaardigd.

Dr. Diane Harper
Dr. Harper studeerde af aan het Massachusetts Institute of Technology. Ze deed aanvullende studies aan Stanford University en kreeg een medische graad aan de University of Kansas. Zij was onderzoekster naar zowel het Gardasil als het Cervarix vaccin. Daardoor o.a. is zijn een van de meest ervaren onderzoekers in de wereld, inzake de HPV-gerelateerde ziekten. Ze werkte zowel voor Merck als voor GlaxoSmithKline.

Professor Dr. Diane Harper klapt in bedekte termen uit de pharma-school.
Professor Dr. Diane Harper klapt in bedekte termen uit de pharma-school. (klik op de foto voor meer informatie over haar)

Haar waarschuwingen voor de vaccins tegen baarmoederhalskanker zijn temeer relevant in het kader van de analyse van kosten en opbrengsten van de vaccins. Haar conclusie is keihard dat deze vaccins tegen baarmoederhalskanker HET RISICO NIET WAARD ZIJN. Noch zijn ze het waard om al deze moeite te doen om ze bij het publiek geaccepteerd te krijgen.

Diplomatiek drukt ze zich als volgt uit: “Het is niet de beste manier om onze middelen te besteden op dit moment”, vertelde ze in een artikel in de Washington Post.

Maar waarom worden deze vaccins tegen baarmoederhalskanker dan nog steeds doorgedrukt door doktoren en gezondheidsautoriteiten, in de VS, het Verenigd Koninkrijk en vele andere grote landen in de wereld? Het antwoord is heel eenvoudig: Omdat Big Pharma de grote poppenspeler achter de schermen is, die inmiddels aan de touwtjes trekt van de wetgevende machten.

Met de miljarden mega-winsten die ze maken, is er voor deze pharma-mastodonten meer dan genoeg geld beschikbaar om lobbyisten te betalen. En zijn ze ook in staat, via controle van het hele wetgevende apparaat om onder-de-tafel-deals af te sluiten en verder te gaan met de angstzaaiende marketing van hun producten.

Het blijkt steeds meer dat medicijnen die gebaseerd zijn op medische studies geen plaats krijgen in een wereld waar ZIEKTE BIG BUSINESS IS. Er worden schandalige winsten gemaakt door het opdringen van vaccins aan het publiek. Mensen die in feite deze vaccins en/of medicijnen totaal NIET nodig hebben. Als ik voor elk meisje dat in de VS een vaccin ingespoten krijgt tegen baarmoederhalskanker 10 dollar zou krijgen, dan was ik, eh.. nou dan was ik GlaxoSmithKline…

Advertentie

52 thoughts on “Onnodige vaccinaties: een insider onthult!

 1. Beste Redactie van deze site,
  Dat het middel voor vaccinatie bij jonge meisjes vragen op riep, was mij bekend, maar dat de bijwerkingen zo slecht zijn en dat het middel in zijn geheel niet werkt, schokt mij diep!
  Hoe te voorkomen, dat er nog meisjes deze injectie nog toegediend krijgen??
  Kan deze wijsheid niet wereldwijd bekend gemaakt worden?
  Het is toch te gek om los te lopen, dat omwille van de (toch al dikke) portemonnaie’s van de Pharmabonzen, middelen ingespoten worden bij gezonde meisjes, die daar ziek van (kunnen) worden, waar dan weer een duur medicijn voor ontwikkeld wordt, waar de bonzen nog rijker van worden…???!!!
  DIT MOET STOPPEN!!!!
  Ik maak mij erg boos en nog meer zorgen om waar het naar toe moet in deze (kromme) wereld…?!

 2. Ik heb dit al jaren geleden gehoord en gelezen, dat vaccins slecht zijn, zelfs dat ze zelfs averechts werken. Ik heb een maal het griepvaccin laten spuiten en ben kort daarna behoorlijk ziek geworden, die een paar weken veel van mijn lichaam vergde. Daarna ben ik gaan spitten in het internet en kwam daarbij ook tegen dat veel vaccins niet of nauwelijks werkten of zelf ziektes crieërden.
  Ikzelf ben tot de conclusie gekomen, dat alles door de farmaceutische industrie gedaan wordt om geld te verdienen, al schaden zij er mensen mee. Ook bij de vaccinatie van die jonge meisjes heb ik gedacht dit kan toch nooit goed zij en dat blijkt nu wel. Mensen als de nationale coördinator samen met de ministerie/minister zijn in mijn ogen potentiële moordenaars, die gestopt moeten worden, omdat zij mensen dit aanpraten, volgens mijn in dienst zijnde van de farmaceutische bedrijven.
  Het wordt tijd dat de RECHTERLIJK MACHT, die onafhankelijk zou zijn, eens gaat handelen en al deze zaken gaat vervolgen, waar zulke ” bewuste miskleunen” gemaakt zijn en ook niet halt moeten maken voor politici en hooggeplaatste personen, die dit mogelijk maken en waarschijnlijk daar dik voor beloond worden.
  Vooral het paniek zaaien vind ik buiten alle proporties. Ook wil ik opmerken, dat de alternatieve geneesmiddelen aan de pranger worden gesteld, door die zelfde personen, terwijl mijn gezin en ik al jaren daarvan profijt hebben. en dus geen vaccins meer willen.
  Er moet ook meer actie vanuit de bevolking en de de artsen komen, die wel weten hoe het zit.

 3. Het bovenstaand artikel is gebaseerd op een artikel van de Daily Express in october 2009. Dr Diane Harper werd ge-interviewed, maar haar uitspraken werden volledig verkeerd weergegeven in de Daily Express. Dit kun je lezen op een daaropvolgend interview in de Guardian (www.guardian.co.uk/science/2009/oct/10/ben-goldacre-cervical-cancer-jab). Enkele van haar uitspraken in de Guardian over dat interview in de Daily Express: “I did not say that Cervarix was as deadly as cervical cancer. […] I did not say that Cervarix was controversial.” (vertaald: “Ik zei niet dat Cervarix even dodelijk is als baarmoederhalskanker […] Ik zei niet dat Cervarix controversieel is”).

  Op 15 october 2009 heeft de Daily Express dan ook toegegeven dat hun artikel niet correct was (www.express.co.uk/posts/view/134193/Cervarix-and-Dr-Diane-Harper-correction). Dat betekent dus ook dat het artikel hierboven gebaseerd is op misinformatie, en dus niet betrouwbaar is.

 4. Waarom zijn de mensen zo ziende blind? Er zijn tal van onderzoeken te vinden hoe gevaarlijk die vaccinaties zijn en toch worden ze opgehaald door het grote gros en waarom?
  Het zijn kuddenmensen die elkaar blind achterna lopen en zelf geen stukje aan research doen, wordt weer baas over je eigen lichaam en beslis zelf na research wat goed voor u is.
  Mijn vrouw zou jaarlijks een vaccinatie (griep)MOETEN hebben maar neemt deze niet, ze is vanaf het eerste moment nooit ziek geweest. Neem gezond voedsel tot u en drink vlierbessensap als u iets van verkoudheid op voelt komen en deze zullen spoedig verdwenen zijn.

  1. Het ironische aan dit hele gebeuren is (en is niet om grootmoedig te doen), is dat zelfs ver voordat ik zwart op wit wist dat deze farmaceutische troep meer kwaad dan goed zou doen, al het voorgevoel (intuïtief weten) dat ik die rotzooi nooit moest innemen. Ik weet nu ook waar mijn innerlijk weten vandaan komt, dat hebben we allemaal in ons namelijk.

   Helaas is de massa nog net een kudde schapen, in de angst springen, anderen achterna lopen want “het zal wel goed zijn”. Ik heb bloedmooie meisjes gezien die zich lieten inenten en het enige wat er door me heen ging was de waanzin van dit alles, de onwetendheid en angst die in velen nog aanwezig is.

   Laten we de hoofdoorzaken van van de boosdoeners in kwestie zelfs nog maar even op de boekenplank houden, een massaal ontwaken is wat wij nodig hebben. De duisteren zullen dan vanzelf als kakkerlakken hun donkere stekkies opzoeken en er zal geen andere uitweg meer zijn.

 5. VIDEO DR.MERCOLA en BARBARA LOE FISHER

  Het CDC (centres for disease control and prevention).
  – volgens Obama waren er duizend doden van de Mexicaanse griep en daarom een noodtoestand uitroepen?
  De seizoensgriep is velen malen groter, er gaan een paar honderd duizend mensen per jaar dood aan infecties en fouten in de Amerikaanse ziekenhuizen. Tevens is die duizend een ruwe schatting omdat meestal niet eens onderzocht wordt of het varkensgriep is of iets anders. Het CDC maakt zelfs promotiefilms (kosten 12 miljoen dollar) bijv. in Sesamstraat om mensen aan te zetten tot vaccinatie. De kredietwaardigheid van het CDC wordt op zo een manier waardeloos. Normaal moeten de mensen het CDC vertrouwen op hun gegevens, maar het doet zijn werk niet goed.
  9 minuutjes luisteren … naar de leugens achter deze max-grap-griep en dingen over ook Obama’s rol hierin etc … de moeite waard.

  http://www.youtube.com/user/mercola#p/a/2/ihzsyelkmRA

 6. @ Krispy

  1 endoftimes is een lekkere betrouwbare site.

  2 prisonplanet is ook al zo lekker betrouwbaar.

  3 een poll gehouden met 2000 man op een totaal in volks republiek China van 1.338.612.968 bewoners noem jij betrouwbaar ?

  ik wil wel voor je applaudisseren als je je dan groot voelt !

  klap klap klap.

  en trouwens zou het allemaal betrouwbaar wezen dan kan ik me het nog voorstellen , een maand of 2 geleden was de verwachting dat er meer doden door de griep te vallen , dus meer mensen die vaccinaties willen , achter af blijkt de griep milder te zijn ,dus minder voorstanders van vaccinatie. en is in principe ook niet nodig als je gezond bent en tot niet tot de risico groepen behoort. desalniettemin de griep ook af en toe jonge slachtoffers maakt , wat toch zorgelijk is.

 7. We winnen steeds meer terrein !
  CHINA-VOLK ZEGT NEE TEGEN VACCIN:

  Chinezen sluiten zich aan bij de Wereldwijde verzet tegen het varkensgriep vaccin

  http://endtimes.punt.nl/?id=559112&r=1&tbl_archief=&

  The poll (http://www.google.com/hostednews/afp/article/ALeqM5iSkG_CqoQOcq-X8N2P3Z09xLbxZw) conducted by China Daily and news website sohu.com found that only 30% of 2,000 respondents said they would definitely get the shot.
  Over 54% of the respondents rejected the vaccine outright, meaning that 702 000 000 people will refuse to roll up their sleeves and take the shot.
  The survey indicates a seismic shift in popular opinion from just two months ago, when 76% of people in China indicated that they would opt for inoculation.

  Just two deaths resulting from H1N1 flu have been confirmed in China, according to the health ministry.

  Originele bron:
  http://www.prisonplanet.com/chinese-join-worldwide-rejection-of-swine-flu-vaccine.html

 8. Ja hey Paul …. strax zitten we hier nog met rode oortjes hahahaha dat kunnen we Gait en Guido niet aandoen …lol… deze site had toch een net iets andere insteek geloof ik … lol…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Naam *