Advertentie

Onnodige vaccinaties: een insider onthult!


Als je inmiddels een beetje bekend raakt met de wereld rondom vaccinaties, zul je beseffen dat er binnen de farmaceutische INDUSTRIE ook veel mensen rondlopen, die net als jij en ik, ‘gewone’ mensen zijn. Wetenschappers bijvoorbeeld, die gewoon hun werk willen doen, maar hun bedrijf ook dingen zien doen, vaak met de resultaten van door hen uitgevoerd wetenschappelijk onderzoek, die niet door de beugel kunnen. Vroeg of laat gaat het dan toch wringen, de valsheid, de verdraaiïngen en vooral het winstbejag ten koste van je medemens. Het wachten is dan ook op klokkenluiders uit de farmaceutische INDUSTRIE die keihard bevestigen, wat ieder weldenkend mens in de buitenwereld al wist. Dr. Diane Harper is zo’n klokkenluider.
Mike Adams is een toegewijd mens, die de gezondheid van de Aarde en haar bewoners als zijn Passie en Plezier heeft gevonden.
Mike Adams is een toegewijd mens, die de gezondheid van de Aarde en haar bewoners als zijn Passie en Plezier heeft gevonden.

Volledig onjuiste zaken, zaken die eigenlijk niet door de beugel kunnen, maar ook zaken die maatschappelijk algemeen geaccepteerd zijn, maar die in het geval van gezondheidszorg, niet bijdragen tot de door John Consemulder zo mooi omschreven VIT-formule. Vertrouwen, integriteit en transparantie.

Hoewel deze sympathieke vrouw haar uitlatingen nog in bedekte termen heeft gedaan, is het duidelijk dat zij het gesjoemel en gerotzooi eigenlijk zat is. Meer dan zat. Dat ze de uitlatingen in bedekte termen doet, kun je haar niet kwalijk nemen. Maar laten we dan kijken naar wat ze hierover wél zegt. Hieronder tref je het artikel aan dat Mike Adams van Natural News schreef over haar uitlatingen. Mike Adams laat zich ook uit over de angstzaai-praktijken van de farmaceutische INDUSTRIE. En je snapt waarschijnlijk ook waarom wij het woord ‘industrie’ met kapitalen schrijven.. Veel mensen kijken met téveel respect naar deze pillendraaiers, die net als elke andere industrie in de kapitalistische wereld, gericht is op het genereren van winst, veel winst. Miljarden winsten inmiddels..!

In de tekst vind je ook de grappige (?) lead naar de ziekte-bedenker, die Mike Adams op zijn site heeft staan. Met een klik op de knop, kun jij doen wat Big Pharma al jaren doet:  “Bedenk je eigen ziekte en maak er een mooi verhaal van”.

En hoewel HPV, baarmoederhalskanker natuurlijk geen bedenksel is, er wel degelijk vrouwen sterven aan deze aandoening, is de bestrijding veel en veel heftiger dan de kwaal. Dát is inmiddels wel komen vast te staan. Kijk voor een andere blik op dit onderwerp nog eens naar een ouder artikel hier op WantToKnow, waarbij Big Pharma al bezig is om een HPV-vaccin-injectie voor te bereiden voor…. jongens..! HIER Dus zo gek is die gedachte van Mike Adams nog niet…! Voor elk medicijn is wel een kwaal te bedenken..!

x

x

* * *

x

Onnodige vaccinaties: een insider klapt uit de school!
x

© Oktober 2009 / Mike Adams, the Health Ranger, NaturalNews Editor

© vertaling Guido  Jonkers WantToKnow.nl/.be

 

Een van de hoofdonderzoekers die betrokken is bij het klinische onderzoek naar zowel de Gardasil als Cevarix vaccins tegen baarmoederhalskanker, is naar buiten getreden met waarschuwingen over de veiligheid van deze vaccins en hun effectiviteit. Deze hoogst ongebruikelijke waarschuwing tegen deze vaccins wordt gedaan door een van de onderzoekers van Big Pharma zelf nota bene. Zij deed deze uitspraken in een exclusief interview met de Sunday Express in de UK en de uitspraken uit dit interview komen de laatste dagen steeds meer boven water. Dr. Diane Harper liet zich openlijk uit over de beide vaccins. Beiden werken ze NIET preventief tegen baarmoederhalskanker, wat uit te maken valt uit haar opmerking:

“Het vaccin zal de baarmoederhalskankercijfers niet beïnvloeden”..!!

Dit is werkelijk verbijsterend nieuws, want het hele circus  dat rondom deze vaccins is opgebouwd, gaat er juist vanuit dat deze vaccins baarmoederhalskanker kunnen voorkomen. Maar die overtuiging is, zo blijkt dus nu, een mythe!

1,2,3, daar gaan we dan! Gezondheidszorg of big business!?
1,2,3, daar gaan we dan! Gezondheidszorg of Big Parma-business!?

Dr. Harper waarschuwde ook dat het baarmoederhalskanker-vaccin wordt ‘over-markted’ en dat de ouders van de meisjes die het vaccin krijgen toegediend zich moeten informeren over de mogelijke risico’s en de ernstige bijwerkingen die het vaccin kan opleveren.

Maar Dr. Diane Harper gaat nog verder; ze concludeert:

“Het vaccin is zelf gevaarlijker dan de baarmoederhalskanker, waarvan geclaimd wordt dat het vaccin deze helpt voorkomen”.

Hysterie over genitale wratten?
In een artikel dat gepubliceerd werd in de New York Times vorig jaar, liet Dr. Harper zich uit over de marketing van Gardasil door het bedrijf Merck; deze is volledig gebaseerd op het creëren van angst.

“Merck lobby’de bij elke publieke opinieleider, elke vrouwengroep, medische sociëteit, politieke stroming, en richtte zich ook brutaal direct tot het publiek, het creerde daardoor een gevoel van paniek, waardoor het leek dat je het vaccin wel MOEST nemen”.

Dit gedrag door pharmaceutische bedrijven, dus de tactiek om via angst een bepaalde ziekte te promoten, teneinde de ‘behandeling’ ervoor te kunnen verkopen, wordt ‘het-voeden-van-angst’ genoemd.
En het overgrote deel van de mega-winsten die de pharmaceutische INDUSTRIE maakt tegenwoordig, is gebaseerd op juist deze taktiek: ‘Verspreid eerst angst en verkoop daarna de behandeling tegen datgene waarvoor het publiek angst heeft’.

De website NaturalNews heeft als een satire op deze policy van de pharmaceutische INDUSTRIE zelfs een ‘angst-verspreidings-machine’ gemaakt, waarbij je je eigen ziekte kunt verzinnen door gewoon op een knop te drukken.. Kijk daarvoor HIER.  Waarom dit angstzaaien zo belangrijk is voor de winsten van de pharmaceutische INDUSTRIE? Deze INDUSTRIE heeft bedacht, al vele jaren geleden, dat het verkopen van medicijnen aan mensen die ziek zijn, een heel beperkte bron van inkomsten oplevert. En om in de wereld van mega-winsten te geraken, dienden ze een manier te vinden om medicijnen aan GEZONDE mensen te slijten. Of beter gezegd, de doelgroep te vinden, die gevoelig zou zijn voor dit soort medicijnen.

En dat is ook wat het baarmoederhalskankervaccin ook daadwerkelijk is. Een schema om vaccins te slijten aan een groep mensen die in het geheel niet lijdt aan de ziekte, of dit zelfs nooit zal doen. We praten immers maar over een heel klein percentage mensen dat deze ziekte zou kunnen krijgen. Voor de pharmaceutische INDUSTRIE dient dan de hele doelgroep te worden gevaccineerd, om iedere kans op het krijgen van de ziekte, bij IEDEREEN, uit te sluiten. Maar dat een van de onderzoekers van de pharma zelf, bereid is om vrij-uit hierover te gaan spreken is niet alleen erg ongebruikelijk, maar het is ook zeer moedig! De vraag wie deze Dr. Diane Harper nu eigenlijk is, lijkt daarbij gerechtvaardigd.

Dr. Diane Harper
Dr. Harper studeerde af aan het Massachusetts Institute of Technology. Ze deed aanvullende studies aan Stanford University en kreeg een medische graad aan de University of Kansas. Zij was onderzoekster naar zowel het Gardasil als het Cervarix vaccin. Daardoor o.a. is zijn een van de meest ervaren onderzoekers in de wereld, inzake de HPV-gerelateerde ziekten. Ze werkte zowel voor Merck als voor GlaxoSmithKline.

Professor Dr. Diane Harper klapt in bedekte termen uit de pharma-school.
Professor Dr. Diane Harper klapt in bedekte termen uit de pharma-school. (klik op de foto voor meer informatie over haar)

Haar waarschuwingen voor de vaccins tegen baarmoederhalskanker zijn temeer relevant in het kader van de analyse van kosten en opbrengsten van de vaccins. Haar conclusie is keihard dat deze vaccins tegen baarmoederhalskanker HET RISICO NIET WAARD ZIJN. Noch zijn ze het waard om al deze moeite te doen om ze bij het publiek geaccepteerd te krijgen.

Diplomatiek drukt ze zich als volgt uit: “Het is niet de beste manier om onze middelen te besteden op dit moment”, vertelde ze in een artikel in de Washington Post.

Maar waarom worden deze vaccins tegen baarmoederhalskanker dan nog steeds doorgedrukt door doktoren en gezondheidsautoriteiten, in de VS, het Verenigd Koninkrijk en vele andere grote landen in de wereld? Het antwoord is heel eenvoudig: Omdat Big Pharma de grote poppenspeler achter de schermen is, die inmiddels aan de touwtjes trekt van de wetgevende machten.

Met de miljarden mega-winsten die ze maken, is er voor deze pharma-mastodonten meer dan genoeg geld beschikbaar om lobbyisten te betalen. En zijn ze ook in staat, via controle van het hele wetgevende apparaat om onder-de-tafel-deals af te sluiten en verder te gaan met de angstzaaiende marketing van hun producten.

Het blijkt steeds meer dat medicijnen die gebaseerd zijn op medische studies geen plaats krijgen in een wereld waar ZIEKTE BIG BUSINESS IS. Er worden schandalige winsten gemaakt door het opdringen van vaccins aan het publiek. Mensen die in feite deze vaccins en/of medicijnen totaal NIET nodig hebben. Als ik voor elk meisje dat in de VS een vaccin ingespoten krijgt tegen baarmoederhalskanker 10 dollar zou krijgen, dan was ik, eh.. nou dan was ik GlaxoSmithKline…

52 gedachten over “Onnodige vaccinaties: een insider onthult!

 1. Beste Redactie van deze site,
  Dat het middel voor vaccinatie bij jonge meisjes vragen op riep, was mij bekend, maar dat de bijwerkingen zo slecht zijn en dat het middel in zijn geheel niet werkt, schokt mij diep!
  Hoe te voorkomen, dat er nog meisjes deze injectie nog toegediend krijgen??
  Kan deze wijsheid niet wereldwijd bekend gemaakt worden?
  Het is toch te gek om los te lopen, dat omwille van de (toch al dikke) portemonnaie’s van de Pharmabonzen, middelen ingespoten worden bij gezonde meisjes, die daar ziek van (kunnen) worden, waar dan weer een duur medicijn voor ontwikkeld wordt, waar de bonzen nog rijker van worden…???!!!
  DIT MOET STOPPEN!!!!
  Ik maak mij erg boos en nog meer zorgen om waar het naar toe moet in deze (kromme) wereld…?!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.