Advertentie

RIVM: svp de logica achter ‘Hepatitis-B’-vaccinaties..!


Een trotse aanstaande moeder.. Vaccin in het lijf, baby in de buik doet 'gezellig' mee. Baby vertrouwt moeder, die vertrouwt de zuster, die vertrouwt de overheid en die vertrouwt de farmaceutische industrie..
Hoe ver gaan het met vaccinaties? Een trotse aanstaande moeder.. Vaccin in het lijf en de baby in de buik doet ‘gezellig’ mee. Baby vertrouwt moeder, die vertrouwt de zuster, die vertrouwt de overheid en die vertrouwt de farmaceutische industrie.. Vaccinaties van zwangere vrouwen lijkt gemeengoed te gaan worden.. (klik voor lead)

x

Dringende vragen aan het RIVM:

over de logica van Hepatitis-B vaccinaties..

2013 © door Ellen V.

 x

Uit het nieuws van 27 Juni 2011: ‘Voortaan krijgen alle kinderen die geboren zijn op of na 1 augustus 2011 een inenting tegen hepatitis B aangeboden. De minister van VWS volgt daarmee het advies op van de Gezondheidsraad om de inenting op te nemen in het Rijksvaccinatieprogramma (RVP). Hepatitis B is een ernstige leverziekte die veroorzaakt wordt door een virus. Er is een veilig vaccin beschikbaar waarmee zonder veel extra belasting meer ziekte kan worden voorkomen. Daarom heeft de minister algemene vaccinatie van alle kinderen opgenomen in het Rijksvaccinatieprogramma. Op de leeftijd van 2, 3, 4 en 11 maanden krijgen kinderen een combinatievaccin DKTP-Hib-HepB aangeboden.’ (link naar mededeling RIVM)

Hier zou ik graag een paar prangende vragen en overdenkingen bij plaatsen, zéker namens vele bezorgde ouders; Mogen wij een antwoord ontvangen van het RIVM? Dit zijn de vragen:

Ten eerste:
Vanaf 2003 tot 2011 werden alleen risicokinderen met een ‘Hepatitis B’-vaccin ingeënt. Logische gedachtegang: dat wil dit dus zeggen dat vanaf de opname in het RVP in 2011 van het Infanrix Hexa vaccin (waarin Hep.B is opgenomen), àlle kinderen voortaan als risicogroep worden beschouwd.. Als we echter de conclusie van het ‘Nationaal Kompas Volksgezondheid’ van 31 December 2012 goed tot ons door laten dringen, is de reden waarom het vaccinatiebeleid voor dit specifieke vaccin werd aangescherpt, verre van duidelijk, of moeten we zeggen úiterst onduidelijk’? Dit is die conclusie: ‘Sinds 2004 is het aantal acute hepatitis B-meldingen bij mannen afgenomen met 35%, Bij vrouwen is de incidentie al sinds begin jaren 1990 stabiel.’ (HIER de link)

Ten tweede:
Waarom zouden alle baby’s de Hep.B toevoeging nodig hebben wanneer:

a) de moeder zelf geen draagster van het betreffende virus is

b) haar baby geen seksuele betrekkingen heeft of voorlopig zal hebben..

c) hij/zij geen spuit hoeft te delen met zijn buurjongetje/meisje

infanrix hexaTen derde (last but not least): het onlangs openbaar gemaakte vertrouwelijke rapport van GSK betreffende het ‘Infanrix Hexa’-vaccin, was een bevestiging voor de gerede twijfels van velen over de veiligheid hiervan. Wat is er meer nodig om te wachten met vaccineren..? In dit rapport werd een opsomming gegeven van een lange lijst van bijwerkingen (ook ernstige) en zelfs meerdere overlijdensgevallen. Een verontrustend hoog aantal, dat overigens door de fabrikant ‘acceptabel’ geacht werd. Dit rapport zal de gezondheidsautoriteiten ongetwijfeld bekend zijn… (zie HIER op de site het hele artikel hierover)

Vanzelfsprekend danken wij het RIVM alvast bij voorbaat hartelijk voor een verhelderende antwoord op deze vragen! Wij zouden bovendien graag inzage krijgen in de criteria en argumenten die in 2011 ten grondslag lagen van deze beslissing van de Gezondheidsraad aan de minister van VWS…

Opmerking: inmiddels is er een WOB-verzoek (‘Wet Openbaarheid Bestuur’) verstuurd per fax en post, gericht aan Minister Edith Schippers van Volksgezondheid met bovengenoemde argumentatie en het verzoek de documenten aangaande de toelatingsprocedure van het vaccin openbaar te maken. Wordt dus eveneens vervolgd (antwoordtermijn van een WOB-verzoek is wettelijk vastgelegd : binnen 4 weken).  Inmiddels lijkt het GEEN overbodige luxe, zwangere kennissen in jouw omgeving dit bericht te doen toekomen; een gewaarschuwd mens telt voor 2, in dat geval dus voor 4.. 😉

* * *

80 gedachten over “RIVM: svp de logica achter ‘Hepatitis-B’-vaccinaties..!

 1. Toen de heer Luuk van Dinteren aan toenmalig minster Klink hetzelfde vroeg en het uiteindelijk kreeg omdat het via de rechter werd afgedwongen ontving hij een manuscript waarop de meest essentiële delen onleesbaar waren gemaakt. Aangezien de top van dit ministerie waarschijnlijk uit dezelfde mensen bestaat, zullen ze uiteindelijk dezelfde truck uit halen.
  Openbaarheid van bestuur zou betekenen dat bestuurders op elk niveau echt hun verbinding maken met diegenen voor wie ze eigenlijk werken en die hun ook betalen en dat zijn de burgers. Zoals het nu gaat lijkt het of het de industrie is die hun salaris betaalt. Met het wisselen van de wacht (ministers) zouden ook de topambtenaren van hun o zo comfortabele positie weg moeten. De schijn van belangen verstrengeling wordt anders in stand gehouden en ik kan me niet voorstellen dat men dat wil.

  1. Dank je wel, Pjottr !

   Even voor de duidelijkheid : dit Infanrix Hexa vaccin (waarin hep.B opgenomen) wordt aan baby’s/kinderen toegediend en niét aan zwangeren (nog niet)… ‘Ze’ hebben dit wel op hun verlanglijstje staan, zie http://www.wanttoknow.nl/nieuws/het-vaccineren-van-de-ongeboren-vrucht/

   Dat (‘zebrapad’) contract van Klink werd op zich wel met open armen ontvangen, want een duidelijker signaal kon de overheid niet geven( ‘niet geschikt voor de (meebetalende) burger’). Laat maar komen dus! Met dit soort ’transparante’ boodschappen kunnen we weer verder en als middel met toegevoegde waarde gebruiken om de lezers de ogen te openen…

   Goede reden om de autoriteiten maar weer eens openlijk te confronteren met hun kromme beleid en wie weet een stimulans voor anderen om misstanden aan te kaarten. ELKE burger heeft het recht een WOB-verzoek in te dienen (zolang het nog kan, want ook deze mogelijkheid staat op de nominatie om te verdwijnen – doorn in ’t oog van de dames/heren).

 2. In afwachting op jou WOB-verzoek, hier alvast de antwoorden:

  Het antwoord op jou eerste punt staat in de link die je zelf geeft. “de recente invoer van universele vaccinatie bij zuigelingen […] zal op de langere termijn zichtbaar worden”. De reden om het in te voeren is dus niet onduidelijk.
  Voor een antwoord op je tweede vraag: lees bvb eens het gehele artikel op http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/18776823, of http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/23408522. Kort samengevat: als je als kind wordt gevaccineerd, ben je voor je voor zo goed als je leven lang beschermd.
  Je derde punt is gebaseerd op foutieve interpretatie van een degelijk rapport van GSK. Lees daarvoor mijn reactie 6 op http://www.wanttoknow.nl/gezondheid/top-secret-1742-negatieve-vaccinatie-effecten-bij-kinderen.

  1. ‘De reden om het in te voeren is dus niet onduidelijk.’

   Volkomen duidelijk hoor, wollige omschrijving dus voor een EXPERIMENT op kinderen waarvan men op lange termijn de consequenties (nog niet) kent… Vlgs de bijsluiter : ‘Zoals bij alle vaccins zal Infanrix hexa niet volledig alle kinderen beschermen die worden gevaccineerd. De veiligheid en werkzaamheid van Infanrix hexa bij kinderen ouder dan 36 maanden is niet vastgesteld. Geen gegevens beschikbaar.’

   We hebben allemaal onze eigen-wijze manier van interpreteren, nietwaar ?

  2. Ja hoor!!!! Daar is ie weer, de bekende Koen/Feniks.

   Niets, helemaal niets, van de onderwerpen die hier op WTK worden gebracht interesseert hem. Maar zodra er een artikel verschijnt over een medische misser of grof-geld-verdien-actie van de farmacie, dan is hij de eerste die reageert om het allemaal te vergoelijken en recht te praten en iedereen met twijfels is een dommerik.

   Werkt dat systeem waarmee jij wordt ingezet Koen/Fenkis, met iets van trefwoorden, waarbij continue de alternatieve websites met een eigen zoekmachine worden doorlopen en jou en je collega’s (de betaalde-branden-blussers) meteen een mailtje sturen zodat jullie meteen de zaak in de kiem kunnen smoren, door zand in de raderen te strooien en het gezonde verstand van mensen te beïnvloeden zodat ze in dit geval toch maar snel die prik gaan halen?

   Gedverdemme, zoals ik al eerder schreef, als dit mijn website was, dan kwam jij er nooit meer op. Gezond scepticisme is oké, maar dit is met voorbedachte rade de boel traineren, iets waarachter alleen iemand schuil kan gaan die ervoor betaald wordt, want niemand kan zo stom zijn om alles wat de farmacie uitvreet voor 100% te verdedigen.

  3. @Ellen (3.1), kijk nogmaals naar mijn reactie 6 op http://www.wanttoknow.nl/gezondheid/top-secret-1742-negatieve-vaccinatie-effecten-bij-kinderen. Infanrix wordt al jaren aan kinderen gegeven, en blijkt dus wel degelijk veilig te zijn. Het is nu zeker geen “EXPERIMENT”. Er is al enorm veel informatie over de veiligheid van het vaccin. Het rapport van GSK is daar één deel van, dat sommigen echter (moedwillig?) willen misinterpreteren om te insinueren dat het onveilig zou zijn. Het Rijskvaccinatieprogramma raadt ook aan om in het eerste levensjaar te vaccineren, dus het doet er niet toe of het toedienen bij kinderen ouder dan 36 maand wel of niet onderzocht is (NB het beschermende effect na 36 maand is wel onderzocht!).
   Het is inderdaad zo dat ongeveer 2% van de ingeënte kinderen niet beschermd zijn. Maar dat betekent dus dat er 98% wel beschermt zijn, en het betekent dus ook niet dat die 2% iets onveilig hebben gekregen.

  4. @Paul (3.2): Sorry Paul, het is niet “Niets, helemaal niets, van de onderwerpen die hier op WTK worden gebracht interesseert hem.”. Ik ben wel degelijk geïnteresseerd in die onderwerpen. En als ik iets “rechtpraat”, dan is dat niet om “het allemaal te vergoelijken”, maar om fouten recht te zetten.
   Het is ook niet zo dat ik altijd lijnrecht tegenover de visie van WTK sta. Kijk bvb maar naar mijn recente reacties op http://www.wanttoknow.nl/nieuws/2-longartsen-tegen-tabaksindustrie-tabak-nee : daar verdedig ik juist het artikel van wtk.

   Als dit mijn website was, dan zou ik mensen aanmoedigen om op de bal te spelen door inhoudelijk te reageren, en niet om op de man te spelen met persoonlijke aanvallen en beschuldigingen die je uit je duim zuigt. Dus, kun je ook inhoudleijk reageren op de inhoud van mijn reactie?

  5. O ja, het zou er nog moeten bijkomen dat je het roken ging verdedigen Feniks, dat zou wel erg stom zijn natuurlijk, want dat zoiets zeer slecht voor de gezondheid en de omstanders is, dat is allang in alle hoeken van de wereld algemeen bekend.

   Voor de rest van je commentaren op artikelen over de farmacie blijf ik bij mijn eerdere vaststelling:

   ‘Gezond scepticisme is oké, maar dit is met voorbedachte rade de boel traineren, iets waarachter alleen iemand schuil kan gaan die ervoor betaald wordt, want niemand kan zo stom zijn om alles wat de farmacie uitvreet voor 100% te verdedigen.’

  6. Ik denk dat ik het 100% met jou eens ben Paul.. Ik weet het eigenlijk wel zeker.. 😉
   Of andersom gezegd: hoe ongeloofwaardig kan iemand zich maken..
   Alleen al de energie die je in jezelf telkens moet genereren om je eigen ‘common sense’ opzij te zetten. Of je moet er zó in geloven dat je denkt dat het ‘echt waar’ is.

  7. Ik heb altijd al beweerd dat wijsheid en intelligentie twee heel verschillende gaven zijn en dat die heel vaak niet samengaan. Intelligentie is het feilloos over kunnen nemen van informatie van leraren en leerboeken, zonder ooit kritische vragen te stellen om daarvoor op school hoge cijfers te scoren. Wijsheid is zélf goed nadenken over hetgeen je wordt verteld en geleerd en of er wellicht meerdere kanten aan een verhaal of systeem zitten en als dat zo is, dan ga je niet zondermeer met wat de leraren of schoolboeken zeggen akkoord. Dat gaat helaas gepaard met lagere cijfers op school en dus ben je volgens de ‘intelligente’ kliek een beetje dom. De grote vraag is natuurlijk waar de wereld, de natuur en de mensheid beter mee af zijn.

   Nu klinkt Feniks in zijn berichten heel intelligent, maar wijsheid kan ik er niet in ontdekken. Dus het kan zomaar zijn dat hij werkelijk gelooft in de farmaceutische industrie en dat hij werkelijk denkt dat daar aan de top alleen maar mannetjes zitten die het heel erg hebben te doen met de zieke medemens (en met kerngezonde kinderen en gezonde zwangere vrouwen en gezonde meisjes van 14 en gezonde ouderen) en voor hen alleen maar het beste van het beste uitvinden en op de markt brengen, waarbij geld geen enkele rol speelt en het onder druk zetten en manipuleren van politiek en artsen absoluut niet voorkomt. Feniks gelooft dat omdat hem dat op school zo is verteld en omdat het zo in de krant staat en omdat de politiek dat zegt en omdat die mannetjes aan de top van de farmacie dat zelf ook beweren, en…

   Begin eens met nadenken Feniks en probeer de wijsheid in je te vinden en stel die boven intelligentie, je mag dan voor je ‘mede goedgelovigen’ wat dommer overkomen, maar het zou jezelf en alles in de wereld goed doen.

  8. @Paul (3.7): Hoe vaak moet ik dit nog eens vermelden: ik heb ook mijn bedenkingen over de farmaceutische industrie. Hun eerste prioriteit is om geld te verdienen, niet de gezondheid. Dat tweede aspect wordt echter gevrijwaard door overheidsinstanties, die heel wat beperkingen en verplichtingen opleggen. Daarnaast moet je zelf ook nagaan welke van hun argumenten correct zijn, en dewelke niet. Als je dus kritiek op hen wil geven, moet je er wel voor zorgen dat je correcte kritiek geeft. En als het daar gaat de mist in op wtk, dan reageer ik.

  9. @Paul: Ik ben het helemaal met je eens dat het belangrijk is om goed na te denken, maar niet met je definitie van wijsheid en intelligentie (“la memoire est l’intelligence des imbeciles”, zoals de Fransen zeggen). Maar dat doet er nu niet toe.
   Ik vind ook dat je intelligentie en wijsheid in je discussie moet tonen: dus niet rond de pot blijven draaien, maar inhoudelijk argumenteren (= “goed nadenken” = “wijsheid”). Ik zie echter weinig inhoudelijke reacties op mijn opmerkingen. Laten we daarom nog eens proberen samen na te denken, over één concreet puntje waar we het blijkbaar niet over eens zijn. Laat me weten waar ik een denkfout zou maken!

   – Zowel Ellen (artikel hierboven) als Guido (www.wanttoknow.nl/gezondheid/vaccinaties-gezondheid/waar-blijft-de-wetenschappelijke-studie-die-aantoont-dat-vaccins-veilig-zijn) hebben het rapport van GSK aangehaald. Daarin staan inderdaad een lijst met ‘reported events’ die waargenomen werden na vaccinatie. Ik denk dat we het hier allemaal mee eens zijn?
   – Maar dan moet je eens “goed nadenken”: betekent dat dan dat die veroorzaakt zijn door vaccinatie (= neveneffect = ‘adverse event’), of zou het ook kunnen dat ze louter toevallig kort na vaccinatie optraden? Ik heb daar over nagedacht, en concludeer dan dat als je louter en alleen de lijst van reported events bekijkt, beide scenario’s mogelijk zijn. Zijn we het nu nog allemaal akkoord?
   – Omdat beide scenario’s mogelijk zijn, ben ik verder in dat rapport gaan zoeken. En dan stel ik vast dat ook de mensen van GSK hierover hebben nagedacht en verder hebben zitten zoeken. Meer uitleg hierover in mijn reactie 3 op http://www.wanttoknow.nl/gezondheid/vaccinaties-gezondheid/waar-blijft-de-wetenschappelijke-studie-die-aantoont-dat-vaccins-veilig-zijn. Nog steeds akkoord dat verdere analyse van de lijst nodig was? Heb ik verder nadenken en zoeken correct gedaan?
   – En dan stel ik vast dat de frequentie van bvb wiegedood na vaccinatie even hoog is als bij kinderen die niet gevaccineerd werden. Vind je dat ook terug in het GSK-rapport? Klopt mijn redenering nog steeds? Klopt de redenering van GSK?
   – Aangezien er geen verschil is tussen gevaccineerden en niet-gevaccineerden is, concludeer ik (en GSK) dat dit rapport dus geen indicatie bevat dat er “gerede twijfels over de veiligheid” van het Infanrix zou moeten zijn. Klopt mijn redenering nog steeds?

   Als mijn redenering niet klopt, laat het dan zeker weten. Ik denk immers dat dit getuigde van “Gezond scepticisme”. Of als ze wel klopt, heb dan de eerlijkheid om dat ook te erkennen.

  10. Feniks, oké, mooi geredeneerd (reactie 3.9), maar alweer ga je uit van de situatie zoals die wordt geschetst door de farmacie en gezondheidsinstellingen, met mooie statistieken waaruit blijkt dat wiegendood onder gevaccineerde kinderen net zo vaak voorkomt als onder niet-gevacineerde. Zodra er echter gerede twijfels zijn (niet van de farmaceutische industrie natuurlijk) waarbij men (de ouders en huisartsen) het vermoeden heeft dat een aantal gevallen van wiegendood die krek na de vaccinatie voorvallen, wellicht aan die vaccinatie kunnen worden toegeschreven en dat zoiets eens serieus genomen moet worden en om een uitgebreid onderzoek schreeuwt, dan wordt dat meteen door de farmacie zelf, de verstokte sceptici en de medische instanties als ‘niet relevant’ gezien. Het is en blijft volgens hen gewoon ‘stom toeval’ en wordt aansluitend niet in de statistieken opgenomen. Bij elk nieuw geval van wiegendood net na de vaccinatie wordt dan vervolgens beweerd dat het met aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid ‘stom toeval’ is omdat ‘de statistieken’ dat uitwijzen. En als je nu maar nooit goed uitzoekt of vaccinatie de oorzaak van wiegendood (of van veel andere aandoeningen zoals autisme of ADHD of gezondheidsklachten) kan zijn, dan zullen je statistieken nooit de werkelijkheid weergeven.

   Voorbeeld: er gebeuren meer ongelukken met auto’s waarvan de bestuurder niet heeft gedronken, dan met auto’s waarvan de bestuurder dronken was. Dan kun je heel intelligent beweren dat de statistieken uitwijzen dat je beter dronken mensen achter het stuur kunt zetten dan mensen die nuchter zijn en dat het hele controlesysteem op rijden onder invloed niet nodig is. Maar wat zegt je gezonde verstand, je wijsheid?

   Nog een voorbeeldje uit de ‘praktijk’ van viroloog Coutinho: als bij de bouw van een metrostelsel de bouwput constant volloopt met water, dan stop je de bouw totdat je hebt uitgezocht waar dat water vandaan komt en hoe je het anders moet aanpakken. Dan start je geen juridische bodemprocedure tegen de uitvoerders (lees: huisarts van der Linde) die vertellen dat er iets mis is omdat er water in de put loopt en dan ga je niet eigenwijs door met het graven van nog meer tunnels en putten die ook kans lopen vol met water te komen staan.

   Mensen die het bovenstaande beamen gebruiken hun ‘wijsheid’, mensen die het onzin vinden kunnen heel erg intelligent zijn, maar zijn ‘goedgelovig’, ze geloven de instanties, de politiek, enz. op hun woord en hun mooie blauwe ogen. Ze denken ten onrechte dat de farmaceutische industrie heel erg begaan is met het volk, maar het gaat bijna uitsluitend om het binnenhalen van miljardenwinsten met daaraan gekoppeld een hoog salaris en elk jaar weer een bonus. Natuurlijk niet voor de man in de fabrieken en laboratoria, maar wel voor de bobo’s aan de top. En aangezien we door de huidige economische en financiële crisis een goed inzicht in het handelen van topmensen hebben gekregen, weten we dat het hen (een enkele uitgezonderd) alleen om winst en bonus gaat, zo zit het standaard economische systeem in elkaar, jezelf en je bedrijf opjagen om meer omzet te draaien zodat je salaris en extraatjes omhoog kunnen.

   En tot slot: er zijn legio artikelen (links) aan te dragen die ‘aantonen’ dat de farmaceutische industrie de aantijgingen wel serieus neemt, maar er zijn nog veel meer artikelen te vinden waaruit blijkt dat de farmaceutische industrie er alles aan doet om ‘zogenaamde’ interesse in tekortkomingen van medicijnen en vaccins te tonen, maar onderwijl wel grote druk uitoefent op overheidsinstanties en medici om toch vooral door te gaan met het voorschrijven van die medicijnen en om een promotiecampagne te starten waarbij meisjes die het vaccin tegen baarmoederhalskanker laten inspuiten een gekleurd polsbandje krijgen, waarbij men meteen ook de mainstream kranten hele rissen foto’s laat afdrukken van meisjes die de prik krijgen.

   Is dat propaganda of niet? Het lijkt volgens mijn ‘wijsheid’ op het inpalmen van indianen door hen spiegeltjes en kralen cadeau te doen, waarna je hun goud steelt!

  11. @Paul (3.10): Mooi rond de pot zitten draaien, in plaats van degelijk na te denken. Het is overduidelijk dat je niet echt hebt gelezen wat er allemaal in het GSK-rapport staat. Omdat je het niet begrijpt, of omdat je het niet wil begrijpen? Je blijkt ervan overtuigd dat alles onder de mat wordt geveegd, dat er nooit degelijke studies over een verband tussen wiegedood (of autisme enz) en vaccinaties zijn gebeurd. Sorry, maar dan heb je het toch mis. Hier is er alvast eentje voor wiegedood, niet uitgevoerd door de farma-industrie: http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/16372285. En voor autisme verwijs ik je naar reactie 9 op http://www.wanttoknow.nl/gezondheid/vaccinaties-gezondheid/kwik-in-vaccins-en-autisme-causaal-verband, voor een hele reeks links (lees zeker over de omnibus rechtszaak!).
   Vraag jezelf eens af wat je nog allemaal niet weet. Je kunt natuurlijk de dooddoener gebruiken van “er zijn nog veel meer artikelen te vinden die …”, maar zo geef je natuurlijk geen echt bewijs. Kun je er eentje opnoemen dat ik kan lezen? Ellen en Guido dachten trouwens dat het GSK-rapport er zo eentje was.

   Wat betreft jou argument met auto-ongelukken, dat is eigenlijk heel eenvoudig te bewijzen door iemand met kennis van statistiek (kijk niet naar de getallen, maar naar de percentages, en bereken de odds-ratio). Blijkbaar heb jij je “wijsheid” of achtergrondkennis niet echt gebruikt om dit voorbeeldje aan te halen.

   En natuurlijk gebruikt de farmaceutische industrie ‘propaganda’. Net zoals diegenen die zich verzetten tegen vaccinaties. Beide partijen doen dat. Daarom dat je –zoals je zelf aangaf- je goed moet nadenken, en dieper moet graven, bij elk argument. Wees zeker niet te “goedgelovig”, door enkel te aanvaarden wat de anti-farma lobby allemaal beweert. Besef dus ook dat bvb het boek van Tim O’Shea (reactie 4) een zeer gekleurde versie van ‘de waarheid’ geeft. Ik heb de inleiding van dat boek gelezen op zijn website. Staat vol met misinterpetaties van onderzoeksresultaten, selectieve aanhalen van resultaten uit hun context enz.

  12. Weet je Feniks, het blijft een gekletter van jouw ‘intelligentie’ tegen mijn ‘wijsheid’ en daar zullen we helaas nooit uitkomen. Welk artikel, dat mijn oordeel perfect weergeeft, ik jou als scepticus ook voorleg, je zal er altijd negatief over oordelen. Als ik een voorbeeld geef om de situatie bij de farmaceutische industrie te verduidelijken, dan duik jij diep in het voorbeeld om daarvan alle foute facetten uit te vergroten, iets dat totaal niet relevant is. Jouw makke is dat jij nooit zal begrijpen hoe de hersenen en het geweten van iemand met wijsheid werken, in jouw opinie zijn dat mensen die wat dommig zijn, en je zegt dat niet met zoveel woorden, maar het blijkt overduidelijk uit je commentaren.

   Zelfs als er een voormalige directeur van een groot farmaceutisch bedrijf een boek schrijft over de wandaden van zijn vroegere werkgever, dan wordt ook die man als fantast en niet goed op de hoogte zijnde zwetser door jullie sceptici weggezet.

   Ik beweer ook nergens dat ALLE medicijnen en ALLE vaccins niet werken of onveilig zijn, maar over een aantal daarvan bestaan grondige verdenkingen, en als het nu zou gaan om een soort muurverf die na een bepaalde tijd nadat je het op de muur hebt gesmeerd problemen gaat vertonen, à la, waar maak je je druk om. Maar de eventuele latere problemen van vaccinaties betreffen de gezondheid van mensen die niet eens ziek waren toen ze ermee werden ingespoten. En daarom hoort er eerlijk en deskundig gekeken te worden naar de bijwerkingen en moet je stoppen met vaccineren totdat totaal duidelijk is wat het probleem veroorzaakt en wat de oplossing daarvoor is. Eerder ga je niet verder met je vaccinatieprogramma en ga je zeer zeker geen propaganda voeren over de rug van gezonde baby’s, gezonde tieners, gezonde zwangere vrouwen en gezonde ouderen.

   En als de farmaceutische industrie dat fatsoen niet kan opbrengen, dan hebben wij een overheid die behoort te waken over de gezondheid en veiligheid van hun burgers, dan hoort die op de rem te gaan staan. Of wat te denken van de artsen die dergelijke vaccins soms voorschrijven, zouden die niet eens hun verantwoordelijkheid moeten nemen en eisen dat er eerst een gedegen, onafhankelijk onderzoek komt, voordat ze het risico lopen iemand zijn gezondheid of goed stel hersens af te nemen door troep in zijn lichaam te spuiten?

   Ach, maak er maar weer sceptische worst van, laat je ‘intelligentie’ zijn gang gaan. Het is niet voor je te hopen, maar ik vraag me af als er in jouw familie ooit eens iets dergelijks voorvalt als een wiegedood of autisme of een ander probleem met de gezondheid van degene die zojuist is gevaccineerd, of je dan niet eens wat dieper gaat nadenken en je gaat afvragen of het allemaal inderdaad wel stom toeval is, of dat je een dergelijk (volgens jou verwaarloosbaar) risico wel had mogen toestaan als het gaat om mensen die je lief zijn. Misschien dat je dan opeens gaat begrijpen dat er vandaag de dag talloze ouders (van kinderen die mogelijk lijden aan de vreselijke gevolgen van ‘een prikje’) strijden tegen een niet te overwinnen tegenpartij bestaande uit bobo’s die niet willen toegeven dat ze mogelijk troep verkopen en uit politici die geen gezichtverlies willen door toe te geven dat ze er geen verstand van hebben en dus maar heel ‘intelligent’ met de gevestigde orde meedoen en de vaccinatieprogramma’s goedkeuren.

   Stel je eens voor dat er wel degelijk reïncarnatie bestaat (nee, natuurlijk niet volgens ‘intelligente’ mensen) en je zou ‘boven’ komen en een hogere macht zou je confronteren met je daden in je zojuist beëindigde leven, zou je het dan opeens niet eens heel anders hebben willen doen? Zou je het risico willen nemen en vol blijven houden dat reïncarnatie absoluut niet bestaat en dat karma aperte onzin is?

  13. En maar rond de pot blijven draaien. Je hebt je overtuigingen, die je graag “wijsheid” noemt. Maar omdat je het zo noemt, betekent nog niet dat het zo is.
   Lees eensop http://en.wikipedia.org/wiki/Dunning%E2%80%93Kruger_effect, en zie hoe dat past in jou visie van “wijsheid”, “intelligentie” en ‘kennis’

   En het blijkt onmogelijk voor jou om die “gegronde redenen” iets concreter te omschrijven.

   Ter info, een vriendin van mijn vrouw heeft een kind verloren aan wiegedood.

  14. Draai ik voor de laatste maal in deze discussie toch nog even rond de pot Feniks, ik dacht dat jij ergens nog iets van ‘gevoel’ had, vandaar dat ik schreef over een persoonlijke ervaring en maakte ik de zijdelingse opmerking over reïncarnatie om je latent aanwezige wijsheid misschien toch op zoek te laten gaan naar je hart, maar helaas.

   Voor mensen met enkel intelligentie is alleen keihard bewijs, verkregen na jaren en veel van dezelfde testen voldoende om te beseffen dat iets wel of niet werkt – dat gaat dan alleen op voor bijwerkingen van medicijnen en vaccins, de middelen zelf worden op de meest ondoorzichtige wijze getest om ze vooral zo snel mogelijk op de markt te krijgen zodat het geld richting de top begint te stromen.

   Voor mensen met wijsheid zijn de aanwijzingen van bv. overleden of doodzieke kinderen net na een vaccinatie (maar er zijn op allerlei vlak legio voorbeelden te noemen) voldoende om te beseffen dat er iets hoognodig uitgezocht dient te worden. Hun wijsheid laat ze niet automatisch denken dat gestudeerde volgevreten kopstukken van een multimiljardenbedrijf altijd de waarheid vertellen.

   Maar, mag ik je alweer bedanken voor de discussie Feniks, jij bent het beste dat een forum kan overkomen, door jouw commentaren en het bijvallen van de elite laat je iedereen hier zien hoe belangrijk de artikelen zijn die Guido plaatst. Altijd weer storten de sceptici zich als door een horzel gestoken op de beweringen en conclusies in het artikel en wringen zich in allerlei bochten om het allemaal te ontkrachten.

   Ik maak soms een cynische opmerking waarbij ik aangeef dat ik je, als het mijn website was, voorgoed zou bannen, maar bij deze dus een dringend verzoek aan Guido jou vooral niet uit te sluiten, jij bent de grootste aanwinst voor WTK en dat meen ik echt. Met een beetje tegengas van de andere WTK bezoekers op het forum wordt glashelder wat jouw bedoelingen zijn en dat is fantastisch om te zien!

   Nogmaals bedankt Koen/Feniks en graag tot de volgende discussie, want eerlijk is eerlijk, ik doe het met plezier.

  15. Ja Natuur, dat gaat het ook en tijdens de discussie komt vaccinatie in zijn totaliteit aan bod en dat bij de Hepatitis-B vaccinaties de farmaceutische industrie domweg alle kinderen maar wil gaan vaccineren, ondanks dat daar nogal wat risico’s aan vastzitten, net als bij al die andere vaccinatieprogramma’s. En iedereen met gezond verstand en wat wijsheid snapt dat je eerst de risico’s in kaart moet brengen, alleen is dat tegen de zin van de farmaboy’s omdat zoiets geen geld in het laatje brengt. Dan komt Feniks die de kant van de farmacie kiest en denkt het allemaal goed te kunnen praten en vervolgens gaat de discussie van start die uiteindelijk eindigt in een impasse. Heb ik het zo goed samengevat, of wil je meer weten, dan moet je de discussie gewoon helemaal lezen.

  16. Kan je me vertellen waarom zoveel mensen Hepatitis-B vaccins hebben ingeënt maar niets aan de hand?

  17. Er zijn honderden mensen die dronken in de auto stappen en geen dodelijk ongeluk veroorzaken, maar die paar die wel een onschuldige fietser of voetganger pletten, die zorgen ervoor dat we ALLE dronken mensen verbieden achter het stuur te kruipen. Moet ik je nog uitleggen dat er (gelukkig maar) voldoende kinderen geen nadelige gevolgen ondervinden na een dergelijke vaccinatie, maar dat 1 overleden baby net na de vaccinatie al voldoende moet zijn om eens wat beter naar de gevolgen van vaccinaties te gaan kijken en om eens uit te zoeken of het van de vaccinatie komt?

   Als dan ook nog eens mensen afkomstig uit de farmaceutische industrie vertellen dat vaccins vaak helemaal niet langdurig zijn getest en de negatieve resultaten na vaccinatie door medische instanties worden weggemoffeld, moet je dan gewoon doorgaan met je kop in het zand steken en lekker ‘intelligent’ blijven volhouden dat er niets aan de hand is en dat iedereen die dat wel vindt een complotdenker is? Heb je alle artikelen over de misstanden op het gebied van vaccinatie hier op WTK wel gelezen Natuur?

  18. Paul: Wat jij “wijsheid” noemt, verschilt eigenlijk helemaal niet van ‘buikgevoel’. Het is gewoon een overtuiging die je hebt. Jij hebt een overtuiging, ik heb er één. Maar dat is nog geen wijsheid.

   Hoe gaan we na wat de juiste overtuiging is? Ik probeer door logisch te redeneren, en me te baseren op de feiten. Je hebt nog steeds niet aangetoond dat mijn redenering in 3.9 verkeerd zou zijn. Ook niet dat ze onvolledig is. Je durf zelfs niet te kijken naar wat er allemaal is. In plaats van nog verder rond de pot te draaien, antwoord gewoon op deze vragen: heb je het GSK-rapport bekeken? Heb je de andere links die ik opgaf bekeken? Indien je ze bekeken hebt: Ga je daar mee akkoord of niet? Indien niet, Kun je dan concreet uileggen waarom niet? Indien je ze niet bekeken hebt: waarom niet? Vooroordelen erover? Durf je gewoon niet verder te kijken dan je eigen overtuigingen?

   Je beweert dat men “de risico’s in kaart moet brengen”, en insinueert dat dat nu niet gedaan wordt. Als je echt naar het GSK-rapport zou hebben gekeken, dan zou je beseffen dat dat document, van honderden bladzijdes trouwens, alleen maar gaat over de risico’s en de mogelijke neveneffecten. En dit is er wellicth één van de vele risicos-analyses die er in de afgelopen 25 jaar over zijn gemaakt. Er is dus veel meer over de risicos (en de voordelen!) geweten dan jij zelfqs maar durft te denken. Sorry als ik nu arrogant overkom, maar elke commentaar die jij post maakt het alleen maar duidelijker dat jij niet vanuit “wijsheid” of “intelligentie” reageert, of vanuit ‘kennis’,maar vanuit een buikgevoel waarvan je enkel met retoriek probeert te beweren dat ze juist is.

  19. Paul 3.16: prachtig, eindelijk snap je waarom Feniks hier ‘hoort’.. Hij snapt het zelf niet, maar doet precies dát wat niemand anders hier kan brengen.. Pfff… 😉

  20. Ja Guido, ik meen het echt dat het een aanwinst voor WTK is, door dergelijke mensen als Feniks gaan bij anderen de ogen open. Iedereen met gezond verstand snapt meteen dat al dat tegensputteren van hem tegen iets wat eigenlijk doodnormaal zou moeten zijn, een rode vlag is, de mensen realiseren zich dat meteen, daar gaan hun haren van overeind staan; dat voelt niet goed; dat legt de nadruk op de corrupte praktijken van de farmacie; verrek, dat ik dat niet eerder zo duidelijk heb gezien, is de reactie, enz.

  21. Hé Feniks, hoe komt het dat er op jouw berichtjes een vertraging zit van een paar uur? Nu staat 3.21 er opeens tussen en eerder stond je 3.13 er ook veel later op. Staat de klok op je computer verkeerd? Of zit je in het buitenland met een tijdsverschil?

   Ik heb deze discussie met jou afgesloten, het is meer dan duidelijk denk ik, we kunnen er allebei een boek over schrijven en de eindconclusies daarin staan ook dan nog haaks op elkaar. Tot een volgend artikel.

  22. Dat komt dus door mij Paul; ik heb Feniks ingesteld als ’te accoorderen’. Zijn reacties dienen dus te worden goedgekeurd-voor-plaatsing.

  23. O ja, Natuur, er kunnen ook goed bedoelde zaken mis gaan, maar dat wordt tenminste toegegeven, een mooi citaat uit het artikel is het volgende:

   ~ ‘De onderzoekers denken wel degelijk dat de ‘goede bacteriën’ die zij aan de patiënten hebben toegediend iets te maken hebben met de dood van deze mensen. Prof. Dr. Hein Gooszen (leider van het onderzoek) zegt in NRC Handelsblad dat het onverantwoord is om dit te ontkennen.’ ~

   ‘HET IS ONVERANTWOORD DIT TE ONTKENNEN’, dat zouden de bobo’s bij de farmaceutische industrie ook als motto moeten hebben.

   Toevallig stond het Algemeen Dagblad (zaterdag 30 maart) weer eens vol over een medicijn dat waarschijnlijk 100 tot 150 doden tot gevolg had, maar de fabrikant weigert dat te erkennen – dat is de standaard reactie van de farma bobo’s.
   http://www.ad.nl/ad/nl/4560/Gezond/article/detail/3418032/2013/03/30/Antibraakmiddel-eist-100-tot-150-levens.dhtml

 3. Ben net begonnen aan het boek ‘Vaccinatie is geen immunisatie’ van Tim O’Shea. Bij elke bladzijde opniuew valt je mond open van verbazing en afschuw over zoveel oplichterij. Ik dacht dat ik me wel een beetje had ingelezen. Not.

  http://www.schrijverijmooimens.nl/paginas/vaccinatieisgeenimmunisatie.html

  Het gaat hier om de Amerikaanse situatie, maar een must voor iedereen.

  Er is ook een stukje over Hepatitis B. Zomaar wat citaten uit dat hoofdstukje:

  “Er werden geen lange termijnstudies gedaan voordat het vaccin werd opgedrongen aan het grote publiek (Neustaedter, p 125) [199] De bijsluiter zegt dat de effecten van het vaccin na 5 dagen zijn beoordeeld, voordat het op de markt kwam [38]”

  “Het CDC vergat de negatieve effecten te melden bij 8 miljoen mensen, die vóór 1991 het vaccin hadden ontvangen. (p 175)[199]
  Maar een aantal studies hebben de volgende negatieve effecten gedocumenteerd:

  – Guillian Barré
  – Vergrote mild
  – Demyelinisatie
  – Anafylactische shock
  – Auto-immuunreacties
  – Geelzucht”

  Maar ook de onderwerpen Pinda-allergie, Hersenvliesontsteking, Artritis, HPV en Aids passeren de revu.

  Allemaal nog eens te checken natuurlijk, maar Pff….

 4. De hele maatschappij draait om de euro. Het is een etterende euro buil geworden welke niet meer te genezen valt, hij zal barsten.
  Dat Coutinho en consorten geen vaccinatie hebben tegen deze etterende euro buil is omdat ze zelf tot het pus behoren.

 5. Paul: ga je nog antwoorden op de vragen van 3.21? Kwestie van aan te tonen dat je weet waar je het over hebt, want nu krijg ik meer en meer de indruk dat je echt gewoon niet weet waar je het over hebt, en dat je gewoon uit onwetendheid overtuigd bent van je grote gelijk? Geldt voor jou ook de uitspraak: ‘het probleem van de onwetenden is dat ze onwetend zijn van hun onwetendheid’.

  Guido kan je ook uitleggen waarom ik nooit heb (kunnen) reageren op de link die je gaf in 3.22. Wil je trouwens echt dat ik op elk artikel reageer?

  1. GSK-rapport, één van de vele risicos-analyses die er in de afgelopen 25 jaar over zijn gemaakt?
   – En dan stel ik vast dat de frequentie van bvb wiegedood na vaccinatie even hoog is als bij kinderen die niet gevaccineerd werden. Vind je dat ook terug in het GSK-rapport? Klopt mijn redenering nog steeds? Klopt de redenering van GSK?
   – Aangezien er geen verschil is tussen gevaccineerden en niet-gevaccineerden is, concludeer ik (en GSK) dat dit rapport dus geen indicatie bevat dat er “gerede twijfels over de veiligheid” van het Infanrix zou moeten zijn. Klopt mijn redenering nog steeds?

   Elk vogeltje zingt zoals het gebekt is.
   De antwoord ligt meestal in het midden.

   Wie de onderstaande oorzaken weet dan weet de exacte antwoord van de wwarheid van de GSK-rapport.

   http://www.ad.nl/ad/nl/4560/Gezond/article/detail/3418032/2013/03/30/Antibraakmiddel-eist-100-tot-150-levens.dhtml
   http://www.kennislink.nl/publicaties/doden-toch-veroorzaakt-door-probiotica

  2. Ha, die Feniks, ben je er alweer (reactie 6), met vooral die ene vraag waar jij graag een antwoord op wil hebben? Jij bent geloof ik heel blij dat je het GSK-rapport hebt gevonden en zou graag willen dat iedereen dat tot op de laatste letter gaat lezen en interpreteren. Maar zoals Ellen al in reactie 3.1 voor jou aangeeft:

   ~ ‘We hebben allemaal onze eigen-wijze manier van interpreteren, nietwaar ?’ ~

   Ik heb in mijn reacties van de laatste dagen talloze vragen gesteld en opmerkingen gemaakt waar jij niets op hebt te zeggen, iets dat jij rond de pot draaien noemt, maar waar je je gezonde verstand niet over laat gaan omdat je bang bent uit je strakke rol te vallen en je daarom verschuilt achter rapporten en verslagen op papier en vooral niet afgaat op wat je zelf in de maatschappij meemaakt, wat je kunt deduceren uit de algemene discussies en artikelen die er in kranten en op het Internet staan en waaruit duidelijk wordt dat je wel prachtige, wetenschappelijke, wollige rapporten kunt schrijven, die alles mooi gepolijst weergeven en waarmee je je uit de echte wereld, die bestaat bij de gratie van gevoelens, wijsheid en onderbuikgevoel, kunt terugtrekken, maar die geen recht doen aan de reële wereld. Alles mooi op een rijtje, alles academisch geformuleerd, maar de ware praktijk draait niet om 100.000 volzinnen en mogelijk gemanipuleerde statistieken en ‘zogenaamde’ aandacht voor wat er mis is, die draait om hoe mensen/burgers de medische praktijk ervaren – en de missers daarvan – en de bijwerkingen van medicijnen en vaccins – en de ‘verborgen’ doden en gehandicapten die daar het gevolg van zijn – en de slachtoffers of nabestaanden die daarvoor naar de rechter stappen, maar geen poot aan de grond krijgen. Een praktijk waarin farmaceutische fabrikanten geen enkele verantwoording willen nemen voor onvoorziene ernstige bijwerkingen van hun medicijnen en vaccins en zich verschuilen achter misselijke ontkenningen. Daar baseren wij ons op!

   En ja hoor, ook dat artikel waarvan ik in reactie 3.22 de link gaf zit je dwars, ook daar ga jij gegarandeerd de boel afzwakken en het misschien wel helemaal gladstrijken. Al die honderden mensen die protesteren in Engeland, waarschijnlijk allemaal complotdenkers volgens jou, waarvan de kwalen niet zijn te herleiden naar vaccinaties, dus moet er vooral geen aandacht voor komen en geen onderzoek naar gedaan worden, smoor als de wiedeweerga de discussie zodat niet nog meer mensen gaan twijfelen aan de betrouwbaarheid van de middelen en fabrikanten, want stel je voor dat de beerput werkelijk open gaat.

   Mijn God man, wat bezielt je, wie ben jij nu werkelijk, wat is je beroep, reageer je op eigen initiatief, aan wiens kant sta je, waarom mag er geen bekendheid gegeven worden aan de misstanden van vaccinatie, waarom geen groots onderzoek naar de vermeende onbetrouwbaarheid van de farmaceutische industrie, enz, enz? Geef daar nu eens een antwoord op.

  3. Feniks is gewoon een plezant vriendje van niemand minder dan de vermaarde Cryptocheillus club , figuren die er niets om doen dan het vuur aan de schenen van anderen te leggen. Hoeveel mensen daar nog steeds in stinken door antwoord op zijn of hun kontext te geven, is net als een appel die niet ver van de boom afvalt.
   En sommige willen niet leren hoe groot de wereld wel niet kan zijn in innovatie en wetenschappen op velerlei gebied, laat staan dat ze nog steeds in hun Win XP omgeving bivakkeren dan bezig te zijn met Win 9.
   Ach met al Paul, Feniks heeft niet alle bewijzen in pacht om wetenschappelijk aan te tonen dat hij zelf wel kosjer is.

   Prettige Paasdagen en zoek ze een slag in de rondte naar gekleurde eieren.

  4. En trouwens vergeet nog op te merken dat ik als dialyse patiënt gewoon Hepatitis-B vaccin toe gediend krijg, waarom?! zou je zeggen.
   Ontwijk het ten alle kosten….
   Nee dat doen we niet zeker als we dieper op de zaak in gaan en we duidelijke geconfronteerd worden met een open bloedsysteem waar de mogelijkheid tot een besmetting behoort. Risico factors blijken afdoendig te zijn wanneer je kennis gaat raadplegen aan beide kanten van de zaak, geen van beide partijen kunnen een klare verklaring op tafel toe leggen en een totale ‘reversing’, blijkt van geen kant of wal spraken te zijn. Een andere manier om bepaalde zaken te omzeilen is er nu eenvoudig niet.
   Soms kan je nu eenmaal niet anders en dood gaan gaan we toch allemaal…

  5. Oké, Paul 3.0, als bij iemand zoals jou de gezondheid hapert en hij moet kiezen of delen, dan zal je dat vaccin moeten nemen om de kwaliteit van leven te verbeteren. Maar als het gaat om het vaccineren van ALLE kinderen omdat er een paar wel eens problemen met de gezondheid kunnen krijgen, dan is dat een ander verhaal. En ik ben niet tegen vaccinatie als zou blijken dat het volkomen vrij van risico’s is en je er inderdaad door gevrijwaard wordt van aandoeningen, prima zo’n middel. Maar ik roep op tot een betere controle door een volkomen onafhankelijke partij, als die er al ooit kan zijn, want alles lijkt gestuurd te worden door ‘heldere koppen’ als Feniks en politici die, om geen gezichtsverlies te lijden, wel beweren dat ze het snappen, maar meepraten met de Feniksen omdat het in de gevestigde wereld als dom wordt gezien om daar tegenin te gaan, en ja, wie wil er nu dom zijn? En als slagers hun eigen vlees gaan keuren, dan heb je morgen buikpijn en diaree.

   Het moet blijkbaar met de vaccinaties net zo aflopen als met ons geld, 10 jaar geleden dachten we nog dat bankdirecteuren de meest integere personen waren, want dat moesten ze wel zijn, zij gingen immers om met ons geld. Iedereen die ons waarschuwde voor achterbakse praktijken bij banken werd als dom gezien, een complotdenker, iemand die er geen snars van begreep en waar je vooral niet naar moest luisteren, want de glimmende, gekleurde jaarverslagen van ‘300 pagina’s’ en de Feniksen lieten een heel ander geluid horen. En bovendien, als het anders was dan zou de politiek toch wel ingrijpen, die zaten heus niet te slapen, hun dagtaak was zich inzetten voor ons en ons welzijn, toch? Ik denk niet dat ik mijn voorbeeld hoef af te maken met het schetsen van de huidige financiële en politieke situatie in de wereld, inmiddels zijn we met zijn allen ruw wakker geschud.

  6. @Natuur: als je de links volgt in mijn eerdere reacties, dan kom je uit bij de pdf-file van dat GSK rapport.

   @Paul: voor de duidelijkheid: ik heb dat GSK rapport niet gevonden : Guido en Ellen waren echter blijkbaar heel blij toen ze ergens iets laeern over het GSK rapport, en de bewering dat het aantoont dat het Infanrix vaccin gevaarlijke neveneffecten zou hebben. Dat hebben ze dus maar op wtk gezet. Maar hebben zij dat rapport zelf ook bekeken? Hebben ze –zoals een goede journalist- nagegaan of hun bron betrouwbaar was? Een vraag die ik graag beantwoord zou zien. Toen ik hun hierover bezig hoorde, ben ik het zelf gaan zoeken, heb ik het bekeken, en vastgesteld dat dit rapport gemisinterpreteerd werd op wtk. Het toont helemaal niet aan dat er zware neveneffecten zijn.

   Ik trek me zeker niet terug “uit de echte wereld”. Ook ik ken mensen in mijn persoonlijke omgeving met autisme, een kind gestorven aan wiegedood, kanker,…. maar ook iemand die gestorven is aan tetanos, een ziekte die met vacciantie voorkomen kan worden. Ook ik lees wat er in de populaire media over dit alles staat, wat sites zoals wtk erover schrijven. Maar daarnaast begrijp ik ook wat de wetenschap erover schrijft. Ik weet hoe een medicament of vaccin wordt ontwikkelt, welke studies er allemaal gedaan moeten worden, welke regelgevingen en controlemechanismes er allemaal zijn. Ik kan dus beide kanten beoordelen. Ik kan aan beide kanten goede argumenten en slechte terugvinden. Ik oordeel dus gebaseerd op veel meer dan een buikgevoel.

   Wat betreft die rechtszaak in Engeland (reactie 3.22) die loopt nog, dus we zullen even afwachten wat daar uit komt. Maar heb je nu ook al eens gekeken naar de ‘omnibus’ rechtszaak die ik in 3.11 vermeldde (met link naar waar alles erover te vinden is)? Die is al afgelopen, je kunt de conclusies daarover lezen, en de argumenten waarop de conclusies zijn gebaseerd. En,- nee- dat waren geen duizenden complotdenkers, enkel duizenden mensen op zoek naar een verklaring voor de ziekte van hun kind, die door een handvol advocaten en zelfverklaarde ‘experten’ misleid werden om een rechtszaak op te zetten.

   Je hebt ondertussen nog steeds niet geantwoord op mijn vragen in 3.21. Je durft blijkbaar niet toe te geven dat je de informatie die ik je aanreik niet wilt/durft te bekijken. Je hebt het ondertussen wel over “We hebben allemaal onze eigen-wijze manier van interpreteren”, maar ik heb eerder de indruk dat je liever niet kijkt naar de beschikbare informatie. Dus ga je ze ook niet interpreteren. Zeer eigenwijs. Jou conclusie ligt immers al op voorhand vast. Sorry hoor, maar vind je zo’n discussie zinvol?

  7. Ik ben met u eens dat de GSK rapport correct is. De vaccins bevat geen gevaarlijke stof. Dat is ook een feit dat veel mensen markeren niets met uitzondering honderden slachtoffers.

   Vaccins onderzoek is heel anders dan vaccins onderzoek wanneer in het lichaam wordt ingeënt.

   Heeft u wel interesse in het ” waarom ” zoveel slachtoffers waren gevallen?

   Water.
   Laat de GSK maar water onderzoeken. Niets gevaarlijk idem vaccins.

   Heeft u ooit gehoord of gezien een schip was gezonken?

   Probiotica.
   Laat de GSK maar de puur probiotica onderzoeken. Wat zal er uitkomen volgens u?

  8. Ik weet het goed gemaakt Feniks, ik roep jou als overwinnaar van de discussie uit. Van harte jongen, je hebt het helemaal verdiend, je hebt hard je best gedaan en dat mag gezegd worden.

   De verliezers zijn wat dit artikel betreft gezonde baby’s die de kans lopen na hun vaccinatie de rest van hun leven (als ze het al niet met de dood bekopen) met een handicap moeten leven. Het zal je kind maar wezen!

  9. Paul H (6.8): Ik ben het met je eens, en ga nu nog een stapje verder: wat is de kans voor een gezonde baby om na vaccinatie gehandicapt te zijn? Al de studies en risico-analyses tonen aan dat die verwaarloosbaar klein is, en niet opweegt tegen de voordelen ervan. Er zijn meer winners dan verliezers bij die kinderen.

  1. “Wat is met hem aan de hand met deze verschijnselen?” Een zeer goede vraag. Heeft het ook maar iets te maken met HepB, of is het toeval? Veroordeel zonder vooroordeel, en pas nadat je voldoende informatie hebt voor een oordeel. Gebaseerd op wat ik op die website lees, is er niet genoeg info om te oordelen.

  2. Je hebt geen griep. Je krijgt een gratis griepprik om het te voorkomen.
   Je hebt geen Hepatitis B. Je krijgt een gratis Hepatitis B vaccins als toetje.

   Heel aardig van de RIVM.

   Hepatitis B is een leverontsteking die wordt veroorzaakt door het hepatitis B-virus.
   Wanneer krijg je een Hepatitis B?
   Weet je trouwens waar komt het Hepatitis B-virus vandaan?

   Darmflora
   Voor een goede gezondheid is het belangrijk om een juist evenwicht te houden tussen goede en slechte bacteriën in de darm. De darmflora is daarom heel belangrijk voor je gezondheid.

   Zie je alleen de slechte kant van Hepatitis B?

   Wat is met Ian aan de hand met deze verschijnselen?
   Zoek eerst de oorzaak van aardbeihemangioom. Dan weet je meer over de logica van Hepatitis B.
   Daarna de onderstaande site de 3e punt goed bestuderen.

   http://www.mijnkinderarts.nl/baby/vaccinatie/vaccinatie-reactie-na.htm

   Daarna praten wij over de laatste foto hoe een gezonde kind 9 dagen later zomaar overleden na het Hepatitis B vaccinaties.

  3. Aardbeihemangioom.
   http://www.gezondvgz.nl/%7B439f3514-0dd9-4a03-b262-46eda2d57292%7D
   Het is niet bekend wat precies de oorzaak is van goedaardige geboortevlekken.

   Bij de geboorte kan de huid een goedaardige afwijking vertonen. Dit wordt een goedaardige geboortevlek of naevus genoemd. Een geboortevlek is een duidelijk zichtbare, begrensde en langdurig aanwezige huidafwijking.

   Weet je hoeveel moeders hebben migraine en andere chronische aandoening tijdens de zwangerschap die veel pijnstillers medicijnen slikken om de pijn klachten te onderdrukken.

   Wat zal het navolg voor de baby?
   Wat is de oorzaak van Aardbeihemangioom?
   Wat is de oorzaak van Hepatitis B voor deze baby?

  4. Van de 100 geboren baby’s, ontstaat er bij 8-10 baby’s een aardbeivlek.
   http://mens-en-gezondheid.infonu.nl/aandoeningen/45987-aardbeivlek-hemangioom.html

   Wat is de statistiek?
   Ongeveer 10%. Een ongewone aangeboren aandoening.

   Tijdens de zwangerschap treedt het lichaam van de moeder een proces op dat alle bloedsomloop vrij maken voor de nodige voeding toevoer. De migraine aanval van de moeder tijdens zwangerschap heeft 2 momenten. Een goede en een slechte moment. De goede moment is de bevrijdingsproces van de migraine. Maar wel door de pijn heen met een slechte moment. Je hebt een goede methode om dit doorstaan zonder bijwerking. Helaas is de huidige geneeskunde niets anders dan een onderdrukte medicatie o.a. pijnstillers geven. De bijwerking van de medicijnen die niet kan verwerken via de moederschap dan neemt het kind mee na het geboorte. Een geboorte met een Aardbeihemangioom of een andere aandoening.

   Waarom slaapt de baby dag en nacht na het geboorte?
   Heeft dit een verband tussen de Hepatitis B en het slapen?

  5. http://www.dokterdokter.nl/aandoening/1772/verkoudheid
   Verkoudheid is een onschuldige aandoening die over het algemeen enkele dagen tot een week duurt.

   Dit is een soort doe-het-zelf APK-keuring. Je voelt het fit na het uitzieken.

   Wat denk je van Hepatitis B na het slapen?

   Een gezonde baby heeft ongeveer 100 dagen nodig door veel slapen om de lever-bloedzuiveringsproces te ondersteunen bij genen, spier, bot en organen ontwikkeling. De lever draait in volle toer tussen 00.00 en 06.00 uur.
   Hepatitis B vind je min of meer vóór het proces. Je kunt ook zeggen Hepatitis B is de afvalstof van elke genen, spier, bot en organen ontwikkeling. Na elke slaap-proces wordt Hepatitis B minder en minder.
   Degene met veel medicijnen-bijwerking tijdens de zwangerschap heeft meer tijd en steun nodig dan de anderen.

   http://www.eqgen.nl/vaccins_ian.html
   De 1e en de 2e foto zie je een heel normale gezonde baby. Lief en schattig. Veel slaap en zonder handschoen. Wanneer na het geboorte weinig tot geen gifstof in de bloed zie je meeste baby’s geen jeuk tot eczeem. Hier kan je zien dat Ian heel rustiger en geen jeuk beweging.

   De 3e en 4e foto toont al een goede beeld hoe het lichaam van Ian had gereageerd tijdens de proces bloedzuivering tot een lever-aanval na het vaccinatie Hepatitis B.

   Wat zie je de handen van Ian bij 4e foto?

  6. Hoe kan Ian binnen 9 dagen de tijd van een lieve en gezonde baby veranderde in een monster baby?

   Als Feniks hier niet gelooft dat het kan, dan zal ik een live demonstratie geven, maar wel met een van zijn naasten.

   Vaccinaties stoffen zijn niet zo zeer gevaarlijk. Ook niet de directe aanleiding en de oorzaak.
   Vaccinatie noem ik vonk. Een vonkje zonder vlam en vuur. Maar wel met een dodelijke factor die je niet kan zien maar wel kunnen voelen.

   MDL artsen. De specialisten in ziekenhuis op het gebied Maag/darm en Lever. Levercirrose, Leverfalen en leverkanker. De behandeling voor een genezing voor deze 3 dodelijke ziektes hebben zij geen raad mee. Wanneer je de onderstaande informaties goed verdiept in een goede richting. Het is fluit van een cent voor een genezing. Daarnaast weet je ook hoe kan Ian binnen 9 dagen de tijd van een lieve en gezonde baby veranderde in een monster baby. Op welke moment kan Ian gered worden.

   Eerst moet je de volgende geheim weten. De reactie na het vaccinaties.
   http://www.mijnkinderarts.nl/baby/vaccinatie/vaccinatie-reactie-na.htm

   Daarna de geheim van de Hepatitis B virus tot een hartfalen ontrafeld.

   http://mens-en-gezondheid.infonu.nl/aandoeningen/37045-leveraandoeningen-symptomen-vergrote-levergeelzuchtkanker.html

   Leverfalen
   Bij leverfalen zijn levercellen beschadigd, waardoor de lever niet meer naar behoren kan functioneren – het kan dan niet meer allerlei giftige stoffen in het bloed afbreken. Hierdoor zal het aantal giftige stoffen in het lichaam ophopen met als gevolg dat de hersenen en andere organen worden aangetast. Leverfalen kan zowel acuut (plotselinge leveruitval) als chronisch zijn (een steeds slechter functionerende lever).

   Oorzaken van leverfalen zijn onder andere:
   het hepatitisvirus A, B, C, D of E;
   door medicijnen als paracetamol, aspirine en sommige antibiotica;
   door giftige stoffen als amanita phalloides (een paddenstoel), of industriële chemicaliën (zoals tetrachloormethaan);
   bij al bestaande chronische leverziekten, zoals de ziekte van Wilson en het syndroom van Budd-Chiari;
   bij hartfalen;
   bij leverkanker;
   tijdens de zwangerschap.

   In bijna de helft van de gevallen van acuut leverfalen is de oorzaak niet meer te achterhalen. Acuut leverfalen heeft vaak zeer ernstige gevolgen en kan een dodelijke afloop hebben. Symptomen van acuut leverfalen kunnen zich binnen enkele uren of dagen voordoen.

   Grote organen kunnen langzaamaan uitvallen en de aandoening kan uiteindelijk leiden tot een coma en de dood tot gevolg hebben.

   Chronische leverfalen kan jarenlang geen klachten opleveren. Symptomen die zich op den duur kunnen voordoen zijn onder andere:
   geelzucht;
   jeuk;
   snel bloedingen krijgen (al bij kleine verwondingen) en gemakkelijk blauwe plekken oplopen;
   ascites (buikwaterzucht, een vochtophoping in de buikholte – opgezwollen buik);
   afwijkend gevormde vingernagels;
   oedeem (vochtophoping in bijvoorbeeld ledematen en gezicht);
   een groot aantal kleine, spinnenwebachtige bloedvaten in de huid en dan vooral op de borst;
   rode handpalmen;
   bij mannen vergroten van de borsten en het krimpen, kleiner worden van de teelballen;
   soms bloed in de ontlasting hetgeen wordt veroorzaakt door opgezette aders in de slokdarm.

  7. Ian na het geboorte.
   Gezond.

   Foto 1 en foto 2 als bewijs met een gezonde baby en een blije moeder.

   Ian kreeg Hepatitis B vaccins voor preventie van de goedbedoelde klassieke inenting programma.

   De 3e foto Ian enkele uren na zijn Hepatitus B vaccinatie.
   Hier kreeg Ian een felle reactie van de vaccinatie. De bloed stijgt constant naar het hoofd. Een symptoom lever-aanval.

   Feniks vraagt zich af waarom in het algemeen geen probleem opgeleverd. Vaccins zijn veilig gesteld en getest. Goedgekeurd door RIVM.

   Hepatitis B vaccinaties.
   Een medische grap van het eeuw.

   Hepatitis A is een normale, goedaardige virus. Een proces van de lever-zuivering van genen, spier, bot en organen ontwikkeling.

   Het Hepatitisvirus A, B, C, D of E.
   Hier zegt al genoeg eerst begint met Hepatitis-virus. De wetenschappers vinden eerst een Hepatitis-virus. Zij noemen het Hepatitis. Zij spelen als wetenschappers om dit Hepatitis-virus te bestrijden. Daarna ontdekten zij andere virus. De volgende virus noemen zij dan Hepatitis B. Weer medicatie en vaccins gebruiken. Je raadt het al. C, D en E worden opeenvolgorde geboren.

   http://mens-en-gezondheid.infonu.nl/aandoeningen/37045-leveraandoeningen-symptomen-vergrote-levergeelzuchtkanker.html
   De verschijnselen, signalen, tekenen, klachten, kenmerken en symptomen van acute hepatitis
   De plaats van de lever. De symptomen van hepatitis kunnen erg variëren per geval. Sommige mensen hebben nauwelijks tot geen klachten en bij weer anderen is er sprake van een levensbedreigende situatie. Het Hepatitis A-virus veroorzaakt dikwijls geen symptomen of de symptomen zijn zeer gering. Hepatitis B geeft vaak meer klachten.

   Degene dood aan ernstige lever-aandoening.
   Eerst diagnose lever-aandoening. Daarna een vergrote milt, plas probleem, ontlasting probleem, geelzucht, jeuk, snel bloedingen krijgen (al bij kleine verwondingen) en gemakkelijk blauwe plekken oplopen, ascites (buikwaterzucht, een vochtophoping in de buikholte – opgezwollen buik), afwijkend gevormde vingernagels, oedeem (vochtophoping in bijvoorbeeld ledematen en gezicht), een groot aantal kleine, spinnenwebachtige bloedvaten in de huid en dan vooral op de borst, rode handpalmen en soms bloed in de ontlasting.
   Daarna nierfalen, vocht in de longen en uiteindelijk dood aan long en hartfalen. Geen 1 uitzondering met de bovenstaande symptomen.

   De vraag is: hoe kan je van een ernstige lever-aandoening tot een genezing komen?

   De laatste foto van Ian. Hoeveel bovenstaande symptomen vind je bij Ian?

   Wat gebeurt het bij Ian enkele uren na zijn Hepatitus B vaccinatie bij de 3e foto?
   @Feniks, op dit moment was vaccinaties geen doodsoorzaak. Wel een vonkje.

   De 4e foto. Ian 72 uur na zijn Hepatitus B vaccinatie.

   Hoe was misgegaan in dezer 3 dagen(72 uur) dat een gezonde baby het leven gekost?

  8. Wat gebeurt het bij Ian enkele uren na zijn Hepatitus B vaccinatie bij de 3e foto?
   @Feniks, op dit moment was vaccinaties geen doodsoorzaak. Wel een vonkje.

   Dit vonkje vind je bijna altijd na het vaccinaties. Mag niets uit van de Hepatitis B-vaccinaties, DKTP-Hib Pneu vaccinaties, BMR Men C vaccinaties, HPV-vaccinaties, Polio-vaccinaties of Griep-vaccinaties. De infuus speelt een belangrijke rol mee. Bij onkundige medicaties kan zomaar van een eenvoudige reactie tot een dodelijke afloop. Ian is maar een kleine voorbeeld hiervan.

   http://www.mijnkinderarts.nl/baby/vaccinatie/vaccinatie-reactie-na.htm
   1) pijn.
   De ouders doen ijs erop leggen. Dit eenvoudige actie zorgt voor een dodelijke afloop met onkundige medicatie achteraf.
   Een van de voorbeelden: narcolepsie

   Emelie is een van de ongeveer 800 kinderen uit Zweden en elders in Europa, die narcolepsie, een ongeneeslijke slaapstoornis, ontwikkeld heeft nadat zij in 2009 geïmmuniseerd werd met het Pandemrix* H1N1 varkensgriepvaccin, gemaakt door de Britse medicijnenmaker GlaxoSmithKline.
   http://www.foxnews.com/health/2013/01/22/insight-evidence-grows-for-narcolepsy-link-to-gsk-swine-flu-shot/

   Een ongeneeslijke slaapstoornis. Lever-aanval aandoening tot slaapstoornis. De oorzaak van dit ziekte was ook dit keer ook niet de directe doodsoorzaak van de vaccinaties. Maar door een vonkje. De injecties. De pijn na het vaccinaties. De onkundige medicatie voor de behandeling voor pijn en koorts.

   Meningitis. Wie de oorzaak van Narcolepsie weet dan kan hij de ziekte Meningitis genezen. Want de oorzaak en de juiste behandeling zijn ongeveer hetzelfde.

  9. Meningitis.
   Zogenaamde Hersenvliesontsteking of nekkramp genoemd.

   Een ontsteking in de hersenvlies. Maar de oorzaak ligt ver van beneden af.

   http://nl.wikipedia.org/wiki/Hersenvliesontsteking

   Hier hoeft je maar 2 belangrijke dingen uithalen en de juiste antwoord geven dan weet je de oorspronkelijke oorzaak van Meningitis.

   — Deze ontsteking kan door een aantal oorzaken optreden, waaronder infectie met bacteriën, virussen of parasieten.

   — Bij kinderen zijn de eerste symptomen, zo blijkt uit een grootschalig onderzoek, meestal die van bloedvergiftiging: hoge koorts

   Waarom komen dit verdachte oorzaak ook bij Koorts na het vaccinaties?
   Waar komt het infectie vandaan?

   http://www.rivm.nl/Onderwerpen/Onderwerpen/R/Rijksvaccinatieprogramma/Bijwerkingen
   http://www.mijnkinderarts.nl/baby/vaccinatie/vaccinatie-reactie-na.htm
   Koorts: Koorts komt erg veel na een vaccinatie voor.
   Het kan worden gezien als een reactie van het lichaam op de binnengekomen virus of bacterie stukjes.

   — Koorts: Koorts komt erg veel na een vaccinatie voor. Veel voorkomende klachten na vaccinatie zijn verschijnselen rondom de prikplek, koorts en hangerigheid.

   — Het kan worden gezien als een reactie van het lichaam op de binnengekomen virus of bacterie stukjes.

   Virus of bacterie.

   Veel wetenschappers praten veel over virussen of bacteriën. Zij weten nog steeds niet sommige bateriën zijn de productie of afvalstof van de virus. Je kunt zeggen virus=bacerie bij koorts-virus uitbarsting.

   Waar komt het infectie vandaan?
   Van de vaccinaties. De witte bloedcellen werden opgeroepen tegen de ongewenste vaccinaties. Op dit moment treedt de koorts op bij zulke infectie. Zo zag je de roodheid, hangerigheid, pijn en de zwelling bij Ian. De moeder werd ongerust en in paniek geraakt. Zij deed het ijs erop leggen. De zwelling, pijn en de roodheid werden afgenomen. Maar de koorts zakte niet. De moeder gaf paracetamol en/of zetpil om de koorts te verlagen op advies van de huisarts.

   Nu ging het vonkje branden. De aanval van kou in de hart en in de nier.
   Nu begon de oorzaak van Meningitis en Narcolepsie in de lopende band. Ook de dodelijk band van Ian. De verstoring van de koorts-proces.

  10. http://www.ad.nl/ad/nl/4560/Gezond/article/detail/3418032/2013/03/30/Antibraakmiddel-eist-100-tot-150-levens.dhtml
   Wanneer je ontdekt de oorzaak van Antibraakmiddel-eist-100-tot-150-levens. Dan weet je hoe een verstoring van een koorts-proces kans op een dodelijke afloop.

   De huidige geneeskunde weet alleen 2 methoden tegen koorts

   http://www.consumed.nl/ziekten/692/Koorts
   Behandeling van koorts
   Beschikbare behandelingen van koorts:
   – Pijnstillers van het type prostaglandine-synthetase-remmer (zie ook hieronder); deze ‘eenvoudige’ pijnstillers hebben behalve een pijnstillende (analgetische werking) ook een ontstekingremmende (antiïnflammatore werking) en koortswerende en -verlagende werking (antipyretische werking)
   – Antibioticaworden toegepast bij koorts die het gevolg is van bacteriële infecties of wanneer door een virusinfectie een bijkomende bacteriële infectie ontstaat (opportunistische infectie)

   De ouders en de wetenschappers kennen alleen maar 1 kant van koorts. De negatieve kant.
   Zij zien koorts als een gevaar voor het lichaam. Het moet bestrijden worden.

   Zij weten het verschil niet van een normale koorts en een hoge koorts. Vooral bij kinderen.
   Hoge koorts en BMR-kinderziektes

   Koorts bij kinderen
   Kinderen krijgen eerder en vaker koorts (> 38°C) dan volwassenen. Koorts is meestal het eerste teken waaraan de ouders/verzorgers merken dat een kind aan een ziekte lijdt. Het gaat dan bijna altijd om een infectieziekte (‘kinderziekte’).
   Meestal kan koorts, ook hoge koorts, geen kwaad (de lichamelijke afweer functioneert beter bij hogere lichaamstemperatuur!). De temperatuur zakt weer zodat het lichaam de infectie de baas is.

   Wat zal er gebeuren als het lichaam de infectie NIET de baas is?

   Wat zien jullie het verschil tussen de 2e foto en de 4e foto van Ian?
   De 2e foto vóór het vaccinaties.
   Zonder koorts. Bloot en goede weerstand.

   Wat zien jullie bij de 4e foto na het vaccinaties binnen 3 dagen?
   Koorts. Veel kleding. Jeuk. Allergie. Handschoenen aan om krabben te voorkomen.

  11. De timing. De slechte timing was bij Ian op het moment dat de bloedzuivering in de lever op volle toer van genen, bot, spier en organen ontwikkeling. De ingespuitte vaccins maakte de proces tekeer. De bloed stijgt constant naar het hoofd. De 3e foto zie je Ian enkele uren na het vaccinaties. Een chaotische verstoring.

   Op dit moment wekte de koorts op om dit chaotische proces probeert te bestrijden. Een nood poging. Deze koorts had 2 speciale functies op dit moment. De afvalstoffen opruimen en extra steun voor witte bloedcellen om de vaccins in de bloedbanen te verwerken.

   Wat hadden de huisarts en de ouders gedaan?
   De huisarts gaf een koorts verlagende middelen met de medewerking van de ouders.
   Je hebt veel oorzaken van koorts. Je hebt veel oorzaken van ontsteking.
   De infectie in de arm van Ian was geen ontsteking. De koorts van Ian was niet van verkoudheid of griep. Deze koorts moet je niet verlagen met middelen o.a. ijs opleggen, paracetamol, zetpil, infuus tot antibiotica. Hoe meer je tegen hoe erger het wordt.

   Vaccins = extra werk voor de lever en voor de nier.
   De stoffen die de lever niet genoeg kracht heeft om te verwerken. Dan zal de nier hem ondersteunen. Dat is ook een weg voor ziekte verspreiding met een kou-aanval via de plek van de injectie in de bloedbanen met de vaccins.

   Degene die later lijdt aan Meningitis, Narcolepsie of leverfalen en de de oorzaak willen weten.
   Leer de Wervelkolomklachten en het gevolg voor de gezondheid of nog beter de meridianen te kennen.

   http://www.annemiemestdagh.com/voetreflex.htm
   Wervelkolomklachten en het gevolg voor de gezondheid.
   Th 2 en Th10.

   http://www.hvandervet.nl/pag107.html
   De niermeridiaan ontvangt in het punt nier1 zijn energie van de blaasmeridiaan en geeft de energie door aan de hartconstrictormeridiaan.
   De hart (punt 22) heeft een verbinding met de nier.

   Op dit moment is de ziekte geboren: Meningitis
   Injectie + kou-aanval + koorts via de nier en de hart naar de hersenen.

   Alle wetenschappers noemen dit een Hersenvliesontsteking ziekte is. De eind-product.

   Narcolepsie noemen zij ongeneeslijke slaapstoornissen, een neurologische afwijking die gekenmerkt wordt door onweerstaanbare perioden van slaap en slaapstoornissen in het algemeen.

   De exacte oorzaak van Narcolepsie was hetzelfde als Meningitis. Maar later via de blaas naar de hersenen door veel onnodige onkundige medicaties.

   http://www.hvandervet.nl/pag106.html
   Een verbinding naar de hersenen.

   Moeilijk als je het niet begrijpt. Makkelijk als je weet hoe het kan genezen.

   Hoe was de lever-falen bij Ian gebeurd?

  12. Een les voor MDL-artsen die willen leren hoe een gezonde lever zomaar verandert in een ernstige leveraandoeing o.a. leverfalen, levercirrose en leverkanker.

   Darm zet de goede voeding en enzym om naar de lever daarna naar de andere organen. De voeding vóór het naar de darm lanceert wordt eerst in de Maag verwerkt en verzuivert. Wat niet kan verwerkt dan zorgt de Maag met een speciale actie: Ontlasten/diarree of braken.
   Zo zie je vaak mensen veel eten en drinken/alcohol na het feest, Braken.

   Slechte voeding kan de Maag wel naar boven of naar beneden verlossen.
   Maar hoe gaat het met de vaccinaties?
   Degene kan tegenhouden met een goede weerstand dan is ok. Hoe zit het met de kinderen die mindere weerstand hebben of met de slechte timing?

   Ian. Ian was de pechvogel. De vaccinaties stoffen kon de Maag van Ian niet naar boven of beneden verlossen. Wanneer Ian de kans kreeg, de goedbedoelde huisarts gaf dit kans niet. De paracetamol via de mond houdt het braak tegen. De zetpil houdt het diarree tegen. Wel met de medewerking van zijn ouders. Een medische drama. Een zwarte tijdperk van de huidige geneeskunde.

   Noot van natuur: op dat moment kon Ian redden met de goede geneeskunde. Helaas.

   De wegen werden afgesloten door de onkundige geneeskunde van de huisarts. Het kan niets anders dan via de enige functie: de lever. Normaal kan de lever dit nog aan met mindere medicaties en stoffen. Helaas kan een baby die met een pasgeborende lever niet genoeg kracht om te verwerken. Zelfs de volwassen hebben hier moeite mee. Kijk maar een voorbeeld van Leeuw. Wiens in februari 2010 zijn verhaal vhad erteld over oogmelanoom en AGIS vergoed geen reis en verblijfskosten buitenland.
   Na het lezen van zijn verhaal weet ik meteen de oorzaak van zijn oogmelanoom in half november 2009. Een jaar van de wereld bekende Mexicaanse griep.
   Bij navraag meteen bingo.

   http://www.kankerpatient.net/viewtopic.php?f=6&t=4149
   door Leeuw op do 11 feb 2010 9:48
   Sinds half november 2009 is er bij mij een oogmelanoom geconstateerd. Altijd perfecte ogen gehad, en altijd zo gezond als een vis geweest.

   Het antwoord van Leeuw: ja, 2 stuks preventief tegen Hepatitis, vanwege mijn werk.

  13. De 4e foto.
   Ian 72 uur na zijn Hepatitus B vaccinatie.
   Jeuk en allergie.

   Alle wegen werden afgesloten door de onkundige geneeskunde van de huisarts. Het kan niets anders dan via de enige functie: de lever.
   De afvalstoffen kunnen niet via braken en diarree verlossen. Dan kon de lever niets anders via het huid en via de nier. Op dit moment jeuk was niet negatief maar positief. Het lichaam wilde via het huid de afvalstoffen verlossen.

   Wat deed de huisarts op dit moment?
   Anti-jeuk middelen voorschriften. Alles tegenhouden i.p.v. afvalstoffen vrijkomen.

   Wat was de navolg?
   Ian werd niet beter van, alleen maar slechter. Ian belandde in levensgevaar. Meteen naar Ziekenhuis in de IC. De 5e fot. De laatste foto zag je Ian belandde in ziekenhuisbed met allerlei slangen en apparaten om zich heen. Een drama voor iedere ouders.

   Het hart werd op dit moment totaal verzwakt. .
   Wat zien jullie bij Ian?

   Een vergrote milt, plas probleem, ontlasting probleem, geelzucht, jeuk, snel bloedingen krijgen (al bij kleine verwondingen) en gemakkelijk blauwe plekken oplopen, ascites (buikwaterzucht, een vochtophoping in de buikholte – opgezwollen buik), afwijkend gevormde vingernagels, oedeem (vochtophoping in bijvoorbeeld ledematen en gezicht), een groot aantal kleine, spinnenwebachtige bloedvaten in de huid en dan vooral op de borst, rode handpalmen en soms bloed in de ontlasting.

   Wat is de oorzaak van Ascites (buikwaterzucht, een vochtophoping in de buikholte – opgezwollen buik)?
   Het verzwakte hart kon de maag energie/Qi/vocht niet verstuurt naar de longen.
   http://www.hvandervet.nl/pag102.html
   Punt 18.

   Nood van de natuur: op dit moment kan Ian gered worden met de goede behandeling om de vochtophoping vrij te maken.

   Wat is de oorzaak van geelzucht?
   Vraag maar aan uw dokter dan krijg je te horen dat de geelzucht heeft iets te maken met de
   lever en gal.

   Wat is de oorzaak van bloed in de ontlasting?
   Ook hier krijg je een antwoord van de Maag of van de darm.

   Deze twee antwoorden gooien zij gewoon door elkaar. Daarom kunnen zij leverkanker en maagkanker niet 100% genezen.

   Hieronder zien jullie een heel gewone maagkanker uitzaaiingen naar de alvleesklier.
   Maar in de werkelijkheid is dit een lever-aandoening die heel makkelijk behandelen tot een genezing.

   http://www.fora.diagnosekanker.nl/lotgenoten/viewtopic.php?f=8&t=5685
   Maagkanker patiënt zoekt lotgenoot om mee te praten
   door Lindawram » do 18 apr 2013 17:55

   Hallo Ik heet Linda en ik ben 57 jaar.
   Vorig jaar werd er bij mij de diagnose maagkanker vastgelegd en uitzaaiingen naar de alvleesklier.
   Graag zou ik met iemand willen praten die hetzelfde meemaakt of heeft meegemaakt en weer genezen is.

  14. http://www.kennislink.nl/publicaties/doden-toch-veroorzaakt-door-probiotica
   acute alvleesklierontsteking

   http://www.fora.diagnosekanker.nl/lotgenoten/viewtopic.php?f=8&t=5685
   maagkanker vastgelegd en uitzaaiingen naar de alvleesklier.

   http://www.fora.diagnosekanker.nl/lotgenoten/viewtopic.php?f=57&t=5687
   alvleesklierkanker heeft met uitzaaiingen in de longen en het buikvlies. ….ben ik bang dat mijn paps helemaal geen 4 tot 7 maanden meer heeft maar veel korter

   3 verhalen met een gemeenschappelijke oorzaak evenals bij Ian. De ware proces tot leverfalen.

   Alle 4 gevallen kan makkelijk genezen met een goede behandeling.

   Geelzucht komt niet van de lever en gal. Het komt van de verstoring in de Maag en de Milt.

  15. Milt.
   Een orgaan met veel betekenis.

   Waar komt het honger geluid vandaan?
   Van de milt.

   Waarom de buik vochtophoping?
   Van de milt. Een verstoring van de milt functie.

   Waarom iemand heeft alvleesklierkanker die vermagert in een rottempo?
   De verstoring in de milt.

   Wanneer de verstoring wordt geholpen. Scheet laten dan wordt de buik vochtophoping spontaan genezen.

   http://www.fora.diagnosekanker.nl/lotgenoten/viewtopic.php?f=57&t=5687
   mijn paps heeft alvleesklierkanker. …evens vermagert hij in zo een rottempo dit is gewoon eng om te zien.

   Bloed in de ontlasting.
   http://www.pathofysiologie.nl/aandoeningen/maagkanker/maagkanker-symptomen-en-diagnose/
   — Zwarte ontlasting
   — Vermoeidheid en duizeligheid ontstaan door bloedarmoede vanwege chronisch bloedverlies in de maag. De patiënt zelf merkt niets van het bloedverlies. Bij veel bloedverlies kan de ontlasting zwart zijn, maar zwarte ontlasting kan ook ontstaan door het gebruik van ijzerpillen die bij bloedarmoede worden gebruikt. Passageklachten kunnen het gevolg zijn van een tumor in het gebied van de maagingang. Het geeft dan een gevoel dat het voedsel niet wil zakken.

   Wat verstaan jullie onder de zwarte ontlasting?

  16. http://www.pathofysiologie.nl/aandoeningen/maagkanker/maagkanker-symptomen-en-diagnose/
   Als er sprake is van zwarte ontlasting wordt het bloed in de ontlasting onderzocht op het voorkomen van kankercellen. Als die tijdens het bloedonderzoek worden gevonden, wordt vaak overgegaan op een röntgenfoto van de maag op zoek naar een mogelijke tumor. Om het bestaan van de tumor helemaal vast te stellen volgt een gastroscopie, waarbij oraal een buis met een camera in de maag wordt ingevoerd. en de tumor wordt bekeken, tevens wordt dan een stuk van de tumor meegenomen voor analyse, een biopsie.

   — gastroscopie mag, maar niet de biopsie. de tumor moet je rust laten.

   — veel geval doen de dokters ijs erop leggen voor de bloeding in de maag. Dit is een grote fout met na-effect.

   — De dokters moeten leren de symptomen bij kanker en leveraandoening. Zij zijn niet allemaal slecht.

   Zwarte ontlasting in de maag of in de lever moeten jullie goed leren kennen. Dit is een genezingsproces van het lichaam. De gifstof in de lever en in de maag hebben het lichaam al gedeeltelijk opgelost daarna verstuurt naar de dikkedarm via de ontlasting verlossen. Hier hoeft je maar meewerken en ondersteunen. Wie op dit moment in paniek raken en als wetenschappers spelen met allerlei onnodige medicaties. Ik wens u veel geluk.

  17. http://www.kennislink.nl/publicaties/doden-toch-veroorzaakt-door-probiotica
   acute alvleesklierontsteking

   http://www.fora.diagnosekanker.nl/lotgenoten/viewtopic.php?f=8&t=5685
   maagkanker vastgelegd en uitzaaiingen naar de alvleesklier.

   http://www.fora.diagnosekanker.nl/lotgenoten/viewtopic.php?f=57&t=5687
   alvleesklierkanker heeft met uitzaaiingen in de longen en het buikvlies. ….ben ik bang dat mijn paps helemaal geen 4 tot 7 maanden meer heeft maar veel korter

   Het is niet vreemd dat 3 verschillende verhalen met alvleesklier mee te maken.
   Wat denk je van de ziekte Diabetes. Dit ziekte kan niemand je genezen. Maar wel het hele leven onder controle houden met medicatie. Bij veel gevallen met een slechte afloop o.a. blinde ogen, belandt in de rolstoel, nierfalen tot been amputatie. Kassa voor de fabrikanten. Ellende voor de patiënten.

   Diabetes. Een ziekte heeft een verband met de alvleesklier o.a. insuline verhalen.

   De werkelijkheid Diabetes. Een maagziekte en/of longziekte en/of nierziekte.
   Wie heeft hier verstand van dan kan dit 4 ziektes hierboven een verbetering tot een genezing komen.

  18. De logica van Hepatitis B vaccins
   http://www.eqgen.nl/vaccins_ian.html
   Ian negen dagen na zijn Hepatitus B vaccinatie

   De laatste foto.

   Helemaal zwart in zijn rechterhand.
   Een wond in zijn rechter knie.
   Rood en opgezwollen gezicht.
   Buik vochtophoping.

   Wat is met hem aan de hand met deze verschijnselen?

   Een kind is gezond geboren. Zonder ziektes.Zonder Hepatitis.
   Injectie — infectie — koorts — Diarree en braken

   1e fout: Anti- koorts medicatie o.a. paracetemol en zetpil
   2e fout: Anti diarree en braken
   3e fout: Maagverstoring door onnodige medicatie
   4e fout: Antibiotica. Dit verstoort de nier functie dat plasprobleem die voeten vochtophoping had veroorzaakt tot een wond in zijn rechter knie. spinnenwebachtige bloedvaten in de huid en dan vooral op de borst.

   Op dit moment kon Ian nog gered worden. Helaas fout na fout kwam de dodelijke actie van de Dokter. De 5e fout rode handpalmen

   5e fout: De rode handpalmen is een bekende symptomen van ernstige lever-aandoening. Je kan dit ook als signaal zien voor diagnose. Op dit moment moet de bloedsomloop vrij maken door vingers prikken en de Maag/Milt ondersteunen. Wanneer de zwarte ontlasting dag na dag verandert in een goed donkergele kleur. Dan neemt de rode kleur in de handpalmen ook af. Dit is de weg naar een genezing.
   Wat heeft de Dokter op dit moment gedaan?
   Infuus op de pols bij Ian gedaan. Dit actie op dit moment was de snelle dood voor Ian.

   Waarom?
   Op de pols zitten de belangrijkste ader en slagader van de Hart-bloedvaten.
   Zogenaamde hartslag

   http://nl.wikipedia.org/wiki/Pols_(anatomie)
   De pols is een twee-assig eivormiggewricht, wat betekent dat het eigenlijk uit twee gewrichten bestaat. Enerzijds maakt de pols palmair- en dorsaalflexie mogelijk, en anderzijds radiaal- en ulnairabductie. Palmair is de buiging richting de handpalm, dorsaalflexie is de strekking richting de rug. Radiaalabductie is een beweging van de duim naar de pols, ulnairabductie een beweging van de pink naar de pols.
   Omdat aan de binnenzijde de slagader die naar de hand leidt hier dicht aan de oppervlakte ligt, is de hartslag hier goed waarneembaar. Rond 325 v.Chr. ontdekte Praxagoras van Cos dat het opnemen van de polsslag een nuttig hulpmiddel was voor de diagnose van diverse ziekten.

   Pijn in arm door chemo
   http://www.fora.diagnosekanker.nl/lotgenoten/viewtopic.php?f=29&t=3440

   De chemo veroorzaakt niet de pijn in de arm, maar de infuus op de pols.

   De chemo veroorzaakt ook de haaruitval bij kankerpatiënten.
   Waarom?
   De lever-proces.
   Tussen de Hart en de Lever vind je een filter-vlieszakje. Wanneer de oude bloed wordt vervangen door de nieuwe bloed. Deze oude bloed is de voeding voor haren die ’s nacht tussen 01.00 uur en 03.00 uur via deze filter-vlieszakje naar de benodige plekken van haren voeden. Zo zie je de haar van snor, baard, hoofd enz groeien na het opstaan.

   De chemische gifstoffen van de Chemokuur.
   Waarom de bekende haaruitval tijdens de chemokuur. Dit laat ik aan jullie over.

   Feniks
   2 april 2013 om 19:47
   “Wat is met hem aan de hand met deze verschijnselen?” Een zeer goede vraag. Heeft het ook maar iets te maken met HepB, of is het toeval? Veroordeel zonder vooroordeel, en pas nadat je voldoende informatie hebt voor een oordeel. Gebaseerd op wat ik op die website lees, is er niet genoeg info om te oordelen.

   Ian was overleden iets te maken met HepB. Dit laat ik ook aan Feniks over.

 6. http://www.youtube.com/watch?v=8cjxnLw3KYw&feature=youtu.be

  Alvast even een voorproefje op het volledige HealingSoundMovement Tv-debat over de (overduidelijk ineffectieve en potentieel levensgevaarlijke)’Vaccinaties’, met speciale gasten Door Frankema, Desiree Rover en arts Dr. Hans Moolenburgh.

  Het volgende thema is ‘Nieuwe Economie’, as zondagmiddag 7 april, met de gasten Ad Broere (econoom en auteur van het boek ‘Geld Komt uit het Niets’), Niels Verduijn (OnsGeld.nu) en Peet Verbeek (Fair4All). Aanmelden als publiek, meer informatie en aankondigingen: http://www.healingsoundmovement.com/news

  1. Is dit een debat? Je zet 4 personen rond de tafel die allemaal wel dezelfde uitgesproken mening hebben, maar die geen van allen een expert in het onderwerp zijn. Ze maken een reeks ongesubstantieerde uitspraken en insinuaties, en dan kom je tot de ‘conclusie’ die je eigenlijk al op voorhand wist dat je ging bereiken…

  2. @Feniks,
   Je hebt gelijk dat deze HealingSoundMovement Tv-debat ‘Vaccinaties & Immuniteit’ zal eenzijdig zijn voor een eerlijke informatie over ‘Vaccinaties & Immuniteit’ .

  3. Fijn dat de echte experts Door Frankema, Desiree Rover en arts Dr. Hans Moolenburgh en natuurlijk John zelf aan het woord zijn.

   Koen, als ze input van jou nodig hebben, dan zetten ze de handendroger in het toilet wel ff aan.

  4. Feniks, alias Koen, over vooringenomenheid gesproken. Ik dacht dat jij zo van de inhoud was.. Maar snap het wel, het is gewoon een dagtaak om al de heftige gevallen en vaccinatie-‘bijwerkingen’ te plaatsen in jouw gevestigde kader. En die ‘expert’ die naar jouw idee in het debat ontbrak, dat was jij natuurlijk. Maar dat mag je ook direct zeggen, dat er zo weinig mensen naar joú luisteren..!Wat val je hier door de mand zeg..! Pfff. 🙄
   Maar ik kan me ook voorstellen dat de weerstand tegen het ineenvallen van je wetenschappelijke wereldbeeld, je ook zóóóveel energie kost.. 😉 Zeker wanneer ze dan ook nog eens vergeten je uit te nodigen.. Maar misschien had het iets met een gezond-verstand-debat te maken, i.p.v. een wetenschappelijke-termen-schermen in de left-brain-arena..
   Ik neem aan dat je zelf geen moeder bent, die haar dochters niet liet vaccineren uit angst; noch een wetenschappelijk journaliste, die al 10 jaar dit topic van alle (neutrale) kanten bekijkt. Laat staan dat je huisarts bent, die al vele 10.000-den patiënten voorbij zag komen.. Maar misschien wil je een gooi doen naar de positie van John, ook wetenschappelijk ‘onderlegen’.. 😉

  5. Dag koen/Feniks/Gait of wie je dan ook mogen zijn (je blijft in alle vormen welkom): als je misschien wat meer onjuistheden had willen vernemen, dan nodig ik je uit om Coutinho en Osterhaus te laten aanschuiven een volgende keer! Op mijn uitnodigingen hebben ze namelijk nooit gereageerd, zo betrokken zijn ze blijkbaar bij transparante ‘Keukentafel’ gesprekken (misschien dat Minister van Tabaksgezondheid Edith wel komt nu?). Dan doen we nog eens dunnetjes over, om vervolgens op dezelfde conclusie uit te komen ben ik bang: vaccinaties zijn bewezen onwetenschappelijk, ineffectief, potentieel levensgevaarlijk en per definitie zeer onwenselijk…

   Kijk, de waarheid ligt in het midden. Als je dan vervolgens echte kenners uitnodigen die dit pad bewandelen, dan blijf je in het midden uitkomen. Leuker kunnen we het niet maken helaas…(o jawel, wacht de volledige 3 uur uitzendingen maar af) 😉

  6. @ Feniks

   Na Hepatitus -B heb je ook de nog de andere klasse zoals -A en -C -D -E, dus waarom je nu lopen druk te maken over 1 vaccin debat. Zelfs al ben je gevaccineerd tegen Hepatitus -B verwoord men nog steeds dat het lichaam geen tot niet genoeg antistoffen hebben aangemaakt en doch nog steeds aanvankelijk bent om Hepatitus te verkrijgen. Als je bv naar Egypte afreist moet je bij het GGD zo’n vaccin halen terwijl je onderweg midden in de woestijn een buikloop van hier tot Amboe Simbel kan krijgen. Ligt dat nu aan het vaccin of aan die chloor hoeveelheid wat in gesealde flessen water zitten?! In iedergeval van beide kan je behoorlijk ziek worden. Voor andere muiskijk mee lezers, ja ik onderga zelf een Hepatitus -B vaccin met tegenzin, maar heb er nog steeds niks van gemerkt dat er iets niet lekker gaat.

 7. Geachte heer mevrouw, Ik heb vorige week de tweede hep.B gehaald.
  Van de eerst had ik al een week last, een griepgevoel maar matig. Nu heb ik van alles, de eerste twee dagen niets maar daarna. Zware stekende hoofdpijn, spierpijn, misselijk, sweten, 39.5 graden koorts geen eetlust en heel moe. De dokter weet het niet, het kan ook griep zijn zegt hij. Ik heb twee keer de griepprik gehad en daarna ook een week gevoel van griep.
  De hoofdpijn is er niet altijd evenals de koorts. Vroeger met vaccinaties voor de hooikoorts kon ik ook niet tegen. Met hep. A en gele koorts heb ik geen bijwerkingen.
  Mag ik uw gewaardeerde mening hierover ?
  Hartelijk dank,
  Carel. 0644371049

  1. Tsja.. Géén bijwerkingen nà de hooikoorts, hep.A, griep en gele koorts prikken en nu wel opeens na die tweede hep.B? Ik ben geen arts en zou het echt niet weten, noch advies kunnen geven, volg alleen (zoals velen) mijn ‘gezond verstand’…

 8. Ik vind dit heel raar. Ik heb een zoontje van 4 maanden en mijn vriendin is een beetje sceptisch geweest tegenover vaccineren. Met name inderdaad de HepB vaccinatie. Tijden het consult bij CB aangegeven dat we niet met 2 maanden willen vaccineren maar willen wachten tot rond de 4 maanden. Alles was verder okey maar nu blijkt dat de DKTP niet meer los te verkrijgen is. Nergens meer. Althans zij komen op hetzelfde probleem dat mensen ook niet de HepB vaccinatie willen maar de farmaceutische bedrijven nu lak hebben. Waardoor nu de cocktail vaccinatie van DKTP Hib en HepB MOET worden gegeven of helemaal niet!!! Kan iemand mij advies verlenen over waar ik terecht kan. Heb overal proberen te zoeken maar elke apotheek stuit op hetzelfde probleem

  gr

  1. Dat blijkt te kloppen. Er is inderdaad een schaarste ontstaan voor bepaalde vaccins (en dit ten voordele van de tig-duurdere combi’s). Niet alleen een probleem in Ndl, maar wereldwijd.. Daarnaast deze nieuwe richtlijn voor cb’s: ‘Alle vaccins in het RVP moeten volgens het RVP-vaccinatieschema worden toegediend. Het is niet toegestaan het vaccin toe te dienen in afwijkende doseringen’.

   Antwoord op vragen vorig jaar gesteld aan het RIVM (ivm het losse dtp-vaccin): ‘Er wordt een nieuwe ‘vaccinproductiestraat’ opgesteld voor de nieuwe productie: als alles goed gaat is eind januari 2016 weer DTP leverbaar’. Dus in principe zou een apotheek de groothandel kunnen verzoeken om DTP te bestellen bij Bilthoven Biologicals en te leveren aan de apotheek. Uiteraard op recept van een arts.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.