Advertentie

‘Beter’ magnetronvoedsel met de ‘onderzetter-graancirkel’


CC-Stone-Pit-Hill-2
Deze bijzonder simpele graancirkel/formatie wordt ont-dekt op 11-08-2012 (numerologisch 11 11 2) Hij speelt een essentiële rol in het artikel van Hans Andeweg. Kijk ook naar de foto’s onder dit artikel voor de magistrale wijze waarop de bossen graan zijn geordend.. Het werk van mensen met plankjes..??

x

x

Beter eten uit de magnetron met de ‘Onderzetter-graancirkel’..

x
2014 © Ir. Hans Andeweg –
Centrum voor ECOtherapie (ecotherapie.org)

 x

De kwaliteit van eten uit een magnetron staat al lang ter discussie. Niet alleen de voedingsstoffen worden negatief beïnvloed, maar ook de hoeveelheid levensenergie. Het is mogelijk om de energie van het eten te harmoniseren èn te verbeteren met een graancirkel, die je onder de magnetron legt. Hier vertel ik graag het hele verhaal van mijn/onze ont-dekking..!

Sneller boos door magnetronvoedsel…

Ir. Hans Andeweg
Ir. Hans Andeweg

Een magnetron is een soort oven waarin met microgolven (microwaves) voedsel verwarmd of gekookt wordt. Voedsel bestaat net als alle materie uit moleculen. Deze moleculen bewegen. De bewegingsenergie van moleculen nemen we waar als de temperatuur van het voedsel. Heet voedsel bevat snellere moleculen dan koud voedsel. De moleculen van water, suiker en eiwit reageren op de microgolven van de magnetron. Ze gaan sneller bewegen zodat het voedsel warm wordt en tenslotte gaat koken. Sinds de jaren 1980 wordt de magnetron steeds meer aangetroffen in de keuken.

De kwaliteit van magnetronvoedsel staat sinds die tijd al ter discussie.
Uit wetenschappelijk onderzoek blijkt bijvoorbeeld dat vitamine B12 in vlees, melk en kaas door magnetronstraling wordt veranderd in inactief B12. De voedingswaarde van het eten neemt zodoende af. Het is ook bekend dat sommige plasticdoosjes in de magnetron ´afgeven´, waardoor er gifstoffen in het voedsel terecht komen. De Zwitserse arts Dr. Hertel deed onderzoek naar magnetrons en publiceerde zijn resultaten in 1991. Hij constateerde dat er meer leukocyten zaten in het bloed van mensen die magnetronvoedsel hadden gegeten. Leukocyten zijn witte bloedcellen die een rol spelen in het immuunsysteem. Met andere woorden: het lichaam triggerde het imuunsysteem om de gifstoffen uit het magnetronvoedsel uit te schakelen.

Mensen die veel magnetronvoedsel eten zouden sneller boos worden en meer last hebben van opvliegers. Ze zijn onrustig, ongedurig en vaak gestrest. Dit komt omdat de structuur van het voedsel en de trillingsfrequentie van de moleculen wordt veranderd. Magnetrons laten de moleculen niet alleen sneller bewegen maar veranderen ook hun draairichting. Dat is de hoofdreden dat voedsel uit magnetrons zijn vitaliteitswaarde verliest. Alle stoffen vibreren en vooral levende materie. Door de draairichting van moleculen te veranderen wordt levend voedsel dood.

loesje magnetronMinder levensenergie
In de voormalige Sovjet-Unie was dit bekend. In 1976 werd de magnetron daarom verboden. Eén van de redenen was dat magnetronvoedsel een degeneratie teweeg brengt in de hersenen van de mens. Een andere reden was dat de levensenergie van mensen en dieren die magnetronvoedsel eten sterk afneemt. Tijdens de perestrojka werd het verbod opgeheven.

De negatieve invloed van de magnetron op de kwaliteit en de levensenergie van voeding werd in 1996 door de Wetenschapswinkel van Wageningen Universiteit bevestigd. In het onderzoek werd de voedingskwaliteit van biologische voedingsmiddelen bereid in de magnetron, op gas en op een inductiekookplaat onderzocht.

Het effect van gas- en inductiekoken op de voedingskwaliteit was vergelijkbaar. De magnetron scoorde het laagst en helemaal bij het onderdeel ‘uitstraling en levensenergie‘. De energie van op een inductieplaat gekookte producten was het beste, gevolgd door gas. De allerlaagste energie hadden magnetronproducten.

Het is voedseldeskundige David Wolfe, die met een revolutionair boek de energetische uitstraling van voedsel in beeld bracht. (klik voor artikel hier op de site!)
Het is voedseldeskundige David Wolfe, die met een revolutionair boek de energetische uitstraling van voedsel in beeld bracht. (klik voor artikel hier op de site!)

Ik was nauw betrokken bij dit onderzoek omdat ik het team onderzoekers van de vakgroep ‘Ecologische Landbouw’ had getraind, die deze energetische waarnemingen deden. De uitstraling van een gezond product is groot en de overgangen in de uitstralingslagen zijn ‘zacht’ en ‘vloeiend’. Daarentegen is de uitstraling van een ongezond product klein en zijn de overgangen ‘hard’ en ‘scherp’. Bij de magnetronproducten was dat overduidelijk het geval.

‘Het is er, maar nu nog niet’…
In het voorjaar van 2012 vroeg de eigenaresse van een kinderdagverblijf of ik misschien iets wist om de gestreste uitstraling en de lage levensenergie van voedsel uit een magnetron te verbeteren. Er waren in het dagverblijf veel kinderen met verschillende soorten eten. Zij kon waarnemen hoe de voedingskwaliteit negatief werd beïnvloed door de microgolven van de magnetron, maar helaas was er geen andere mogelijkheid om zoveel eten tegelijk op te warmen.

magnetron werkingHaar vraag sprak mij direct aan, want jaren eerder had ik een vergelijkbare vraag gekregen om de straling van mobieltjes te harmoniseren. En ik heb daarvoor een ‘stikker-symbool‘ ontwikkeld, die nog steeds goede diensten bewijst. Maar ik wist meteen dat dit symbool ongeschikt was voor de magnetron. Toen ik mij vervolgens op het magnetronsymbool concentreerde, klonk er onverwacht een stem in mijn hoofd die zei: ‘Het is er, maar nu nog niet.‘

Ik begreep de boodschap niet en besteedde er verder dan ook geen aandacht aan. Meteen ging ik aan de slag; het symbool moest werken, eenvoudig toepasbaar zijn en er ook ‘eenvoudig‘ uitzien. Dus geen vreemde tekens met allerlei tierelantijnen, maar iets dat je overal kon neerleggen, zonder dat het meteen opviel en allerlei vragen opriep.

De weken daarna liet ik mij allerlei symbolen invallen. Ik tekende vormen, kleurde ze en zocht tussendoor op het internet naar ‚het middel‘. Mijn pogingen waren zonder succes en steeds klonk er helder in mijn achterhoofd: ‘Het is er, maar nu nog niet‘. Hoezo? Ik snapte er niets van. Toen de eigenaresse eind mei 2012 vroeg of ik de oplossing had gevonden, moest ik haar teleurstellen. Dat bleef zo in de maanden daarna. Alle pogingen waren vruchteloos. Ik ging met vakantie en mijn zoektocht verdween ongemerkt naar de achtergrond.

CCC-Stone-Pit-Hill-1354-02

x

Een geschenk van de ‘graancirkelmakers’..
Ik was terug van vakantie toen ik de dame van het kinderdagverblijf, eind augustus 2012 weer sprak; “En?” vroeg ze me vertwijfeld. Ik schrok, want ik was -eerlijk gezegd- haar vraag totaal vergeten; maar meteen flitste door mijn hoofd: ‘Het is er!‘ Ik begreep toen onmiddellijk wat ‘het‘ was; het symbool was een graancirkel..!

Graancirkels ken ik al sinds 1994 en vanaf die tijd zijn hun afbeeldingen een vast onderdeel van de energetische huisapotheek van elke ECO-therapeut. De energie van graancirkels is fantastisch en ontzettend complex. Zij kan voor allerlei doeleinden worden gebruikt. Het staat voor mij ook vast, dat deze prachtige formaties, waarvan sommige meer dan 200 meter in doorsnede zijn en uit meer dan 400 cirkels bestaan, niet door mensen, maar door andere ‘wezens‘ worden gemaakt.

CC-Stone-Pit-Hill-3Er had steeds geklonken: ‘Het is er, maar nu nog niet‘, want de ‘magnetron-graancirkel‘ was nog niet verschenen op het moment dat ik mijn zoektocht begon. Inmiddels wel. Ik ging meteen naar www.cropcircleconnector.com en begon te zoeken bij de graancirkels uit augustus 2012. Het waren er meerdere, zelfs hele mooie en complexe, maar ik herinnerde mij dat het symbool eenvoudig moest zijn.

Mijn oog viel toen op een ronde graancirkel, die er op het eerste gezicht simpel uitzag, maar bij nadere beschouwing bleek te bestaan uit een complex patroon van golvend tarwe. De graancirkel was op 11 augustus 2012 gevallen bij ‘Stone Pit Hill’ in de buurt van Bishops Cannings in Wiltshire, Zuid-Engeland. Ik noemde hem spontaan ‘De Onderzetter‘.

Ik was blij en dankbaar dat de graancirkelmakers mijn vraag hadden gehoord en dit symbool hadden gestuurd. Een groot geschenk! We werken in de ECOtherapie veel met de energie van graancirkels maar deze vorm van samenwerking was volledig nieuw voor mij! 

Experimenteren met de Onderzetter
Echter, de Onderzetter moest nog natuurlijk nog bewijzen dat hij werkte. Zou de afbeelding met de graancirkel de energetische kwaliteit van eten uit de magnetron werkelijk verbeteren? In het ‘Centrum voor ECOtherapie’ in Marl, Duitsland en in de verschillende ECOtherapie-cursussen van 2012 en 2013, hebben we toen een experiment gedaan dat iedereen zelf thuis ook kan herhalen.

De beroemde Bovisschaal om energetisch waardes van objecten of bronnen te meten. (klik voor uitleg over de Boviswaardeschaal .pdf)
De beroemde Bovisschaal om energetisch waardes van objecten of bronnen te meten. (klik voor uitleg over de Boviswaardeschaal)

Eerst hebben we een glas kraanwater 2 minuten in een magnetron opgewarmd en daarna de uitstraling waargenomen en de energetische (o.a. BOVIS) waarden gependeld. In vergelijking met de uitstraling van onbehandeld kraanwater was de uitstraling van het magnetronwater veel kleiner en zaten de overgangen in de uitstraling helemaal vol met zogenaamd ‘negatief oranur’; dat is een vlijmscherpe energie, die bij veel mensen zelfs pijn doet aan de handen. De andere energetische waarden zoals Bovis, poa en orgon daalden ook schrikbarend door de magnetron.

Vervolgens hebben we de ‚Onderzetter‘ onder de magnetron gelegd en het experiment met een nieuw glas kraanwater herhaald. Het resultaat was werkelijk verbluffend: de uitstraling en de energetische waarden van dit ‘Onderzetter-water’ waren groter en hoger dan het magnetronwater. De uitstraling voelde heel harmonisch aan; de overgangen voelden ‘zacht’ en ‘vloeiend’.

De uitstraling en de energie van het Onderzetter-water waren zelfs beter dan van het onbehandelde kraanwater. We hebben dit experiment vele malen met ander kraanwater, andere magnetrons en andere mensen herhaald, elke keer met hetzelfde positieve resultaat..!!

.
.Ook Judith Moore en graancirkelonderzoeker Johan Keijser hebben samen al de graancirkel-energieën geduid. (klik voor artikel over dit boek)

Inmiddels gebruikt de eigenaresse van het kinderdagverblijf de Onderzetter al meer dan een jaar met veel plezier en succes. Ik heb sinds 1996 geen voedsel meer uit een magnetron gegeten maar doe dat weer, nu de Onderzetter onder de magnetron ligt op plaatsen waar ik onderweg soms eet.

Het leuke is dat ik ook niet meer weet bij wie en waar hij ligt; het is dus een soort ‘blindonderzoek‘ als het eten dampend op mijn bord verschijnt: ‘Is het met of zonder Onderzetter bereid?’ Maar het resultaat is elke keer eenduidig: je voelt en proeft de Onderzettter-energie meteen en naderhand staat niet mijn hele spijsvertering op z‘n kop..!

Eet smakelijk! Last but not least.
Vanzelfsprekend is magnetronvoedsel nu niet ineens ‘heilig‘, nu er een graancirkel is die de energie kan harmoniseren. De invloed van deze onderzetter op de energie van het voedsel is markant, maar we hebben het effect op de voedingsstoffen (nog) niet onderzocht. Dat zou interessant zijn!

Er gaat niets boven echt en eerlijk voedsel van biologische producten, die met hart en ziel zijn klaargemaakt boven de eigen haard, want die is écht goud waard. Eet smakelijk! Maar mocht je een keer met een hongerige maag gevangen zijn in het jachtige leven van alledag en de magnetron is écht je enige uitweg, dan weet je dat je op eenvoudige wijze de energie van je maaltijd kunt verbeteren. Ik geef de Onderzetter graag verder, want het is een mooi en praktisch geschenk. (klik HIER voor instructies en afbeelding (pdf)). En als er volgende keer nog eens een stem in mijn hoofd klinkt, zal ik er beslist beter naar luisteren….!

Hans Andeweg

www.ecotherapie.org

 Centrum voor ECOtherapie, Oppauerstraße 10, D-45772 Marl, Duitsland.

Wij horen graag je ervaringen met de onderzetter en als je het leuk vindt,
kun je ze mailen naar info@ecotherapie.org
Bij voorbaat hartelijk dank!

0641840555 of 0049-2365699395.

* * *

Voor de goede orde plaatsen we hier de foto’s van deze graancirkels,
zoals die verschenen op de genoemde site van de cropcircleconnector.com.
Duidelijk is te zien dat het ‘eenvoudige karakter’ van deze formatie maar schijn is..!
Kijk naar de uiterst complexe wijze waarop deze formatie is gemaakt..

x

 CC-Stone-Pit-Hill-4 lay out circles

 

68 gedachten over “‘Beter’ magnetronvoedsel met de ‘onderzetter-graancirkel’

 1. Leuke informatie! Ik heb zelf al meer dan 8 jaar geen magnetron meer maar af en toe eet ik bij mensen die hem nog wel gebruiken. Ik zal dan zeker de “onderzetter” gaan gebruiken.
  Ik vroeg me alleen nog af of je hem ook in het algemeen voor voedsel kunt gebruiken, om het voedsel op te waarderen, of is hij alleen geschikt om onder de magnetron of onder je bord eten wat uit de magnetron komt, te leggen?

 2. ik ben blij met dit artikel. rijst bij mij echter een andere vraag. Ik heb vroeger steeds geleerd dat de energie welke aan het eten wordt toegevoegd door één of andere bereidwijze sterk afhankelijk was van de warmte bron of wijze van verwarmen.
  op houtvuur ; ideaal
  op gas: Ook goed en best van de praktisch haalbare methode
  op elektrische kookplaten; beter niet
  op inductieplaten; te mijden
  magnetron; sterk af te raden
  deze redenering werd gemaakt uitgaande van de soorten energie van de warmtebron, door een vlam is het meest natuurlijke, men voegt natuurlijke energie toe zonder de elektro-magnetische velden eigen aan het voedsel te beïnvloeden. Bij alle andere vormen van verhitten gebaseerd op elektrische velden (elektrische platen), EM golven (inductie) en microgolven (magnetron)wordt de energie eigen aan het voedsel misvormd, bij microgolven zo erg dat het voedsel haast waardeloos wordt en de chaotische energie ervan de mensen welke dit voedsel eten ook chaotisch maakt.
  plots lees ik hier dat inductie gelijk gesteld wordt met koken op een gasvuur. Heeft iemand daar meer info over?

  Bedankt

 3. Hartelijk dank voor deze afbeelding,nu hoef ik geen dure dingen aan te schaffen om onder de magnetron te leggen, het is niet voor mezelf maar voor een ander die wel een magnetron heeft.Dit is me door boven gegeven
  want ik wilde al een tijd iets hebben om onder bij of naast een magnetron te kunnen plaatsen, want een magnetron laat je eten ontploffen en het is niet echt gezond om uit de magnetron te eten.

  Hartegroet

 4. Heb vanmorgen 2 handjes graan op het draaiplateau van de magnetron gestrooid en deze voor 5 minuutjes aan gezet op vol vermogen. Na de ping deed ik het deurtje open en was geheel verrast op de ontdekking van een heuse graancirkel in mijn magnetron. Het nog een keer te hebben geprobeerd met 2 nieuwe handjes graan verscheen er op nieuw exact dezelfde graan cirkel. Ook het proberen waard…

  1. Tja ben een vroege vogel, ipv een vakantie vliegtuigje pakken naar een leuke vakantie bestemming terug naar de OK voor een suitable operatie.
   om 07:30 onder het mes voor het terug vinden van het zo juist veroberde graan matcirkel. Guido & Cozmic weten er wel meer van. Zal wel weer plafond staren worden tot woensdag avond.

  1. Tja Susan, dat doet natuurlijk niets af aan het verhaal, maar vraagt kennelijk aan jou hoe vér je wilt/kunt gaan met dit verhaal..
   Het is natuurlijk aan jezelf om dátgene uit dit artikel te halen wat je nodig hebt om jezelf te bekrachtigen.
   Suggestie: dus óf niet meer gebruiken dat ding, of ‘even’ uitbouwen en die afbeelding eronder leggen..? Daarnaast is ‘niets-doen’ ook een optie.. 🙄

 5. wat Tjeu schrijft klopt. Er komt nog een groot nadeel bij inductiekoken, wat eigenlijk koken op magneten is: het magnetisch veld is schrikbarend hoog, zelfs veel hoger als de GR als norm neemt voor wonen onder hoogspanningskabels (400nT). Ik meet over de 2000nT en daar sta je dan in als je kookt. Los van het feit dat dit absoluut ongezond is, loopt mijn energie weg als ik in zo’n veld sta. het is geen natuurlijke manier van koken.

  1. Of nog simpeler… conditioneer je zo dat je je erdoor opgeladen voelt. Immer je bewustzijn bepaalt je gevoelstoestand en het probleem is dat er nog veel te veel mensen de oorzaak en het bijhorende gevaar buiten zich leggen terwijl een positieve gemoedstoestand wonderen kan doen. Ik kook al een tijdje op inductieplaten en ik kan niet meer zonder. Ervaar ook totaal geen nadelen tijdens het koken, alleen maar voordelen. Technologie is het probleem niet want straling is natuurlijk en dit vind met dan ook heel eenvoudig terug in de Kosmos en dat in veel hogere dosissen dus dat beetje hier kan geen kwaad. Zit allemaal in het kopje en verander dan kopje op ene positieve manier en de ‘lijkende’ nadelen veranderen als sneeuw voor de zon in voordelen. Wij als mensen kennen nog verre van alles maar liggen wel al veel zaken af te keren zonder degelijk onderbouwende feiten en zo ook het totale plaatje te zien. Maw. wij maken ons gek door aannames van anderen die het denken te weten maar in werkelijkheid het ook niet weten en dat noemt men een kermistent van krankzinnigheid. Doe eens de test en bij alles wat je als negativiteit denkt, denk daar positief over en kijk dan eens wat het met je WERKELIJK doet.

 6. Leuk dat je die detailfoto’s er bij gezet hebt Guido.Zelfs van het scherm spat de levendigheid en beweeglijkheid er af. Als ik wat langer naar 1 foto kijk krijg ik een fysiek gevoel van op zee zitten.
  Binnenkort maar eens aan de knutsel met een aardingsset en een Onderzetter-kussen op de computerstoel en idem matje onder m’n voeten. En dan maar eens meten…;)
  Met dank aan Coz en Hans

 7. Beste Guido,
  Weet je ook of het plaatsen van een tachyonschijf onder de magnetron een heilzaam effect heeft?
  Dank overigens voor de reacties op dit artikel,ze tonen aan dat het koken op inductie ook niet allerbest is – wat ik ook zo aanvoel – en dat dit thema blijkbaar veel mensen aanspreekt.

 8. Wat fijn dat er nu iets is voor de mensen die de msgnetron gebruiken
  Zelf teken ik de flower of live en leg deze onder al mijn eten
  en als je hem doormeet met de Bovis schijf dan zit de flower of live bij mij tussen de 16000 en 17000 duizend
  ben benieuw wat de waarde is van de graancirkel?

  1. Ja, maar meet ook eens de boviswaarde van je lichaam. Als die hoger mocht zijn dan die van de Flower of Life, of wat dan ook, is het ineffectief voor je.
   Je brengt me trouwens op een idee want ik heb nog nooit de boviswaarde van de gouden flower in mijn waterkan gemeten, en dat terwijl ik het dgls gebruik om water mee op te laden!

 9. Interessant artikel. Ik ben alleen niet zo thuis in de toepassingen van de graancirkels en het meten van de energie. Begrijp ik goed dat er een foto is geprint en dat deze onderin de magnetron of helemaal onder het apparaat is geplaatst? (Ik heb een ingebouwde oven met magnetronfunctie die ik alleen voor het ontdooien gebruik.) Kun je mij uitleggen hoe ik zo’n onderzetter kan maken en waar te plaatsen (inbouw-oven)? Alvast bedankt.

 10. Mooi hoor , maar ik meet er dwars doorheen.
  Dan zou een afbeelding van een koperen acht (i.p.v. de acht zelf)op papier ook tegen geopathogene straling werken. Sommige zeggen van wel, maar ik meet er ook dwars doorheen. Bij mij werkt het als ieder willekeurig stukje papier ongeacht de krachttekens die de afbelding erop weergeven.

  Maar succes.
  gr, Wim

  1. Ook afhankelijk welk soort papier je gebruikt. Ik gebruik hier voor hand geschept hennep papier. Maar papyrus is ook wel goed.

 11. zoveel kritiek te lezen en te geven over voedsel , pesticiden , antibiotica-resten ,monsanto, E-stoffen, etc,etc.
  Een onderwerp waar we zelf ook even de hand in eigen boezem mee kunnen steken en de magnetron aan de vuilnisman geven , werkt echt het beste, en hangen we die mooie ‘onderzetter-graancircel’ aan de muur als energetische decoratie.
  Ja ja, ik weet het verslavingen zijn moeilijke dingen ,zo ook elektro-smog-verslaving, daar alle begrip voor,maar daarnaast zie ik bitter weinig voordeel aan het bezit van een magnetron.

  1. Dat is F… mijn Jeu de Boules bal. Sind lange tijd weer eens terug gevonden, Dank Coz !

  2. Beetje zuiniger op je ballen zijn Paul, voor je het weet gaan ze door de combineharvester :mrgreen:

 12. Ik heb toch moeite met de volgende zinnen in het artikel:
  “Mensen die veel magnetronvoedsel eten zouden sneller boos worden en meer last hebben van opvliegers. Ze zijn onrustig, ongedurig en vaak gestrest. Dit komt omdat de structuur van het voedsel en de trillingsfrequentie van de moleculen wordt veranderd.”
  Je zou ook kunnen zeggen dat mensen die magnetronvoedsel gebruiken meer gestresst en dus sneller boos zijn, omdat ze geen tijd hebben om voedsel anders te bereiden, omdat ze zo gehaast zijn en geen tijd nemen voor zichzelf om even rustig te eten.

  1. Ik ben bang dat je gelijk hebt Mark, het verhaal van het kip en het ei.
   Meestal wint het ei, weerloos als het is, want het heeft wel de warme kip nodig om uitgebroed te worden. Gelukkig kan de kip niet in het ei kijken en denkt ze een perfekt normaal ei uit te broeden. Dat kleine erotische exotische uitstapje met die rare snoeshaan was ze even vergeten. Totat het ei uitkwam…. laat dat ei nou potjandooosje het zevende ei in het eierdoosje zijn.

 13. Ik denk dat het overdreven wordt want er zijn ook testen gedaan met water die men heeft verwarmt in de magnetron, dan laat afkoelen en daarmee het aan een plantje geeft waarbij er een tweede plantje gewoon normaal water krijgt en de resultaten laten geen verschil zien. Ik denk gewoon dat een placebo-effect is want metingen kan men beïnvloeden doordat de onderzoeker de resultaten met een vooroordeel bekijkt. Dus maw. als men denkt dat het schadelijk is, dan is het ook schadelijk en zo ook zullen de testresultaten dit laten zien. Ik wil eens een onderzoek zien met voorstanders en tegenstanders tezamen. Ik denk ook dat wanneer men het voedsel niet te snel laat verwarmen (meer dan 600W) er niet zoveel aan de hand mee zal zijn en laten we ook niet vergeten dat er veel meer straling om ons heen is dan alleen dat van de magnetron en dat men daardoor boos zou worden zijn nonsens. Men maakt dat er zelf van net zoals zoveel maar geïnterpreteerd wordt op aannames zonder degelijk onpartijdig onderzoek zodat de bewijzen ook onpartijdig zullen zijn.

  1. KeZa: gewoon doorgaan met lekker magnetron-eten. Het intermoleculaire trillen van atomen, waardoor hitte ontstaat, is imo net zo iets als jou door elkaar rammelen, wanneer je het koud hebt. Flink en keihard rammelen, zodat je wangen lekker rood zien en het bloed voor je ogen komt.. Je duizelig bent van het schudden..
   “Lekker warm nu hè KeZa?”.. Doe gewoon je ding, maar probeer niet recht te praten, wat je niet eens van weet of het krom, scheef of rond is..

   Het blijkt dat de wetenschap simpelweg bepaalde zaken NIET kan meten. Kijk naar homeopathie, waar veel artsen mee werken. De wetenschap legt het af; wat is hier aan de hand..?? Moet je dan homeopathie vernietigen, ondanks het feit dat miljoenen mensen er jaarlijks baat bij hebben.
   Of ga je dan je eigen superioriteitsgevoelens manifesteren, alsof je God bent, en wijs je dit af, omdat jouw meetstokje het niet meer kan ‘volgen’.. Met een meetstokje kom je ook niet veel verder, als je de warmte in een ruimte moet/wilt meten.. Lees je eens in over de zg. lege ruimte tussen moleculen..!

  2. Och mensen overdrijf toch niet! Als de magnetron zo een gevaar zou zijn dan zou het afgekoelde water waarmee men voor een bepaalde tijd een plantje water geeft dat zelfde plantje op voorhand gedoemd zijn maar de testen laten iets heel anders zien. Ook moet er een verschil opgemaakt worden tussen opwarmen op een hoge stand of langzaam opwarmen met bijhorende een lagere stand. Alles wat wordt opgewarmd begint te trillen dus ook wanneer men het op een gewoon vuurtje opwarmt gaan de atomen sneller trillen en dat is heel natuurlijk of anders zou het niet warm (hogere trilling) kunnen worden op de eerste plaats.
   Dus lig niet anderen na te praten en onderzoek zelf eens met gezond boerenverstand en verlies je niet in zaken die je zelf niet met eigen ogen hebt onderzocht. Meten is weten en wanneer ik water opwarm en dat aan een plantje geef voor een bepaalde tijd en dat plantje daar geen last van ondervind… wat zegt dit dan? Ons lichaam kan ook wel het één en ander aan maar het is ook logisch om niet alles met die micro op te warmen.

   Ik zie de micro meer voor het snel en eenvoudig vloeistoffen op te warmen zonder al dat gedoe met pannen en dat kan helemaal geen kwaad. Tot nu toe is er ook nergens één degelijk onomstotelijk bewijs dat het voor ons lichaam zo ongezond zou zijn en ik daag jullie uit om er één aan te reiken. Dus puur wetenschappelijk gemeten voor ene langere tijd en de effecten op ons lichaam. Heb vandaag nog net een test gezien waarbij twee identieke tweelingen de test aangingen om voor één maand vet vs suiker te consumeren. De één dus puur suikervoeding en de ander puur vetvoeding en de resultaten waren niet zoals verwacht want puur vet eten of puur suiker eten was nog bijlange niet zo slecht als deze twee met elkaar combineren.

   Er was er zelfs ene bij die 4kg was afgevallen wat men al helemaal niet verwacht zou hebben terwijl met toch ettelijke duizenden calorieën per dag at. Het minpunt was wel dat er ook spiermassa was verloren. Ik wil maar zeggen om eens eerst een degelijk onderzoek af te wachten dat gebaseerd is op verschillende metingen en dit voor ene langere tijd. Er zijn ook genoeg mensen die veel microvoedsel eten en er geen last van ondervinden net zoals er mensen zijn die 40 jaar lang roken en er weinig tot geen last van hebben. Dus niet zo eenzijdig waarnemen want dat maakt de mens alleen maar gekker en angstiger. Degelijk onderzoek afwachten en tot dan heet het…tot zover!

  3. Guido, het ‘goddelijk’ voetstukje dat je een ander wil aanmeten staat jouw ook nog hoor. Ik vind die uitleg van je geen degelijke reactie en zeker niet als eigenaar van deze site want je spiegelt gewoon jouw eigen visie naar een ander toe. Dat je dat nog niet door hebt. Foei!

  4. Ik weet dat jij er altijd bent om het e.e.a. in de juiste banen te leiden; daardoor kan ik ook af en toe, even lekker m’n gang gaan. Doei.

  5. Ik wil het ook wel in het nederlands neerzetten voor de mensen die het engels niet machtig zijn,
   http://www.wijwordenwakker.org/content.asp?m=P598

   Quote Henry Kissinger (laat ik in het engels)
   “If you control food you control the whole
   population. If you have control over oil, you have control over
   nations. If you have control over finances, you control the
   whole world.”

   Geld en olie kunnen we afstrepen en wat blijft over? Raad eens…

  6. En hier is er nog eentje ivm. de hoax dat de Russen geen micro’s gebruiken…

   http://skeptics.stackexchange.com/questions/17126/did-the-soviet-union-ban-microwave-ovens-in-1976

   http://wiki.answers.com/Q/Why_were_microwaves_banned_in_Russia

   http://itsaweirdweirdworld.blogspot.nl/2010/05/are-microwave-ovens-safe.html

   Beweer ik nu dat ze veilig zijn? Helemaal niet maar er is tegenbewijs genoeg ervoor en zo staat het voor mij nog verre van in steen gebeiteld. Vraag je ook eens af wie er baat kan hebben om de micro’s als ongezond te bestempelen?

  7. Maar ja we kunnen het beter eens vragen in iemand die in Rusland woont en dan krijgen we de reactie…

   That’s definitely not true. I had one. My friends had one. You can buy them in shops. They’re not very popular compared to U.K. or U.S. though. Russian cuisine isn’t really conducive to microwave cookery.

   Bron: http://in.answers.yahoo.com/question/index?qid=20061108120224AAUwKJw

   Ik denk dat ze ons goed voor de gek houden. Als het niet extreem rechts is, dan is het extreem links. Zelf houd ik de weg liever in het midden en vloeistoffen lichtjes opwarmen, je gaat er immer gene hele kip in liggen baden, kan in mijn ogen geen kwaad. Voedsel bereid ik ook veel liever in de pan, doch lijken er op sommige aangehaalde links ook voordelen te zijn. Neem bijvoorbeeld spinazie:

   This statement is out of Consumer Reports. False. Microwave-cooked food may retain vitamins and minerals better than stove-top-cooked food because the microwave zaps food quickly and without much water. The longer you cook food in liquid, the more nutrients may seep out, which is fine for soups and stews, but it’s a problem if you discard the liquid before eating. One study found that spinach retained all of its folate when cooked in a microwave, compared with 77 percent when cooked on a stove. Your comments please.

   Dus koken in water gooi je ook al veel vitaminen weg. De beste manier is volgens mij dan ook nog altijd de wok maar die gebruik ik hier jammer genoeg niet echt. Misschien ook een mee geen beginnen?

   In ieder geval gezond of niet… er is genoeg straling om ons heen en gooi de micro weg dan heb je nog tientallen anderen en veel geluk daarmee. Ik stel mij er positief voor in, gebruik het met mate en maak er mij niet zo druk om totdat het duidelijk is dat het wel werkelijk ongezond zou zijn en die zie ik zo nog niet want ik zie van beide kanten voordelen om het gezond als dan wel ongezond te noemen.

  8. We hebben het expliciet over de magnetron nu. Over alle andere soorten van voedsel bereiden en koken en dieet guru’s kan je een geheel nieuw hoofdstuk beginnen. Het gaat om de straling. Wat de Russen zeggen is waar dat ze gewoon een magnetron kunnen kopen dat hebben ze te danken aan Gorbatsjov. Door zijn perestroika is de magnetron weer doorgevoerd. In eerste instantie waren ze na wetenschappelijk onderzoek er hélémaal niet zo gecharmeerd van, dus hop van de markt. En wat betreft al die andere apparaten bijv. de mobiele telefoon, nee die gebruik ik ook niet en zo weinig mogelijk de computer.
   Quote Keza;
   In ieder geval gezond of niet… er is genoeg straling! om ons heen en gooi de micro weg dan heb je nog tientallen anderen en veel geluk daarmee. Ik stel mij er positief voor in, gebruik het met mate en maak er mij niet zo druk om totdat het duidelijk is dat het wel werkelijk ongezond zou zijn en die zie ik zo nog niet want ik zie van beide kanten voordelen om het gezond als dan wel ongezond te noemen.

   En dat is nu precies wat er gaande is. Straling heeft geen respect voor menselijk of andere organische weesels en levende organismen op de wereld, het dringt overal naar binnen zonder onderscheid te maken, met alle gevolgen vandien. De mens probeert in alle arrogantie heer en meester te zijn van het universum zonder de consequenties te willen dragen en daar helpt positief instellen niet tegen. De vis wordt duur betaald…

  9. ODETTE, het heelal zit vol straling, vooral onmeetbare, en dan alle magnetische stralingen, de zon met zijn enorme stralen bombardementen, als je rustig als mens leeft op onze mooie planeet, zo als de natuur dat voorzien heeft, niets aan de hand, bijna alle stralingen worden geneutraliseerd.
   Ga je jezelf blootstellen aan exesieve hoeveelheden straling, ja dan zal dat waarschijnlijk problemen gaan geven.
   Maar niets is meer zo als het was, ja dat gaat zo, we zitten nu weer in een nieuwe technische stroomversnelling, en dat op alle gebieden, nog even en het eeuwige leven is daar, alles zal probleemloos kunnen worden vernieuwd in je lichaam, of onze oude geest dat volhoud want die wordt dan wel erg uitgerekt, maar misschien was dit ook wel voorzien.

  10. Mind over matter…

   Doe de test maar eens… een plantje water geven met gewoon water maar tijdens het water geven het water als ongezond en vies visualiseren en dan een ander plantje met afgekoeld water uit de magnetron maar bij het water gieten dit water als supergezond visualiseren en laat je dan na een tijdje verassen. Wel op 100% en oprecht visualiseren of anders gaat het niet werken. Mij gaat het om de wil van de mens en deze is veel sterker dan een beetje straling. Gezondheid komt dan ook van binnenuit en niet van buiten ons.

   🙂

 14. Onze fraaie graan’cirkels in het korn’wer’der’zand zijn afkomstig van de HAARP … als een gr’hap’je om zelfstandig te leren waarnemen. Afgezien van alle ge’kopieerde graan’cirkels. En het korn’wer’der’zand ligt op de af’sluit’dijk 🙂

 15. Sja KeZa, een positieve gemoedstoestand doet inderdaad wonderen. Dat jij echter geen last hebt van het enorme elektromagnetische veld van je inductiekoken wil niet zeggen dat anderen die dit wel hebben, negatief denken. Het heeft ook niets met aannames te maken, want vaak weet je helemaal niet dat je klachten kunt krijgen van kunstmatige elektromagnetische velden, dus dan zit het zeker niet in je kop 🙂 Als je na een soms lange zoektocht de boosdoener gevonden hebt en jezelf niet meer blootstelt eraan en je klachten verdwijnen, dan lijkt me dat een duidelijk gegeven.
  Wij mensen kennen inderdaad nog lang niet alles dus zo’n oordeel dat het allemaal in je hoofd zit is wat kortzichtig. Hoeveel weet jij van deze materie om dit zeker te weten? Niet al te veel gezien je uitspraken.
  Het natuurlijk magnetische veld is van volkomen andere orde dan een kunstmatige elektromagnetisch veld en van een geheel andere frequentie en het is niet gepulst. Dit is een gezond veld. De kunstmatige elektromagnetische velden echter zijn ongezond. Beide zijn absoluut niet te vergelijken.

  1. Niets kan er bestaan buiten de ‘Goddelijke’ natuur waarin we leven en we tenslotte ook allen zelf zijn en het is dan ook iedere keer aangetoond dat wilskracht, ons eigen bewustzijn de ware kracht is. Die kracht is zo groot dat we in feite alles kunnen veranderen wanneer we het maar echt willen. Kijk maar naar Wim Hof ‘the iceman’ wat hij heeft gedaan met zijn wilskracht en denk je echt dat die inzit met wat menselijk aangemaakte straling? Kom op tijd om wakker te worden! Het probleem is dat er geen problemen (hoeven) zijn. Wij maken er problemen van en ja met ons kopje want daar zit het probleem. Verander je bewustzijn en je verandert er je eigen wereld tegelijkertijd mee en zo ook de zaken die buiten je eigen wereld liggen. En ook als jij bijvoorbeeld iets hebt verwijderd waarvan je dacht dat je er problemen van kreeg…hé hier is nieuws voor je… er liggen nog veel meer stralingen om je heen en heb je die moeten verwijderen? Is het antwoord nee dan is dit al het bewijs dat het in je kopje zat en door iets te verwijderen waarvan je dacht dat het je beïnvloede ben je er vanaf geraakt. Over placebo-effect gesproken. Maw. zeker van dat het aan dat specifieke apparaat lag of zat het toch maar in je kopje aangesmeerd door een aanname van iemand anders die ook dacht dat het van een bepaald soort technologie afkomstig was?

  1. Volgende keer dat ik een graancirkel zie, zal ik er een afbeelding van een magnetron in leggen, daarna ff kijken wat de boviswaarde doet.

 16. En hier is er nog eentje ivm. de hoax dat de Russen geen micro’s gebruiken…

  http://skeptics.stackexchange.com/questions/17126/did-the-soviet-union-ban-microwave-ovens-in-1976

  http://wiki.answers.com/Q/Why_were_microwaves_banned_in_Russia

  http://itsaweirdweirdworld.blogspot.nl/2010/05/are-microwave-ovens-safe.html

  Beweer ik nu dat ze veilig zijn? Helemaal niet maar er is tegenbewijs genoeg ervoor en zo staat het voor mij nog verre van in steen gebeiteld. Vraag je ook eens af wie er baat kan hebben om de micro’s als ongezond te bestempelen?

  1. Keza, gezien je denkt dat je straling met je ‘kopje’ kunt elimineren, wil ik je graag hiermee kennis laten maken: DEW (directed energy weapon)
   https://en.wikipedia.org/wiki/Directed-energy_weapon

   En zeker is een magnetron dan maar een ‘kleintje’ onder wat bepaalde straling met levende materie doet. Misschien is het beter niet zo nonchalant over de effecten van straling te oordelen. Er is volgens mij maar een straling die ons goed doet en dat is de straling van onze moeder aarde…

  2. Het wetenschappelijk kopje vind wel weer wat uit waardoor die straling geëlimineerd wordt maar de meeste, en zo ook ik, onderschatten nog veel te veel de kracht van ons eigen bewustzijn. Deze kracht kan zelf zwaartekracht doen oplossen want toen ik India voor een tijd was heb ik een ‘meester’ daar leren kennen die zich kon leviteren. Klinkt natuurlijk hocus pocus maar ik heb zelf mogen nagaan of er geen truc werd toegepast en ik heb niets om of onder hem kunnen zien buiten dan het feit dat hij door zijn eigen geconcentreerde wil een paar centimeter van de grond afkwam. Zo zijn er genoeg voorbeelden waarmee de mens die het maar wil zaken kunnen doen die voor ons met bijhorende minderwaardigheidscomplexen onmogelijk lijken. Neem bv. Wim Hof. Ook weer zo iemand en denken we dat die iets inzit met wat straling? Die hebben er totaal geen last van. Alleen de mens die in contact komt met vanalle informatie brainwashed zich zelf waardoor zo het eigen denken geconditioneerd en gelimiteerd wordt.

 17. Ik eet al vijftien jaar lang elke dag voedsel klaargemaakt in de microgolf. Nochtans ben ik nooit boos, de meest geduldige persoon mijlen in de omtrek en stress is een woord dat niet in mijn woordenboek staat. Misschien is het wel niet gezond maar als je al wat op vlak van voedsel ongezond is moet schrappen gaat er niet veel meer overschieten.

 18. De toxicoloog eet geen popcorn uit de magnetron
  Olga Naidenko is senior wetenschapper bij de Environmental Working Group (Werkgroep Milieu).

  Het probleem: Chemicaliën zoals perfluoroctaanzuur (PFOA) – aan de binnenkant van de zak – die behoren tot een klasse van bestanddelen die in verband gebracht zijn met onvruchtbaarheid bij mensen, volgens een recent onderzoek van de UCLA. Bij dierproeven veroorzaken de chemicaliën lever-, zaadbal- en alvleesklierkanker. Uit onderzoek blijkt dat de chemische bestanddelen in de magnetron verdampen en in je popcorn terechtkomen. ‘Ze blijven jarenlang in je lichaam en stapelen zich daar op’, zegt Naidenko. Dat is de reden dat onderzoekers bezorgd zijn dat de hoeveelheid in mensen wel eens de hoeveelheid zou kunnen benaderen die in proefdieren kanker veroorzaakt. In een vrijwillig EPA (= US Environmental Protection Agency; Milieudefensie) plan hebben DuPont en andere fabrikanten beloofd om langzamerhand te stoppen met PFOA zodat het in 2015 niet meer voorkomt. Maar tussen nu en dan zullen er wel nog miljoenen zakken popcorn verkocht worden.

  De oplossing: maak popcorn op de ouderwetse manier – in een koekenpan. Voor de smaak kun je echte boter toevoegen of gedroogde kruiden zoals dille of groentevlokken. Maak het biologische en gebruik kokosolie.

  Als je toch nog popcorn uit de magnetron eet, heb je niet echt begrepen wat de consequenties voor je gezondheid zijn.

  Broncode: http://www.ahealthylife.nl/8-voedingsmiddelen-die-zelfs-de-deskundigen-niet-willen-eten/

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.