Advertentie

November 2012: bijzondere licht-UFO’s op Tenerife..


Tenerife 2012 1

x

x

2012: Een bijzonder lichtverschijnsel op Tenerife..

2014 © WantToKnow.nl/.be (foto’s © TvZ)

x

Tja, veel discussie hier op de site over Robbert van den Broeke.. Over het al dan niet fake zijn van zijn foto’s, belevenissen, vrienden en gebeurtenissen.. Kortom, téveel zaken eigenlijk, die wanneer ze werkelijk fake zouden zijn, genoeg zouden zijn voor een gerechterlijke veroordeling wegens oplichting.. Maar er is één probleem bij deze zaken.. Robbert van den Broeke verdient er geen geld aan en geeft zijn werk aan eenieder die er mee wil werken. Daarbij verklaren de boodschappen, die vaak ‘achter’ de verschijnselen aan komen, veel, met name voor hen die horen én luisteren.. en kijken en ZIEN..

Maar voor een website is het natuurlijk heel grappig, wanneer het ene artikel een reactie uitlokt van mensen, die soortgelijke zaken meegemaakt hebben, als waar Robbert van den Broeke ons in laat delen. Zo ook gebeurde het ons vandaag.. Dit is met name de reden, dat we de onderstaande mail en gebeurtenis met je delen.. Een bericht van twee oud-bekenden kwam binnen, dat als volgt luidde:

‘Hallo Guido,
het is alweer en paar jaar geleden dat we elkaar ontmoetten; er is iets dat we graag met je delen. Tijdens een cruise in November 2012 lagen we in de haven van Tenerife en op zaterdag 17 november 2012 tussen 13.00 en 14.00 uur, maakten wij per toeval (mocht dit al bestaan) een paar bijzondere foto’s, op de plek waar we dus op dat moment met een cruiseboot lagen. Er toen we later de foto’s bekeken, bleken er zaken op de foto te staan, die we met het blote oog niet hadden gezien…!

Thuisgekomen van de reis hebben we deze foto’s aan een andere website gestuurd, maar die hadden het wellicht

te druk en hebben er eigenlijk niets meer mee gedaan.. Maar we volgen WantToKnow en dit weekend, door een gesprek met een sjamaan, kwamen deze foto’s ineens ter sprake en dus weer boven water.. Het lijkt me nuttig ze naar jullie te sturen. Er staan lichtwezens op en een 2e zon. onze bekende zon stond aan de andere kant aan de hemel.

Als je ze wilt publiceren: je bent welkom, graag!
Hartelijke groet,

Pauline en Thomas”

x

De foto’s..
Het is 17 November 2012 begin van de middag (14:20 uur), als Thomas met zijn Rollei Powerflex 800 deze eerste foto neemt. Een soort sfeerfoto van de haven, genomen van een van de bovendekken van het cruiseschip. De daarop volgende foto’s, werden na een half uur gemaakt, toen er een prachtige regenboog verscheen boven deze haven. (Je kunt op de grote originele foto’s klikken voor het originele grote formaat…!)

DSCI0226

Kijken je goed, dan zie je tussen de bergen de licht-UFO. Dezelfde foto staat bovenaan het artikel:

Tenerife 2012 1 origineel +

x

Bijna een half uur later, wanneer er een regenboog in de haven te zien is,
maakt Thomas een tweede foto van het schip
:
(17 November 2012, ’s middags 14:58 uur

x

DSCI0228

En ja, inderdaad, daar.. Links op de foto, vlak boven die olie-opslagtanks, dezelfde lichtbol…

Tenerife 2012 2 origineel +

De volgende foto wordt in dezelfde minuut gemaakt

DSCI0229

Uit de detailopname is opnieuw een vreemd lichtfenomeen waar te nemen:

Tenerife 2012 3

Het is 6 minuten later, 15:04 en Thomas maakt de volgende foto.
Op de foto is onderin de schaduw te zien van het enorme cruiseschip
en door het beeld loopt een van de bedradingslijnen.

DSCI0230

En in het midden is opnieuw, dit keer vrij wazig, de licht-UFO te zien:

Tenerife 2012 4

De volgende foto (hieronder) is van 3 minuten later, 15:07 uur:

DSCI0231

Een fascinerende detailopname van deze foto toont 2 lichtbollen..

Tenerife 2012 5

x

Tot slot:

Het is nog steeds 15:07 uur en Thomas draait zijn camera naar rechts
en maakt deze laatste foto (hieronder) van de rechterkant van de regenboog:

DSCI0232

En ook deze foto laat bij wijze van afscheid de lichtUFO met de lichtarmen zien, aan de rechterzijde.
De grote lichtbol links achterin is een soort zon.. Hier de detailopnames van deze foto:
Tenerife 2012 6

6 gedachten over “November 2012: bijzondere licht-UFO’s op Tenerife..

 1. We weten dat bepaalde UFO’s onzichtbaar kunnen worden en klaarblijkelijk kunnen ze dan ook een tussenvorm aannemen zoals op de foto’s.
  Nog meer over “licht-UFO’s” kun je zien als je naar “Ships of Light” van “Carlos Diaz” zoekt.

 2. Het spijt me, maar mij lijkt het meer op pluizen (zoals bv van een paardenbloem) die door de lucht zweven, waarvan er 1 heel dicht voor de lens voorbij vliegt, maar op de berg aanwezig lijkt te zijn. Je ziet op sommige foto’s meer pluizen van verschillende afmetingen en van dezelfde kleur als het grotere pluisje, waarschijnlijk omdat de zon erop schijnt, alle foto’s zijn nagenoeg genomen met de zon in de rug.

  1. Dat hoeft je toch niet te spijten Paul.. 😉 Weet je wel wat een UFO is…? hahaha.. En het boek van Coen Vermeeren heet daarom ook heel ondeugend ‘UFO’s bestaan’..
   Zolang we dus niet zéker weten dat het een paardenbloempluisje is geweest, met een aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid, blijft het lekker een UFO..

  2. Ik ben het met je eens Guido, maar het blijft altijd een beetje oppassen dat er niet een ‘Teubiaanse euforie’ ontstaat waarbij mensen elk dingetje dat door de lucht warrelt meteen als buitenaards object bestempelen, met inzittenden die de wereld komen redden, maar in principe dik 50 jaar te laat komen omdat we inmiddels in een voortdurende neerwaartse spiraal zitten waarin de elite zich de ballen uit de broek lachen bij het stompzinnig accepteren/ondergaan/ontkennen van de meute van elke aanslag (financieel of fysiek) die ze daarop uitvoeren.

   Wat het grotere, ronde, goudkleurige object betreft bestaat er gegarandeerd een connectie met de andere ronde, goudkleurige ‘pluisjes’ die je op een paar foto’s in de lucht ziet, die mag je UFO’s noemen omdat we niet weten wat het zijn, maar een volkomen aards fenomeen van natuurlijke oorsprong lijkt mij op grond daarvan de meest logische verklaring. Als mensen dat nu maar net als mij op deze wijze kunnen beredeneren dan is er niets loos.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.