Advertentie

Een reis door de tijd, 2012-conferentie in Zutphen!


Er is al veel gezegd over 2012 tegen de achtergrond van de Maya Kalender. Op het onderstaande congres zal in worden gegaan op andere achtergronden en invalshoeken. Na de uiterst succesvolle lezingen van Nassim Haramein heeft ‘De Lezing’ uit Heemstede, wederom enkele grote namen in deze materie bereid gevonden om hun kennis te delen.

Op initiatief van en in samenwerking met Harry van Zutphen en ondersteund door ‘Frontier’, organiseert zij daarom de volgende lezing, die we graag onder je aandacht brengen.

Steeds meer komen we er achter dat de wezenlijke verschuiving niet plaats vindt in de fysieke wereld, maar zich aan het manifesteren is in onze ongeziene, meta-fysische wereld.
De sprekers die eind maart in Zutphen de 2012-transitie zullen belichten, weten dit als geen ander. Zij zijn meesters in het duiden van de veranderingen die al in volle gang zijn. Wij van WantToKnow.nl vinden het uitermate de moeite waard, jou kennis te geven van dit ‘meesterlijke’ congres.

X

* * * * * * *

 

Een reis door de tijd van 12.000 v. Chr. tot 2012.
Tegen de achtergrond van Vedische, Egyptische en Alchemistische overgeleverde kennis.

 

2012 Conferentie in Fort Bronsbergen aan de IJssel in Zutphen

 

27 en 28 maart 2010

Internationale gastsprekers:
Jay Weidner
Sharron Rose
Robert Bauval
Louis De Cordier

Nederlandse gastsprekers:
Hans de Back (Muziek)
Evert Jan Beverwijk
Bert Janssen
Johan Oldenkamp

Jay Weidner, is film- en documentaire maker en kenner van de Hermetische leer. Tevens auteur -samen met Vincent Bridges- van het boek “The Mysteries of the Great Cross of Hendaye.” (gelegen aan de grens van Spanje bij Biaritz).

Jay Weidner

Het boek is geschreven naar aanleiding van het boek van Fulcanelli “Le Mystère des Cathedrales”. Dit boek geeft inzicht over de eindtijd van onze planeet aan de hand van het grote Kruis in Hendaye welke de opzienbarende veranderingen beschrijft die aanstaande zijn in de nabije toekomst;

Zoals Jay zegt: “Our spiritual existence is a unique combination of free will and predestination. While we possess the ability to act freely within the moment, there is little we can do about the larger cycles of time and the qualities that emerge at the cusp of each of the four great signs”

(vert. “Onze spirituele bestaan is een unieke combinatie van de vrije wil en voorbestemming. Terwijl de mogelijkheid bezitten om volledig vrij te handelen in het moment, kunnen we ons daarentegen niet vrij maken van de grotere tijdcycli en de kwaliteiten die opdoemen vanuit elk van de 4 grote tekens.”)

Kijk voor de websites van Jay Weidner: HIER en HIER.

Sharron Rose is filmmaker, choreografe en een toegewijd leerlinge van de Klassieke Indiaanse dans. Zij heeft boeken op haar naam staan zoals ‘The Path of the Priestess’, ‘A guidebook for awakening the Divine Feminine’, en dvd’s zoals ‘Yoga of Light’ en nog veel meer.

Momenteel verricht ze onderzoek naar oude Egyptische tempeldansen. Zij is bezig met haar nieuwste project ‘The Alchemy of Qi Gong’. Zij zal een lezing geven over o.a. ‘The Path of the Priestess’. (Kijk op de website van Sharron Rose, HIER)

Robert Bauval

Robert Bauval, is een bekend Egypte-kenner en auteur van boeken zoals: ‘The Orion Mystery’ , ‘The Egypt Code’ en ‘The Talisman’.
Hij is ook vaak te zien in programma’s op National Geographic en daarnaast een veel gevraagd spreker die als een van de eerste de betekenis van Archeo Astronomie begreep nl. de aloude wet van ‘zo boven, zo beneden’ van Hermes Trismegistus.

Robert Bauval zal een lezing geven over Egyptische Astronomie en Astrologie en verder over zijn allernieuwste boek ‘Black Genesis’ vertellen, dat begin 2010 in de boekhandel komt te liggen.

Dit fascinerende boek geeft nieuwe inzichten over de periode van het pre-dynastische Egypte naar aanleiding van zijn onderzoek in Nabta Playa in samenwerking met Thomas G. Brophy, archeo-astronoom, op de grens van Egypte en Soedan. (HIER is de website van Robert Bauval)
Kunstenaar Louis De Cordier is een hedendaagse renaissanceman, de tijd dat een wetenschapper ook filosoof en kunstenaar was. Ondertussen staat hij in het brandpunt van de belangstelling met zijn ontdekkingen in Egypte. De ‘Hall of Records’ van een verdwenen beschaving?

Louis de Cordier: vond de Egyptische verborgen labyrinthen..

Hij koesterde de droom om het mythische labyrinthvan Egypte op te sporen, zette een wetenschappelijke expeditie op en ontdekte het legendarische verloren labyrint in de woestijn. Louis De Cordier slaagde aldus in wat velen vooronmogelijk achtten…
Louis de Cordier geeft tijdens het congres een toelichting over het labyrint vanuit historisch en archeologisch standpunt en het verslag van het gevoerde onderzoek en de meest recente ontwikkelingen.

Voor meer informatie over Louis De Cordier ga naar zijn website HIER of naar Mataha.org: een uitgebreide website over het project zelf. En vergeet niet om National Geographic en de Amerikaanse televisiezender NBC in het oog te houden!

Hans de Back

Klankschaalexpert Hans de Back laat zich ook horen op het 2012 congres.

Geprikkeld door het grote succes met zijn klankschaalconcerten en -massages in China, Dubai, Taiwan en Thailand, zijn we erin geslaagd Hans de Back uit te nodigen om een paar concerten in Nederland te geven. Hans behoort momenteel tot de meest vooraanstaande klanktherapeuten van Europa. Hans de Back heeft in Engeland een opleiding Esoterische Psychotherapie alsmede een instructeurs opleiding Visuele Reëducatie genoten, sjamanistische inwijdingen ontvangen van Oost Europese en Native Amerikaanse sjamanen.

Hans is sedert 1983 autodidact op het gebied van klankschalen, gongs, etc. Naast klankmassages verzorgt hij ook demonstraties, workshops, master-classes, concerten en is wereldwijd actief in samenwerkingsprojecten met dans, film, vertelkunst, voordracht en martiale kunsten.

Naast een van de 13 CD’s verschenen met composities van – en uitgevoerd door Hans de Back, is er ook vanaf april 2007 een boek met CD’s over klankschalen uitgegeven bij Ankh-Hermes

Bert Janssen is een bekroond auteur, onderzoeker en ontdekkingsreiziger, die zijn opwachting heeft gemaakt in een groot aantal documentaires en te gast is geweest in vele radio- en tv-programma’s in binnen- en buitenland.

Zijn interesse in de kracht van vormen, geometrie en harmonie heeft hem de mysterieuze wereld van de graancirkels, Gotische kathedralen, en oude krachtplaatsen binnengeleid. Hij reist de hele wereld over om deze mysteries te bestuderen, fotograferen en registreren. Dit heeft geleid tot de productie van drie documentaires.

Bert Janssen, onderzoeker van het magisch realisme.

Bert Janssen schreef vele artikelen over het onderwerp van graancirkels, de achterliggende geometrie en de rol die het landschap van Engeland in het mysterie speelt. Hij is de auteur van verschillende boeken, waaronder ‘The Hypnotic Power of Crop Circles’ en de mind-provoking thriller ‘Sophia’s Ei’.

Voortdurend op zoek naar de intrigerende intersectie van wetenschap en spiritualiteit – de plaats waar Hemel en Aarde elkaar ontmoeten – daar waar materie en geest zich met elkaar vermengen en één worden. Een bijzondere presentatie van Bert Janssen tijdens het congres in Zutphen: ‘2012: Götterdämmerung, van de Maya’s naar Wagner en verder’

In de vierde Ring opera van Wagner, getiteld Götterdämmerung, staan de hemelen in brand en worden de Goden verteerd door de vlammen. De boodschap is duidelijk: Vanaf nu moet de mens het zelf doen. Zo’n 5000 jaar voor Wagner componeerden de Maya’s een eigen opera en noemden die ‘kalender’.

De boodschappers verschillen, maar de boodschap is hetzelfde: de goddelijke vonk zit in jezelf – open je ogen, open je oren en ontdekt je eigen Ik.  Bert Janssen zal tijdens zijn lezing ingaan op de Maya kalender, op Wagner en vooral op de Engelse graancirkels van 2009 die alles met elkaar verbinden. De tijd is NU!
Kijk voor de verschillende websites van Bert op de links HIER en HIER.

Evert Jan Beverwijk – Creator of Realities

Visionair en Architect van Het Internet in Europa. Hij ontwierp en bouwde in de tachtiger jaren Interactieve Televisie Netwerken in Afrika en Europa, introduceerde Mosaic en Netscape in Europa tussen 1993-1994, ontwikkelde samen met de kabelexploitanten en TOP 25 Nederlandse bedrijven Kabel Internet en Interactieve Marktplaatsen tussen 1994-1996, was een van de initiatiefnemers en projectleiders van Kennisnet, het Intranetwerk voor alle lagere en middelbare scholen in Nederland tussen 1997-1999.

In 1999 ontwikkelde hij samen met een aantal Amerikanen, Canadezen en Nederlanders het Global Creative Economy-model waarmee MKB en ZZP ondernemers en onderneemsters hun eigen virtuele multinational kunnen bouwen voor een appel en een ei. (Zie website HIER.)

Evert Jan Beverwijk

Tijdens de conferentie zal Evert Jan Beverwijk zich vooral bezighouden met de ontwikkeling en bouw van een Free Energy Economy, welke gebaseerd is op De Zon en Elektromagnetische Velden in- en rond de aarde.

Net als bij Internet is het zijn doelstelling om in de komende jaren iedereen te voorzien van zoveel mogelijk Gratis Energie. Gratis Informatie en Gratis Energie die uiteindelijk zullen leiden tot een meer Bewuste en Duurzame wereld waar zowel Mens, Dier als Plant in Vrijheid, Gezond en Gelukkig in Overvloed kunnen Genieten van het Leven.

Dr. Johan Oldenkamp heeft in 2009 zeven boeken geschreven (en zelf uitgegeven), die allemaal gaan over bewustzijn en gezondheid. Zijn zes (management-) boeken van voor 2009 gaan voornamelijk over leren en kennis. In die periode was hij achtereenvolgens werkzaam als wetenschapper bij een onderzoeksinstituut, als organisatieadviseur bij een internationaal adviesbureau en als lector aan een hogeschool.

Johan laat in zijn werk zien dat er maar één wetenschap is, waarin spiritualiteit een centrale plaats inneemt. Hij draagt dit via zijn eigen bedrijf Pateo uit middels (internet-) publicaties en lezingen. Tevens heeft hij enkele maanden het radioprogramma Gezond en Wel verzorgd bij ArgusoogRadio.

Johan wordt alom geprezen voor zijn vermogen om ingewikkelde zaken eenvoudig uit te leggen. Zijn stelregel is dat het domweg niet klopt wanneer het ingewikkeld is, en dat blijkt voor alles te gelden! In zijn meest recente boek laat hij zien dat wetenschap dan ook kinderspel is, wanneer we door hebben hoe te kijken. Nu werkt hij aan een boek waarin hij uitlegt hoe Vrije Energie werkt, want ook dat blijkt verbluffend eenvoudig te zijn! (Kijk HIER voor zijn website.)

* * * * * * *

Kortom een congres waar je kunt smullen van de kennis van de experts die hun verhaal zullen doen. Een WantToKnow.nl-aanrader! Kijk voor het volledige programma en toegangsdetails, op de website van het congres HIER

Of Download de Flyer hier Of Download het Programma hier.

Wil je direct boeken, boek dan je kaartjes hier!

33 gedachten over “Een reis door de tijd, 2012-conferentie in Zutphen!

 1. Pffff 130,- Euro voor 1 dagje en 230, – voor 2 dagen, wat een berg geld voor een beetje informatie.

  Het is dus weer over duidelijk wat voor soort mensen daar weer kunnen komen en wie niet….

  Het is juist heel erg belangrijk om iedereen te kunnen uitnodigen die naar dit soort lezingen te kunnen komen.

 2. voor 230 euro kan ik een hele maand boodschappen doen voor mij en mijn dochter. Kan me niet voorstellen dat er meer wordt gezegd als dat er op het www te vinden valt voor niets. En om eventuele kosten te dekken van medewerkers vind ik het ook aan de hoge kant. Komt voor mij dus nogal commercieel over jammer.

 3. Als het aan Johan had gelegen was het waarschijnlijk gratis geweest……! nie zo piepen hè guys, dan ga je gewoon niet.
  Als je info nodig hebt komt dat vanzelf naar je toe!

 4. @Marcel
  Samen met je dochter eten, is ook goed voor je moreel.
  Teleurgesteld zijn omdat je geen keuze hebt mbt een kaartje is begrijpelijk maar niet onoverkomelijk toch?
  Als er iets verteld wordt wat voor jouw oren bestemd is,kom je het toch wel te weten.

 5. Lianne begrijp me niet verkeerd .ik vind het schrikbarend veel geld voor een lezing. Het geeft ook te denken dat het zo duur moet zijn, maar idd je hebt een punt als je steld dat de info me wel zal berijken.

 6. Heh jammer; de staat was eerst; ik ben deze maand al volledig uitgeknepen door onze geliefde overheid; waterschap, ozb, riool, afvalstoffen; ruim duizend gulden lichter gemaakt; waar haalt iedereen toch het geld vandaan vraag ik mij dan af? ik bedoel wie heeft er zoveel geld in z´n achterzak en gaat dan nog vrolijk naar een feestje voor 500 gulden exclusief; ik kan er met m´n pet niet bij; ik hoor duidelijk niet (meer) bij de elite en misschien is dat maar goed ook…

  Oh ja bij niburu zijn ze in paniek omdat hun geliefde leider in de wolken Salusa dit keer geen honing zoete channeling heeft afgeleverd; de aardbevingen waren manmade en het beloofde land laat voorlopig nog op zich wachten; dit pikten de niburianen niet en besloten prompt om de channeling van de week maar niet op hun site te plaatsen; verontruste lezers reageerden alert en vroegen zich af waar ze deze censuur aan te danken hadden

  Channelings, Desinfo en onze Toekomst
  http://www.niburu.nl/index.php?articleID=22795

  en arme tessa vorig maar maar zo bescheiden bang zijn om wel 15 euro te moeten vragen voor een lezing; inclusief warme en koude dranken; tja je bent geschikt voor de harde business of niet…de kritiek was niet van de lucht; hoe durfde iemand wel 15 euro voor iets te vragen; ondertussen is de inflatie een jaar verder; het zal niet lang duren en een gallon benzine gaat straks 7 euro kosten volgens de co2 doorberekeningen van alex jones; de mensen vreten alles als je het maar langzaam maar zeker opbouwt volgens de Fabian Strategy (Wouter Bos is ook lid van die vermaledijde rooie verraders club in dienst van de kroon)

  Maar goed in ieder geval veel plezier daar en voor de echte professional zullen dit soort onkosten wel op 1 of andere manier aftrekbaar zijn. Net iets vernomen over het belasting vrije paradijs van elke euro parlementariër; het schijnt een beproefde taktiek te zijn om de status quo te bewaren; een beproefde geluidsdemper; behalve gekke Nigel Far Rage laat zich niet de mond snoeren voor z´n maandelijkse astronomische toelage..

  Who are you Mr President? Nigel Farage asks Van Rompuy
  http://www.youtube.com/watch?v=uFRFA4wlVj8

 7. @ de vrienden hier

  Tja we zullen weer de koppen eens bij elkaar steken of we niet een goede lezing evenement weer kunnen presenteren voor veel minder geld in het laatje.

  Gezien tussen de mensen die dit organiseren en komen spreken nog wel het een ander te regelen valt, degene die mij ooit liet ontvallen dat ik pulp, negatief en totaal niet spiritueel was, organiseerd deze zooi dan ook helemaal volkomen als inkomsten bron.

  Tis alleen met wie je het organiseerd en wie niet dan een mes stiekum achter in je rug duwt en je belasterd bij anderen en er dan met je hele idee er vandoor gaat…

 8. Geld en waarheid wat zullen we ervan zeggen?
  Dat het allebei energievormen zijn?

  En als we de wet behoud van energie erbij slepen zouden ze samen een constante kunnen vormen, zomaar een theorietje.

  Dus veel geld gaat gepaard met weinig waarheid (zie het gekonkel en gemanipuleer bij de heren aan de top) en weinig geld gaat gepaard met steeds meer waarheid.

  Ach het bovenstaande bevat toch nog steeds een resultaat denken, dat vertrouwde aardse 3D. De cosmos let alleen op onze intenties? Zijn deze zuiver en puur? De rest is opsmuk.

  DE waarheid kost niets en heeft geen garnering nodig als het wordt opgediend.

  The thruth will set us free!

 9. het is een fantastische gelegenheid om al deze mensen bij elkaar te krijgen plus de participanten die hun deel er in meegeven …

  zij die ge”connect” zijn – telepatisch verbonden dus – met het gebeuren krijgen vanzelf een “shotje” ervan mee door betrokkenheid.

  dus wees puur dankbaar dat dit geschiedt:

  dat is “wanttoknow” “bythewayitfitstheorigin” 😉

  de verandering steigert als een briesend paard …

 10. @hyperalert, ik heb met veel plezier naar je link gekeken betreffende “”Who are you mr. President” Misschien is mr. Farage wel de enige die het probleem omtrent de zogenaamde democratische landen en de inbreng van het volk even heel scherp neerzet:-)

 11. @Lianne, ik weet ervan………… we hebben tegen de Europese grondwet gestemd in Nederland en toch heeft Balkenende ja gezegd. Het verbond van Lissabon is er snel doorgedrukt omdat Amerika onze bankgegevens in wilde zien en daar is in eerste instantie door Balkenende ook ja tegen gezegd. God zij dank heeft een Nederlandse europarlementariër dat kort geleden kunnen voorkomen, waardoor Balkenende teleurgesteld was (huh?). De Amerikanen willen al ons nationaal en internationaal bankverkeer kunnen inzien in de strijd tegen terrorisme!? Wie neemt wie nu in de maling? Verdiep je in de politiek want dat is momenteel erg belangrijk wanneer het gaat om onze vrijheid en privacy en stem in ieder geval geen!!!!!!! CDA. Balkenende heult met onze vijand als het gaat om vrijheid en democratie!

 12. Zo is het ook een heleboel geld om even te vragen, waarom in Godsnaam zoveel, vraag ik em dan af. De mensen die dit organiseren zullen beter moeten weten en voor dit soort lezingen simpelweg niet zoveel geld ervoor moeten durven vragen.

 13. Absurde bedragen worden hier gevraagd aan mensen op zoek naar waarheid. Aan mensen die iets op het spoor zijn en gaarne iets willen vernemen van mensen die iets verder vooruit lopen op dit spoor. Waarheid, kennis, kost niets. Waarheid is: overeenstemming van woorden met feiten en verdraagt geen drempel. Hier wordt wel een drempel neergelegd: warheid.
  (geen typefout).
  Vinden van waarheid ligt – voor zover het de mens betreft – gelegen in het blootleggen, ontmaskeren en afpellen van diffusiteit. Ik zie in de hier gehanteerde tarieven (los van de overheads) niets anders dan het buitenproportioneel commercieel uitbuiten van kennis door de verkenners.
  Kennis die toch gratis is. Aan kennis delen behoort in kringen als deze geen pricetag te hangen.

 14. Zo, op deze manier, wordt er weer onderscheid gemaakt in toegankelijkheid tot de waarheid.
  Juist weer hetgeen waartegen we ons verzetten: censuur!

  Er wordt hier opnieuw een drempel opgeworpen, een financiële drempel, welke verspreiding van de boodschap als zodanig in de weg staat. De waarheid blijft op deze manier een ondergeschoven kindje. Slechts nog toegankelijk voor de beter gesitueerden.

  Waar hebben we het eigenlijk over? Waarheid als zodanig kan nooit in woorden worden vervat. Waarheid laat zich niet definiëren; morgen is het toch weer anders.

  De enige waarheid is dat geld het slijk der aarde is en vanuit daaruit menselijk problemen ontstaan. Door geld worden barrières gecreëerd en soms gemakkelijk geslecht.

  Redelijkheid, een afweging, bewustzijn, is in deze vaak ver te zoeken.

 15. Mijn hemel, mijn hemel. Als je geen geld hebt, ga je niet. Misschien zegt dat wel genoeg over de mensen, die wél geld hebben en wél gaan. Het lijkt zo simpel..

  Is het nu ineens shit, voel je je uitgesloten, omdat je geen geld hebt om te gaan..??! Voel je je shit omdat je niet alle appeltjes bij de groenteboer kunt kopen, zodat JIJ ze allemaal kan proeven, eten en meemaken..?

  Let it be. Blijf bij jezelf. Ik ga ook niet. Geld heeft er niets mee te maken. Het voelt voor mijn niet ‘voedend’. Vind het wel een mooi programma. Let it be.

 16. Voor niets gaat de zon op en dan heb je het wel gehad. Ook ruimte etc. kost geld, voor een film oid zit je ook al snel aan de 15 euro, mensen waar hebben jullie het over? Het is niet de eerste keer dat ik waarneem dat geld toch vooral een struikelblok is en men de problemen met het zenden van liefde wil oplossen. Ik durf te wedden dat in de meeste gevallen de sprekers het voor niets doen maar dat het geld nodig is voor alle zaken er omheen. Enig idee wat je alleen al voor ruimte betaald? en dan heb ik het nog niet over de catering, al bestaat die alleen maar uit koffie en thee………

  Ik zou zeggen: kies dan maar voor huiskamerbijeenkomsten (en zelfs dat kost geld:-))

 17. Ben het wel eens met de meesten hier. Het is aan de veel te dure kant. Ook voor mij niet weggelegd.

  Als men moet betalen voor informatie dan is het niet uit pure hulp om anderen te helpen. Ik help altijd gratis en ik voel me er zelfs altijd goed bij.

  Maar aan de andere kant kan ik me voorstellen dat ze wel iets moeten betalen voor het huren van de plek en eventuele andere kleine zaken. Maar dan hoeft het volgens mij nog lang geen €130,- de man te kosten inderdaad.

  Informatie komt wel aanwaaien wanneer je er klaar voor bent. Alles is gratis in het Universum alleen hier op aarde is het ooit goed misgegaan en men is veel ste intellectueel geworden. Ik neem meestal afstand van zulk soort mensen puur en alleen omdat ik me dan beter voel. Mediteren en je energie hoog houden doet wonderen.

  Als men voor de waarheid wilt gaan en meer wil in dit leven dan komt dit vanzelf. Wet van aantrekkingskracht. Alles komt goed.

  Het beste iedereen.

  Gr. Wout

 18. Beste allemaal,

  Wat duur is of niet is natuurlijk persoonlijk, evenals of dit waardevol is.

  Zelf krijg ik hier geen cent voor, niet eens reiskostenvergoeding. Ook weet ik dat de organisstie geen winstoogmerk heeft. Wel krijgen de intenationale sprekers hun reiskosten vergoed, en daar zit het bulk van de kosten.

  Luister gewoon naar jouw hart of te horen of je hier wel of toe naar zou willen gaan.

 19. Idee; maak een video registratie van het unieke besloten gebeuren en produceer 2 video versies om zo een een zo groot mogelijk publiek te bereiken!

  versie 1) Hoge kwaliteit DVD voor een mooi bedrag zodat de presentatoren en medewerkers er financieel nog wat aan hebben zodat ze door kunnen gaan met onderzoek, reizen en presenteren.

  versie 2) Een gewone kwaliteit youtube versie voor het publiek dat geen geld kan of wil betalen.

 20. beste Johan, als ik naar mijn hart luister dan wil ik gaan, alleen de middelen ontbreken.
  En als deze heren dat willen verkondigen wat goed is voor de mensheid heb ik mijn twijfels qua integriteit.
  dan tellen ook de knaken. sorry dit is mijn gevoel.

  reiskosten voor tickets retour hooguit 1000 euri pp= 3 van buiten 3000, huur zaal 1000, kosten onvoorzien 1000= bij elkaar 5000 euro. gedeeld door 130,00 =38 personen dan heb je je kosten eruit. heb je bezoekers aantal van 100 is dat kassa

 21. Lieve Annet,

  Mijn gevoel was het al met jouw gevoel eens ver voor dit event (en ons vertstand komt ook nog eens tot vergelijkbare rekensommetjes, maar ik wil daarover liever niet speculeren en ga af op wat mij wordt verteld).

  Kom je een keer naar 1 van mijn gratis lezingen? De data en plaatsen zijn te vinden op http://www.Pateo.nl onder Lezingen.

  Hartelijke groet, Johan

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.