Advertentie

Alsnog: de speeches van David Icke & Marcel Messing..!x

Alsnog: de speeches van

David Icke & Marcel Messing..!

2022 © WantToKnow.nl/be

x

Deze week weigerde het kabinet de Britse David Icke de toegang tot ons land. De Immigratie- en Naturalisatiedienst (IND) had het kabinet geadviseerd, deze beslissing te nemen. Veel  werkelijk democraten en juristen hadden fundamentele kritiek op dit inreisverbod. Professor Jerfi Uzman van de Universiteit van Amsterdam werd in NRC (HIER) gequote, als dat er sprake is van een ‘zorgelijke ontwikkeling’, want “Op die manier bemoeit de overheid zich met de inhoud van opvattingen.” Media-advocaat Sander Dikhoff vindt dat David Icke toegelaten had moeten worden. “Als hoofdregel is censuur niet toegestaan.” De redenering om daarvan af te wijken omdat Icke onrust kan veroorzaken door tegenacties is volgens hem ‘niet sterk’.

Onderzoeksjournalist Thomas Bollen over de ban van David Icke: “Iedereen die nu juicht omdat Icke het land niet in mag, denk eens wat verder na: wat zou je ervan vinden als de overheid ‘juridische trucs’ gebruikt om protest tegen te houden waar je het wel mee eens bent? Bijvoorbeeld om klimaatactievoerders de mond te snoeren?”

Arts Jona Walk voegt toe: “Het demonstratierecht staat in ons land ernstig onder druk. Uiterst zorgwekkend, wat je ook van de mening van de demonstranten vindt. Inperken van deze vrijheid is schadelijk voor de democratie en kan sociale onrust juist versterken. Blijf je uitspreken.”

De uitspraak van David Icke zélf liegt er niet om en is -zoals we van hem mogen verwachten- uitgesproken expliciet. Hij heeft de speech op video opgenomen, die hij afgelopen zondag in Amsterdam zou houden:

“De wereld is krankzinnig. De wereld heeft leeuwen nodig. Zoals nooit tevoren. Het is tijd om een leeuw te zijn en geen schaap. Het is voor de mensheid tijd om te brullen! Geen fascistische dictatuur meer! Geen onderwerping aan Rutte en degenen die hem beheersen. Het is nu of nooit.”

Bekijk zijn hele speech hieronder (Nederlands ondertiteld):

Op 6 november 2022 zou ook Marcel Messing spreken in Amsterdam, locatie de Dam. David Icke werd verboden te spreken/aanwezig te zijn en vervolgens werd de demonstratie werd afgeblazen. Ook de toespraak van Marcel Messing is opgenomen en deze bieden we je hieronder aan:

Anti-semiet..?
Hieronder ook het interview dat Mordecai Krispijn had met David Icke, in de week vóór zijn komst naar Nederland. Met name de schandalige aantijging inzake ‘anti-semitisme’ komt ter sprake in dit interview. David Icke is duidelijk en laat aan onduidelijkheid ook niets te wensen over: hij is geen anti-semiet, ontkent de holocaust niet. Kijk zelf, want het maakt een boel duidelijk.

Één van de personen, die zich áchter het besluit van de IND opstelt, is Afshin Ellian, de hoogleraar uit Leiden. Uiterst bedenkelijk en niet écht goed voor zijn imago van de vrijheidsstrijder/extreme islambestrijder; kijk dit plaatje vertelt het verhaal van deze ‘zwalkende professor’.. Vrijheid van meningsuiting is een fundamenteel goed, voor ieder vrij mens. Bang voor uitspraken van David Icke e.a.? Zijn ze -zoals Rutte officieel liet weten- bang voor de gevolgen van opruiende uitspraken..?

 

 

1 gedachte over “Alsnog: de speeches van David Icke & Marcel Messing..!

 1. Het lijkt erop dat de zogenaamde “leiders” aan de verkeerde onderwerpen prioriteit geven waarbij ze zich bedienen van “nieuw uitgedachte” termen zoals Anti overheidsextremisme en zelfs boeren die proberen hun levenswerk/bedrijf te behouden worden al extremisten genoemd vanwege de demonstraties welke zij hebben gevoerd.Naar mijn mening is het beleid dat overheden voeren en dan met name door de “leiders” niet goed meer te verdedigen waardoor ze hun toevlucht lijken te zoeken in het onderverdelen/toebedelen van etiketten aan mensen die gewoon op proberen te komen voor hun belangen.Juist door steeds meer zaken extreem te noemen kan een bodem ontstaan voor harder optreden van overheden en hun diensten om mensen de mond te snoeren.
  Tevens zie ik ook steeds sneller en meer wetsveranderingen en zelfs de grondwet lijkt ook al niet meer veilig te zijn voor deze ontwikkeling.Rechten worden vervangen door verplichtingen en verboden terwijl steeds vaker hoge boetes worden opgelegd voor de meest onzinnige zaken,een voorbeeld is onbetaalbare bedragen die boeren zouden moeten betalen terwijl ze vaak gewoon gehoor hebben gegeven aan wat de overheden hen voorschreven.Dat de overheden nu een andere zienswijze hanteren en steeds meer druk op boeren uitoefenen is hun fout uit het verleden nu in de schoenen van boeren leggen terwijl die geen enkel aandeel in deze overheidsblunder hebben gehad.Boeren zijn geen extremisten maar worden zo betiteld om bij eventuele komende demonstraties harder te kunnen optreden en dat proberen ze voor meer demonstraties zo te regelen.Zelfs de minister van Justitie en Veiligheid noemde in de kamer David Icke een “joden hater” zonder daar ook maar enige uitleg voor te geven,zelfs Van Hage sprak over dat ze eerder zijn partij onwelriekend varkensvet had genoemd of iets in die trant (dit was gisteren te zien toen hij tijdens zijn spreken hierover begon).Mijn mening is dat een minister van JenV zich dient te onthouden van dergelijk commentaar en gewoon de diensten die daarvoor bedoeld zijn hun werk laten doen.Wat wel extremisme in de hand werkt is bv wat partijen in de kamer doen.
  Sylvana Simons en haar club Bij 1 en natuurlijk Kick Out Zwarte Piet wat haar geesteskindje lijkt te zijn veroorzaken extremistisch gedrag wanneer ze ergens naartoe gaan waar mensen nog zwarte gezichten hebben wanneer ze zwarte piet spelen.De grootste stommeling weet dat je dan het gevaar zelf opzoekt en dat mensen boos worden omdat ze de eeuwen oude traditie in stand willen houden.Wat gebeurde er naar aanleiding van deze uitlokking van KOZW?
  Gisteren in de tweede kamer begon Sylvana Simons hierover en noemde gewone burgers die de zwarte pieten traditie in stand wilden houden extremisten,rascisten,en zelfs fascisten en zelfs de politie zou al tientallen jaren fascistisch gedrag vertonen waarop de minister van JenV zei dat ze “haar” mensen die dag en nacht voor onze veiligheid waken zo niet liet beledigen.(Een ieder mag/kan hier wat van vinden natuurlijk) en mogelijk zullen er wel een aantal mensen dienen die wel extreem kunnen handelen maar dat komt overal wel voor denk ik dan zelfs in de beste families is niet alles zoals het dan zou horen of gewenst wordt.
  Maar wie zijn er nu eigenlijk de echte fascisten? Ik ben de mening toegedaan dat Sylvana Simons en haar club dat zelf zijn want iedereen moet doen wat zij en haar club wenst en anders wordt ze boos en is ze niet meer voor rede vatbaar wat gisteren wel bleek in de kamer.Wanneer zij aan de microfoon staat gaat ze vaak de hele kamer de les lezen wanneer haar plannen niet uitkomen of uitgevoerd worden en telkens voelt zij en haar club onrecht dat hen overkomt zoals discriminatie en rascisme enz.( Denk heeft vaak dezelfde gedachten en steunen haar dan ook vaak of vallen haar bij).Iedereen weet waarvan de Nazi’s gebruik maakten namelijk fascisme en geweld en straffen wanneer mensen niet deden wat zij wilden en we weten allemaal wat dat inhield.
  Sylvana Simons heeft hiertoe ook deze neiging want het is haar way en iets anders is uit den boze.
  Door dwang en zelfs overheidsdiensten beledigen in de kamer wil zij en haar club hun wil opleggen precies zoals dat in fascistisch Duitsland ook is gebeurd destijds.( Ik vraag me wel af wie er in landen die sinterklaas vieren maar waar de meeste mensen gekleurd zijn voor zwarte piet spelen).
  Veel mensen van kleur zijn het niet met Simons eens en zij zien zwarte piet gewoon als Nederlandse traditie zonder enige slechte bedoeling maar als een gezellig kinderfeest.
  Was het ook niet zo dat Akwasi toen hij op het podium sprak dreigde met geweld wanneer hij zwarte piet tegen zou komen? Oké hij bood later zijn excuses aan maar toch alleen al de gedachte om zoiets openbaar kenbaar te maken geeft aan waartoe iemand in staat is en waar hij aan denkt.
  Paniek om niets eigenlijk en het ergste is dat heel de kamer daarin mee gaat terwijl de echt grote gevaren niet gezien worden of mensen die hulp nodig hebben dat niet krijgen.Er is nog een dame in de kamer die dezelfde agressie laat zien wanneer zij haar zin niet krijgt en zij zat eerder bij Volt de pro EU partij en ook zij is wel eens weggelopen in de kamer.
  De kamer kan zich beter druk maken om belangrijkere zaken zoals:
  Al die miljarden die nu uitgegeven worden aan de EU en het buitenland terwijl Kaag zegt dat de zakken van Nederland voor eigen volk niet zo diep zijn als eerder werd gezegd.
  Privatisering van zowat alles met gelijktijdige installatie van top mensen van bepaalde politieke partijen zoals Verhage bij bouwend Nederland en zie bv de man van D66 bij de NS.
  Zelfs bij de RvS zien we dit verschijnsel tevens is daar onze koning voorzitter meen ik.
  Dan Maxima die ik meen bij de VN pleit voor digitaal geld wat helemaal haar taak niet is.
  Zelfs bij vakbonden hebben we gezien dat dat mensen niet neutraal zijn en vaak later binnen de politiek mooie functies toebedeeld krijgen zoals Agnes Jongirius,W.Kok en P.Rosenmuller om er maar een paar te noemen en zelfs bij CNV hoorde ik deze week zit ook D66 aan de top.
  Vriendjespolitiek,corruptie of andere vuiligheid het lijkt in Nederland normaal te zijn.
  Werk genoeg voor de politiek maar kennelijk houden ze zich liever bezig met onzin zoals die hele zwartepieten discussie wat helemaal nergens over gaat terwijl heel Nederland ondertussen naar de kloten gaat.(sorry voor het woord gebruik). Eigenlijk zijn partijen als Bij 1 en Denk gewoon staatsgevaarlijk omdat zij met hun geze.k afleiden van echt belangrijke zaken.Wanneer ze zich telkens en alleen maar achtergesteld voelen of te kort gedaan denk dan eens na over vertrek uit Nederland naar een land waar je denkt dat het beter is dan hier maar laat je in ieder geval niet betalen met geld wat door fascisten of rascisten door belasting betalen is opgebracht want zo noemen jullie die belastingbetalende burgers toch? Dat was weer mijn mening

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.