Regelmatig komen we zaken tegen, zoals informatie, filmpjes, foto's e.a., waarvan we geloven dat de essentie waardevol is, om te bekijken. Dan is het niet nodig, daar een heel artikel aan te wijden. En daarom hebben we deze rubriek in het leven geroepen. Een simpele klik op de rubriek 'Gewoon effetjes snel kijken' en je ziet wat het actuele aanbod is. Ook zijn de vorige publicaties binnen deze rubriek snel terug te kijken. Veel genoegen met de informatie rondom deze nieuwe rubriek..!

 

Advertentie

Kijk.. David Icke, in gesprek met Mordechai Krispijn…


CIDI wil de komst van David Icke voorkomen vanwege antisemitische uitspraken die hij zou hebben gedaan. Een uiterst vals-sluwe aantijging, die het CIDI op geen enkele wijze heeft onderbouwd.

Ook Mordechaï geeft aan dat hij dit soort uitspraken van David Icke niet heeft kunnen vinden en spreekt hierover met David zelf. De conclusies van dit gesprek;

  1. Niemand van de Main Stream Media heeft David ook maar iets gevraagd, noch hebben ze contact met hem gezocht.
  2. David erkent de Holocaust
  3. David erkent ook dat Joden en meer groepen zijn vermoord door de Nazi’s

1 gedachte over “Kijk.. David Icke, in gesprek met Mordechai Krispijn…

  1. Het is ons duidelijk..dat het huidige regiem ..druk doende is, alles de mond te snoeren , wat hun *penibele* Groepering (en) de spreekwoordelijke das om kan doen !
    Blijf Wakker!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.