Advertentie

David Icke paneldiscussie, a.s. zondag 28/11


David Icke, begenadigd spreker en in staat grote groepen naar zijn optredens te trekken.

Omdat het controversiële en tegelijkertijd zeer belangrijke werk van David Icke soms nogal wat vragen op kan roepen en onbekende zaken aan het licht brengt, heeft HealingSoundMovement Radio besloten om hier extra aandacht aan te geven.

Zaterdag 27 November a.s. geeft David Icke weer een -ongetwijfeld- zeer enerverende lezing over zijn visie op onze wereldstructuur.

Besloten is om (i.s.m. Purity Events, de organisator van de DavidIcke-lezing) a.s. zondag ná de lezing van David Icke in Amsterdam, in het prachtige Mirror Centre te Amsterdam een soort interactieve nabespreekdag te houden.

Er zal ruimschoots over de implicaties van het  werk van David Icke worden gesproken. Én de vele belangrijke onderwerpen die hij bespreekt) nog eens nader te bespreken met een aantal kenners.

x

David Icke paneldiscussie/forum 28 november Mirror centre Amsterdam!

Met bijzondere gasten (die tevens bekend zijn met het werk van David Icke):

Dr. Johan Oldenkamp (Pateo), Guido Jonkers (WantToKnow)

en René Klever (GoTo2012)

x

HealingSoundMovement radio-host Drs. John Consemulder
zal die dag een lezing houden over het werk van David Icke.

x

(John zal tevens optreden als discussieleider en dagvoorzitter.)

***

John Consemulder

Er is ruime gelegenheid voor het stellen van vragen, interactie en discussie. Ook zullen er onderwerpen aan bod komen die alles te maken hebben met het groeiend bewustzijn (ascensie of de ’truth vibration’, zoals David Icke dit noemt) in de wereld.

Hoe zit het nu met 2012? Wat is de toekomst van de mensheid? Maar ook: wat is de ware geschiedenis van de mensheid? Wat is de ‘werkelijke werkelijkheid’? Wie bepaalt dat en met welke redenen? En vooral: ok, maar wat nu te doen?

Dit belooft dus een zeer boeiende, interactieve en transformerende dag te worden waar veel belangrijke zaken zullen worden geraakt en besproken. Er wordt ook gezorgd voor prachtige sfeer impressies, soundhealing en live muziek (en zang) performances door HealingSoundMovement. Zangeres en danseres Renske Skills zorgt voor een bijzonder en hartverwarmend live optreden.

Dus mocht je vragen hebben na de lezing van David Icke, of het juist gemist hebben of nog verdieping of interactie willen m.b.t. de onderwerpen die hij bespreekt, kom dan naar de mooie nabespreek- en paneldiscussie/forum dag! (De voertaal zal Engels zijn, maar alleen als er voldoende buitenlandse gasten aanwezig zijn)

***

Datum: zondag 28 november

Tijd: 14.00 tot 18.00 uur, zaal open 13.00 uur

Entree: € 20,- p.p.
(ook als je niet naar de David Icke-presentatie bent geweest: welkom!)

Lokatie: Mirror Centre (klik HIER voor een routebeschrijving!)

Aanmelden via: info@healingsoundmovement.com

24 gedachten over “David Icke paneldiscussie, a.s. zondag 28/11

  1. op de top van de piramide zitten 6 mannen en die hebben een Foundation X in The City waar meer geld in zit dan al het geld dat er ooit op de wereld heeft bestaan EN ook nog gedekt door Goud!!!!!! Dusz het fractionele fiat papier geld is voor ons regionale sufferdjes, luxe toilet papier en het enige echte geld zit Nu in kas bij de Tempeliers uit Londen. Het enige waar ze op wachten is de totale meltdown van het huidige financiële piramide spel en dan nog een staged wereld oorlogje er overheen en dan de grote overname van de gehele wereld; op naar de Nieuwe Wereld Orde; De House of Lords konden hun mond niet meer houden, nu wij nog…

 1. Dank Miraj! Zojuist terug van een enerverend video-interview met David Icke! Komt spoedig online in 5 delen van 10 minuten.

  David beantwoordt hier andere vragen dan die reeds aan bod zijn gekomen in mijn 2 uur duren radio-interview met hem (online in HSM Radio luisterarchief).

  Vooral interessant mbt ‘money as debt’ en money out of nothing’ scams en de relatie tot rente, belasting en controle (Problem reaction Solution en False Flag events: ge-engineerde ‘problemen’ en wereldwijde ‘crisis’ met een ‘uitkomst’ en ‘oplossing’ die men wenselijk achtte vanaf het prille begin en zo wenst te implementeren, stapje voor stapje….

  Maar ook over hoe deze wurggreep te ontlopen en een nieuwe tijd in te luiden, waar deze ’transitie’ tijd onlosmakelijk mee verbonden is!

  Meer zaterdag en zondag dus, voor de zondag (zie info hierboven) zijn nog plekken beschikbaar…

  1. @ John

   Goede MiraJ moet je nog wel kennen van vroeger, hahaha je zou je zelf zo voor je kops laan als je het wist…

   De beste appels vallen gelukkig niet ver van De Boom….

  2. Hoi John ik woon nu in Canada :)(vriendin van Sven en Linda amsterdam)
   Groetjes aan Renske en je sweet childeren
   XXXXLove Light and harmony
   Blessings from White Buffelo to you all
   Mira

  1. @juliusJoker
   Snap nu wat je bedoelt,heb bij D.I. inderdaad ook het gevoel dat hij meer tweestrijd zaait dan met oplossingen komt.
   Reptielen tsja ik weet het niet….heb ze ook nog nooit gezien.Als je de mythologie induikt en naar overeenkomsten zoekt,denk ik dat je tot de conclusie kunt komen dat we allemaal annunaki-dna(ego)hebben.Dan Winter en David Wilcox denken daar ook zo over.

  2. @ Juliius: Juist daarom dus die bespreking van zijn werk, vragen, commentaren, kritiek, alles mag. Alleen maar klakkeloos overnemen wat iemand zegt (wie dan ook) is dus niet aan de orde. Daarnasst kan iemand (wie dan ook) deels gelijk hebben en mbt tot een ander deel of onderwerp niet, alles is mogelijk. Juist daarom is het zo belangrijk om zelf tot een mening/gevoel/beeldvorming te komen.

   Inmiddels heb ik ook een mooi video-interview afgenomen met David Icke waar ook de oplossing wordt besproken, komt snel in delen online op HealingSoundMovemement.com.

   Voor ik mijn radio-interview met hem begon, schreef ik het volgende: “Just because something sounds unbelievable, it doesn’t mean it is not truly so. but then again, just believing in something incredible, doesn’t necessarily make it true…”

   Vandaar dus die zondag, 4 sprekers die elk op hun eigen manier bekend zijn met het werk van David Icke (en de vele deel-onderwerpen die hij raakt of bespreekt), dus volgens mij een mooi initiatief om echt te verkennen, door te spreken, een verbinding te scheppen en te zien waar de vragen, struikelblokken en oplossingen werkelijk liggen.

   Die poging wilde ik dus zondag ondernemen, die uitdaging heb ik in ieder geval mijzelf gesteld, zonder verwachtingen van een bepaalde uitkomst en zonder gewenst eindresultaat. Lijkt mij hardstikke interessant, toch?

  3. @ Lianne, ik weet het met sommige zaken ook niet en blijf aftasten en wachten op innerlijke of externe verificatie zullen we maar zeggen.

   Wat ik wel weet dat ik in ieder geval de indruk heb dat David Icke zeker geen twijstrijd(althans niet bewust)wil scheppen, hooguit ‘strijd’ om onrecht recht te trekken en ongewenste ‘vampieren aan het licht te brengen’ waar ze mogelijk getransformeerd kunnen worden. Sterker nog: hij benadrukt (net als ik) juist het principe van geen strijd, geen protest acties, maar eerder juist het manifesteren van wat WEL nodig is.

   Dus in principe wel acties, maar meer een soort solidariteitsbewustzijn en eenheid die ene nieuwe wereld willen neerzetten, dan een solidariteit in de vorm van politieke acties en dergelijke. Hij benadrukt juist om het systeem heen te gaan en ze als het ware ‘buitenspel’ te zetten (bijv. zo,n ‘bankrun’, die ik ook met hem besprak in het video-interview-de mogelijke chaos als consequentie hoort dan misschien wel bij deze ’transitietijd’).

   Maar ja, alles heeft zijn gevolgen, zowel een gemaakte keuze als de niet gemaakte keuze of beslissing. daarom vind ik het zo belangrijk om dit alles na te bespreken de dag erna…

  4. @John
   Misschien was ik niet helemaal volledig.Net zoals juliusjoker,denk ik dat David Icke bij vele mensen de ogen zou kunnen openen,en heb ik respect voor wat hij allemaal doet.Maar verder kan ik met het reptielen verhaal helemaal niets.Ik krijg eerder het gevoel van;mens versus reptiel,terwijl het zomaar zou kunnen zijn dat ik ook dna zoals zij heb.Hebben vrouwen niet allemaal mitochondriaal DNA dat met alle waarschijnlijkheid van één van de zeven oermoeders is? ( The Seven Daughters of Eve, 2001 door Bryan Sykes)
   Het kan natuurlijk ook zo zijn dat -ik- er helemaal niks meer van snap,ik schrijf ook David wilcox ipv David Wilcock hhihihihi

  5. Ach! wie Weet Hoe het zit Die speciale waarheids pit.
   Eigenlijk is het 1 grote show, Mij niet waard om er te komen, ik neem liever een blow.
   Waar het om gaat is onze dierlijke ziel, Je weet wel die Draak die we symbolisch moeten killen. Dat Reptiel.

   http://www.youtube.com/watch?v=4NckTvhyMSc&playnext=1&list=PLB21B61162F12B778&index=8
   Can you tell me where I might find the Hydra
   Is he wearing a familiar face
   Does he still live below Seventh Avenue
   With the princess dipped in lace

   Does he know that I’m a soldier of fortune
   And not a victim of circumstance
   We drew lots for his soft underbelly
   Now his fate is sealed with my lance

   I can tell by the look in your eye
   You’ve never seen the man with nothing to say
   I can tell by the look in your eye
   [ Find more Lyrics on http://mp3lyrics.org/R6Zx ]
   You’d better watch yourself
   St. George is on his way

   Is it true that he’s a mighty warrior
   And a viper of the first degree
   I’ve been sentenced here to slay the giant
   Geld this fear I cannot see

   Can you tell me where I might find the Hydra
   Is he wearing a familiar face
   Does he still live below Seventh Avenue
   In the slums of Satan’s grace

   I can tell by the look in your eye
   You’ve never seen the man with nothing to say
   I can tell by the look in your eye
   You’d better watch yourself
   St. George is on his way

  6. @ Lianne

   Ga je eens mee naar de Chinees, genoeg repetilians op de muren te zien, ook zoveel die in menig menu verscholen zitten en laat staan de bediening die rond loopt met gespleten tongval en repetilian achtige ogen.

 2. En de OverLOrd of the HoUse iszzz; spannend trommel gerommel; Member of European Parlement Mister Nigel Farage!!!

  Nigel Farage Irish Crisis November 2010
  http://www.youtube.com/watch?v=4CEu2sy2Z_0

  Ken je dat sprookje van op de top van de biebelebonze berg zaten eens oh zo parmantig 6 mannetjes en zij speelden voor vliegende schotels oh zo braaf op hun zwevende cap gemini stone (ondertussen blijkt dat alle tonnen verdwenen goud van sneak out omgekeerde sinterklaas Nout ergens in Londen gevonden te zijn) snap je nou ook waarom er een Nederlandse sinterklaas horror productie is gemaakt voor alle zoete kindertjes?!

  http://www.wanttoknow.nl/overige/mind-control/david-icke-paneldiscussie-a-s-zondag-2811/#comment-48582

  1. Dit is precies het verhaal Hyper. We praten over triljoenen en triljoenen. ONVOORSTELBAAR. In staat om jaren markten te beïnvloeden, bewegingen te veroorzaken die markteconomieën volledig, maar dan ook volledig manipuleren..!

 3. Wil je aanstaande zondag 28 november de lezing/paneldiscussie/forum over het werk van DAVID ICKE bijwonen (met Johan Oldenkamp, Guido Jonkers, Rene Klever en John Consemulder)? Wees er dan snel bij, er is beperkt plek.

  Ook morgen (zaterdag 27 november) kun je bij onze stand (tijdens de lezing van David Icke via Purity Events) kaarten kopen voor zondag!

  Meer info: http://www.healingsoundmovement.com/news Klik op David Icke paneldiscussie.

 4. ter info: een gloednieuw video-interview met DAVID ICKE!

  Over de relatie tussen geld als schuld, centrale privé bankiers, het manipuleren van rente, inflatie en ‘crisis’ met voorkennis (PRS en False Flag events, etc) en de feitelijke onwettigheid van het belastingsysteem!!!

  http://www.healingsoundmovement.com/news

  Bovenaan staat de link naar het video-interview met David Icke, ook deze info en alle info uit de lezing van David Icke komt as zondag aan bod bij de nabespreking/forum/discussie waar nog kaarten voor beschikbaar zijn (ook morgen bij onze stand te kopp tijdens de lezing van david Icke).

  Met Johan Oldenkamp, Guido Jonkers, Rene Klever als mijn bijzondere gasten. En jullie? Vragen en een gezonde discussie zijn namelijk zeer welkom!

  1. John Ik heb net de youtube geluisterd en ik vind het machtig interessant. Ik heb alleen deel 1 kunnen luisteren, komen er nog meer??

  2. Hi Janny, ja He? Dank je wel!

   Geloof het of niet, daarom is 8 uur deze man aanhoren over diverse eveneens fascinerende onderwerpen, nog werkelijk ’te doen’ ook. Dat is ook de reden om de dag erna die nabespreek- en discussieer dag te organiseren voor mij, want vorig jaar was er ook behoefte aan vragen, integratie, discussie, etc.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.