Advertentie

De smerige zwartmakerij van David Icke..!


“Het door fascisten, sekten gecontroleerde Nederland wil David Icke verbieden om in Amsterdam te spreken op een bijeenkomst voor VREDE op 6 november. Dit zijn de tirannen die alles in het werk stellen om David Icke wereldwijd te beletten te spreken. Dus..!Wat zegt hij dat ze zo doodsbang zijn voor ÉÉN MAN terwijl de autoriteiten het land vernietigen en de media als hun ruggengraatloze echokamer gebruiken? Waar ben je bang voor als je dit onderneemt? De WAARHEID? Uiteraard…!!

x

Samen voor Nederland is een samenwerkingsverband van meerdere partijen. Samen voor Nederland verbindt mensen om, vanuit liefde, geweldloosheid en vrijheid, antwoorden te krijgen en oplossingen te creëren in deze onzekere tijd. Wij strijden tegen de toenemende bemoeizucht en regeldruk van de overheid en tegen de globalisering. Samen voor Nederland zet zich in vóór een betere samenleving waarin menselijkheid centraal staat! Voor ons en voor onze (klein)kinderen. Iedere eerste zondag van de maand komen zij ergens in Nederland bijeen om gezamenlijk onze stem te laten horen, door middel van een vreedzame mars, aangevuld met boeiende sprekers en artiesten.

* * *

x

De smerige zwartmakerij van David Icke..

2022 © WantToKnow.nl/be

x

Initiator Mordechai Krispijn, gaat namens ‘Samen voor Nederland’ in gesprek met David Icke. Het gesprek gaat natuurlijk over de afschuwelijke beschuldigingen van o.a. het CIDI aan het adres van David Icke, als zou hij een jodenhater zijn, een ‘anti-semiet’. Dat hij de holocaust zou ontkennen en nog meer gruwelijke, manipulatieve (!!) etiketjesplakkerij. Het interview vond plaats op 21 oktober 2022.

Het CIDI en ál die andere onruststokers-van-het-meest-manipulatieve-karakter blijken NOOIT ook maar één bron te geven, waar die gruwelijke beschuldigingen op gebaseerd zijn. Telkens wordt hen gevraagd -o.a. op social media- om al deze gruwelijke aantijgingen nou eens te onderbouwen en te komen met bewijzen voor deze zwartmakerij. Niks komt er dan tevoorschijn, of een enkel verknipt bericht, waaruit niet of nauwelijks ook maar iéts af te leiden is, wat David Icke in dezen te verwijten zou zijn..! Is dat niet tekenend? Wellicht past het in een ánder plaatje?

Wel gaat David Icke tekeer, tegen de gruwelijke manipulaties wereldwijd, van de zionistische aanhang. Wil je zijn betoog hierover bekijken, neem dan even de tijd om deze video af te spelen. 20 Minuten die ws. (als je er nog niét van op de hoogte was) je wereld/perspectief volledig zullen veranderen. Zionisme als een soort camouflage, met een ‘joods karakter’, dat wereldwijd onderdrukt, uitbuit en vooral manipuleert.

Kijk naar de uitspraak van de joodse Auschwitz-overlevende dr. Hajo Meyer, die 2014 overleed en altijd heeft getracht de wereld duidelijk te maken, dat het zionisme NIET DEUGT..! Verdiep je erin, zoals gezegd, en je perspectief op het ‘joodse vraagstuk’ zal een waardevolle verdieping krijgen.

De conclusies uit het gesprek/interview dat Mordechai Krispijn heeft met David Icke, zijn dan ook overduidelijk:

1. Niemand van de Main Stream Media heeft David ook maar iets gevraagd, noch hebben ze contact met hem gezocht!
2. David erkent de holocaust!
3. David erkent ook dat joden en meer groepen zijn vermoord door de nazi’s.

Mordechai nodigt je uit aanwezig te zijn, 6 november op De Dam in Amsterdam! Om te luisteren naar de rede van David Icke o.a. Het wordt een feest om weer met gelijkgestemden bij elkaar te zijn. Wil je méér info over deze manifestatie? Klik dan op de link HIER.

20 gedachten over “De smerige zwartmakerij van David Icke..!

 1. Ervan uit gaande dat veel publieke omroepen en de MSM als geheel geen notie lijken te hebben wat het verschil is tussen zionisme en anti semitisme en het dan maar op één hoop gooien en alles antisemitisme noemen is op zich al een schande.
  Volgens mij is Zionisme misbruik maken van de joodse identiteit terwijl veel zionisten mogelijk niet eens joods zijn.
  Anti semitisme is meen ik Joden haat en dat is toch echt iets anders want tijdens de tweede wereldoorlog volgde op haat tegen joodse mensen de pogroms wat betekend de jacht en de bekende gevolgen zoals massa moorden en mishandelingen op joodse mensen.
  Wanneer David Icke over zionisme spreekt is dat dus niet anti semitisme of anti semistisch.
  Ik vraag me af of zij die David Icke beschuldigen van anti semitisme wel de verschillen kennen.
  Deze morgen was bij WNL een strafrechtadvocaat (Jillis Roelse) waar niets mis mee is natuurlijk maar aangaande David Icke werden nu al door deze advocaat en de presentatrice uitspraken gedaan die nergens op slaan.Wederom werd gezegd dat David Icke eerder al anti semitische uitspraken gedaan zou hebben en dat is iemand zwart maken op voorhand want niemand weet wat hij zondag gaat zeggen (nu op het museumplein ipv op de Dam) maar wanneer een strafrechtadvocaat iemand beoordeeld (waarbij het ook nog maar de vraag is of deze antisemitische uitspraken plaats hebben gevonden) op het verleden vraag ik me toch af hoe hij dan aankijkt naar iemand die bestraft is en de straf uitgezeten heeft? Zegt deze advocaat dan ook deze man heeft zich eerder crimineel gedragen en dus moeten we hem weren?
  Vandaag wordt in de kamer gesproken over het aanpassen van het wetboek van strafrecht.
  Volgens dezelfde advocaat is dat nodig aan aanpassen toe omdat het al oud is (net als de pensioenwet van nu) omdat alles zowat per computer gaat of digitaal en voor de toekomst zou meer digitaal strafzaken behandelen beter zijn.
  Ik denk dat deze advocaat zich minder zou moeten uitlaten over David Icke en zich meer bezig zou kunnen/moeten houden met het vernielen van de Nederlandse wetgeving welke speciaal voor Nederland is bedacht,want de kans is natuurlijk groot dat de EU zijn/haar invloed zal willen doen gelden zodat Brussel nog meer macht krijgt terwijl de bestaande Nederlandse wetgeving stap voor stap verdwijnen zal.Nu al is voor mij onduidelijk welke regels door rechters toegepast worden want is dat EU wetgeving of Nederlandse wetgeving? Vaak krijg ik het idee dat beiden door elkaar toegepast worden al naar gelang het uitkomt.(Weet u nog de avondklok? De ene rechter zegt van tafel en s’middags zegt een andere rechter nee het blijft van kracht.) Hoe kan zoiets voorkomen wanneer beide rechters beweren de wet te volgen of hanteert de ene rechter Nederlandse wetgeving terwijl de andere EU wetgeving hanteert? Normaal zouden beide rechters toch dezelfde uitspraak moeten doen denk ik dan want wet is wet toch of hanteren ze dan verschillende wetboeken?Feit is ook dat zowat alle grote veranderingen/aanpassingen welke onder Rutte door/ingevoerd worden fout uitpakken waardoor veel ellende veroorzaakt wordt,waarom zou dat dan nu bij het aanpassen of veranderen van het wetboek van strafrecht ineens anders zijn?
  Vanwaar telkens die enorme haast om alles in/door te voeren? Ze weten natuurlijk dat verkiezingen aankomen en dat ze zeer waarschijnlijk weggestuurd zullen worden of ben ik nu mis?

 2. Natuurlijk gaan ‘ze’ verdwijnen mits er eerlijk geteld gaat worden. Dus zal er alles aan gedaan worden om zoveel als nodig, fraude te plegen want je snapt ook wel dat die gore kliek het programma wil afmaken. Dan moeten ze het hebben van dat deel van de bevolking wat nooit heeft nagedacht en dat ook niet wil doen en liever braaf wil zijn want dat geeft hen het gevoel ‘erbij’ te horen. Maar los van dit alles en wat een advocaat ook zegt, hangt alles af van bewijs. Pas dan kan er sprake zijn van een terechte beschuldiging. Dat is in casu Icke niet het geval.
  Dan kan de rechterlijke macht alleen nog functioneren met gebruikmaking van het machtsmonopolie wat naar believen misbruikt wordt en daarmee het land in gijzeling houdt.
  Het feit dat veel mensen niets doen, is te ‘danken’ aan het gegeven dat er gebruik gemaakt wordt van pure repressie. Het mannetje met de knuppel, of over niet al te lang met het vuurwapen, doet gewoon wat er gezegd wordt en schiet de burger die anders doet of denkt dan wat door het regime gewenst is, gewoon voor z’n raap. Dan is er weer de bijval van de handlangers van hetzelfde verwerpelijke regime die reageren met, “eigen schuld moeten ze maar luisteren”. Dat dit de ingrediënten zijn voor een burgeroorlog kan iedere socioloog beamen. Het feit dat het nog niet zover is alhoewel zij die niets meer te verliezen hebben (boeren, visserlui, en verwante beroepsgroepen) alle reden zouden hebben om met hooivorken en dorsvlegels vak K te lijf te gaan, komt omdat de dood een reële optie kan zijn.
  De staat waarin dit land nu verkeert biedt meer en meer een legitieme toepassing van artikel 41, wetboek van strafrecht, welke voorziet in het legitieme gebruik van geweld om de de staat te herinneren aan het natuurlijke en goddelijke recht op herstel van de orde welke heerste voor de moedwillig gecreëerde chaos.
  Dan komt het aan op eenheid van gedachten die sluw wordt bespeeld door de afkeurenswaardige traditionele media.

  1. Gisterenmorgen in het Weteringplansoen van de hoofdstad waren een hondervijftigtal mensen aanwezig bij het monument voor H M. van Randwijk, de verzetsman die na 6 weken verhoord en dus gemarteld werd vrijgelaten omdat ie niks losliet. je weet wel met de tekst die vandaag de dag dezelfde betekenis en kracht heeft als tijdens de Duitse bezetting, “een volk dat zwicht voor tirannen zal meer dan lijf en goed verliezen, dan dooft het licht”! Na een korte toespraak van …..en bloemenleggen waarbij er veel teksten werden achtergelaten die verband hielden met de verboden aanwezigheid van David Icke, ging de stoet richting de Dam. Daar had een behoorlijke hoeveelheid mensen(±2000) zich al verzameld ofschoon veruit de meesten wisten dat het niet zou doorgaan. De Dam kleurde van de gele plu’s en de blauw-wit-rode vlaggen en mutsen. Plietsie was uiterst paraat maar had zoals gewoonlijk geen aanleiding om tekeer te gaan.
   De grote aanwezigheid kan puur worden gezien als een uiting van eigenwijsheid en onderlinge solidariteit om ondanks de stromende regen en de afwezigheid van David die terecht aanduidde dat dit een voorbeeld is van wat een fascistisch regime kan aanrichten toch aanwezig was.
   Velen die juist kwamen voor David Icke waren al min of meer op de hoogte van de strekking van zijn betoog maar wilden het moment meemaken in de hoofdstad. Al met al heeft dit voorval zoveel bekendheid gegeven aan de persoon van David dat zij die nieuwgierig waren nu echt op zoek gaan naar hoe het verhaal inelkaar zit. Zoals het bekende sprookje gaat,’alle kamers in het hele paleis mag je bezoeken behalve èèn klein kamertje, daar mag je onder gen beding de deur van openmaken!…… Laat dat nou juist het deurtje zijn wat open Moet!

 3. https://www.rtlnieuws.nl/nieuws/politiek/artikel/5344478/kabinet-gaat-omstreden-complotdenker-icke-toegang-tot-nederland
  Onbegrijpelijk dat een land als Nederland dat beweerd een vrije democratie te zijn waar vrijheid van meningsuiting zou bestaan nu ineens met drogredenen David Icke het vrijuit spreken ontneemt omdat ze hem de kans ontnemen om te spreken door hem de toegang tot Nederland te ontzeggen.Dit was te verwachten in andere landen waar ze bv journalisten die de waarheid schrijven opsluiten,maar toch niet in Nederland? Ik vraag me af of dit kan want is dit niet in strijd met de wet? Of men nu de Nederlandse nationaliteit heeft of een andere mag toch niet uitmaken?
  Ook hebben we vrij verkeer in de EU wat betekend dat mensen in de EU landen vrij kunnen en mogen reizen.Zolang de wet niet is of wordt overtreden moet men toch toegang tot Nederland hebben en vrijuit kunnen spreken? Waar is men bang voor? Mogelijk vrezen ze dat David Icke kan zeggen dat immigratie door Soros wordt aangejaagd terwijl er duizenden immigranten op de stoep staan wat opvang zou kunnen bemoeilijken.Dat hele verhaal ivm de veiligheid is natuurlijk onzin want vrezen ze dan nu niet dat er door dit besluit mogelijk mensen tegen dit besluit gaan protesteren en kunnen ze dan wel de veiligheid garanderen? Kennelijk verteld Icke de waarheid en dat is denk ik wat ze koste wat kost willen voorkomen.Dat is mijn mening de dictatuur is weer een stap dichterbij door voor mensen de mond snoeren te kiezen.Wie niets te verbergen heeft hoeft mensen niet monddood te maken.

  1. Salal.
   In het 20.00 uur journaal zag ik de minister van justitie en veiligheid en v.d Burg die zich met immigranten bezig houd en die weten kennelijk al nog voordat Icke gesproken heeft wat hij zou zeggen en uiteraard werd hij gezien als anti semitisch of tewel iemand die iets tegen joodse mensen heeft.Erg kundig vind ik dat wat betreft de minister van justitie en veiligheid is bekend dat haar roots in een land liggen waar ze ook journalisten die de waarheid schrijven opsluiten en daardoor vind ik dat zij beter zou moeten weten ipv hier ook mensen de mond te snoeren.v.d Burg vreest misschien dat Icke het over de toestroom van “vluchtelingen” kan gaan hebben en vooral omdat George Soros dan genoemd kan worden natuurlijk waarvan beweerd wordt dat die achter de grote vluchtelingen stroom zit.Het is maar een mening van mij.
   Nu ik toch bezig ben De boeren.
   Tijd is een belangrijke factor en dat weet Den Haag ook en ook al lijkt het of er nu schot in de zaak komt met een nieuwe minister die in gesprek gaat wat ook veel tijd zal kosten ik denk dat het tot weinig of geen toekomst voor boeren zal leiden en ook geen perspectief zal geven.Niet voor niets moest en zou dat CETA verdrag erdoor gedrukt worden en eerder wilden ze dat ook met TTIP doen.Nu CETA erdoor is wijst dat op import van onveilig voedsel uit bv Canada waar de voedseleisen een stuk lager zijn.Wederom moet ik denken aan de Tweede wereld oorlog en dan met name aan de hongerwinter waar Jan Terlouw een boek over heeft geschreven (Jan Terlouw oud politicus).De winkels waren veelal leeg en mensen gingen lopend op zoek naar voedsel waarbij ze vele kilometers aflegden eer ze iets bij boeren te eten vonden en dan moesten ze weer terug.Wanneer boeren blijven hebben ze geen controle omdat mensen een alternatief voor de supermarkt hebben en dat is mogelijk niet gewenst.Wanneer boeren weg zijn kunnen ze door CETA eten uit bv Canada importeren en in supermarkten laten ophalen door mensen.Daardoor kunnen ze mensen controleren en laten doen wat zij wensen en doe je dat niet dan ook geen eten want de boeren zijn er dan niet meer en ook bestaat de kans dat dit in andere landen ook toegepast gaat worden.
   Dit is niet meer dan zoals ik het zie waardoor mijn mening tot stand komt.
   Het lijkt misschien voor velen onzin of fictie maar de hongerwinter hebben we toch echt gehad en veel van wat nu gebeurd lijkt op wat tijdens de oorlog is gebeurd.

 4. Wat nu gebeurd is niet simpel maar ingewikkeld en speelt al lang.Ook is dit niet iets wat in een programma op TV in 5 of 10 minuten te bespreken is.Kennis van de geschiedenis is noodzakelijk om ( als men dat al wil natuurlijk) een oordeel/mening te kunnen vormen.Ik ben niet al wetend maar vind wel dat alles te bespreken moet zijn en ik besef dat het gevoelig liggen kan bij mensen.
  Ook ben ik niet anti semitisch (joden hater).
  Ook ontken ik de holocaust niet (massamoorden op joden).
  Wel denk ik zoals meer mensen dat doen dat veel leiders deel uitmaken van een groep met foute bedoelingen. (onze rechten worden steeds vaker en sneller afgenomen en ingewisseld voor dictatoriale verplichtingen en overheden zijn nu bezig om mensen afhankelijk te maken van banken en grote bedrijven en de aandeelhouders wat ze doen door boeren (lees voedsel) te verminderen en schulden (lees lenen bij banken) meer toe te passen).
  Daar ik besef dat het allemaal erg gevoelig kan zijn voor mensen ben ik voorzichtig maar wil ik toch een poging wagen.Wat ik schrijf is hoe ik het zie wat niet door iedereen gewaardeerd hoeft te worden en ook wil ik geen haat zaaien of andere slechte dingen veroorzaken.
  Deze morgen was wederom bij WNL een gesprek natuurlijk nu over David Icke en “rechtsgeleerde Afshin Ellian had een duidelijke mening over het weigeren van David Icke en vond dat het lang geduurd heeft eer dat gebeurde (dat mag en staat hem vrij) maar het is wel erg simpel geredeneerd.Wat ook opviel is de verschillende redenen die gegeven worden,volgens Ellian zou het gaan om de veiligheid van politici waarbij natuurlijk de gebeurtenissen bij v.d Wal en Kaag genoemd worden.Op het NOS journaal hoor ik dan weer dat men angst voor onrust zou hebben in de maatschappij.(Waarom dan?).
  We zien wel vaker dat niet iedereen hetzelfde zegt terwijl men het wel over dezelfde onderwerpen heeft zoals bv stikstof ineens weer Co2 genoemd wordt en dan weer allerlei verschillende reden ivm David Icke.Esther Voet (redactrice bij het Israëlietisch weekblad) had het dan weer over het spreken over joden of anti semitisme.
  Uit mijn hoofd meen ik dat zo’n 4000 jaar terug al joodse mensen in wat nu Israël is geleefd hebben waarna ze gingen “zwerven” zeg maar een soort nomaden werden waardoor ze zich verspreidt hebben.Na de tweede wereldoorlog is wat nu Israël is met een meerderheid van ik meen 33 stemmen toegewezen door de geallieerden destijds en was bedoeld om mensen die de holocaust overleefd hebben een veilig gebied te geven waar ze veilig konden leven.(dat is althans de opgegeven reden dacht ik) Daar is in mijn ogen niets mis mee en goed te begrijpen.Volgens anderen is dat niet de ware reden maar daar gaat het mij nu ook niet om.
  Mij gaat het om wat er gebeurd tussen Israël en de palestijnen.
  Eerder schreef ik over zionisten en mijn mening is dat Israël een land is met veel zionisten en ook echt joodse mensen.Nethanyahu heeft de verkiezingen gewonnen en hij heeft (ik meen deze week) gezegd dat hij een anti palestijns kabinet wil samenstellen.De vraag die ik dan heb is deze:
  Wanneer men beweert joods te zijn en de holocaust meegemaakt heeft en weet welke verschrikkingen dat opgeleverd heeft zou men dan nu net als de nazi’s een groep samenstellen die tegen palestijnen zijn en daarop kunnen gaan jagen?
  Daarom denk ik dat het hier niet over joden gaat maar over zionisten die (mis)gebruik maken van de joodse identiteit.Dit is natuurlijk niet fijn om over te praten en kan volgens velen beter verborgen blijven en nu denk ik dat er angst bestaat dat David Icke hierover wel zou kunnen praten en dat hij daarom niet welkom is.Die onzin over reptielen wat de MSM Icke verwijt is niet waar het omgaat denk ik maar het gaat om zijn mogelijk niet welgevallig verhaal bij sommigen.
  Wilders heeft in Israël geleefd voor een paar jaar en is pro Israël en wordt ook vaak rechts genoemd zoals dat ook voor Baudet geldt waarvan men beweerd dat hij contacten zou hebben met extreem rechts,ga na wat waar of niet waar is voor u gaat stemmen zou ik zeggen.
  Misschien dat mensen nu denken dat ik gek ben of onzin schrijf en dat mag maar zo zie ik het en weet ook dat het ingewikkeld is allemaal waardoor er over nagedacht moet worden en niet in 5 of 10 minuten in een programma op TV mag en kan behandeld worden.Dit is mijn mening,ik ben tegen geweld en roep niemand op om slechte verkeerde dingen te gaan doen maar bezint eer ge begint,

  1. Hoogleraar Rechtsgeleerdheid aan de Universiteit Leiden Afshin Ellian (1966) is als vluchteling uit Iran in 1989 naar Nederland gekomen. Hij is nota bene gevlucht wegens het ontbreken van de vrijheid van meningsuiting in zijn vaderland en stemt blijkbaar op basis van zijn functie in met het ontzeggen van de toegang van David Icke tot ons land en de 25 overige Schengenlanden.
   Heeft hij getekend bij het kruisje, ziet hij de olifant in de kamer niet of is er iets anders aan de hand?

   In 2015 ontving deze islamcriticus de Pim Fortuynprijs wegens zijn verdediging van de vrijheid van meningsuiting. Over ironie gesproken.

  2. Wat mij telkens weer opvalt zijn dezelfde hoofden die op bv de TV in programma’s verschijnen om “vaak” onzin te verkondigen.
   Zo zat vandaag burgemeester Schuurmans bij WNL (burgemeester Haarlemmermeer) bij Schiphol.Greenpeace heeft op schiphol privé terrein betreden waar privé toestellen staan en wat zegt ze?Voor demonstranten gelden andere regels dan voor bv terroristen of aanslagplegers en Greenpeace wilde van te voren niet vertellen welke acties ze zouden gaan doen en ze zouden zich niet aan de afspraak gehouden hebben.Wat een onzin gel.l.
   Nou zegt ze eigenlijk dat wanneer iemand als greenpeace demonstrant gekleed gaat daar andere regels voor gelden dan wanneer er een terrorist komt.Fijn om dat te vertellen nu kunnen terroristen zich dus veilig bewegen wanneer ze zich als greenpeace kleden?
   Nou heb ikzelf dienstplicht vervuld en ook moest ik wachtlopen op de kazerne waarbij ik van te voren werd geinstrueerd wat inhield dat niemand ongecontroleerd het terrein mocht betreden en gebeurde dat toch dan moest men stop of ik schiet roepen en liep men dan toch door moest men een waarschuwingsschot in de lucht afvuren en als dat niet hielp op de benen schieten.Zou dat op schiphol voor de marechaussee anders zijn denk ik dan?
   Telkens zie ik deelnemers van het veiligheidsberaad op TV zoals deze burgemeester en ook Bruls bv en zij lijken te genieten van mensen verboden op te leggen (Bruls nu bv met vuurwerk verbieden) Halsema heeft daar ook nogal een handje van terwijl ze zelf tijdens corona ging deelnemen aan een protest en dan ook nog onbeschermd verbood zij wel David Icke om te komen spreken.Kennelijk is Icke gevaarlijker dan Covid want daar was ze dus zichtbaar niet bang voor.Volgens Ab Osterhaus en anderen was covid toch gevaarlijk en zeer besmettelijk?Van Zanen.Bruls.Schuurmans en Halsema en nog een aantal telkens staan zij vooraan om rare en onlogische voorstellen van de overheid te steunen en mensen dingen te ontzeggen of zelfs verplichtingen op te leggen.Voor covid geldt hetzelfde telkens dezelfde hoofden.Wanneer komen er nu eens mensen aan het woord die echt kennis van zaken hebben maar die niet gehoord worden tot nu toe? Waarom altijd dezelfden die kennelijk mensen graag van alles ontzeggen al moeten ze daarvoor zelf hun eigen handelen en optreden verbergen zoals Halsema doet.Alles is door grotendeels het optreden van deze mensen in de problemen terecht gekomen en Nederland gaat kapot maar dat lijkt ze geen moer te kunnen schelen.Dat is mijn mening weer.

 5. Ik heb begrepen dat het team wat hem uitnodigt het voor de rechter gaat brengen en mocht het zijn dat de rechter ook meegaat in het verbod dan is de beer helemaal los en de facto iedereen voor terrorisme opgepakt worden. Dus Guido, zandzakken voor de deur!

  1. Vrijheid van meningsuiting… Het was een groot goed! Want ongeacht wat je eigen mening (of al dan niet onbewust of bewust vooroordeel, geloofsovertuiging, conditionering, programmering, cognitieve dissonantie of biologie van ontkenning) ook is, het gaat hier om: In The Friends of Voltaire, Hall wrote the phrase: “I disapprove of what you say, but I will defend to the death your right to say it” as an illustration of Voltaire’s beliefs.

 6. Het paradoxale bij deze aanval op David Icke door het NL regime is, dat dit laatste wel de sluizen openzet voor alle criminelen en terroristen van over de ganse wereld, die wel een gevaar vormen voor de openbare veiligheid. Er spelen dus andere motieven een rol bij het toegangsverbod van David Icke tot NL, die op geen enkele manier een fysiek gevaar vormt, voor wie dan ook. Het is m.i. dan ook duidelijke dat David Icke hier wordt aangevallen omwille van zijn rol als “boodschapper met gevaarlijke waarheden”, over de occulte machten achter de NWO. En dan komen we imo terecht bij The Tribe en hun logehandlangers. In de USA heeft Kayne West ook zware problemen omdat hij eens zijn gedacht heeft gezegd over The Tribe.
  Uiteindelijk gaat het hier om een oorlog tegen de waarheid en een oproep tot censuur. Enkele recente bronnen ter illustratie :
  https://www.zerohedge.com/political/tucker-carlson-explains-why-democrats-must-rely-censorship-maintain-political-viability
  met citaat :
  “Tucker Carlson: Without censorship, the Democratic Party can’t continue to hold power.The term anti-liberty left also acts as a reminder that those people are only exploiting the term ‘liberal’ as just another form of gaslighting on their part, and a reason for everyone to stop complimenting the far-left with that term that they do not deserve. “ (=einde citaat)
  De democraten in de USA zijn in feite crypto communisten met daarachter de occulte machten :The Tribe en The Brotherhood. De censuur is dan ook nodig om de waarheid over deze occulte machten en hun verborgen agenda’s m.b.t. de NWO te verbergen, zodat deze kunnen aan de macht blijven.
  Dat het inderdaad zeer ver gaat blijkt ook uit het volgende :
  https://www.zerohedge.com/political/eu-warns-twitter-not-restore-free-speech-protections-after-calls-clinton-other-democratic
  met citaat :
  “We have been discussing how Democratic leaders like Hillary Clinton called on foreign companies to pass censorship laws to prevent Elon Musk from restoring free speech protections on Twitter. The EU has responded aggressively to warn Musk not to allow greater free speech or face crippling fines and even potential criminal enforcement. After years of using censorship-by-surrogates in social media companies, Democratic leaders seem to have rediscovered good old-fashioned state censorship….”
  En dan de dooddoener van de eeuw uit de laatste brug :
  “For her part, Hillary Clinton is looking to Europe to fill the vacuum and called upon her European counterparts to pass a massive censorship law to “bolster global democracy before it’s too late. ”(=einde citaten).
  Censuur om de democratie te redden. Of een opiniedictatuur om de vrijheid te redden. Alleen psychopaten geloven een dergelijke leugen. Het is dan ook m.i. van belang het juiste woordgebruik te hanteren, en ik verwijs naar een deskundige :
  “The beginning of wisdom is to call things by their proper name.” – Confucius

 7. Zojuist lees ik op NOS teletekst: IND weigert David Icke voor 2 jaar.
  1. Twee jaar mag Icke het Schengengebied niet in staat in een brief welke Icke heeft gepubliceerd.
  2.De komst van Ickezou volgens de IND risicoverhogend zijn in een klimaat waarin politici a veel doelwit van bedreiging en geweld zouden zijn.
  3.Volgens de IND zou Icke zelf ook in Nederland gevaar lopen.
  4.Kennelijk is Icke zelf daar niet bang voor.
  Waaruit dat blijkt is het volgende,ik citeer:De Brit schrijft op zijn site dat hij “verbannen wordt door het Nederlandse fascistische regime”(einde citaat van wat op NOS teletekst geschreven staat).
  Het is toch wel opvallend dat het telkens alleen over de gevaren gaat welke de komst van Icke met zich mee zouden brengen en niemand heeft het over het gevaar wat door politici met hun bijbehorende beleid zelf veroorzaakt zou kunnen worden/zijn.
  Het bezoek bij de woning van v.d Wal kwam door haar eigen beleid aangaande de stikstofcrisis waar veel boeren mee van doen hebben.
  Het bezoek van man met fakkel bij Kaag kan ook door haar eigen optreden komen.
  Kaag en Rutte staan bv op foto met Klaus Schwab van het WEF terwijl die zijn plannen duidelijk heeft duidelijk gemaakt en die zijn niet best.Dat heeft hij in zijn boek(en) ook beschreven.
  Deze man heeft ook gezegd dat mensen met niets gelukkig zullen zijn (misschien in andere bewoordingen maar toch).Wanneer ze dan met zo iemand op foto gaan laten ze duidelijk blijken waarvoor ze staan en kunnen ze niet verwonderd zijn wanneer mensen het daar niet mee eens zijn.
  Tel daarbij op dat sinds Rutte alles slechter is geworden voor de Nederlandse bevolking terwijl dat zelfde volk miljoenen/miljarden naar het buitenland zien gaan terwijl Nederlanders in de kou zitten en naar de voedselbanken gestuurd worden.Dat heeft niets met Icke te maken en dan heb ik het nog niet eens over belastingvoordelen en subsidies die in de zakken van banken en multinationals verdwenen zijn en nog steeds daarin verdwijnen.Nee politici hebben vrees voor wat Icke zou kunnen zeggen.Dat is mijn mening.

 8. De Nederlandse regering lijkt gek te zijn geworden en ze doen alles om Nederland failliet te maken. Wiegel heeft het eerder gezegd “sinterklaas bestaat” waarna hij naar destijds Joop den Uijl wees en nu hebben we dan de Bilderberg aanhangers Kaag,Ollongren en natuurlijk Rutte die voor sinterklaas spelen.Kaag vind het als minister van financiën kennelijk wel goed dat Ollongren die minister van defensie is 120 miljoen uittrekt voor een BUITENLANDS LEGER WAAR OOK HET AZOV BATALJON DEEL VAN UITMAAKT EN WE WETEN DAT ZIJ AANHANGERS ZIJN VAN DE NAZI’S destijds en hun ideologie welke daarbij hoort natuurlijk en ook Rutte schijnt dat geen enkel probleem te vinden kennelijk.Een deel van die 120 miljoen wordt besteed aan de aanschaf van T-72-tanks welke samen met de VS en Tsjechië gekocht zouden worden,wat er met de rest van die miljoenen gebeurd wil Ollongren niet zeggen.Hoe bestaat het dat ons belastinggeld naar een buitenlands leger gaat terwijl in eigen land mensen in armoede terecht komen en naar voedselbanken gestuurd worden? Hoe bestaat het dat een buitenlands leger met nazi sympathisanten hulp van Nederland krijgen?Waarom geven ze dat niet uit voor bv het MKB of voor armoedebestrijding? Onze schatkist zal snel leeg geraken op deze manier omdat ook alle “vluchtelingen” met belastinggeld onderhouden zullen moeten worden,Althans in het begin en mogelijk langer.Hoe bestaat het dat honderden miljoenen onder de noemer ontwikkelingshulp naar het buitenland verdwijnt waar mogelijk later multinationals omdat zij zaken met dergelijke landen doen profijt van kunnen hebben?Ouderen daar kan niets voor,de zorg is totaal uitgekleed,
  alles is geprivatiseerd en duurder geworden,het MKB laten ze verrekken en zij mogen failliet gaan
  Nee het gaat om vriendjes van de elite daar doen ze alles voor de rest zoekt het maar uit.
  Op NOS teletekst staat nu: Nederland koopt tanks voor Oekraïne vandaar dit schrijven.
  Wanneer dit door blijft gaan zal dat eindigen in niets dan schulden hebben bij banken waar mensen al langer voor waarschuwen en dat is geen pech hebben maar gewoon de bedoeling van de “leiders en aanhangers”.Dat is mijn mening en daarvoor zien ze David Icke ook liever niet natuurlijk omdat hij dat ook wel zal weten en dus vertellen kan.

 9. Wat m.i. ook een rol heeft gespeeld in de aanval van het NL crypto – communistische regime in dienst van de NWO, zijn de berichten die opduiken over de ware aard van de Covid 19(84) samenzwering.
  Enkele bronnen :
  https://henrymakow.com/2022/11/australian-senator-demands-vax.html?_ga=2.224891869.639628387.1667579361-1103059532.1667225947
  met tekst :
  “Senator Malcolm Roberts – “One royal commissioner will not be enough for the litany of legal and regulatory abuse, medical practice, financial malfeasance, conflict of interest, child abuse, human rights abuse and the shredding of international agreements Australia has endured for 2½ years…the public has lost confidence in the medical profession, health administration and politicians….” (=einde tekst).
  In Canada zijn er de uitspraken van deelstaat premier van Alberta :
  https://henrymakow.com/2022/11/nov-1—musk-will-model-twitter.html?_ga=2.38253221.709475378.1667319735-1103059532.1667225947
  met tekst :
  “Alberta’s New Premier Under Attack For Refusing To Associate With WEF”
  “I find it distasteful when billionaires brag about how much control they have over political leaders,” Smith said at a news conference Monday after her new cabinet was sworn in. “That is offensive … the people who should be directing government are the people who vote for them.”
  The United Conservative Party premier said she is in lockstep with federal Conservative Leader Pierre Poilievre, who has stated he and his caucus will having nothing to do with the World Economic Forum. Earlier this month, on her first day as premier, Smith stated that people not vaccinated against covid are the most discriminated group she has seen in her lifetime. (=einde tekst)
  https://www.zerohedge.com/geopolitical/albertas-new-premier-under-attack-refusing-associate-wef
  Zie ook :
  https://henrymakow.com/2022/10/oct-24—sanity-is-making-a-co.html?_ga=2.28292603.639628387.1667579361-1103059532.1667225947
  met tekst :
  Alberta Premier Danielle Smith Apologizes To Unvaccinated – Danielle Smith’s apology is an incredible development, not only for Alberta, but for Canada, and even, the world! This is a major step towards official admission that the entire thing was a fraud from the beginning… even though the people are learning this is true, it’s another thing, to have official admit it… and so this is a MAJOR step towards ending all of the madness, and dealing with the cleanup involved. Think lawsuits… changes in legislation… ACCOUNTABILITY IN GOVERNMENT… healing… moving forward … “ (=einde tekst).
  Anderzijds zijn er al oproepen voor amnestie voor de Covid 19(84) terroristen en massamoordenaars :
  https://henrymakow.com/2022/11/nov-3—no-covid-amnesty.html?_ga=2.1947126.639628387.1667579361-1103059532.1667225947
  met tekst :
  “Martin Armstrong – No Covid Amnesty” – -“The Atlantic wrote a piece about declaring pandemic amnesty. “We need to forgive one another for what we did and said when we were in the dark about COVID,” Emily Oster wrote. I will not forgive what was done and the permanent damage the COVID zealots caused to the global economy. This was not a simple misunderstanding – it was a deliberate plot to crush the economy and hand all power over to governments” . (=einde tekst).
  Ondertussen gaat de repressie wel verder tegen de boodschappers met gevaarlijke waarheden in Duitsland door het DDR terreurregime :
  https://henrymakow.com/2022/11/november-5–adl-uses-financial.html?_ga=2.253318222.639628387.1667579361-1103059532.1667225947
  met tekst :
  https://usawatchdog.com/cv19-vax-destroys-hearts-brains-of-billions-of-people-dr-sucharit-bhakdi/
  “Dr. Bhakdi says the German government is persecuting him with totally false charges of antisemitism, but he is really being punished for speaking out against the CV19 vax. Early on he told people not to get the CV19 injections. If convicted, Dr. Bhakdi says he faces 5 years in prison. His trial is in 2023”. (=einde tekst).
  In de laatste brug van Henry Makow wordt ook uitgebreid ingegaan op de rol van het antisemitisme :
  met tekst : “Depriving dissenters of their livelihood is a hallmark of Communism and has always been the Communist Jewish MO. The ADL is responsible for 95% of the “hate” in America. THE WHOLE ADL AGENDA IS BASED ON GENOCIDAL HATRED FOR CHRISTIANS, PATRIOTS, WHITES (CRT) AND NON-JEWS IN GENERAL. WHAT THEY CALL MAGA “HATE” (“Anti Semitism”) IS RESISTANCE TO BEING GENOCIDED BY ORGANIZED JEWRY” (=einde tekst).
  Nog een uitgebreide studie is er in de volgende brug :
  https://henrymakow.com/2022/11/antisemitism-is-a-trap-for-goy.html?_ga=2.191937517.639628387.1667579361-1103059532.1667225947
  Om af te sluiten verwijs ik naar het citaat van Confucius in mijn vorige reactie.

 10. @RobvdZ
  Ik weet niet of je een grapje maakt over je Alzheimer-Light of dat het een serieuze opmerking is, maar misschien is dit de plaats en het moment om te vertellen dat er een goed middel is ontwikkeld door een gepensioneerde homeopathe die zelf serieuze geheugen klachten kreeg.
  Inmiddels is dat middel tot voedselsupplement gepromoveerd en op de markt gekomen onder de naam McS-complex..
  Het werkt heel goed bij beginnen geheugenproblemen en andere hersenziektes. tot nu toe is er echter geen arts die het middel wil onderzoeken of gebruiken.

 11. Het is grap, Salal maar bedankt voor de tip. Het geheugen werkt prima maar de processor is wat traag geworden. Ik heb gisteren nog de hand geschut met Frank en dan kan ik even later niet bij z’n naam komen. Sowieso is het ophalen van namen soms een ramp maar daarentegen kan ik de bijnamen altijd wel terughalen omdat een naam is die echt bij die persoon past.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.