Advertentie

Manipulatie rondom vrijgave Kennedy-files..!


x

x

x

“Ik ben de enige op de achtergrond die de waarheid kent. 
Alle zaken van belang zijn niet aan de oppervlakte gekomen.

De mensen die zoveel te winnen hebben,
hadden zulke heimelijke motieven,
om mij in de positie te brengen, waarin ik nu zit,

en zullen de feitelijke waarheid
niet aan de oppervlakte laten komen..”

Reporter: “Zitten deze mensen op hoge posities Jack”

Jack: “YES!”

x

Jack Ruby,
moordenaar Lee Harvey Oswald (24 11 1963)

 

x

Manipulatie rondom vrijgave Kennedy-files..!

2017 © WantToKnow.nl/be

x

Het officiële verhaal rondom de moord van president John F. Kennedy was kennelijk zó vol rioolgeuren, dat 3000 pagina’s van officiële documenten uit die tijd (1963) moesten worden geheimgehouden. Donald Trump wil deze documenten vrijgeven aldus zijn Twitter bekendgemaakte besluit. Trump wilde documenten over het onderzoek naar de moord op president John F. Kennedy ontsluiten, waarschijnlijk eind deze maand. Die vrijgave stond al op de agenda, want 25 jaar geleden werd afgesproken dat er voor 26 oktober 2017 een beslissing genomen moest worden over de ruim 3600 documenten over de moord op de Amerikaanse president. Maar ineens waren er de berichten dat Trump wellicht tóch geen toestemming zou geven. Hoe zit dit?

Het merendeel van de documenten is van de FBI en CIA en met de geplande ontsluiting zou de ‘eigenwijze’ Trump in tegen het advies van zijn Veiligheidsraad. Leden van die raad zeggen anoniem dat inlichtingendiensten de documenten nog geheim willen houden om zo nog geen openheid te geven over onderzoeksmethoden en bronnen in het onderzoek naar de moord. Om welke diensten het gaat, werd in eerste instantie niet gezegd.

Maar al snel bleek dat het om zowel de CIA als de FBI ging..
Beide diensten wilden nog niet inhoudelijk op deze berichtgeving over het tóch weer achterhouden van info reageren, begin van de week. Maar eerder kwam er wel al een verklaring van de FBI, dat deze organisatie op de hoogte was, van de naderende ‘deadline’ van 26 oktober. De dienst wil ervoor zorgen dat er ‘zo veel mogelijk informatie kan worden vrijgegeven zonder schade toe te brengen aan operaties’. En daar waar Trump dus van plan was om alle 3000 pagina’s vrij te geven, bind de president nu in en geeft hij toestemming om tóch weer documenten achter te houden..!

Jack Ruby
Wanneer we kijken naar de feiten rondom de moord op president Kennedy, dan komt de homoseksuele nachtclubeigenaar Jack Ruby, als meest indrukwekkende getuige tevoorschijn. Hij was de man die Lee Oswald, de vermeende moordenaar van de president, door enkele pistoolschoten in het onderlijf, dood schoot. Deze foto haalde destijds de wereldpers.

De uitermate opvallende kleding van de detective die hem begeleide, valt meteen op.. Het is een rechercheur van de Dallas police, genaamd Jim Leavelle; gekleed in een zomers licht kostuum, waar iedereen, maar dan ook iedereen (inclusief hijzelf, de dagen ervoor) donkere kostuums droeg. Het was dan ook al eind november..! Voor velen is dit lichte kostuum een ’teken’ voor Jack Ruby geweest, om naar uit te kijken, vanuit zijn positie tussen de wachtende journalisten en fotografen, toen Oswald werd weggevoerd uit het hoofdbureau van politie in Dallas.

Kijk naar dit wat langere filmpje, waarin je veel over de achtergronden van deze Jack Ruby kunt zien. Bijvoorbeeld, dat het héle politiekorps van Dallas, gratis sterke drank kon krijgen in zijn nachtclub..! Om maar eens een tip van die sluier op te lichten.. Luister naar de ontkenningen hieromtrent, van officiële politiefunctionarissen rondom hun -door het barmeisje bevestigde- relatie met Jack Ruby.. Kortom, reden genoeg voor NOS, RTL en de andere mainstream-media het korte filmpje over Jack Ruby te laten zien, bij de bekendmaking van de openbaring van de Kennedy-files.

Waarom moet dit hele verhaal weer in een ‘complot-theorie’ worden gegoten..?
Is het omdat het gaat om afwijking van het ‘officiële’ verhaal rondom de toedracht van de moord op JFK? Het gaat er in onze ogen om, dat zowel de NOS als andere grote Tv-zenders, dit filmpje hadden kunnen laten zien. Hierin laat nachtclubeigenaar Jack Ruby duidelijk weten, dat er HOOGGEPLAATSTE LIEDEN betrokken zijn bij de moord.. Die opmerking maakt hij kennelijk niet om indruk te maken.. Waarom zou die indruk willen maken..? Want kijk gewoon naar wat hij te melden heeft over deze moord.  Is dat geen goed verhaal voor het NOS-journaal..? Waarom wordt dit niet getoond..?

Ons verhaal is heel simpel.. We vragen je zélf om de uiterst zichtbare eindjes aan elkaar te knopen en zelf je conclusie te trekken.. En die is naar ALLE KANTEN toe heel duidelijk te trekken. De waarheid is kennelijk TE heftig om in beeld te brengen, ook na 54 jaar… In plaats daarvan doen de media weer hun uiterste best om de leugen te bekrachtigen en de mensen die deze leugens willen onthullen, in negatieve zin te kwalificeren als ‘complotdenkers’.. Maar kijk in dat verband ook gewoon eens even naar het fantastische verhaal van George van Houts over ‘complottheorieën’, onderaan dit artikel..

Teken aan de wand..  De misselijke verwijzing naar JFK’s dood in de speech va George W. Bush..
Ken je dit fragment..? Het is (een deel van) de toespraak die oud-president George H.W. Bush gaf, bij de begrafenisceremonie van oud-president Gerald Ford. Deze Ford was lid geweest van de Warren-commissie, die de dood van JFK het officiële tintje diende te geven en Oswald als officiële dader diende te ‘certificeren’.. Inderdaad, toen was het ‘officieel’.. en laten we wel wezen… Daar gaat het toch om in het leven..? De rest kan dan worden afgedaan als niet-bewezen en ‘dus’ als complottheorie.. Luister en kijk vooral naar de woorden van Bush, als hij met ingetogen en gespeelde valsheid, spreekt over een ‘deluded gunman’, bij de dader van de moord op John F. Kennedy. (Meer weten over de rol van George Bush, de geraffineerde manipulator? Zie de YouTube HIER)

* * *

 

7 gedachten over “Manipulatie rondom vrijgave Kennedy-files..!

 1. Beste Rick, ik heb het allemaal persoonlijk kunnen volgen, wij waren er kapot van, waarom weet ik eigenlijk niet, hij verpersoonlijkte iets voor mijn generatie, maar misschien was het wel niet echt, en daar komt bij wij waren absoluut niet op de hoogte van wat er zich allemaal zo afspeelde achter de coulisses, en wat de huidige journalistiek behelst, die zijn net zo afhankelijk van hun salaris als toen,
  de echte vrije nieuwsgaring,,heeft echt nooit bestaan, heb het oude pers bureau Vas Diaz meemogen maken, niets met politieke overtuigen te doen ook weinig ?, het geld was waar het om ging, het vervelende is dat ik zo vaak volkomen ben teleurgesteld, om dat het echte menselijke, zo gemakkelijk om zeep te brengen is, geld sex dit soort dingen, Voeren de boven toon, de echte mensen met inbreng die inderdaad een overtuiging aanhangen en soms hun leven hier voor geven, noemen ze minachtend patriotten of verworpenen der aarde, het zijn twee tegenpolen, denk ook niet dat dit ooit veranderd, ja de Kennedy’s behoorden bij hen, niet bij ons, dat is mijn overtuiging, groet Jenne

 2. Er zijn echter twijfels of Ruby wel de “killer” van Lee Oswald was :
  https://www.veteranstoday.com/2016/10/09/the-case-against-fbi-agent-james-bookhout-for-murdering-lee-harvey-oswald/
  met citaat :
  “The Case against FBI Agent James Bookhout for murdering Lee Harvey Oswald
  By Ian Greenhalgh – October 9, 2016
  [Editor’s note: We are pleased to present an excellent piece of detective work by Ralph Cinque and the Oswald Innocence Campaign. You might not have heard of Ralph or the OIC before, but they are a dedicated group of researchers and experts in the JFK assassination who have spent many years doing painstaking study of the case. We have always known that Jack Ruby was an underworld figure with strong mafia connections and it has long been clear that Ruby played far more of a role in the whole JFK saga than is officially recognised. However, this new research shows that Ruby’s greatest claim to fame – of having shot Lee Harvey Oswald, was nothing of the sort and Ruby, like Oswald was used as a patsy. Ian]
  Ik verwijs naar de volledige tekst. Ik heb echter twijfels, maar geef alsnog de publicatie , wetende dat we , na al wat er gebeurd is, niets meer mogen uitsluiten. Via de voormelde versie krijgt het citaat van Jack Ruby in de inleiding van de tekst van WTK wel een bijzondere betekenis.

  1. Sub Rosa.
   De manipulatie rond het vrijgeven van het JFK dossier bestaat denk ik uit het beschermen van de “kroon juwelen” en het beschermen van bankiers.Op de site van Henry Makow kwam ik een artikel tegen wat oorspronkelijk van Clifford Shack is.Dit artikel zou terug te vinden zijn op:https://henrymakow.com/2017/10/jfk-files-the-truth-behind.html
   De Kennedy,s waren op pad controle over the White House te krijgen nadat Joseph Patrick Kennedy (de vader van JFK) ambassadeur in Londen was geworden en een goede vriend van de toenmalige prime minister Chamberlain werd.Neville Chamberlain zou JPK ingelicht hebben over wie er echt aan de touwtjes trokken achter de schermen aan beide zijden van de Atlantische Oceaan en dat was moneypower of te wel de bankiers.Chamberlain gaf uitleg aan JPK over de internationale banken community en hun aandacht voor de economische situatie in Europa en de VS en ook wist hij dat ze uit hun geisoleerde situatie zouden komen en deel zouden gaan nemen aan de oorlog in Europa.Zoals u weet was Pearl Harbor de aanleiding.Op https://www.2gwu.edu/~erpapers/mep/displaydoc.cfm?docid=erpn-jpk staat beschreven hoe beide heren met elkaar omgingen.
   JPK zou het zijn plicht hebben gevonden ervoor te zorgen dat Amerikaanse Boys niet bij de bankiersoorlog in Europa betrokken zouden worden en Chamberlain dacht waarschijnlijk hetzelfde vandaar dat hij na ondertekening van het verdrag van Munchen trots was omdat hij dacht oorlog te hebben voorkomen.Wat geen van beide heren wisten was dat Hitler geheime contacten met de bankiers had (Rothschild,Warburgs,en Berenburg-Gosslers).Toen Hitler Polen binnenviel was het verdrag mislukt en beide heren (Chamberlain en JPK) werden uit hun politieke functies ontheven en Churchill nam de taak over van Chamberlain.Eerder had Churchill al beweerd “ik citeer”: We een onmiskenbare nederlaag hebben geleden en dat zonder oorlog te voeren.Over het verdrag van Munchen zie: https://nl.wikipedia.org/wiki/Verdrag_van_M%C3%BCnchen
   Amerika werd door het door Kuhn-Loeb gecontroleerde Japan bij de oorlog betrokken.
   De bankiers konden nu de door hen gecontroleerde brandstof gaan verkopen maar ook nog ander zaken waar zij aan verdienden (Jacques R.Pauwels heeft daar in zijn boek Big Business Met Nazi Duitsland over geschreven).Voor JPK Londen verliet heeft hij duidelijk laten weten dat ze nog niet van hem af waren. JPK zijn intentie was de internationale financieringen/geldstromen te blokkeren vanuit het White House door zijn zonen daar te krijgen.Opmerkelijk is ook dat de oudste zoon van Joseph Patrick en Rose Kennedy op miraculeuze wijze om het leven is gekomen tijdens een experimentele vlucht met een “Drone Aircraft” tijdens een vlucht waarbij ze in Noord Frankrijk in Mimoyecqeus een V2 lanceerbasis zouden bombarderen,dit had te maken met een ontsteker die niet deugde.
   http://ww2today.com/12-august-1944-joseph-p-kennedy-jr-dies-in-secret-drone-mission
   Ook is JFK eerder door een Japans oorlogsschip geramd maar dat heeft hij overleefd maar hij werd wel een doorn in het oog van het Oosterse establishement die veel geld aan internationale bank escapades in India en het verre Oosten verdienden ivm opiumhandel.
   JFK werd president en kwam in het White House en zijn jongere broer Bobby werd zijn legale attorney-General.Bobby werd door Cord Meyer (CIA) in de gaten gehouden.Cord Meyer trouwde in 1945 met Mary Pinchot en scheidde weer van haar in 1958 en in 1964 is zij vermoord nadat ze gelinked was aan JFK,ze zouden een relatie gehad hebben waardoor JFK veel over de CIA te weten is gekomen.https://en,wikipedia.org/wiki/Cord_Meyer en https://en.wikipedia.org/wiki/Mary_Pinchot_Meyer .JFK wist genoeg over de CIA en wilde de CIA verbrokkelen.JFK zou Director Allen Dulles hebben willen ontslaan om hem na de verkiezingen te vervangen door Bobby Kennedy.Dit is voorkomen met hulp van John McCoy die het opperhoofd bij de CIA was maar tevens ook de boodschappenjongen van de Warburgs en Rockefellers.Wanneer JFK niet gestopt was en Bobby Kennedy de leiding bij de CIA had gekregen hadden ze direct toegang tot de “kroon juwels’ gehad maar ook hadden ze het Oosterse establishement bij de ballen gehad.
   JFK had ook plannen voor de bankiers wat dan weer naar executive order 11110 verwijst
   http://en.wikipedia/Executive_Order_11110

  2. Arnold 2 :
   Dank voor de reactie. Ik heb intussen alle teksten op de website van Henry Makow doorgenomen. Deze bevatten heel wat nuttige info. Info die door de MSM grotendeels wordt genegeerd. Ingevolge mijn post over Ruby heb ik nog een reactie van Edgard Hoover, de directeur van het FBI :
   http://www.zerohedge.com/news/2017-10-27/jfk-files-show-hoover-urged-need-convince-public-oswald-real-assassin
   met citaten :
   ” “The thing I am concerned about, and so is Mr. Katzenbach, is having something issued so we can convince the public that Oswald is the real assassin.”
   Het kwam er dus alleen op aan het publiek te overtuigen dat Oswald de echte moordenaar was van JFK. (of Oswald de moordenaar was of niet, was hierbij van geen belang, alleen de perceptie in de ogen van het publiek was belangrijk).
   Over de moord op Oswald :
   “Interstingly, Hoover was angry at Oswald’s murder (especially after the police had been warned by The FBI that Osawld’s life was in danger)…
   “Oswald having been killed today after our warnings to the Dallas Police Department was inexcusable,” Hoover dictated.”
   Hoe wist het FBI dat Oswald’s leven in gevaar was?? De reactie van Hoover over de moord op Oswald heeft dan ook veel van een “vlucht naar voor …” (zeker gezien mogelijke betrokkenheid van het FBI bij de moord op Oswald, zie mijn eerste post).
   De ultieme vraag bij dit alles is : Hoe heeft men Ruby zover gekregen mee te werken aan deze “cover-up” en om nadien te blijven zwijgen?
   Zoals U terecht stelt Arnold2, vormde Kennedy een gevaar voor de “deepstate”. Een deepstate die intussen uitgegroeid is tot een octopus met vertakkingen over de ganse wereld, en dit in alle mogelijke (misdaad)domeinen.
   Bij de vrijgave van de archieven over de moord op JFK, zal er één link steeds verborgen blijven, en dat is de link naar Tel Aviv. (zoals al het geval was met 11.9)

 3. Als zeevarende was ik in die novembermaand in New York.
  Op straat trof ik op die bewuste dag huilende mensen aan.
  Bij de vraag aan een agent wat er aan de hand was kreeg ik het volgende te horen:
  “President Kennedy is vermoord maar de ware reden waarom, zullen wij nooit te weten komen”.
  op mijn antwoord dat dit best naar buiten gebracht zal worden over het nieuws, zei hij enkel.”geloof mij nou maar”.

  Tot aan de dag van vandaag heeft die agent gelijk gehad.

  1. wimwarbout, zeker weten, van wat die Agent U vertelde, ik heb nog steeds familie in de States wonen, het draadje wordt wel dunner, maar heel soms beetje contact, het hangt allemaal nog al los aan elkaar, heb het gevoel dat het ze niets interesseerd, ze leven waar ze wonen, en de rest is ver van hun bed, en ze weten instinctief, dat er toch niet echt veel te veranderen valt, of ja vul maar in, ze zijn wel allemaal goed bewapend, maar dat is soms niet toereikend, kijk naar de branden, soort straf, ze weten het wel van de Joden, dat die de economische touwtjes in handen hebben, en daar mee jongleren, groet Jenne
   Waarschijnlijk bent U één van de laatste Nederlandse koopvaardij zeelieden, had er veel in mijn familie, maar Nederland is geen zeevarende natie meer, het gewone klootjes volk,
   wel veel fietsen, moet hier altijd om lachen, de meeste echte zeelieden slingerden te veel om te fietsen, benauwd land geworden, kijken constant de verkeerde kant op, helaas niet de goed, hé behouden vaart, Jenne

 4. Joseph Patrick Kennedy (JPK, 1888 -1969) was als onderdeel van de cabal/ Novus Ordo Seclorum allesbehalve een onbeschreven blad. Bij de op 28.10.1929 begonnen beursscrisis vormde hij samen met FDR’s schoonzoon Curtis Dall (1896 – 1991) twee van de drie stromannen, die de beurscrisis hebben geïnitieerd door in groten getale aandelen aan te bieden voor verkoop. Franklin Delano Roosevelt was president tussen 1933 en 1945 en door de cabal op 12 april 1945 vermoord in zijn buitenverblijf in Palm Springs (Georgia), omdat de cabal hem niet meer nodig had. Zijn opvolger & tevens 33ste graad vrijmetselaar Harry S. Truman (1884 – 1972) was beter kneedbaar.
  Bij JPK’s overlijden in 1969 werd zijn vermogen op meer dan 1 miljard dollar geschat en dat twee jaar, voordat president Nixon (1913 – 1994) de dollar loskoppelde van de goudstandaard.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.