Advertentie

Heimwee en het Plejadisch Perspectief..


tessa cosmic woman in elkaarTessa Koop begon haar loopbaan in de journalistiek. Ze was in 2008 medeoprichter van WantToKnow.nl en 2016 staat voor haar vooral in het teken van het verschijnen van haar boek ‘Cosmic Woman’. Ze deed de afgelopen jaren zoveel persoonlijke kennis op over wie we zijn, waar we vandaan komen en waar we naar op weg zijn, dat ze besloot zich te wijden aan het uitdragen en delen van deze informatie. Ze doet dat op uiterst toegankelijke wijze en vooral op haar eigen wijze, met een heel praktische inslag en dito voorbeelden..

Tessa: “Voor Cosmic Woman is het universum haar ‘speeltuin’. Ze volgt niet het pad van een ander maar ze definieert ‘Kosmisch Bewustzijn’ op haar eigen manier, in harmonie met het universum. We zijn geboren als scheppers van oneindige mogelijkheden, maar we zijn ook geboren om wijs te zijn, vrij, krachtig, gezond en happy. We zijn niet geboren als makke schapen of als robots. Ik hoop dat ik je mag inspireren een Cosmic Human te zijn in een holografisch universum.”
Meer informatie vind je hier op de splinternieuwe site van:
cosmicwoman.nl

x

* * *

x

‘Oh brother I can’t I can’t get through

I’ve been trying hard to reach you, ‘cause I don’t know what to do

Oh brother I can’t  believe it’s true

I’m so scared about the future and I wanna talk to you

Oh I wanna talk to you’

Coldplay :: Talk

x

Heimwee en het Plejadisch Perspectief

2016 © Tessa Koop/deze versie WantToKnow.nl/be

x

Pleïadentattoo
Plejadentattoo

Ik had het al een tijdje niet meer gevoeld: heimwee, maar deze week was het er weer hoor. Dan voel ik mij zo opgesloten in dat mensenlichaam, dan is de mist voor mijn ogen zo dik, dan mis ik echt Thuis. Wat is dat ‘Thuis’ dan, vraag je je misschien af. Thuis is datgene waar we met het evolutieproces op Aarde naar op weg zijn maar wat ik al ken in een andere wereld. In een andere dimensie.

Toen ik voor het eerst las over de Plejaden, resoneerde dat als een dolle. Ik ben wel gewoon Tessa, een aardse vrouw, maar vanuit mijn multi-dimensionaliteit heb ik een Plejadische ‘template’. Noem het een venster waardoor de Schepper zich kan ervaren. Misschien heb jij ook wel een Plejadische template, of resoneer je meer met Sirius, Venus, Andromeda of wat dan ook! Van de Plejaden weet ik dat deze leringen kunnen worden vergeleken met het sjamanisme.

Om meer over mijn sterrenafkomst en mijn taak op Aarde te begrijpen, kreeg ik in 2011 contact met een energie die zich de 13 Kosmische Grootmoeders noemde. Zij hebben mij in 13 Maanfasen geleerd hoe ik opnieuw in verbinding kan komen met Moeder Aarde. Dit alles beschrijf ik in mijn boek ‘Cosmic Woman’. Ik dien eerst van de Aarde mijn Thuis te maken, voordat ik toegang krijg tot mijn Plejadische thuisdeel, zodat ik kan begrijpen wat ik er op Aarde hier mee kan doen. Wat mijn taak is in het geheel. Waarom ik hier ben.

Gelukkig sta ik via telepathie met ‘Thuis’ in contact.
Dat is ook datgene wat ze ‘daarboven’ (wat in feite niet meer is dan een andere frequentie) met je beogen: dat je je lichtlichaam opbouwt en versterkt, zodat je de verbinding met source energy ervaart. Jouw Hogere Zelf. Op deze wijze kun je met ‘hen’ babbelen. Voel je je minder alleen en verlaten. Maar je kunt ook van alles vragen. En zij staan je met raad en daad terzijde, zodat je je aardse taak zo goed mogelijk kunt uitvoeren.

Zou je ook met jouw Thuis willen babbelen? In ‘Cosmic Woman’ beschrijf ik alles wat je daarvoor nodig hebt. In deel 1 van dit boek gaan we eerst van de Aarde ons Thuis maken, zodat we daarna het ruimere perspectief als onderdeel van een kosmische gemeenschap kunnen ervaren. We dienen alleen bij het begin te beginnen. Wij zijn immers geboren hier als Mens.

anim riverHet is echter niet zo dat ik voortdurend een hotline heb met ‘Thuis’. Soms zijn ze heel stil in mij. Vaak als ik een levensles te leren heb of tot inzicht mag komen. Voor mij zijn het nu spannende tijden; mijn website is net live en ik heb op 18 mei mijn eerste lezing als Cosmic Woman, maar ook ga ik binnenkort ‘ondergronds’ om het boek drukklaar te maken, zodat de mensen die het al hebben besteld ook daadwerkelijk eind 2016 kunnen gaan lezen! Met Cosmic Woman voelt het alsof ik een soort van ‘uit de kast kom’.

Jarenlang heb ik mijn verbinding met de sterren in stilte in mezelf ervaren. Zag niemand aan de buitenkant, mijn binnenkant. Als ik met daarboven praat, stel ik me heel kwetsbaar op maar als ik dat ook nog eens ga delen en plein public, dan helemaal. Mensen kunnen je toch een soort van; voor gek verklaren. Omdat ik voel dat het vertellen van verhalen mijn blauwdruk is, om zo mensen te inspireren de weg van het hart te gaan, ga ik natuurlijk per definitie met de billen bloot.

animated pebbles riverHet is het waard!
Maar het is het waard: het contact met je Hogere Zelf … het is het mooiste, beste wat je ooit zult ervaren in het leven. Als ik jou kan inspireren de verbinding met het belangrijkste deel van jezelf te herstellen – jouw Godsvonk – dan zij het maar zo dat er mensen zijn die mij voor gek verklaren. Daar moet ik mijn aandacht dus niet op richten maar soms doe ik dat natuurlijk wel…

Zoals van de week. Ik ga een lezing geven, maar wat ga ik vertellen? Ga ik het lekker toegankelijk houden door alleen te delen dat ik het universum ervaar als een hologram, dat ons lichtlichaam bestaat in de kwantumwereld en er dus andere wetten en regels op van toepassing zijn dan de aards, stoffelijke realiteit? Dat het dus cruciaal is te weten hoe energie werkt, hoe je je ertoe verhoudt en hoe je ermee kunt werken om je eigen realiteit bewust te scheppen.
Of… ga ik vertellen dat velen van ons zijn verbonden met de sterren, en deze talenten van Thuis mogen gaan inzetten om hier op Aarde bij te dragen aan het evolutieproces en de enorme bewustzijns-transformatie die gaande is?

Dat er werkelijk orde en harmonie achter deze setting schuilt. Dus zoals Martijn van Staveren vooral de werkwijze van de duistere krachten beschrijft, de krachten van het licht ook een speciale werkwijze hebben en een programma om onze realiteit te her programmeren in het Lichtveld? Sterker nog: dat buitenaardsen dus delen van onszelf uit de ‘toekomst’ zijn die zich bewust worden in ons mensenlichaam, zodat we verantwoordelijkheid kunnen dragen voor hetgeen wat we in het ‘verleden’  op Aarde hebben gecreëerd? Pfff…

Dan lijkt het toch een soort van ‘test’ of je zelf klaar bent om de verantwoordelijkheid te dragen. Daarboven weten ze hoe het nummer Talk van Coldplay voor mij een emotionele lading heeft. Ik hoor het namelijk altijd als ik heimwee heb. Het is dan net of ze daarboven laten weten: we zijn er. Toen ik dat nummer voor het eerst op deze wijze hoorde (ik had heimwee) toen wist ik nog niet eens dat het clipje gaat over een ruimteschip en contact met een andere planeet!

Dus toen ik dat ontdekte…
Nou sindsdien is het dus een nummer met een bijzondere lading. Deze week hoorde ik het weer. Eigenlijk wordt dan een soort van direct de verbinding hersteld. En dit is wat ze toen zeiden in antwoord op mijn vraag of ik echt alles al zou kunnen delen wat ik (mij) herinner/weet:

Wanneer had je dat anders willen doen, lieve Tessa? Lees je boek nog maar eens goed door: er ligt een heel Plan aan ten grondslag. Jij spreekt de grondtroepen aan die al dan niet zijn ontwaakt. Laat de mensen die niet met jou resoneren maar hard weglopen. Dat doet er werkelijk niet toe. Straks gaat als een lopend vuurtje wat jij wel doet en dat bereikt precies de juiste mensen. En deze mensen activeren hun verbindingen met de sterren, zodat wij vanachter de sluiers steeds beter onze verbinding met jullie aan kunnen gaan.

De glyphs die vormgeefster Aysha Wilka Zelders maakte. Voor iedere grootmoeder één..
De glyphs die vormgeefster Aysha Wilka Zelders maakte bij het grootmoedersboek van Judith Moore. Voor iedere grootmoeder één.. (klik voor lead)

Deel dit bijzondere verhaal Tessa. De komende jaren wordt het contactfenomeen met de sterren op grote schaal, op grote wijze opgevoerd. Jij bent daar mede aanvoerder in. Wees niet bang om vol uit te komen waar jouw grootste passie zit, jouw verbinding met de sterren. Als je eens kon zien wie er allemaal met jou samenwerken… Je zou dan waarschijnlijk helemaal niet meer kunnen stoppen met huilen, van dankbaarheid. Daarom Tessa… openheid en contact dienen synchroon te lopen met het aardse proces. Zowel in jouw leven als dat van het collectief. Mensen dienen evenwichtig te zijn. Inspireer hen!

Ja, dat klopt: mentaal en emotioneel zijn we makkelijk uit balans te trekken. Terwijl onze mentale en emotionele balans onze ticket naar de sterren is! Het is zaak dat we ons gevoel en verstand uitlijnen, zodat we ons Hogere Zelf als het ware kunnen ‘downloaden’ in onze werkelijkheid. Ons Hogere Zelf zou je ook ons lichtlichaam kunnen noemen, ons unieke energieveld waarmee we met oneindig veel andere bewustzijnsvelden (of universa, zo U wilt) in verbinding staan. Hoe we dit kunnen doen… nou daar zijn dus hele ‘inwijdingswegen’  voor. Zo voel ik mij dan ook: leerling ingewijde.

Het spijt me dat deze column zo lang wordt… Ik wil nog even iets delen met die mensen die net als ik verlangen naar verbinding met Thuis. Die net als ik hun psychische vermogens (onze slapende reus) nog meer zouden willen ontwikkelen en aangesloten zouden willen zijn op een hogere frequentie. Dat het leven net even wat minder gefixeerd is. De sluiers minder dik. Onze dromen helderder. Onze gevoelens sterker, onze creatiekracht groter, ons DNA meer geactiveerd, onze multi-dimensionaliteit sterker, etc.

Kortom: dat we gewoon weer die kosmische mannen en vrouwen zijn. Dat het universum onze speeltuin is. En niet dat er een glazen stolp over die aarde hangt. Dat we onszelf vastzetten in die ‘matrix’  van angst. Van de week kwamen ze weer met wat nieuwe inspiratie, dat jou misschien ook kan helpen. Leuk als je dat met me deelt!

Ben je klaar voor wat nieuwe informatie Cosmic Woman?

Ja, altijd..

Allereerst: je zit in een versnelling. Ook al lijkt het alsof je er niets van merkt. De versnelling zit hem vooral in een veranderend besef van ‘Tijd’. Je beleeft Tijd in een ruimere context. Mits je dat toelaat door vooral in jouw gevoelscentrum te blijven. Het heeft ermee te maken dat de grenzen vervagen voor Cosmic Woman. Wij weten: jij wilt ook uittredingen en dergelijke mooie avonturen beleven. Wij zeggen je: je bent kostbaar, alles loopt volgens een proces en een plan, welken allemaal voor zich wijzen.

Vanuit een Plejadisch Perspectief ben ik geïncarneerd als Tessa.

Dat klopt.

Mijn Plejadische Zelf…

Jouw Plejadische Zelven.

Oh zijn het er meer?

Ja, blijf het echter zien als verschillende perspectieven. Dus delen worden zich bewust in jouw mens-zijn. Jouw ‘thuisdelen’ kijken mee in en vanuit jouw mens-zijn. Jouw zelven werken hard met jou om jouw frequentie te verhogen, zodat je in een mensenlichaam een ruimer perspectief waarneemt en deze ervaart.
De frequentie ‘Tijd’ resoneert met de frequentie ‘Ruimte’ en trekt zo nieuwe ‘dia’s’/fragmenten aan vanuit waar je creëert. Je zou kunnen zeggen dat deze frequenties zorgen voor de ‘beelden’ op jouw beeldscherm, vanuit jouw waarneming. Maar dan is er nog iets: verandering heeft in het fysieke meer ‘tijd’ nodig, meer ‘ruimte’ dus de beelden op jouw beeldscherm lijken zich soms vertraagd af te spelen. Waardoor het ego in zijn denken kan schieten en allerlei ‘programma’s’ opstart. Hierdoor fixeer je het beeld op jouw projectiescherm en ervaar je jezelf als afgesloten. Snap je dat lieve Tessa?

Ja club ik snap het zover.

Grandmothers gathering
Grandmothers gathering

Snap je dan ook dat je eerst het ‘omgekeerde’ goed moet kunnen scheppen, voordat jij jouw uittredingen maakt? Ja, anderen mensen zouden inderdaad eerst hun uittredingen kunnen ervaren, maar zij hebben dan ook weer andere uitdagingen. Jij hebt ervoor gekozen om een voorbeeld te zijn, een Verhalenverteller, jij wilt de mysteries van het leven toegankelijk maken, logisch dat jij een ander Pad gaat. Als je een voorbeeld bent, dien je bij het begin te beginnen.

Ok club…

Wij vragen jou dus eigenlijk een ‘buitenaardse’ te zijn in een mensenlichaam. Omdat jouw ego herinneringen heeft aan de sterren, wil het juist ‘terug’ naar de ‘oude vertrouwde’ situatie. Het beseft nog onvoldoende dat het nu juist gekozen heeft voor een nieuwe variant: kosmische vrouw. Stel dat wij het om zouden draaien (dus dat jouw uittredingen prevaleren boven het aardse proces) dan zou het zijn doel missen. Alles dient juist synchroon te lopen met het aardse pad. Als jij erin slaagt jouw mens-zijn zoveel mogelijk vanuit het centrum van jouw hart te ervaren, krijg je steeds meer waarnemingen vanuit het Plejadisch Perspectief. Snap je dat lieve Tessa?

Ja…

Dus als jij de beelden op jouw beeldscherm fixeert door te klagen over jouw beperkte menselijke perspectief, verhinder je dus er vanuit een Plejadisch Perspectief naar te kijken. En weet lieve Tessa: als jij erin slaagt vanuit kosmisch perspectief jezelf te ervaren, je ook veel ruimer zult kunnen waarnemen met het deel dat jij bent. Je dient als het ware eerst het kosmisch perspectief op Aarde te implementeren. En daar krijg je nu alle hulp bij.

Ok. Mooi club.

Je ervaart het dunner worden van de sluiers in een menselijk lichaam. Hoe dat werkt, daar bereid je de mensen op voor, door jouw kennis en ervaringen te delen. Wat een groot avontuur! Als je leert zien en voelen dat je al Thuis bent, kun je planeet Aarde ook als jouw Thuis ervaren. En dan zegt Moeder Aarde: ‘Lief kind, welkom thuis. Je was verdwaald maar nu heb je het weer gevonden.’ En op deze wijze kan jouw moeder ook voor jou zorgen en die kant van zichzelf aan jou tonen, waardoor jij Thuis bent.
Het is de kant van de wonderschone Levende Bibliotheek Aarde. Ze kan zich in haar volle ornaat aan jou tonen en door dat jouw (energie)lichaam en dat van haar een zijn, krijg je je herinneringen weer terug. Zo helpen jullie elkaar weer ‘heel’ te worden.
Als je met dat perspectief leeft, scheur je de sluiers open en je krijgt precies datgene waar je naar verlangt. Dat is dus het paradoxale. Je helpt Moeder Aarde zichzelf – en alles wat erop leeft – te bevrijden. Je dient alles om te draaien. Dat heet: het kraken van de illusie.

flower of lifeLieve Tessa: wij vragen jou te veranderen nog voordat de verandering zichtbaar is in jouw realiteit. Wij vragen jou het Spel te spelen en met heel je hart te voelen dat het zo IS: Ik BEN veranderd. Dat is het Spel wat de Plejadiers zo leuk vinden om te spelen. Maar als ze eenmaal in een mensenlichaam zitten en de sluiers van vergetelheid krijgen toegediend, dan is het een hele reis om de spelregels te ontdekken. Terwijl je juist deze spelregels zo goed kende voordat je kwam! Tessa; jij kent de spelregels weer. Je weet ze weer. Nu kan je een beroep doen op jouw Plejadische template en met volle vaart vooruit. Niets houdt jou nog tegen. Laat ons zien dat jij bent veranderd, dan kunnen wij jou terug spiegelen dat dit werkelijk zo IS.

Het is dus grappig lieve lezer: je ervaart jezelf als gevangen in een mensenlichaam, je voelt verbinding met de sterren, je voedt jezelf met informatie op wanttoknow.nl die je helpt te ontwaken. Vervolgens ervaar je nog meer een ‘gevangenis’, maar dan zeggen ze: dat is een illusie, deel van het spel, je kraakt deze illusie van binnenuit door met heel je hart te WETEN wie jij werkelijk bent (multidimensionaal) en pas dan (als jij van binnen bent veranderd, ook al spiegelt de buitenwereld dat nog niet terug) DAN pas kun je het ervaren.
Omdat de ‘buitenwereld’ (waarin creatie trager gaat) geen KEUS heeft dan jou te spiegelen waar je in gelooft. En zie daar: de illusie is gekraakt, je bent Thuis, je was het al die Tijd al, maar even Vergeten. Nu mag je het jezelf weer Herinneren..!

Amen.

Liefs,

Tessa
www.cosmicwoman.nl

13 gedachten over “Heimwee en het Plejadisch Perspectief..

 1. Dragers van het licht

  Soms als niemand het ziet,
  Overvalt een heel groot verdriet,
  op sommige dagen uitgeblust moe,
  het gevoel van heimwee neemt dan toe.

  Maar ..afdalen naar de planeet aarde,
  was en is van zeer grote waarde,
  zodra duidelijk wordt wat de missie is,
  gaat alles heel snel en verdwijnt gemis.

  velen kruipen nu uit hun schulp en stappen naar voren
  zij stalen hun licht uit en laten van zich horen.
  samen op weg naar vooruitgang in het aardse leven,
  om te helpen herinneren, dat is het mooiste om te geven.

 2. jee, wat roept dit veel op. Van weerstand (Die f*cking veil; ja ja steeds dunner, nou het voelt nog steeds als beton). tot ‘ik wil ook!’.

  Dank voor het delen Tessa, het was al een halve channeling..
  Dank voor het publiceren Guido.

 3. Tessa zo is het als vanouds echt wel weer een warme inductie douche die uit de tekst en plaatjes golft; het oermenselijke element is een zeer krachtige cross roads blijkt maar weer, ergens hebben de ziggy stardust ver weggies ons minstens zo hard nodig, vermoed ik zo, wat zouden de goden zonder ons moeten, Tesla generator weer op volle toeren, zonnetje in huis op afstand effect, dat wat Anton vaak zo goed kan zijn van zichzelf, ik ben gevoelig genoeg voor sferen om dat te blijven opmerken en waard eren zo gauw als ‘het’ er weer is, geloVers belieVers of onbelegen dwars gebakken half aangebrande ongeloVvigen doet er op die manier inderdaad niet meer zo toe, je bent wie je bent en draagt dat uit zonder of met woorden, onze eigenste Mindy van Mork is weer back on space trackie, ik word er wel weer heel hopsaah saah enthousiast van, voorjaar speelt een rol zeggen ze. nu even therapeutisch spin rag ragen met gekke Franzepans en z’n onvermoeibare onmiskenbaar van verre herkenbare industrieel stampende elektro slag boogy woogy gitaar, oh sjit jammer ze gaat weer weg onderduiken vanwege encyclopie boekkie, baby come back (3 maal).

  Franz Ferdinand- Take me Out- Glastonbury ’09
  https://www.youtube.com/watch?v=WQRrx1tAmD0

  Boogie Woogie Piano (blij blij vrij vrij..)
  https://www.youtube.com/watch?v=J9b3ZZywQvg

  The Equals – Baby, Come Back
  https://www.youtube.com/watch?v=yPVRzKCWlGI

  Venus was haar naam en zuh heeft ‘het’ weer gelukkig;

  Shocking Blue – VENUS(1969)
  https://www.youtube.com/watch?v=auoArgmzqN4

  godinnen vrouwenpowerpop;

  Suzi Quatro – Can The Can (1973)
  https://www.youtube.com/watch?v=xYoogY-UGio

  https://nl.wikipedia.org/wiki/Inductie_%28elektriciteit%29

  https://nl.wikipedia.org/wiki/Inductie_%28filosofie%29

 4. Draag het licht naar de aarde.
  O mens, gij zijt tussen het licht en de duisternis geplaatst.
  Wees een strijder voor het licht.
  Houdt van de aarde,
  zodat zij tot een stralende edelsteen wordt.
  Herschep de plant.
  Herschep het dier.
  Herschep u zelf.

  Perzische spreuk uit de Zend Avesta

 5. Dankjewel Tessa dat je het over jezelf hebt en niet over een ander.

  Het heeft me verbaasd dat je in een ander artikel Martijn als kern neer hebt gezet en jezelf daar ‘een beetje naast’. Dat had toch gewoon andersom mogen zijn. En dat is het proces dat je hier ook beschrijft: een element in jouzelf als kern-positie en daar kan al het oude in jezelf en in anderen zich dan op ontladen, zodat voor hetgeen dat dan ontlaadt nieuwe, transmuterende antwoorden gezocht en gegeven kunnen worden.
  Wat jij beschrijft als ‘dat wat de club tegen je zegt’ is een proces dat ik ken uit eigen doorleving en wat ik benoem als ‘Het proces van een Blue Kachina’.
  Als door de eeuwen lange onderdrukking een lang verloren Wezenselement in onszelf zichzelf weer gewaar wordt (wat gebeurt doordat andere Wezenselementen al door eerdere generaties zijn bevrijd, waarin kinderen dan geboren worden), dan zal dit ooit verloren Wezenselemen zichzelf moeten gaan leven, midden in the reality of the now, zonder dus haar plek nog te verlaten. Want zijzelf, dit Wezenselement, is het absolute nieuwe referentiepunt geworden. Dus niet een ’te behalen iets’. Nee, een nu wel degelijk aanwezig iets: Een Wezenselement in ons zelfbewustzijn, wezensbewustzijn.

  Dit is wat ik noem: het Bleu Kachina ZelfBewustzijn.
  Een ooit verloren referentiepunt in onszelf gaat danvanzelf aan ‘de andere kant’ staan van de oude wolk in ieders zelfbeleving die er altijd valselijk in gegoten is en aan elkaar overgedragen, een overdracht die ondertussen dus nog altijd door gaat. Het nieuwe referentiepunt zelf kijkt vanuit haar oorspronkelijke positie (referentiepunt zijn dus) dus dwars door die wolk heen. Niet zomaar. Maar vanuit het zoeken en geven van transmuterende antwoorden die vanuit dat nieuwe referentiepunt komen.
  Het referentiepunt zelf is dus al volkomen verplaatst in jezelf. Dat is de totale switch in jezelf waar het om gaat. Daarna is het een kwestie van ‘daadwerkelijk toepassen’. Zowel ‘achteruit transmuterend’ als ‘vooruit creeerend’. Ik heb het in een filmpje zonder geluid verbeeld vanuit het Wezenselement Vrije Levenstoegang (deze term zelf vind je niet terug in het filmpje, want het is juist het element, de impuls zelf, die bevrijd wordt in het proces). Ieder beeld duurt 3 seconden dus het is om zelf stil te zetten.
  Tessa, aangezien je niet samen met een ander mens jouw Wezenselement leeft, ga je niet werkelijk iets betekenen voor het samen leven op aarde. Natuurlijk wel in de vervulling van nieuwsgierigheid van mensen. Maar het grote verhaal in deze tekst, dat je ‘moet inspireren’ laat zien dat je gekanaliseerd wordt. Als je samen met een ander mens jouw Wezenselement leeft, dan pas raak je de essentie. Want het gaat om wat er in het relateren gebeurt, wat dat oproept, en wat dat dan kan laten ontstaan en kan laten transmuteren.
  Wat ik hier schrijf mag je voor nu allemaal opzij schuiven en zelfs vergeten. Je gaat het je vanzelf enig moment weer herinneren op het moment dat je het jezelf ziet doen. Je zal enig moment niet meer praten over ’toekomstige zelven’ etc. https://www.youtube.com/watch?v=1F1Qy3itkC0

 6. Ach beste Tessa, jouw waarschijnlijk mooie verhalen zijn aan mij jammer genoeg, voor mij, niet besteed, zonder dat ik zou moeten huichelen, wat niet jouw en ook mijn bedoeling niet kan zijn.
  Dan komt Guido, weer om de hoek kijken, dat ook niets zeggen of schrijven ook een optie kan zijn, zonder meer waar !
  Ik moet al vaak genoeg mijn geweten en denken, een visa versa laten maken, ben oud maar nog vol denken en vooral vol ideéen.

  Mijn denken is het volgende, heb dit ook in mijn dromen gezien en gehoord, de lieve mensen die ik gekent heb en liefgehad, lopen aan de andere kant van de rivier, en roepen mij dan om te komen, en dan roep ik terug nee ik kan nog niet komen !

  Wat jij schrijft sluit aan bij de bronzen plaat gevonden, een spiegelbeeld van de hemel, gezien op een bevroren plaswater, meer als 3000 jaar voor onze jaartelling, met daarop de Zonne boot, en de Maan getijden, plus de drie Pleyaden, dus die verbinding was er toen ook al.

  Neem je zelf in acht voor onechtheid, de wereld, onze wereld zat en zit vol charlatans, ik zie dat hier om me heen, de helers rijzen de pan, de grond uit, de echte helers die bestaan nog steeds, vragen nooit geld, je mag ze belonen, maar dat is het dan, vaak typische heremiten gedrag, en meestal hele gelovige mensen, heb tweemaal een Zona gehad vreemde zenuw ontsteking in je middel, hij zet er dan met zijn duim een kruisje op, en de dag er op is het genezen, onze huisarts stuurt je naar hem of haar toe.

  Ik wens je succes en sterkte, vriendelijke groet Jenne

  1. Ha ha zo ken ik je weer jenne.
   Weetje Jenne Live is 10% of what happens to you and 90% of How you react to it

  2. Semerel, absoluut waar, en ook hoe hard je ook pookt in het verleden, het heden en de toekomst verander of verbeter je hier mede niet, groet Jenne

 7. Hallo Tessa,
  Ik vind het mooi om te horen hoe het nu werkt om als Pleiadiër in een menselijk lichaam te zijn geïncarneerd en dat dit is om in die levensvorm de Pleiadische leringen te delen en de mensen op Aarde te helpen. Het is inderdaad een ontdekkingstocht, maar vooral naar jezelf. Het voelt alsof je een buitenbeentje bent en hier niet hoort (dat heimwee-gevoel), maar je bent als Pleiadiër juist een ridder die strijdt voor het goed. Daar heb je inderdaad informatie van bijvoorbeeld WantToKnow voor nodig, maar ook andere geïncarneerde energieën van Sirius, Orion en Arcturia hebben wij geholpen in het doorlopen van het menselijk doolhof. Ik ben zeer nieuwsgierig naar je boek en ik wens jou en alle andere (nog te ontwaken) PLeiadiërs veel succes bij het helpen van de mensen (make a better world).
  Groet, Hugo (al enkele jaren geleden ‘ontwaakt’)

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.