Advertentie

Polen 14e land dat GMO verbant..!


Alle reden om GMO-mais, waarmee deze ratten zijn gevoed, te verbieden zou je zeggen..? Monsanto’s Roundup-Ready corn caused a host of negative health effects in rats, including tumors and premature death. Photo Courtesy AFP Photo/Criigen
Alle reden om GMO-mais, waarmee deze ratten zijn gevoed, te verbieden zou je zeggen..? Monsanto’s Roundup-Ready maïs veroorzaakte, zoals dat wetenschappelijk heet, een ‘negatief gezondheidseffect’ op deze laboratorium-ratten. Tumoren en premature sterfte.. 

x

x

Polen 14e land dat GMO verbiedt..!

2016 © WantToKnow.nl/.be

x

monsanto cartoonNa een hele trits landen die in Europa al een verbod heeft uitgevaardigd voor genetisch gemanipuleerde zaden en -gewassen, is vorige week Polen het 14e land geworden, dat dit ook heeft gedaan/gaat doen. Officieel heeft Polen zich dus nu geschaard bij de 13 andere landen die megalomane industriële bedrijven als Monsanto verbannen uit hun leveranciers van voedselproductie-zaadleveranciers. Geen voedsel dus meer van kankerverwekkende zaden en -gewassen in de Poolse voedselketen, dat uit eigen land afkomstig is.

Nederland blijft onder leiding van PvdA-politici in de regering en een minister van Volksgezondheid, die haar werk nog niet eens half doet op dit vlak, gewoon nog GMO-producten produceren; ondanks overduidelijke bewijzen van onveiligheid van deze GMO-producten. Nederland heeft echter nog tot 3 oktober om alsnog een statement te maken en OOK GMO-rommel te verbieden, TOT ONOMSTOTELIJK DE VEILIGHEID ERVAN IS BEWEZEN..!

De Poolse aankondiging kwam via het persbureau ‘Informacyjna Agencja Radiowa’ (IAR) kwam via een artikel dat werd gepubliceerd via Radio Poland. Voor de goede orde is het belangrijk te zeggen, dat je als land niet ‘zomaar’ gedag kunt zegggen tegen GMO-rommel. Je dient aan te geven, dat je een verbod op GMO-zaden en gewassen wilt, bij de EU. Polen heeft dit dus gedaan, evenals de andere 13 landen. Polen specifiek voor de producten van Monsanto’s genetisch gemodificeerde maïs..

Vooral angst voor GMO-besmetting..
Er heerst bij de Polen vooral verontrusting over het besmettingsgevaar van ‘normale’ en biologische mais. Want, zo is gebleken, de GMO-maïs van Monsanto is in staat, via bevruchting van de maïsbloemen door de lucht, hele velden te ‘besmetten’.. En ja, natuurlijk is het dan voor een dergelijke multinational ook nog eens zaak, om patentrecht te gaan halen bij die onverlaten, die het waagden, hun gepatenteerde maïs te dupliceren..

Kennelijk heeft het lobby-werk van Monsanto letterlijk en figuurlijk haar vruchten afgeworpen..!
Kennelijk heeft het lobby-werk van Monsanto letterlijk en figuurlijk haar vruchten afgeworpen..!

De oppositie tegen genetisch gemanipuleerd voedsel, is al tientallen jaren aan de gang in Europa, daar waar de Amerikanen steeds verder lijken af te stompen, onder het ‘genot van dit voedsel’..In de VS zijn van veel zaden, alleen nog GMO-varianten te koop, wat heeft geleid tot dekkingspercentages van wel 90% van de zadenmarkt, die in handen is van de GMO-zaden en -gewassen’fabrikanten’… (Zie het staatje hierboven)

Starbucks en Monsanto lijken dikke maatjes; Starbucks steunde Monsanto in haar manipulatieve non-labeling policy. Verstandig wellicht dat Starbucks daarvan terug komt..??
Starbucks en Monsanto lijken dikke maatjes; Starbucks steunde Monsanto in haar manipulatieve non-labeling policy. Verstandig wellicht dat Starbucks daarvan terug komt..?? Ga jij nog koffie halen bij deze club..? Als GMO geen kwaad kan, waarom mag je dan voedsel niet labellen met een GMO-sticker..?!

De aankondiging van de Poolse regering is natuurlijk wéér een stap voorwaarts in het VOLLEDIG bannen van deze GMO-rotzooi. Anders kunnen we het niet kwalificeren.. Voedsel dient immers buiten elke verdenking verheven te zijn, toch? En bij GMO-voedsel is het PRECIES ANDERSOM. Daar moeten mensen maar weer bewijzen dat het schadelijk is; dat ze kanker hebben gekregen van GMO-voedsel..! Want voor Monsanto geldt simpel, dat hun GMO-producten’ toch zijn goedgekeurd..?

Dat dit is gebeurd, door veel lobbywerk en manipulatie van ‘wetenschappelijk onderzoek’, is voor velen een overduidelijke zaak. Maar politici met rubberen knieën, zoals oud-staatssecretaris Sharon Dijksma van Landbouw, vond dat de ‘juridisch gronden voor een verbod, niet aanwezig waren’ en liet wetgeving die GMO-rommel moest verbieden, achterwege. (HIER)

De Poolse burgers zijn al lang tegen GMO-rommel, maar het protest bereikte een hoogtepunt, begin dit jaar, toen Poolse boeren de straten op gingen, waarbij ze met tractoren snelwegen afsloten (HIER) Vanaf binnenkort zullen GMO-zaden en -gewassen dus zijn UITGEBANNEN uit de landbouw in dit land. Met een groot compliment aan deze Poolse burgers.

Welke 14 landen hebben we het nu over?

 1. Polen
 2. Slovenië
 3. Servië
 4. Kroatië
 5. Litouwen
 6. Italië
 7. Duitsland
 8. Schotland
 9. Wales
 10. Oostenrijk
 11. Ierland
 12. Frankrijk
 13. Griekenland
 14. Letland

Nogmaals, de finale datum voor het verlaten van de groep landen die GMO-zaden en -gewassen goedkeuren binnen hun grenzen als EU-lid, is  3 Oktober.

Nog zo'n lekker middeltje van Monsanto, dat met veel lobby-werk in de EU ook werd goedgekeurd.. Glyphosaat. Inmiddels door de WHO als 'zéér waarschijnlijk kankerverwekkend' gekarakteriseerd..!
Nog zo’n lekker middeltje van Monsanto, dat met veel lobby-werk in de EU ook werd goedgekeurd.. Glyfosaat. Inmiddels door de WHO als ‘zéér waarschijnlijk kankerverwekkend’ gekarakteriseerd..!

16 gedachten over “Polen 14e land dat GMO verbant..!

 1. Het CDA begrijp ik echt niet. Het CDA is voorstander van GMO teelt evenals de VVD. Van de VVD weten we het wel. Het CDA heeft in haar verkiezingsprogramma staan: GMO teelt OK mits.. het niet schadelijk is voor mens, dier en milieu. Er zijn zoveel wetenschappelijke berichten die de gevaren van GMO teelt bevestigen! Het CDA weet dit ook. Zeker en vast. Het CDA kent ook het boek ALTERED GENES TWISTED TRUTH. Waarom het CDA voor GMO teelt is, kan ik hier niet zeggen. Maar ik ben er bang voor. Jammer van zo’n goede politieke partij.

  1. Telkens als er verkiezingen zijn geweest moeten ministers naar de koning om de eed af te leggen en nemen zij afstand van de bevolking omdat ze dan de troon/kroon gaan dienen en ja als dan die troon/kroon veel belangenverstrengeling met het bedrijfsleven heeft dan dienen deze ministers dus de banken en het Multi nationale bedrijfsleven.
   Zie het artikel van Arend Zeevat over “Het 4 en 5 mei ritueel” waar hij verwijzing geeft naar de banden van het koningshuis en het bedrijfsleven.
   Rutte zelf komt ook uit het bedrijfsleven want hij mocht vroeger voor een worsten fabrikant bonnetjes uitschrijven vandaar dat het niet zo,n beste premier is.

 2. Guido,
  je vergeet België, in Vlaanderen is GMO wel toegestaan maar in Wallonië niet.
  In Vlaanderen sproeien ze nog graag met roundup, zonder te beseffen hoe gevaarlijk dit is.
  Ik hoop dat ze hier ook wakker gaan worden en die rommel verbieden.
  Nog 14 landen te gaan.

 3. Het hangt er maar vanaf wat er onder genetisch gemanipuleerd wordt verstaan. De meer traditionele veredelingsmethoden zijn mijns inziens wel ok maar wat een bedrijf als Monsanto doet is natuurlijk erg riskant.

 4. Lijkt mij een goede reden voor een referendum!Laten we een petitie beginnen en heel Nederland bewust maken van het gevaar voor 3 oktober.

  Ik mag alleen biologisch voedsel eten en daar betaal ik mij blauw aan.

  Om niet te zeggen dat onze bioboeren volledig worden uitgeknepen door de overheid en de supermarkten.

  1. Hoi biotaartje ( leuke naam!)

   Sommige produkten schelen maar een paar centen in verschil met biologisch, kwestie van uitzoeken, de hoogvliet is een stuk goedkoper met zijn bio produkten als de natuurwinkel!

   Voorts is het allemaal een grote bende met wat er allemaal op ons bord ligt, gelukkig gaan steeds meer mensen dit zich bewust worden!
   Dat hele helse monsanto is een onderdeel van de grote agenda, en ik zal nimmer een starbuck drinken,of iets wat van dat soort genetisch gemanipuleerde zooi, de minister die hier schipper heet, is geen echte vakvrouw, zij doet maar wat en speldt ons alles maar op de mouw, els borst was wel een hele goede gezondheidsminister, maar daarom is zij ook om zeep geholpen!

   Ook is het zo, dat VOEDSEL ten allen tijden bio moet zijn! Zo is het ook bedoeld vanuit de natuur, dat zei dokter Moerman ooit, dat VOEDSEL moet zijn zoals het is, en niets minder en meer

   maar goed.. we gaan rare tijden in met die zaden en handel, en als dat achterlijke tipp verdrag er door komt, zijn de lijnen helemaal niet meer te zien, dus.. ik zeg ook ; REFERENDUM!!
   Helaas zijn er maar weinig draagkrachten voor zo iets, maar Nederland moet echt meer wake up komen! Thierry Baudet is een van de weinige die dit publiekelijk open gooit in de media!

   Kijk zijn site ( of je kent het al?) Smakelijk eten vanavond. Groetjes Luna

 5. On Topic
  Groot nieuws update Neil Keenan namens Dragon families
  BREAKING NEWS: Obama Out / Cabal Surrender / Currency Revaluation In Progress
  https://www.youtube.com/watch?v=Dkz9Agi7VuQ
  Zie videos 2/3/4 http://neilkeenan.com/neil-keenan-update-breaking-news-obama-out-cabal-surrender-currency-revaluation-in-progress/

  Neil Keenan bevestigd informatie Benjamin Fulford lock down White House
  Illuminati grandmaster “Alexander Romanov.” also said that Khazarian top Mafiosi Heinz (Henry) Kissinger had died and that there was nobody to replace him in the Khazarian power structure.

  Pentagon sources tell us that the White House was under lock-down April 26 and 27th “as special forces led by [General Joseph] Dunford entered via tunnel to demand resignations.” We can confirm there was a lockdown of the White House those days, officially because of a “fence jumper,” but President Barack Obama has been in public since that time so we are not quite [sure] what resignations were demanded. Since Obama is just a house slave, this possibly this ties into the Kissinger information above. Time will tell. Lees meer: https://kauilapele.wordpress.com/2016/05/05/full-article-benjamin-fulford-5-2-16-is-it-time-for-pope-francis-to-confess-to-involvement-in-argentine-dirty-war-and-resign/#more-49571

 6. Roundup is het neefje en voor 80% hetzelfde als agent orange, het ontbladermiddel dat in de Vietnam oorlog is gebruikt.

  Al in 2008 heeft Terzake hier een uitzending aan gewijd, getiteld “De wereld volgens Monsanto” – https://www.youtube.com/watch?v=x2jo9nOW2wE

  Denk niet dat het hierbij eindigt. Lobbyisten van dit bedrijf zullen ONOPHOUDELIJK politici blijven beïnvloeden en proberen om te kopen; de geschiedenis van dit bedrijf laat zien dat men al decennia niets anders doet. Van PCB’s, dioxine, tot groeihormonen, van Aspartaam tot en met GMO’s het bedrijf blijft de boel met gemanipuleerde cijfers besodemieteren.
  Het levert namelijk teveel op.

  Het bedrijf heeft niet voor niets de slogan: “No food shall be grown, that we don’t own.”

  De heilige graal voor dit soort bedrijven is het patenteren van NATUURLIJK DNA, wat ze al bereikt hebben met het DNA van broccoli en het DNA van het varken.

  https://www.youtube.com/watch?v=pNvWia3dYCE

  Het gaat niet alleen om GMO’s Het hele patent systeem is dusdanig corrupt dat er patenten worden uitgereikt aan bedrijven over natuurlijk materiaal dat al MILLENNIA in omloop is.

  De laatste hindernis die nog moet worden genomen is de patentering van het menselijk DNA. Stel je eens voor zeg dat we AAN EEN BEDRIJF (goud)geld zouden moeten betalen om ons te mogen voortplanten….

  Dat laatste patent geeft hen dan meteen een vrijbrief om te doen en te laten met menselijk DNA wat men zou willen. En dan komen cyborgs ineens heel erg dicht bij.

  Er is 1 lichtpunt. DNA is niet het enige dat telt bij een mens. Er bestaat ook nog iets als epigenetica. Dit vakgebied is nog geen twee decennia oud, maar laat zien dat er nog veel meer is dan DNA alleen dan fenotypen en genotypen.

 7. Voor wat info, de afbeelding van het amerikaanse vunzige koffiemerk laat de afbeelding zien van Semiramis. De stichtster van de stad-staat babylon. ‘T is maar even dat je het weet en de connectie met het Babylonische gedachtegoed terug ziet.

  1. Ja Babylon is verwarring zaaien en Babylon is het toonbeeld van valsheid en misleiding. Alles op zijn kop zetten HET KENMERK VAN SATAN = TEGENSTANDER. Recht praten wat krom is heel en heel erg vals. Net als de Nederlandse media heel erg vals en krom. Babylon is ook smerig en pervers (zie met name de sexuele perverse uitwassen).

 8. En Belgenland, ook niet op de lijst te zien. In Wallonië is Roundup verboden en is 1/3 bos; Vlaanderen hikt wééral achterop…Aveve, tuincentra: overal zie je dat zwaar vergif.

 9. Maandag 09-05-2016 was op het NOS journaal van 20.00 uur een heel stuk gewijd aan gemanipuleerd eten en ook over patenten.
  http://nos.nl/uitzending/15192-nos-journaal.html
  Van Dam maakt zich ook zorgen om de ontwikkelingen en wil voorkomen dat bv multinationals zoals Monsanto alle macht krijgen.
  Uiteraard was er ook een dame die bij Monsanto werkzaam is die haar visie erop geeft.
  Vanaf minuut 7.19 gaat het hierover.

 10. Vele Nederlanders zijn totaal niet geinteresseerd in wat in het gat onder de neus stoppen zolang het maar goedkoop is en makkelijk schepbaar. Vis met graat is al een “probleem” voor velen. Landen waar men meer om eten geeft (Frankrijk, Griekenland, Italie, Duitland ed) hebben geen zin in rommel op het bord. Hier in Nedeland houdt alleen een soort aanstellerige “ik weet het beter” elite zich bezig met voedsel en die slaan dan door in rages als quinoa, goyibessen en allerlei andere aanstellerige voedselhypes zoals brood bashen of zuivel bashen en natuurlijk vlees bashen. Volgens mij vervullen die voedselfascisten een soort agenda om zoveel mogelijk verwarrign te zaaien door mensen bang te maken voor gewone dingen (zoals vlees vis, brood en zuivel) en ernaar te streven dat we in een veganistische dictatuur terecht komen wel met GMO-voedsel natuurlijk. Hee mensen ik ga een gerookte paling halen straks.

 11. Het is weer typische de Nederlandse regering. De slaaf en vazal te zijn van Amerika. En dan is het niet interessant of iets giftig is. Neen Amerika moet te vriend worden gehouden. En dat zien wij overal terug.
  Weg met de gemanipuleerde zaden en zeker round-up. Schandalig dat Nederland het nog steeds toestaat.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.