Advertentie

Dagelijks kijk op je natuurlijke ritme…


Hallo beste mensen van WantToKnow, ik wil jullie graag op de hoogte brengen van een prachtige en krachtige website, die zeker voor alle WantToKnow-lezers geschikt is!

Sinds ik deze website gebruik is mijn leven in een positieve stroomversnelling geraakt. En dat gun ik iedereen, daarom mijn vraag aan jullie om onderstaand stukje over Smart-Rhythm te plaatsen op de WantToKnow website. Met hartelijke groet, Edith Blankespoor

smartrhythm_4

Nederlandse website Smart-Rhythm: Free your mind, know your flow smart-rhythm.com is een gratis website die voor iedere bezoeker dagelijks zijn natuurlijke ritme laat zien. En daarnaast vind je hier antwoord op belangrijke levensvragen:

 • wie ben ik
 • waar sta ik
 • wat is mijn doel in het leven en
 • wat is mijn relatie tot de ander.

De adviezen die je krijgt zijn bedoeld om ZELF aan een vreugdevol leven te werken.

De filosofie van Smart-Rhythm is dat als iets je niet bevalt in de buitenwereld, je dat van binnenuit kunt wijzigen. Zo ontstaat werkelijke verandering. Smart-Rhythm heeft oeroude kennis met elkaar verbonden en uitgewerkt tot een moderne en eenvoudige methode. Iedere deelnemer krijgt dagelijks praktische informatie en adviezen aangereikt waarmee hij/zij een verband leert leggen tussen dagelijkse gebeurtenissen en persoonlijke (on)balans. Als je dát verband doorhebt, kun je alle vicieuze cirkels doorbreken.

Met Smart-Rhythm werk je op een aangename manier, in je eigen tempo aan een optimale gezondheid, harmonieuze relaties en vreugdevol leven. De samenwerking tussen de linker- en rechterhersenhelft wordt weer geactiveerd en er ontstaat een gezond evenwicht tussen lichaam en geest.

smartrhythm squareDe inititiatiefnemer van Smart-Rhythm is de 32-jarige Vincent Bouwman. Vincent heeft Smart-Rhythm opgericht als logisch gevolg van zijn manier van leven waarin hij synchroniciteit –flow- ervaart. Het raakt hem dat zijn leven zo in contrast staat met de mensen om hem heen die ondanks enorme inspanningen het maar niet lukt om een soepel en vreugdevol leven te creëren. Dit heeft hem de bezieling gegeven om na zijn studies bestuurlijke informatiekunde en sociaal culturele wetenschappen samen met anderen de website smart-rhythm.com te ontwikkelen, in het nederlands en in het engels.

Kijk voor meer informatie op smart-rhythm.com HIER

9 gedachten over “Dagelijks kijk op je natuurlijke ritme…

 1. Dit is erg leuk en verhelderend! Ben er net even ingedoken en weet niet hoé het precies werkt, maar er kwamen zeer persoonlijke adviezen uit. Een aanradertje! En Jolanda, even op die link die Mark doorgaf klikken, werkt prima…

 2. Hoe betrouwbaar is deze website?
  Waarom en wie gebruikt de ingevoerde gegevens voor demografies onderzoek? (Zoals in de voorwaarden vermeld staat.) Voelt voor mij aan als een instinkertje.

 3. Ik heb me drie dagen geleden ingeschreven en uitgeprobeerd of het iets voor me is. So far so good, het bevalt me wel. ik had niet echt iets met nummerologie wel met chakra-energie. Daar kan ik me mee verbinden en de effecten van de energie voelen.
  Dat heb ik dus de afgelopen dagen uitgeprobeerd met de adviezen van de dag (verbonden aan cijfers op basis van nummerologie) op deze website. Nou, voor mij dus net zo effectief, ik kom in een flow als ik mijn aandacth richt op het cijfer van de dag! Thanx.

 4. Het doet mij een beetje denken aan Starman Productions, kaartje on-line trekken, als ik een paar uit probeer op deze site kom ik bij terug slag en het opnieuw invullen van datum een andere uitleg tegen.
  Iets breekt dan in mij op om een andere datum te pakken van iemand die ik persoonlijk heel goed ken om te zien of de antwoorden geijkt zijn, gekke dat je dan spontaan vast loopt op een stukje consult.

  Net als Guido ben ik ook maar een mens.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.