Advertentie

Fluoride: hoe gek moet je, eh.. moet het worden..?


Fluoride is een gif. Kort maar krachtig. Wist je dat de Nazi’s fluoride gebruikten om hun gevangenen mak en gewillig te maken? Fluoride werkt ook als ingredient in Prozac om mensen hun verstand niet te laten gebruiken.. Het is een essentieel onderdel van het zenuwgas Sarin dat wordt gebruikt in rattengif, om dominante ratten te versuffen. En de eigenschap om met een verdunde oplossing ervan, je tanden te harden, lijkt daarmee niet meer dan een ‘logische  bijwerking’ van dit smerige goedje in plaats van de hoofdzaak van de werking ervan.

Mike Adams is een toegewijd mens, die de gezondheid van de Aarde en haar bewoners als zijn Passie en Plezier heeft gevonden.
Mike Adams is een toegewijd mens, die de gezondheid van de Aarde en haar bewoners als zijn Passie en Plezier heeft gevonden.

Mike Adams, die de waardevolle site Natural News onder beheer heeft  (HIER) schreef vandaag in zijn nieuwsbrief dit stukje over Fluoride, dat ik hier graag wil aanhalen. Eronder de Nederlandse vertaling. WantToKnow zal binnenkort een groter artikel over fluoride plaatsen.

NaturalNews Tip of the day (from Mike):

Did you know that the fluoride chemical commonly added to municipal water supplies is actually an EPA-regulated toxic waste chemical? If it wasn’t sold to cities to be dumped into the water, it would have to be disposed of under stringent (and expensive) hazardous waste guidelines. People who handle the fluoride liquid are advised to wear chem suits to protect them from this extremely toxic substance. Dumping fluoride chemicals into a local river is a violation of federal law, but dumping it into the public water supply is somehow approved as “good for public health.”

vertaling:

Wist jij dat Fluoride een chemische middel is en dat het wijdverbreid in het drinkwater van veel grote steden wordt toegevoegd? En dat de EPA (Environmental Protection Agency) het beschouwt als een giftig chemisch afval..? Als het niet zou worden verkocht aan de waterbedrijven van de grote steden, zou het onder stringente en dure controlemaatregelen dienen te worden afgevoerd. Mensen die met fluoride omgaan, wordt geadviseerd om chemische pakken te dragen om hen te beschermen voor deze extreem giftige substantie.. Wanneer je fluoride dumpt in een plaatselijke rivier, is dat een overtreding van de federale wetgeving in de VS. Maar het dumpen van fluoride in het drinkwater van burgers wordt beschouwd als een ‘goede zaak voor de volksgezondheid”…

Fluoride_Water_Main_600

32 gedachten over “Fluoride: hoe gek moet je, eh.. moet het worden..?

 1. vanmorgen op teletekst gelezen;
  ons drinkwater is waarschijnlijk zo vervuild met chemicalien en resten van medicijnen (en wat al nog niet meer in de grond en ons afvalwater terechtkomt)
  dat besloten is hier onderzoek naar te doen.
  de regels voor zuiverheid van water dienen aangepast omdat met tegenwoordig veel kleinere deeltjes kan ontdekken en herkennen
  de vrees bestaat dat ons drinkwater niet gezond meer is.

 2. Prozac maakt meer kapot dan lief is….;

  “Prozac, produced by the George Bush drug company, ELI LILLY, is another Illuminati corruption to impose a mind suppressant on the population. Prozac was introduced in 1982 and marketed to target ‘depressive disorders”. By 1987, two months before the FDA approved Prozac, 27 people had died in controlled clinical trials. 15 were suicides, six by overdose, four by gunshots and two by drowning. Prozac was directly connected to all of them.”

  http://www.bibliotecapleyades.net/sociopolitica/esp_sociopol_humanfree02c.htm

 3. Vroeger was depressie misschien iets voor uitgerangeerde ouwe mensen achter de geraniums in een (a)sociaal verzorgingstehuis. Maar volgens de big pharma aandeelhouders kun je niet vroeg genoeg beginnen met depressiviteit. Nu Nog meer geweld en onderdrukking voor onze kinderen;

  “In 1991, the FDA received more than 15,000 reports of all kinds on Prozac. That number reached 28,000 by 1992 with another 1,700 deaths. Now, they are introducing a form of Prozac for children and it is widely used among victims of mind control.

  Ritalin is another mind altering drug that is targeted at children and can seriously affect their behavior. It has been connected to many acts of violence. The U.S. Government classifies Ritalin in the same category as cocaine and heroine. Its affect on children is to slow them down, shut them up, and make it more difficult for them to move around. Its effect can continue long after the prescription has stopped.

  Adults who take this drug are far more likely to commit violent crimes. The high number of incidents involving violent children and the increase in child suicide can be attributed to an ever-increasing number of children who are given drugs to control their behavior. The main targets are the children with active minds and those who act differently to the norm.”

 4. @Hyperalert
  Veel kinderen in mijn privé omgeving hebben de diagnose ADHD/ADD!
  Ik heb er niet veel verstand van maar mijn gevoel zegt dat ADHD/ADD niet bestaat! Deze kinderen krijgen concerta en ritalin soms in combinatie met anti-depressiva van af ongeveer hun zesde levensjaar!!
  Moedeloos word ik ervan, heb het weleens geprobeerd de ouders er op aan te spreken,lukt niet!

 5. Sinds kort heb ik tandpasta van Ayurveda…

  Volgens mij zit daarin nagenoeg geen chemicalien met bijwerkingen…denk ik?

  Ook ben ik overgestapt op blokjes zeep van Ayurveda…heerlijk!

 6. In de VS zit het in het drinkwater maar hier niet!

  Bij ons zit het in de tandpasta maar daar zijn ook de genoemde alternatieven voor.
  Dus de NLers gaan redelijk floride mild door het leven.

  Dus doe een onderzoek en zoek de verschillen in de landen onderling vooralsnog zie ik die niet.

  Let op: veel natuur sites moeten ook vaak dingen aanhalen om hun alternatieven aan de man te brengen of om bezoekers te trekken, waar rook is is vuur maar niet alles is wat het lijkt.

  De scare tacktiks die de farma gebruikt zijn weldegelijk ook terug te vinden bij de natuurshops.

  Zo ontving ik onlangs een e-mail van drogisterij.jeweetwel die haalde de griep/mexicaanse griep aan en noemde daaronder hun geweldige handzeepjes die het risico aanzienlijk zouden verminderen. Doe je eigen onderzoek maar ga niet af op angstzaaiers of boe roepers en die zijn er aan beide zijde evenveel!

 7. klopt Lianne de eerste reflex is om boodschappers voor gek te verklaren; zie die kinderen die zogenaamd aan adhd leiden als onwelgevallige boodschappers en je ziet dat de technieken om de mond te snoeren van diegenen die wat te melden hebben legio gevarieerd zijn; chemisch farmaceutische oplossingen natuurlijk maar ook het elkaar strategisch op voorhand in diskrediet brengen is een ‘wetenschappelijke’ jezuïeten discipline die gemeengoed is geworden in onze samenleving; als je zelf niet goed getraind bent in het plegen van bedrog op dagelijkse basis dan val je sowieso al buiten de bestuurlijke boot; en een eenvoudige (zorg) medewerker moet heel goed aan z’n klompen aanvoelen hoe de hoofd wind waait vanaf de hoofdkantoren anders heb je direct problemen; ik ken iemand die geeft soms op eigen initiatief alternatieve behandelingen aan cliënten maar alleen al op grond van de positieve resultaten kan je al meteen aan lager wal komen; als ik net op een pauw & blankeman uitzending zie hoe schaamteloos zo’n financieel hoogleraar meneer Boot aan tafel probeert af te leiden van het hoofdzakelijke wanbeleid van grote spelers als de nederlandse bank (dnb) en daarna schaamteloos moet toegeven dat ie zelf een functie heeft binnen een advies commissie van diezelfde dnb club waar haal je dan je geloofwaardigheid vandaan om zogenaamd onafhankelijk wetenschappelijk commentaar te kunnen geven op het plotsklaps omvallen van een bank onder wel zeer verdachte omstandigheden?!

 8. In de jaren zestig en zeventig van de vorige eeuw waarschuwde Melly Uyldert al tegen dit soort toevoegingen, zie haar boeken hierover.
  ook mijn toenmalige ambachtschoolleraar waarschuwde ons tegen fluor als bijproduct van het corroderen van alluminium.
  wij werden gewaarschuwd deze gell NIET (met koeieletters) met de hand aan te raken, zelfs niet met handschoenen aan.
  dit was volgens hem dodelijk vergif.
  nu spreek ik over de jaren vijftig van de vorige eeuw.
  ik heb me daar altijd aan gehouden en heb mijn kinderen ook NOOIT naar de schooltandarts laten gaan of enige vorm van fluor laten innemen of mee laten poetsen of een aplicatie laten ondergaan.
  toen zij volwassen waren hebben zij zelf gekozen.

 9. Kan me herinneren uit mijn Haarlemse tijd, dat dr. Hans Moolenburgh in de jaren zestig/zeventig een einde heeft kunnen maken aan de verregaande plannen van de gemeente om fluor toe te voegen aan het drinkwater. Ben hem nog steeds dankbaar voor zijn inspanningen toendertijd! Manlief werkte indertijd ook met fluor bij de drukkerij De Spaarnestad (voorloper v/d VNU), dit werd toen al als zwaar vergif beschouwd (doodskop op de flessen)..

 10. Hans Moolenburgh is een kanjer, vind ik. Hij sprak laatst dat hij geen puf meer heeft, op zijn leeftijd (rond de 80) om de UMTS, DECT en andere straling aan te pakken, die de overheid maar toelaat. Schandalig! noemt hij het. Geeft ook aan wat voor zooi die straling is.

 11. Overal is eigenlijk straling aanwezig, niet enekl door mensen opgewekt, maar ook de sterren die zo fraai schitteren aan de hemel stralen ons continue in, licht en geluid is in principe ook straling en dat het nog meest erge van allemaal, idereen die nu bezig is om verlicht te worden is het ontsteken van zijn eigen nuclulair stralings fabriekje.

  @ Guido

  Daarom straal hier altijd al zo, zonder zou je niet eens opvallen.

 12. Aanhakend op de straling: kijk op http://www.stopumts.nl en kies voor een goed alternatief: de stralingsarme telefoon (bij niet bellen stralingsvrij, zoals ook logisch zou zijn). Er schijnt al eerder een (bij niet bellen) stralingsvrije DECT telefoon te zijn gepatenteerd door de industrie (Siemens?) maar die wilde men bij nader inzien niet in produktie nemen. Bang voor claims als op die wijze bekend zou worden dat de algemeen verkochte DECT telefoon schadelijk is? In Duitsland gaan de aanbevelingen om stralingsarm te bellen wel even wat verder dan hier. Hier gebeurt vooralsnog niets en leeft iedereen doodleuk 24 uur per dag in de straling die een UMTS-mast naast je huis ook zou geven.

 13. @Marc
  De Siemens C385 DECT heeft een ecomode plus optie. In deze stand is de straling 0 als de telefoon in het laadstation zit. De sterkte van de straling wordt aangepast aan de afstand als je het toestel gebruikt. Het gekke is dat deze optie nauwelijks te vinden is.
  Op de doos staat alleen Ecomode, maar dat is alleen wat minder stroomverbruik.
  Pas als je de gebruiksaanwijzing goed doorspit kom je er achter.
  Ik heb het toestel in Duitsland gekocht, maar ik denk dat het model ook wel in Nederland te krijgen is.
  Dus Siemens heeft het wel, maar schreeuwt het niet van de daken.

 14. @Lianne: Inderdaad goede tip! Ik gebruik al sinds jaar en dag fluoridevrije Paradontax, bevalt prima!

  Laatst zat ik met een aantal vrienden voor de tv (wat ik zelden doe overigens) en was die reclame erop. Dus ik begin de discussie door te zeggen dat ik fluoridevrij poets en waarom. De reactie? “Nick, we willen niet weten wat er allemaal giftig is. Aspartaam is ook niks mis mee, die-en-die gebruikt het al jaren en dat gaat prima.” Soms vraag ik me dan af waarom ik zie dat sommigen in mijn omgeving, die wat minder nauw kijken naar zelfvergiftiging, leven alsof er niets aan de hand is in deze tijd (sommige stoffen blokkeren nu eenmaal bepaalde belangrijke cognitieve processen – gelukkig bevorderen anderen ze).

  En dat is ieders goed recht natuurlijk, maar moet er nu niet eens een tijd komen (zeg maar ten behoeve van ons voorbestaan – zou misschien wel aardig zijn) dat we over die ouderwetse fase van ont-kenning (kennis wegnemen) heen stappen, elkaar onvoorwaardelijk gaan respecteren en onze eigen rechten claimen en daarmee een betere wereld creëren? Een realiteit van eenheid als vervanging voor afzondering, een realiteit die we voor mogelijk achten in ons heden, in het hier-en-nu.

  Met andere woorden: mogelijk-heden zien (in plaats van moeilijk-heden).
  Wie gaat er gezellig mee?

 15. @ Nick

  Kijk jij eens verder wat er in je tubetje Paradontax zit, niet enkel de ‘Fluor’ is die gifstof maar er zit nog heel veel aan andere stoffen in met een naar bijsmaakje.

  Als je toch iets heel natuurlijk wilt gebruiken om je tanden schoon en clean te krijgen weet ik wel een paar gezonde tand cremetjes als: pasta met stevia erin, MMS druppels en of produkten van Weleda gemaakt puur van plant aardige stoffen zonder toevoeging van enige scheikundige troep.

  Een discussie opstarten is nooit een eenvoudige stap, meestal loop je altijd vast in een verdedings conflict met anderen, die middels al in vergaande staat zijn van het gebruik van al die giftige middelen.

  JE kan beter een nieuw produkt in een proef tubetje obder hun neus douwen en vragen of zij dat ook lekker en smaakvol vinden, misschien is de turn over dan heel stilletjes gebeurd.

 16. @Paul: Bedankt voor je tips! Heb ook meteen even op mijn tube gekeken, klopt inderdaad wat je zegt. Ik zal eens op zoek gaan naar de voorbeelden die je noemt.

  Je laatste tip heb ik ook geprobeerd, maar zodra ik de door mij gebruikte alternatieven laat zien, kijkt men mij lachend aan met een blik in de ogen van “doe maar wat je wil, ik weet toch wel beter”. Verdedigen ben ik niet zo van; waarom zou je iets te verdedigen hebben wanneer je anderen juist probeert te helpen (‘discussie’ was misschien ook een verkeerde woordkeuze van mijn kant)? Dus blijf ik maar bij mijn eigen verantwoordelijkheid wat dit betreft.

  Nogmaals bedankt!

 17. @ Nick

  Wil je er toch achter komen wat er beweegt en hoe mensen van bepaalde dingen vinden kan je het zo ook onder hun neus presenteren al: Jeetje wat een onzin heh? wat men aanhaalt over aspartaam en fluor en lol hoe zouden mensen nu allemaal op dit soort onzin terecht kunnen komen”, meestal dan krijg je vaak zo regelrecht uit hun mouw het lang verwachte antwoord.

  Onthou voor je zelf dat er genoeg eigenwijze mensen in de wereld zijn, anders zouden er nooit nieuwe innovaties plaats vinden, nieuwe uitvindingen, nieuwe wetenschappelijke ontdekkingen worden gedaan, anders hadden we nog steeds in het stenentijd perk vast gezeten.

 18. @ Paul: Haha, inderdaad, mooi gezegd! Die manier van een onderwerp aankaarten hanteerde ik wel eens in het geval van de UFO coverup/disclosure; “Wat een onzin he, dat gedoe over UFO’s en buitenaardsen dat steeds meer in het nieuws is?!”. Niets meer dan zaadjes planten met een liefdevolle bedoeling; het zet men misschien aan het denken voor zichzelf en dat is mooi.

  Er is wat mij betreft dan ook niets mis met eigen wijsheid. Is het niet prachtig? Het is de focusverschuiving van behoefte aan materiële bezittingen naar individueel en in onszelf vergaarde (spirituele) wijsheid dat ons juist bij elkaar brengt nu (om te voorkomen dat we weer teruggaan naar het stenen tijdperk). Er wordt nu meer dan ooit plaats gemaakt voor innovaties, vind je niet?

  Van eigendom naar eigenwijs (om maar weer wat met woorden te spelen)…

 19. @ Lianne en Nick: ik weet niet alle ‘plantaardige’ ingrediënten van Paradontax, maar ik weet wel dat het een product is van Glaxo Smith Klein. Dezelfde fabrikant die onze kinderen Cervarix biedt met vreemd insecteneiwit , hulpstoffen op olie basis (auto-immuunziekten!), aluminium, etc…en nu ook Pandemrix geloof ik? Moet steeds aan Asterix en Obeliks denken bij die naam. Anyway, misschien goed om even naar de andere mogelijke chemische ingrediënten te kijken dus, of gewoon bij de biologische winkel tandpasta kopen zonder ellende.

 20. Je moet dus ook Paradontax niet op je tanden smeren, het is al omstotelijk bewezen dat het produkt salvia officinalis bevat, dus m.a.w. je kan het beter opsnuiven, het is een simpel en goedkoop middel om tot geestverruimde status te komen.
  Verder bevat het ook Sodium bicarbonaat en SLS wat inhoudt dat het een vorm van kunstmatig verkregen bakpoeder bevat en lol je kan er ook je zwart geworden stoep er mee schoonmaken, het schuimt zo dat je automatisch ervan uit gaat dat het een geweldig produkt is.

  Het adverteert dat het zeer lekker smaakt en dat is nu de dagelijkse instinker, het gaat niet om de smaak maar puur dat het cara verwijderd in een natuurlijke overweging, daarnaast nog maar te zwijgen van alle kunstmatige zoetstoffen.

 21. @ John

  – Panoramix, de druïde, van belang omdat hij de enige is die de toverdrank kan brouwen. Daarnaast kent hij ook veel andere recepten. Hij is eigenlijk de verstandigste in het dorp en de enige die nimmer meedoet aan scheld- en vechtpartijen. Saai is hij echter niet – hij kan best lachen om een goede grap. En hij heeft er geen bezwaar tegen dat de dorpsgenoten de Romeinen afranselen.

  Je hebt je Menhir nog laten liggen hier sinds ons laatste gesprek.

 22. Bedankt voor de tips, John en Paul.

  Paul, een stel groene vingers en gewoon een Salvia Divinorum plant lijken me nog net even iets goedkoper en aangenamer dan tandpasta opsnuiven, maar dat moet ik eens aan Panoramix navragen. Gebruikt hij dat niet in zijn toverdrank?

  Ter detail: SLS staat overigens niet vermeld op het ingrediëntenlijstje van Paradontax (tweede stof waar ik op lette naast fluoride), maar wat overige chemische ingrediënten betreft is biotandpasta inderdaad een goed volgend ‘alternatief’.

 23. Paradontax is gewoon een merk.
  Alleen de Natural of Original ofzo is zonder fluoride en dat staat er dan ook niet op bij de ingredienten.
  Sinds ik dat gebruik (1x per dag) zijn m’n tanden veel gladder en heb ik nooit last van tandvlees.
  Ik had het een keer op en probeerde weer fluoride-tandpasta van een duur merk, nou DAT is pas smerig, en zo’n vieze nasmaak, drink maar eens sinaasappelsap daarna.
  En bij Paradontax, vrijwel geen nasmaak, en die “zoute smaak” went na een paar weken en dan is het juist lekker.
  Ik hoef die chemische fluoride-rotzooi niet meer in m’n bek, er zitten onder je tong klieren die alles heel snel in het bloed opnemen, daarom moeten sommige patienten ook pillen onder de tong leggen.

 24. FLP verkoopt al jaren een fluorvrije, natuurlijke tandpasta op basis van aloe vera. Ik gebruik het al jaren naar volle tevredenheid. Bovendien helpt het tegen aften en ontstekingen in je mond. Geweldig!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.