Advertentie

Er is niets wonderbaarlijks aan een wonder..


We plaatsten hier op de site al eerder artikelen van White Bull, een entiteit die via de Nederlandse Schot Ian Graham zijn informatie aan ons doorgeeft. Informatie, zo hebben wij gemerkt, die een liefdevolle toon draagt en jou en de mensen om je heen in hun waarde laat. Een simpele, maar desalniettemin diepe vloed van informatie komt daardoor op je af; informatie die -zo blijkt ons- relatief simpel te intergreren is, in je dagelijkse bestaan..

Een nieuwe boek van Ian Graham/White Bull is zojuist verschenen en verdient in onze ogen je aandacht. Is een kenmerk van het meesterlijke niet -zoals altijd wordt gezegd- de eenvoud van de inhoud van de boodschappen..? En precies dat treffen we weer aan in dit nieuwe werk van White Bull. En daarmee is de titel van het boek feitelijk ook al in haar fundament benoemd: ‘Er is niets wonderbaarlijks aan een wonder’.. Als je bereid bent de grootsheid ervan als ‘eigen’ te ervaren..!

* * *

X

‘Door het verlangen jouw ontwikkeling te versnellen, is het onvermijdelijk dat je het vertraagt, omdat je afwijst waar je nu bent. Doe wat je prettig vindt, maar niet om het beter te maken dan het Nu is. Er is geen beter moment dan Nu. Er is niets volmaakter en echter dan Nu. Er is geen moment dat jou dieper dient dan Nu. Er is geen moment dat meer mogelijkheden bevat om jouw leven volkomen te transformeren dan Nu. Verlichting zal nooit dichterbij zijn dan het Nu is.’

White Bull, uit: ‘Er is niets wonderbaarlijks aan een wonder’
(pag. 57)

x

‘Wie zich voedt met dit boek, voedt zich met ‘Faith’…’

Petra Maartense

x

* * *

x

‘Er is niets wonderbaarlijks aan een wonder’…

x
De essentie van White Bull door Ian Graham

 x
2015 © WantToKnow.nl/.be – Petra Maartense

 x

Ian Graham maakt plaats in zijn leven voor de doorgevingen van White Bull, een wijze entiteit die ons mensen bijstaat met raad en persoonlijke ondersteuning.
Ian Graham maakt plaats in zijn leven voor de doorgevingen van White Bull, een wijze entiteit die ons mensen bijstaat met raad en persoonlijke ondersteuning.

De bovenstaande quote uit het boek van White Bull, staat op de pagina 57, die ik NU opensla. Het nieuwe boek van Ian Graham ‘Er is niets wonderbaarlijks aan een wonder; de essentie van White Bull’ is een ‘dip-inable’ boek. Deze term introduceerde White Bull zelf. Dat betekent dat je het boek op een willekeurige plek kunt openslaan en dan precies vindt wat je op dat moment inzicht geeft, antwoord geeft of verder helpt. Je kunt er zelf praktisch mee aan de slag.

White Bull is geen meester die het je makkelijk maakt en pasklare antwoorden geeft, hij zet je aan het werk. In het voorwoord vergelijkt Ian Graham de teksten van White Bull met een goed glas wijn:

“Voor degenen die al heel lang op het boek wachten zal de verleiding om het in een ruk uit te lezen heel sterk zijn. Maar ik dring er bij jou, lezer, op aan om het rustig aan te doen, om te genieten van de verborgen diepten op elke bladzijde, op dezelfde manier als de wijnkenner de meest subtiele smaken en nuances bespeurt in hetgeen hij drinkt.

Wat ik heb geleerd is dat het een van White Bulls bijzondere eigenschappen is om ettelijke dimensies van wijsheid en begrip in slechts een paar zinnen te verwerken. Zijn woorden zijn voedsel voor de ziel, niet voor de oppervlakkige geest.”

Al meer dan 30 jaar channelt Ian Graham al de entiteit van White Bull. Hij wist niet wat hem overkwam toen White Bull zich tijdens een meditatie in 1983 opeens aan hem openbaarde en liet weten door hem heen te willen spreken. Min of meer tegen wil en dank aanvaarde Ian, zo blijkt nu, zijn levensmissie. En.. Inmiddels weet hij niet beter. White Bull en hij zijn perfect op elkaar afgestemd.

De cover van het nieuwe boek van Ian Graham en White Bull (klik voor lead)
De cover van het nieuwe boek van Ian Graham en White Bull (klik voor lead)

Uit duizenden channelingen, lezingen en persoonlijke consulten heeft Ian Graham nu de essentie van White Bull bijeengebracht in dit boek. Met een flinke dosis humor, dat vooral, beeldende vergelijkingen en verwijzingen naar bekende uitspraken van bijvoorbeeld Meester Jezus, geeft hij waardevolle levensadviezen. Zijn boodschappen zijn altijd sterk bekrachtigend, niet alleen door de zorgvuldig gekozen woorden, maar vooral door de krachtige liefdevolle energie die mensen bijna automatisch verlost van hun ballast.

White Bull spreekt tot je hart, je wordt meegenomen naar een dieper level in jezelf. “Jullie spreken graag over de andere wereld alsof wij Spirits ver weg en onbereikbaar zijn, maar wij zijn hier, waar jullie ook zijn. Er is geen onderscheid. Er is Eenheid.” En die Eenheid maakt dat dit niet alleen een boek voor gevorderden is, al zou dat zo kunnen lijken misschien, vanwege de diepten van de wijsheid die White Bull deelt. Je kunt zelfs zeggen dat hij het op een eenvoudige manier verwoordt, toegankelijk voor iedereen.

De diepere betekenis krijgt het vanzelf. Door je eigen interpretatie, doordat je er later nog eens naar terugkeert, doordat het doordringt in je vezels. Door de omstandigheden waarin je verkeert kunnen dezelfde teksten op een ander moment een andere betekenis krijgen. Dat is me ook opgevallen terwijl ik ermee bezig was. Met Happy View had ik de eer dit boek te mogen uitgeven en dat betekent dat je keer op keer door de teksten heen gaat. Soms betrapte ik mezelf er op dat ik vergat op de spelling en de vormgeving te letten, omdat ik weer meegenomen werd door de inhoud.

Faith..!
“Had ik dit niet al gelezen?” vroeg ik me dan regelmatig af. Dan kon ik weer opnieuw beginnen. Vaak pakte ik de Engelse tekst erbij, die door André Passé op een zeer deskundige manier vertaald is, om te zien hoe de oorspronkelijke tekst was. Niet alles is vanuit het Engels goed in het Nederlands te vertalen. Het woord ‘Faith’ bijvoorbeeld, een essentieel begrip in dit boek en misschien wel het voornaamste wat White Bull in ons wil verdiepen, is veel meer dan ‘Geloof’.

Het is het diepe weten, gecombineerd met vertrouwen, iets interns, terwijl je bij ‘Geloof’ eerder geneigd bent om te denken aan iets buiten jezelf om in te geloven. Woorden zijn maar woorden, dat merkten we ook bij de vertaling, maar de kunst was vooral om de sfeer, de energie en het gevoel achter de woorden over te brengen. De humor, de geruststelling en de relativerende kracht van White Bulls woorden klinken er als het ware in door. Wie zich voedt met dit boek, voedt zich met ‘Faith’…

Het is geen moeilijk boek, maar het zou kunnen dat je ego het er af en toe moeilijk mee heeft. 😉   Ik adviseer je daar dan om te lachen en dankbaar het ‘doorprikken’ van de ego-structuren in ontvangst te nemen. Dat is een geweldig geschenk van White Bull en Ian Graham, uiteindelijk wordt alles er een stuk eenvoudiger van.

‘Als jij iemand bent die meent dat hij iets teveel tijd doorbrengt in zijn hoofd, en dat minder zou willen doen, dan is hier een simpele oplossing. Terwijl je je door het dagelijkse leven beweegt, train jezelf er dan op om een deel van je aandacht altijd op je hart te richten. Je zult dan de eenvoudige waarheid ontdekken dat het onmogelijk is om tegelijkertijd in je hoofd en in je hart te zijn. Sterker nog, wanneer je bijvoorbeeld met iemand praat, zelfs iemand die jij niet aardig vindt, dan zul je merken dat je ze aardiger gaat vinden.

Je stem zal doortrokken raken met de energie van Liefde. Ook zij zullen voelen dat jij vanuit je hart spreekt. Je zult ook ontdekken dat je niet tegelijkertijd in je hart kunt zijn en kunt oordelen. Evenmin zul je weerstand voelen tegen je omstandigheden van dat moment. En het zal niet lang duren voordat een sterk gevoel van opluchting door je heen stroomt, als de samentrekking in jouw hart, ten gevolge van mentale weerstand, zich oplost.’

White Bull: ‘Er is niets wonderbaarlijks aan een wonder’
(pag. 31)

Zo eenvoudig dus. Het is alleen moeilijk als je denkt dat het moeilijk is, zegt White Bull en alle pagina’s in dit boek zijn er op gericht het doolhof van overtuigingen, hersenspinsels, angsten en ingewikkelde constructies van de mind te ontrafelen. Zodat we de plek van Waarheid ontdekken. Die Waarheid bevrijdt ons, herstelt onze Onschuld en… levert wonderen op:

‘Er is niets wonderbaarlijks aan een wonder. Een wonder is niet meer dan een bijproduct dat zich voordoet wanneer de spirituele wetten vrijelijk mogen bewegen in de ruimte die wordt verschaft door een vertrouwend hart en een open geest.’

Petra Maartense
Petra Maartense

Petra Maartense / Happy View

/www.happyview.info

meer informatie en/of boekbestelling:
happy.view@xs4all.nl

Voor meer informatie over Ian Graham:
www.mankindkindman.org en www.tashiding.com

x

Kijk naar de introductie
van het nieuwe boek van White Bull door Ian Graham.
(Sorry voor het ontbreken van
Nederlandse ondertiteling!)

x

x

[bol_product_links block_id=”bol_559ae6345456e_selected-products” products=”9200000045806558,666836004″ name=”white bull” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFE07A” border_color=”D27C26″ width=”543″ cols=”2″ show_bol_logo=”undefined” show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.