Advertentie

Het GezondZijnsHuis..


centrum-zonnewijzer-logo

 

x

Centrum Zonnewijzer opent seizoen 2015/2016 met GezondZijnsHuis!

x

x

Het GezondZijnsHuis..

2015 John Consemulder

x

Renske & John Consemulder
Renske & John Consemulder

Mag ik me even voorstellen? Mijn naam is John Consemulder, ik ben neuropsycholoog, spreker, auteur (o.a. van de boeken ‘Blauwdruk: de Multidimensionale Werkelijkheid van Creatie en Manifestatie’ en mijn laatste boek ‘De Zoete Wraak: Aspartaam en het Ware Gezicht van de Farmaceutische -en Voedingsindustrie’), research journalist en muziek/events/radio/TV producer.

Sinds een paar maanden ben ik samen met mijn vrouw (wellness coach, kindercoach, qigong instructor, choreograaf en zangeres) ook de trotse huurder van ons nieuwe Centrum Zonnewijzer (‘Centrum voor Bewust, – Gezond en Wel Zijn’) in Aalsmeer (provincie Noord-Holland, 20- 30 minuten rijden vanaf Amsterdam/Amstelveen/Haarlem/Hoofddorp). 

Als neuropsycholoog en auteur heb ik mij al vele jaren verdiept in de ‘Informatie Geneeskunde’ (tevens de titel van een nieuw boek wat ik nu aan het schrijven ben) en Integratieve Geneeskunde en gerelateerde onderwerpen als biofysische/levensconforme geneeskunde, healing, biofysica, bioresonantie, biofotonen, biovelden, natuurgeneeskunde, radionica, gestructureerd water, digitale biologie, elektromagnetische homeopathie, bioelektromagnetische en bioholografische principes, intentie, hartcoherentie, non-lokaal en eindeloos bewustzijn, psycho-neuroimmunologie, et cetera.

De wereld van frequentie, resonantie, entrainment, coherentie, bewustzijn, levensenergie en invloedsferen die een belangrijke rol spelen bij ziekte en gezondheid in brede zin dus. Ik schrijf hier over en geef hier ook lezingen over (ook ben ik op dit moment bezig met een serie ‘Informatie Geneeskunde’ TV-specials en wil ook een aantal symposia/congressen en een vakopleiding over dit onderwerp samenstellen en organiseren). Het lijkt er sterk op, dat mijn achtergrond en al deze opgedane kennis en ervaring nu ingebed gaan worden in een geheel nieuw referentiekader, waarmee een langekoesterde droom werkelijkheid blijkt te gaan worden: een ‘GezondZijnsHuis’!

Jeroen Nobel, burgemeester van Aalsmeer.
Jeroen Nobel, burgemeester van Aalsmeer.

Onlangs hadden wij de officiële opening van ons nieuwe centrum in Aalsmeer. In de eerste week van september 2015 is het nieuwe seizoen voor Centrum Zonnewijzer (Centrum voor Bewust,- Gezond en Wel Zijn) voor ons op een wel erg bijzondere wijze manier van start gegaan! Tijdens de zeer geslaagde en unieke Gezond & Wel Zijn weekendbeurs (die nu maandelijks wordt georganiseerd, de volgende editie van deze ‘GeZondag’ is 27 september, standhouders en bezoekers kunnen zich al aanmelden, zie ook HIER voor de agenda) kwam Jeroen Nobel, burgemeester van Aalsmeer, speciaal even langs om een gezond en duurzaam hart onder de riem steken.

Hij sprak namens de Gemeente Aalsmeer zijn steun uit voor de prachtige natuurlijk, gezonde, duurzame en verbindende initiatieven die Centrum Zonnewijzer zoal ontplooit en gaat ontwikkelen. Tijdens de officiële opening merkte hij prachtig op dat waar ooit dit prachtige ‘ProefStation’ op de Linnaeuslaan 2 B te Aalsmeer dienst had gedaan op het gebied van planten kweken en onderzoek, nu de tijd is aangebroken dat we juist tijd en energie steken in het onderzoeken en stimuleren van onze eigen persoonlijke en collectieve groei en ontwikkeling, en dat dit nu juist is waar Centrum Zonnewijzer voor staat!

Ook ondersteunde Jeroen Nobel de langgekoesterde droom van de initiatiefnemers van Centrum Zonnewijzer om met goedkeuring van de Gemeente Aalsmeer invulling te geven aan een werkelijk uniek ‘GezondZijnsHuis’ op het ‘Bedrijventerrein ProefStation’ te Aalsmeer! Hierbij ligt het accent op gezondheid bevorderen en het zelfgenezend vermogen van het lichaam ondersteunen en optimaliseren (werken aan gezond zijn, worden en blijven), en niet zozeer ziekte bestrijden en symptomen verschuiven. Een holistische (de gehele mens centraal) en integratieve benadering van ziekte, gezondheid en (fysiek en psychisch) welbevinden met andere woorden. Want wie wil er nu niet gelukkig, gezond en vervuld van levensenergie zijn?

appelgezondDe Toekomst van ‘Bewust, Gezond- en Wel Zijn’ verenigd in 1 gebouw… Maar ook met de juiste aansluiting en ondersteuning van een te ontwikkelen ‘Helende Tuin’, eigen biologische producten, volkstuintjes, een theehuis of groen en duurzaam ‘park-café’ en vernieuwende projecten op het gebied van duurzaamheid, ecologie, kinderactiviteiten en educatie. Een plek waar preventie, gezondheid, welzijn, vitaliteit, duurzaamheid, ecologie en gezonde voeding en producten, maar ook diverse opleidingen, trainingen, work (en play-)shops, evenementen en research en development samen komen. Maar ook een plek waar verbinding, co-creatie en wat wij ‘edu-tainment’ noemen (een combinatie van educatie en entertainment, waarbij op speels en prettige wijze – vooral ook voor kinderen – bewustwording wordt gecreëerd), tot stand wordt gebracht.

En uiteraard kunnen onze 2 evenementenzalen goed ingezet worden als ‘showcase’ en ‘levende aquisitie ruimte’, om via diverse demodagen, beurzen en evenementen voor professionals en/of leken een aantrekkingskracht te scheppen voor cliënten, therapeuten en bezoekers. Een ware sociale en helende ontmoetingsplaats dus, een zeer gezonde en lucratieve ‘kruisbestuiving’ op diverse vlakken en niveaus , dat is onze visie.

Het GezondZijnsHuis ProefStation in Aalsmeer dient uiteindelijk een ontmoetingsplek te worden, een trefpunt waar je wilt vertoeven en verbinden, een ‘ervaringspark’ waar je naar terug wilt komen.

Een plek waar diverse initiatieven, projecten en activiteiten elkaar bekrachtigen vanwege de unieke combinatie, afgestemd op wat er leeft bij de mensen maar ook met een voortrekkersfunctie als het om bewustwording en gezond en wel zijn gaat.

Het GezondZijnsHuis ProefStation in Aalsmeer dient uiteindelijk een ontmoetingsplek te worden, een trefpunt waar je wilt vertoeven en verbinden, een ‘ervaringspark’ waar je naar terug wilt komen. Een plek waar diverse initiatieven, projecten en activiteiten elkaar bekrachtigen vanwege de unieke combinatie, afgestemd op wat er leeft bij de mensen maar ook met een voortrekkersfunctie als het om bewustwording en gezond en wel zijn gaat.

Deze ruwe (maar zeer groene) ‘Parel van Aalsmeer’ mag en kan wat ons betreft de trots gaan worden van de Gemeente Aalsmeer! De locatie heeft als grote voordelen dat rondom het gebouw veel groenvoorziening aanwezig is, er veel direct beschikbare praktijkruimtes aanwezig zijn, het goed centraal gelegen en bereikbaar is (maar ondertussen toch ook prachtig opzichzelfstaand en vrij gelegen is en rust uitstraalt) en enorm veel mogelijkheden biedt op het gebied van duurzaamheid, gezondheid en welzijn.

Ook zijn we bezig met plannen voor een soort ‘ZorgHotel/Bed and Breakfast’ (het gebouw is 5 hectare groot en telt zo’n 75 ruimtes, waarvan er diverse geschikt zijn voor intensives, zogenaamde ‘short-stay’ verblijven en doorlopende healing programma’s, behandeltrajecten en onderzoekprogramma’s)!

We hebben dan ook geweldig nieuws voor therapeuten, masseurs, coaches, masseurs, healers, kunstenaars, wetenschappers, opleiders en duurzame beleidsmakers en andere mensen die binnen het werkveld maatschappelijke dienstverlening en de gezondheidszorg opereren en een eigen ruimte zoeken: je kunt nu via ons (mail naar info@centrumzonnewijzer.nl) per direct aantrekkelijk geprijsde ruimtes huren voor je eigen praktijk en bedrijf en mee werken aan een uniek GezondZijnsHuis in Nederland…

De voordelen zijn enorm. Want stel je eens voor… dat je per direct een prachtige kantoor/praktijk/healing/opleiding/kinderprojecten/educatie/onderzoeksruimte (of ruimtes of zelfs hele vleugels voor je eigen bedrijf…) zou kunnen huren in een weergaloos mooi en sfeervol en prachtig gelegen pand in Aalsmeer, met veel groen, duurzame initiatieven, ruimte, rust, helende tuin en een heus ‘Gezond & Wel Zijnshuis’ in ontwikkeling?

En stel je nu eens voor… dat je ook gebruik zou kunnen maken van ons grote netwerk, media en promotie en marketing mogelijkheden, onze diverse evenementen en ook gebruik kunt maken van onze kleinere Yoga/Qigong/meditatie/soundhealing/workshop zaal en onze grote symposiumzaal en zelfs je producten en diensten aan een groot publiek (en de juiste doelgroep!) aan de man zou kunnen brengen? En bijvoorbeeld je eigen opleidingen, trainingen, evenementen, lezingen, workshops en productdagen zou kunnen organiseren in de grote zaal?

centrum zonnewijzer aalsmeer mapStel je vervolgens voor… dat je dit in nauwe samenwerking met ons kunt regelen en dat je je kunt gaan verbinden met vele andere huurders met netwerken op het gebied van healing, massages, complementaire geneeskunde en welzijn en duurzaamheid!? En stel je nu ook nog eens voor… dat je je ondertussen kunt vertoeven in de prachtige ‘Healing Garden’ , volkstuintjes zou kunnen gaan opzetten en/of samen met ons kunt werken aan een duurzaam ecologisch ‘Groen Parkcafé’ met kassen en eigen geproduceerde gezonde voeding?

En dit alles… met aantrekkelijke huurprijzen met diverse verschillende ruimtes, met toestemming van de gemeente, met passend bestemmingsplan en een prachtig rustgevend 5 hectare pand met ongekende mogelijkheden dat er gewoon al staat en wacht op jou! En stel je nu voor… dat je alleen maar contact met ons hoeft op te nemen om te komen kijken of direct een afspraak te maken om je ruimte te komen inrichten?

Het is al vele jaren onze grote wens en droom om een uniek ‘GezondZijnsHuis’ (onze dochter ver-sprak eens over een ‘MuziekenHuis’ – wat mij als muziekproducent overigens niet verkeerd in de oren klonk) te verwezenlijken… Misschien is deze droom straks samen met jullie werkelijkheid!?
Want er ligt nu dus een werkelijk unieke kans om een professioneel GezondZijnsHuis neer te zetten, een unieke co-creatie, bewustwording en ontmoetingsplek waar gezondheid en gezond zijn (en worden en blijven), centraal mag gaan staan. Een ‘One Stop Solution For Health’, zoals wij het zien. Preventieve (‘LifeState’)scans, levend bloed analyse, biofysische geneeskunde, fysio/manuele therapie, (electro)accupunctuur, orthomolecualire geneeskunde, homeopathie, bioveldmetingen, maar ook soundhealing, meditatie en zelfontwikkeling als het aan ons ligt.

Alleen… daar hebben wij jullie steun voor nodig! We zoeken nog investeerders, ‘business angels’, maar dus ook professionele artsen, therapeuten en behandelaars die onze werkwijze kunnen onderschrijven en onze droom willen delen en samen waar willen maken (en die eventueel ook een ruimte zoeken voor hun eigen werkzaamheden). Neem contact met ons op via info@centrumzonnewijzer.nl voor vragen/tips/opmerkingen.

Dus werk je in de zorg/welzijn/maatschappelijke dienstverlening/ecologie en zie je ook dat het anders kan en dat Integratieve Geneeskunst de toekomst is, waar veel behoefte aan is? Ben je (regulier en/of biofysisch arts), (natuurgeneeskundig/orthomoleculair/psycho-sociaal)) therapeut, fysiotherapeut, osteopaat, homeopaat, (elektro)acupuncturist, TCM behandelaar, healer, masseur, fysiotherapeut, psycholoog, coach, trainer of opleider en zoek je eigen kantoor/praktijkruimte(s)?

Kom dan snel kijken bij onze prachtige locatie te Aalsmeer waar op dit moment de Toekomst van Geneeskunst, Welzijn, Duurzaamheid en Geluk wordt ingericht. Je hebt nog genoeg keuze op dit moment, maar er is heel veel vraag en enthousiasme en ook zijn er al nieuwe huurders. Dus laat snel weten of je samen wilt werken met en bij ons (zeker als je al een bepaalde ruimte(s) op het oog hebt) en kom snel kijken!

Goed, mail ons dan via: info@centrumzonnewijzer.nl De koffie (of raw en superfoods en smoothies) staan klaar…

 

Hartelijke en gezonde groeten,

John en Renske Consemulder

(http://www.centrumzonnewijzer.nl/contact/)

Voor meer informatie en het volledige programma ga je naar: http://www.centrumzonnewijzer.nl

8 gedachten over “Het GezondZijnsHuis..

 1. Halo Renske&John
  Heel hartelijk gefeliciteerd met het nieuwe geZONdheidshuis, wat mooi en ruim en natuurlijk de natuur! Om er een succes van te maken moet je wat baanbrekends doen bijvoorbeeld; neem wat vluchtelingen in huis of daklozen en laat alle mensen van goede wil jullie steunen. Of ben het eerste ‘happiness’huis in Nederland waar geen geld gevraagd wordt maar alleen maar met het hart gegeven kan worden naar vermogen,(de money trap is z’on negatief paradigma)dan heb je altijd genoeg! En nodig Veronica Keen,Harald Kautz-Vella en Bruno Gröning uit, dan kan het niet mis gaan.
  Heel veel zegeningen, licht en ‘vrije dans en muziek’happenings(bv. Fly like an eagle van Gila Antara en drums) van Akoeta

  1. Heeft U al wat vluchtelingen en daklozen in huis genomen? k heb namelijk een paar over, wij krijgen pal naast ons huis asiel opvang. Waar wij zelf heen gaan is nog niet duidelijk. AlLicht mediteren in nieuw gezondheidshuis.

  2. @ Akoeta: dank je wel! Sommige namen ware we toevallig al mee bezig te benaderen voor een evenment bij ons, komt goed 😉

   @ E.A.: ik denk wat wij ins on groeiende GezondZijnsHuis (waar de nadruk ligt op Complementaire en Integrale Geneeswijzen) al genoeg ‘vluchtelingen’ hebben, die zich los proberen te worstelen uit het paradigma van de reguliere geneeskunde en juist aansluiting zoeken met CAM en een verschuiving van ziekte bestrijden naar het zelfgenezend vermogen aanspreken wensen, en ware preventie als basis te implementeren 😉

 2. HSM TV interview James Oschman, Ph. D. (‘The Father of Energy Medicine’):

  https://www.youtube.com/watch?v=DAC1lAI18eM&feature=youtu.be

  Prof. James Oschman: ‘De Toekomst van GeneesKunst: de laatste ontwikkelingen binnen de Energetische en Complementaire Geneeswijzen en Integrale Geneeskunde’

  James Oschman geeft een unieke publieke lezing (waar je GRATIS heen kunt!) en workshop 16 t/m 18 oktober in Centrum Zonnewijzer te Aalsmeer!

  Voor meer informatie en programma (en overige agenda zoals de nieuwe ‘GeZondag 25 oktober), zie: http://www.centrumzonnewijzer.nl/agenda/

  1. Artsen, therapeuten, he(a)lers opgelet: de bijzondere wetenschapper en onderzoeker Prof.James Oschman komt speciaal voor ons naar Nederland Centrum Zonnewijzer! Ben je geinteresseerd in Integrale Geneeskunde, Complementaire Geneeskunde (CAM), Biopfysische Geneeskunde, Ayurveda, Homeopathie, Acupunctuur, Fytotherapie, Bioresonantie, Natuurgeneeskunde? Dan MAG je dit niet missen!

   Vrijdag 16 oktober GRATIS lezing, zaterdag en zondag de intensive/workshop… https://www.youtube.com/watch?v=DAC1lAI18eM&feature=youtu.be

 3. Als jullie op advies van Akoeta, Bruno Groening willen uitnodigen, zullen jullie toch ook voor een goed medium moeten zorgen!
  Of heb ik ergens iets gemist?
  Verder een geweldig initiatief. Heel veel succes toegewenst

  1. Ik heb ook iets gemist, Groning hebben we niet benaderd (of ‘contact mee gezocht’ om het wat spiritistischer uit te drukken 😉 )

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.