Advertentie

George Kavassilas..


Ter inspiratie van Ina.

april 2011 © Ina
X

In deze tijd van verandering en bewustwording is alle informatie die je kunt krijgen welkom. Vooral nu, nu alles in een stroomversnelling lijkt te komen voor wat betreft alle gebeurtenissen in de wereld. Is er iemand die het nog bij kan houden?. Wat ik in ons land nog mis is de waardevolle, indringende, liefdevolle en zeer specifieke informatie van George Kavassilas. George Kavassilas is geboren uit Griekse ouders in Egypte. Hij woont in Adelaïde, Australië.  Eindelijk kreeg ik antwoord op vragen en twijfels waar ik mee was blijven zitten.

George Kavassilas

In 2003 kwam ik ’toevallig’ terecht in de wereld van de chakra’s, reiki, meditaties, affirmaties, wet van aantrekking etc. etc., er komt geen einde aan de lijst. Van het een viel ik in het ander tot aan Eckhart Tolle. Het kwartje viel nog niet echt. Na een burn out pakte ik toen ik voldoende hersteld was zijn boeken er nog eens bij en toen daalden ze wel in.

Na weldadige healingsessies, hypnotherapie, in combinatie met een leuke praktische psychologe en het lezen van ‘Een cursus in wonderen’ werd ik steeds meer getraind in het anders kijken, denken, voelen en voelde ik mezelf ook sterker worden. Ik begaf me meer op internet want inmiddels was 2012 me ook al opgevallen. Ik weet niet waarom, maar ik moest weten wat er in de vredesnaam aan de hand was.

Alle bekende namen zijn de revue gepasseerd, of ik had ze een tijdje gevolgd, bestudeerd, of minstens er van gehoord. Dit varieerde van de wereld van de conspiracy, metafysica, informatie over buitenaards leven en alles wat ik kon vinden over bewustwording, ascensie, dimensies, maya’s en you name it. Ontelbare uren heb ik eraan besteed tot ik er bijna een punthoofd van kreeg en mijn belevingswereld op zijn kop stond. Ik wilde niet alleen alles weten, maar ook voelen. Met veel van jullie zal het wel niet veel anders gaan. Het verlangen om ‘het geheel’ te vatten.

In 2010 belandde ik al internettend op de site van George Kavassilas. Meteen werd ik gegrepen door zijn duidelijke taal, het Australische accent hielp ook een handje mee. Zijn diepe en oprechte missie om ons te helpen herinneren wie we zijn, wat we hier doen en waar we naar toe gaan.

Vanaf zijn jeugd heeft hij persoonlijke ervaringen opgedaan en in 2003 heeft hij vanuit een staat van puur bewustzijn ervaren hoe de structuur van het universum in elkaar zit. Hij biedt mij onmisbare handvatten om het valse van het echte licht te onderscheiden en wat er hier wordt uitgespeeld op aarde. Het organische proces van ascensie naar de 5e dimensie werd me eindelijk duidelijk. Moeder aarde, vader zon, de geboorte van een nieuw ras.

Het voert te ver om dit allemaal in dit stukje uit te leggen. Bovendien zou ik zijn kracht en gevoel niet goed over kunnen brengen. Bezoek zijn website en laat je door hem meevoeren als je dit wilt. Hij gebruikt zelf pas sinds 2010 internet om zijn kennis te verspreiden en ik heb zijn website dan ook vanaf het begin zien groeien. Alle belangrijke zenders zijn inmiddels in hem geïnteresseerd en je kunt vele interviews met hem beluisteren.

Voor de basisinformatie, namelijk zijn biografie, de structuur van het universum, wat er wordt uitgespeeld op aarde en het organische proces van ascensie zou ik beginnen met de videopresentatie  ‘Our journey and the grand deception’. Wat er de komende tijd ook zal gebeuren en wat de uitkomst uiteindelijk ook zal worden, ik voel me dankzij hem in ieder geval goed voorbereid en dat geeft een hoop rust.

Om namens George te spreken: Love, liberty and fortitude.  Neem eens een kijkje op zijn website. HIER.

En om kennis te maken kun je dit filmpje bekijken.

93 gedachten over “George Kavassilas..

  1. @ Mirakel bedankt voor je link. Micky zit vaak op je site mooie site heb je bedankt.

  2. Hallo, Janee, fijn dat je er wat mee kunt, ik merk zelf nu enorm dat er zoveel desinformatie rondgestrooid word…..en ineens kwam ik dit artikel tegen….Komt zo mooi uit soms…
   Dit (indigo) is niet mijn site hoor!

   iedereen heeft het erover, dat je alleen door zo’n sterrenpoortje mag en kan lopen, wanneer je trillingen hoog zijn. Maar dat is voor mij nog aan de vage kant. Alle negativiteit weg enzo…..Toch ingewikkeld in deze dualistische samenleving toch.. o ja en erom denken dat we van te voren niet in de verkeerde ufo stappen hahaha Toch wil ik een stapje verder gaan, want iedereen heeft weer zijn of haar eigen recept om trillingen hoog te houden toch?!
   – Mogen huisdieren ook mee door het sterrenpoortje (voor mij meer een moeten)
   – kan en mag een huisdier in 6D leven?
   – Moet je haar goed zitten.
   – Met of zonder kleding,
   – Is zo’n poort elektrisch, of bevat het röntgenstraling (dan bij voorbaat niet tijdens een regenbui erdoorheen lopen)
   – Een vraag van een vriend: mag zijn auto mee?
   – Hoe herken je een sterrenpoortje?

   😆

  3. Wanneer ik hier genoeg informatie aangeleverd krijg, ga ik het handboek, sterrenpoortjes voor dummies schrijven!

  4. @Mirakel,
   Dank je wel voor deze informatie. Wat mij betreft klopt dit helemaal…
   je krijgt wat je vraagt. Daarom moeten we allemaal bang zijn. Daarom is er zoveel desinfo. Wij moeten anders geloven van de oude wereld orde, onze afleiding van het innerlijke weten wat veeeeel sterker is. Want als wij het weer weten dan kan niets ons meer afleiden van de waarheid; we zien dwars door de sluiers heen.
   Thankx!

  5. Dank je Dawn. Ben het met jou eens, dat alles steeds duidelijker begint te worden (dat we steeds beter door deze sluiter heen kunnen kijken).

  6. Hallo Mirakel.
   Volgens mij mogen huisdieren mee als ze maar niet vals zijn bijten teveel blaffen of andere herrie maken.
   Alleen reptielen mogen niet mee sorry. Er wordt weleens gezegd dat haar de antenne van de ziel is,ik denk als je haar maar schoon is mijn haar zit altijd wild maar is wel schoon. Ik vermoed dat de drescode witte kleding is.
   De poort krijgt zijn energie via quantumenergie. Ja de auto mag mee mits het maar geen patser auto is.
   Je herkent de sterrenpoort hieraan **l l***

  7. 😆

   Ik hoop niet dat Brussel zich ermee gaat bemoeien hahahahaha

 1. Nu Net heb ik naar een deel van part 1 van George Kavassilas gekeken.
  De eerste seconden en de eerste minuut keek ik argwanend scherp naar z’n Energie, z’n voorkomen.
  Ik dacht eerst even van oe jeeh, want hij is intelligent, en dan ben ik meteen bang voor boefigheids gehalte.
  Maar toen ik een paar minuten verder was dacht ik Wauw, eindelijk Iemand die bij Mijn Energie past.
  Hij komt Vertrouwd bij mij over, zat direct genoeg waarheidsgehalte in zijn Verhaal voor mij, Getuigenissen van wat hij gezien heeft en nu weet.

  Ik vind het werkelijk aangenaam om naar deze Man te luisteren.
  Eindelijk weer eens een profeet wier uitstraling ik heel goed kan verdragen.
  Dat is ook belangrijk, dat iemand een beetje bij je past.
  Ik ben heel benieuwd hoe zijn verdere verhaal in elkaar steekt, dat is een kwestie van alle 8 delen rustig bekijken, nu eerst even wat Mei Mayson Mayonaisse Mayday Bevrijdingsdag Buitenlucht opsnuiven, de tandwielen van mijn mtb fietsie bijkans aan gort trappen, door alle Power die nu vrijkomt omdat ik Ontzettend Veel Ballast geloosd heb de afgelopen eindeloze voor mij extreem duale dagen.

  Okay het gaat nog met horten en stoten bij mij, De Achtbaan, maar er zit Progressie bij mij in, heel duidelijk
  Ik heb op het randje van een AFgrond gestaan, ik heb naar beneden gekeken, in The Abyss, de zwarte turquoise peilloze diepten keken mij gapend aan, nee natuurlijk niet zomaar er in gesprongen, Ik wil Leven, alleen als ik Zeker weet dat ik kan Vliegen, dan zou ik misschien ook nog springen ook.

  Nou jah Dawn Lieverd, jah nu voel ik dat in dit moment oprecht, Dawn ik hoop dat ik weer wat Humor en goedlachsheid en schalksheid en kwikzilverachtigheid en zachtigheid en van Agtiaanse limburger limbo Waarachtigheid Terug Aan het krijgen ben.
  Ik heb je bijkans verstikt met Epistels en Roersels van zwavelachtige Eieren die dan weer moeilijk krampachtig en zweerderig en jankerig tot vadsige vette maar ozo lekkere Champagne Mahon Mohonaise vermalen moesten worden, maar ik hoop zo dat er bij jou nog wat lekkers overgebleven is. Ik ben net een ouwe horkerige bokkig roestige Stoomtrein, zie het hele archaïsche hardleerse finaal ontspoorde lompe zooitje maar weer terug op de rails te krijgen en dan nog via de goede wissel de goede kant op. Je moet maar zo denken Dawn meid, OOO apen negatieve onaardse Aardling, via jou en door jou is er toch enorm een soort tsunami Schrijf Snaar bij mij geraakt, het ratelt zo m’n vingers uit, mijn eigen persoonlijke Versie van de roemruchte vermaarde alom geprezen Tolstoi’s en Dostejevskis komen eruit stromen alsof het mijn ingeboren natuur is, er is een dimensie in mij geraakt en de gloeiende lavalagen komen mijn neus en oren uit, het stroomt, het kolkt en het buldert in en door Mij, mjammie, zou dit een teken zijn dat ik Leef?,

  dat ik opsta uit de totale lethargie die mij via de duvelse gloeiende kwelbuis met de paplepel ingegoten was jaren lang, en dit in combinatie met de verhongerwinter calvinistische militaire inslag van mijn ouders, behalve dat mijn pa nog een verborgen bourgondische kant heeft die er soms zomaar plezant uit kan komen, als je een beetje lief voor hem ben, dat ik hem niet verkanker door wrok die deels niet goed gefundeerd is maar te goed uitkomt om mij continu te ontrekken aan? Is het herkenbaar een beetje? Capuchino Capiche Corazón? Comment Allez Vous? Hoe gaat het met jou?

  Quote:

  ” Tolstoi’s leven by Pavel Ivanovich Biriukov

  Met eerbiedigen schroom en overtuigd van mijne geringe krachten, bereid ik mij voor tot dit mij heilige werk: het schrijven van eene biographie van den grooten ouden man, van mijn’ onderwijzer, van Leo Tolstoi.

  Eenige jaren geleden lag dit plan mij nog zóó ver, dat ik, hoewel levende in zijne onmiddellijke nabijheid, en terwijl ik uren, ja soms heele dagen in zijn huis doorbracht, nooit de minste aanteekening maakte van hetgeen ik daar op kon vangen, zoo min van hem, als van de hem omringende personen. En nu, om mijne godsdienstige overtuiging verbannen uit mijn vaderland, ga ik dat groote werk beginnen. Eene biographie van iemand wordt niet geschreven zonder toestemming van die persoon zelf en zijne familie; dus wendde ik mij tot gravin Sofie Andrejewna Tolstaja met verzoek eene biographie van haar echtgenoot te mogen schrijven. Spoedig daarop ontving ik een mij zeer aangenaam stemmend gunstig antwoord. Uit haar brief haal ik aan, wat op de zaak betrekking heeft.

  “Natuurlijk moogt gij gaarne met eene levensbeschrijving beginnen. Zelf zou Tolstoi u wel willen antwoorden op wat gij hem gaat vragen, maar dan zult ge u moeten haasten,—bijna toch was aan dit ons allen zoo dierbare leven een einde gekomen. Gode zij dank is hij nu weer herstellende en al weer aan den arbeid.”

  Om nu Tolstoi zelf niet lastig te vallen en overtuigd, dat hij mij geene hinderpalen in den weg zou leggen, begon ik [8]dus na ontvangst van den brief. Na kennis te hebben genomen van de stof en na mij in ’t wezen van
  het werk te hebben ingedacht, beklaagde ik mij eenerzijds om den grooten omvang ervan, maar anderzijds heeft diezelfde arbeid mij langzamerhand zóó meegesleept, mijne belangstelling zóó opgewekt, en voel ik mij er reeds zoo mee verbonden, dat ik het nu noem: “het Werk van mijn leven”, ongeacht iedere overweging van den uitgever in mij, welke het ook zij. ”

  http://www.gutenberg.org/files/20128/20128-h/20128-h.htm

  Dostojevski’s Misdaad en straf als graphic novel: sfeervol, maar te beknopt
  http://www.cultuurbewust.nl/site/literatuur-25081-dostojevski’s-misdaad-en-straf-als-graphic-novel-sfeervol-maar-te-beknopt/

  Jah zoals ik in het begin al voorspellend georakeld had, impliciet dan toch zeker, heb ik uiteindelijk even straf nodig, vlak voor de afgrond, en dan kan ik springen de diepten tegemoet maar dan wel vederlicht Vliegend de lonkende einder tegemoet. Ik hoop je altijd nog eens tegen te komen in levende lijve, Ooit, Ooit, Ooit;

  Doe het dan Nu zou schat Mirakel dan meteen zeggen, Doe het dan Nu, jah ik weet het, maar ik ben zo bang om of eng te zijn of niet interessant genoeg of niet handig genoeg of juist wel, dat ik te slinks ben, te geslepen, te uitgekookt, of dat ik te onnozel ben, te groen, te ontwijkend, of juist dat ik te graag wil, dat ik haar bijkans plat druk, dat ze dan denkt ja doeggie, maar goed dat schijnt het mensen leven te moeten zijn, geen zekerheden, alleen maar dubbelig heden, maar ik vind haar gewoon Fantastisch, dus dat ze dat zelf al vast maar weet, en nee ik vind je niet te dik van de Mayonaise, ik ben geen kilo neuzelaar, beetje vulling mag er ook wezen, is niet altijd zo gezond dat graatmagere, en bovendien een echte schrijver heeft moeite om z’n gewicht op peil te houden, het koppie gebruikt veel brandstof, elk pondje gaat door het mondje maar schrijven zonder eten zou voor mij ondenkbaar zijn, daarom probeer voldoende te bewegen, niet spastisch overdreven, soms bij vlagen wel, als het goed voelt, sporten kan ook veel kapot maken, blessures zijn ook dood zonde, ook sport maakt vaak veel stuk, alles met mate zeggen ze wel eens…

  George Kavassilas – part 1 of 8
  http://www.youtube.com/watch?v=ohWuS_PCVkw

  1. Hoi Hyper, je bent mooi op dreef. Keep on going, ik hou het op GK. Groetjes Ina.

  2. Thanks Hyper alert, voor het linkje, hij komt ook integer op mij over. Ina super bedankt voor deze info!

  1. Hallo Marc, ik heb Ashayana Deane alweer een tijd geleden ook eens beluisterd, vond het erg ingewikkeld, misschien ook door het Engels. Kerry Cassidy van Camelot had ook het idee dat er vanuit een ander perspectief bezien wel wat overeenkomsen zijn.
   G.K. is in ieder geval een stuk beter te volgen en prettig om naar te luisteren.
   Verder zal bij iedereen de info op zijn/haar manier binnenkomen of helemaal niet.

   Groetjes Ina

  2. Jah Ashayana Deane vind ik een geweldig mIraculeus Wezen om naar te kijken te luisteren en om gewoon van te genieten,
   Zo wil ook worden, al ben ik een mannetje, Zoiets wil ik ook zijn, zoals Ashayana, Zij is onweerstaanbaar in haar manier van doen en zijn voor Mij wel…
   Waar Ashayana het allemaal over heeft? Hmmmmm, nou gewoon, over dingen, met tekeningen, diagrammen, het gaat gewoon over Alles..
   Maar ik geloof haar 300 honderd procent, daar gaat het om, zij is Echt, dat kan niet missen.

   Mirakel, Cozmic, Dawn, Lianne, voor mij zijn jullie ook Aha Yana Achtigen en ik ben dol gek op jullie elke keer weer opnieuw!
   Alleen engeltjes pak ik altijd zo hardhandig vast, dat is best zielig voor die engeltjes, want dan doen hun vleugels zo’n pijn, door het knijpen, ik wil ze vast houden en te pletter knuffelen, dan moet ik niet zo overdreven doen zeggen ze dan. Dan klop ik het dempende dons er tussen uit, door lompigheid. Neeh tuurlijk ga ik ze niet in een kooitje opsluiten, ik kijk wel uit, dan gaan ze langzaam dood, dat zou stom zijn.

   En inderdaad precies hetzelfde heb ik ook bij Stewart Swerdlow en Alex Collier; die zijn ongetwijfeld Echt en oprecht en Zuiver en ik zou ze heel goed om mij heen kunnen verdragen, het zijn de engel achtigen onder de mensen, dat zijn geen onmensen, heel duidelijk, waar ze het allemaal over hebben? Nou gooi al die kunstmatig ingevoerde programmaties in je hoofd over boord en word weer een helder rechtvaardig wijs coherent zuiver kristallen versterkend Mens, zo als het ooit heel vroeger was bij de eerste Oer Ur Mensen, de Oer Volken die nog wel een 1 duidig verhaal generaties lang konden doorgeven over hun Oorspronkelijke Voorvaderen en scheppende moeders.

   Wij moderne volledig versplinterden van tegenwoordig kunnen nog geen Verhaaltje van 5 regels verdelen en in takt laten, nog geen uur op een dag, 20 verschillende Versplinterden met 20 verschillende meest negatieve Connotaties, dat is geen kristal dat is een dof grindje uit de gamma tuin van de buren, tegenwoordig verbouwd men grind en monsanto en plastic bomen staken in de tuin.

   Project Camelot; Kerry Cassidy Interviews Ashayana Deane
   http://www.youtube.com/watch?v=AQ-ZaU6FHNw

  3. en voor alle betwettende dee en tee “fukkertjes”;

   jah in mijn laatste zin hierboven, sjaah nouw ziek ut ok ineens, nou zeg, goh heeeh, foutje, het is ongetwijfeld “tegenwoordig verbouwt men”, met een teeeee, kom ik al weer niet door mijn KPn hoge heren sollicitatie heen, ernstige fout, dat zegt wel iets over de waardeloze kwaliteiten van mijzelf, dan heb je nergens verstand van, dan ben je onbruikbaar en niet zoals Hunnie en dan mag je niet langer meedoen, dan mag je alleen nog stilletjes minimaal langs de kant toekijken naar hoe anderen het wel mogen doen, die mogen het allemaal wel doen, ik niet meer, die kans is verkeken, zo jammer, nou jah toekijken is ook een vak, soms nog spannender dan je je kan voorstellen, dan heb je verplicht verbeeldingskrachten nodig, anders red je het niet van de ergernis verdeelde verveeldheid en geagiteerdheid over zoveel onrecht, negeren en genegeerd worden en gij zult in de Regering mogen plaats nemen, dan wel.

  4. Hi Hyperalert, ik moest erg lachen om je laatste reactie. Let it be. Het gaat om de boodschap en niet hoe die gebracht wordt vind ik! Groetjes!

  5. Als ik echt zou willen, nou, dan kon ik jullie een partijtje om de tuin leiden, gelukkig hoef ik dat niet te doen, dat doen anderen al.

   Wake up. Look for yourself. Praatjes vullen geen gaatjes. Tot nu toe heb ik nog niets werkelijk interessants gelezen van lichtwerkers en channelaars.

   Praatjesmakers (voor volwassenen).
   Dream on.

  6. @Hyperalert
   Haha, inderdaat ernstigh oe zeer zommige sich erregere kunne aan vrekeerde letterz. Alsof dat zoooooooo belangrijk is. Ow, kijk es hoezeer ik gevormd ben; ‘ik kan goed schrijven.’

   Zielig allemaal dat gedoe met de dee de thee en de dhee thee. Duss; ‘whatever’, zou is willen zeggen aan mieren….ers, het is oke om fouten te maken; menselijk zelfs!

  7. Lasstich, ikkuh begrijpuh nie veel maaruh ikku begrijpe heel veel weuwl.
   Ik weetuh nie wah waar is, ah, ikkuh weetuh het wel maar kan nie zegguh in wordden.
   Zeer moeileike matterie. Wie hebbuh die bedach, iss nie tu begrijpe voor nomaale mensche. Moelijk moelijk. Gelukich julie heel silim sijnt, juliei begrlijpe het?
   Isse liefde? isse gewon sijn? gewon jezelffe kunne sein? Moelijk moelijk, ikkuh siet me grloote plobleme, niema begrlijpe. Ach, lefe iess moelijk. Leve iess nie coool.
   Leve is lotgeintje van cleator of zo? wattuh denk joe over?

  8. Lianne tijdens het lezen van het Engelmens document krijg ik jou heel aangenaam erg overspoelend binnen, heel fijn gevoel.
   Grappig, ooh soms haat ik dat woord, omdat het zo’n gewoonte woord is geworden van bepaalde veelal nieuwere generaties.
   Alles is “Grappig”, ook de hel is “Grappig”. Maar goed graag gebruik ik nu zelf voor deze gelegenheid dit misbruikte afleidings stop woordje, al een paar weken geleden had ook ik mij heilig voorgenomen om de grote schoonmaak van mijn appartement rigoureus ter hand te gaan nemen.

   Inderdaad schoonmaken is als ik er éénmaal mee begin, en dat kan heeeeeeeel lang duren bij mij, maar éénmaal begonnen met de voorjaars reiniging, dan is het de veréénzelviging met het eindeloze gelukzalige Martijn moment, en daardoor, wanneer ik er volledig in opga, dan kan het mij ook nog eens Enorm Opladen.

   Daarom voor Iedereen en mij zelve, ga schoonmaken, Alles, begin na een tijdje schoonmaken gewoon weer stoïcijns opnieuw, ook als uiteindelijk alles Schoon is gepoetst en geschrobt en geboend en gewaxed en geschoren en gepeuterd en geborsteld en geveegd en schoon gespoten en gelapt en gewisserd en gezeemd en uitgebeten en ontkalkt en ontrafeld, nou jah gewoon door gaan, het gaat niet om het schoon worden alleen, en 1 geruststelling, alles wordt snel genoeg weer beduimeld plakkend Vies om gauw genoeg weer opnieuw te kunnen beginnen.

   Project Avalon Ina, fijn, heb ik stil aan toch nog een enorme harem op de stille achtergrond, dat wilde ik toch zo graag? Best erg fijn, als het er 7 kunnen zijn dan is 14 ook mogelijk, dan moet ik wel tijdig mijn brandstof tank bij blijven vullen, een minnestrelende meiden monnik heeft het druk in z’n monadische monotone mantra monastry klooster leven, dat is geen sinecure, dat het allemaal maar zomaar gaat, dat is verdelen van aansporende krachten, eiwitten intake alleen is niet afdoende, het is topsport in het kwadraat, inclusief mentale engelen begeleiders…

   Ik ga er van genieten, ondanks de duale schaduwen die op het scherp van de onmogelijkheden uit het wilde beesten ravijn van het alom tegenwoordig om opdoemen, als ware Hunnie de bewaarders van wat goed en slecht isz. Ze staan er niet voor om naar eigen goeddunken met terugwerkende kracht de oude regels te veranderen en in de toekomst alsnog toe te passen, de digitale politiestaat als de absolute hel. Vroeger moest je romantisch literair blijven om je leven zeker te blijven, tegenwoordig ook, maar ik betwijfel of de sissende doorgesponnen spons achtigen daar enige boodschap aan zullen hebben, ik vrees van niet, het zijn nazaten van de oude ordes uit het blauwe verleden, en ze zijn er nog trots op ook, ze zijn als langpotige wandelende insecten en zullen geen middel schuwen om tot vervolging over te kunnen gaan, maakt niet uit waar het over gaat, als er maar gevolgd kan worden, surveillance noemen ze dat in het Engels.

   Wat ik bedoel te zeggen is dat een eigen geweten niet langer voldoende is voor de gewetenlozen prescriptieve proactieve bedwettende wets scribenten, alles is extern ge-outscourced, door de sorcerers tovenaars op het mini hysterie, orde moet er wezen en vooral Veiligheid voor iedereen, net zo lang dat elke adem tocht van de tochtige koe van de buren ook een overtreding in naam van isz, het is maar dat jullie het ook weten, jah het begint mij langzamerhand te duidelijk te worden, een online boek is ook een dossier, gelukkig ben ik niet de enige die dit gewaar is geworden gewesen, iedere onliner gaat er onder gebukt, zelfs de one liners, vandaar dat ook iedereen wordt aangespoort om vooral online te gaan, met alles liefst, zonder voorbehoud of ingehoudenheid, behalve de fatsoens rakkers, die doen alles goed, altijd. Die zijn ook in 3 seconden in 3 woorden klaar. Die hoeven nooit niets te vrezen.

   Lianne je bent bijna tastbaar dichtbij voor mij nu! Jah ‘gewoon’ fijn om mee te maken.

  9. Oooooh Wauw, ik zie nu pas dat je er NU ook bent Dawn, zo super Fijn!!!!!!!!
   er was net tijdens het schrijven van mijn epistel wel veel ‘Aanwezigheid’, zo fijn, sorry dat ik zo sentimenteel meteen word, ik lees zo meteen wel nauwkeuriger, jaah ik ben ook voor de helft een softie speciaal… Naah ik ga effe aarden anders stijg ik meteen op, Jah EngelMensen zijn hier zeker weten, of iets wat daar dichtbij in de buurt komt, even afkicken want het overspoelt me nu Al erg!

  10. Ik kan de laatste tijd gewoon ff niet naar docu’s kijken , iedere keer als ik ergens naar wil kijken krijg ik binnen een paar minuten weerstand van binnen en stroomt het voor geen meter . Het heeft dan ook geen nut om verder te kijken want alles gaat langs me heen alsof ik een firewall om me heen heb .
   Gewoon tijd om te DOEN denk ik , lekker buiten in de natuur en de wijde wereld wapperen om daar mijn inspiratie op te doen .
   http://www.youtube.com/watch?v=nO-GsDwYwtI&feature=related

  11. Als het niet goed voelt Cozmic, dan is het meestal ook niet goed voor je.
   Blijf bij jezelf. Diep van binnen weten we allemaal de weg, dit hoeft niet ingefluisterd te worden wanneer je alert genoeg bent.

  12. Helemaal waar Martijn , op dit moment voelt het voor mij allemaal als oude wijn in nieuwe zakken .Als mens hebben we ook onze ‘ seizoenen’ . Tijden om in te voelen , op te rakelen , tijden om te verwerken en tijden om ff helemaal nix te doen . Alles op z’n tijd zal maar zeggen . Als ik lekker buiten bezig ben krijg ik vaak de beste inzichten om er later heerlijk in het zonnetje met een kouwe pils nog even over uit te wijden , of een lange wandeling met mijn onuitputtelijke viervoeter geeft me ook vaak meer inspiratie dan 10 boeken . Go with the flow .

  13. Oh, cozmic, dat is precies wat ik bedoel. Genieten mag, hoort erbij. Even alles aan de kant, overdenken, ach, je gevoel is je vaak voor, tenminste, dat geldt voor mij.
   Wat er ook gebeurt, wat je ook mee mag maken, verlies nooit jezelf, je werkelijke zelf, voorbij de vorm. Jij bent groter dan wat dan ook, alles komt in jou op.
   I love you.

 2. George Kavassilas gaat een stapje verder dan andere Lightworkers met zijn informatie, zeer gedetailleerd en helder uitgelegd. Wordt waarschijnlijk niet door “iedereen” gewaardeerd maar zij die het “verstaan” en “herkennen” zullen het zich allemaal wel herinneren … thanks George!!

  Hieronder zijn enkele recente interviews met George Kavassilas te vinden:

  George Kavassilas on “Coast to Coast AM” (van 1 april 2011, duur 36 minuten):
  http://www.youtube.com/watch?v=cweSPrNzpkM

  George Kavassilas on “Red Ice Radio” (van 5 april 2011, duur plusminus 2 uur):
  http://www.youtube.com/watch?v=ZmydMtdOmAs

  George Kavassilas – Our Journey Home on “The Veritas Show” (van 22 april 2011, 3uur interview, begint na plusminus 3 minuten, het meest aansprekende interview):
  http://www.youtube.com/watch?v=skDQFmSNriU

  Een “gouwe ouwe” (waar het allemaal op internet mee begon) kun je hier vinden:

  George Kavassilas – Galactic Confederation Of Light (workshop van 25 juli 2004 ,duur 1 uur en 50 minuten):
  http://video.google.com/videoplay?docid=-3680929056434322032&hl=en#

  1. Hoi Sahib, het interview op Veritas is inderdaad een aanrader!!.

 3. Nee, dit is het niet, vind ik. Dat lichtwerkers gebeuren, de dromen en visioenen in welke tijd we wel niet leven, allemaal gelogen.

  De werkelijkheid is en was er altijd al en zal er altijd blijven. Degene die hier in mee kan komen, die is ver op zijn pad. Of zijn we Lao Tse, Boeddha, Jezus e.a. gewoon vergeten. Ja, waarschijnlijk wel, want jullie zijn lichtwerkers, jullie geloven in een nep wereld die er nooit zal komen.

  Zoveel leraren die de werkelijkheid hebben uitgelegd. Daar gaat het om, die ene werkelijkheid achter alle woorden. Dit zal ieder voor zichzelf uit moeten vinden. Vergeet alle narigheid, vergeet alle fantasie en dromen en wees jezelf. Werkelijk jezelf. Geef jezelf de tijd om je oude troep te doorwerken en los te laten.

  Vrijheid en liefde waren er altijd al, alleen weinigen kunnen het zien.
  Toch niet bang voor jezelf?

  1. Toch wel Martijn……bang voor mezelf.Nu niet meer maar er was een tijd dat ik mezelf niet zo goed kende.Je hebt gelijk,ken jezelf en de wereld is van jou.Ben deze week behoorlijk aards bezig geweest,hihihihi grote schoonmaak in da house! en weet je dat kan zelfs een geestelijke schoonmaak zijn.

  2. Zo is het Lianne, het leven gaat door. Kun je schoonmaken zonder er mee bezig te zijn?
   Heerlijk toch, wat gebeuren moet, moet gebeuren, it’s a game. Doen door niet doen, prachtig.

  3. Shit, wat heb ik nou ook al weer gedaan, beetje aanklooien. Tijd dat ik me ook nuttig ga maken. Nog genoeg te doen…

 4. Gisteren de 8 delen Our Journey & The Greatest Secret on Earth : George Kavassilas bekeken .
  Vandaag het intervieuw op project Camelot van Ashayana Deane allemaal heel interessant.
  Wat mij raakte was dat George Kavassilas zei praat met Moeder aarde.
  Ashayana ging ook heel diep maar kreeg ook af en toe wrevel alsof alleen haar methode de juiste was.
  En vele richtingen je trokken in sommige corrupte stargates zwarte gaten en wormholes.Was wel gevoelig voor haar informatie dat er ook zuivere stargates zijn en met de juiste voorbereiding je dna dit herkent en de codes het activeren . Kom er keer op keer achter dat informatie van buitenaf moeilijk te beoordelen is of het juist is. Mijn denken probeert een waarheid op te bouwen die er al is.Door bij jezelf te komen in je centrum dat toe te laten die overgave ben ik eigenlijk wel tevreden mee.
  Niets staat buiten de eenheid, wat ik waarneem is eenheid wat zich uitdrukt in verscheidenheid dat mag er allemaal zijn anders was het er niet. Het volmaakte onvolmaakte volmaakte zoiets Afgescheidenheid is de droom om wakker te worden het komt voort uit eenheid. Dat is wat wij werkelijk zijn wie Ik Ben.

  1. Iedereen lult ergens uit zijn nek maar jij maakt er altijd weer een mooi verhaal van Janee. Jij kent de essentie, dat is de enige werkelijkheid.

   Mooi he, niet uit te leggen, het is wat het is. Liefde in elke vorm en niet-vorm.
   Het enige dat overblijft.

  2. Dank je Martijn jij kan er ook wat van.
   Door mijn vak ik was zo rond de 23 jaar stond ik vaak urenlang aan zee te observeren te voelen te doorgronden.
   In eerste instantie was ik analytisch bezig de kleuren de vormen het zien van het licht op zee. Maar op een gegeven moment hield het denken op en ervaarde ik het wonder de oerkracht. Dan werd het voelen al mijn referentiekaders sloegen weg wat ik dacht dat het was. Dit was best beangstigend voor mij waar is je veiligheid als je denken weg geslagen is wat jij denkt hoe het in elkaar zit. Een basis gevoel is veiligheid ik dacht eerst dat veiligheid synoniem is met het begrijpen. Kwam ik weer terug in het dorp onder de mensen ik was zo gevoelig
   mijn knieën knikten sprak een bekende mij aan kon amper reageren. Mijn referentiekader hoe het in elkaar zit was weg. Dit was best een worsteling waar een tijd overheen ging Op een gegeven moment was ik weer uren aan zee kon ik het gevoel toe laten om mij veilig te voelen hoef het niet te begrijpen maar te Zijn.

  3. Het valt niet te begrijpen, te grijpen, Janee. Je hebt het ervaren en ervaart het nog steeds. Het valt niet te benoemen, het is te mooi, te echt.

   Zoals jij het nu verteld, te mooi, ik heb het gezien en heb het mogen ervaren, jouw talent is in goede handen. Voor mezelf weet ik de weg niet maar wat maakt het uit, we hebben de essentie mogen ervaren. Er is niets meer en ook niets minder. We zijn wie of wat we zijn. Het wordt een groot feest en het duurt niet lang meer.
   De laatste druppel is gezocht om de emmer te doen overlopen.

   Ik ben één met alles, net als jij. We kennen elkaar al lang, we zijn één.

 5. een man die praat over zaken en manipulaties op niveau’s waarop de gemiddelde “lichtwerker” je blijft beschuldigen van negatief denken 🙂 ik mag deze man wel hij is niet bang een van de grootste spirituele illusies aan te pakken

  1. Ja ik weet het niet, vond het heel erg leuk om hem aan te horen…….maar ik merk ook wel enige aangepraatte angst te vinden, omdat hij heel stellig kan doen.
   Waarom zouden je trillingen hoog genoeg moeten zijn om zo’n poortje te kunnen vinden al dan niet of zo’n poortje er uberhoupt komt. En als het dan niet lukt……wat als je in de verkeerde ufo stapt………………Het blijft vaag voor mij, en sluit een hele hoop ander mogelijkheden nog te veel uit.
   Ik denk dat het zeer goed zou zijn om ONSZELF meer op ons voetstuk te gaan plaatsen, in plaats van iemand anders. Als het eropaan komt, hebben we met onszelf te dealen, dat is immers in elke situatie zo…..

   Op den duur vallen ze bijna altijd weer door de mand, wanneer je ziet hoeveel geld hierin om gaat. 2012 is voor bepaalde groepen mensen die inspelen op de angsten die wij hebben, een gouden tijdperk. Het valt me wel op, dat hij gebruik maakt van hetzelfde principe als astral walker, waar symbolisch toch wat onhandigheden in zaten die niet klopten.

  2. @ mirakel multi d idd iedereen valt uiteindelijk door de mand zo ook hij 😉 maar dat komt omdat je niet buiten jezelf zou moeten kijken om antwoord te krijgen, wat mij in deze man aanspreekt is dat hij een tegenwoord is tegen al dat oh zo heilige federatie freaks waar hij mij verliest is dat hij een onderscheid maakt tussen verschillende federaties want in mijn beleving is iedere mens die aan deze zo mooi slinks georganiseerde galactische tijdlijn (2012) meedoet zijn vrije wil al bij voorbaat kwijt aangezien waar licht niet buiten het nu werkt is voor mij elke tijdlijn iets buiten mijn vrije wil en dus slechts een programma, een agenda waar ik niet zelf voor gekozen heb

  3. Jouw reactie spreekt mij zeer aan, dat was ook de reden waarom ik het leuk vond om naar hem te luisteren. Wanneer je iets groots als een fedratie voor je neergezet krijgt en nogwel galactisch ook, voel jij je als mens weer zo klein, en ontneemt het je kracht. maar misschien heeft dit ook weer met onze individuele samenleving te maken waardoor ik er zo tegenaan kijk. Wij zijn met z´n allen vast ook heel sterk wanneer we ergens voor gaan. wat jij ook aangeeft over de tijdlijn 2012, ben ik ook met jou eens, want het geeft dan een machteloos ongeduldig en onrustig gevoel…..terwijl wij onze eigen tijdlijn zouden kunnen uitkiezen. Zou dit een vorm van afleiding kunnen zijn naar onszelf?

  4. @ mirakel multi d miss een beetje offtopic maar dat lijkt maar zo

   draai het hele verhaal eens om wij niet klein maar groots en waarom? ik heb in mijn leven sinds begin jaren 90 vele contacten gehad van buiten deze planeet en in het begin wist ik niet wat ik er mee aan moest, in de eerste instantie ben je onder de indruk en mis je veel stukjes doordat je zo overdonderd en vals blij bent maar in de jaren erna vallen meer en meer stukjes op zijn plek tot het punt waarop je vragen gaat stellen en steeds meer vragen en kom je erachter dat er niks van klopt je bespeurd agenda’s keer op keer en een eenduidig straight antwoord kun je vergeten van deze wezens

   het geheel zette me aan het denken want het klopt niet in het grote plaatje er is meer aan de hand en elke keer als je daar naar informeert kun je het gewoon vergeten, geen antwoorden slechts agenda’s kom je tegen

   wat mij opviel in mijn contacten is dat ze onderling nogal slecht communiceren door de dimenties heen en daar ligt dan ook de sleutel van dit geheel het experiment mens het wezen wat kan waarnemen in 12 dimenties en daarom zijn we ook zo interessant voor zovele buitenaardse groepen wij hebben iets wat zij niet kunnen, wij kunnen deze slechte communicatie weer fixen door ons EIGEN meesterschap te claimen

   na de oorlog in de hemel was er afscheiding van 2 kanten die in de kern de mogelijkheid boden tot ervaren dit zonder haat, neid of ik ben beter eidelheid puur de mogelijkheid tot ervaren daar ging het om maar met tijd zijn dit 2 kanten geworden, uitersten, tegenstellingen en daar begon het experiment mens met ons dna zouden we niet de hemel kunnen herschapen maar heruitvinden omdat wel bleek dat de oude manier niet werkte na die oorlog is dat alles in mijn ogen het oude licht bron van dualiteit waarin het merendeel van al deze buitenaardsen nog steeds verwikkeld is

 6. Ja, George spreekt me ook ontzettend aan. Ik kijk ook al sinds 2010 op zijn website voor steeds meer “nieuws” van hem…
  Zijn uitleg over de tijdslijnen tot 2012/2013 zijn zéér interessant en de moeite waard om te overdenken! Trouwens, jouw ontwakingsverhaal loopt griezelig synchroon met het mijne, Ina!

 7. Jammer dat er geen filmpjes van George Kavassilas met Nederlandse ondertiteling zijn zoals bijvoorbeeld van Kryon; daar was ik dolblij mee. Helaas beheers ik de Engelse taal niet zo goed en zo “mis ik” interessante en essentiële informatie.

  1. De Obelisken vind ik nog wat ingewikkeld in de huidige tijd zegmaar…..
   Vroeger communiceerden ze dus w.s met de snelheid van het licht hun wensen via de obelisken die naar de hemel gericht staan…….
   Zoals nu de naald ingeweid zou kunnen zijn, zou het een andere betekenis hebben. voor alles zal vast gelden, dat het de intentie zou kunnen zijn die er toe doet.
   De maker van het beeld is degene die dan de kracht zou krijgen.

  2. Hey Mirakel, in die lijst van jou met al die “Koele Filmpjes” van ufoos staat onderaan ook een Koelbloedige presentatie van David Wilcock!!

   Vet Koele Filmpjes van Mirakel
   http://www.wanttoknow.nl/universum/piramide-ufos-wth/comment-page-2/#comment-59512

   David Wilcock Ben ik nu aan het bekijken, en hier gaat hij meesterlijk heel diep in op de kracht van Obelisken, Barrows, Henges en andere monolitische stenen monomenten die allemaal op bepaalde krachtige Ley lijnen staan en tezamen het patroon van een IcosaHedron vormen, er zijn ook Russische experimenten waar gevangenen in een granieten Piramide werden opgesloten en er kon gemeten worden dat deze mensen zich veel beter gingen voelen en minder last van verslavingsgedrag kregen en minder gewelddadig ook..

   Ik geloof dat ik ook in een Piramide huis wil gaan wonen en werken en studeren en lezen en leven..
   David verklaart ook dat koude kernfusie wel kan werken op deze kracht lijnen en daarbuiten ineens niet, de huidige wetenschappers snappen dat niet, die denken dat een experiment overal moet werken, de oude wijzen wisten al dat de ene plaats de andere niet isz..
   De natuur wetten werken niet overal hetzelfde..

   David Wilcock at the Project Camelot Awake and Aware Conference, Los Angeles, Sept 2009
   http://www.youtube.com/watch?v=scym0WH3Jww

  3. Ja hoe ze er nu mee omgaan, dat klopt ook niet, dat hadden we eens een keer uitgezocht.
   Maar als je naar de mogelijke oorsprong gaat van de obelisken, dan vind ik het idee erachter heel bijzonder. Je kan altijd iets negatief gebruiken…maar het gaat mij erom, dat de Egyptenaren van toen, misschien iets meer met het (zon) licht konden dan wij nu. En dat dit misschien al die tijd verkeert verklaart geweest zou kunnen zijn. omdat wij de zon en de aarde in mindere mate zien als iets dat leeft
   Mogelijkheid: Leylijnen van de aarden zouden kunnen worden beïnvloed door de zon…De Egyptenaren en vele andere inheemse groeperingen die dicht bij de natuur staan, weten dat ook. Wij niet meer……sommigen misschien. Wij zien meer wanneer het licht is, wanneer het donker is, zien wij niet heel goed…..ook een vorm van informatie krijgen van de zon..Mogelijk….maar dan dus ook in spirituele zin, zaken die wij met ons hart kunnen waarnemen, ons zesde zintuig……waar we weer vanaf gegroeid zijn…..door angst voor de gevolgen…….
   Wanneer wij dus met ons hart in contact staan met de aarde en de zon (cosmos), zou het kunnen zijn dat wij, wanneer wij ons bewust zijn van onszelf tot wonderen in staat zijn, omdat we met enorme krachten te maken hebben!

   In Engeland schijnen de graancirkels op Leylijnen te ontstaan.
   Van leylijnen wordt gezegd dat ze uit kosmische energie bestaan en over aardstralen zegt men dat ze uit aardse energie bestaan.
   http://www.taleofathistle.com/?p=519

   Ik denk Hyper alert, wanneer ze iets willen met kernfusie en de leylijnen, weten we wel wat zij hiermee bedoelen. Ze doen er alles aan om de vooruitgang te blokkeren letterlijk en figuurlijk……..Zetten er tegenwoordig een dikke geprogrammeerde Obelisk op…..
   Wij ontvangen de informatie via de bewuste cosmos, de zon, doordat wij ook weer in verbinding staan met de bewuste aarde.

  4. Niet alleen de egyptenaren, maar op het paaseiland, staan ook allemaal gezichen naar de zon te staren:

   Ze zitten op een met lava bestrooide helling en lijken op het punt te staan om te vertellen over een lang geleden verloren gegane beschaving die hen gecreëerd heeft. De Moai waren de perfecte gelijkenis met hun voorouders. De mensen van Rapa Nui aanbaden hun voorouders en ze hadden maar één plicht- het aanbidden van hun oppergod Make-Make.

   En ze zijn ook uitgelijnt naar de maan:
   http://www.kronosworld.nl/Paaseiland.htm

  5. Dus werkte het hele systeem op zonnenergie….
   Net een beetje als ons lichaam, waar meridianen doorheen stromen, en wij onze energie uithalen, haalden zij hun energie uit de aarde, via de zon?
   Als we dit snappen, en er iets mee kunnen doen hebben we geen Essent en KPN meer! En geen kernreactoren…..

  6. Lees het hele verhaal, hoe een tweede ((ook?) kunstmatige) maan werd gebruikt, van zo’n 7 kilometer doorsnede om via kristallen, de zonne-energie naar de Aarde en door de Aarde te transporteren..!!!

  7. Mooi artikel Guido ,een “feest” der herkenning . Laten we hopen dat als de geschiedenis zich herhaalt , deze dure lessen in acht worden genomen .

  8. Direct afkomstig uit de oorspronkelijke bron, energie en informatie, daar ben ik altijd naar op zoek Mirakel, dat verschil tussen energie en informatie uit de eerste of de tweede hand, op school is het vaak derde hands informatie en minimale energie van de groepsdwang, de zon als symbool van primaire zuivere oorspronkelijke eerstehands energie, en de dikke geprogrammeerde obelisk naald als symbolisch acupunctuur werktuig dat wordt misbruikt om alle ontwikkeling en groei en ervaring te blokkeren, de kurk moet op de fles blijven totdat de fles uit elkaar knalt, uit elkaar spattende scherven die veel gewonden gaan maken, in plaats het vrij laten stromen van dat wat is, ophokken opkroppen opzouten indikken achterover drukken tegenhouden en vervolgens corrumperen verbuigen dat is wat problemen oplevert, niet zeggen wat je denkt of voelt, daar begint het al mee, dat wordt een gewoonte die moeilijk te doorbreken is op latere leeftijd, dat wordt gegarandeerd een langzaam slopende ziekte.

   Jah klopt van wat ik gelezen en begrepen heb, dat krachtige energie plekken, zoals ook bepaalde subtropische paradijselijke eilanden, Isle of Wight, dat die bewust energetisch misbruikt en geblokkeerd worden, alles moet stagneren, dus ook de ontwikkeling van mensen, de gemiddelde sociaal emotionele cognitieve ontwikkeling van de mens wordt bewust geblokkeerd op een jaar of 13 maximaal. Hele sociale strata daaronder zitten daar nog ver beneden, stratenmakers die naar peuter liedjes luisteren op de zogenaamde piraten zenders hier in de provincie, echte kleuter muziek, dat is wetenschappelijk zelfs een keer vastgesteld, ik hoor nu van Dr. Blaylock op infowars radio dat het milieu is volgepompt met Alu chemtrails en blikjes, dat is een number one neurologische dom maker, ik hoor gisteren bij voetbal kale bol Jack van gelder dat er geen coherent voetbal meer gespeeld wordt door de jeugd, ze hebben het vermogen er niet meer voor, bij elke nieuwe lichting is er neurologische achteruitgang waarneembaar en de media doen alsof er niets aan de hand is. Mensen mogen niet uit de bron ‘drinken’, dus worden ze dicht geslagen met desinfo, staats terreur, gifstoffen en gesegregeerde afgeblokte tijdssegmenten die men klassen noemt, ze moeten in een zo vroeg mogelijk stadium bij hun ouders worden verwijderd.

   Maar Mirakel absoluut wat jij ook zegt; het positieve direct uit de bron (info en energie) opnemen, dat is de belangrijkste weg die hoop geeft, inderdaad kan dat zo simpel zijn als buiten genoeg zonnen vitaminen opdoen, dat verandert een mens ten goede, dat weet ik, dagelijks voldoende tijd naar buiten en zonlicht opsnuiven!!! Ik zie jullie op het strand surf babes. Oh nee ik moet nog even geduld hebben, woon erg ver van de kust, mijn cross hybride cross weg fiets buiten werking, tandjes opgesleten, te veel stoffige drentse zand paden afgerausd, de dikke olie gebruikt, trekt te veel zand aan, schoonmaken en fietsen makert hulp vragen, gelukkig had ik nog een echte klassieke oude maar goede Jan Janssen weg racert op zolder staan, beetje olie, beetje spaken spannen, lampjes er op, kilometer teller installeren, nieuwe harde bel er op, en dan loopt ie weer. Dan ga ik daar buitenlucht en zonlicht mee opsnuiven.

   Nice Place, Shame about the Cesspit
   http://www.davidicke.com/headlines/32901-the-isle-of-wight–nice-place-shame-about-the-cesspit

   Son Volt – Medicine Hat
   http://www.youtube.com/watch?v=mqNVoWGI3pg

   http://www.janjanssen.nl/

  9. Wow, met Drie kan ik genezen, dan kunnen de fragmenten gemakkelijk goed grondig Rond gaan, met Vier kan ik gelukkig zijn, het zal me d’r een maatschappelijk tegendraads kunst stukje worden, Anton kon het, en ik ga het op mijn manier Doen..

   Okay het Helios Apollyon verhaal van de zon, het valse tegenlicht, daar moeten we ook oog voor hebben, het onderscheid blijven maken..

   Quote;

   Anton: “Ik maak geen kunst, mijn leven is kunst.”

   ” De legende Heyboer
   Anton Heyboer was, met zijn excentrieke polyamoreuze levensstijl, al tijdens zijn leven een soort mythe geworden. Zijn kunst werd hierdoor wel een beetje ondergesneeuwd, maar toch mag zijn belang als kunstenaar niet onderschat worden. Zijn werk is opgenomen in talloze museale collecties over de hele wereld en hij is diverse malen onderscheiden, zoals een Eredoctoraat in de etskunst van de Academie van Florence. Helaas is hij niet meer persoonlijk te interviewen over zijn kunst, maar zijn vrouwen hebben in geschriften, cd’s en films zijn legende levend gehouden. ”

   http://www.anton-heyboer.nl/nieuwsbrief/b-080417-artofliving-tekst.htm

   Devotchka – Viens Avec Moi
   http://www.youtube.com/watch?v=XsYz-mtkNVI

  10. Massaal stiekumig Verspillen van Leven gevende Energie verspreid op al die verknipte XXX websteks, wie is er zo nog gewend om Echt Leven te ontvangen of te geven aan Echte mensen, geen Nep personen.. Jah ik had het indrukwekkende volledig verknipte Nep verhaal een paar weken terug gelezen in de vorm van een reactie van iemand die zich black bull noemt..

   2012 Rik Clay ORIGINAL UPLOAD 5/10
   http://www.youtube.com/watch?v=4lKYVWKu8As

   BLACKBULL over Nijpende Nepheid
   http://xandernieuws.punt.nl/?id=630047&r=1&tbl_archief=&

   Quote Vrijdag, 29 april 2011 14:38;

   ” Het Witte Huis heeft het geboortecertificaat van president Obama vrijgegeven en daarmee is de zaak gesloten. Toch?

   Er zijn nog veel mensen die beweren dat het certificaat nep is. Maakt het iets uit? Het certificaat is even authentiek als de verzonnen maatschappij waarin we leven.

   De statistieken die we gepresenteerd krijgen in het nieuws zijn nep, nepgeld wordt dagelijks door de centrale banken gedrukt en de hele economie is gebaseerd op neppe ‘overvloed’, wat in feite het uitgeven van schuld is. Is het dan niet logisch om een Amerikaanse president te hebben met een nep geboortecertificaat?

   Op die manier is hij gekwalificeerd om de neppe economie met haar neppe dollars te leiden terwijl de mainstream media nep nieuws verspreidt. En tussen de bedrijven door zien we tijdens de reclame adverteerders die hun neppe voedsel promoten en neppe medicijnen die zijn goedgekeurd door neppe wetenschappers die op hun beurt weer gecontroleerd worden door de farmaceutische industrie die doet alsof.

   Koppels worden nu kunstmatig bevrucht en wanneer hun kinderen worden geboren krijgt ze neppe melk. Ze groeien op met neppe zoetstoffen en neppe (kunstmatige) kleuren. Op school leren ze neppe geschiedenis zodat ze neppe ideeën hebben over hoe de wereld werkelijk werkt. Wanneer ze oud genoeg zijn mogen ze nep stemmen tijdens verkiezingen waarbij de winnaar van tevoren al bekend is.

   En dankzij het internet leven we in een wereld van neppe vrienden en neppe emoties. Voetbalwedstrijden worden gespeeld op nep gras en ‘reality shows’ zijn niet echt. Het meeste nieuws wat geconsumeerd wordt door de massa is nep en de wetenschap achter de meeste moderne medicijnen is nep, verzonnen en vervormd om de resultaten te bereiken die de grote corporaties willen zien. Vooral antidepressiva zijn nep en lijken alleen te werken vanwege het placebo-effect, wat echt is, alhoewel het alleen in onze perceptie bestaat.

   Waarom is een nep geboortecertificaat problematisch? Verkiezingscampagnes gaan enkel om neppe beloftes en neppe glimlachen als onderdeel van neppe toespraken die in feite zijn geschreven door iemand anders.

   De hele maatschappij is nep. Rijkdom van mensen is nep omdat ze diep in de schulden zitten vanwege een dure auto of een duur huis. Op het werk doen ze alsof ze iets gedaan krijgen zodat ze een loonstrook kunnen ontvangen die ook grotendeels nep is omdat deze gebaseerd is op neppe euro’s die naar een neppe (elektronische) bankrekening gaan zodat het geld vermenigvuldigd kan worden waarop de bank nog meer nepgeld in de vorm van leningen kan verstrekken aan mensen. Maar wie maakt het iets uit? Zolang we allemaal doen alsof werkt het systeem.

   We winkelen met ons nepgeld en we kopen neppe mode met neppe gaten die al in de kleding zijn gemaakt. We kopen parfum en aftershave met neppe chemicaliën die een neppe geur op ons lichaam achterlaten.

   Authentieke leiders zouden falen

   De hele matrix waar we vandaag de dag in leven is zo universeel nep en verzonnen dat het vrijwel onmogelijk is voor een authentiek mens om een land te leiden. We hebben neppe presidenten nodig om onze neppe landen te leiden naar neppe economische overvloed. Alle ophef omtrent het geboortecertificaat is overbodig.

   Mensen kijken elke dag naar hun neppe ‘reality shows’ op televisie, luisteren naar het neppe nieuws, hebben een neppe baan en eten nep voedsel zodat ze op een dag een zeer winstgevende patiënt worden in de neppe gezondheidszorg die gebaseerd is op neppe wetenschap en geleid wordt door neppe onderzoekers. Zo werkt het systeem vandaag de dag. Dit heeft niets te maken met realiteit.

   De vrijgave van Obama’s geboortecertificaat is daarmee geen erkenning van vervalsing maar een trotse verklaring van authenticiteit. President Obama is perfect afgestemd op de neppe samenleving die hij leidt.

   Bron: Naturalnews.com en NIBURU door: BLACKBULL “

  11. Interessant, waar het boek de dávincie code op gebaseerd is….

 8. Ik heb een kompas op mijn kast gezet en geijkt met 2 streepjes. Ik merk dat hij langzaam verschuift.
  Zijn er meerdere die dit doen en het ook zien ?

  1. Ja ik ken meerderen die dit bijhouden, zij geven precies aan wat jij zegt…..Over een Ondertussen alleen al meer dan een paar streepjes…..

 9. Luister nu naar Little Grandmother Kiesha Crowther in het begin vertelt ze wat er allemaal op internet gezet wordt om haar in een kwaad daglicht te stellen. Zoals bijvoorbeeld dat ze veel geld vraagt voor een lezing of dat ze een huis heeft van miljoenen dollars terwijl ze zelf zegt huur een klein huis ergens achteraf. Ze geeft aan dat er zomaar op internet allerlei laster geplaatst wordt en dat dat belachelijk is.
  http://www.blogtalkradio.com/rainbowvisions/2011/04/16/little-grandmother-answers-your-questions

  1. Het intervieuw gaat ook over de komende aarde veranderingen. Mensen die hun nek uit steken.

  2. Ik denk dat het haar géén bal uit zou moeten maken wat ze van haar zeggen.een ware lichtbrenger raakt mensen en staat ver boven laster.

  1. oooh snel binnenkort ik zie het helemaal zitten Monika, was super gezellie, de nacht van Drenthe radio Marathon op Wtk en ik was ook op dreef geloof ik wel, zeker weten, compleet into de steen en been groef, get into the groove,

   Madonna – Into The Groove
   http://www.youtube.com/watch?v=ZrLJXp3nYiE

   maar jij kon niet inloggen zei Cozz, we miste je al heel erg Monika, Cozz nemen we natuurlijk sowieso mee Monika, ik bedoel Cozz is een beproefde gerenommeerde volledig gecertificeerde vrouwen magneet en hij heeft een bus dusz daar passen ze dan allemaal in, een stuk of 8 is ideaal.

   Dat onze After Dark Cosmische Disco Club (AaahDeee-Cee.Dee.Cee) dan een soort complementaire tegenhanger wordt van de Rishis Full Moon Vondel Kerk Party, daar moet je namelijk verplicht een bloemtjes jurk aan en op blote voeten en een zonnenbloem in je haar heb ik op de picaas gezien, en bij de Rishis komen er hoogstens 15 luitjes van steeds hetzelfde brandnetel kliekje (geeuw geeuw saai) met zo’n eeuwige happy happy gay grijns op hun bebaarde doorluchtige angel 5d gezichtjes, en de mannen moeten daar verplicht een hippie staart hebben, ook weer zo iets, en ze hebben moeder de gans NLP voorgangster gastvrouwen die door het Esalen Institute hypno zijn opgeleid, het Tavistock “social mind program’ centrum van Amerika zeg maar..

   Quote:

   ” When I was 23-years-old, living at Esalen Institute in Big Sur, CA, a message came through me out of my mouth in front of a few of my friends in spontaneous channeled claircognizance fashion: “I’m Guardian of the West Gate.” I immediately asked my guides what that meant and they showed me as I simultaneously felt I was holding Heaven in my right hand and Earth in my left hand maintaining the sacred connection between these graces. ”

   http://tuacakelly.blogspot.com/

   http://www.rishis.nl/nl/upcoming-events/eventsView/_name_rishis-full-moon-party-met-dj-esta-polyesta-schaam-155/

   Picaas Footoos (aanklikken om ze allemaal te zien)
   http://thehospages.com/pictures/2010-parties/2010-05-21-rishis-superwise-me/index.php

  2. Hyper….hadden ze op dit Riksja feestje een EHBO nodig of wat doen ze daar met die vrouwen op de foto’s? Ziet er dOOdeng uit….
   Ja, Cozz moet echt wel mee. Dat heb je mooi goed met die bus….jij kiest uit, wij laden in 😉
   Ach een beetje dance kan geen kwaad maar idd so many beautiful people…waar is de nacht, het ruige, de peuken, de drank en de drugs en de mensen, die dat leuk vinden…haha
   Misschien moeten we via Friesland rijden om nog paar luitjes op te pikken…ik dacht o.a. aan een kunstenares en aan een tweede-hands-handelaar…anyway…het zal gebeuren…zeker weten…
   EELS…very nice…
   http://www.youtube.com/watch?v=QQwbWQy6EUM

  3. Hyper , google maar even Renault Master H2L2 , passen er makkelijk 8 in hoor . Eventueel nog wel horizontaal als je niet op al te stevige vrouwen valt . 🙂
   Maar even serieus , ik heb het achter de schermen gehad over een evenement te organiseren waarbij de WTK visitors elkaar kunnen otmoeten . Een lowbudget programma met sprekers en andere activiteiten . De perfecte locatie die ik in gedachten had viel af helaas . Ik ben benieuwd of er sowieso animo voor is en of er mensen zijn die een goede locatie weten .
   Het idee is eigenlijk een interactieve dag te organiseren , naar wat ik invoel zijn er zat WTK bezoekers die iets interessants te vertellen hebben of hun activiteiten te promoten . Daarnaast voldoende ruimte om te ontspannen en met gelijkgestemde zielen in contact te komen . Evt muziekale afsluiting zou helemaal niet verkeerd zijn , en als er voor de van-ver-weg komenden een plekje is om de tent op te zetten zou ideaal zijn .
   Het geheel moet lowbudget zijn zodat een ieder er aan deel kan nemen , eventueel zelfvoorzienend in consumpties , de sprekers krijgen een vergoeding en hebben er secundair hun promotie aan .
   Wie mee wil denken hoor ik graag van .

  4. Top Cozmic, kom gelijk mee doen, afhankelijk dat het niet op een dag gaat vallen dat we al met Icke, Wilcock en lol Redfield op gescheept zitten (skip de maand Mei aub!)

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.