Advertentie

Rectificatie Pauw-911-foto George van Houts


x

“This crash was different.
There was no wreckage, no bodies, and no noise.”

(vert. “Deze crash was anders. Er was geen wrak, er waren geen lichamen en geen geluid”

– Somerset County Coroner Wallace Miller

* * *

“I was looking for anything that said tail, wing, plane, metal.
There was nothing.”

(vert. “Ik zocht naar zaken die ik zou kunnen duiden als staart, vleugel, vliegtuig, metaal. Er was helemaal niets.

– Fotograaf Scott Spangler

* * *

“I was amazed because it did not, in any way, shape, or form,
look like a plane crash.”

(vert. “Ik was hoogst verbaasd, dat ik op geen enkele wijze, noch qua vorm of gestalte,
iets zag dat op een vliegtuigcrash leek.”

– Patrick Madigan, commander of the Somerset barracks
of the Pennsylvania State Police

x

x

Rectificatie Pauw-911-foto George van Houts

2018 © WantToKnow.nl/be

x

Complimenten voor de redactie van het programma Pauw. Een érg storende fout, die de (beeld)redactie van het programma LIVE maakte, op 3 april jl. en waar we HIER uitgebreid over berichtten, is door hen gerectificeerd. Kijk hieronder naar deze rectificatie-melding, zoals we die ‘citeren’ van hun website. De eerlijkheid gebiedt te zeggen, dat het natuurlijk tof is dát ze dit rectificeren, maar dat de grote vraag natuurlijk is, hoe het kán dat de verkeerde foto van de Shanksville-crash van vlucht #93 van American Airlines van 11 september 2001 überhaupt werd getoond op Tv, op dat moment aan het Nederlandse kijkerspubliek van Pauw.. Toch? Want er waren goede afspraken gemaakt EN DE JUISTE FOTO was aanwezig..

George van Houts had immers met de Pauw-(beeld)redactie zijn betoog heel goed voorbereid en zelf de foto’s meegenomen, die getoond zouden worden. Zo was de afspraak. Dus.. Dus zat de foute foto die werd getoond, beslist NIET bij deze door George van Houts aangeleverde exemplaren. Waarom gaat een beeldredactie, als er overeen is gekomen, om één bepaalde foto te plaatsen, dan plots een foto verwisselen. Alles daarvóór was goed gegaan, tot het moment dat de crash van vlucht #93 ter sprake kwam. Kijk zelf. Dit is de foto die George had willen laten zien. De krater in Shanksville, waar volgens de officiële theorie, een VOLLEDIG VERKEERSVLIEGTUIG TOTAAL in de grond zou zijn verdwenen..!
X

En heel bizar.. Nu ’toevallig’ precies bij deze foto, waarbij George wilde bespreken, hoe er sprake kan zijn van een vliegtuig, wordt een (FOUTE) foto van een crashsite met de resten van een vliegtuigstaart getoond. En dan blijkt op dat moment, dat door het tonen van de verkeerde foto, het natuurlijk duidelijk is allemaal.. George van Houts zit te liegen, vlak náást Pauw.. Dus let op, nogmaals een voorbeeld van de luchtfoto’s van de Shanksville-crash, die George van Houts had willen laten tonen. Geen vliegtuig(onderdelen) te zien.

 

En dit hieronder, op de rechterfoto, is die wél getoonde afbeelding te zien. Rechts dus de luchtopname van de crash van een Tupolev op 4 juli in Irkutsk. (Met dank aan Dick Kok HIER) En ja, deze rechter foto is ‘vergelijkbaar’ met de luchtfoto van de krater van Shanksville, die je hierboven ziet. Maar.. Boven geen vliegtuig en onder wél een vliegtuigwrak..!

Is dit ‘Niet verder kijken dan je neus lang is’, of gewoon ‘Iemand bewust pootje lichten’..??
Een redactie van een journalistiek programma, zoals ‘Pauw’ dat is, behoort zich ervan te vergewissen, dat zaken die worden getoond en verteld, waarheidsgetrouw zijn. Het gebruiken van een verkeerde foto ALS ER AL EEN GOED LIGT/VOORHANDEN IS, zou dus gewoon niet mogen gebeuren. Dus is hier, naar ons oordeel, sprake van opzettelijke verwisseling. De redactie is én verder gaan kijken dan haar neus lang is (buiten het materiaal wat George van Houts dus had aangeleverd) EN ze hebben daarna George van Houts dus BEWUST pootje gelicht.

Door dus een foto te tonen, waar wél een vliegtuigwrak op te zien is. En zo simpel gaat dat dus. Nogmaals: PRECIES met een foto waarmee je iemand op de achilleshiel raakt. Laten zien dat er WEL een vliegtuig(staart) ligt, waar er VOLLEDIG SPRAKE is van het tegenovergestelde. Nogmaals een ÉCHTE LUCHTFOTO van Shanksville, een uur of wat ná de crash, die GEEN ENKEL VLIEGTUIGONDERDEEL toont..

Het is evident dat er anders sprake is van een wel héél toevallige verwisseling op een heel toevallig, cruciaal moment.. Maar nogmaals.. WAAROM de foto’s verwisselen, als er al een foto ligt. Dus de tekst in de rectificatie is eigenlijk ook weer voor rectificatie geschikt. Het gaat niet om de bron van de foto, het gaat om het TOTAAL NEGEREN van de afspraak met George van Houts over de serie te tonen video’s en foto’s..

* * *

Dit indrukwekkende symposium rondom 911 al bekeken?
x
Een indrukwekkende middag,
georganiseerd door de nieuwe ‘Stichting 11 september’.

x

11 gedachten over “Rectificatie Pauw-911-foto George van Houts

 1. Is toch een duidelijke zaak lijkt mij.
  Vooral Pauw is een z.g.n. poortwachter die alles en iedereen die het systeem en de agenda niet welgevallig is, moet afmaken.
  Zo ook George van Houts.
  De kijkmassa moet en zal blijven geloven in de officiële lezing welke rotzooi is.
  De omroepen maken deel uit van de amerikaanse propagandamachine, dat weten we toch?

  1. Inderdaad Rob, WIJ weten het, maar hoeveel mensen weten het nog steeds niet? Hoe vaak krijg ik niet te horen dat ik in een ‘negatieve cloud’ leef en of ik nog wel goed slaap vanwege de onzin waarin ik geloof.

   Om hopelijk meer mensen uiteindelijk ‘wakker’ te laten worden moet er constant aandacht aan dit soort smerige fratsen van de gevestigde media worden besteed en natuurlijk ook aan al die valse vlag aanslagen zoals 9/11 (op Pearl Harbour na) de allergrootste was! Al is er maar één die naar aanleiding van dit artikel zijn abonnement op zijn krant opzegt en met andere ogen naar het journaal gaat kijken.

   ————————

   En wat Pearl Harbour betreft, zelfs Marcel Hulspas, die ooit redacteur van het tijdschrift van stichting Skepsis was en na een interne ruzie bij Skepsis opstapte, heeft het licht gezien en schreef een artikel over valse vlag aanslagen. Hij schrijft onder andere het volgende:

   Ook de aanleiding voor de VS om zich te mengen in de Tweede Wereldoorlog bevat elementen van een Valse Vlag. Over de Japanse aanval op de Amerikaanse marinebasis in Pearl Harbour in december 1941, schrijft Hulspas: Alle schoolboekjes vermelden dat het om een laffe verrassingsaanval ging – maar dat is waarschijnlijk een vrome leugen. De relatie met Japan was uiterst gespannen, vooral vanwege de groei van de Japanse oorlogsvloot. Dat de Japanners in geval van oorlog Pearl Harbour zouden aanvallen, lag voor de hand. Daar lag het grootste deel van de Amerikaanse vloot, praktisch onbeschermd. En het lijkt erop dat Roosevelt de Japanners heeft aangezet om toe te slaan. De inlichtingendiensten hadden hem verzekerd dat als de VS de export van benzine naar Japan zou stoppen, de Japanners gedwongen waren om aan te vallen. Roosevelt stopte de export van benzine. Daarnaast liet hij de moeizame vlootonderhandelingen met de Japanners vastlopen, en gaf hij de marine de opdracht de vloot zo te stationeren dat ze extra kwetsbaar werd. De marineleiding protesteerde, maar Roosevelt zette door. De Japanners werden bewust verleid tot de aanval en de VS waste zijn handen in onschuld, maar er kwamen wel 2400 mensen om!

   https://www.boublog.nl/2008/04/13/de-complotten-van-marcel-hulspas

   Vergeet ook niet dat juist op de dag van de Japanse aanval, alle hoge militaire kopstukken ‘toevallig’ elders waren voor overleg, alsof men op de hoogte was van wat komen ging, net als bij 9/11 het geval was. Allemaal aanwijzingen dat het om een valse vlag aanval gaat.

  2. Mr Harmans :
   In de volgende link van de webstek van Henry Makow vindt U een grondiger analyse :
   https://www.henrymakow.com/2016/12/pearl-harbor-how-the-illuminati-start-wars.html
   Deze analyse is van de hand van James Perlof.
   Ik voeg ook een andere link toe met een verwijzing naar Nederland :
   https://www.henrymakow.com/martin_bormann_was_rothschild.html
   met citaat :
   “Creighton, left, also made sure Pearl Harbor, another example of Illuminati chicanery, was kept secret. On Nov. 28, 1941, a Dutch submarine, the K-XVII intercepted the Japanese Fleet en route to Pearl Harbor and alerted British naval HQ. In order to maintain the illusion that Pearl Harbor was a surprise, the submarine and its crew were destroyed. Creighton “wiped out the entire ship’s company with two tiny cylinders of cyanide inserted into their oxygen supply, and a box of high explosives disguised as whiskey…the war had turned me into a fiend and mass murderer…” (p.81)…..”
   Weet men dit in Nederland ??? Waar zit de Geert(sic) om hierover te interpelleren in de 2de kamer.
   Nog een andere slachting :
   https://www.henrymakow.com/british_betrayed_56_resistance.html
   De 2 voormelde voorbeelden, zijn m.i. één der zovele geheimen, die vandaag nog steeds gevolgen hebben. Dit geldt voor alle landen. Als men dit voor ogen houdt, dan begrijp ik dat o.a. de waarheid over de MH17 (nooit) het licht niet mag zien…!!!

  3. Dank Sub Rosa, zoals ik wel meer schrijf: alles wat je (de ongeïnformeerde massa) denkt te weten is fout. We worden al sinds tijden gemanipuleerd door een corrupte elite die in valse vlag aanslagen grossiert, welke satanische rituelen op kinderen uitvoert, waaronder het verorberen van diverse organen en klieren van die kinderen, en die eropuit is om de mensheid volledig onder hun macht te krijgen, en geloof me, daar zijn ze slechts een klein stukje van verwijderd.

 2. Ach, in dit stockholmsyndroomland waar het misselijkmakende koningshuis nog steeds een aura van sprookjesachtige pracht en ‘nationale identiteit’ schijnt te vertegenwoordigen wordt je raar aangekeken als je zegt republikein te zijn…
  Niemand schijnt te willen weten dat van ‘koninklijken bloede’ een fabeltje is en dat ten tijde van de meidagen in ’40 de voltallige hofhouding allang was voorbereid op een exil.
  Je kent die historische radioopnamen wel van HM Wilhelmina:… “met nauwgezette stiptheid hebben wij steeds getracht de neutraliteit in acht te nemen”…
  Nou, een grotere leugen is er niet want de lieveling van Balkenende, Colijn had al laat in de dertiger jaren als attaché de boel al op scherp gezet door millitaire geheimen over de scheepsbouw op eigen titel door te verkopen aan Engeland en daarvoor destijds 80.000 pond getoucheerd wat natuurlijk… hoe kan het ook anders voor deze gereformeerde meneer, in eigen zakken verdween.
  Dan hebben we nog het z.g.n. Venlo Incident waarbij met hulp van de Ned. krijgsmacht, engelse en nederlandse spionnen zijn opgepakt nabij Venlo net over de grens in Duitsland. Is allemaal onder de pet gehouden maar de moffen zagen wat de neutraliteit van nederland voorstelde en vielen binnen op 10 mei ’40.
  En dan komt die troel die overigens zwaar verslaafd was aan, wat we nu meth zouden noemen, doodleuk landen op Walcheren als de kust weer veilig is en claimd de macht als monarch.
  ….En het volk….. wapperde weer met de vlaggetjes!
  De rechtmatige bestuurders volgens het oorlogsrecht, de binnenlandse strijdkrachten werden met alle denkbare venijn aan de kant geharkt en stilgezwegen.
  Daarmee was de derde coup d’etat door de kliek die zich oranjes noemt, een feit.
  Vind je het gek dat die lui zich niet een DNA monster laten nemen!!!!!

  1. Nu ‘vieren’ we binnenkort weer de bevrijding.
   Bevrijding van wat?
   Vandaag de dag bezien vieren we kennelijk de machtsoverdracht van de Duitse naar de Amerikaanse.
   Oh ja, een dag ervoor de jodenherdenking want die hebben al het eed van WO2 gekleemd.

  2. Yep, niets is wat het lijkt, alles wat je (de ongeïnformeerde massa) denk te weten is fout.

   Want hoe denken al die oranjefans (moet eigenlijk met een hoofdletter, hoe idioot wil je het hebben!) hoe koninklijke (moet eigenlijk ook met een hoofdletter!) families, waar ook ter wereld, aan hun geld en macht zijn gekomen? Heb je er ooit één een baan zien hebben? Het is allemaal via strijd en diefstal vergaard, zij achter de ophaalbrug en het volk als ridder op het slagveld. En als dan de tegenstander (ook van blauw bloed) was verslagen, dan werden de landgoederen ingelijfd en de schatkisten aan de eigen geldkisten in de kelder toegevoegd. Van een deel van de inhoud werden nieuwe wapens gemaakt en nog meer ridders in dienst genomen en zette men de volgende strijd in gang. En het volk? Dat mocht belasting betalen en de boeren mochten hun oogst afstaan en zo werd het familiekapitaal vergroot. Iemand die protesteerde werd opgehangen, daar komt de macht vandaan.

   De laatste 150 jaar zijn de ridders vervangen door soldaten en wordt de strijd een oorlog genoemd en de geldstromen blijven stromen.

   En het volk vandaag de dag? Het overgrote deel staat stomweg, daadwerkelijk ‘in de goot’ en ‘onderdanig’, met vlaggetjes te zwaaien en wordt boos als je ze zegt dat het koningshuis het kwaad vertegenwoordigd.

 3. Het meest bizarre is wel dat zullie van het koninklijke rapaille ook nog volop doen aan landverraad middels de deelname aan een organisatie die zich de Bilderbergconferentie noemt sinds Bernhard de nazivriend deze oprichtte in 1954. Benno die ‘alte sportsfreunden’ hielp te ontkomen naar o.a. Argentinië. Het land waar toevallig…max vandaan komt met een vader die toevallig… heel dicht tegen een fascistisch regime aanleunde, toevallig…!
  Tijdens het verblijf in kasteel Wittuck, België waar het hoofdkwartier van benno was het de geallieerde al een doorn in het oog dat deze plek een komen en gaan was van allerlei vage figuren terwijl de prins op de hoogte was van het totale aanvalsplan wat ten grondslag lag aan operatie Market Garden, later de slag om Arnhem genoemd.
  Op zondag 17 sept ’44 landde de divisies bij Wolfheze om de brug in Arnhem veilig te stellen maar dit mislukte om allerlei redenen waarbij ik sterk het idee heb dat dit moest… mislukken.
  Vanuit Leopoldsburg België is men opgerukt en 1,5 km vóór de brug over de Rijn hield men halt.
  Terwijl op zichtafstand de Engelse troepen werden afgemaakt en de geallieerden de luchtsuperieuriteit hadden.
  Resultaat: een bloedoffer van formaat naar Babylonisch model.
  Ter ere daarvan is er een obelisk opgericht met daarop de beeltenis van Semiramis, de stichtster van de stadstaat Babylon. En op 371 mtr. daarvandaan staat het Bilderberghotel, toevallig…!
  Dat is de plek welke benno uitkoos voor de conferenties, toevallig…
  De rest is geschiedenis want niet land daarna ontstond de Europese gem. voor kolen en staal, de BeNeLux, in ’63 de EEG en in 2000 de onvolprezen EU met als symbool de Babylonische toren en de gele sterren met de punten naar beneden, toevallig…
  “Ein Vereintes Europa unter Deutsche Führung”.

  1. Het lijkt onmogelijk, maar reken maar dat er achter de schermen wel degelijk werd gekeken met wie Willem Alexander MOEST trouwen. Willem en Maxima hebben dezelfde stamvader:

   “Volgens genealogen stammen zowel Máxima als Willem-Alexan­der (via zijn grootvader Bernhard) af van de Duitse aristocratische familie Halbach. Voorvader Pablo Halbach is waarschijnlijk de opa van Máxima’s grootmoeder Máxima Blanca Bonorino Gonzalez. De familie Halbach strandt begin negentiende eeuw in Zuid-Amerika via Franz Halbach, de Pruisische gezant te Argentinië (1801-1830). ”

   Op onderstaande link info daarover en ook nog wat meer over koninklijk asociaal gedrag!

   http://www.welingelichtekringen.nl/samenleving/180809/maxima-zorreguieta-achternichtje-van-willem-alexander-en-bernhard.html

 4. Nederland had aan stadhouder Johan van Oldenbarnevelt een prima bestuurder totdat Maurits via het geloof roet in ’t ten gooide hetgeen Johan z’n kop koste.
  Coup d’etat no.1
  Later werd de verlopen held willem uit Engeland gevist en met behulp van aristocraten en omgekocht publiek in dit land bovenop de Bataafse republiek geënstalleerd.
  Coup d’ etat no. 2
  Na een afwezigheid van onbepaalde van monarch en hofhouding met medeneming van de standaard (vlag) zou de monarchie volgens het eigen protocol ophouden te bestaan.
  Ook de met deze laffe uittocht meegereisde regering bestond het om schaamteloos het pluche weer te bekleden toen de kust veilig was.
  Wilhelmina landde op Walcheren met een dc3 en nam eveneens schaamteloos de draad weer op als vòòr 1940.
  Coup d’ etat no. 3

  En nog heeft het volk niet door hoe ze te pakken worden genomen.
  Wanneer alle groep 3-4-5 mensen eens wakker zouden worden…

 5. Vliegtuigen hebben zwarte dozen als bewijs, voor de meeste is het al duidelijk dat er geen vliegtuigen zijn geweest.
  Geen zwarte dozen geen vliegtuigen dus geen kapers.

  9/11: Absolutely NO Evidence Proving “Hijackers” Boarded Any Planes
  https://www.youtube.com/watch?v=nCK28gFZUoc

  Sinds die dag is er nog steeds oorlog in het Midden Oosten.

  General Wesley Clark tells of how Middle East destabilization was planned as far back as 1991
  https://www.youtube.com/watch?v=f7NsXFnzJGw&t=346s

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.