Advertentie

Graancirkel-meeting WantToKnow, 29 Augustus a.s.


Zondag 29 Augustus a.s. organiseert WantToKnow, samen met de Club van Haarlem, een graancirkellezing van Dr. Herbert van Erkelens.
Uitgebreid zal worden stilgestaan bij de intelligente achtergronden van de graanformaties, formaties die niet ‘zomaar’ verschijnen, zo blijkt. Formaties die een boodschap hebben en hun werk doen, in relatie met het DNA van de mens
.

Graanformaties die met hun mathematische taal ‘communiceren’ met de Aarde en met de mens. De mens die wel degelijk zijn rol speelt in dit fenomeen en niet langs de kantlijn hoeft te gaan staan..!

Graancirkels zijn een uniek fenomeen op Aarde en mensen doen zichzelf werkelijk tekort als ze deze mathematische figuren als een ‘hoax’ bestempelen.

Natuurlijk worden er graancirkels gemaakt door mensen, daarover is geen twijfel, deze ‘graancirkelmakers’ hebben zich ook al, via diverse kanalen bekend gemaakt.
Maar er zijn wel degelijk heel veel graancirkels waarvan de oorsprong niet-menselijk is.

De Nederlander Dr. Eltjo Haselhoff heeft in het recente verleden heel veel werk gedaan om de oorsprong van graancirkels te determineren, vooral aan de hand van onderzoek van graancirkelmateriaal. (grond, halmen, koren, e.d.)

DR Eltjo Haselhoff is zelfs één van de weinige mensen, van wie een artikel over graancirkels geplaatst werd in het ‘peer-review’-tijdschrift ‘Physiologa Plantarum’. Zijn beschrijving gaat uit van een -al lang verondersteld- verband, tussen de graancirkels en de ‘lichtballen’, die vaak worden gezien, rondom de graancirkels. Wil je dit onderzoek bekijken, en de belangrijke bevindingen van Haselhoff lezen, klik dan HIER.

Hoe bijzonder de cirkels zijn, licht Eltjo Haselhoff hier in deze YouTube uitgebreid toe, in relatie tot de lichtbollen.

X

X

De WantToKnow-graancirkelmeeting.

Omdat het graancirkelfenomeen een steeds indringender karakter krijgt, hebben wij van WantToKnow een middag georganiseerd rondom dit verbijsterende verschijnsel. We zullen die middag beginnen met het afspelen van de in Nederland vrij onbekende film van de Noorse filmmaker Terje Toftenes.

CROP CIRCLES, CROSS OVERS FROM ANOTHER DIMENSION

Regie en productie: Terje Toftenes

De kwaliteit van deze film is ongekend en je zult aan je stoel gekluisterd zitten. Toftenes belicht het fenomeen graanformaties van alle kanten en vooral de uitspraken van geïnterviewde wetenschappers, zijn indrukwekkend. En hun conclusie is eensluidend: ‘Graancirkels zijn NIET van deze Aarde en raken mensen récht in het hart.’

De 2 graanformaties die in 2001 verschenen, naast de ruimtetelescoop in Chilbolton (UK), komen uitgebreid aan de orde in de film van Toftenes.

De reactie van Terje Toftenes op zijn eerste bezoek aan een graanformatie zijn veelzeggend; hier zijn wat fascinerende quotes van hem zelf:

“Toen ik in mijn eerste graancirkel stapte, was het.., weet je, het is een beetje cliche om te zeggen, maar mijn leven veranderde écht ter plekke..”

“Het is voor mij buiten elke twijfel verheven, dat dit niet een of andere, enorme hoax is, een gigantisch gecoördineerde en ge-organiseerde bluf”

“Ik zou willen zeggen dat de graancirkels het enige paranormale fenomeen zijn, dat iedereen kan zien!”

“Ik geloof dat het graancirkelfenomeen één van de belangrijkste zaken is, die op dit moment op planeet Aarde plaatsvindt. Ik hoop dat mijn film mag bijdragen tot het verspreiden van informatie over de graancirkels en aan hun aantrekkingskracht mag bijdragen. Dat mijn film mensen mag inspireren om méér van de graanformaties te weten te komen.

Ik geloof dat de graanformaties iets te maken hebben met onze toekomst, en dat ze iets te maken hebben, met de wijze waarop wij met deze planeet omgaan. De manier waarop wij met het milieu omgaan, het heeft iets te maken met ons bewustzijn, onze manier van ‘ZIJN’ hier op Aarde, en het heeft in ieder geval een essentiële link naar hoe wij onszelf hier op Aarde kunnen handhaven, hoe we over-leven in de toekomst.

De formaties hebben te maken met ons hele begrip van het leven, het universum, met de geestelijk en materiële wereld en alles vanuit zijn kern. Dáárom geloof ik, dat het juist zo belangrijk is, om te onderzoeken wat er met de graancirkels aan de hand is en je ermee te verbinden.”

Filmmaker Terje Toftenes maakte de indrukwekkende graancirkelsdocumentaire.

De vele (korte) interviews en statements komen van o.a. deze mensen:

Tony Hughes – microlight-vliegtuigpiloot + Dr. John Sherwood – bewoner van Wiltshire +  Andreas Muller – Duits graancirkelonderzoeker + Glenn Broughton – graancirkelonderzoeker + Andy Thomas – graancirkelonderzoeker /schrijver +  Charles Mallet – eigenaar van het ‘Silent Circle Café’ in Wiltshire + Polly Carson – boer in Alton Barnes/ Wiltshire + James Strong – boer in Pewsey, Wiltshire + Karen Alexander – schrijver + John E. Mack – wetenschapper uit Cambridge, USA + Shawn Randall – USA + Nancy Talbot – BLT onderzoekscentrum, UK + David Cayton ARPS veldonderzoeker + Robert Hulse – veldonderzoeker + Miles Johnston – TV cameraman + Lucy Pringle – onderzoeker en fotografe + Barbara Lamb – graancirkelonderzoeker USA + Allan Brown – onderzoeker/ontwerper + Prof. Michael Glickman – hoogleraar architectuur + Francine Blake – Wiltshire graancirkelstudiegroep + Bert Janssen – graancirkelonderzoeker, Nederland + Andrew Buckley – UFO/graancirkelonderzoeker + Palden Jenkins – schrijver/filosoof + Paul Vigay – IT-programmeur + Prof. Fred Fingler – hoogleraar, USA + Ian Cleak – graancirkelbezoeker

+

Ná de film zal Dr. Herbert van Erkelens een uitgebreide presentatie geven over het graancirkelfenomeen en hun boodschappen. Daarna en tijdens deze presentatie zal er gelegenheid zijn om met elkaar over dit uitzonderlijke fenomeen te discussiëren.

Wie, wat en wanneer?

De gegevens van deze graancirkelmiddag:

wanneer: zondag 29 Augustus a.s.

locatie: Quinta Essentia, Spieringweg 913,  2136 LK Zwaanshoek (tussen Hoofddorp en Heemstede)

tijd: 14:00 tot 16:30 (zaal open om 13:00)

toegang: € 17,50 p.p.

Wil je deze middag bezoeken, maak dan het betreffende bedrag over op rek. 4313174 van Dolphins & Whales publishing in Haarlem en vermeld de naam/namen van de personen die deelnemen.