Advertentie

De ‘Internet-schakelaar’-wet aangenomen in de VS..!


De senatoren in de VS, die een controversieel wetsvoorstel hebben ingediend, om president Barack Obama de bevoegdheid te geven het internetverkeer te controleren en het zelfs af te sluiten, hebben de beschuldiging naast zich neergelegd, dat het zou betekenen dat Obama met één schakelaar het hele internetverkeer zou kunnen platleggen. Er wordt al gesproken over de ‘dodemansknop’, nl. de ‘kill switch’.. Inmiddels is het wetsvoorstel aangenomen en zal deze wet binnenkort door de president worden bekrachtigd.

Het wetsvoorstel heeft de naam ‘Protecting Cyberspace as a National Asset Act’ gekregen. (De ‘Bescherm Cyberspace als een Nationaal bezit-wet). Deze wet is unaniem aangenomen door het committee dat de binnenlandse veiligheid in de VS dient te waarborgen. Het wetsvoorstel is inmiddels in de Senaat aangenomen.

Spotprent: Senator Liebermann als 'kill switch', een schakelaar die de president aan de internet 'aan/uit'-knop zet.

Lobbygroepen en wetenschappers hebben zich rondom dit wetsvoorstel kritisch opgesteld, omdat de wet de president té veel macht geeft om ‘in tijden van nood’ het internet lam te leggen.  (zie HIER voor deze link)

Elk internetbedrijf dient, op basis van deze wetgeving, ‘medewerking te verlenen met ongeacht welke afgekondigde crisismaatregel of –actie, die wordt uitgevoerd’. Er zal een nieuwe afdeling binnen het US Department of Homeland Security (de Amerikaanse binnenlandse veiligheidsdienst) worden opgericht, die de naam: ‘National Centre for Cybersecurity and Communications’ zal krijgen. (Het ‘Nationale centrum voor cyberveiligheid en communicatie’).

Critici hebben al laten horen, dat het vooral de regering is, die straks in staat is om de rest van de wereld te ‘terroriseren’, in plaats van de officiële doelstelling van deze dienst, ‘het bestrijden van terrorisme’..

Australische wetenschappers bekritiseerden vooral de omschrijving van het internet in het wetsvoorstel, als zijnde ‘een nationaal bezit’… Zij wijzen erop dat ongeacht welke actie dan ook uitgevoerd door de regering van de VS, in het kader van de nieuwe wetgeving, ingrijpend zal zijn voor het wereldwijde internet, omdat heel simpel gezegd, de meest kritische knooppunten van het internetverkeer in de VS gestationeerd zijn.

De afgelopen weken hebben 24 groepen, van private groeperingen tot burgervrijheidsgroeperingen, brieven gestuurd naar het Congres, waarin zij hun zorgen bekend maken omtrent het aannemen van deze wet. De congresleden die dit wetsvoorstel steunen worden gewezen op het gevaar, dat deze wet de vrijheid van meningsuiting en de vrijheid van onderzoek kan belemmeren, aldus een reportage in het computertijdschrift ‘Computerworld’. Een citaat uit het artikel:

‘Wij zijn ernstig bezorgd dat de noodmaatregelen, waarover in de wet gesproken wordt, ervoor kan zorgen dat communicatie via het internet kan worden gestaakt en/of beperkt.’ (Kijk voor de hele brief hier op deze pdf)

Maar de architecten van het ‘kill-switch’-wetsvoorstel, senator Joe Liebermann en senator Susan Collins, hebben onlangs een document openbaar gemaakt, waarin deze ongerustheid omtrent het afsluiten van het internet, als ongegrond wordt gekarakteriseerd.  Hun document is veelzeggend in dit verband. ‘Mythe versus realiteit’.. (HIER het artikel over hun wetsvoorstel)

Volgens beide senatoren is een catastrofale aanval via cyberspace,  geen kwestie van ‘of’, maar duidelijk van ‘wanneer’..  Cybermisdaad kost de economie van de VS nu al miljarden dollars per jaar en de nieuwe wet zal ervoor zorgen dat ‘de bevoegdheden van de overheid worden gemoderniseerd, om de cybernetwerken van het land te beschermen, voor aanvallen’. De nieuwe wet zal er tevens voor zorgen, aldus de beide senatoren, dat ‘er een publiek/private samenwerking zal komen, om nationale cyber-veiligheidsprioriteiten op te stellen’.

Beide senatoren verwierpen de ‘kill switch’ claim, met het argument dat de president deze wet helemaal niet nodig heeft, om internetcommunicatie stil te leggen, in het geval van een alarmsituatie. De president kan namelijk op basis van de bestaande wet, de ‘Communications Act’ al lang, ‘in geval van een dreiging of oorlogssituatie, ongeacht welk station of faciliteit voor communicatie sluiten’.

Volgens Liebermann en Collins zou de president met de nieuwe wet, veel minder waarschijnlijk zijn autoriteit hoeven te gebruiken om, onder de bestaande wetgeving dus, zijn ‘brede autoriteit’ te gebruiken, om de supervisie over internetcommunicatie in te zetten. De nieuwe wet zou ‘de president een precieze en gefocuste autoriteit bieden, om onze meest gevoelige infrastructuur te verdedigen’..

17 December 2004. Is het toeval dat de beide senatoren, Joe Lieberman en Susan Collins, een paar jaar geleden ook stonden te glunderen, toen een andere wet werd aangenomen, die de vrijheid van de Amerikaanse burger nóg verder beperkt. Ze staan vlak 'achter' Bush die de 'Intelligence reform and Terrorism prevention Act' tekent..

Elke actie die de president neemt, in het geval van toepassing van deze wet, is beperkt tot een periode van maximaal 30 dagen, en de president dient naar de strekking van de nieuwe wet, ‘de minst storende maatregelen denkbaar te nemen’, om het hoofd te bieden tegen de mogelijke dreigingen.

Afgekondigde acties die langer dan 120 dagen zouden kunnen duren, hebben uitdrukkelijk de goedkeuring nodig van het Congres.

Daarnaast geeft deze nieuwe wet de president geen autoriteit om het hele internet over te nemen, specifieke websites plat te leggen noch elektronische bewaking uit te voeren.

Alleen specifieke systemen of bezittingen, waarvan de verstoringen een nationale of regionale catastrofe zouden veroorzaken, zouden onder de presidentiële veiligheidsmaatregelen vallen’, aldus de brief van de senatoren.

24 gedachten over “De ‘Internet-schakelaar’-wet aangenomen in de VS..!

 1. “Never let a crisis go to waste”. Ze hebben de hele 9-11 scam zoveel uitgemolken als het maar kan… Afghanistan, Irak, Big Brother, Internet switch, en vrijheid van meningsuiting aan banden leggen… Het eind is nog niet in zicht en het wordt tijd dat de wereld wakker wordt!

  1. Ik had het gister gelezen maar er nog niet door. Tweede kamer vond de wet te verstrekkend. Die H. Ballin spoort echt niet! EN dat is een understatement.

  2. @Dirk, we moeten dan wel tegengas gaan geven anders wordt de wet misschien wel aangenomen in september.

  1. Wel Jhon, slappe hap hier………. wel reageren op het nieuws wat uit Amerika komt maar wat er met henzelf hier op Nederlandse bodem gebeurd interesseert schijnbaar niemand iets. Laat staan dat zij nu gaan kiezen voor een ander Internet. Veel verhalen over onheil met data en tijd en wanneer het dan zover is, lijkt het artikel van de aardbodem verdwenen en oh ja, dan komt er nog wel een linkje met de inhoud maar niet met het nieuws wat zij zelf geplaatst hebben.

   Volgens mij wordt er onder één hoedje gespeeld hier met de…….. juist de hier genoemde zogenaamde vijand………

  2. Wetenschappers van CERN leggen dat laatste hand aan ’the Grid’, netwerktechnologie die het huidige internet wegzet als achterhaalde slak.

   De huidige internettechnologie zou binnenkort wel eens tot het verleden kunnen behoren, vervangen door een alternatief dat zo’n tienduizend keer sneller is.

   Deze nieuwe technologie, genaamd ’the grid’ is ontwikkeld door wetenschappers van Cern, de organisatie die atoomfysisch onderzoek doet maar ook aan de wieg stond van het wereldwijde web (Tim Berners-Lee werkte er lange tijd).

   The grid stelt gebruikers in staat om bijvoorbeeld een volledige film te downloaden in een paar seconden. Het biedt echter veel meer mogelijkheden dan dat. Het supersnelle netwerk zou ervoor kunnen zorgen dat het mogelijk wordt om holografische beelden te versturen en om online games te spelen met honderdduizend spelers te gelijk.

   Revolutie voor de samenleving
   David Britton, natuurkundeprofessor aan de Glasgow University en één van de mensen die het project leidt, gelooft dat deze nieuwe technologie een ware revolutie voor de samenleving zal betekenen: “Met een dergelijke vorm van computerkracht zullen toekomstige generaties de mogelijkheid hebben om samen te werken en te communiceren op manieren die ‘ouder knarren’ als ik zich helemaal niet voor kunnen stellen”.

   Hoe krachtig the grid precies is, wordt aankomende zomer duidelijk, op de dag die door wetenschappers bij Cern als ‘red button day’ is bestempeld. Op deze dag wordt de Large Hadron Collider (LHC) ingeschakeld, een deeltjesversneller die gebouwd is om de oorsprong van het universum te onderzoeken. The grid zal op hetzelfde moment worden ingeschakeld om de gegevens te verwerken die door LHC worden gegenereerd.

   Verouderd
   Cern startte zeven jaar geleden met de ontwikkeling van the grid, toen onderzoekers zich realiseerden dat LHC op jaarbasis zoveel gegevens zou genereren dat er een stapel van 64 kilometer hoog zou ontstaan wanneer deze gegevens op cd zouden worden gebrand.

   Omdat het huidige internet zich heeft ontwikkeld tot een netwerk dat bestaat uit een wirwar van kabels en apparatuur die oorspronkelijk voor telefonie waren bedoeld, is het niet geschikt voor de gigantische snelheden die Cern nodig heeft. The grid is daarom gebouwd met behulp van louter glasvezelkabels en moderne routingcentrales. Dit betekent dat er geen verouderde componenten aanwezig zijn die het datatransport kunnen vertragen.

   Nieuw netwerk noodzakelijk
   Professor Tony Doyle, technicus van het project, legt uit waarom the grid noodzakelijk was: “We hebben zoveel processorkracht nodig dat het niet eens mogelijk was om alle computers daarvoor binnen Cern te installeren, dat zou een gigantisch energieprobleem opleveren. Het enige antwoord was een nieuw netwerk dat zo krachtig is dat de gegevens onmiddellijk en zonder vertraging kunnen worden doorgestuurd. ”

   Cloud computing
   Volgens Ian Bird, projectleider bij Cern zal the grid zo snel worden dat mensen hun computer niet meer gebruiken voor de opslag van gegevens, maar in plaats daarvan hun gegevens aan the grid zullen toevertrouwen: “Het zal leiden tot dat cloud computing, oftewel een vorm van werken waarbij mensen hun gegevens online bewaren en daar altijd en overal bij kunnen.”

   Nog niet voor consument
   The grid zal op korte termijn niet beschikbaar zijn voor consumenten en in eerste instantie alleen dienst doen als supersnel netwerk voor bedrijven en academici. Het is volgens Doyle echter een kwestie van tijd voordat het netwerk zal doordringen tot de massa en de samenleving voorgoed zal veranderen.

   In Nederland houdt trouwens de vereniging Grid Forum zich al enkele jaren bezig met gridtechnologie voor wetenschappelijke en bedrijsmatige doeleinden.

  3. Eerst wordt het gedrag van mensen geschikt gemaakt voor de nieuwe technologische revolutie.
   Vervolgens worden de machines naar binnen gedragen.
   Eerst alleen in een beperkt aantal instituten.
   Die kunnen zich eindelijk weer echt belangrijk gaan voelen.
   Je zal vroeger maar systeem operator hebben mogen wezen van 1 van de eerste mainframe computers in de jaren 70.
   Omdat iedereen nu een mainframe computer heeft is een systeem operator een opgevoerde conciërge geworden.
   De glans en uitstraling van vroeger is volledig weg.
   Waar het mij om gaat is om de voorbereidende sociaal maatschappelijke interventies.
   Dat betekent het voeden en sturen van gedragspatronen nog voor dat de nieuwe technologie naar binnen wordt gesluisd.
   In wo2 werden door Nederland en Duitsland databases gecreëerd met behulp van IBM ponsmachines.
   Weinigen realiseren zich dit.
   De mensen werden afgericht op de mindset die nodig was om 10 jaar later vol gas aan het werk te kunnen gaan met echte computers.
   In de begin tijd werden computers ‘geprogrammeerd’ door jonge ongetrouwde kinderloze huis vrouwtjes.
   Die deden dit zeer ingewikkelde werk in zogenaamde machinetaal.
   Geen man die daar het geduld en inzicht voor had, monnikenwerk.
   Van de ene op de andere dag was van hogerhand besloten dat die vrouwen weg moesten.
   Ze deden hun werk te goed.
   Vanaf dat moment ontstond een bewierrookte nieuwe priester klasse; de programmeur….

   Terug naar het nu, 2010, ik zie om me heen dat mensen klaargestoomd zijn om als cyborg te gaan functioneren.
   Ik merk aan mezelf al dat ik het idee niet meer kan verdragen om langer dan een kwartier ‘off line’ te moeten zijn.

   De kunstmatige implantaten die in StarTrek te zien zijn worden nu al gedragsmatig gespeeld met behulp van proto technologie zoals de I EYE (HORUS) – pad en gps geïntegreerde super mobiele telefoons…

   De laatste tijd nog een jonge fietser gezien die niet met een lcd bord voor z’n kop overal tegen aan knalt?

   De gewone mensen uit de jaren veertig en vijftig van de vorige eeuw konden niet bevroeden wat een computer was.

   Ze werden wel voorbereid door nummers op mensen te laten tattoëren.

   Een mens was vanaf dat moment gereduceerd tot een nummer, dat was nodig voor de ‘simpele’ computers die er aan zaten te komen.

   Heb je je ooit wel eens afgevraagd hoe oneindig complex deze eerste ‘simpele’ computers waren?

   Geen mens die het toen begreep hoe zo’n ding werd gemaakt laat staan hoe het werkelijk werkte.

   Heb je je ooit afgevraagd waar die technologie zo Ineens vandaan kwam? De oude Grieken hebben zich wel duidelijk dankbaar betoond naar hun ‘goddelijke’ technologie suppliers?! In verschillende Hollywood producties is prima gedocumenteerd waar onze computer technologie vandaan komt. Alleen de mensen zijn vooraf zo geprogrammeerd dat ons bewustzijn is opgesplitst, dat wat we niet mogen beseffen wat voor ons is weg gezet op onze eigen verknipte harde schijf…. Denk daar maar eens over na…

   Heb je je ooit wel eens afgevraagd hoe oneindig exponentieel complexer de huidige huis computers zijn vergeleken met die overigens huizen hoge machientjes van toen?

   Heb je je ooit gerealiseerd dat er nu super machines staan te wachten die oneindig veel krachtiger en complexer zijn dat de snelste huis computer die nu te koop is?

   Heb je je ooit afgevraagd waarom de jeugd zich nu vrijwillig helemaal onder laat tattoëren. met full color grafische voorstellingen van draken, duivels en demonische schilderingen?

   Zou dit een voorbode kunnen zijn van een 3d matrix grid die straks de echte 3d wereld moet gaan vervangen?!

   Zien we nu al dat voor veel mensen inclusief mijzelf de echte 3d wereld minder echt is dan de digitale?!

   Ik merkte een maand terug aan mezelf dat mijn ogen er al van uit gingen dat ik nog zelden echte 3d objecten in de echte wereld bekijk. Altijd dezelfde focus met dezelfde lichtsterkte op dat verduvelde lcd scherm. Mijn ogen werden vreemd, lui, anders dan anders, ik merkte dat ik aan het verleren ben om gewoon te kijken in de echte ruimte om mij heen. Kijk maar eens naar de ogen van de mensen om je heen. Ze staan vreemd, ongefocused, niet goed paarsgewijs opgelijnd voor een normale stereo diepte blik. Hun ogen vallen naar 2 kanten uit elkaar en zijn dof leeg ongefocused, een trance waar je bijna nooit meer uit komt laat staan er als buitenstaander door komt.

   Ik heb het gezien aan iemand die ik eergisteren voor mijn ogen heb zien besluiten dat de echte 3d wereld te confronterend voor hem wordt, dan ga je je lichaam te veel voelen, heel confronterend als je je lichaam jaar in jaar uit gesloopt hebt door er niet voor te zorgen, een lichaam heeft beweging nodig en frisse lucht en echte activiteit. Als je dat langer dan 25 jaar niet doet dan gaat zich dat fysiek openbaren.

   Deze persoon heb ik voor mijn ogen de beslissing zien nemen dat hij de laatste jaren van zijn leven liever binnenskamers achter zijn computer wil slijten. Hij was er zelfs voor bereid om er voor te liegen. We hadden de dag er voor een fijn gesprek gehad over vrije tijd in Augustus, en klusjes rond het huis zoals houtkloven (machine aangeschaft onlangs). Hij was bereid om een dag later te liegen tegen z’n eigen vlees en bloed. Ik heb iets in z’n geest zien omschakelen. Hij had de dag er voor iets geprobeerd wat ie al jaren nooit meer gedaan had. Iets lichamelijks, hij is zich lam geschrokken van z’n eigen lichaam en de zwaarte van de echte wereld.

   Hij heeft me moedwillig ‘verraden’ door te stellen dat wij nooit een gesprek hebben gehad en ging weer naar z’n zolder kamer kantoor, daar waar ik nu zeker weet dat hij daar samen met z’n computer ook z’n laatste levensfase zal slijten. De echte wereld is niet alleen voor onze jongeren onaantrekkelijk geworden.

   Kortom de ultieme voorbereiding voor de nieuwe matrix super lichtvezel grid die er aan zit te komen, die grid staat al lang klaar. Heb je je ooit afgevraagd waarom er 20 jaar geleden overal glaskabel is neergelegd in Nederland en dat er tot op de dag van vandaag nauwelijks gebruik van is gemaakt?! Als je zeker weet dat je het niet nodig heb dan produceer je het niet en graaf je het zeker niet in de grond. Al die tijd heeft het spul werkloos in de grond gelegen.

   Dat is het enige deel van de Nieuwe Technologie waarvan we op de hoogte zijn gebracht. De rest is voornamelijk gedragsmatige sociaal maatschappelijke programmering. Pas sinds het jaar 2000 waren sommige (dure) NT computers stabiel genoeg om er echt iets mee te kunnen doen. Omdat ik nogal voorlijk ben met de adoptie van nieuw spul, heb ik het vanaf midden jaren tachtig als nauwelijks werkende instabiele wanproducten (voor de consument) ervaren.

   Het viel mij op dat midden jaren 2000 het normaal werd voor het klootjesvolk om een computer thuis te hebben die voornamelijk uit stond, stof verzamelen op de kinderkamer in de hoek met zo’n debiele onoogelijke kinder formaat ‘computertafel’ met van die wieltjes die nergens op staan en slaan en zo’n plastic anti stofzijltje dat er zelden vanaf werd gehaald. Als je hem aan durfde te zetten dan liep ie subiet vast. Het was een duur niet werkend apparaat.

   Als mensen massaal dingen kopen die niet werken en interessant duur gaan lopen doen over hoe trendy en slim ze bezig zijn dan moet je mij hebben als observator! Daar kom je bij mij niet mee weg. Pas de laatste paar jaar kun je wel matig internetten met een aantal computers. Als ik de vuurproef loslaat op de beste computer die ik zelf ooit heb samengesteld dan, als ik echt vol gas geef, dan blijkt het beste apparaat dat verkrijgbaar is nog lang niet zo goed en functioneel als dat er voortdurend gehyped wordt.

   Het gaat dus al die jaren helemaal niet primair om goed werkende functionele apparaten. Het is al die tijd voornamelijk om gedragssturing gegaan (social engineering)….

   Zo langzamerhand zijn we nu met z’n allen echt klaar gestoomd voor de FrankenStein machines die al lang op de plank staan te wachten om ons hele leven te gaan opzuigen in een niet bestaande dicht bewolkte dimensie…

   De vraag is wie zijn de bezitters van deze niet bestaande dimensie? De vraag is wie heeft er baat bij dat wij graag ergens willen zijn waar we niet werkelijk meer bestaan en waar we alleen nog maar denken dat we zelf beslissingen nemen omdat onze gedachten al lang in de voorbereidingen van het nieuwe tijdperk zijn overgenomen door programmeurs die precies weten hoe je mensen moet sturen met nauwkeurig georganiseerde prikkel stormen van buiten af… In wat voor circus leven we eigenlijk en wie zijn onze dresseurs?

   The Rolling Stones and Bob Dylan – Like a Rolling Stone 1998
   http://www.youtube.com/watch?v=LsvK_96bLy4

 2. jullie lopen met z,n al;len wel te blaeren ! maar doe er dan ook maar eens wat aan ga de straat op om er tegenin te gaan maar nee !van uit de pc kamer janken met wat er allemaal wel niet gebeurt ;maar je moet het zo zien dat na ?? de oorlog “AMERIKA” nederland goed in de tang heeft gezet met jullie doen ! wat wij van jullie willen .zo niet ? is nederland “GEEN “land meer meer maar een grote “VIJVER” AMERIKA heeft de macht genomen om ons de nederlanders schaakmat te zetten .dus ?? mensen kom nu eens op en ga tegen deze demicionaere bewind in .pas dan?? zijn jullie goed bezig ??

  1. @garriet60 Snap helemaal niks van wat je hier neerzet. Misschien ook wel zinvol voor je om de lessen aangaande het vraagteken even op te zoeken. Ook een beetje aandacht voor spelling en interpunctie is niet weg lijkt me zo.

  2. @garriet, dat heb ik ook al gezegd…….. ik heb een link geplaatst van het ministerie van justitie waar je bezwaar kunt maken tegen een wetsvoorstel van Hirsh Balin. Zogenaamd tegen criminaliteit wil hij het OM de ruimte geven zelf zaken van het Internet te verwijderen zonder tussenkomst van de rechter. Wat in Amerika is gebeurt, dreigt nu ook hier te gebeuren. Veel geblaat maar weinig wol hier, niemand heeft gereageerd op mijn link. Wel commentaar leveren op een wet in Amerika maar dan nog niets ondernemen wanneer dreigt hier hetzelfde te gebeuren.

   in september wordt die wet aangenomen tenzij wij op de bres springen tegen die wet.

  3. @ Garriet

   Ze doen maar wat ze willen met het nieuwe internet, men vergeet nl 1 optiek waar de meesten van jullie nog nooit over hebben gehoord of laat staan enige kennis van zaken weten.

   Cybercrime, cyberwar wat op internet elke dag steeds gedaan wordt tussen allerlei internationale beurs en bank instellingen maar tevens oo wat vergalloppeerd wordt met het leger voor het verkrijgen van nodige inlichtingen via het internet, o wee als de Cia, FBI, Interpol en de Aivd daar ook nog eens aan mee doen.

   Stichting Brein en wat zo meer zij aan protectie tegen het luk raak kopieren van software, ver geet men echter ook ‘The scene’ & de hackers en crackers die de wereld rijk is.

   FF een nieuw internet instellen gebeurd niet zo maar even 1 2 3, daar komt heel wat bij kijken voor iets volwassen is en mocht toch zoiets gaan gebeuren dan is het bedachte systeem gelijk al gehackt en gecracked van heb ik jou daar.

   Eeen 100% vielig systeem zal het nooit worden want daar is het reeds al enorm uit de kluiten gegroeid omdat al te willen beheren, daarom dat men van het reeds bestaande internet ergens af wil.

   Beveiligen is gewoon weg onmogelijk, je computer is net een huis waarvan je de voordeur enkel op slot doet en vergeet de rest te beveiligen, je achterdeur staat continue open, idem voor je windows ern de rest wat nog open staat (kruip-ruimte via de buren), alles is gewoon mogelijk…

   Dus kortom het hele artikel, kan nu allang een hele DVD downloaden in enkele seconden op volle snelheid en dan hebben we nog geen internet 2 hier…

 3. tja dat land word steeds zieliger waneer leren ze nou eens dat ze niet als remi alleen op de wereld zijn…. en die knop een idee van een te vette domme amerikaan…. en waneer leren de normale mensen dat de president en zijn vrouw juist de afleider zijn… ipv het echte brein dat ook achter 911 zit fbi en mosat ;)….
  de kill switch is leuk maar dan kunnen ze beter zich zelf afsluiten van het internet…. en een trieste boodschap die knop werkt alleen maar voor domme mensen die geloven dat t internet zo uit te zetten is…. internet is de tool voor de kennis generatie…. en zou downloaden en uploaden niet meer mogen volgens de wet dat doden ze het internet…. je download altijd informatie….
  de enige manier om internet te kunnen doden is een kilo c4 in elke patch kast en server te gooien internet is ontworpen door de hypocriete americaanse defensie…. dus ook gebouwd om een eventuele nucleaire oorlogs winter te over leven…. het internet is door hun zelf zo fout gemaakt… en vervolgens schuiven ze de schuld op mensen zoals jij en ik……
  zo deden de spanjaarden het ook…de voorouders van de nieuwe generatie amerikanen… de spanjaarden waaren slim ze gebruikten de inca’s om indianen uit te roeien en alles dat niet wit was….
  zo ontstond America gebouwd met bloed van de vorige bewoners..
  Real American style…. t enige wat hun boeit is ons de ilussie geven dat de wereld zo gevaarlijk is… mensen die zo denken hadden zich zelf beter dood kunnen schieten… dan hoeven ze teminste niet bang te zijn dat ze dood zijn….. mijn dood voor later is de drijfveer waar ik mijn inspiratie uit haal…
  Je hebt niks te verliezen….. als je ook niet bang bent voor de dood 😉 kan niemand je nog wat maken….

 4. Welk soort politiek bestuur komt hier naar boven in het
  zo vrije westen made in de USA, de imperialistische communistische kapitalistische dictatuur, verborgen onder de sluier van een democratie. Wie als consument betaalt
  wordt beroofd van zijn of haar comfort zonder enige
  gepleegde misdaad

 5. Spacefuture-ecopolitiek vanuit Vlaanderen-Antwerpen

  De ‘Internet-schakelaar’-wet aangenomen in de VS..! om president Barack Obama de bevoegdheid te geven het internetverkeer te controleren en het zelfs af te sluiten, dat het zou betekenen dat Obama met één schakelaar het hele internetverkeer zou kunnen platleggen. Er wordt al gesproken over de ‘dodemansknop’, nl. de ‘kill switch’.. Inmiddels is het wetsvoorstel aangenomen en zal deze wet binnenkort door de president worden bekrachtigd.

  Deze internet-schakelaar kan ook gebruik worden ingeval van
  negatieve situaties omtrent ufo’s, de lange jaren van ufo-coverups in de vsa sinds 1947 met al dan niet aanvaardbare
  redenen terwijl tal van landen binnen en buiten de Navo de ministeries van defensie hun ufo-archieven op het web hebben geplaatst. Buiten het web of de internetverbindingen
  zijn er nog altijd de tv- en radiokanalen buiten het internet
  te ontvangen, die wel kunnen gestoord worden. Tot op heden moet men wel vaststellen dat niet alle staats- en regeringsleiders akkoord gaan met de gevoerde vsa-politiek
  binnen en buiten de eigen landsgrenzen.

 6. Als men een nieuwe wet maakt om het internet eventueel af te sluiten vanwege een handjevol cybercriminelen.

  Dan moet men ook de auto wereldwijd gaan afschaffen want er zijn jaarlijks 500.000 doden te betreuren bij auto ongelukken.
  Dan moet men ook al het defensie personeel afschaffen want die zijn jaarlijks de oorzaak van miljoenen slachtoffers.
  Dan moet men ook alle politici afschaffen want die veroorzaken voor miljarden mensen zware economische problemen.
  Dan moet men ook alle kiezers afschaffen want zij stemmen op politici die van de wereld 1 groot kruitvat hebben gemaakt.
  Dan moet men ook de multinationals afschaffen want die vergiftigen de mensheid met kunstmatige chemische rotzooi.

  Dan moet men hier in Nederland ook de huisartsen specialisten apotheken ziekenhuizen farmaceutische fabrieken ziekenauto’s verplegend personeel ziekenfondsen enz afschaffen want jaarlijks sterven er hier in Nederland 7000 patiënten dus 20 per dag door verkeerde diagnoses verkeerde medicijnen en verkeerde behandelingen, daarbij vergeleken zijn de alternatieve kwakzalvers? heilig want bij hun sterft er maar eens in een blauw jaar een patiënt.

  En het gekke is, terwijl Rusland met vallen en opstaan bezig is om democratisch te worden is de westerse wereld tegelijkertijd bezig om communistisch te worden, want er wordt in de loop der jaren steeds meer verboden en of aan banden gelegd, gaan we straks soms 50 jaar een koude oorlog beginnen met b.v. Amerika?

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.