Advertentie

De dag vóór de ET-onthulling..


X

Terje Toftenes, regisseur en producent van de opzienbarende film ‘The Day of Disclosure’.

X

Terje Toftenes heeft een achtergrond in de TV-wereld, de ‘Norwegian Broadcasting Corporation’ om precies te zijn. De laatste 25 jaar werkt hij echter als onafhankelijk producer, maakt hij promotionele en onderwijsfilms voor de genoemde TV-maatschappij. Zijn productiebedrijf ‘New Paradigm Films’ werd in 2006 opgericht als het resultaat van de interesse van Toftenes in het ‘ongeziene’. Nieuwe wetenschap, spiritualiteit, UFO’s en filosofische onderwerpen trekken zijn aandacht, vooral vanuit het oogpunt om dit krachtige medium (film) te gebruiken om mensen voor te lichten over het nieuwe paradigma dat zich dagelijks ontplooit op Aarde.

‘Common ground’ voor Terje Toftenes: ET’s en graanformaties..!

De documentaires die Toftenes tot nu toe heeft gemaakt, baren wereldwijd opzien door hun uiterst objectieve wijze van productie, terwijl hij toch maar, met zichzelf meegerekend, met een team van 3 (met echtgenote zoon!) slechts in staat is deze documentaires te maken. De documentaires over UFO’s en het ‘Hessdalen fenomeen’ werden hier op de site al behandeld. Vooral zijn film over ‘Hessdalen’ bracht Toftenes de prikkel om zich verder te verdiepen in het fenomeen UFO’s.

De onderstaande documentaire ‘The Day before Disclosure’ is min of meer het resultaat van zijn onderzoek naar UFO’s. Opnieuw komen veel zeer betrouwbare mensen aan het woord, zo’n 60 in aantal, vanuit alle disciplines van de maatschappij, die in aanraking zijn gekomen met UFO’s. Militairen, burgerpiloten en straaljagerpiloten, astronauten, radarpersoneel etc. vertellen honderuit over hun waarnemingen en objectieve waarnemingen.

Veel UFO-experts komen aan het woord, zoals Steven Greer, Edgar Mitchell, Steve Basset, Robert Dean, Budd Hopkins, Barbara Lamb, David Jacobs, Richard Dolan, Stanton Friedman, Peter Robbins, Jim Marrs, Nadine Lalich, Elaine, Michael Salla, Milton Torres, Wendelle Stevens, Paola Harris, Nick Pope, Miriam Delicado, Linda Moulton Howe, Robert Hastings en Dr Roger Leir.

De film toont tevens aan dat er een groeiend bewustzijn is, dat lijkt toe te groeien naar een dag van openbaring van dit fenomeen. Want Toftenes ontdekt tijdens het maken van zijn film, dat er een soort embargo rust op informatie rondom UFO’s. En dát kan niet voortduren, zo is de mening van Toftenes. Hij deelt zijn meningen ook voluit in deze documentaire.

‘The Day before Disclosure’ voedt het groeiende bewustzijn rondom UFO’s en buitenaardse beschavingen (ET’s). Wat kan de rol zijn van de verbinding met ET’s met de bewoners van de Aarde..? Hoe zit het met de continue invloed die van hogerhand wordt uitgeoefend op het menselijk DNA, heeft dit een verbinding met ET’s-invloeden?
Onderwerpen die in deze NEDERLANDS ONDERTITELDE documentaire aan de orde komen zijn:

 • de Hessdalen lichten,
 • de Noorse militaire invloed,
 • geologie,
 • UFO’s,
 • NATO,
 • geheime militaire projecten,
 • transparante overheid,
 • ondergrondse bases,
 • het ‘Nieuwe Paradigma’,
 • energie, olie, vrije energie,
 • aliens,
 • de spirituele natuur van de menselijke ervaring,
 • religie,
 • DNA-weranderingen,
 • buitenaards bezoek van verschillende soorten ET’s.

Veel plezier met deze documentaire!

30 gedachten over “De dag vóór de ET-onthulling..

 1. Fantastisch heb vol aandacht zitten kijken ! Bedankt hiervoor !
  Steven Greer kende ik al van zijn disclosure project en ook die mijnheer met de paardenstaart ben even zijn naam kwijt maar de rest was geweldig !
  We willen nog meer, steeds meer.

  groetjes

  1. Voor mij is stephen Greer iemand die onbetrouwbaar zou kunnen zijn, omdat hij eerder heeft laten zien mogelijk wat draconische trekken te hebben.

  2. Jij hield al niet van draken in sprookjes..? Heb je een idee Mirakel hoe een ‘normaal’ iemand eruit ziet..? Andersom gezegd: zijn alle draken ‘boeven’..? Steven Greer is hier op de site al eerder besproken en dezelfde ‘verdachtmakingen’ duiken op. Niet dat die verkeerd zijn.. Maar waarom mag je niet op een draakje lijken..?

  3. 😆

   Dit draakje zou dol zijn op hollywood! En dan mogelijk vooral een apocalyps in hollywood style.
   Hij zou volgens velen onbetrouwbaar zijn, omdat hij gebruik zou maken van verkeerde bronnen….en w.s een andere functie dan gedacht bekleden.

   Van mij mogen alle draken op draken lijken hoor Guido, in het kader van transparantie….Ik vind ze al veel te ijdel!

  1. Het gaat erover lieve conspiray-denkert, dat hij een EIGEN BEDRIJF heeft, onafhankelijk is en niet ‘in dienst van’. De overheid en industrie betalen voor zijn diensten, met andere woorden. Ben jij in die zin ook afhankelijk van de bakker..?! Of bepaal je zelf waar je je brood haalt, onafhankelijk..? Dat doet de overheid ook met Toftenes en die bepaalt of hij het wel of niet wil, er tijd voor heeft, andere opdrachten leuker vindt, etc. etc. en vooral etc. Het heeft totaal niets te maken met ‘afhankelijkheid’, zoals je probeert te suggereren, of heb je meer ‘bewijs’ dan..? Ben je iets op het spoor, mefrouw Sonneberg? Of gaat het alleen maar om een stevig vraagteken te zetten..???????
   Een suggestief vraagteken vind ik dan wel..

  2. Het conspiracy denken begint i.m.o een religie op zich te worden , achter iedere boodschap zit een verborgen agenda , iedere songtekst heeft een verborgen occulte boodschap , ieder monument zuigt je spirituele energie weg , ieder popconcert trekt je leeg . Als je het hebt over krachten achter de schermen , dan zullen ze met volle teugen genieten van deze achterdocht .
   Ok feiten zijn feiten , er wordt heel wat afgelogen in de media en het goedgelovige volk krijgt een hoop manipulaties door hun strot geschoven , tptb hebben vrijwel de volledige media in handen om hun waarheid te verkondigen . Zolang het gros maar netjes naar alle idols , soap en sport blijven kijken worden ze toch niet wakker en gaan echt niet de straat op . Door ze ook nog een keer de macht toe te wijzen dat ze iedere individuele filmmaker in the pocket hebbeb en via slinkse wijze demoniche complotten smeden om jouw spirituele energie af te tappen geef je ze imo veel te veel crediet . Eigenlijk is dit gewoon een verkrachte versie van het dualistiche god versus duivel denken . Zodra je je eigen kracht hebt gevonden , weet je dat niemand dat af kan nemen , tenzij je het afstaat . Angst en onvoldoende ZELFkennis kunnen er aan bijdragen dat je niet tot je eigen bron kan komen . Veel waarheidszoekers hebben de oude kerk verwisseld voor een nieuwe , heel begrijpelijk want de programmering was er nog ; goed versus kwaad . Wij versus zij etc . Genetisch zit dat er gewoon nog ingebakken en ook in de dagelijkse hollywood input zit het ook verweven .
   Door iedereen te wantrouwen die iets positiefs te melden heeft ( want wie weet heeft ie wel connecties ) vermoorden we de baby in de baarmoeder . Je eigen baby wel te verstaan .
   Zoek , onderzoek , keer binnenstebuiten alles wat je vindt , voel of het resoneert en zelfs dan , bekijk of het later wel of niet resoneert , het is immers een zoektocht waarin je puzzelstukjes legt . Deprogrammering is eigenlijk het grote woord . Wat vandaag belangrijk is , is overmorgen irrelevant . Door vooroordelen onthoud je jezelf van deze groei en blijf je hangen waar je eigenlijk staan wilt om de volgende stap te kunnen nemen . De stap in de grote puzzel waarvan je het antwoord eigenlijk al weet : wie ben ik ?

  3. Toevoeging ;
   In plaats van focussen op alles wat ‘fout’is in deze wereld en daar alle energie naar te sturen , lijkt het mij wel een uitdaging om een concept te bedenken over hoe het eigenlijk zou moeten of kunnen zijn . In het kader van de honderdste aap zou dat toch effect moeten hebben op de realiteitsmatrix , het overlappende energieveld zou in wezen op een energetisch-democratisch nivo in werking gezet worden .

  4. Neem in gedachten iedereen bij de hand. Besef dat er geen goed of kwaad is. Enkel dwalingen.
   Bedenk hoe de dwalenden terug op het goede pad kunnen komen. Gewoon door die handen niet los te laten, in gedachten.
   Als we de handen ineen slaan, de handen van elkaar dus, is er geen ontsnapping meer mogelijk.
   We zijn allemaal gelijk. Ook diegenen die helemaal ontspoord schijnen.
   Schijnen, want wie zijn wij dat we denken dat we beter zijn dan die anderen.
   Er zijn mensen sinds hun geboorte beschadigd, geprogrammeerd tot wie ze nu zijn.
   Zijn we niet allemaal geprogrammeerd? En wie weet zeker dat zijn of haar programma toch echt wel het goede programma is.
   Bij beoordelingen en veroordelingen is enkel ons ego aan het woord.
   Dus neem in gedachten iedereen bij de hand en zie al die mensen in gedachten zoals ze waren toen ze voor het eerst hun ogen openden op deze wereld.
   Als kind dus. Laat je hart verwoorden wat waar kan zijn.
   Misschien worden we dan allemaal milder in ons oordeel en is er meer ruimte om onze en aller toekomst te verbeelden.

 2. eindellijk een video dat me tot diep in de avond achter mijn laptop hield.
  een heerlike open video over een taboe waarover men nooit in de kranten leest.
  hopenlijk volgen velen het voorbeeld van Terje Toftenes, bedankt hiervoor.

  1. Ik denk het niet David..? Deze site kost ook ‘handenvol tijd’ en jij zit er ook gratis op toch? Wat een rare wereld niet?

 3. Fantastische docu, geloofwaardig ik had nog wel meer ontvoerde mensen aan het woord willen zien.
  Ik hoop dat we binnenkort een openbaarmaking van de Amerikaanse regering zullen krijgen als is het maar de erkenning dat we buitenaardse bezoekers hebben.

 4. Hè hè, eindelijk begint het dan naar buiten te komen; veel ken ik al uit boeken (o.a. van Bob Frissell), maar toch zit ik ademloos te kijken. Er vallen veel puzzelstukjes op hun plek; veel herken ik vanuit andere kanten, maar fijn om nu zo te horen, thanx! Mooi ook dat vandaag te ontdekken. Sinds een paar uurtjes is het de dag van het Geel Spectraal Zaad… het naar buiten brengen van de “tover” (Tovenaarswavespell) op een manier die een kiem legt, ons helpt groeien… Met als verborgen of mystieke kracht het activeren van de ontwikkeling… Wel iets geks: ik ben nou bij het 3e filmpje en in het begin wordt de datum genoemd van 17 november 1989 en vertaald als 17 september. Omdat ik alle data opzoek in de Dreamspell-kalender, viel dit mij op. Wat horen/hoorden jullie?

 5. Ik ben in november 2009 op vakantie geweest in Ecuador en heb daar een UFO waargenomen in Het Dal van de Langstlevenden in Vilcabamba. Ik heb daar nooit over durven praten, maar aangezien deze week toch alle remmen los gaan bij deze.

  De vakantie in Ecuador begon met een vliegtuigongeluk toen ik landde in Quito met de Airbus 340 van Iberia, waar ik gisteren over berichtte in het artikel over Bijna Dood ervaringen m.b.t Carl Gustvan Jung, de grondlegger van de term collectief onbewuste. Ik had echter nog een aantal bijzondere, enerverende ervaringen in deze vakantie. Ik lag in Banos op mijn hotelkamer toen enorme aardschokken (die achteraf bleken veraaorzaakt te zijn door een aarbeving in Chili)mij heftig heen en weer deden schudden in bed (ik dacht dat de levende vulkaan bij het dorp aan het uitbarsten was). Een paar dagen later werd ik tijdens een mountainbike tocht van 100 km vanuit de Andes naar het amazone gebied in een heel onherbergzaam gebied aangevallen door een paar wilde honden, als waren he twolven, en heb ik om te kunnen ontsnappen aan hun grijpgrage bekken 1 hond helaas moeten neersteken met een Zwitsers mes.
  Vervolgens verdwaalde ik een aantal dagen later tijdens een bergtocht door de Mandango en kwam in een ondoordringbare jungle terecht en kon al kruipend en liggend op mijn laatste krachten weer de bewoonde wereld bereiken. Om een beetje uit te rusten van alle enerverende ervaringen ben ik in het Dal van de Langstlevenden in het zuiden van Ecuador een aantal dagen in een kuuroord verbleven. Het dal van de Langstlevenden had een hele mooie energie. Ik voelde daar een heel hoog trillingsniveau. Niet voor niets worden de mensen daar meer regel dan uitzondering ouder dan 100 jaar. Het kuuroord lag op een berghelling met prachtig uitzicht op het dal. En toen ik daar ’s avonds in het donker op het terras zat te eten, gebeurde het wonderlijke. Ik zag een UFO voorbijkomen onder vanuit het dal langzaam omhoogvliegend in de vorm van een schotel.
  Ik was gelukkig niet de enige die het zag, want er waren meer mensen op het terras die helemaal verrukt waren. Ik had de volgende dag een ontmoeting met een Amerikaan, die ik daar had ontmoet, en die in het amazone gebied jarenlang de medicinale werking van planten had onderzocht. Hij woonde aan de andere kant van het dal en toen ik hem confronteerde met het UFO verschijnsel, bevestigde hij mij dat hij hem ook had gezien. Hij vertelde mij dat er wel vaker een UFO door het dal vloog.

  De laatste tijd wordt ik weer heel erg getrokken naar graancirkels (laatst een presentatie van Janet Ossebaard hierover bezocht in Groningen) en ook naar UFO”s. Wat schetste mijn verbazing toen ik googelde naar UFO’s en Vicabamba waar ik de UFO zag? Er zijn filmpje op youtube met opnames van een UFO. Ik heb een linkje toegevoegd http://www.youtube.com/watch?v=8an3mzHBXzs. Mijn gevoel is meer en meer dat de UFO’s die wij zien verkenners zijn van de planeet Niburu, die straks onze planeet weer gaan bezoeken. Alleen door de slaapstand van de Aarde zijn we op zo’n laag trillingniveau (frequentie) dat ze nog niet veel zichtbaar zijn. Ze worden soms zichtbaar op plaatsen met een hogere frequentie, zoals in het Dal van de Langstlevenden. Ik heb het echt gevoeld als 1 van de fijnste plaatsen waar ik ooit ben geweest! De graancirkels zijn voor mij ook boodschappen van de verkenners van Niburu. Ze geven mijns inziens de boodschap door dat we geduld moeten hebben, want het grote moment staat er aan te komen dat we weer VERBINDING gaan maken met onze broeders en zusters!

  Trouwens, ik schreef al in 1 van mijn bijdragen bij het artikel over de onthulling van Het Geheim van Gizeh, dat er iets heel vreemds aan de hand is met de dood van president JF Kennedy. John F was een van de weinige presidenten die geen lid waas van de vrijmetselaars. Hij werd namelijk geinspireerd door de Tempeliers en de Katharen (ingewijden, wegvoorbereiders). Kennedy had vlak voor zijn dood aangekondigd dat hij belangrijke mededelingen zou doen op een persconferentie. Hij is daar nooit meer aan toe gekomen. Ik voel dat hij daar het Echte Verhaal wilde vertellen. Dus, over het bestaan van deze UFO’s en dus buitenaardse wezens. Maar het mocht helaas niet zo zijn. Ik zeg daarmee niet dat hij vermoord is door krachten achter de schermen, maar de luciferiaanse krachten werken in ieder mens en in dit geval wellicht in Lee Harvey Oswald

  1. Ik zie bij nalezing van het artikel een storende fout. Ik was niet in november 2009 in Ecuador (ik was toen in Peru bij Machu Picchu en het Titicaca meer, ook heeeeeeeeeeeel interessant! Daar zijn ook hele magische dingen gebeurd!), maar in november 2007, dus 2 jaar eerder!

  2. Ik voel ineens dat ik nog iets moet melden. Het schiet me nu ineens te binnen! Ik vertelde al over het Dal van de Langstlevenden waar de mensen meer regel dan uitzondering ouder worden dan 100 jaar en de relatie met een hoog trillingniveau. Ik WEET nu wat in de bijbel betekent als de “bokken en de schapen” van elkaar worden gescheiden en het verhaal van de “5 wijze en de 5 dwaze maagden”. Als we mee gaan resoneren met de hogere trilling (frequentie), die nu in een enorm hoog tempo omhoogschiet (de spiraal van de 9 niveaus die de Maya’s ons via hun kalenders hebben nagelaten)kunnen we ons leven op de Aarde enorm verlengen (zullen we niet of nauwelijks verouderen en zal de 95% van ons dna dat door de mens nog niet wordt gebruikt worden geactiveerd), maar als we ons tegen Uw Wil Geschiede blijven verzetten zullen we in een sneltreinvaart degenereren. Is dat niet een blijde boodschap?

  3. Even voor de mensen die de Bijbel niet kennen. Het verhaal van de 5 wijze en de 5 dawaze maagden gingen naar de bruiloft enm wachten op de Bruidegom. De 5 wijze maagden hadden extras olie meegenomen om hun lampjes brandende te houden en de 5 dwaze maagden waren zo eigenwijs om dat niet te doen. Maar toen de olie van de dwaze maagden op was, vroegen ze wat van de extra olie van de wijze maagden. Maar de wijze maagden zeiden dat ze de olie zelf nodig hadden. De dwaze maagden moetsen toen terug om extra olie te kopen. Ondertussen kwam echter de Bruidegom om de 5 wijze maagden op te halen en de 5 dwaze maagden, die afwezig waren, visten achter het net. Mijn gevoel is dat er nu een “duizend jarig rijk” komt waarin het leven van de mensen die meeresoneren op het hoge trillingsniveau (de wijze maagden) hun leven op Aarde kunnen verlengen tot het moment dat….. en dat de mensen die niet mee kunnen resoneren ( de dwaze maagden) gaan degenereren en uitsterven

  4. Om nog duidelijker te zijn: Alle mensen die mee kunnen resoneren op het hoge trillingsniveau mogen het bruidskleed gaan weven (hier op Aarde), wachtend op het moment dat de Bruidegom hen komt halen (terug naar de Bron, naar het Ene, naar Al-dat-Is)

  5. Niemand komt tot de Vader dan door Mij… Jezus, mijn grote leidsman, sprak in taal die in zijn dagen nog niet ten volle werd begrepen. Alleen Maria Magdalena begreep hem en zij wordt dan ook genoemd de Apostel de Apostoles! Maar haar rol is in de canonieke geschriften (dus de bijbel geschriften weggescheven). Ik mag vandaag aan jullie vertellen dat ik de woorden van Jezusd ten volle heb begrepen. Dat wordt bedoeld met Niemand komt tot de Vader dab door Mij. Wij kunnen slechts tot de Vader (de Goddelijke kracht in ons) komen als we niet eerst de woorden van Jezus (= meester, ingwijde) hebben verstaan.

   Ik sprak vanmorgen dat mijns inziens nu het 1000-jarig rijk zijn aanvang gaat nemen. Ik ben ook in de valkuil getrapt om steeds in lineaire tijd te denken om dit uit te leggen. Maar sinds ik me een paar geleden heb verdiept in de leer van de getallen kijk ik ineens heel anders naar getallen. Zoals jullie weten is de lineaire tijd een bedenksel van de katholieke kerk (het heet de gregoriaanse kalender, naar paus Gregorius). En wat nu ga zeggen probeer ik te doen met respect naar iedereen toe. ik voel alleen dat ik de waarheid moet openbaren. De katholieke kerk is helaas gebouwd op de verkeerde energie, namelijk op die van Petrus die ten onrechte wordt bgeschouwd als de Rots. Petrus vertegenwoodigd de energie van de angst en de zelfverloochening. Jezusriep immers voor zijn sterven, nadat Patrus riep dat hij Jezus altijd zou verdedigen “Eer de Haan kraait, hebt Gij me 3 maal verloochend”. Jezus bedoelde hiermee dat voordat der Aarde weer in haar “waakstand” komt,hetgeen nu aan het gebeuren is (dus , Eer de Haan kraait) er mensen zijn die het wiel van leven en dood tot op het eind toe in stand houden, dus steeds weer geincarneerd worden en zelfs bij het ontwaken nog niet in hun eigen Goddelijke kracht gaan staan ( 3 maal verloochenen; het getal 3 moet niet letterlijk worden genomen, de 3 staat tegenover de 8; de 8 is een oneindige lus, de 3 staat voor eindigheid, het getal is open). Het betekent dus dat voor mensen die in deze tijd de woorden van Jezus nog niet willen begrijpen het leven eindig is! dat bedoelde ik met degenereren in mijn vorige bijdrage.
   Kortom, de Petrus energie is de energie van de ANGST en de ONWETENDHEID.

   Ik kom nu op het 1000-jarig Rijk. Ik heb al aangegeven dat je de getallen in de Bijbel niet moet gaan bekijken door de bril van lineaire tijd. Het getal 1 betekent in de numerologie “meester”. Jezus wordt in de Bijbel steeds aangesproken met Rabbi (Meester). Het gaat er dus voor ons om om “meester” te worden! Dat wil zeggen de Leer van Jezus ten volle begrijpen, waardoor we helemaal in onze eigen Goddelijke Kracht kunnen komen. Als er achter een 1 drie keer een 0 staat betekent dat in de numerologie dat dat het ALLERBELANGRIJKSTE is dat er is: MEESTER WORDEN OVER JE EIGEN LEVEN! Het 1000 jarig rijk, dat nu een aanvang gaat nemen,is dus niets meer en minder onze Aarde waar mensen blijven leven die mee kunnen resoneren op de hogere trilling en dus meester willen worden over hun eigen leven. Amen, het is waar en waarachtig!

  6. Ik vind hierbij de discussie niet interessant of Jezus werkelijk heeft bestaan of dat niet. Als we ervan uitgaan, dat alles een grote illusie is, behalve onze eigen Goddelijkheid, dan staan we echt in onze eigen KRACHT. Uw Wil Geschiede Gelijk in de Hemel als op Aarde! Zo boven, zo beneden!

  7. Het is allemaal behoorlijk Christelijk maar het klopt wel.
   We zouden het op vele manieren kunnen brengen maar de essentie, daar gaat het om, niet het verhaal. Christus, Boeddha, J. Krishnamurti, Nisargadatta.
   Oke, de ene heeft wat meer gebracht, meer narigheid en pracht.
   De mens heeft er niet over nagedacht. Gedachten zijn de 3 en 8 dat is de kracht.

  8. Martijn, ik ben het helemaal met je eens: het gaat om de essentie! Ik voel in de week dat Johan Oldenkamp het Geheim van Gizeh mag onthullen, dat ik het Geheim van de Tempelberg uit de doeken mag doen. Het gaat beide in essentie om dezelfde boodschap! De bijbel is geschreven in geheimschrift en bevat ook de blijde boodschap voor deze tijd. En dat is geen christelijke boodschap, maar een universele boodschap. De katholieke kerk is gefundeerd op de onwetendheid en de angst, op de apostel Petrus.
   Ik heb dat hier beschreven over de betekenis van “Voordat de Haan kraait, hebt gij Mij 3 maal verloochend”. Het betekent niets anders dat voordat de Aarde weer uit zijn slaapstand ontwaakt (dus nu) dat het wiel van geboren worden en dood gaan in stand is gehouden (dat is het getal 3,we hebben onze Goddelijke kracht in onszelf steeds ontkend). Het wordt nu weer tijd om Meesterschap over ons eigen leven te krijgen (in onze Goddelijke kracht gaan staan)om zo in de tijd die komen gaat (het 1000 jarig rijk, het rijk voor de meesters) de onsterfelijkheid (en dat is het getal 8) te verdienen.Ik heb daar uitgebreid bij stilgestaan. Om dat te kunnen bereiken kunnen we niet anders dan 100% boven de wet te gaan staan. We hebben de wet, de macht (dus ook de kerken) niet meer nodig! Die houden ons alleen maar af van wie we ten diepste zijn, Goddelijke Wezens (broeders en zusters van onze komende vrienden van Niburu).

   De Wet (de 10 geboden) was slechts gegeven aan Mozes omdat gedurende de slaapstand van de Aarde mensen richtlijnen (wetten) nodig waren omdat we vergeten waren dat we Goddelijk zijn. Dat bedoelde Mozes als hij sprak over afgoderij. Hij bedoelde dat mensen zichzelf verloochenden. De 10 geboden hebben tot aan vandaag toe zijn waarde bewezen, alleen iedereen heeft er in de loop van de tijd zijn eigen invulling aangegeven, niet in de laatste plaats de christelijke kerken. Jezus had niet voor niets zoveel moeite met schriftgeleerden en farizeeers. Misschien is de figuur Jezus zelf ook wel geheimtaal en heeft hij nooit in levende lijve bestaan (ik ga die discussie niet aan), maar alles wat hij gezegd en gedaan heeft getuigt 100% van Goddelijkheid! Hij gaf 100% uitdrukking aan Uw Wil Geschiede, zelfs tot de dood toe. ik heb al geschreven dat het getal 3 staat voor de eindigheid en getal 8 voor de oneindigheid! Jezus is gestorven op 33 jarige leeftijd en na 3 dagen weer opgestaan! Dit zijn slechts 3-en en betekent niets anders dan het ” wiel van geboren worden en sterven en opnieuw geboren worden (incarneren)” .

   Als er dan ook in de bijbel wordt gesproken over Jezus terugkomst op Aarde dan wordt daarmee bedoeld dat in deze mooie tijd waarin de Aarde weer ontwaakt uit zijn slaapstand er weer veel mensen zich bewust mogen worden van hun Goddelijkheid. Als we in onze Goddelijke kracht staan zijn we in staat om mee te resoneren op de steeds hogere trillingsfrequentie, die we nu meer en meer gaan voelen. We moeten echter waakzaam zijn, want de luciferiaanse krachten zullen er alles aan doen om ons op een lage frequentie te houden en daarmee macht over ons te behouden. Niet voor niets heb ik en velen van jullie nog nooit de chemtrails in zo’n enorme dichtheid mogen aanschouwen als juist gisteren. Wees dus waakzaam en blijf in je kracht!

  9. Ik wil ook graag een paar woorden aan Mozes wijden.Hij is naast Jezus mijn grote inspiratiebron!

   Mozes is de voorvader waarop het Joodse geloof is gebaseerd. Natuurlijk respecteer ik ieders geloof, maar net zoals bij Jezus vindt ik ook bij Mozes dat hij een universele betekenis heeft. Niemand maar dan ook niemand heeft het recht om een ander zijn geloof op te dringen! Het enige wat ik graag doe is om mijn eigen waarheid met jullie delen en het is aan jullie wat goed voelt en wat niet!

   Hert verhaal in de bijbel gaat dat het Joodse volk in slavernij in Egypte vertoefde (en hier is de connectie Gizeh en Jeruzalem). Het Joodse volk groeide echter zo snel dat de farao bang was dat ze de macht over zouden nemen. Dus, hij gaf op een gegeven ogenblik het bevel aan zijn soldaten om ieder zoontje dat geboren werd bij de Joodse slaven te doden en te dumpen in de Nijl als voer voor de krokodillen. In die tijd werd Mozes geboren als zoon van Joodse slaven. Zijn moeder stopte hem in een mandje en vroeg aan haar dochter om het mandje op de Nijl te laten drijven, waar het mandje gevonden werd door een slaaf van de vrouw van de farao die het kindje als ware het haar eigen kind opvoedde. Mozes vertoefde 40 jaar aan het hof van de farao. Hij had een sterk rechtvaardigheidsgevoel en toe hij zag dat een Joodse slaaf door een Egyptenaar werd gedood, vermoordde hij deze Egyptenaar. Hij moest toen echter vluchten en vluchtte de Sinai woestijn in. Daar werd hij opgevangen door een beouienen gezin en trouwde met de dochter. Na 40 jaar te hebben verbleven in de woestijn, waar hij schapen hoedde, kreeg hij een ontmoeting met God, die hem opdroeg om het Joodse volk uit de ballingschap in Egypte naar het Beloofde Land te voeren. Vanaf die ontmoeting met God kreeg God een naam, Jahweh, hetgeen betekent Ik Ben die Ik Ben. Dit betekent voor mij Zo boven, Zo beneden. Ik ben geschapen naar Gods beeld, ik heb de Goddelijke kracht in mijzelf! Maar goed, Mozes gaat terug naar het hof van de farao en weet pas na veel weerstand van de farao (na 10 plagen) toestemming om met het volk te vertrekken. Hij reist dan 40 jaar met het volk door de woestijn naar het Beloofde Land Kanaan, waar nu aan het “eind van de tijden” zoveel strijd om is!

   Je herkent in het verhaal van Mozes 3 fases, de fase van slavernij van 40 jaar in Egypte, de fase van zijn vlucht in de woestijn van 40 jaar en de fase van de weg naar bevrijding in 40 jaar…. en dan sterft Mozes op 120 jarige leeftijd! Ik herken dezelde 3 fases in mijn leven en misschien herkennen jullie dat ook. De eerste fase van je leven leef je 100% in de onwetendheid de slavernij), dan kom je in je eigen innerlijke strijd (de woestijn) en dan merk je langzamerhand dat je begint te groeien (de bevrijding). We mogen in de leer van de getallen de 0 weglaten achter 4. De 0 is slechts bedoeld om de 4 te versterken. Als je dat doet dan hou je 3 x 4 = 12 over. Je hebt dan alle fases van je leven doorlopen en het “wiel van leven en dood” kan opnieuw beginnen. In het getal 3 zit dus de eindigheid en in het getal 4 de seizoenen van het leven, de 4 windrichtingen en de 4 elementen.

   De naam Mozes betekent letterlijk “uit het water getrokken”! Water wordt in de bijbel vaak genoemd als symbool van de Geest. De Geestkracht die ieder mens in zich draagt, vaak nog in het verborgene, maar het is er en ieder mens kan die geestkracht vinden! Mozes heeft die Geestkracht tijdens zijn 40 jarig verblijf in de woestijn teruggevonden!
   Ik weet sinds vorig jaar uit ervaring wat het is om te mogen proeven aan de woestijn. Ik ben vorig jaar in de Sinai woestijn geweest (zelfs tot 2 x toe) en heb daar op kamelen een 13 daagse tocht door de woestijn gemaakt, samen met bedouienen, om de stilte, de kleuren, de energie en de prachtige sterrenhemel te ervaren. En ik heb ook 2x de berg Horeb beklommen, de berg waar Mozes zijn 10 geboden heeft ontvangen. Ik wilde zelf proeven hoe dat was. Ik heb dezelfde route genomen die Mozes schijn te hebben afgelegd en kwam ook langs de rots waar bij WATER uit zou hebben geslagen. Ik kan mij voorstellen dat hij dat moest doen, want ik zag dat het daar kurkdroog was en volgens mijn gids had het daar al zeker meer dan 10 jaar geen druppel geregend. Toen ik boven op de top was (en dat was ’s middags rond 3 uur) toen gebeurde iets dat ik de rest van mijn leven niet zal vergeten! Er kwamen vanuit de oostkant van de berg ineens hele donkere wolken opzetten, terwijl het aan de westkant (waar we omhoog geklommen waren) volkomen helder en vlekkeloos blauw aan de hemel bleef. En er kwam toen een prachtige regenboog boven de Horeb rechtstandig uit de hemel, die zeker meer dan een uur bleef staan!

   Of de figuren Mozes en Jezus echt bestaan hebben is voor mij niet relevant! Het enige dat voor mij telt is dat nu het weer DAGERAAD wordt ik mij besef dat mijn leven is gelopen als die van Mozes! En dat ik weer mag worden als Jezus! Is dat geen blijde boodschap voor ons allemaal?

  10. Nu de 3 grote wereldgodsdiensten zijn ontmaskerd na de ontcijfering van het geheimschrift achter het verhaal van Mozes en Jezus (zie mijn vorige bijdrages)is de veaag: En hoe nu verder? Mijn visie is dat deze kennis wellicht een bijdrage kan vormen om het collectieve schuldgevoel dat diep in de mensheid geworteld is achter ons te laten. We mogen weer in volledige vrijheid erkennen dat we de polariteit (licht en donker) nodig hebben om te mogen groeien. Zonder Donker zou Licht immers niet kunnen bestaan! Ego is dus ook niets mis mee als we er maar geen oordeel aan verbinden? Maar slechts het ego dat we hebben accepteren! Dan wordt het leven veel gemakkelijker, omdat je je dan mee kunt laten stromen op de baren der golven! En dan kun je echt gestalte gevenb aan Uw Wil Geschiede! En Meester worden over je Eigen Leven! Amen!

 6. @ Dick – Dankjewel Dick voor je inzichten. Al ben ik het niet overal mee eens, je bent erg goed in beeldtaal, zoals “Aarde weer in haar waakstand / de Haan kraait”. Veel ervan herken ik in ‘een andere taal’, zoals de Wet van Tijd, dus het wordt vanuit meerdere kanten bevestigd…

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.