Advertentie

Het Kerstmoment van 2008: een wonder redde haar


engolschouder_593603dMINT HILL –  Terwijl haar ouders wachtten tot een 14-jarig meisje zou sterven aan de gevolgen van een longontsteking, voltrok zich een wonder in het ziekenhuis. Een lichtflits verscheen op de hartbewaking. Binnen een uur sterkte het kind weer aan. Artsen staan voor een raadsel.

Bron: Telegraaf 24 december 2008

‘Er verscheen een engel op de monitor’

De moeder van het meisje, Colleen Banton uit het Amerikaanse Mint Hill, kan het wonderbaarlijke herstel van haar dochter nauwelijks bevatten. Wel heeft ze een duidelijke verklaring: “er verscheen een engel op de monitor.” De hemeling spaarde het leven van Chelsea. Lees het artikel hier verder of ga direct naar het filmpje.

Wil je meer weten over engelen?

Zelf laat ik (Tessa) me graag inspireren door boeken over engelen. Favoriet zijn de boeken van de Doreen Virtue, ik heb ze bijna allemaal. Op de achterflap van het boek ‘Gesprekken met Engelen’ staat: ‘Je bent nooit alleen. Engelen houden je altijd gezelschap, ook als (nog) niet bewust bent van hun aanwezigheid. We hoeven niet te wachten op een crisis voordat we onze engelen te hulp roepen. Engelen kunnen meer voor je doen dan wij ooit hadden durven denken.’