Advertentie

Franse DNA-onderzoekster en astronaute doet zelfmoordpoging? Wat heeft ze ontdekt?


claudie‘Aarde moet worden gewaarschuwd!,’ zou de Franse astronaute Claudie Haigneré voor haar zelfmoordpoging geschreeuwd hebben. ‘Wat zou ze ontdekt hebben,’ vraagt een WTK-lezer onze redactie na het lezen van dit opmerkelijk bericht. Lees hieronder de WTK-vertaling in het Nederlands. Het WantToKnow-team kreeg dit nieuws  zondagavond doorgespeeld van een lezeres, zij schreef: ‘Persoonlijk ben ik geschokt dat zo’n erudiete vrouw – die o.a. in het ISS ruimtestation gewerkt heeft – zelfmoord zou hebben gepleegd. Ook in haar laboratorium in het Pasteur instituut te Parijs is brand uitgebroken. Wat zou zij ontdekt hebben? Zij hield zich bezig met buitenaards/menselijk DNA research.’

Noot Tessa: De bron van dit bericht en de achtergrond van de schrijver Sorcha Faal zijn vaag. Let daar dus op tijdens het lezen. Behalve de feiten afkomstig uit de media, kan WTK niet alles uit dit bericht verifiëren. Haal eruit wat jij interessant vindt. Tevens worden onderaan dit artikel een aantal interessante links gegeven m.b.t. dit onderwerp.

Voor extra achtergrond, lees het Belgische artikel: Franse ex-minister Haigneré probeert zelfmoord te plegen.

WTK-oprichter Fred Burks denkt dat buitenaardsen betrokken zijn bij de evolutie van de mens. Zou Claudie dit soms wetenschappelijk kunnen aantonen? Lees ook hier waarom WTK.nl de ‘zelfmoord’ in twijfel trekt. Claudie is namelijk niet de enige wetenschapper en UFO-onderzoeker die zelfmoord heeft gepleegd (of in haar geval een poging heeft gedaan), op ufoblogger wordt een lijst met maar liefst 50 namen tussen 1994-2005 genoemd.

 

Lees ook: UPDATE 30 dec.: Wat Claudie ontdekt zou kunnen hebben

UPDATE 20 januari: Echtgenoot Claudie Haigneré: ‘Ze heeft geen zelfmoordpoging gedaan’

 

Tekst: Sorcha Faal – vertaling Tessa Koop
NB: de vertaling verdient geen schoonheidsprijs, maar geeft wel de strekking weer

 

‘Aarde moet worden gewaarschuwd!’

 

Een hoogst opmerkelijk FSB-bericht (veiligheidsdienst Rusland) circuleert in het Kremlin vandaag, dat stelt dat de gerespecteerde wetenschapper en de eerste vrouwelijke astronaut van Frankrijk – Claudie Haigneré – krachtig in toom gehouden moest worden, nadat ze schreeuwde: “De aarde moet worden gewaarschuwd!” Voordat ze in coma raakte, nadat ze een overdosis slaappillen had ingenomen in schijnbaar een zelfmoordpoging.

Over Dr. Haigneré haar zelfmoordpoging kunnen we in de Scientific American lezen:

“De eerste Franse vrouw in de ruimte is opgenomen nadat ze probeerde zichzelf van het leven te beroven, volgens de vrijgegeven rapporten.”

“Claudie Haigneré, 51 werd gisterenavond laat in het ziekenhuis opgenomen, nadat ze heeft geprobeerd zelfmoord te plegen, dat zei een anonieme bron tegen de Agence France-Presse. Een andere bron verklaarde dat Haignere een overdosis pillen had geslikt.”

large_7091651“Haignere, een rheumatologist, vloog naar het MIR ruimtestation als astronaut in 1996 en naar het International Space Station (ISS) in 2001. Ze bestudeerde hoe mensen hun motorische en cognitieve vaardigheden aanpassen in gewichtloosheid en observeerde astronauten vanaf de grond. Later – op de MIR- deed ze experimenten in fysiologie, evolutiebiologie, fluid physics en technologie, aan het European Space Agency (ESA).”

Wat is de link tussen zelfmoord en brand in lab?

Hoogst opmerkelijk is dat – een paar uur na de aangenomen zelfmoordpoging van Dr. Haigneré – haar laboratorium, was vernietigd door een brand. Ze werkte hier als voorste gelid aan menselijk/buitenaards DNA-onderzoek aan de wereldwijd bekende Pasteur Instituut in Parijs. En zoals we – van The Associated Press News Service – kunnen lezen:

De brand brak woensdag uit in een biologie laboratorium aan het Pasteur Istitute in Parijs, geroemd vanwege het onderzoek naar het bestrijden van infectie ziekten, zoals officials verklaarden.”

“Er waren geen slachtoffer vermeld, en geen gevoelig materiaal of virussen waren beschadigd door het vuur, wat werd bevestigd door de brandweermannen, zoals een beambte van het instituut verklaarde. Zoals het bedrijfsbeleid aangeeft was het niet toegestaan de beambte publiekelijk bekend te maken. De oorzaak van de brand was onduidelijk.”

“De brand brak uit midden op de ochtend in een ondergrondse afdeling van het gebouw in een campus van het instituut het zuiden van Parijs, een lab dat gedragingen onderzoekt in ontwikkelingsbiologie (lees biologie in evolutie), zoals een beambte zei.”

Is ons DNA soms buitenaards?

Interne rapporten van FSB stellen dat Dr. Haigneré sinds haar terugkeer uit de ruimte, ervan overtuigd was geraakt dat de Aarde in haar historisch verleden was bezocht door ‘astronauten uit de oudheid’ die niet alleen onze planeet hadden gekoloniseerd, maar ook de toen levende semi-menselijke levensvormen genetisch hadden gemanipuleerd naar het menselijke ras van vandaag de dag.

De overtuigingen van Dr. Haigneré komen overeen met die van de prominente Israëlische schrijver en onderzoeker Zecharia Sitchin, die de totstandkomning van de Sumerische cultuur uit de oudheid toeschrijft aan de Annunaki (of Nephilim) een buitenaards ras van de planeet die hij Nibiru noemt, waarvan hij meent dat deze in een verlengde elliptische baan ligt van het zonnestelsel van de Aarde.

Sitchin beweert dat de Sumerische mythologie dit standpunt weergeeft, hoewel zijn speculaties volledig door heersende mainstream- wetenschappers, historici, en archeologen worden afgekeurd, die veel problemen hebben met zijn vertalingen van oude teksten en met zijn begrip van fysica.

(Ik heb niet het hele artikel vertaald)

Interessante links om verder op onderzoek uit te gaan:

Wetenschappers bevestigen dat menselijk DNA buitenaardse genen bevat
De relatie tussen DNA, ons bewustzijn en ons lichaam
Ons DNA verandert
Verandert ons DNA?

9 gedachten over “Franse DNA-onderzoekster en astronaute doet zelfmoordpoging? Wat heeft ze ontdekt?

    1. wat ik er van denkt is, wat t ook mag zijn, maar van de staat( regering) politiek enz enz, daar moet je t niet van hebben, want t zijn allemaal leugenaars, en denken alleen om hun eigen haggie, hebzucht en verraad. 2012 dat is t,ze zijn bang over wat er gaat gebeuren in 2012. en t mag in geen mogenlijkheid bekend worden aan de mensheid. want als er wat gebeurt met de aarde, dan zullen zij t overleven. denk daar maar eens over na. pricies wat die vrouw naar buiten wou brengen. het zou namelijk voortijdig massahisterie uit brengen, met alle gevolgen van dien.heb je wel eens van FEMA gehoort, zoek dat maar eens op.ik wil zeggen, bereid je maar inderdaad voorop 2012.waarom valt alles in elkaar, t zou me niks verbazen, dat er een wereldoorlog uitbreekt,zoals je nooid hebt gezien. er is zeker iets niet pluis, en we lopen er met oogen open in.groetjes wilco

  1. Het verhaal lijkt veel op de in de bijbel vermelde verhaal van Gods zonen. En ook in de boek waarbij de bijbel 4 x aanhaalt naar het boek van Henoch en een voorspelling in de bijbel over een tijd die nog gaat komen en het zelfde zou zijn als in de dagen van Noach. Ongeveer 2500-3000 jaar voor christus waarbij al de verbazende bouwwerken zijn geplaatst. De Bijbel spreekt van de geweldigen uit die (voortijd). daarom was er ook een zondvloed maar na de zondvloed waren ze er nog.

  2. 1e zin Haignere, een rheumatologist, vloog naar het MIR ,
    2e zin deed ze experimenten in fysiologie, evolutiebiologie, fluid physics en technologie, aan het European Space Agency (ESA).”
    Een rheumatologist die experimenten doet met fluid physics zonder natuurkunde gestudeerd te hebben. Dan ook nog evolutiebiologie en technologie. Dit is je reinste onzin. Degenen die dit zomaar als zoete koek nemen zijn zelf blind.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.