Advertentie

Nagalase-molecuul in vaccins kankerbevorderend..!


X

Profiteert de kankerindustrie van Nagalase?
X
Een molecuul, dat in vaccins zit ingebouwd én..
X
dat o.a. tumorgroei bevordert….?!
X
Verklaart dit de agressieve vaccinatie campagnes..?

x

x

x

Nagalase-molecuul in vaccins kankerbevorderend..!

2015 © WantToKnow.nl/.be Bron: HIER
(vertaling dr. Hagen Jonker)

x

Een van ’s werelds meest lucratieve industrieën, winst makend door de productie van middelen tegen kanker beleefde het afgelopen jaar een hoogtepunt met een omzet van meer dan US$ 100 miljard. Gedurende de afgelopen 5 jaar namen de uitgaven aan middelen tegen kanker jaarlijks toe met 6,5% en verwacht wordt dat deze tot 2018 verder zullen stijgen met zo’n 8% per jaar. Dit blijkt uit cijfers, die zijn gebaseerd op aangeleverde gegevens van het (Amerikaanse) IMS Institute for Healthcare Informatics.

 

Mike Adams, gezondheidsjournalist, een man die met open vizier in de slag is om waarheidsvinding.
Mike Adams, gezondheidsjournalist, een man die met open vizier in de slag is om waarheidsvinding. Zijn site naturalnews.com is één van de meest bezochte sites op het gebied ontwikkelingen in gezondheid en welzijn.

Deze uitgaven betreffen voornamelijk de Verenigde Staten en vijf van de grootste Europese landen, die bijna 2/3 van deze markt voor hun rekening nemen. Dit betekent dat miljarden dollars worden opgebracht door de bevolking van deze landen. Dit is dus een zeer winstgevende industrie, die echter maar op één manier ontmanteld kan worden: door genezing. Zoals Mike Adams (Natural News.com) kort geleden al berichtte: “Een algemene genezing van kanker zou de zeer profitabele kankerindustrie vernietigen en de American Cancer Society, ziekenhuizen, oncologie klinieken en farmaceutische industrieën die afhankelijk zijn van inkomsten uit de chemotherapie, laten instorten”.

Dat betekent dat iedereen die de genezing van kanker dichterbij brengt, in feite beschouwd wordt als een extreme bedreiging voor het medische establishment, en dat deze persoon of instantie ten koste van alles tegengehouden moet worden door de industrieën die nu de mega-miljardenwinsten op hun rekening bijschrijven.

Met dat in gedachten is de mysterieuze dood en verdwijning van verschillende natural health doctors (HIER) in Florida zowel verdacht als verontrustend. Als er mensen zijn die mogelijk dichtbij zijn bij het vinden van een algemene genezing van kanker en die er voor zouden kunnen zorgen dat het grote publiek hier toegang toe zou krijgen, dan zijn dat ‘natuurlijk’ de natuurartsen/alternatief werkende artsen. Deze zijn minder geneigd allopathische middelen te gebruiken en proberen het lichaam te genezen met behulp van natuurlijke holistische methoden en kiezen voor een niet toxische benadering.

Dit soort medische doorbraken zijn extreem ‘controversieel’ daar zij een bedreiging vormen voor alles waar het medisch-industriële complex voor staat: dure chemo-therapeutische behandelingen en dure geneesmiddelen tegen kanker.  Artsen die onderzoek doen naar de niet toxische benadering van kanker worden routinematig letterlijk overvallen en uitgeschakeld, door de Amerikaanse keuringsdiens van Waren, de FDA, U.S. Food and Drug Administration. Deze artsen worden daarna vaak behandeld als criminelen en hun goede naam wordt besmeurd. En het is voor velen overduidelijk zichtbaar: deze acties zijn specifiek gericht tegen artsen die beschouwd worden als een bedreiging voor het medische establishment.

5 van de onlangs, allemaal onder bizarre omstandigheden, om het leven gekomen natuurartsen.
5 van de onlangs, allemaal onder bizarre omstandigheden, om het leven gekomen natuurartsen. Links op de foto Dr. Jeff Bradstreet, die werd gevonden met een kogel in de borst, drijvend in een riviertje..

Beroemde holistisch arts dood gevonden, een week na FDA-inval..!
Dit schijnt ook het geval geweest te zijn bij dr. James Jeffrey Bradstreet. Hij werd met een schotwond in zijn borst dood gevonden drijvend in de Rocky Broad River in North Carolina. Bradstreet een beroemd arts, bekend om zijn scepsis over vaccinaties (HIER) met name wat betreft het MMR/(BMR)-vaccin (Bof, Mazelen en RodeHond) en zijn vooruitstrevende onderzoek m.b.t. autisme, was overvallen door de FDA een week voor zijn geheimzinnige dood.

De bijzonderheden van de overval blijven voor het grootste deel onbekend. Waarom dat is, weet ook niemand, de politie houdt het onder de pet..! Dr. Jeff Bradstreet werd in zijn leven persoonlijk geconfronteerd met autisme; beide zijn zoon én stiefzoon waren autistisch. Mede hierdoor wijdde dr. Bradstreet een groot deel van zijn leven aan de studie/onderzoek naar de oorzaak/oorzaken van autisme.

Hij getuigde zelfs voor het Amerikaanse Huis van Afgevaardigden (U.S. House of Representatives) over het verband tussen vaccinatie en autisme. Zoals Natural News al eerder meldde werkte dr. Bradstreet tot aan zijn dood met een weinig bekend molecuul dat op natuurlijke wijze voorkomt in het menselijk lichaam. GcMAF (Globulin component Macrophage Activating Factor), wat het GC (het eiwit globuline) is dat na en verbinding met vitamine D in het lichaam het vermogen in zich heeft om een universeel antikanker middel te zijn. Daarnaast heet men sterke aanwijzingen, dat GcMAF in staat is een belangrijke rol te spelen bij de genezing van autisme, HIV, lever- en nierziekten, en diabetes.

Dr. Bruce Hedendal stierf op 21 juni jl.
Dr. Bruce Hedendal stierf op 21 juni jl.

De andere artsen die stierven
Een volgend uiterst verdachte dood, slechts een paar dagen na die van Jeff Bradstreet, gebeurde op vaderdag, 21 juni, en overkwam Dr. Bruce Hedendal, DC Ph.D., toen hij in zijn auto werd gevonden, gebogen over het stuur, zonder enige indicatie van de doodsoorzaak. Deze dr. Hedendal was een uitermate fit mens en had diezelfde ochtend nog op de atletiekbaan gestaan.

De details rondom zijn dood, zijn feitelijk nog dubieuzer dan die van zijn collega Jeff Bradstreet, waarbij ook hier de politie nauwelijks informatie vrijgeeft.. Beide artsen waren ’toevalligerwijs’ in contact geweest, de weken ervoor, om hun holistische aanpak van hun patiënten; wat natuurlijk op zich ook al bizar is. Een paar weken ervoor was in de praktijk van Bradtreet een inval geweest van de FDA..!

Op dezelfde dag dat Hedendal’s lichaam in zijn auto werd gevonden, werd ook het lichaam aangetroffen van Dr. Baron Holt DC in Florida. Hij was totaal onverwacht gestorven tijdens een reis naar Jacksonville. En hoewel deze 33-jarige Holt enkele gezondheidsklachten had, was geen daarvan zwaar genoeg, om levensbedreigend voor hem te zijn, aldus zijn familie. (zie hier bericht in The News & Observer). En ook de familie van deze arts zit nog te wachten op de resultaten van de lijkschouwing, die de doodsoorzaak zou moeten vaststellen..

Dr. Teresa Stevers kwam speciaal voor -kennelijk een afspraak- terug naar het huis van haar gezin in Florida, waar haar moordenaar(s) haar van het leven beroofden. Haar man en dochters waren op een korte trip elders.
Dr. Teresa Stevers kwam speciaal voor -kennelijk een afspraak- terug naar het huis van haar gezin in Florida, waar haar moordenaar(s) haar van het leven beroofden. Haar man en dochters waren op een korte trip elders.

En alsof de dood van 3 artsen die in hetzelfde werkveld bezig zijn, nog niet genoeg is, en dat in hetzelfde gebied in de VS, stierf op 29 juni Dr. Teresa Sievers, een brutale en gewelddadige dood in haar huis in Florida. Volgens haar collega’s stond Teresa Stievers wel bekend als de ‘Moeder Teresa van zuid Florida’. Bijzonder is de nogal vreemde uitspraak van autoriteiten rondom haar moord, waarbij een woordvoerder verklaarde: ‘Dit was geen normale roofmoord, maar een zorgvuldig geplande aanval; zodra de details ervan vrijgegeven worden, zal dit materiaal zijn dat boek- en filmmateriaal zal opleveren.”

En dan, tot slot, sterft op 1 juli, Lisa Riley DO, 34 jaar oud. Ze wordt vermoord gevonden in haar huis, met een kogelwond in haar hoofd. Oorspronkelijk dacht de politie dat haar echtgenoot verdacht was, doordat hij het 911-alarmnummer had gebeld over haar moord, maar velen geloven dat hij erbij wordt gelapt. Onderzoekers hebben haar dood als ‘mysterieus’ gekwalificeerd..!

Dr.Bradstreet werkte met deze natuurlijk voorkomende stof die mogelijk de meest unieke en effectieve stof van het immuunsysteem is, en die in staat is kankercellen te doden.

Dokter Ted Broer waarschuwde al voor mogelijke levensgevaar-consequenties..!
In een interview in het Hagmann en Hagmann-rapport, had dr. Ted Broer, een internationaal erkend expert op het gebied van voeding en gezondheid, eveneens werkzaam in Florida, al beschreven, hoe vooruitstrevend het werk van dr. Jeff Bradstreet was en zelfs dat zijn ontdekking hem in gevaar zou kunnen brengen en mogelijk het motief was om hem te vermoorden. En wat blijkt:

Alle vermoordde artsen werkten aan dezelfde studies..!
De alternatief werkende artsen die verdwenen en of vermoord werden, waren zoals vermeld nauw verbonden met het uitgebreide onderzoek naar de oorzaak van autisme van dr. Bradstreet en dr. Gonzales, volgens dr. Broer. Dr. Gonzales was een beroemde pionier op het gebied van de holistische behandeling van kanker, die duizenden mensen hielp de ziekte te overwinnen met behulp van alternatieve geneeswijzen. Gonzales stierf aan een schijnbare hartaanval, precies een maand nadat het lichaam van dr. Bradstreet was gevonden, drijvend in de rivier. Dokter Boer is een internationaal bekende arts op het gebied van voeding en gezondheid. Hij onthult een mogelijk motief voor de dood van dr. Bradstreet.

Bradstreet lijk uit rivier
Het is 8 juli 2015 als het lichaam van de vermoorde dokter Jeff Bradstreet wordt gevonden in een klein riviertje vlak bij zijn woonplaats. Dr. Jeff Bradstreet was een van de meest vooraanstaande artsen, die onderzoek deed naar de relatie vaccins en autisme.

Dr. Broer verklaart in het interview:

“De informatie die ik op het punt sta je nu te vertellen is extreem controversieel en een groepje mensen die hier mee werkten hebben deze planeet verlaten. Deze informatie was al enige tijd bekend. Zij kenden de gevaren van het werken met deze gegevens en waren waarschijnlijk heel, heel voorzichtig. Sommigen van hen waren beschuldigd van het werken met GcMAF,en de FDA had blijkbaar verschillende van hun praktijken overvallen verscheiden weken voordat zij zelfmoord pleegden of plotseling overleden.

Het lijkt ingewikkeld te worden, maar ik ga dit analyseren voor iedereen op een zeer, eenvoudige duidelijke wijze. Wanneer je deze feiten voor het eerst hoort klinken zij heel vreemd en mysterieus. Het GC eiwit is een eiwit in het lichaam dat door macrofagen wordt gebruikt. Macrofagen zijn de witte bloedcellen in het lichaam die kankercellen doden, zij stoppen de cytokinen storm en kunnen betrokken zijn bij cytiokinen stormen, ik zal u dit in het kort uitleggen.”

Na het omschrijven van GcMAF en het beschrijven hoe het in elkaar zit, herhaalt dr. Broer dat het “waarschijnlijk de enige effectieve stof van het immuunsysteem is die werkt bij het doden van kankercellen”.
Dr. Bradstreet en zijn collega’s ontdekten dat het immuunsysteem waarschijnlijke nadelig beïnvloed wordt door een stof genaamd ‘nagalase’. Dit is een enzym/eiwit dat gemaakt wordt door kankercellen en virussen. Het veroorzaakt het immunodeficiëntie syndroom, dat in verband gebracht wordt met autisme. “Nagalase wordt ervan verdacht ook als gastheer te fungeren bij het veroorzaken van andere problemen”, verklaart dr. Broer. “Wat er tenslotte gebeurt wanneer het GC eiwit niet omgezet kan worden in McGAF is, dat heel het immuunsysteem verstoord wordt”.

Artsen die dood gevonden werden of vermist raakten waren van mening dat nagalase wordt ingebracht via vaccins..!

Sommige van de artsen die geliquideerd werden of vermist raakten, geloofden dat het nagalase eiwit/enzym bewust in het lichaam gebracht werd door middel van virussen of direct via vaccins. “Dit is zulk een vernietigende beschuldiging aan de hele medische professie, de immunologische beroepsgroep en voor degenen die vaccins produceren, dat zij blijkbaar niets met deze baanbrekende onderzoekers te maken wilden hebben,” zei dr. Broer. “Ik beweer niet te weten wat er met deze mensen gebeurd is; ik zeg alleen dat zij niet meer op deze planeet zijn”.

Artsen vergelijken het kanker veroorzakende nagalase met een onzichtbare bommenwerper. Nagalase voorkomt dat het GC eiwit zich bindt aan vitamine D, aldus het immuunsysteem ervan weerhoudende zijn werk te doen, waardoor het kanker en andere ernstige ziekten kan veroorzaken. En zonder een actief immuunsysteem kunnen kanker en virale infecties zich snel door het lichaam verspreiden. Merkwaardig genoeg is er een aanzienlijke hoeveelheid onderzoek beschikbaar over Nagalase en GcMAF.

nagalaseEen hoofdstuk uit het GcMAF boek geschreven door dr. Smith waaruit dr. Broer als volgt citeerde:
Nagalase is als een onzichtbare bommenwerper, het nagalase gemaakt of afgegeven door kankercellen of een virus deeltje, lokaliseert het GcMAF eiwit dat zit op de oppervlakte van je T en B lymfocyten en veegt ze eenvoudig weg met de ongelofelijke nauwkeurigheid van een precisiebom. Hoe precies? Nagalase lokaliseert een specifieke dubbele elektronenbinding, die alleen aanwezig is op de 420ste aminozuur-positie op een groot eiwit molecuul, een van de tienduizenden eiwitten die elk weer miljoenen elektronen bevatten. Dit is te vergelijken met het specifiek meenemen van een bank uit een park op een afstand van 6000 mijl. Nog verbazingwekkender is dat Nagalase nooit zijn doel mist, zodat er geen bijkomende schade is.’

Nagalase in extreem hoge doseringen gevonden bij autistische kinderen..!
Dr. Bradstreet en zijn collega’s vonden dat het Nagalase-eiwit niet aanwezig was bij de geboorte, maar op de een of andere manier bij autistische kinderen was ingebracht; Dr. Bradstreet en collega’s hadden het idee, dat dit gebeurde bij de inentingen. Voor zijn dood behandelde dr. Bradstreet 1.100 – aan uiteenlopende aandoeningen lijdende patiënten – met GcMAF waarbij in 85% van de gevallen de therapie aansloeg – iets dat als onmogelijk werd beschouwd door de medische gemeenschap. Na het toedienen van GcMAF (dat geblokkeerd was door nagalase), waren 15% van Bradstreet’s autistische patiënten niet meer autistisch, omdat al hun symptomen compleet waren verdwenen..!

Sinds 1990, zijn er 59 studies gepubliceerd over de genezende werking van GcMAF, waarvan 20 betrekking hebben op de behandeling van kanker. Onderzoek doet veronderstellen dat GcMAF ook effectief is bij de behandeling van Parkinson, Alzheimer en reumatoïde artritis en dat het tumoren van borst, prostaat en nieren kan verkleinen.

Bronnen:

blogtalkradio.com
fortune.com
naturalnews.com
washingtonpost.com
vaccinetruth.org
thefreethoughtproject.com
timsmithmd.com

 

26 gedachten over “Nagalase-molecuul in vaccins kankerbevorderend..!

 1. Dit verhaal heb ik een paar weken geleden gelezen op de site van naturalnews.com. Dit kan toch niet waar zijn, dacht ik toen. Onvoorstelbaar, dat dit mogelijk is. Maar “chapeau” dat je dit brengt op jouw site. Hoe nu verder? Zit Nagalase in onze vaccins? Dat is toch niet zo moeilijk om daar achter te komen?

  1. Ik geloof er heilig in Peer, dat als we allemaal doen wat we kunnen (wat op zich wellicht suf klinkt..) het verhaal gewoon uit komt. Dit wordt gelezen door enkele tienduizenden mensen, die op hun beurt het wellicht doorsturen naar artsen, wetenschappers die er wat mee kunnen.. Zo is het verhaal in de VS al lang los en daar lopen -geloof mij- zéér argwanende artsen rond, die hun collega’s niet zomaar laten afslachten..!
   Kortom: de beer is los dus. Met alle eer aan deze vermoorde wetenschappers.

 2. Ik zie opvallend veel mensen met een sjaaltje over hun hoofd gebonden, wenkbrauwen met een potloodje getekend en een overbezorgde echtgenoot aan de arm. Pensioenfondsen varen er wel bij, scheelt een hoop uitkeringen.

  1. Daarentegen, zodra de temperatuur boven de 20 graden komt dan gaat Nederland los, de bbq’s gaan massaal aan en de kiloknallers uit de megastallen met mismaakt vee moeten op de gril. Stel nergens vragen over want dan wordt je uitgescheten. Als ik in de supermarkt zie wat men als voedsel beschouwd dan vind ik het eigenlijk nog knap dat men de 50 jaar haalt.
   Lekker stokbroodje met Roundup erbij, biologisch is te duur en je proeft het verschil toch niet.
   http://www.youtube.com/watch?v=F3qvosHHcWc

 3. Wat drijft mensen die, naar ik aanneem, de eed van Hippocrates hebben afgelegd om de gezondheid van hun medemens toch met bedrog en leugens in gevaar te brengen? Het zijn universitair geschoolde mensen die zich moedwillig schuldig maken aan fraude, plagiaat en wetenschappelijke misdaad. Het grootste kankergezwel in de samenleving heet pharma maffia. Pharma maffia, een groeiend tumor.
  In Engeland en Amerika zijn parlementaire hoorzittingen gehouden over de invloed van de farmaceutische industrie op onderzoekers en controlerende instanties. De conclusie was dat de farmaceutische industrie alle niveaus van de gezondheidszorg op onwenselijke wijze beïnvloedt, vanaf de ontwikkeling van een nieuw geneesmiddel tot de promotie ervan.
  Verkeerd opgezette klinische onderzoeken, het achterhouden van negatieve onderzoeksresultaten, de beïnvloeding van studenten, artsen in opleiding en opinieleiders, het verkeerd labellen van ernstige bijwerkingen het dreigen met juridische maatregelen bij negatieve kritiek, al deze zaken lijken alleen maar als een tumor toe te nemen.
  Wanneer wordt (ge)wetenschap wijsheid?
  Dit heeft Hippocrates nooit uitgedragen….

  1. Odette, is ws. NIET zo, dat artsen andere artsen vermoorden. Het zijn mensen gestuurd door de Big Pharma-maffia. Zo simpel kun je het omschrijven imo. Maar je kunt wel zeggen, dat door te zwijgen, alle artsen die hiervan weten, of ook maar vermoeden hebben (!!), medeverantwoordelijk zijn voor de dood van deze goede mensen…!!

   Die Big Pharma-club verdient miljarden en miljarden, lachen om miljarden-boetes, die ze in één kwartaal van de winst (mógen) afschrijven en gaan gewoon hun gang met verdienen aan de ander zijn dood en lijden.. Het is idd verschrikkelijk.
   En weet je: ze krijgen de credits voor het helpen van de mensheid, maar een grotere scam bestaat er niet. Elke egards die ze krijgen, is feitelijk onverdiend, doordat ze hun vak niet schoon houden. Daarnaast is slechts 4% van alle medicijnen effectief.. Wist je dat..? HIER

   Het zou een grote club artsen, die zich zouden moeten verenigen, té nauw aan het hart moeten liggen en zij zouden met erudiete journalisten, dit soort geldkanker de wereld uit moeten bannen, door deze beerput open te gooien.. Zodanig dat de Schippertjes van deze wereld, met het schaamrood op de kaken moeten toegeven, dat het allemaal wel héél erg uit de hand is gelopen..! OP HET MOMENT DAT ARTSEN HUN COLLEGA’S LATEN AFSLACHTEN.. WAAR IS DAN NOG HET END..? De cultuur van de angst regeert..?? Zoals we in al die maffia-films zien..? Wie weet hoeveel goedwillende artsen er al wórden bedreigd om te stoppen met wat ze doen?

   Kijk eens naar de verhalen van bijv. John Virapen HIER en andere klokkenluiders, zoals Diane Harper (HIER lezen!!) rondom de zwijnerij van het HPV-vaccinatieschandaal.. En last but not least: goedwillende journalisten zoals Barbara Loe Fisher (HIER) en onze Désirée Röver (HIER o.a.)
   En onze eigen Koos Beunk (HIER) en niet te vergeten dr. Moolenburgh..

   Zit je in de medische wereld voor je brood, of studeer je medicijnen, klik dan HIER voor het onderstaande boek. Lees het en maak de wereld a better place..! Begin bij het begin, in je eigen dagelijkse wereld..

  2. De eed van Hippocrates, heeft er helaas niks mee te maken.
   Voor dat het westen zich bijv. met China ging bemoeien, was het heel gewoon dat je je dokter betaalde , een X bedrag, zolang jij gezond was, zodra je namelijk ziek werd, kreeg de dokter niks meer betaald, het was dus zeker in het belang van de dokter , dat jij zosnel mogelijk weer gezond was, Simpel en tegelijk doeltreffend.

   ander iets, voor de 2de wereldoorlog ging men geneeskunde studeren, nu studeert men medicijnkunde, oftewel aankomende arsten worden al vroeg geleerd dat je medicijnen moet verstreken, je gaat geen mensen beter en gezond maken , dat is een heel slecht verdienmodel.
   Jammer dat de meeste mensen , mensen met een witte jas aan , nog steeds geloven op hun “blauwe “ogen, het heeft een witte jas aan, dus zal het, het wel weten, ga eens met je medicijnverstrekker eens in gesprek en vraag heel direct , wat die medicijnen doen, voor en tegens , en vooral vragen , wat levert het jou nu op??
   Weinig “Artsen/Dokteren”zullen je dat in dank afnemen.
   Heb er in het verleden al genoeg zeer boos gemaakt, mondige mensen vind men een doodsnagel aan hun zorgvuldige gebouwde doodskist voor jou.
   Jij bent geld, jij bent produktafnemer, consument, geen patiënt, laat staan dat men je beter wilt maken, Nee , van wieg tot graf zal Big Pharma stevig aan je verdienen.

   Eerste deel van deze video, laat het zeer duidelijk zien, over big pharma.
   http://www.youtube.com/watch?v=oJKKXJMJEKQ

  3. @Odette:
   Wat hebben die parlementaire onderzoeken en de conclusies daarvan nu eigenlijk opgeleverd?
   Niets dus.

  4. Ja Hot Burmees, één op de zeven Nederlandse artsen weet gewoon dat ‘wetenschappelijke resultaten’ werden verzonnen. Een kwart zegt dat soms alleen gegevens worden gebruikt die de onderzoeker goed uitkomen. Dat blijkt uit een enquête van Medisch Contact onder achthonderd huisartsen, specialisten en sociaal geneeskundigen. Van de ondervraagde artsen zegt 15% wel eens ‘van nabij’ te hebben gezien dat wetenschappelijke resultaten werden verzonnen, terwijl 22% heeft meegemaakt dat onderzoeksdata statistisch werden bewerkt om significante resultaten te behalen. Een nog groter percentage (36 procent) zegt dat soms auteursnamen aan wetenschappelijke artikelen worden toegevoegd van onderzoekers die er niets mee te maken hebben.
   Een lijstje wetenschapsfraude alleen al in Nederland, moeten we dit als maatstaf gebruiken voor de rest van de wereld?
   Januari 2014: De VU wil het werk van Peter Nijkamp, zeker honderden publicaties, laten beoordelen op (zelf)plagiaat. Aanleiding voor het onderzoek is ophef rond een proefschrift van een promovenda die Nijkamp tot voor kort begeleidde. Daarin zou sprake zijn geweest van zelfplagiaat van het werk van de promovenda zelf en van Nijkamp.
   September 2013: Gepensioneerd hoogleraar aan de Vrije Universiteit Mart Bax heeft in tientallen van zijn publicaties verzinsels opgeschreven. Ook hebben een boel prestaties van hem in werkelijkheid niet plaatsgevonden. Dat concludeert een onderzoekscommissie van de Amsterdamse universiteit in een rapport over de oud-hoogleraar Politieke Antropologie. De verdenking van fraude kwam in oktober 2012 naar voren.
   Augustus 2013: Het LUMC in Leiden ontslaat een Belgische onderzoekster van de afdeling reumatologie, nadat uit intern onderzoek blijkt dat zij laboratoriumonderzoek heeft gemanipuleerd. Het medisch centrum trekt twee wetenschappelijke publicaties van haar terug.
   Maart 2013: Een Belgische professor die in eigen land op staande voet is ontslagen, blijkt ook verbonden te zijn geweest aan de Universiteit Leiden, als gastmedewerker. Zijn rol in Leiden zou ‘heel beperkt’ geweest zijn, volgens de universiteit. De bio medicus deed onderzoek naar epilepsie.
   Juni 2012: De Erasmus Universiteit in Rotterdam maakt bekend dat twee wetenschappelijke artikelen worden teruggetrokken van professor Dirk Smeesters. De hoogleraar Consumentengedrag en Samenleving zou data zodanig geselecteerd hebben dat de gezochte effecten statistisch significant werden. Smeesters heeft zelf ontslag genomen.
   November 2011: Het Erasmus MC in Rotterdam maakt bekend dat hoogleraar Don Poldermans is ontslagen wegens schending van de wetenschappelijke integriteit. De internist en vasculair geneeskundige zou gegevens hebben gefingeerd en bij verschillende studies zouden onregelmatigheden gevonden zijn of data niet meer te achterhalen.
   November 2011: Het Universitair Medisch Centrum St Radboud in Nijmegen maakt bekend dat een senior onderzoeker zijn ontslag heeft ingediend, nadat is gebleken dat hij oncontroleerbaar en mogelijk onjuist heeft gehandeld bij het verzamelen van onderzoeksgegevens. De onderzoeker was betrokken bij een onderzoek naar pijnbeleving bij patiënten.
   September 2010: De Tilburgse hoogleraar sociale psychologie Diederik Stapel blijkt op grote schaal te hebben gefraudeerd met onderzoeksgegevens. Drie commissies bestuderen zijn publicaties en komen tot de conclusie dat hij met zeker 55 artikelen en 10 boekhoofdstukken heeft gefraudeerd.
   Hoe is het in 2015 nog mogelijk dat een gestudeerd iemand met een stalen gezicht kan zeggen dat ze alleen in medicijnen gelooft waarvan de werking wetenschappelijk is bewezen. Zodra wetenschappelijk is bewezen dat er goedkopere alternatieven zijn, zorgt de pharma maffia ervoor dat de onderzoekers in diskrediet worden gebracht of onder verdachte omstandigheden deze wereld verlaten. De pharma maffia is, naar ik meen, groter en sterker dan de banken ondertussen.
   Tja, banken, daar is ook wat over te zeggen
   http://www.groene.nl/system/uploads/assets/000/012/516/large/Groene-duurzame-Bank-.jpg?1397640026

  5. In deze wereld is het tot nu toe heel simpel.
   Het is kiezen of delen, alles of niets.
   En als je eenmaal je ziel aan de duivel verkocht hebt, is er bijna geen weg meer terug, want dan blijft er echt NIETS over.
   Net zoals wij hier over van alles klagen, maar het toch nog niet erg genoeg is om ons samen te pakken en er iets aan te doen, zal het voor deze tak van sport ook zo zijn.
   Je kunt de klokken wel gaan laten luiden, maar behalve heel misschien een betere wereld, zal het de luider niet veel opleveren. Ja…een schoon geweten, maar dat brengt tegenwoordig nog geen brood op de plank. En aangezien geld nog steeds het belangrijkste in deze wereld is voor veel mensen, laat men dat deksel nog maar liever op de put liggen.

   De kans, dat het toch weer in de doofpot verdwijnt, is gewoon nog te aanzienlijk om alles daarvoor op het spel te zetten.

 4. Iemand dat steelt weet dat het gestolene nooit van hem/haar zal worden.
  Iemand dat bewust geld aanneemt waarvan hij/zij weet dat het op een niet eerlijke manier is verkregen (in dit geval zelfs ten koste van slachtoffers)zal zelf innerlijk een naar gevoel daar aan overhouden wat vroeg of laat hem/haar parten zal gaan spelen.
  Er zullen misschien uitzonderingen zijn maar die hebben dan geen geweten.

  1. Tja Arnold .ff opgezocht…Autisme:Het sterk op zichzelf gericht zijn. Vaak wordt deze gebruikt als afkorting voor een autistische stoornis (infantiel autisme). Dit is een stoornis die al voor het derde levensjaar aan het licht treedt en die gekenmerkt wordt door een ziekelijke neiging om zich (bijna) volledig af te sluiten voor sociale interactie. Autisme een ontwikkelingsstoornis die zich uit in een sociale tekortkoming en onvermogen om op een bij de leeftijd passende wijze op andere mensen te reageren (sociale interactie)

   Met autisme bedoelen we het gehele spectrum van stoornissen in het autistisch spectrum. Er wordt ook wel gesproken over pervasieve ontwikkelingsstoornissen, waarmee bedoeld wordt dat de stoornissen de gehele ontwikkeling beïnvloeden. Het gaat hierbij dan ook om een breed spectrum van neuro-biologische ontwikkelingsstoornissen. enz enz !!
   Blijkbaar hebben degenen die de farmaceutische/politieke/financiële etc etc wereld naar hun hand zetten zelf teveel van dat goedje binnengekregen waardoor hun normen en waarden geëlimineerd zijn !!
   Ethiek is voor hen een ziekte geworden waarmee je niets mee bereikt in het leven behalve als men het ziekelijk misbruikt uit pure misdadige zelfzuchtige motieven !

   Iedereen is in meer of mindere mate autistisch en daar kan je heel wat vraagtekens bij plaatsen wat daar de oorzaken van zijn !!

  2. Ja…en die regeren de wereld en de grote bedrijven.
   Gewetenslozen, narcisten, psychopaten.

 5. Het is maar goed dat deze website er over schrijft. Het is gewoon triest in deze werld nu . Als je toch ziet wat er gebeurt om alleen het geld.
  Stond nog een artikel in de frontier mag deze maand over banken geld en regeing afschaffen contant geld.
  Farmacie is ook al door en door verrot net als het geld wereldje. Zo zie ik dit ook in het werldje geloof daar gebeurt het nu ook, pas je niet in hun denk beeld aan woord je ook omgebracht.
  Trieste wereld leven we in.

 6. Ja, ik had hier al eerder over gelezen online. Explosief nieuws, als dit definitief bevestigt kan worden. Woorden die me te binnen schieten: Georgia guidestones, depopulatie-instrument. Ontegezeggelijk als je dit artikel leest schiet meteen die zaak van Paul Walker te binnen.
  Had tijdens het monitoren van een vaccinatie programma op de filipijnen ook iets schokkends en explosiefs ontdekt [gerelateerd hiermee?] had er schijnbaar bewijzen van en zou daarna in de states met een journalist hierover spreken. Vlak daarvoor kregen hij en zijn collega met hun Porsche een ‘ongeluk’.

 7. Het is mij al duidelijk dat de agressieve houding van oncologen en meer medisch personeel
  alleen gericht is op operatie, meerdere opties zijn niet toegankelijk, met bestraling
  Iets in het belang van de patient is uitgesloten.
  Ik werd hier lastig gevallen zelfs door de huisarts die te pas en te onpas aan de deur stond onverwachts, en dan de onzin uitkraamde van 5 soorten van de ergste kankers met stinkende wonden, van enig uitleg was geen sprake, laat staan van enig begrip
  Ik was een roepende in de woestijn en heb me dan ook helemaal gedistancieerd, van dit
  schandalige vertoon, waar voor welke patient dan ook totaal geen opbouwende gesprekken mogelijk waren
  E.W.M. Wijngaard

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.