Advertentie

Graancirkelseizoen maakt een spectaculair begin!


Graancirkels werden onlangs in een channeling geroemd om hun diepe betekenis, die nog nauwelijks op Aarde op waarde wordt geschat. En ook de meest kritische scepticus zal moeten toegeven, dat graancirkels een bijzonder indrukwekkend fenomeen zijn.

En laten we wel wezen: het is natuurlijk ook nauwelijks voorstelbaar, dat je, als je deze mega-afbeeldingen ziet, niet onder de indruk raakt van hun stille, imposante aanwezigheid. Weet je nog weinig van graancirkels, dan zou ik je aanraden om toch eens -bijna letterlijk-  je horizon te verbreden en eens een aantal sites te bezoeken en/of boeken te lezen over dit wonder. Want zo mag je het écht noemen.

Graancirkels lijken de laatste jaren enorm in aantal, maar vooral in complexiteit toe te nemen. Wetenschappelijk is inmiddels bewezen dat het geen menselijke kunstwerkjes zijn. O.a. de Nederlandse pioniers Ir. Bert Janssen, Drs. Janet Ossebaard en vooral Ir. Eltjo Hazelhoff hebben aan de wieg gestaan van een fundamentele studie naar dit curieuze fenomeen, waarvan we nog steeds niet weten hoe ze veschijnen! Is het niet werkelijk een wonder? Maar ook het BLT-team uit de VS is heel consencieus en breed dit fenomeen aan het onderzoeken. Kijk HIER

Ook 2009 lijkt weer in de lijn te liggen met de verwachtingen en voorspellingen. De graancirkels die tot nu toe zijn verschenen, in de koolzaadvelden en vroege-graanakkers, zijn mind-blowing. Meer dan voorheen komen steeds meer de figuren naar voren uit de afbeeldingen  en steeds meer wetenschappers en andere onderzoekers houden zich bezig met de studie naar het hoe, en vooral: het waarom!

Hieronder plaats ik enkele van de graancirkels van Mei en Juni. Mocht je zelf op de hoogte willen blijven van de laatste waarnemingen, dan raad ik je aan DEZE site te bezoeken en dagelijks even te kijken, wanneer je bijv. toch je mail checkt. De afgelopen jaren waren voor mij de zomermaanden daardoor één spannend avontuur in dit opzicht. Dat dat ook geresulteerd heeft in een bezoek vorig jaar aan Wiltshire, Engeland, hét graancirkelgebied bij uitstek, was dan ook niet meer dan een logische volgende stap.

Lees ook het eerste deel hier op WantToKnow over de graancirkels en hun achtergronden. Maar ook over de verklaring die medium Judith Moore over dit fenomeen geeft. HIER

Kijk en geniet:

Het koolzaad was nog maar net uit de grond toen deze graancirkel verscheen, vlakbij Avebury, op 14 April jl.:

the-ridgeway-nr-avebury-wiltshire-reported-14th-april

 

 

roundway-hill-nr-devizes-wiltshire-reported-29th-aprilTwee weken later verscheen, ook weer in Wiltshire, dit schitterende ’tandwiel’. Vlakbij het stadje Devizes werd op 29 april deze koolzaad-cirkel waargenomen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Op 25 Mei ontdekte men deze schitterende graancirkel bij

windmill-hill-nr-avebury-trusloe-wiltshire-reported-25th-mayWindmill-hill nabij Avebury, ook weer in Wiltshire.  Kijk naar het formaat van de cirkel in relatie tot die van de mensen, die in deze graancirkel staan!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Op 13 Juni kwamen deze schitterende roterende graancirkelvleugels tevoorschijn,

in het plaatsje Alton Priors, één van de drukste graancirkelgebieden van de wereld. Deze graancirkel is meer dan 120 meter doorsnede. Zie je het formaat van de mensen die in deze cirkel staan?

south-field-alton-priors-wiltshire-reported-13th-june
south-field-alton-priors-wiltshire-reported-13th-june-topview

8 gedachten over “Graancirkelseizoen maakt een spectaculair begin!

  1. Ja die Feniks wat is daar mee aan de hand????

    Zag em ook op google, heb de graancirkel gezien en er ligt een verbindend lijntje met d.d. 21-06-2009 zie de nummerologie!

    MvdG GalliLéon

  2. Hoi Guido ik weet niet of jij iets heb gelezen over die zonnevlammen op 7 juli(crobcircleconnection) maar ik ben nu in Zwitzerland bij mijn zus en mijn terugreis staat gepland voor de 7e. Ik moet je zeggen dat ik overweeg later te gaan vliegen. Ik hoop dat je mij iets meer kan vertellen over eventuele gevaren over de magnetische invloed op electra en of het wel verstandig zou zijn terug te gaan dan met mijn dochtertje. Wil niet hysterisch lijken maar ben het wel, haha. Hoop dat jij meer weet. Veel groetjes Mirah.

  3. Hoi Guido, ik heb net een mail naar je gestuurd met mijn mailadres in nederland maar ik zit nu natuurlijk bij mijn zus in Zwitzerland. Als je al wil antwoorden, zou je het dan naar dit emailadres willen sturen? Thanks Mirah.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.