Advertentie

333, 222, 555 toeval?


De betekenis van getallen

555Laatst rekende ik af bij de bakker: ‘Dat is dan 3,33 euro,’ zei de medewerkster. In het begin denk je dat het nog toeval is als je per ongeluk op de wekker kijkt, op de display van je cd-speler, je kassabon, de kilometerstand van je auto en je ziet 555, 1111, 222 of 15.15, 333. Maar op een gegeven moment gebeurt het wel heel vaak. Heb jij dat ook?

Welkom in het ascensieproces! Je verruimt je bewustzijn (ascenderen betekent: opklimmen), word je meer bewust van de eenheid met het AL. Er zijn leuke websites en boeken over geschreven: de betekenis van getallen. Ik kan er geen genoeg van krijgen.

Het mooie is namelijk dat de kosmos, het universum, god, de engelen – net hoe je het wilt noemen! – op allerlei manieren met je communiceert en contact zoekt. Boodschappen doorgeeft, je aanmoedigt om je vast te houden aan datgene waarvan je hart je ingeeft dat het jouw waarheid is. Mooi hè?

Het overkomt me het meest als ik in the flow zit maar ook als ik totaal niet in de flow zit. Ik merk: het ascensieproces is er vooral een van vallen en weer opstaan. Twee meter omhoog klimmen en weer een meter naar beneden donderen. Laatst bij de bakker was ik de verbinding even kwijt. Dat herken je vast wel: stiekem slippen negatieve gedachten naar binnen, je haalt jezelf omlaag met iets, raakt weer even het vertrouwen kwijt… Tot ik 3,33 euro moest betalen bij de bakker. Ik werd ineens wakker geschud.

Volgens het boek ‘Getallen van de Engelen’ van Doreen Virtue betekent 333: ‘Je bent één geworden met de verlichte meesters en ze werken dag en nacht met je – op velen niveaus. Ze houden van je, leiden je en beschermen je in alle opzichten.’ Dat is toch mooi? Ik was me ineens weer bewust van het feit dat ik zelf controle heb over hoe lang een dipje moet duren. Maar vooral ook: dat er altijd hulp is van ‘boven’.

Wil je hier meer over lezen? Kijk dan eens op nvisible.com of hier.

86 gedachten over “333, 222, 555 toeval?

 1. Leuk artikel van Guido, over 11:11, in het verlengde van dit onderwerp. Zonder mogelijkheid tot reageren, dat wel…Dat zal wel een bewuste keuze zijn geweest, vermoed ik.

  Guido, in ieder geval bedankt! Reed gisteren in mijn nieuwe auto, en had 111 kms gereden toen ik op de plaats van bestemming aankwam. Mijn navigatiesysteem gaf aan dat ik 1:11 uur en minuten onderweg zou zijn voor de terugweg naar huis…:)

  En mijn nieuwe auto heeft nummerbord 38…tja…:)

 2. Zonder al te diep te duiken in de achtergrond ervaar ik het toevallig zien van combinaties als 11.11, 22.22, 16.16 als ‘op het juiste moment, op de juiste plek met het juiste bezig’… ofwel: als je je leven laat leiden door de kosmos, door je gidsen, door God, door het Licht, dan ga je vertrouwen krijgen in dat wat er op je pad komt. Soms maak je nare dingen mee, maar als je naar het grotere geheel probeert te kijken, zul je zien dat alles dat op je weg komt er uiteindelijk toe leidt dat je groeit in bewustzijn en liefde.
  Als ik vanuit (alleen) ratio, ego, financieel belang, etc. beslissingen neem dan kom ik deze combinaties niet meer tegen, dus als ik ze wel tegenkom dan weet ik… het gaat goed nu.

 3. Ik heb het juist iedere keer in mijn auto. Altijd als ik op mijn kilometerteller kijk staat er een afgerond mooi getal. Altijd, en ik kijk dus nooit als er geen afgerond getal zou staan. (Tenminste dat zal)

 4. Ik heb de laatste vele jaren alleen maar met 333 te maken, de wekker vele malen,parkeerkaartjes,kassabonnen, horloge,telefoon-tijd,kilometerteller en nog veel meer……Ben op zoek gegaan naar dit gebeuren en heb deze site ontdekt.Zeer interresant wat ik hier allemaal lees!!! Ga me er zeker in verdiepen om er achter te komen wat 333 met mij moet,ben er niet bang voor want het voelt goed.

 5. Al jaren en jaren heb ik dit met 23:23.. heeft iemand een betekenis?

  over het algemeen zie ik cijfercombinatie ontzettend vaak. Ik werd vroeger ook standaard om 03:03 uur wakker snachts. Tegenwoordig is dit vaker 06:06 uur. Als je er op gaat letten kom je het opeens erg vaak tegen. Toch vraag ik mij af hoe vaak je op de klok, km stand enz enz kijkt en het is niet zo. Ben je je ook van al die keren bewust dat het niet aanwezig is? of is dat minder interessant, en onthoud je het daarom dan niet?
  Blijft een vreemt gebeuren dit..

  grtz

 6. Beste mensen, iedereen die deze cijfercombinaties ziet en meemaakt, zit in een ascensieproces. Je frequentie verhoogt zich. Laat het komen. Probeer je spiritualiteit te ontwikkelen. Google maar eens “de 40 symptomen van spiritueel ontwaken..” en kijk of je zaken herkent.
  Het boekje van Doreen Virtue over de “angel numbers” is ook fijn.

 7. Volgens mij is het een virus, n paar vrienden hadden het ook steeds, 14:14 uur of 15:15 of 12:12 ect.

  En nu heb ik het ook vaker vaag!! Maar ik ben het al gewend, en ik vraag me af wat dat is????

 8. Dat zie ik al zeker 10 jaar .Elke keer als ik naar de klok kijkt dan is het 11.11. 12.12 en ga zo maar door. Zelfs midden in de nacht wordt ik wakker en dan zie ik 333 op mijn wekker.

 9. ik wordt zo moe van die mensen die zeggen dat het niks is of toeval is ik werd regelmatig om 4.44 wakker hoe noem je dat dan en dat ik dan vol energie zat ook toeval gelukkig zijn er meer mensen die het ervaren

 10. moest vanochtend wat afrekenen bij de supermarkt €3,33
  nou hecht ik zelf wel enige waarde aan maar ben er niet veel mee bezig maar dit keer was t wel even een divine touch
  sta voor wat beslissingen gezondheid/financieel
  zoek op internet de betekenis van t getal
  blijkt t beslissingsgetal te zijn
  ik dacht okee thanks know wat to do

 11. Hallo iedereen,

  Vroeger zag ik getallen overal en telkens gebeurde iets met mij. Nu zie ik enkel het getal 58 op klok,gsm,tv klok,pc enz. Mijn geoorte datum is wel 1958. Er word gezegt dat het een boodschap is van de engelen maar welke boodschap?????????

 12. hoi, bij mij staan de tijden van de klok gelijk. 12:12 15:15 20:20 enz. het gebeurt soms 3 tot 5 maal per dag en dan ook voor een bepaalde periode. dus, in die periode gebeurt het elke dag. ik heb ondervonden, als de klok gelijk gaat staan gaat er iets gebeuren, maar het heeft tot nu toe een goede afloop. wie kan mij daar iets over vertellen?

 13. ongeveer 2 weken geleden was ik s,avonds alleen thuis.rond een uur of 20.00 hoorde ik boven een vreemd geluid,ik liep de trap op en de lamp op de overloop knipperde.op zich niet echt iets bijzonders zou je zeggen.totdat ik om 23.00uur naar bed ging en m,n digitale wekker op 2.22uur stond te knipperen,en het was pas 23.00uur.dacht nog aan een stroomstoring,maar toen ik op de logeerkamer ging kijken stond die digitale wekker nog gwoon op de juiste tijd,en ook beneden de digitale klok van de oven,niks mee aan de hand.dit heeft me nogal bezig gehouden,omdat ik het toch een vreemd voorval vind.ben benieuwd wat dit te betekenen heeft,iemand enig idee?en dan bedoel ik wel serieuze reacties.alvast bedankt,groetjes pien.

 14. Ook ik heb veel te maken met 333. Zie het op de klok, kom het tegen in smsjes die 15:33, 3:33 etc zijn aangekomen, foto’s ergens van die ik wil bekijken zijn er toevallig 1333 van gemaakt, afrekenen en ga zo maar door! Volgens mij is er nog niet echt helemaal duidelijkheid van wat dit nou echt betekend.

  Groet

 15. Het is mij pas overkomen dat ik in een tijdsbestek van een paar dagen drie keer wakker geworden en er ’s nachts dan exact 3.33 op mijn digitale wekker stond!
  De eerste keer vond ik het gewoon toeval, de tweede keer begon ik het wel een beetje frappant te vinden…maar de derde keer werd ik er zelfs een beetje bang van.
  Weet iemand wat dat zou kunnen betekenen?
  En wie mij wat wil zeggen?

  1. al jaren wordt ik wakker om 3u33 en ik heb er nooit by stil gestaan dat er nog andere mensen wareen die dit ook meemakten,ik heb eens een keer in mijn droom een vrouwen stem gehoord ,en die riep mij doe om wakker te worden,verbaasd deed ik, mijn ogen open en wat zag ik op mijn wekker ? ja ja 3u33 natuurlijk,ik ben van natuur uit niet gelovig in het boven natuurlijke ,vind het maar fake gedoe ,maar dit doet me toch nadenken hoor ,groetjes brian

 16. Wat ben ik verbaasd, ik zie al een paar jaar getallen die gelijk zijn of zich spiegelen, 1313, 1771, 2112 enz. Meestal heb ik dat zeer frequent en dan weer een tijdje niet.
  Wanneer ik die getallen zie gebeurt er meestal een natuurramp, vooral aardbevingen.
  Momenteel zie ik ook weer voor de tweede dag zo’n getallen.
  Het is begonnen net voor de tsunami die Thailand trof op 2é kerstdag.
  Soms gebeurt de ramp dezelfde dag of een paar dagen later. ( dit allemaal op de klok in de woonkamer)
  Ook zie ik vaak als ik wakker wordt en naar de wekker kijk: 555 of 505, die 555 zie soms tot 3 maal per week. Nu ik dit allemaal lees besef ik pas dat ik op nummer 55 woon. (raar he)
  Op een morgen zag ik 555, 666, 776, 999, onbegrijpelijk.
  Ik maakte mezelf steeds wijs dat het toeval was tot ik de betekenis van 555 op het net vond: http://users.telenet.be/21-age-vibrations/meestergetallen.htm
  Nu ik dit allemaal lees word ik helemaal raar.

  Ikzelf heb al van kindsa aan een enorme band met de natuur, ben ook al als jonge volwassene met evolutie en energie bezig, zeer raar allemaal…

  1. Ja, heel bijzonder……… Ik ben een tijdje steeds wakker geweest om 3.33 uur. Nu net even gekeken. Ik ben een heel ander leven ingegaan met meer rust, orde en structuur zowel in werk, persoonlijk leven en huis. Zou dat er dan mee te maken hebben?

  2. Hallo Herman,
   Ik ben ook al wat ouder(Op deze pagina volgens mij veel jonge mensen),en zie die cijfers ook vaker.11,22,33,44,55,555.
   Kunnen we er iets mee,geeft het wat aan.
   Joep

 17. Hallo, mijn naam is Yunus en ik ben 28 jaar en kom uit amsterdam.
  Ik heb al jaren het idee dat er iets gaande is met mij aangezien ik elke keer als ik maar wil weten hoelaat t is, het meestal een drie cijferige getal is zoals 2:22, 3:33, 4:44, 5:55 of soms door de middagen heen zoals 11:11 of13:13 etc etc… ik maakte me er eerst geen zorgen om, maar dit afgelopen jaar komt het zoooovaak voor, ook in het bijzijn van mijn vrienden dat ook zij zich afvragen wat het zou kunnen betekenen, ik heb namelijk gedacht dat het misschien te maken zou hebben met het einde? dat mijn tijd erop zit? of dat mijn lot binnenkort bepaald word? hoe dan ook, ik ben op dit moment letterlijk met een vriendin van me samen gaan googlen en we kwamen er achter dat ik niet de enige ben, duizenden mensen wereldwijd kennen dit fenomeen, maar echt een antwoord op de vraag “waarom” of “wat betekend het” kan ik niet vinden. Ik wil en moet voor mijn gevoel echt achterhalen wat dit betekend want het begint me een beetje een beangstigend gevoel te bezorgen aangezien het echt heel vaak voorkomt de laatste tijd…. Weet iemand hier een antwoord op? of kan iemand mij mss doorverwijzen naar wat anders??? een site? of persoon? something???

  Bij voorbaat dank

  1. Hallo Yunus,

   Heb je al antwoord op je vraag gekregen, ik heb precies het zelfde, maar zijn er ook nog andere onverklaarbare dingen die gebeuren om je heen?

   Groet Sebas

  2. En je post dit om 03:33… bewust gedaan of is dit gwn eng nou?

 18. De laatste tijd zie ik : 11:11, 222, 333, 444, 555 en ook 21:12. Op een bepaalde morgen stond ik op om naar het werk te gaan en keek ik naar de klok die op een spiegelend vlak stond: het gaf 5:55 aan en in het spiegelend oppervlak zag ik 2:22 staan, ik vond het wel bijzonder. Ik ben er helemaal niet bang van en weet hun betekenissen. Ik vind het fijn als ik ze zie en voel ik me gerustgesteld.

 19. Hallo Sebas,

  Ja de enige onverklaarbare dingen zijn dat ik hele heftige dromen heb de afgelopen paar jaren, over hemel en hel, over een kant kiezen ofzo en dat duurde dan een week lang, elke dag steeds een stuk dr bij, alsof het een vervolg was op de droom van de nacht daarvoor. :S over een enorme man met een bivak over zn kop heen met gloeiende rode ogen hahaha ja sorry maar dit is t toch echt.. ik heb me dr bij neergelegd omdat ik t met heel wat vrienden besproken heb en die vinden dat ik dr gwoon niet meer op moet letten. Dus ik doe dat ook niet meer.. Ik ben best spiritueel aangelegd en ook gevoelig daarvoor denk ik, en ik heb het idee dat als ik daar teveel aan denk of mee bezig ben dat ik ook zulke dingen op me af roep, wat het allemaal is of betekend wil ik niet eens meer weten voor mn eigen best wil.. En nee ik heb geen antwoord op mijn vraag kunnen vinden maar goed… ik leg me dr bij neer, mocht er iets gebeuren dan gebeurt het met een reden zoals alles in het leven..

 20. nee ik heb niet echt een antwoord op mijn vragen gevonden. maar ik besloten om er niet meer aan te denken, als er iets gebeurt gebeurt het met een reden…

 21. Wow..haha ok dat is best creepy nu je het zegt.. ik had helemaal niet door dat ik dat gepost had om 03:33 :/ ik heb dit artikel al jaren niet meer gelezen.. ik heb besloten er niet teveel meer op te letten..

  1. Hai yunus heb je nu al antwoorden gekregen op je vragen of weer niet? Want ik heb precies dezelfde dingen en als je dan kijkt op meestergetallen zit er wel een uitleg bij maar veel kan ik er niet mee beetje vaag allemaal zal toch uiteindelijk wel een reden hebben voor alles. Gr elmas

 22. Hallo, ik er ook iemand die mij het getal 13 kan verklaren? Het in op de klok, kilometerstand en ga zo maar door.
  Persoonlijk hadden ik een ander getal wat fijner gevonden.

  Alvast bedankt!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.