Advertentie

Joden in Iran…


Telkens de bewijzen dat het niet het Joodse kerngeloof is dat de anti-Arabische haat predikt.
Telkens de bewijzen dat het niet het Joodse kerngeloof is dat de anti-Arabische haat predikt. Het is Zionisme dat predikt het Joodse gedachtengoed te verdedigen. En dat gebeurt maar al te vaak door haat te zaaien. (klik voor artikel hier op de site)

xx

 

De realiteit van Joods zijn in… Iran!

2013 © WantToKnow.nl/.be

x

Auschwitz-overlever Dr Hayo Meijer is duidelijk met zijn statements: "De staat Israël bestaat niet". En wat dacht je van deze tekst van een kenner...: "Israël handelt zoals de Nazi's dat deden". (klik voor artikel)
Auschwitz-overlever Dr Hayo Meijer is duidelijk met zijn statements: “De staat Israël bestaat niet”. En wat dacht je van deze uitspraak van Meijer…: “Israël handelt zoals de Nazi’s dat deden”. (klik voor artikel)

De ‘vijandige islamitische republiek Iran’, zoals die wordt afgeschilderd in de Main Stream Media (MSM), is wellicht de laatste plaats in de wereld waar je een grote Joodse gemeenschap zou verwachten. Maar ondanks het gebruik van anti-semitische, anti-Israëlische propaganda, blijken de Joden in Iran opmerkelijk vrij en zich in hun sas te voelen..!

Want wees eerlijk, zouden deze Joodse mensen ook maar 1 minuut langer in Iran blijven dan noodzakelijk, wanneer zij het gevoel zouden hebben, dat Iran van plan is de staat Israël van de kaart te vegen, zoals Zionistische propaganda het jou wil doen geloven?

“Anti-semitisme is nooit een politieke beleidsmaatregel geweest van de Iraanse overheid” verklaart Maurice Mottamed, het enige Joodse parlementslid in Iran. “Wij kunnen gewoon onze religieuze feestdagen vieren en ons geloof praktiseren; ons wordt niets in de weg gelegd.”

Een beeld dat keihard haaks staat op wat de Westerse MSM jou wil doen geloven. Kijk naar deze twee video’s en bepaal zélf wat jij als waarheid aanneemt..! (Wist jij bijvoorbeeld dat er 26 synagogen zijn in Teheran..?)

x

x
X

12 gedachten over “Joden in Iran…

 1. Wat een opgeblazen ònzin zeg.
  Los van het feit dat er wellicht joden vreemdzaam in Iran zouden kunnen leven, heeft helemaal niets te maken met het misplaatse beeld wat geschetst word over ‘zionisme’. Zionisme is niets meer of minder dan slechts een politiek-economische ideologie gebaseerd op het socialisme, met communistische trekken. Seculiere Joden die in het begin van de 20e eeuw naar het gebied kwamen om daar de boel op en aan te pakken, en (succesvol) op te bouwen, resulterende in de (weder)oprichting van de Staat Israel in 1948.

 2. Henk, er is echt wel een verschil tussen Jodendom en Zionisme….wederoprichting?! Er was een land en dat heette Palestina met alles erop en eraan…
  De Europese Joden wilden niet naar Palestina maar in Europa blijven ze waren nota bene Europeanen met een Joodse geloof…maar dat was niet de bedoeling…er moest een staat Israel komen…en die kwam…en nu hangt in de Knesset een foto van Theodor Herzl.

  http://nl.wikipedia.org/wiki/Theodor_Herzl

  1. Dit moest eigenlijk onder 1.1 staan.
   Heeft misschien niet veel met de Iran te maken maar zorgt wel voor meer inzicht in het hele verhaal.

  2. Beste Moniek, maar natuurlijk! Daarom leg ik ook precies in een notendop uit hoe het Zionisme ontstaan is, en waar het voor staat. ‘alles er op en er aan’ !? Er heeft nooit een Palestijnse staat o.i.d bestaan. Er is wel een intensief gedocumenteerde geschiedenis over koninkrijken van het volk Israel, sinds meer dan 3000 jaar geleden; vandaar de wederoprichting!

   Zelfs buiten de bijbel om zijn er talloze andere bronnen die dit bevestigen; (van Babylonische / (A)syrische / Romeinse etc. geschieds-schrijvers) en er worden elke dag nog archeologische vondsten gedaan die dit bevestigen.

   Echter, met de komst van de Romeinse bezetting destijds (rond het jaar 0), is het in hun rijk de provincie ‘Palestina’ geworden. Voor die tijd was er überhaupt niet eens sprake van een Palestijns volk. Verder, na de 400 jarige overheersing van het Ottomaanse rijk, en het Britse mandaat vanaf 1917, is het slechts een gebied geweest met verschillende etnische groeperingen.

   Er was destijds een mooi plan om twee staten te stichtten, wat de Joden toen accepteerden. Ironisch genoeg zou de Palestijnse ‘Autoriteit’ nu wel iets voelen voor de ‘2-staten oplossing’, maar moest de pas weder)gestichtte staat Israel het in 1947 opnemen in een oorlog om te overleven tegen ten minste 5 omringende Arabische naties, omdat men dacht ze toen al wel te kunnen vernietgen.

   Ondanks vele andere mislukte pogingen daarna, (67 / 73 / 82 etc.) en de aanhoudende terreur tegen de enige (Westerse) democratie in het hele Midden-Oosten, is en blijft de Staat Israel een feit.

   Alstublieft, daar zijn uw feiten…

  3. Henk 3.3. ik heb ergens gelezen dat Moniek geen zin heeft om in haar woorden “steeds in het verleden te blijven vrutten”, vandaar dat ze zich waarschijnlijk niet in de geschiedenis van 3000 jaar geleden heeft verdiept. Desondanks is het natuurlijk, in het algemeen en hier in het bijzonder, wel jammer dat mensen van vele verschillende rassen en volken” niet in Liefde en Vrede met en naast elkaar kunnen leven. Dat konden ze 3000 jaar geleden al niet en dat kunnen ze helaas nog steeds niet.
   Ik ga er van uit dat in de Nieuwe Tijd de mensen weer de Verbinding met elkaar zullen zoeken. Voor mij speelt Jeruzalem en de Tempelberg daar een bijzondere rol in. Als daar de joden, de moslims en de christenen elkaar in de armen zullen vallen, zal er overal op de wereld Vrede zijn. Laten we daarom maar ophouden om “steeds in het verleden te blijven vrutten”, maar laten we Vrede zoeken in ons eigen Hart.

  4. Beste Dick, (3.4) Ik ben het geheel met je eens! Ter illustratie: https://www.google.nl/search?q=coexistence&aq=f&um=1&ie=UTF-8&hl=nl&tbm=isch&source=og&sa=N&tab=wi&ei=A8MSUcC7JKmY0QXfjICQAg&biw=1600&bih=813&sei=BcMSUZrCO6qr0AXgoIDgDQ#imgrc=kpGWYigXkDW90M%3A%3B41eBuTEbHZRPYM%3Bhttp%253A%252F%252F4.bp.blogspot.com%252F-PsVLjmo418s%252FToRQFviPOwI%252FAAAAAAAAAAQ%252FqwxcKvcYFmU%252Fs1600%252Fcoexist.jpg%3Bhttp%253A%252F%252Fqatarcultureclub.blogspot.com%252F2011%252F09%252Freligious-diversity-and-coexistence.html%3B564%3B345

   Maar om het heden te begrijpen, is het ontzettend belangrijk het verleden te kennen! Wazige aannames of zogenaamde ‘feiten’ gebaseerd op regelrechte leugens zijn funest om op goede voet samen verder te gaan. Daarom is het ook ontzettend belangrijk dat er werkelijk een streven is naar vreedzame coëxistentie, maar wel gebaseerd op de juiste feiten en intenties.

   Ik keur zeker niet per sé alle politieke handelingen goed van Israël, maar vertel mij; wat zou u doen als u omringd bent door vijandige facties en mogendheden met als enige intentie om u compleet te vernietigen?

  5. Henk, ik ga ervan uit dat je het niet goed zag…ik heet Monika 😉
   En over geschiedenis en feiten misschien is dit wel interessant…

   http://www.youtube.com/watch?v=SXVYL2gTX58

   http://www.youtube.com/watch?v=2IK4kqfLn70

   Nogmaals het gaat over de zionisten en niet over de joden!

   Wat je denkt hoe het 3000 of 2000 jaar geleden was, is aan je eigen verbeelding. Je was er niet bij…toch?! Ik ook niet trouwens, tenminste heb er geen herinnering meer aan 🙂

  6. hmmm zeer interessanto Monika, love U, ik ben nu Henry Ford z’n wereldwijde neo koloniale commerciële operaties en ‘Het Dawes Plan’ aan het bestuderen en dit Zion-Herzl achtergrond verhaal is een belangrijke schakel in dit verhaal van de jaren 20 en 30 van de vorige eeuw, met verstrekkende globale gevolgen tot op de dag van vandaag, uiteindelijk een Omvattend Boek waard, het verhaal der verhalen op keiharde onder het tapijt geschoven feiten gebaseerd, we worden nog steeds schaamteloos zwaar ge f’ed door Naamloze corporatieve Nassiebal N.Vennootschap erfenissen, vrijgesteld van belastingen en vrijgesteld van persoonlijke verantwoording naar de mede menselijkheid en vrijgesteld van een recent en actueel gruwelijk bloedig verleden, in de jaren 20 en 30 werd er door de mainstream Jhournalistiek nog openlijk met naam en toenaam geschreven over Rubberen Robbie RoverBaronnen, tegenwoordig is de Jhoernalist stil en zwaar medeplichtig met dank van de BulderBerg groep, in de jaren 20 en 30 en daarna is er door de toenmalige alertheid gedeeltelijk een halt geroepen aan de opmars van deze wurgende banken Octopus, tegenwoordig is het Silent Stil en carte blanche vrijspel zonder grenzen en regels voor de monopolie fiat nepgeld banken en doet Heerschap OlieBijdeBommel zwarte meidenjager Pauw en pianissimo piano Chopin Lakei blankenman of hun schofterige ‘neo liberale’ zwaar overbetaalde rode reutelende Reuters Sanoma Nuwij zetbaas neuzen bloeden …

   Quote:

   ” H*tler’s main source of economic support was the I.G. Farben chemical cartel and the I.G. Farben cartel was created by loans from Wall Street, most notably from the J.P. Morgan Group. It was all part of the Dawes Plan, contrived by the banker Charles Dawes and Morgan representative Owen Young. As described by CFR historian Carroll Quigley, this system was contrived by the bankers to create “a world system of financial control, in private hands, able to dominate the political system of each country and the economy of the world as a whole.” H*tler played right into the scheme, same as Obama will the moment he is selected. For more on this, see Antony C. Sutton’s Wall Street and the Rise of H*tler. ”

   http://www.infowars.com/ich-bin-ein-tool-for-the-nwo/

   laten we geobsedeerd Obsediaan digitaal black hole Stippeltjes gaan maken net als puntige ontwerpster Anna11 en glossy OlieBaron JaNee!!

   Alt-J – Tessellate
   http://www.youtube.com/watch?v=17fukzXTSY4

  7. Quote:

   ” Tessellation is the process of creating a two-dimensional plane using the repetition of a geometric shape with no overlaps and no gaps. Generalizations to higher dimensions are also possible. Tessellations frequently appeared in the art of M. C. Escher, who was inspired by studying the Moorish use of symmetry in the Alhambra tiles during a visit in 1922. Tessellations are seen throughout art history, from ancient architecture to modern art. ”

   http://en.wikipedia.org/wiki/Tessellation

   Quote:

   ” Obsediaan: (lavaglas) natuurlijk magmatisch glas dat de volkeren die geen metaalnijverheid bezaten, gebruikten voor de vervaardiging van gereedschappen en wapens: messen, pijl- en speerpunten. De Maya’s, meesters in het uitsnijden, maakten echte kunstwerken van obsidiaan, zoals grote, ingewikkeld gevormde scepters, die uit één stuk vulkanisch glad werden vervaardigd. Jade: Halfedelsteen, vaak groen van kleur, die vaak geassocieerd wordt met mineralen met dezelfde kleur, zoals nefriet of jadeïet. Het groen, zowel bij de Olmeken als bij de Maya’s het levenssymbool, wordt als magisch beschouwd. Men legde sieraden en maskers in het graf van een overleden koning. ”

   http://www.mayasite.nl/obsediaan.htm

  8. Over het overheersende blauwe valse licht in huis, de opinie maker en breker, de 1 way breedbeeld 2d flat platte hypno roze olifanten in de huiskamer. Over Media Deceptie en bedrog en branding, how to rule the world, the bedwelmende blue glow of television sets;

   NWO How Television & Sports Are Used to Control The Masses
   http://www.youtube.com/watch?v=YRrA1ad_YxM#!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.