Advertentie

Sex, leugens, Iran, Israël en… Wikileaks! Ontmaskering..?


 

WikiLeaks heeft de MainStreamMedia (MSM) weer een kans gegeven om Iran te fileren.. Een perfecte voorzet om in te koppen..

En over ‘koppen’ gesproken: één van de meest typische krantenkoppen in dit opzicht, stond in de New York Times, naar aanleiding van de ‘vrijgegeven diplomatieke post’: ‘Around the world distress over Iran’. (Overal ter wereld onrust rondom Iran)

Hoe gek het ook klinkt: ironische genoeg is dit waar! Maar alleen niet op de manier waarop deze New York Times het bedoelt..! Iran dient in de de hele wereld te worden afgetekend als de Grote Boze Wolf uit een ander sprookje…

In tegenstelling tot dat wat wat de meeste mensen denken, en vooral onwetende journalisten van veel kranten geloven, is het juist Israël dat als kernmogendheid een werkelijke dreiging vormt, zowel in het Midden Oosten als voor de wereldvrede, en niet Iran. Hoe ironisch.. Dat het de Mossad is, die het aan niets gelegen is om in te grijpen in de ‘zaken die hen niet bevallen’, is inmiddels duidelijk. Daarbij alles en iedereen vertrappend dat hen voor de voeten komt.

Valt het je niet op, dat de discussie over Iran, van de officiële kant van Israël en de VS, is verstomd…?! Dat -sinds de Wikileaks-avonturen in beeld zijn- het uitermate stil is op het propandafront van de Israëlische anti-Iran-lobby..?? Vreemd, of toch niet, als je bedenkt dat Wikileaks inmiddels de taak heeft overgenomen om Iran de Zwarte Piet toe te spelen..

De vraag in hoeverre Wikileaks werkelijk een vooropgezet plan kan zijn in het spel tussen Israël én de CIA, wordt steeds duidelijker beantwoordt..! Kijk naar deze YouTube en je snapt meteen waar het hele Wikileaks-verhaal naar toe lijkt te wijzen. De be-wijzen worden steeds meer zichtbaar. Zijn wij gevangenen van ons eigen ‘snakken-naar-waarheid’..? Krijgen we Julian Assange en zijn Wikileaks voorgeschoteld om aan deze waarheidsgeilheid te voldoen? We wachten nog steeds op fundamentele anti-Israël documenten, afkomstig van Wikileaks. Maar conta-spionage vergt ook vooruitdenken. En dus… Dus zullen deze ‘zogenaamd-schadelijke’ documenten ook al wel weer klaar liggen..

27 gedachten over “Sex, leugens, Iran, Israël en… Wikileaks! Ontmaskering..?

 1. zelfde reactie kan ik ook hier neer zetten;

  blijven hangen in MSM bashen en persoonlijke roddels is geen journalistiek naar mijn mening.
  als het zo is dat israel heeft betaald, wie zet zich dan te kijk? dan gaan alle vingers automatisch naar israel vanwege het gebrek aan gelekte leaks, dat gebeurt nu…

  ik zie een verband met Vietnam, dat was ook één soldaat die lekte en de hele media smulde ervan en amerika heeft die geschiedenis niet kunnen herschrijven…..
  soldaten moeten hun verhaal kunnen vertellen, dan zijn oorlogen zo voorbij…

  groet C

 2. MSM Bashen is inderdaad niet altijd nodig. Ze doen het ook zelf: (citaat Vrijspreker): “Men zou kunnen denken dat wikileaks informatie eigenhandig verspreidt, maar niets van dit alles is waar. De waarheid is dat grote nieuwsagentschappen al geruime tijd in contact staan met Assange en hem hebben geadviseerd welke informatie hij wel kon publiceren en welke te gevaarlijk zou kunnen zijn. Deze agentschappen hebben deze informatie eerst gefilterd voordat ook maar iets gepubliceerd werd op wikileaks zelf. “Ze geven documenten vrij die wij hebben geselecteerd” zegt Le Mondes managing editor Sylvie Kaufmann in een interview. Wederom feiten die u niet snel tegenkomt in de oude media van dit vrije paradijs.”

  bron: http://www.vrijspreker.nl/wp/2010/12/wikileaks-de-hamer-valt/

  1. ik luister altijd liever naar de mensen zelf, dan naar de mensen die over die mensen praten. dat zegt namelijk veel meer. mevr kaufmann aan het woord;
   http://www.theworld.org/tag/sylvie-kauffman/

   bovenstaande citaat is een citaat van de man zelf,
   hij draait het om…
   het is de editors die filteren en dat is hun job, wikileaks levert omdat men erom vraagt, niks vreemds aan.
   het is aan de burger tussen de regels door te lezen…

   groet C

  2. ook is LeMonde een mooi voorbeeld van de huidige machtssplitsing, er is daar veel gebeurd het afgelopen jaar;

   “The direct intervention of Sarkozy in a case that has nothing to do with the government, involving the sale of an independent newspaper to a private group, has deeply shocked the newsroom,” a senior editor said, asking for anonymity, given the power of Mr. Sarkozy and the uncertain status of the paper.

   http://www.thehindu.com/opinion/op-ed/article500073.ece

 3. -beledigende deel van deze reactie verwijderd-

  De president van Iran gelooft dat de eindtijden ingeleid worden door de komst van de 12e imam. De Koran stelt dat de eindtijd pas zal beginnen als de moslims de Joden aanvallen en doden. Het streven van Ahmadinejad is, niet te ontkennen, het ontketenen van de 3e wereldoorlog
  “Ahmadinejad claims that he is to personally prepare the world for the coming Mahdi. In order to save the world, it must be in a state of chaos and subjugation. Ahmadinejad claims he was “directed by Allah to pave the way for the glorious appearance of the Mahdi”. This apocalyptic directive includes some very scary proclamations.”
  bron o.a. http://www.allaboutpopularissues.org/12th-imam.htm

  Belangrijk om hierbij te weten is dat de christelijke profetieën en de islamitische profetieën over de eindtijd lijnrecht tegenover elkaar staan. Degene die zij de Messias noemen noemen wij Satan en visa versa.
  Het is duidelijk dat 1 van de 2 boeken (bijbel / koran) van God afkomstig is en de andere van Satan (die wil zijn als God).
  Een wijze tekst uit de bijbel hierover is: “Je herkent de boom aan zijn vruchten”
  Probeer dan aan de hand van de vruchten zelf maar even te bedenken welke boom van God is en welke boom van Satan

  Ahmadinejad: Israel moet dood
  http://www.youtube.com/watch?v=Gk_eXtCu03E&feature=related
  &
  http://www.youtube.com/watch?v=FckLO8HcNyo

  Ahmadinejad: Islam will conquer the world (dat betreft dus ook Europa voor degenen die dat niet (willen) begrijpen)
  http://www.youtube.com/watch?v=uuslxJFpBuU&feature=related

  1. Ik zou me gewoon een beetje verdiepen in de smeerlapperij die Israël uithaalt tegen het Palestijnse volk. Of we daarin alleen staan..? Nou nee, het gaat om intermenselijke ethiek!! En wie beter dan een holocaust-overlevende kan hierover spreken.. HIER!!
   Laat je brein niet bezoedelen door de sluwe Zionistische beweging, waarachter een nietsontziende machts-, onderdrukkings- en (indien nodig) vernietigingsmachine schuilgaat.. Kijk uit je doppen..!
   Heb je trouwens nog wat inhoudelijks over het filmpje hierboven te melden..? (Gewoon een dialoog proberen te bereiken, o.b.v. kijken, luisteren, nádenken en reageren..?)
   Overigens wil de focus op het (evt.) gedrag van Israël niet zeggen dat de Islam geen ultra-extremen kent!!
   Overigens werkt de Zionistische propaganda-machine heel leep en vilijn. Als je wilt weten wat Ahmedinijhad werkelijk gezegd heeft, i.p.v. het zogenaamde ‘van de kaart vegen van (de staat) Israël’.. HIER

  2. @Hahahahahashin

   Kostelijke lektuur komt voort uit jouw pen.

   Ik ben van mening dat iedereen, die zijn mening laat hangen naar eindeloos vertaalde boeken uit talen die nauwelijks iemand kan lezen en geinterpreteerd worden door individuen met een verwvrongen zelfbeeld, niet de moeite waard is om serieus genomen te worden.
   en zeker mensen die oordelen over anderen zijn geen knip voor de neus waard…….

  3. @Guido
   Ik heb groot respect voor de houding en acties van Israël, dit is namelijk precies hoe ik mij altijd op heb gesteld in mogelijk vijandige omgevingen. Niet oog om oog tand om tand maar oog om allebei je ogen en 1 tand om je hele mond, dit is de enige manier om je tussen een overmacht van potentiële vijanden staande te houden.
   Ik (en Israël) heb natuurlijk het liefst dat je me met rust laat omdat je me respecteert maar als je dat niet op kan brengen dan zal ik me tevreden moeten stellen met het feit dat je me met rust laat omdat je doodsbang voor me bent, hetgeen dan wel eerst afgedwongen zal moeten worden.
   Voor je over ‘onschuldige’ slachtoffers begint:
   – waar gehakt wordt vallen spaanders
   – zachte heelmeesters maken stinkende wonden

   @jan-paul
   ik kan uit je reactie inhoudelijk niet afleiden of je je pijlen onterecht, en tevergeefs, op mij richt maar gezien de respectloze verbastering van mijn naam ga ik daar maar vanuit. Derhalve ga ik je het volgende zeggen:
   1. als je reageert op mijn post doe dat dan inhoudelijk op de feiten die ik post of reageer anders liever niet
   2. “en zeker mensen die oordelen over anderen zijn geen knip voor de neus waard” moet toch wel 1 van de lachwekkendste zinnen zijn die ik hier ooit gezien heb
   3. aangezien ik jou (nog) niet persoonlijk heb aangevallen breng je gewoon het respect op om mijn naam correct te schrijven. Met dit kinderlijke gedrag (en de rest van je post) geef je ons een mooi inzicht in jouw karakter en staat van ontwikkeling

   Tot slot: mensen die de kop niet in het zand wensen te steken zullen gewoon Ahmadinejad & 12e imam & mahdi in google invoeren en dan genoeg weten, je stuiptrekkingen zijn dus tevergeefs

  4. Dank voor je terechtwijzing.
   Ik zal nooit meer reageren op een input van jou. Sterker nog, ik zal ze nooit meer lezen.
   Geen gevoel voor humor en geen gevoel uberhaupt.
   met hartelijke groet,

  5. @hashashin: lees het nieuwe hoofdartikel van de week. Er gaat dan wellicht een lampje bij je branden; niet alles is zoals het lijkt..! Pas op dat je geen instrument wordt in ‘andermans’ handen… Bitterheid, kilheid en ‘haat’ straalt van je woorden af. Ik kan JanPaul heel goed invoelen.

  6. @jan-paul
   die humor van jou zie ik zeker over het hoofd dan
   (en btw weer oordelen he?)

   @Guido
   precies: niet alles is zoals het lijkt
   vraag bijvoorbeeld eens aan een Serviër wat er daar nou daadwerkelijk gebeurd is en wat de achterliggende redenen van al het daar gebeurde zijn, dan zul je merken dat de islam heel bedreven is in propaganda en dat wij hier inderdaad erg misleid zijn de afgelopen tientallen jaren
   (indien geen Serviër voorradig voldoet een Armeniër of een Hindustaan of een Jood of een Afrikaanse christen of een Iraanse ongelovige of een … waarschijnlijk ook)
   Hetzelfde advies wat jij mij geeft zou ik ook jou van harte willen geven
   (heb je overigens Ahmadinejad & 12 imam & mahdi nog in google ingetypt?)

   Inzake jouw opmerking over de toon van mijn post: als je zou weten wat het is om letterlijk en herhaaldelijk te moeten vechten voor je leven tegen een grote overmacht, helemaal wanneer je daartoe geen aanleiding hebt gegeven, dan zou je het begrijpen.
   Ik (en naar mijn mening ook Israël) doe geen vlieg kwaad tenzij je de veiligheid van mij of van dat wat ik liefheb bedreigt

  7. Tja Hashashin
   Bestudeer dan toch eerst de link gegeven door Guido, alvorens je doorgaat met je betoog.

   Er is een GROOT verschil tussen de joden en het zionisme… Pas daarna wordt je opinie welke echter heel behoorlijk vooringenomen schijnt te zijn, gewaardeerd. Have fun !!

  8. @GeosAlien
   die links vertellen me niets wat ik niet al eerder gehoord had en ik ben niet onder de indruk.
   volg anders mijn link ook even: http://www.allaboutpopularissues.org/12th-imam.htm
   We kijken er, zowel bij Iran als de palestijnen, gewoon heel anders tegenaan
   Als je bij bijvoorbeeld voetbalsupporters-rellen de beelden pas laat zien vanaf het moment dat de ME de supporters/hooligans met harde hand terugdrijft (en je de voorgeschiedenis helemaal niet kent) zul je waarschijnlijk ook denken dat de ME een stelletje foute gasten zijn.
   Als je echter weet dat het hooligans zijn en wel beseft wat eraan vooraf gegaan is denk je daar waarschijnlijk anders over.
   Ik zie de palestijnen als hooligans die de staat Israel lastig vallen en Ahmadinejad als een van satan bezeten idioot die de 3e wereldoorlog uit wil lokken.

  9. Je snapt er nog steeds geen jota van Hashashin.. Het gaat hier in het artikel niet om welles/nietes, zij-of-wij. Joden OF Palestijnen..! Het gaat om EN – EN!!
   Als het voor jou wél zo is, die OF – OF, dan is het ook goed natuurlijk. Maar ga niet jouw wereld hier als enig-geldende zitten verkondigen.
   Als je als mens niet oppast wordt je geplet tussen de bankschroef van dualiteit. En wat in dat kader nog belangrijker is, is te weten, te ZIEN, dat er groepen zijn die jou diep, heel diep in jouw duale wereld willen drukken. Om zo je ballen tussen de bankschroef te zetten.
   Het gaat erom, in dit hele verhaal, nog maar eens gezegd, dat er ANDERE partijen bezig zijn, OVER DE HOOFDEN VAN JODEN HEEN!!! Of om het nog weer anders te zeggen: de ene Jood is de andere niet!! Voor welke Joden ben jij dan…?
   Weleens van de streken van Rupert Murdoch en consorten gehoord?

  10. Het gaat inderdaad om OF – OF Guido, de Islam wil totale dominantie, de islam wil de hele wereld en de islam heeft al bijna het gehele midden-oosten en al onze heilige plaatsen veroverd.
   De rest van de wereld zal zijn territorium dus OF moeten verdedigen OF aan de islamieten moeten geven, in vrijheid samenleven met islamieten (indien zij in de meerderheid zijn!) is naar mijn mening niet mogelijk

   en even inzake: “Maar ga niet jouw wereld hier als enig-geldende zitten verkondigen.”
   pot verwijt de ketel?

  11. Hashashin, waar jij overheen stapt is het feit dat de zionisten, reeds de hele westerse wereld in de klauw hebben….

   Dat de islam probeert te domineren, is een verhaal apart, en staat mijns inziens los van het Palestijns/Zionistisch probleem. Ook Iran, bij monde van Ahmadinedjad, heeft zich uitdrukkelijk alleen gekeerd tegen de zionisten.

   Voor een goed dialoog is het belangrijk dat de feiten niet vermengd worden, wat o zo gemakkelijk gebeurt… waardoor meer en meer misverstanden ontstaan.
   Have fun !!

  12. GeosAlien
   het gaat mij niet om het zionistische regiem en hun wijdverbreide tentakels (of het corrupte vaticaan om die niet te vergeten)
   Het gaat mij erom feit Israel het laatste land in die regio is waar mensen in vrijheid leven en dat dankzij de joods/christelijke cultuur. Plaatsen als Bethlehem en Jeruzalem behoren de Joden en Christenen toe en zijn heilig voor ons. Juist daarom wil de islam ze koste wat kost hebben.
   Bethlehem hebben ze al, nu de rest van Jeruzalem nog (alhoewel ze het belangrijkste gedeelte, de tempelberg, natuurlijk al hebben)

   Door wat je zegt over Ahmadinedjad kan ik eigenlijk ook niet anders dan concluderen dat je de eerste 2 alinea’s van de originele post, waarop dit reacties zijn, en de link daarin niet bekeken en onderzocht hebt.
   Of heb je dat wel en ben je overtuigd c.q. kun je mij overtuigen dat die info niet klopt?

 4. Slap artikel! Israel heeft al jaar en dag kernwapens en nog nooit ingezet! Als Israel wilde was er geen Iran meer, maar Israel is daar niet op uit getuige het feit dat Iran er nog is!
  Achmadinejad is de nieuwe Hitler de nieuwe Madhi maar daarvoor moet je kennis hebben van de islam!
  Alles in de wereld gaat tot nu met uiterste precieze zoals beschreven in de Bijbel.
  De Joden doen zeker niet alles goed, maar al keert de hele wereld zich tegen Israel, Als God voor ons is, wie kan dan tegen ons zijn? Romeinen 8:31
  35 Wat zal ons scheiden van de liefde van Christus? Tegenspoed, ellende of vervolging, honger of armoede, gevaar of het zwaard? 36 Er staat geschreven: ‘Om u worden wij dag na dag gedood en afgevoerd als schapen voor de slacht.’ 37 Maar wij zegevieren in dit alles glansrijk dankzij hem die ons heeft liefgehad. 38 Ik ben ervan overtuigd dat dood noch leven, engelen noch machten noch krachten, heden noch toekomst, 39 hoogte noch diepte, of wat er ook maar in de schepping is, ons zal kunnen scheiden van de liefde van God, die hij ons gegeven heeft in Christus Jezus, onze Heer.

  1. Mijn advies aan JanKaas is om het andere artikel hier op WTK t.a.v. Jews vs Zionisme eens te bestuderen. Gaat wellicht een lichtje bij je branden…

   Overigens kun je religieuze opmerkingen beter bij Xander houden, daar heb je de juiste audience…. Have fun !!

  2. Jan Kaas, ik neem aan dat je thuis de bijbel hebt staan, zoek de tien geboden nog eens op en kijk eens welke daarvan door Israel worden nageleefd…

   En luister dan naar dat stemmetje dat in je hoofd tot je door tracht te dringen en je heel eenvoudig wil laten weten dat oorlogen vele en vele miljarden dollars kosten, duizenden, soms zelfs miljoenen doden tot gevolg hebben en dat daarentegen vrede NIETS kost, alleen wat goede wil, verdraagzaamheid, de juiste leiders aan het bewind en leven naar wat God ons geleerd heeft.

   En nog iets om over na te denken: het was niet God die bepaald heeft dat elke ongelovige en iedereen met een ander geloof dan het christelijke, een ketter is en daarom zomaar op de brandstapel gezet kan worden, of gestenigd, of als ‘heks’ verdronken, of tijdens de Kruistochten over de kling gejaagd of die je de schuld van 9/11 kunt geven. Het was de kerkelijke leiding die dat volledig ten onrechte aan de leer heeft toegevoegd (en bij het 9/11 voorbeeld huichelachtig een oogje toeknijpt) en haar eigen gelovigen maar wat graag via dogma’s dom en bang hield en houdt. (Natuurlijk gaat dit ook op voor de leiders van de andere geloven.) Tracht jezelf eens te bevrijden van deze dogma’s!

 5. Ik vergelijk de acties van Israel tegen de Palestijnen altijd met een groot aantal volwassen kerels (Israel) die met grof geweld een stel kwajongens (Palestijnen) dood meppen. ‘Kwajongens’ die zo af en toe een raketje (te vergelijken met een voetzoeker) over de Israëlische muur gooien (een muur vaak gebouwd op Palestijnse grond!) en die dan door de ‘volwassen kerels’ met bommen en granaten, afgevuurd vanuit state of the art helikopters en F-16’s, beantwoord worden, met vele doden (ook vrouwen en kinderen) en rokende puinhopen als gevolg.

  Palestijnse kinderen die vaak niet eens over schoon drinkwater beschikken, maar aan de andere kant van de muur liggen de zwembaden achter de huizen van de gelovigen er verzorgd bij.

  Israel, een gelovig land, dat voor miljarden oorlogsmaterieel van ‘vriend’ Amerika krijgt. Hoe kun je als ware gelovige een dergelijk gedrag van je (Israëlische) regering goedkeuren? Omdat je denkt dat je bedreigd wordt door je buurlanden? Probeer het eens met vrede en niet met oorlog! En dan niet meteen beweren dat jij wel vrede wilt, maar dat je buren dat niet willen. En stop met vrienden zijn met Amerika, dat land (nou ja, enkelen van een bepaalde elite die het geloof alleen omarmen als camouflage) ziet maar wat graag dat Israel wordt lastiggevallen door landen die zij (de elite) heel graag willen onderwerpen.

  Mocht God werkelijk bestaan, dan huilt Hij zoute tranen bij het aanschouwen van zoveel onrecht, begaan door Zijn volk, dat ook nog eens beweert het te doen uit Zijn naam!

 6. Wel is het frappant dat er tot op heden door WikiLeaks weinig is gepubliceerd over misstanden in Israel. Nou dat kan 3 dingen betekenen:

  1> Er zijn zoveel berichten en die over Israel moeten nog komen.
  2> Er is niets mis te rapporteren over Israel? Onwaarschijnlijk !!
  3> Wikileaks is net zo partijdig als de oude media, en is gekocht door de zionisten, (Rothschilds en aanhang).
  Ik hoop dat dit niet het geval is, maar men weet nooit. De toekomst zal het leren.

  1. Kijk dit is het deductische pad dat vele critici volgen.. Ben erg benieuwd naar de berichten over Israël die dan wél komen.. De kans is groot dat het in dát geval, opnieuw een valse-vlag in een valse vlag zijn.. Waarschijnlijk.

 7. Naast Wiki-leaks zijn er tal van andere leaks te vinden mits je ze dan ook weet te vinden, Ampire Hardt & Negri is zo’n hoofdstuk apart, het is het onderdeel van het grotere geheel, we zien de macht van de aankomende Empire nu juist over het hoofd.

  Lees mee in het gratis boek:

  http://www.angelfire.com/cantina/negri/HAREMI_printable.pdf

  Alles is allang en reeds voor bestemd en Nu draait alles gewoon volgens het script, de wakkere mens zijn de haken en de ogen in het spel dier achter hangen blijven.

  1. Beste Paul! dank voor de link naar Empire. Zeer inzichtelijk en had t net nodig voor beter begrip van het geheel! in lak’ech

 8. @HASHASHIN

  Ik zit met verbazing jouw commentaar te lezen! Wat ik heb begrepen, van een rabijn, is dat een echte jood (afstammeling van de 12 stammen van Israel/Judea) geen land nodig heeft, omdat het hele idee van Sion meer iets is van je hart in relatie tot Yod he vau he (Jehova/Jah/Jawee), een freqentie/trilling, in tegenstelling tot een entiteit met een baard.
  Om op dat trillings niveau te komen , heb je vooral empathie nodig (het inleven in alles wat leeft)
  Als je dat doet, begrijp je waarom mensen veel kritiek hebben op Israel .
  Veel mensen zijn joods bekeerd in de middeleeuwen en claimen nu Palastina (semieten). Wel eens van Kazhaars gehoord!
  Even iets anders,

  De joodse wet (en ik was verbaasd) zegt ook dat kosher een vorm van vegetarisme is, zie link 1.44 over kosher.
  Daar ben ik als vegetarier wel blij mee.
  Niets is wat het lijkt, maar ik weet wel dat er aan politiek zionisme , veel bloed kleeft!
  Shalom en de mazzel,
  http://www.peta.org/tv/videos/graphic/326116195001.aspx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.