Advertentie

De lobby tégen Iran op volle toeren..?!


Even voor de goede orde: dit zijn dus geen Zionisten..!

De Amerikaans-zionistische krachten hebben FEITELIJK NIETS met het Jodendom te maken. Zij zijn wel de krachten achter de staat Israël, het thuisland van Joden. Graag maken we je attent op een hoofdartikel hier op de site, dat we opnieuw als hoofdartikel plaatsten.  Hieruit blijkt ook weer eens overduidelijk dat de oorspronkelijk Joodse gemeenschap niet de groep is die de Palestijnen haat. Het is de Zionistische lobby die de wereld regeert en nietsontziend haar ‘Islam-haat’-zaaiende en machtsoverheersende werk doet. 

De volledige aandacht van deze Zionisten is, dat de wereld zich nu op Iran dient te richten. Getuige het onderstaande artikel dat we overnamen van Niburu.nl, worden de messen geslepen, om het zo maar te zeggen. Het is voor jou en mij nu vooral zaak om onze rust te bewaren en anderen te wijzen op de ongegronde en dus valse haat en angstzaaierij die nu wordt aangejaagd in de wereld, tégen Iran. Hier het hele artikel:

x

* * *

x

Hoe een lobby de angst aanwakkert voor het ‘duivelse Iran’..!

Met dank overgenomen van collega-site Niburu

x

Nadat lobbygroep AIPAC de Amerikaanse regering wist te overtuigen tegen Palestijns VN-lidmaatschap te stemmen richt ze zich weer op haar voornaamste prioriteit: een oorlog met Iran.

De Huffington Post stelt dat het tijd is om diplomatische betrekkingen te verbeteren in plaats van te luisteren naar een machtige lobbygroep die enkel angst verspreidt en uit is op oorlog.

Israël heeft de laatste weken haar eigen aandeel gehad in de grote show door te dreigen vermeende Iraanse nucleaire installaties te bombarderen.

Telkens de bewijzen dat het niet het Joodse kerngeloof is dat de anti-Arabische haat predikt.

De meeste waarnemers geloven echter niet dat een Israëlische aanval nabij is. Zou het land dit van tevoren aakondigen als het wel zo was? Het doel van de dreigementen is om de druk op Iran via de Verenigde Staten en de rest van de Westerse wereld op te voeren.

Het Amerikaanse Congres krijgt haar orders voor het Midden-Oostenbeleid van de lobby die op haar beurt wordt aangestuurd door Benjamin Netanyahu. Richtte het Congres zich maar op dezelfde bereidwillige en enthousiaste manier tot de werkloosheid in eigen land.

De Commissie voor Internationale Betrekkingen van het Amerikaanse Huis van Afgevaardigden kwam afgelopen week in een spoedzitting bijeen om nieuwe sancties tegen Iran te overwegen die niet zozeer gericht zijn op nucleaire wapens maar op het voeren van oorlog.

In de nieuwe wet die de commissie heeft opgesteld is te lezen dat ‘niemand die werkzaam is voor de Amerikaanse regering in contact mag treden met agenten, functionarissen of afgezanten van de Iraanse regering. Daarnaast zouden de Amerikaanse president, de Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken en Amerikaanse diplomaten niet het recht hebben om te onderhandelen met Iran tenzij de president toestemming krijgt van de Commissie voor Internationale Betrekkingen. Deze commissie wordt volledig gecontroleerd door AIPAC. Dat is enigszins een indicatie van de verhoudingen binnen het politieke systeem.

Meer diplomatie
Nog nooit eerder in de geschiedenis werd het Witte Huis of het Amerikaanse ministerie van Buitenlandse Zaken verboden te onderhandelen met afgezanten van een ander land, zelfs niet in oorlogstijd. Maar dat is precies wat de voorzitters van de commissie, Ileana Ros-Lehtinen en Howard Berman, met de wet willen bereiken.

Joden tegen het ‘Zionisme’; hopelijk kun jij deze spandoeken nu óók een plekje geven! Hoe ver moet het gaan voordat échte Joodse burgers ingrijpen in de agressie en repressie van de Zionisten?!

De beste aanpak met betrekking tot Iran is juist het versterken van de diplomatieke betrekkingen, of het land nu wel of geen kernwapens heeft, aldus Fareed Zakaria in de Washington Post. Het is tijd voor meer diplomatie en niet minder, zelfs als de machtige lobby die alleen maar uit is op oorlog zich daardoor beledigd voelt, voegt MJ Rosenberg van de Huffington Post toe.

Te zien is hoe het Internationaal Atoomagentschap IAEA onder druk staat van ‘buitenlandse machten’. In maart dit jaar bracht het agentschap een rapport uit dat concludeerde dat Iran niet aan kernwapens werkt. Nu zou het IAEA het tegenovergestelde beweren. De Iraanse minister van Buitenlandse Zaken Ali Akbar Salehi zei dat de controverse rond het nucleaire programma van zijn land ‘100 procent politiek is’.

48 gedachten over “De lobby tégen Iran op volle toeren..?!

 1. Ik mag toch verwachten dat hier een reactie van iemand komt uit het land van “we gaan naar de west”. Het land van de onbegrensde manipulatie. Wat zou hij vinden van dit verhaal.

 2. De laatste stuiptrekkingen van de Cabal om in een laatste poging de angst erin te houden voor 11-11-11. Als ze Iran al aanvallen, zal het met conventionele wapens zijn want de Nukes schijnen allemaal niet meer te werken en de kans is groot dat ze de Chinezen en de Russen onderweg ook nog even tegenkomen.

  We zullen het snel genoeg zien, deze week nog, denk ik zo maar…

  1. @Martijn, ik heb geen kristallen bol om in te kijken maar als de profetieen allemaal kloppen, gok ik persoonlijk op deze week.

  2. Het wordt wel aardig onder de aandacht gebracht in MSM vandaag en ook al eerder. Iran zou binnenkort in staat zijn atoombommen te maken. Israël loopt te dreigen. Ja, het zou kunnen maar laten we het maar niet hopen. Rusland en China worden niet blij en het Midden-Oosten al helemaal niet. + de moslims die zich door EU heen hebben gezeteld en ineens heel link kunnen gaan worden. Ik zit er in ieder geval niet op te wachten.

  3. @Martijn, natuurlijk zal er geen weldenkend mens zijn die daar op hoopt maar zou wel eens de broodnodige “reset” kunnen zijn. Ik persoonlijk denk dat het hun laatste wanhoopsdaad zal zijn die echter voor hen het tegenovergestelde resultaat kan opleveren want de echter agressor(s) zullen keihard door het ijs zakken.

   Ook een vorm van “disclosure”

  4. Juist nu diplomatie noodzakelijk is, mag dit meer richting Iran vanuit V.S.
   Shit, waar las ik dit nou. Komt wel weer…

  1. piggel , olie en dollars zijn niet echt gelovig volgens mij . Nu Libië omver is blijkt Iran nog het enige olieland dat dwars ligt voor de grootgraaiers . Al waren ze Nederlands hervormd was er nog hetzelfde probleem geweest .

 3. Er waren een paar jaar geleden nog 4 landen met een onafhankelijk banksysteem: Irak, Libië, Iran en Noord-Korea. Wat er met Irak en Libië is gebeurt dat weten we. Het Rothchild imperium zou graag een kwartet hebben in het grote geldspel, dus nu is Iran aan de beurt.

  Tot nu toe verloopt alles aardig volgens hun plan maar ze hebben haast want er zijn krachten aan het werk die hen erg benauwd maken. Daarom willen ze ook zo graag 1 wereldregering, en wel zo snel mogelijk.

  Het is jammer dat ze altijd onbewuste mensen voor hun karretje spannen die de klos zijn en zij zo mooi buiten schot blijven. Ik zeg: als je jezelf echt zo geweldig vindt, ga dan persoonlijk naar het oorlogsfront. Ik denk dat daar geen protest tegen komt (dat zij aan het front gaan staan)

  1. Ienimini

   Kunnen we ons nog de spanningen herrinneren tussen noord en zuid Korea over de raketaanval op dat schip. Hoe snel waren de Amerikanen daar niet bij zeg.
   Wat stil is gehouden, dat ufo’s tussen beide kwamen en zich voor de Amerikaanse schepen opstelden zodat die niet konden schieten.

  2. Kan me helemaal vinden in de woorden die je schrijft, Ienimini.

   En ook King of Light; wat je vertelt over de ufo’s is inderdaad nooit in het openbaar medegedeeld. Bedankt hiervoor.
   Laat de “helpers” s.v.p. komen en de ogen openen van heeeeeeeeeeeeeel veeeeeeeeel “slapende” MENSEN.
   Er wordt telkens gesproken over “tijd”/het duurt niet lang meer; maar voor mij mag het gisteren duidelijk worden. De chaos is voor mij groot genoeg. Er is nog wel veel te veel onder de tafel geschoven en niet te “zien” voor de “gewone” mens, helaas! Waar is de eerlijkheid en het vertrouwen gebleven?
   Soms maak ik me heel veel zorgen, maar dan denk ik daar “leven” ZIJ (1% en figuren achter de schermen) van en dat wil ik NIET.
   Maar hoe kan ik mezelf en mijn gezin beschermen tegen de graaiers, onderdrukkers, uitpersers, leugenaars en schaarders achter de “wetten en regels”? Ik heb geen zin meer om mee te doen met belasting betalen, premies betalen (“grote dames en heren” nog meer, de 1%?!) en mee te gaan in wéér meer regeltjes die de vrijheid, die ik zo naarstig wil voelen, nog meer beperken. Hoewel we niet vrij zijn, maar wel in vrijheid op deze Moeder Aarde geboren zijn.
   Wat is nou het beste om te doen? Mijn geboortecertificaat aanvragen en daarmee op zak rondlopen en mocht een politie-persoon, deurwaarder-persoon iets van mij willen, dan zeg ik: “ik heb geen contract met jou?”
   René Vissers verdient in deze heeeeeeeeeeeeeel veeeeeeeel respect. Maar ook hebben we gezien hoe de “maatschappij” daarop reageert. Respect voor jou van mij René! Petje af en ik wou dat ik de moed had, maar ik heb ook nog een man en 2 jonge kids. Daar wil ik ook goed voor kunnen zorgen. Dat is wat me, eigenlijk, tegenhoudt om te doen wat IK voel. Maar de “tijd” hahaha zal het leren.
   Ben verder wel heeeeeeeeeeeeeel enthousiast, “excited” over de komende tijd. Probeer mijn <3 *HART* te volgen. Valt niet altijd mee, maar toch……

   Bedankt voor de tijd en het lezen van mijn bijdrage.

   Namasté aan allen,

   Bertina.

  3. @KOL
   Het zal wel weer aan mij liggen,maar jouw post over ufo,s ,die voor de Amerikaanse schepen zijn gaan hangen,om een aanval te voorkomen………Het is toch te zot voor woorden,dat je dit zelf nog geloofd.Zijn er foto,s van gemaakt en waarom zien we die niet?Oh,ze houden het verborgen voor ons.Aha.En waarom weet jij het dan wel?Klinklare onzin.

  4. Contra
   U bent een sufferd, moet U maar eens wat onderzoeken. Er zijn zelfs opnamen van maar dan moet ik even flink spitten. En volgens mij bevestigd ook Gelukje nog eens dat. 4.2 “wat je vertelt over de ufo’s is inderdaad nooit in het openbaar medegedeeld”
   Als ik u was zouik de link maar eens aanklikken in 7 en die video’s bekijken van youtube. Dan kan mister America zelf zien hoe die wordt gena….!!!!!
   Maar dat is volgens u natuurlijk onzin. Vandaar dat de VS Bankroet is.

  5. @KOL
   Als het nog nooit in de openbaarheid is gebracht,hoe komt het dan ,dat jullie het weten?USA is bankroet ,maar dat is de EU ook.

  6. @Gelukje. Als je iets wilt doen kun je een facebook account aanmaken op naam van je omgeving. Als je in een dorp woont is het eenvoudig maar een stadsdeel of wijk heeft ook vaak een naam. Er zijn nog wel mogelijkheden. Als je op die manier heel veel mensen verbind heb je er van allerlei leeftijden, ambachten en levensvisie. Als je groep groot is heb je samen heel veel kennis in huis. Zo hoeft niemand bang te zijn. Alle belangrijke dingen worden razendsnel gedeeld door heel veel mensen. Je kunt zo wel op je vingers natellen dat het gebied dat je bereikt steeds groter wordt. Iedereen die als vriend op je lijst staat heeft ook familie en vrienden in de directe omgeving. Alles wat op je fb account gemeld wordt van waarde is in no time bekend bij heel veel mensen. Zo kun je elkaar helpen en steunen. Dat is de manier om fb te gebruiken. Zo kun je ook samen met anderen je kinderen beschermen. Werkt veel beter als eenling.

  7. Gelukje, de laatste regel moet zijn; werkt veel beter dan als eenling. Sorry foor dit voutje. 🙂

  8. Contra

   Dat komt omdat de westerse media wordt gecensureerd net als in de VS.
   Ik zit niet continue met mijn neus in de westerse media maar ook daar ver buiten. Dan kom je nog wel eens wat tegen. Soms weet ik al zaken voordat het in Europa bekend wordt.
   Hier heb je een mooie site waar veel door burgers wordt gepost.
   Soms zit er ook onzin tussen maar het meeste oh lala

   http://rumormillnews.com/

   Een beginner kan hier al stapelgek van worden dus kijk uit met de berg info.
   Als ik me niet vergis is de site zelfs Amerikaans.

  9. Ja heel knap hoe rené zich er toen door heen geslagen heeft. René staat heel sterk in zijn schoenen heeft hij laten zien!

 4. Maar er zit nog meer in de pen.
  Ouderen mogen hun “huis” gaan gebruiken voor ziektekosten (Wouter Bos). Schandalig voorstel.
  VVD; vertel het kostenplaatje aan de patiënt!! (ik betaal me al scheel aan de premie, dan hoef ik de kosten van een ingreep NIET te weten!!).
  De gezondheidszorg voor kinderen moet meer liggen bij school! Willen we toestanden als in US, 12-jarigen mogen zelf beslissen, zonder medeweten van ouders, of zij een vaccinatie willen of niet.

  WIJ zijn verantwoordelijk voor ONZE kinderen!! Laat het niet zo zijn dat onze kinderen van ons worden afgenomen!!! Dan word ik een “TIJGER”, je blijft met je p…. van onze kids AF.

  Poeh, deze aanvulling wilde ik nog even kwijt.
  Bedankt.

  Namasté,
  Bertina.

 5. @ Gelukje Ienimini en alle anderen

  Ik had deze al gepost bij de CIA story, maar past hier beter.

  Kijk dit maar eens, ik had een aantal maanden geleden ook al ontrafelt dat er een Koningshuis achter moest zitten en dant aan het onze, maar het blijkt inderdaad het Engelse Koningshuis te zijn Het stond beschreven in de bijbel “Een machtige vrouw in een westerse handelsstad”. De AntiChrist.
  Eeen zeer goede compulatie van ons weten met wat onthullingen.

  http://mikephilbin.blogspot.com/2011/11/muad-dib-nazi-banksters-crimes-full.html

 6. @ Gelukje Ienimini en alle anderen

  Ik had deze al gepost bij de CIA story, maar past hier beter.

  Kijk dit maar eens, ik had een aantal maanden geleden ook al ontrafelt dat er een Koningshuis achter moest zitten en dacht aan het onze, maar het blijkt inderdaad het Engelse Koningshuis te zijn Het stond beschreven in de bijbel “Een machtige vrouw in een westerse handelsstad”. De Hoedster van de AntiChrist.
  Een zeer goede compilatie van ons weten, met wat onthullingen samen gevat door iemand die er veel werk van heeft gemaakt in 6 video’s (met links).

  http://mikephilbin.blogspot.com/2011/11/muad-dib-nazi-banksters-crimes-full.html

 7. Het is jammer dat het merendeel van de mensen gewoon blind is voor deze enorme doorgestoken kaart. Je ziet gewoon dat alle landen die een beetje tegen “het westen” ingaan en over olie beschikken 1 voor 1 worden opgerold onder het mom van Arabische lente… Ik vraag me af waarom ze zich zo druk maken om landen als Iran waar de mensen het relatief goed hebben en de internationale gemeenschap zich niet druk lijkt te maken om het militaire regime in Birma waar de mensen dagelijks te maken hebben met terreur van leger en politie om maar 1 land te noemen.

 8. @ Allen Enige tijd geleden werden er een aantal grappen gemaakt over Salusa.
  Welnu hij en ik hebben altijd al gezegd, dat dit de laatste Kerstmis is die we vieren zoals we dat kennen.

  2012 knoop dat goed in de oortjes wordt een rampjaar. Ik heb velen gezegd rekening te houden met voedsel tekorten. Denk dus niet dat ik een grapje maak.
  Geen olie, geen transport, geen voedsel. Duidelijk zo.

  En dan hier het probleem;

  Britse intel: Israël valt rond jaarwisseling Iran aan, Nederland doet mee.

  http://xandernieuws.punt.nl/?id=644807&r=1&tbl_archief=&amp;

  En hier nog een bewijs,luister wat de man zegt op het eind van de video.

  2012: Why the year could be one of the worst in the planet’s history‏

  http://www.rumormillnews.com/cgi-bin/forum.cgi?read=221175

  Doe wat u zelf goed dunkt, maar wees gewaarschuwd!!!!!

  1. @KOL, als ik de boodschappen van SaLuSa zo volg, breekt er juist een “Golden Age” aan omdat zijn Galactische Federatie nu volop bezig is om de Cabal op te ruimen en de mensheid klaar te stomen voor Ascentie…

   Ik zelf heb niet zo’n geloof in SaLuSa maar uitsluiten kun je natuurlijk helemaal niets en ja, ik ben er ook van overtuigd dat de Economie zeer binnenkort crashed en er tijdelijk wat vervoer/distributie problemen zullen zijn. Een kortstondige onderbreking door de Total Reset die nodig is voor de volgende positieve cyclus.

  2. simba_nl
   Dat klopt enigzins, er zal een Gouden Tijdperk aanbreken, echter zullen eerst een aantal hobbels overwonnen moeten worden om juist die mensheid samen te brengen. Als je dat echt hebt gevolgd zou je dat moeten weten en de Total Reset voor de positieve volgende Cyclus, kan enige maanden duren tot wel een half jaar of langer. In die tussentijd kunnen er burgeroorlogen uitbreken van korte duur.

   Dat ze de criminelen opruimen die het veroorzaken is al lange tijd gaande en men zet ze voortdurend onder druk.

   Je kunt nu zelf ontdekken dat Nederland een dictatuur is door het geschil over de Euro. Gezien de reactie van de Jager aan het adres van de PVV. Ook Nederland komt nog aan de beurt, let op mijn woorden.

  3. @KOL, punt is echter, als SaLuSa écht is, zoals jij stelt, zullen zij van de GF er alles aan doen om de pijn zeer kortstondig te houden. Als ik zijn channeling volg, en dat doe ik natuurlijk braaf 2x per week op Niburu, alleen vandaag is hij een beetje laat, zou het tot een minimum beperkt worden.

   Jou comment echter, waar ik op reageer, schetst mij weer iéts te veel Doom & Gloom en je weet, daar ben ik een aperte tegenstander van…

   Just my 2 cents…

  4. KoL: als ik alles moet geloven wat Xander (met alle collegiaal respect trouwens) op zijn Xandernieuws allemaal afroept.. Hemel oh hemel..!

  5. GuidoJ
   Kan ik me goed voorstellen. Niet alles wat Xander op zijn site zet komt uit en is feitelijk correct. Wel moet ik zeggen dat alles op dit moment in een stroomversnelling is geraakt, waarbij de wereld compleet voor de gek wordt gehouden inzake Iran. Daarbij mogen we niet vergeten dat toen met Irak het zelfde spel is gespeeld. Weten jullie dat nog? Dat ging ook om atoomwapens.

   We zullen het dus af moeten wachten. Ik hoop van niet, maar de kaarten zijn slecht geschud.

  6. simba_nl
   Ik begrijp je simba en ik maak me ernstig zorgen dat mag je gerust weten.
   Er is mij iets toegespeeld van boven vorig jaar April al. Zodoende weet ik meer.
   Hierover zijn nog 2 mensen geinformeerd en hebben dat ook gemeld bij Niburu.

   Hier heb je een site waar meer channelaars op staan in vele talen, ook Nederlands.
   Het zijn ook de teksten(Mike Quinsey) die Niburu produceert. Alleen staat het hier eerder op.

   http://galacticchannelings.com/

  7. over voor de gek houden gesproken…..Natuurlijk king of light word je voor de gek gehouden. Er zijn factoren in het spel, die jou heel graag bang willen maken. Dit levert geld op voor de economie, en jouw ziel!

   🙁

  8. Mirakel multi D

   Goed lezen, er staat “ik maak mij ernstig zorgen”. Waar staat dat ik bang ben.
   Ik ben allerminst bang omdat, ik weet wat er gaat komen. Zorgen maak ik mij om de maatschappij die gewoon het lef niet heeft zich te vereningen en te zeggen, nu is het genoeg geweest.
   En dan kan je natuurlijk op miraculeuze wijze net doen of je neust bloed, tot de tijd daar is. En dan, ja dan heb je een groot probleem als je je niet hebt voorbereid.
   En niemand houdt mij voor de gek, beste mirakel. Er zijn er zo vele die dat hebben geprobeerd.

   Maar BANG, no way!

 9. Als we allemaal elkaar tolereren komt het allemaal goed maar dat moet dan ook van de islamitische kant komen ! Want die dragen die stofdoeken op hun hoofd en die jonge meisjes hebben dan die doeken op hun hoofd maar hun buiken zijn bloot vanwege de afgezakte broeken dus dat mag wel ????? Blote buik maar hoofd met hoofddoek bedekt dat kan ik niet begrijpen. Ik persoonlijk denk dat ze het doen om ons te provoceren en dat is niet inpassen in onze maatschappij en begrip opbrengen toch ….. Dus als ze zich niet aanpassen aan ons, want ze leven in ons land dan komt het niet goed maar ze willen dat wij ons aanpassen en dat gebeurt niet het is ons land met onze normen !
  En zo is het ! Provoceren helpt niet roept alleen maar agressie op maar misschien is dat wel wat ze willen !

  Trusten
  Pietje

  1. Er zijn er zeker bij vooral onder de jeugd die inderdaad graag provocerend doet.
   Laatst met een volle meubelbak (bus) aan het wegkomen uit Veenendaal.
   Natuurlijk reed ik weer eens verkeerd, ineens allemaal moslim jeugd blijkbaar van een school om ons heen. Gelijk al weer meppen op die bus e.d.
   Draai ik om wil om ze heen terwijl ze al met 4 á 5 man naast elkaar reden, kon ook heel gemakkelijk ware het niet dat één zo’n etterig meisje voor je blijft rijden helemaal op de linker rijhelft. Toen heb ik de bus zover gepusht naar links, ik dacht al moet ik over de stoep maar ik ga eromheen en dat lukte. Wat een naar gedrag is dat en ook nog eens zeer gevaarlijk want ik reed met een behoorlijke lading…

   Ach, zo kan ik nog wel meer akkefietjes aanhalen, het is ook de agressie maar ze verspelen hun crediet wel op die manier natuurlijk. Kan me wel voorstellen dat als je dagelijks met zulke dingen wordt geconfronteerd, toch wel eens zou willen dat er wat aan gedaan werd. Ook van de scholen waar ze les krijgen.

  2. Vanuit het onderwijs zou er voor alle jeugd meer aandacht voor sociaal gedrag moeten komen daar de meeste kinderen dit van thuis uit jammer genoeg niet meer meekrijgen.
   Of door een andere cultuur van ouders of door ouders die beide een drukke baan hebben en geen tijd meer hebben voor hun kroost.

  3. @ Martijn

   Heb je het over moslim-jongeren?

   Wat is dat nou voor een onzin…..provoceren….man dat zijn pubers ’tussen twee stoelen’…hier levend met ouders die uit een compleet andere cultuur komen en moeten hier hun weg zien te vinden.

   Wanneer was je voor het laatst in het buitenland? Ken je überhaupt moslims? Wat zou zijn als je opeens in een ander land zou moeten leven?

   Ik heb Nederlandse en ook Duitse kolonies gezien in Spanje…..precies hetzelfde…vieren samen kerst of wat dan ook. En ook in de VS alles wat uit een land komt, gaat vaak met elkaar om.

   Zou het dan wel lukken als je opeens met Buitenaardsen moet omgaan?

   Er moet een school komen waar men leert humor te gebruiken en te glimlachen….dat doet vaak wonderen.

   Lieve groetjes

  4. Positief bekrachtigen doet wonderen bij al onze jeugd, dat is niet afhankelijk van culturele achtergrond. Ik spreek vanuit mijn ervaring vanuit een MBO opleiding met studenten vanuit veel verschillende achtergronden waarbij studenten vaak met beide benen staan in verschillende meningen vanuit hun opvoeding en de cultuur waarin zij leven wat betreft normen en waarden. Geloven in hun kunnen verzet bergen. Allen hebben hetzelfde nodig, daarin is geen verschil. Onze jeugd is geweldig! Als je ze benadert vanuit hun kracht en zelfvertrouwen stimuleert. Juist het niet geloven in hun kennis en kunde heeft veel schade veroorzaakt en dat proberen wij (mijn collega’s en ik) weer recht te breien en met resultaat!

  5. Het ging hier duidelijk om een moslim school, kan niet missen en dan denk ik, waarom moet dat zo? Schijnbaar is er iets goed fout in de samenleving. Weten hun ouders dat hun kinderen dit gedrag vertonen? Weten de ouders dat ze hun kinderen niet mogen slaan of anderzijds te onderdrukken tegen de menselijkheid? Waarom worden deze mensen zo slecht geholpen om te integreren of willen ze zelf niet integreren?
   Beetje schreeuwen van die doet het fout of die doet het fout heeft geen zin. Waar zijn de wortels van het kwaad? Geldt net zo goed voor autochtone of andere jeugd. Ethiek en sociologie, dat zouden ze moeten leren op school i.p.v. allemaal vage vakken waar je niets aan hebt.

   Sterker nog, ik durf te wedden dat de meeste ouders en leerkrachten nog wel wat van zulke scholing zouden kunnen leren.

  6. @ Martijn

   Weet je dat de moraal van de mens in de eerste 3 jaar groeit…misschien nog tot het 6e jaar. Daarnaar is het zo goed als onmogelijk om aan de moraal te werken.

   Je bent zeker een Nederlander en blank. Als je donker was en de taal niet zou spreken of gewoon anders zou eruitzien dan een Nederlander dan merk je wel het verschil.

   De benadering maakt het verschil.
   Wordt je eerlijk positief benaderd dan ben je blij. Een kind voelt oprechtheid….en soms denk ik dat dit al heel vroeg begint. Je hoort er niet echt bij.
   Kijk op scholen als het hard op hard komt dan voel je je misschien alleen nog bij je ‘eigen’ veilig…..
   De mens is iets wonderbaarlijks maar ook gewoon een cellencomplex dit betekent dat als je iets van cellen en positieve benadering weet, dan weet je mooie woorden maken mooie plaatjes.

   Waar ik je gelijk geef is dat er misschien wel bewust niet echt een oprechte interesse bestaat bij de overheid om echt goed werk te willen verrichten. Want chaos is beter om angst te kweken en dan ben je veeeeel makkelijker ‘bespeelbaar’ 😉

  7. @ Mathilde van Toscane

   Ik weet heel goed wat je bedoeld.
   Heb het ook zo ervaren….positiviteit is dé sleutel.
   Bedankt.

 10. Ik heb trouwens afgelopen vrijdag het ministerie van buitenlandse zaken gebeld met de volgende vraag:

  Waarom gelooft Uri Rosenthal de VS en niet de Iran?

  Nadat ik 3 keer was doorverbonden en de laatste naar mijn verhaal luisterde, was mij gezegd dat de heer Adelaar die hier over ging mij terug zou bellen.
  Is nog niet gebeurd.

  Dus zo gauw ik meer weet….waarom etc. dan laat ik het weten.

 11. Per direct Geld afschaffen omdat wij graag werken voor de medemens uit Liefde; dat brengt Geluk! Dan is 2 dagen werken per week voldoende: er is geen leger, geen wapenindustrie en psychiatrie is overbodig! DNA: de nieuwe aarde.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.